Új privát üzeneted érkezett!

Igen, de a nemvart utan 1 nappal nagyobb az esely. Akkor mar kesik! Jaj Bbercsi annyira felek... Es ma rajottem, hogy nem attol felek, hogy negativ lesz a teszt, mert akkor annyi, hogy probalkozunk meg! Pont a pozitivtol felek! Jon egy hatalmas felelosseg, a kombinalt teszt, a mutet...annyit szenvedtem es sirtam -most is bogok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

ÉLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN az első pozitív teszt. :D :D :D :D De jó, hogy megírtad! Jól emlékszem, hogy a tiéd volt az első laptető? :D

malna5:
Most te jössz, kérünk egy olyan korenkás tesztet. :D :wink:
Úgy számolják ki a szülés várható időpontját, hogy az utolsó mensi mínusz 3 hónap és plusz egy hét.

Na...ezt nevezem, tök jó hírek. :D :) :)

Kép

Kép
mirci09

bbercsi:
laptető :wink: :D

malna5:
:roll:

Kép

Kép
mirci09

Malna,
szegenykem, megertelek... en is hol igy erzem hol ugy... szeretnem is nagyon, de felek is hogy fogom birni kettovel. Epp most, mikor vegre kicsit szabadabban vagyok, hogy Palmi mar bolcsis, johet ujra a rabiga :D
Nalad meg plane, hogy mutet, stb...

Korenka,
hatalmas gratula! :)

Kép

Kép
sz.veronika

Nagyon akarom ezt a babat, nagyon vagyom ra, de annyira nehez terhessegeim voltak, hogy magatol a terhessegtol felek. Fel vagyok keszulve, hisz tudom mi var ram, csak maris feltem...meg nem is tudom van-e, de mar feltem, nehogy fajdalmat okozzak neki, nehogy elveszitsem.
Asszem jobb, ha nem irok tobbet, mert meg hulyenek neztek, itt parazok, mikor meg nincs is pozitiv tesztem....
Ne felj Veronika nagyon jo lesz Palminak egy testver, aki egesz eleteben ott lesz neki, jatszotarsa, baratja, csaladja lesz orokre. Fogod birni, ne aggodj, ahogy picit nagyobb lesz, ok mar ellesznek kettesben.

malna5

Málna, nem fogod elhinni , de pont most gondolkodtam én is a félelmeimen. Véleményem szerint ez így jó. Kicsit félnünk kell. Mert ismeretlennel kell szembenéznünk. Sztem ez akkor is így van és lesz akkor is , ha már a harmadik babócádat fogod várni. Mert nem ismered azt, hogy mi lesz a tested válasza a várandósságra. Milyen lesz ha megérkezik. milyen kis egyéniség lesz. és fontos, hogy ezek a kis csöppségek olyan kiszolgáltatottak. nekünk. általunk válnak a kis emberből felnőtt egyéniséggé. Felelősség. Azonban azt gondolom, hogy a gyerekeid visszaigazolások számodra. Ha jól veszik az akadályokat az életben, azt Neked köszönhetik. ...és én biztos vagyok benne, hogy jó irányba terelgeted őket. Ahogy majd a harmadikat is ......
Vendég

... a laptetőmet hivatalosan sok szeretettel átadom Málnának!
:D
Vendég

Koszonom nektek. Mostmar kicsit megnyugodtam...Megyek es olvasok egy kis kismamas ujsagot -rahangolodaskent...
Jo ejt lanyok! Korenka jol eltunt...mar biztos huzza a lobort, mint a Kismamak-altalaban...

malna5

korenka : látod látod :):):) csak zebrásodott az a teszt :):) nagy nagy Gratulaaaaaaa

