Sziasztok!
Megpróbáltam visszaolvasni, de be kell vallanom, hogy örökmozgó sajtkukacom mellett reménytelen vállalkozásnak tűnt. Most, hogy elaludt (már 5x aludt azóta, hogy elkezdtem írni
) megpróbálok visszakapcsolódni és írni is. Ezért kérek Titeket, nézzétek el Nekem, hogy a régi időkből kezdem a hozzászólásokat. Akit már nem érdekel, ugorgyon. Aki unja, az is.
Na szóval majdcsak felzárkózom előbb vagy utóbb.
Most nov. 1-jéig jutottam, de a mai napot is kihagyom, így a többit legközelebb.
Már így is irtó hosszú lettem.
Nagyon örülök, hogy rendszeresek lettek a talik!!!! Bevallom őszintén és férfiasan, hogy jól esett volna 1-1 sms valakitől. De persze a józan eszemmel tudom, hogy ezt nem lehet/szabad elvárni, így aztán gyorsan továbbűztem a kósza szomorkás gondolatot. Viszont szépen kérném világosítson fel valaki, hogy hol és mikor vannak a randevúk? (De csak, ha nem az állatkerti játszóház.
) Köszi előre is. Ja és ha már tali: Buksi, mi is részt vennék a babazsúron ZoltánKincsemmel.
Judit, köszi, hogy rendületlenül hiányoltál (okt. 11., 13., 17. ...).
Család
Állatkerti talik beszámolója szuper, legközelebb ott a helyünk nekünk is. A rózsaszín rugit már nagyon szeretném bevasalni Rajtad, csak előbb ha lehetne a kékruhást kéne megejteni. Bár azt már kinőttük, de sebaj.
Alvásgondok: nálunk is volt, szerencsére nem ennyire tartósan. Én is a "magárahagyásra" fogtam a költözés-saját szoba miatt. Mióta itt lakunk, a sírvaébredés a jellemző.
Érdekesség: ha ölben alszik el, azonos módon teszem mindig a kiságyba. Ha megfordítom, akkor éjjel felsír. Gondolom felébred és megijed. Így meg nem.
Buksi, napirendre október elején azt írtam volna, hogy "az meg mi"?
Azóta szerencsére változott a helyzet Nálunk. Ismét van napi 2 alvásunk, össz. 3 óra!!!! Regényt lehetne írni róla, hogy mekkora megkönnyebbülés és egyben kikapcsolódás is tud lenni az a kis napközbeni szünet. Remélem nem vet meg ezen véleményemért senki. Kuki nálunk is meg van vizsgálva, de csak a fürikádban. Nagyobb érdeklődést vártam, de eddig ez elmaradt.
Tali-képek remekek!!!!!!
Vezetgetés: szerintem ha már felállt és menni tud (akarni jóval előbb akar ugye), hadd menjen. Én nyáron izgultam e miatt, mikor anyukám kezdte vezetgetni a még nem is mászó, épphogyülő gyermekemet. Nem írom le a viták végét, képzeljétek el.
Köszi a kancsalságról szóló infót! Mi elvittük Kincsem a szemészünkhöz. Javasolta, hogy 15 hósan gyerekszemésszel nézessük meg, pusztán csak azért, hogy kizárjuk a tompalátást.
Noi, drága leendő nászasszonyom! Miket kell itt olvassak kismenyem-jelöltről????? Sok sok gyógypussssssz Liliánának!!! Fránya szemölcsök meg futólépésben iparkodjanak más tájakra iziben!!!
Hűűűűűűűűűűű nagyon irigy vagyok ám!!!! Milyen szuper kép a kis pocaklakódról!!!! Na jó, a másik is tetszik nagyon, ha a fiam is látná ... (már alszik, este 10 lesz 10 perc múlva). Gratula a hegyeskéhez, továbbá a gyalogláshoz is!!
Rtünde, gratula a nyelvvizsgához! Kitty már mászik? Gratula!!!!! Olyan aranyosak mikor hintáztatják a popót! Én már néha hiányolom azt az időt.
Boldog szülinapot kívánok!
Bogi, darabos kaják mennek már? Én anno nagyon puhára főztem, s akkor az ínyével szét tudta nyomni. Így darabos is volt, meg puha is.
Holdfogyi: én megvárom 2007-et.
