Új privát üzeneted érkezett!

bbercsi: Úgy lesz!
korenka
Szár

bbercsi:Amúgyis laptetőn vagy!
korenka
Szár

Korenkám. Te mint pénzügyes, nem tudsz valamit a következő évi költségvetésről? elfogatdák már vagy a jószokásokhoz híven majd csak a két ünnep között lesz meg a 2011 éves költségvetés.
:oops:
Vendég

bbercsi:Sajnos csak sarokszámok vannak még. Várjuk mint a messiást! :D
korenka
Szár

bbercsi: Ha nagyon izgalomba hoz a téma, akkor ajánlom ezt a linket, ennyit tudunk egyelőre: [url]http://www.parlament.hu/irom39/01498/adatok/tv_mell.htm[/url] :D:D Azért ne ásd bele nagyon magad!
korenka
Szár

nikiee:
Nem sok tünetre emlékszem a terhesség alatt, arra csak szinte, hogy 8. héttől volt hányingerem, de az is csak az esti órákban. Nem fájt semmim, minden jó volt. :)

Én nagyon szeretem a sütiket, meg is sütöm és nálunk igény is van rá. :oops: :roll: Mézeskalocsot még nem sütöttem, majd jövőre Danival együtt. 23-ra terveztem a süti készítést. Van egy guszta Nutellás receptem, arra nagyon kíváncsi vagyok. :shock:

korenka:
Köszöntelek a klubban....én is kikészítem a családomat menstruáció előtti nap. :oops: 8)

bbercsi:
Gratulálok...elindultál a lejtőn....most a párod kedvéért, aztán a gyerek kedvéért, aztán a másik gyereknek is kedvezek...aztán azt veszed észre, hogy Kari előtt 1 hétig a konyhában sürgölődsz. :P :D :D :D
" htlapost " ez mi is? :roll:

Kép

Kép
mirci09

mirci09:Házisárkányok klubja :D:D A sütemény a 6-lapos, csak elírta bbercsink. :D De elnézzük neki, mert dolgoznak a hormonok.... :D
korenka
Szár

köszi...olvastam elölről, hátulról....nem jöttem rá. :roll:

Kép

Kép
mirci09

mirci09:Hogy van a kisfiad? Jön a fogacska, vagy a front jött?
korenka
Szár

Gondoltam, hogy elírás a süti...húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú ez nagyon finom, de egy kicsit macerás. Jaj, hogy ennék most ilyet! :roll: :D

korenka:
Köszönöm a kérdésed, jobban van, de még nem az igazi. Ma már jobban evett, új fogat viszont még nem látok. Nagyon nehezen jönnek ki, még csak 8 van. :D :D :D :D

Meddig dolgoztok még az idén? Vagy már otthonról írsz? :P :D

Kép

Kép
mirci09

mirci09:"Dolgozom" a testem itt van, de a lelkem otthon takarít és ajándékot csomagol... :D:D
korenka
Szár

mirci09:Az én lányomnak is elképesztően lassan nőtek ki a fogai... de kinőtek!! Ne izgulj! :D:D:D
korenka
Szár

Mirci: én rájöttem, hogy Neked is, mint Korenkának igencsak jó és vígkedélyű a kommunikációtok. :)

jelentem nem bírtam és szolgálati hatlapost majszolgatok. no , nem-nem azért mert olyan kívánós vagyok, csupán a sóskamártás után némi édességet kíván a szervezetem. :)

Korenka köszönöm a linket, megkukkerolom.

ui: Mircikém, a szolgálati hatlapos csokis nápolyi, a miheztartás végett, ha véletlenül sem előről, sem hátulról nem tudnád kibogozni :) :)
Vendég

bbercsi:Én sem tudtam, hogy így hívják a nápolyit... :oops:
korenka
Szár

de akkor mát tudod. :)
úgy tetszik a vonalzód. olyan kis csinos :)
Vendég

Sziasztok
Rengeteg munkam van meg mara, de ma dolgozok utoljara.
Irtatok a premens-rol, (asszem Bbercsi), az agnus castus-t tartalmaz, azt kezdtem el szedni, mert fortelmes, undorito fejfajas gyotort 2 napja, plusz ugy gorcsol a hasam, mint egy tinilanynak!
Az ember azt hinne, hogy 4 terhesseg utan mar legalabb elmulik ez a pocak fajas, de nem.
Ugy latom nagyszeru a hangulat, en is ugy befejeznem mar a csomagolast, vettunk szombaton egy tarsasjatekot, a nevere nem emlekszem-most nem vehetem elo(gyerek a lathataron)- de nyomozni kell benne, vannak bizonyitekok, meg tanuk, es fel kell epiteni a buntenyt...mar alig varom, hogy jatszunk vele!!!!(KI ITT A LEGNAGYOBB GYEREK??)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