nika70
Salgótarján

Jóóó reggelt Kismamák! :P

malna5:
Örülök, hogy megnyugodtál valamelyest. Én nem tudtam semmi vígasztalót írni neked, de már egyszer írtam, hogy mennyire tisztellek ezért, hogy be mersz vállalni egy újabb terhességet. Abszolút megértem az indokot is.
Egyébként meg nem találtad el... a kismamánk nem lóbőrt húz, hanem a poharat, mert bulizni van. :wink: Csak a várakozásokkal ellentétben nem forralt bor van a pohárban, hanem forralt tea. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Képzeljétek...mikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok Danival, egyszer jó be forralt boroztam (nem tudom, ezt hogy kellene leírni). :P Na ne gondoljatok ipari mennyiségekre...2-3 pohárkával. :oops: Lehet, hogy ez segítette hozzá, hogy feltapadjon. :P :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok!!
Bbercsi edes vagy, de van nekem is kb 3 laptetom, annyi biztosan eleg lesz eccer..
Merre van a Kismama? Buli utani macskajaj?
Jo is az a forralt bor...Mirci..
Nalam semmi ujsag, hasszurka, kicsit mensis fajdalom, de semmi egyeb... A paromnak kivansaglistat kell irnom, ugyhogy megyek is...mert meg a vegen nekem nem hoz semmit a Telapo!!!!!!

malna5

Sziasztok!
Jó nagy havazásra ébredtünk, el is mentünk szánkózni gyorsan :) Igaz, Pálmi még nincs teljesen jól. Tegnap dokinéni adott új gyógyszert, reméljük ez használ.

És életében először végigaludta az éjszakát!!! Már kezdem azt gondolni, hogy a cumi miatt ébredgetett fel állandóan, és most hogy a taknyosság miatt az orrán nem tudott levegőt venni, ezért kénytelen volt cumi nélkül aludni - és amint hozzászokott már nem ébred fel, ha nincs a szájában!

Legalábbis erre tippelek, mondjuk még 1 átaludt éjszaka még nem jelent semmit, de én már azonnal reménykedem :) Eddig 4-5-6-szor ébredt egy éjszaka és csak annyi volt a teendő, hogy a cumit vissza kellett adni a szájába és már aludt is tovább... szóval ebből gondolom.

Nade vissza az eredeti témánkhoz, köszönöm a gondolataitokat, biztos, hogy szuper lesz 2 gyerkőc és hogy később majd együtt eljátszanak, csak az eleje lesz húzós... annyi hülyeség az eszembe jut, kezdve attól, hogy végig szarul voltam terhesség alatt, folytatva azzal, hogy Pálmit hogy meg fogja viselni a tesó érkezése, hogy napokig nem leszek itthon mikor kórházban leszek, aztán itt lesz a baba és emiatt kevesebbet tudok vele foglalkozni, stb.

De tudom, hogy ezt azért már többmillió gyerek túlélte :lol:

Úgy számolom pont karácsony körül lesz pé-m, remélem hoz a jézuska tesót! :) De lehet, hogy inkább a páromra kellene számítanom ezügyben :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

Ennyit írtatok ma???????? Ne mááár! :shock: Micsoda elfoglalt népség. :D
Nekem van alibim, én dolgoztam. :P
Szép időnk van tényleg. Remélem megmarad a hó még pár napig , én is el akarom vinni szánkózni a kisfiamat. Nagyon szeretem ezt az időt Karácsonykor, de az a sanda gyanúm, hogy addigra elolvad a hó. :cry:

Kép

Kép
mirci09

Sziaztok!
Írtam elöbb egy monológot és elszált :x majd tördelem....
szóval: Reggel megcsináltam az újabb tesztet: Látszik a második csík, de még mindig nagyon halvány :( Felhívtam apát, aki dolgozik ma is természetesen, szóval, hogy most mi van. Ő táv-pszichológus-nőgyógyász módjára elmagyarázta (amit én is tudok) hogy alig 4 hetes, és hogy az előző gyerekeknél is 6-7.héten teszteltem először, és különben is pozitív gondolkodás.... stb. Annyira türelmetlen vagyok, és jelentem újabb korszakomba léptem a "Vajon rendesen megtapadt-e, nem méhen kívüli-e, és megmarad-e" korszakomba. :)
korenka
Szár

Most válaszolgatok:
sz.veronika: Nem biztos, hogy kíváncsi vagy a jótanácsaimra, de ha már belekezdtem írok, és vagy megfogadod vagy nem. Cumi. Mindkét gyerekemnél elhagytam a cumit. 8 ill 10 hónapus korukban. Azt mondtam, ha most kibír 1 napot, nélküle, akkor nem veszek újabbat. Többet nem kellett vennem cumit. Szóval, ha már kibírta a cumi nélkül, próbálj meg egy újabb napot..... ha még nem késő az üzenet... :)

