bbercsi:
Ha arra gondolsz, hogy " van minálunk hajcihő, kitünő hangulat olyan, mint a vadnyugat, zenebona, ricsaj"....akkor igen. Hülyeségért nem megyünk a szomszédba. Sem az uram, sem én.
És ezzel többen is vagyunk így itt a fórumon.
Aranyos vagy, hogy így kirészletezted a hatlaposodat, de sokkal jobban értékeltem volna, ha küldesz egy jókora darabkát.
Így kénytelen vagyok a fagyasztóból előszedni valamilyen vésztartalékos sütit.
Sajnos nálam sem a terhességi kívánósság.
...aha...irigykedsz korenka vonalzójára....most elszóltad magad...
Próbáld meg a litániát jegyzettömbe vagy a World-be írni és utána csak be kell másolni. Aha...látom más is megfogadta a tanácsomat.
malna5:
Nekünk is van ilyen hasonló társasunk, büntényes, nyomozni kell és állati jó. Ketten szoktunk gyakorolni a férjemmel és alig várjuk, hogy Dani is bekapcsolódjon a társasozásokba. Az idén már úgy néztem a játékokat, hogy " de jó lesz jövőre, már az egyszerűbbekkel már tud ő is".
Tényleg...akartam kérdezni...Ti szoktatok azért hazajárni, mármint Magyarországra?
mensi előtti hasfájásban nekem is volt részem szülésig. Kb. addigra beszereztem egy tök jó gyógyszert...kétszer vettem be belőle, aztán terhes lettem. Nem akarlak elkeseríteni, de ha az első terhességig nem szünt meg, akkor már csak a klimax után fog javulni a helyzet. Akkor meg inkább fájjon még egy ideig.
korenka:
Én csak a hetet és a napot néztem a vonalzón, elé akár a szomszéd macskáját is írhattad volna....[
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mirci09 2010.12.20 15:19-kor.