malna5: Nem a Cluedo? Nekünk megvan a felnőt és a gyerek változat is. Nagyon szeretem. Néhanap ha anyuéknál ebédelünk, mindig társasozunk.... felnőtek :D Kiabálunk, veszekedünk, anyázunk néha :D:D:D:D de annyira jó. Anno nagyon vártam már, hogy Lili nagyobb legyen és társasozhassunk. Ő nincs oda érte :( Andris viszont igen.... na vele szoktam játszani :D:D
Úgyhogy naaaagyon megértem, hogy várod a karácsonyt!!
Sajnálom, hogy így gyötör a mensi... :( Szerencsés alkatom van, mert én alig érzem meg, kicsit leszakad a derekam egy napig, de ennyi az egész...
korenka
Szár

bbercsi: Köszönöm a dicséretet, nemsokára te is választhatsz valami szépet! :wink:
korenka
Szár

malna5: Lehet, hogy marhaságot írtam a vonalzómra?? Babócánk 5 hetes terhes... :shock: Jól gondolom?
korenka
Szár

Korenka,
Pálmi még nem beszél, úgyhogy még nem hallhattam az előző életéről :lol: Mondogat úgy 30-40 szót, de azok csak szavak... apa, anya, autó, baba, pápá, stb...
Amúgy tényleg nagyon jó gyerek.

Igen, a vonalzód pontosan ezt jelenti: Babócánk 5 hetes terhes! :lol: Látom javítottad is! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.veronika 2010.12.20 14:38-kor.

Kép

Kép
sz.veronika

Korenkám, jót írtál. Korenka 5 hetes terhes. :)
Vendég

Mindegy, már átírtam... :oops:
korenka
Szár

Köszi!!! :D:D:D Most, hogy bbercsi írta, hogy tetszik neki, most kezdtem el olvasni mi van oda írva. ... mivel az angolom igen ingatag még... így megkérdeztem... még jó, hogy ti vágjátok :D:D
korenka
Szár

ne tessék pironkodni. ez így jó. és milyen szép kis mondat :)
Vendég

két oldali munkaundoritiszem van.
az eszem vesztem attól, hogy mikor írok Nektek egy kisregényt, valaki tutter bejön, aztán az egész megy a levesbe. kész vagyok :)
karácsonyi izgirizgi állapotban van már mindenki.... :)
Vendég

bbercsi: Nem is tudom ki, ajánlotta nekem, hogy jegyzettömbe írjam a regényemet, és másoljam be... mert az én kisregényeim végét nem tudta kivárni a rendszer és kidobott mire elküldtem volna.. :?
korenka
Szár

Málna után szabadon : mi volt a kedvenc társasjátékotok gyerekkorotokban?
én egy szavazatot leadok a Gazdálkodj okosanra :) :)
Vendég

korenka: tényleg jó ötlet. akár word állományból is kivág beilleszt. :) okos ötlet!!!!
thank you, very much :)
Vendég

bbercsi: Szívesen!!!:D:D:D Gazdálkodj okosan mellé akkor húzzunk mégegyet, mert nekem is az volt a kedvecem... nem is emlékszem más társasra ja a ki nevet a végén volt még... de akkor is a Gazdálkodj okosan a legjobb. A mostani monopoli számomra nagyon agresszív... de lehet, hogy én vagyok hülye, vagy rosszul játszottam :D:D:D
korenka
Szár

Én kártyázni szeretek :)

Kép

Kép
sz.veronika

egyébként egy dologra nagyon kiváncsi lennék. mivel Ti már gyakorló anyukák vagytok, elmondanátok nekem milyen érzés az, amikor először maradtok kettesben a picikével. tehát nem a születésre gondolok, hanem effektíve , amikor egyedül vagy előzsör a csemetével. amikor tudod, hogy bármi történik, most csak rád számíthat. erre lennék kiváncsi, ha megosztjátok velem a gondolataitokat.
Vendég

oké , vettem:

Gazdálkodj okosan :2 szavazat
Kártya : 1 szavazat.

tessék , csak tessék mindenki véleményére számítunk. a legtöbb szavazatot nyert játék játékosai nyernek egy meglepetés ajándékot :) :)
Vendég

bbercsi:
Ha arra gondolsz, hogy " van minálunk hajcihő, kitünő hangulat olyan, mint a vadnyugat, zenebona, ricsaj"....akkor igen. Hülyeségért nem megyünk a szomszédba. Sem az uram, sem én. :roll: :D És ezzel többen is vagyunk így itt a fórumon. :wink:

Aranyos vagy, hogy így kirészletezted a hatlaposodat, de sokkal jobban értékeltem volna, ha küldesz egy jókora darabkát. :wink: :D Így kénytelen vagyok a fagyasztóból előszedni valamilyen vésztartalékos sütit. :oops: Sajnos nálam sem a terhességi kívánósság. 8)

...aha...irigykedsz korenka vonalzójára....most elszóltad magad... :wink: :P :P :P :P :P

Próbáld meg a litániát jegyzettömbe vagy a World-be írni és utána csak be kell másolni. Aha...látom más is megfogadta a tanácsomat. :D

malna5:
Nekünk is van ilyen hasonló társasunk, büntényes, nyomozni kell és állati jó. Ketten szoktunk gyakorolni a férjemmel és alig várjuk, hogy Dani is bekapcsolódjon a társasozásokba. Az idén már úgy néztem a játékokat, hogy " de jó lesz jövőre, már az egyszerűbbekkel már tud ő is".
Tényleg...akartam kérdezni...Ti szoktatok azért hazajárni, mármint Magyarországra?
mensi előtti hasfájásban nekem is volt részem szülésig. Kb. addigra beszereztem egy tök jó gyógyszert...kétszer vettem be belőle, aztán terhes lettem. Nem akarlak elkeseríteni, de ha az első terhességig nem szünt meg, akkor már csak a klimax után fog javulni a helyzet. Akkor meg inkább fájjon még egy ideig. :wink: :D

korenka:
:D :D 8) Én csak a hetet és a napot néztem a vonalzón, elé akár a szomszéd macskáját is írhattad volna....[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirci09 2010.12.20 15:19-kor.

Kép

Kép
mirci09

én mindkettőt szerettem...muszáj választani? :roll:

Az én vonalzóm erre a hónapra nyilván nem jó. Nem érzek és észlelek semmilyen peteérés előtti tünetet. Most vagy elmarad vagy később jön. :( :?

Kép

Kép
mirci09

mirci09: Tessék itt a szomszéd macskája is! :D:D
korenka
Szár

bbercsi: Nem emlékszem, mikor voltam egyes-egyedül a kisbabóval... nem okozott streszt. Neked sem fog!!! :D Te egy karakán csaj vagy, nem hinném, hogy paráznál! :D
korenka
Szár

8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jó fiatal a micc.

Kép

Kép
mirci09

korenka, nem is említetted eddig, hogy a szomszédnak fekete macskája van :)

mirci: nem egy kicsit sem irigykedek.ténylegeg. azt a kis időt amit addig kell kibírnpm míg nekem is lesz, már féllábon is kibírom. :)
Vendég

mirci09: ..és elég rusnya is... :D Meg kell védjem bbercsit, tényleg.... csak tetszik neki... :D:D Boszorkányok vonzzák a fekete macskákat nem?
korenka
Szár

Le is vettem.. valaki benéz a topic-ba és azt hiszi, hogy nem vagyok egészen normális .... :D:D:D ... ami igaz is!
korenka
Szár

bbercsi:
Csak vicceltem ám, tudom, hogy csak szemezel a vonalzóval, hogy az alkalmas pillanatban te is egy ilyet pattints be. :D :D :wink:

Jó, hogy levetted, még azt hiszik, hogy macskás topic. Macskatartás 35 év fölött. 8) :D :D :D :D :D :D
Húú...azt hiszem én elduguluk mára, mert a vesztemet érzem. :roll: 8) :D

Kép

Kép
mirci09

húúú csajok jó sokat írtatok :):):)

Gergőnél nem volt cumi.próbáltuk de nem kellett neki :):) anyós erőltette de mindig kiköpte:) mi nem erőltettük.Igaz elég sokáig cicizett így nem maradt le a szopi érzésről :)