Malna5: Meghatódva olvastam az aggodalmaidat, és mérhetetlenül együttérzek veled. Tudod, hogy nem lesz leárnyregény az egész, de vállaltad és minden elismerésem. Kérlek ne a holnappal törődj, hanem a mosttal. Elég lesz aggódnod majd amikor ott leszel! Tudom, hogy most nagyon "bölcs" voltam, de tényleg ne stresszeld magad. Idegileg teljesen kimerülsz mikorra odaérsz!!! Küldöm a pozitív energiáimat neked! :)
korenka
Szár

"Vajon rendesen megtapadt-e, nem méhen kívüli-e, és megmarad-e" korszakomba."
Kezdődik.... :P :D :D :D :D Egyébként rajta van a teszten, hogy a halvány is pozitívnak minősül. Igaza van a pszichológus nőgyógyászodnak...nagyon fiatal még. Van, aki nek erre az időre még semmit nem mutat. Lásd malana5.[/quote]

Kép

Kép
mirci09

Szia mirci épp neked írtam egy újabb monológot amikor elszáll az egész megint :x Lerövidítem. Szóval korábban valahol írtam, hogy amikor a fiamat vártam, és még nem tudtam, hogy van, apa azt mondta olyan dilis vagyok, hogy biztos terhes vagyok... erre felálltam és kimentem és csináltam egy tesztet. Ez este volt éppen gin-tonikoztam. Na ezt az utolsó részt kihagytam amikor először leírtam. :) De mivel ilyen bátran leírtad a forraltboros sztorit, így én is leírom a gin-tonikosat :D:D Természetesen azon az estén a gin-tonik megmaradt része a csapban landolt.... Egyébként mellékszálon mesélem el, hogy van itt egy alkoholista nő, aki már az 5-ik gyerekét szüli, és mindegyik olyan szép és okos, hogy nem is értem.... a nő állandóan be van tintázva, még terhesen is.. és mégis... na azért nyilván nem ez a követendő példa... :D
korenka
Szár

bbercsi: Kérdezted, mit szólt apa. Hát nagy romantikus közlés ugye nem volt, mert péntek reggel felhívtam, hogy van egy pozitív tesztem, de nagyon halvány, és hogy most mi van, és jaj istenem.... hozzon egyet haza fele jövet... Na így közlik a romantikus filmekben, hogy újra apa lesz a főhős, de nálunk így sikeredet :D Apa egyébként örül, de ilyenkor még csak lábujjhegyen. Tudod, van egy meg nem született angyalkánk, és ez mindannyiónkban nyomott hagyott azért.... A gyerekek majd olyan 12.hét környékén tudják meg konkrétan. Lili tudja, hogy szeretnénk babát. András nem. Ő azt mondja, hogy nem szereti a kisbabákat, mert folyton puszilgatják Őt, és azt nem szereti..... :D Persze ez majd máshogyan lesz, ha lesz kistestvére. Tegnap este néztem az x-faktort, amikor a Vastag testvérek énekeltek... hát folyottam a könnyem a meghatottságtól. Annyira átjön az egymás iránt érzett szeretetük, hogy valami gyönyörű.... Remélem az én gyerekeim is igy fogják imádni egymást.
korenka
Szár

Na így újra enyém a fél oldal... :D:D
Malna: Elvesztettem a fonalat mikor csinálod meg a tesztet? Utánam tiéd volt a következő laptető ugye? Egyébként nem vagyok babonás :wink:
korenka
Szár

korenka:
Én jegyzettömbe szoktam írni és utána másolom be...pontosan az ilyenek elkerülése miatt. :wink: Igen...igazságtalanság, hogy alkeszek gyerekei szépek egészségesek és hány ember van, aki mindent megtenne azért is, hogy egy lehessen. :roll:
Úgy tudom, hogy malan5 ma tesztel...várjuk. :wink: :)

Kép

Kép
mirci09

color=blue]mirci09:[/color] Igen én is pont így érzek. Néha a sors elképesztő tud lenni... remélem Malna feljön és közli végre azt a jó hírt! :D

