Mirci,
ha nálatok nem okoz gondot a cumi, az jó, nekünk gondot okoz, mert éjjel kiesik a szájából a cumi és ezért 4-5-ször is ébredt egy éjszaka, amikoris csak annyi volt, hogy vissza kellett tenni a szájába és már aludt is tovább, de hát akkor is ez 4-5-szöri felébresztést jelentett számomra.
Az a helyzet, hogy ha fel kell kelnem és átmennem hozzá, akkor én annyira felébredek, hogy utána képtelen vagyok visszaaludni, így hónapokig totál kivoltam 3-4 órás alvásokkal minden nap... Így aztán átköltöztem mellé, így ha ébred csak átnyúlok és bedugom a cumit, nem kell felkelni, átmenni, így azonnal vissza tudok utána aludni. Csak ez ugye azt jelenti hogy vele alszom és nem apával. Külön ágyban vagyunk, a fejünknél ér össze.
Ha most így nem fog ébredezni éjjel, van esély, hogy visszaköltözhetek apához
Bár már úgy megszoktam a kis szuszogóssal való alvást, hogy néha mikor apa alszik vele, hogy én is kialudjam magam - hiányzik
Korenka,
Úgy tűnik most már eszébe se jut a cumi. Első napokban eszébe jutott, akkor mindig megmutattam neki a kiharapottat, azt visszautasította és ennyi
Mondtam, hogy ez van, ha ez nem kell nincs másik.
Mirci,
amúgy úgy tudom, hogy 3 évesen az oviban már nem engedik a cumit
Persze ezt biztos helye válogatja...
Korenka,
Én ma kezdem az ovulációs tesztet, szerintem nekem úgy 22-e körül lesz PÉ-m.
Terveim szerint mi előtte 1 nappal leszünk együtt, az a fix, a többi meg ahogy jön
Mi is lányra gyúrunk ugye
Én is hasonló gondolatokkal vagyok most, hogy fogalmam sincs mit kezdenék egy fiúval, a kislányok mindig is közelebb álltak hozzám. De ha fiú lesz azért biztos megbirkózunk azzal is, csak valóban, akkor újra kell tanulni 1-2 dolgot a fiúkról, amit lányos anyuka nem tud
Ilyen szempontból a fiús anyukáknak könyebb, ha a második lány
Egy nőnek nem okoz gondot egy lány, pontosan ismeri
A barátnőm azt mondta - akinek először kislánya lett utána kisfia -, hogy a lányát imádja, de a fiába egyenesen szerelmes
Biztos én is az lennék
Korenka,
én így előre nem, majd ha megfogant. Pálmihoz is beszéltem sokat. Én olyan hiszek is - nem is vagyok, alapvetően racionális, de néha bizonyos dolgokban emelkedett
A telepátia pont ilyen, azt hiszem, hogy van, nálunk a családban - anyukám részéről - már több esetben voltak döbbenetes dolgok...
Leginkább úgy vagyok vele, hogy alapvetően nem hiszek, de nem utasítok el semmit, mert valójában nem tudhatom. Volt egy érdekes eset Pálmival, jött hozzánk egy hölgy, aki ránézett és azonnal közölte, hogy "kristálygyermek". Én meg csak néztem bután, hogy mi?
Aztán utánaolvastam a neten és baromi érdekes, megdöbbentő volt amit olvastam, mert minden stimmel rá tényleg! Még az is, hogy olyan szülőhöz születik le, aki nem iszik-dohányzik, stb., sőt esetleg pont méregtelenített a születése előtt... hát ez is pont így volt, nagyon izgalmas
De ennek ellenére csak azt hiszem el, ha jókat írnak, ha rosszat, azon röhögök egyet és el is felejtem
Ez a jó az optimista hozzáállással