Sziasztok!
Csak jovok, hogy mondjam, hogy szerintem most nem sikerult. Nem is csinaltam tesztet, annyira egyertelmu, de sebaj, rajottem, hogy az en orvosom nem is dolgozik augusztusban, ugyhogy minden rosszban van vmi jo..
jovo heten mar ugyis akcios het, hat majd ugyesebbek leszunk!!!
Viszont a hetvegen talaltam 10-es tesztet, es vettem. Az van rairva, hogy a nem vart elotti egy hettel mar kimutatja. Szerintem otthon is lehet kapni, First Response a neve.
Mirci jol latom, hogy 3 nap van hatra? Nem izgulsz? en igen!!!! -helyetted is. Korenka en ugy orulok neked, nem irigy itt senki, hiszen tudjuk, hogy 1-2 honap, es mindenkinekn sikerul... Jon az a baba, ha jonni akar, en azt mondom.
Lattam, a cumirol is szo esett, mindket lanyomnak en adtam, nehogy ujjszoposok legyenek, mert en az voltam, es meg a suliban is elo-elokaptam az ujjam... Csak este vettuk elo, az esti szertartas resze volt, es kulon aludtak a lanyok, masik szobaban. Az elso lanyom csak 1 honapos koratol, mert koraszulottkent hallani akartam hogy lelegzik, de a kicsi az elso naptol a naggyal aludt. Soha nem mertuk oket magunk kozt hagyni, szoptatas utan apu bufiztetett es lefektette oket. A cumi olyan 1 honapos korukban kerult elo. Anyukam utalta, mindig cseszegetett, hogy nem fogom tudni elvenni toluk. Pedig egyszer csak eldugtam, (3 eves volt a lanykam) es azt mondtuk, nem talaljuk. Segitett kerseni egy darabig szegenyke, aztan feladta. Hallottam pityeregni egyszer az ejjel, megsimogattam, mondtam neki, hogy en is cumi nelkul alszok, meg apa is, o is el fog tudni. es sikerult. Soha tobbe nem kereste.
A mai regenyem ezennel befejeztem... Tovabbi szep vasarnapot!