Bemutatom addig a jövevényt nektek. Így néz most ki:
Kép
korenka
Szár

És fiú lesz vagy lány? Van-e már neve? :P :D + :D :D :D

Kép

Kép
mirci09

Jólavn! :D Kicsit álmodozom már! :oops: Kérem megbocsátani! :D:D:D
Félve írom, de a napokban azon gondolkodom, hogy ha ne adj isten, (és tényleg nagyon nem szeretném) valamelyikőnknek többet kell várnia a kis babócára... valószínűleg baromi rossz lesz, sőt talán idegesítő és bosszantó, hogy Ő még nem kismama.... én nem szeretném, ha ezért nem írna, esetleg úgy érezné, hogy tökre nem érdekli még azok aggodalma öröme, akik máshol tartanak... nem is tudom hogyan írjam.... Imádom ezt a társaságot, nem szeretnélek itt hagyni titeket.... remélem nem közösítetek ki.. mert mondjuk az én nyomorom más lesz... jaj itt dadogok de értitek??
korenka
Szár

Nagyon is értem a "nyomorod". :D Szerintem mindannyian így érezzük és teljesen mindegy, hogy melyik oldalon állunk. Nekem is eszembe jutott már, hogy mi van , ha nekünk nem sikerül. Melyik a rosszabb...itt hagyni benneteket vagy olvasni, hogy mekkora már a babátok. :roll: :wink:

Kép

Kép
mirci09

mirci09: Köszönöm, hogy normálisan megfogalmaztad helyettem a nyomoromat :D:D Néha önmagamnak is kicsit sok vagyok, és tudom, hogy másoknak is, és ezért is aggódom ez miatt... mindegy úgy tűnik kicsit lelkizős vagyok ma. Na gyorsan kiporszivózok, hátha elmúlik... :D:D:D
Malna5: Jelentkezz!! It a Föld nevű bolygó!
korenka
Szár

Szia Korenka!
Én nagyon örülök annak, hogy Te már, -mint, halkan mondom- kismamaként vagy a társaságunk tagja. :)
annak aki az örömödet irigységként éli meg, az nem a mi fórumunk tagja. Én, mint ennek a topiknak a nyitója, ezt most konkrétan leszögezem és remélem mindenki szépen el is fogadja!!! (28 felkiáltójelet tessék idegondolni)
Vendég

....és drága Korenka, akkor ha megtisztelsz bennünket azzal, hogy beavatsz minket a "kis titkaidba" annak mi csak örülünk!

Málna, kérlek Te is írj, mi van Veled!
Vendég

Sziasztok!

Korenka,
de, kíváncsi vagyok a véleményedre :) Azt nem írtam érthetően, hogy ez kb. a negyedik cumi nélküli éjszaka volt, mire átaludta. És ma megismétlődött, szerintem le is szokott! :) Most már csak a bölcsi lesz egy próbatétel, hogy ott is aludjon majd napközben cumi nélkül, ha majd újra megy a betegség után, de szerintem megmondom az óvónéninek is, hogy mutassa meg neki a kiharapott cumit, ha kérné és az úgyse lesz neki jó :)

Igen, annak elég szar lesz, aki utoljára marad még pozitív teszt nélkül, de hátha jönnek közben újak, akik még csak most kezdik és akkor mégsem lesz egyedül :)

Kép

Kép
sz.veronika

bbercsi: El sem tudod képzelni hogy mennyire örülök, ennek a társaságnak amit te alapítottál.. és imádom ahony vezényelsz! :D:D:D
sz.veronika: Nem is kell neked itt a kéretlen jótanács, ösztönösen tudod te mit kell tenned! :D:D Tök jó! Már csak az óvónénin múlik minden. Reméljük szeren van! :D Pálmának eszébe sem jutott a cumi azóta, vagy csak ügyesen elterelted?
korenka
Szár

bbercsi:
tényleg jó a szervezés, vezetés. :wink:

korenka:
igenis, kíváncsiak vagyunk a kétgyerekes anyukák véleményére. Ti már megjöttetek onnét, ahová mi megyünk. Én is pislogok itt a cumis témán. Dani is cumizik elalváshoz. Eddig még nem volt gondom vele (mármint a cumival, mert a Danival főleg nem :P ), de lassan időszerű lenne teljesen leszoktatni.

csajok!
Mi már túl vagyunk nemhogy az ebéden, hanem a délutáni alváson is. :shock: :shock: A gyerekem nem evett ma még semmit és aludt 3/4 órát. Vagy front jön vagy fog. 8) :?

