hali
jó reggelt! jajj én rettegek a kaksitól, az előbb úgy adtam rá a pelust + rugit, hogy hason volt.
ha itt termés lenne, ajjjajj...
viszont asszem vége lesz a szopinak nálunk is.
szív kettőt (reggel is, pedig teli van) és hasra fordul és elmegy. (az utóbbi időben fekve szoptattam.) próbáltam karban is, akkor az ölemben fordul hasra.
kergettem egy ideig most reggel kibontott melltartóval
úgy, hogy feküdt hason én meg próbáltam bemászni alá, de azért mindennek van határa. általában 200 körül eszik, most 120-at diktáltam bele, kíváncsi leszek, ezzel meddig bírja.
nem akarok óránként szoptatni azért mert túl aktív hogy egyszerre szívja ki, ami kell...
esténként úgyis csak 50-60 mg volt / 2 mell, óriási birkózások árán, az meg már úgyis mindegy. erősítsetek meg.
ennyit rólunk.
csigaby, jó, hogy jöttél. én is meg tudom adni a dokim elérhetőségét, nagyon jó volt, szakmailag + emberileg is. ráadásul nem az a pénzéhes orvos, sokszor nem is kért semmit egy-egy vizsgálatnál. nem is értettem.
azért komoly lenne ha ezért nem lenne tesó.
2 órát bkv-ztok?
hogy bírja anna?
sajnálom a horror éjszakákat + nem alvást.
jó nehéz lehet... 10x ébredt? ááááááááááá megőrülnék...
zsu, jajj én is parázom a karácsony miatt, nem látom át, hogy végzünk.
no van fogacska? szegény ti ezzel az ébredéssel.
biztos fájt neki.
állatkert.
tv: nálunk néha megy, néha nem, néha nézi, néha nem. mondjuk ha nézi, 1 percnél tovább nem köti le akkor sem... bár bevallom, néha egy perc is jól jön, volt már (1-2x) hogy azért kapcsoltam be a tv-t hogy bámulja amíg kimegyek a konyhába. de mondom, ez kb 1 perc, utána nem érdekli.
charlott, jajj az állás nagy sláger.
amúgy azt bírom még, mikor fogom, állok és elkezd fellépkedni a hasamon.
sógornőd nem semmi.
de miért mondja ezt???
kicsit irigykedem én is a nagy banzájokra, mi végig hármasban leszünk...
szóval főzhetek-süthetek a világba, egy beigli csücsköt sem kapunk senkitől.
jövőre tuti kiharcolom, hogy menjünk haza.
csak akkor meg olyan "hontalanok" vagyunk, értitek, nem lesz saját fánk, egy szobában lesz az otthonunk...
az is rossz...
én is úgy tudom, hogy a mászást nem "illik" kihagyni.
barba, tök jó, hogy javultok.
nekünk is ilyesmi cipőnk van, csak nem bőr hanem textil... remélem az is jó...
6 euro volt... mégsem 2800. te jó ég, ilyen drágák a cipők???
ja és én nem is a fertőzések miatt nem mernék kutyázni, hanem fosnék, hogy megharapja mit tudom én... olyan kiszámíthatatlanok ezek az állatok.
zafír báb.
csöpplány, vagesz Balu sapkája nagyon!!! és hogy áll! te jó isten! nagyon ügyes!
ezek a borulások viszont... jajj tök para...
nem akarok venni kutacsvédőt
de rettegek... nálunk hason sokszor felemeli az egyik kezét magasba és dől el a francba a másik irányba... a parkettán meg kopp...
orsi, két hét szabi fúúúú, irigyellek.
és ez a lefogás... áááááá...
húúú úgy örülök, mindent feladtak már amiket rendeltem neten!
piha... és kész a naptár is! kár hogy mi nem láthatjuk, ugye otthonra rendeltük rögtön.
net: hát arra gondoltam, kéne mást is csinálni a "szabadidőnkben" mint a net...
mit tudom én, néha láthatná hogy míg apu gitározik neki, anyu könyvet olvas...
persze fontos hogy "beleneveljük" az új világot, hogy "ne nézzék később le" a többiek, de néha mást is kéne látnia, hogy tudja, hogy otthon is le tudják kötni magukat a szülei még ha nem is a laptop előtt ülnek... úgy tervezem, sokat fogunk kirándulni, mint mielőtt megszületett is tettük, de fontos lenne, hogy a négy fal között se csak a netet lássa... szóval egy nap netmentes élet nálunk belefér.
aznap rajzolgatok, könyvet olvasok ilyesmik... (már ha nem vele vagyok épp és nincs házimunka)
no reggelizem