Nos, hazaértem én is, előadom a saját verziómat.
Véleményem az IKEA-ról nem változott, legalábbis pozitív irányba nem.
Ott kezdődött, hogy a parkolónál óriási sor, mikor a sorompóhoz értünk, kiírta az automata, hogy a parkoló megtelt. Ez a legjobb, mert ugye vissza sem lehet fordulni. Sebaj, egy idő után beengedtek.
Belül óriási tömeg, fogalmam sincs, merre van az étterem. Aztán megtaláljuk, na akkor döbbentem le igazán. amire én emlékeztem, az kb. tized ekkora hely volt. A tömegben persze rengeteg kisebb-nagyobb pocakkal rendelkező hölgyet láttam, de nem mehetek oda mindenkihez megkérdezni!
Kitört belőlem a röhögés, aztán mondtam a páromnak, hogy húzzunk innen gyorsan, mert reménytelen a helyzet. Persze egyből mondta a párom, hogy legalább telefonszámokat egyeztethettünk volna, vagy ilyesmi, de ne menjünk el, majdcsak lesz valami.
Ekkor lépett oda hozzánk Hadri, és rögtön megnyugodtam, mert mégis feltűnőbbek vagyunk ketten. Néhány mondat után a közelben várakozó Timka is csatlakozott, akit előtte már én is néztem, de úgy ítéltem meg, hogy biztos nem hozzánk tartozik, mert túl nagy a pocija.
Pasikat elküldtük és kerestünk magunknak egy asztalt. Elkezdtünk beszélgetni, ekkor jött Ruzicsky. Neki már sokkal nehezebb dolga volt, mert neki ülő kismamákat kellett felismernie. Minden elismerésem az övé, hogy sikerült (állítólag én voltam neki ismerős).
Ezután szereztünk magunknak üdítőt, ami szintén kisebb nehézségeket okozott, de ezzel is megbírkóztunk.
Maya, ha kantáros farmer naciban voltál, akkor én láttalak és próbáltam is bíztatóan nézni feléd. Vagy nem te voltál az, vagy nem voltam elég bíztató, de a lényeg, hogy nem találtál ránk.
Szerintem azért mi négyen jól eldumálgattunk, és tényleg csak a pasik miatt kerekedtünk fel fél öt körül.
Sajnáltuk, hogy a kezdeti hűde nagy lekesedésnek ez lett a vége, hogy csak négyen lettünk.
Szoval szerintem ez az IKEA nem volt a legjobb ötlet, mert az étterem elég nagy és egyáltalán nem tűnik fel benne néhány kismama még állva sem, nemhogy ülve!
Sajnálom, hogy nem sikerült találkozni azokkal, akik még ott voltak.
Mentségünkre szóljon, hogy a másik hármas csoportból Borbolya későbbre ígérte magát, tehát én azt vártam, hogy majd ő megkeres minket, a többiekről meg semmi biztosat nem tudtunk.
Remélem, ha lesz következő tali, azt jobban sikerül megszervezni, bár én így is jól éreztem magam. Ha belegondolok, hogy így is alig hagytuk egymást szóhoz jutni, nem tudom mi lett volna, ha többen vagyunk!
Hát most nem lettem rövid, de ez kikívánkozott belőlem!
Szilvi
Én is gondoltam már a táblázatra, valószínűleg Nadine-nak a költözés óta nincs internet hozzáférése, mert nem jelentkezett.
Esetleg ha vállalkozó szellemű vagy, csinálhatsz egy új táblát.