Kép

Kép
mirci09

mirci09: ...vagy mindkettő :D
Nem tudok németül.. neked 3 nap és akció? Ilyenkor elötte is ráindultok a témára erősen, vagy csak azon a napon? Mi pont azon a napon nem csináltuk amikor kellett volna.... jó nem? Elötte folyamatosan, meg utána.. tessék orvostudomány... :D
korenka
Szár

korenka:
Akkor ez a gyerek biztos kislány. Én már meg is teszem tétjeimet. :D :P
Jól látod. Lehet, hogy mégis tudsz németül??? :D :D Hallgatok rátok és úgy tervezem, hogy a peteérés előtti napig nyomjuk. Ez biztos. Hogy utána...lehet, hogy utána is, mert most már azt sem bánnám, ha kisfiú lenne. A peteérés napját és az azt követő 2-3 napot mi ki szoktuk hagyni. Kezedem azt gondolni, hogy nem kellene ennyire ragaszkodnom a kislányhoz. Ha nem megy, hát nem.

Kép

Kép
mirci09

mirci09: Igen, szerintem is kislány lesz .... egyre inkább egy kis barna kislányra gondolok, ha elképzelem .... de amúgy tényleg őszintén mondom teljesen mindegy. Akár fiú, akár lány mindegyikben öröm van. :) A lányom után én el sem tudtam képzelni, hogy mit fogok kezdeni egy fiúval? Már ott kiakadtam, hogy hogyan kell majd tisztán tartani a kukacát, meg hasonló gyakorlati dolgok, amiről egy lányos anyukának fogalma sincs.... és hogy nem olyan hízelkedős... dehonynem!! Ezek a dolgok ... később kiderült számomra ... tizedranguak. A gyermeked és tök mindegy milyen nemű. Inkább majd a jelleme hozza a sok örömet és sírást! :D:D szerintem
korenka
Szár

mirci09:Sikeres akciós hetet kívánok! Akitől messze áll a dolog attól bocsánat. Ti "kapcsolatba léptetek" a születendő kis lélekkel? Nem misztikus hókuszpókuszra gondolok, hanem arra, hogy gondoltatok-e rá, és mondtátok-e magatokban, hogy várjátok, és hogy örültök, hogy titeket választott szülőnek, és boldogok vagytok, hogy világra hozhatjátok? Én hiszek benne, hogy képletesen élve ott lógatja a lábát egy felhőn, figyel minket, és várja mikor ugorhat... :) Próbáljátok ki, ha van kedvetek. :D
korenka
Szár

Persze, tudom én azt, hogy mindegy a neme. De mindig nagyon szerettem volna egy kislányt és ez az utolsó esélyem. Nekünk már nem lesz több. A leggeslegjobban ikreknek örülnék...egy fiú és egy lány összeállításban. Ez mondjuk felejtős, de azért lehet játszani a gondolatokkal. 8) :D :D
Nagyon jó egyébként, hogy kérdezted, hogy mikor lesz nálunk a hajrá, mert már nem is gondolkodtam abban, hogy a peteéréskor. :oops: :oops: :oops: Pedig most már tényleg mindegy a neme, csak jöjjön már, mert nagyon várjuk. :)

Mikor szándékozol egyébként dokihoz menni? Gondolom, hogy most már csak jövőre...de hanyadik héten?