Gergővel mikor Terhes voltam én pezsgőt ittam:) meg nem is tudom még mit amíg ki nem derült mert én mixer tanfolyamot végeztem akkor éppen és volt gyakorlat is de már két hónapja jártam a suliba mikor kiderült és bizony nem kevés alkoholt megkóstoltunk :) amikor megtudtam mi a helyzet na onnantól egy kortyot sem.vagyis azt a kis pezsgőt szeptemberben amikor levizsgáztunk :)

Korenka: ilyen még csak fel sem mer4üljön benned hiszen nem csak az a fórum címe hogy 35 feletti kismamák hanem gyermekvállalás 35 felett és ebbe már benne van az is akinek van és akinek nincs is :):): szóval engem nem fog idegesíteni amikor arról írsz milyen boldog vagy mert babás vagy hanem hogy én is boldog leszek tőle hogy te neked már sikerült :)

Korenka: én nem hüledezek :) Gergő is külön ágyban de velünk egy szobában alszik :):):

Mirci: nem gáz az altatásod.Gergő már túl volt a két éven amikor még cicin aludt el.azóta alszik egyedűl,hogy már nem cicizik és még egy kicsi.mert volt egy darabig hogy még simogatni kellett a hátát.aztán most már úgy van az alvás hogy fürdés után még kicsit nézheti a mesét aztán alvás.betakarom,puszi,jó éjt lekapcsolom a tv-t és a villanyt és kimegyek.hamar megszokta és nem is sírt:)

nika70
Salgótarján

mirci09: Kolléganőm nem érti miért nyüszítek itt a röhögéstől. Ennyire azért nem jó könyvelni.... :D:D Nagyon jó!!
Mónika: De jó, hogy írtál!!! Örülök neked. Látom nem kevés gyerkőd "ivott" már! :D
korenka
Szár

Pálmi nem ivott még :D Én kb. szilveszterkor koccintok, akkor is csak muszájból :lol:

Bercsi,
nekem olyan fura, mikor olvasok olyat, hogy anyuka kiborul, hogy mindent jól csinál-e és hogy jó anya-e, stb. Nekem nem volt ilyen érzésem. Mégis mi kell egy ilyen csöpinek? Kaja, alvás, peluscsere, szeretgetés :) Ez nem olyan nagy kunszt :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Most ahogy belegondoltam van a köldökápolás is, meg a szoptatás stb., szóval azért van min parázni mégiscsak :D

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: A fiamat ambulánsan szültem, úgyhogy szülés után másnap már otthon voltunk. A köldökcsipesz még rajta volt, amihez kölönk kis "kulcs" van, de azt mi nem kaptunk. Mondta a csecsemős a korházban, hogy körömollóval vegyük majd le. Na egy pirinyó üvültő, rúgkapáló gyermek hasáról körömollóval leoperálni egy ilyet..... hát leizzadtunk apával... féltünk, hogy hasbaszúrjuk.... :? ...megoldottuk végül :D
korenka
Szár

Korenka,
hú, nem lehetett könnyű! :shock:
Én a körmeivel voltam így sokáig, amíg valaki nem mondta a csipeszt. Na azóta nem félek hogy megszúrom ahogy rángatja :)

Kép

Kép
sz.veronika

megnéztem és a picurka bár neccesen de szűz lesz... milyenek a szűzek?
korenka
Szár

korenka:
Ambulánsan ??????? Másnap otthon???? :shock: :shock: Bátor dolog volt, én a másodiknál sem merném. Nekem olyan jó volt a kórházban heftázni...6 napig csak a lábamat lógattam. 8) :D :D :D
Én egy szűzet ismerek, anyámat. :D Mire vagy kíváncsi? :D :D

sz.veronika:
Én sem paráztam sosem, hogy nem tudom ellátni. Attól inkább, hogy nem lesz hozzá türelmem....de nem így lett szerencsére. A türelmet is hozzáadták az anyasághoz. Kapcsolt áru. :D :D :D

nika70:
Köszi, hogy megnyugtattál. :wink: :) Szerintem jót tett Gergőnek az a kis pezsgő fogantatáskor, csakúgy, mint Daninak a forralt bor. :wink: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

precizek, aprólékosak, ez jó is meg rossz is :)

Kép

Kép
sz.veronika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?