Kép

Kép
mirci09

Köszi, úgy legyen. :)
Igen...legalábbis én szoktam magamban mondani, hogy nagyon várjuk és vele lesz teljes a családunk.
Lehet, hogy nálunk az volt a baj, hogy a férjemet nagyon nehéz volt rábeszélni egy másik babára. A Dani születése után olyan szinten kikészült, hogy nem is akart belegondolni, hogy ezt még egyszer átélje. Egyszerűen idegbeteg lett már a gondolatától is, hogy valaki hozzáér a gyerekhez, ránéz és valami baja lesz. A szülés utáni depresszió apukát érte el. 8) Összeveszett a szüleimmel és az ő szüleivel is. Nagyon durva időszak volt, kb. 2 hónap.
Most már szerencsére megértette, hogy ennek nem kell másodszor is így lennie, már rutinosak leszünk stb. stb. Most már ő is nagyon várja a kistesót. :D

Kép

Kép
mirci09

mirci09:Az ikrekről sokat gondolkodtam én is. Ha kiderülne biztosan örülnék neki. Éjszaka szoptatáskor nem annyira... :D :D:D Dokihoz januárban megyek, amikor számításaim szerint 8 hetes lesz. Nem szeretnék elkeserítő negatív híreket hallani, hogy nem látnak semmit és hasonlók, ezért várok....
korenka
Szár

Gondolom. Én sem vagyok olyan azonnal dokihoz rohanós. Pedig már milyen jó lenne képet látni és méreteket....olyan türelmetlen tudok ám én is lenni. Danival eleinte 2hetente jártam uh-ra. :oops:

Kép

Kép
mirci09

mirci09: Ennyire féltette apa? Hihetetlen :). Nem is hallottam még ilyet, akár egy apa-tigris... és Ő meg merte fogni? Segít a gondozásban? Pelus csere, fürdetés, mese olvasás?
Kép
korenka
Szár

Mirci,
ha nálatok nem okoz gondot a cumi, az jó, nekünk gondot okoz, mert éjjel kiesik a szájából a cumi és ezért 4-5-ször is ébredt egy éjszaka, amikoris csak annyi volt, hogy vissza kellett tenni a szájába és már aludt is tovább, de hát akkor is ez 4-5-szöri felébresztést jelentett számomra.

Az a helyzet, hogy ha fel kell kelnem és átmennem hozzá, akkor én annyira felébredek, hogy utána képtelen vagyok visszaaludni, így hónapokig totál kivoltam 3-4 órás alvásokkal minden nap... Így aztán átköltöztem mellé, így ha ébred csak átnyúlok és bedugom a cumit, nem kell felkelni, átmenni, így azonnal vissza tudok utána aludni. Csak ez ugye azt jelenti hogy vele alszom és nem apával. Külön ágyban vagyunk, a fejünknél ér össze.

Ha most így nem fog ébredezni éjjel, van esély, hogy visszaköltözhetek apához :) Bár már úgy megszoktam a kis szuszogóssal való alvást, hogy néha mikor apa alszik vele, hogy én is kialudjam magam - hiányzik :)

Korenka,
Úgy tűnik most már eszébe se jut a cumi. Első napokban eszébe jutott, akkor mindig megmutattam neki a kiharapottat, azt visszautasította és ennyi :D Mondtam, hogy ez van, ha ez nem kell nincs másik.

Mirci,
amúgy úgy tudom, hogy 3 évesen az oviban már nem engedik a cumit :roll: Persze ezt biztos helye válogatja...

Korenka,
Én ma kezdem az ovulációs tesztet, szerintem nekem úgy 22-e körül lesz PÉ-m.
Terveim szerint mi előtte 1 nappal leszünk együtt, az a fix, a többi meg ahogy jön :) Mi is lányra gyúrunk ugye :)
Én is hasonló gondolatokkal vagyok most, hogy fogalmam sincs mit kezdenék egy fiúval, a kislányok mindig is közelebb álltak hozzám. De ha fiú lesz azért biztos megbirkózunk azzal is, csak valóban, akkor újra kell tanulni 1-2 dolgot a fiúkról, amit lányos anyuka nem tud :D

Ilyen szempontból a fiús anyukáknak könyebb, ha a második lány :) Egy nőnek nem okoz gondot egy lány, pontosan ismeri :)

A barátnőm azt mondta - akinek először kislánya lett utána kisfia -, hogy a lányát imádja, de a fiába egyenesen szerelmes :lol: Biztos én is az lennék :)

Korenka,
én így előre nem, majd ha megfogant. Pálmihoz is beszéltem sokat. Én olyan hiszek is - nem is vagyok, alapvetően racionális, de néha bizonyos dolgokban emelkedett :) A telepátia pont ilyen, azt hiszem, hogy van, nálunk a családban - anyukám részéről - már több esetben voltak döbbenetes dolgok...

Leginkább úgy vagyok vele, hogy alapvetően nem hiszek, de nem utasítok el semmit, mert valójában nem tudhatom. Volt egy érdekes eset Pálmival, jött hozzánk egy hölgy, aki ránézett és azonnal közölte, hogy "kristálygyermek". Én meg csak néztem bután, hogy mi? :D

Aztán utánaolvastam a neten és baromi érdekes, megdöbbentő volt amit olvastam, mert minden stimmel rá tényleg! Még az is, hogy olyan szülőhöz születik le, aki nem iszik-dohányzik, stb., sőt esetleg pont méregtelenített a születése előtt... hát ez is pont így volt, nagyon izgalmas :)

De ennek ellenére csak azt hiszem el, ha jókat írnak, ha rosszat, azon röhögök egyet és el is felejtem :) Ez a jó az optimista hozzáállással :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

mirci09: Ugyan ilyen vagyok én is. Mi van oda bent? Minden rendben van? Látni akarom!!! Még szerencse, hogy drága az UH készülék, mert az ilyen kismamák mint mi biztos beszereznénk belőle egyet, és rákötnénk magunkat :D
... bár állítólag nem egészséges a mértéktelen UH...
korenka
Szár

Én is elgondolkodtam, hogy mikor mennék dokihoz, szerintem is akkor, amikor már lehet szívhang.

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:
Ugyanúgy csinált mindent, mint én. Első naptól fogva. Kakis pelenkát nem cserél szívesen, de ha nem vagyok kéznél, akkor megoldja. Nagy szimbiózisban élnek. Az anya-fiú kapcsolat...amiről sokat lehet hallani...nálunk ap-fiú. :D :D :D :D

sz.veronika:
Az a 4-5 ébredés rengeteg. Nem is tudod kipihenni magad...és ő sem. Egész ügyesen leszokott, ha már így ki lehet jelenteni. Persze...lehet, hogy ez csak innen a távolból volt ennyire zökkenőmentes. :roll: :D

Ti Pálmit is egy nappal a PÉ előtt akcióztátok? Bocsi..tapasztalatokat gyűjtök. :oops:

Kép

Kép
mirci09

"biztos beszereznénk belőle egyet, és rákötnénk magunkat " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ez állati, de nagyon igaz.

Kép

Kép
mirci09

Igen, Pálminál is előtte 1 nappal akcióztunk :)

Kép

Kép
sz.veronika

sz.veronika: "A barátnőm azt mondta - akinek először kislánya lett utána kisfia -, hogy a lányát imádja, de a fiába egyenesen szerelmes Biztos én is az lennék " Ez bizony így van korábban írtam is itt erről. Ez bizony szerelem. :D Hát az alvással hasonó a helyzet nálunk is... :)
A kristálygyermekekről még nem olvastam, de meg fogom nézni mi is az. Jól csinálod, azt kell elhinni amit akarsz! :D
korenka
Szár

Ugye a teszt azt jelzi, ha 24-36 órán belül van PÉ. Na mi rögtön aznap este nekiestünk mikor jelzett a teszt, így pont előtte 1 nappal voltunk valószínűleg.

Kép

Kép
sz.veronika

Páromnak már van egy kislánya (becsúszott nagyon fiatalon), meg ugye Pálmi, úgyhogy ő már 2 lányos apuka, szerintem menni fog neki harmadjára is :lol:

Kép

Kép
sz.veronika

sz. veronika:
Milyen teszted is van pontosan? Akkor most már leutánozom a módszert. Ebben a hónapban már nem, de ha esetleg nem jönne be... :roll:

Kép

Kép
mirci09

mirci09: Apa nálunk is mindent megcsinált anno a kicsik körül. Bár...eszembe jutott, hogy Andris amikor még egészen picur volt, abban a korban amikor még sokszor üvölt fürdetésnél... szóval már inkább előfordult, hogy nem sírt. Apa akkor egyik este megfürdette és a fiam végigüvöltötte a fürdetést. Apa ettől annyira stresszes lett, hogy vagy 4 hónapig nem lehetett rávenni a fürdetésre, mert nála sírt ... :D
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?