Játszóház: itt Bp-n volt már olyan, hogy néhány kismami szövetkezett, s felváltva vigyáztak egymás gyermekeire amolyan óvoda/játszóházszerűen. Ti is szervezzetek!
Drukkok mennek innen is, hogy megoldódjanak a családi dolgok.
Orsi, nálunk is a hátulról kapaszkodás a divat.
Megkésve de Boldog Névnapot Kívánok!
Hicu, remek a kép Duduról! Boldog szülinapot így utólag is! Én anno vesefájdalmakkor négykézláboltam. Esetleg próbáld ki, hátha.
Rebi, és még az én 1szem 10 kg-osommal is sokszor félek nekiindulni! Mi az a Tücsökzene, kollektív ciripelés vagy mi?????
Boldog szülinapot Csengének!
Ines, kezdek hozzászokni, hogy Gráz és Bp. között ingázol?
Hajni, örülök, hogy Alexa szívecskéjével minden rendben!!!
Ági, olvastam Ti is küzdötök valami futószemölccsel. Ezt honnét lehet "beszerezni"? Már csak az efféle helyek jó nagy ívben való elkerülése végett.
Tetszik, hogy ilyen kreatív vagy. Gratulálok az elinduláshoz!
Szilvi, gerinced javult? Másik orvos nincs a láthatáron? Gratula a mocorgáshoz (vagy felállás?) ahhoz is!)!
Andi, meg van megoldva a rejtély!
Zitus, migrénre van spéci gyógyszer, ami használ. De ha még szoptatsz, akkor meg ott a Quarelin. Ebből szopi után lehet bevenni. Igazából akkor hatásos, ha a roham kezdetén veszed be, mielőtt még elhatalmasodna a fájás. De gondolom ezt tudod, így nem mondtam újat.
Gyógytorna: ha a tornász nem ellenzi, szerintem vidd magaddal. Legfeljebb átalakul az "edzés" baba-mama gyógytornává.
Szorítok, hogy sikerüljön a játszóházatok, amihez szerintem játékok, kismamák és kisbabák kellenek csak.
Fruzsi!!!!!!!!!!! Gratulálok!!! Üdv a férjes asszonyok csapatában!
Remélem gyöngyszem Márkot nem rejtegeted előlünk eztán!!!!
Ribizli! Most olvasom, hogy Ti is megvagytok mindhárman! Remélem eztán sűrűbben írkálsz magatokról! Megyek rólatok beszámolót vadászni!
Manóka, örülök, hogy Ti is előkerültetek!
Pindur, de jó, hogy Te is előkerültél! Utólag is boldog szülinapot Daninak! Képek!
Én most épp annak örülök, hogy ismét 2x alszunk naponta! Volt olyanunk, hogy 1x se akart aludni Zoltánom, meg olyan is, hogy 1x 2 órát (2-4-ig, vagy 1-3-ig).
Manga,de jó, hogy ílyen részletesen leírtad ezt a kukidolgot!
Mióta átköltöztünk, nem jutok hozzá a babapatikához. A gyógyszerész szerint a főnőknőjét nem érdeklik a babák, így nem rendeli … De már értem, miért is vagy ennyire tájékozott a témában. Szorítok Matyinak és Neked. Inkább most 1 kis műtét, mint egy életen át örök szemrehányás Nektek, hogy nem figyeltetek oda rá.
Ann!!! Jéééééééééé Téged is látni itt? Táblából hova tűntél? Nem válaszoltál a legutolsó levelemre. Haminak így utólag is kívánok boldog szülinapot!
Semese, szerettem volna végignézni a képeket Bömbiandrisrólakimárcsakvigyorirosszcsont, de ...
Öltözködés: Mi is elővettük az overallt. Alá kevesebb ruhát veszünk, mint télen. Ha bealszik, előkerül a tartaléktakaró, ami mindig a kocsiban van. Eddig még nem fáztunk meg.
S akkor nem utolsó sorban: üdvözlöm a frissen csatlakozott anyukákat és Pöttömjeiket: Noreszt és Mátéját, Bpildit és Zsófiját, Hnellit és Dorottyáját Dominikájával, Orskot és Dinijét, Mariannt és Nádjáját, Mókit és Andrist.
Remélem a következő heti tali mi is eljutunk. Most csak azért nem, mert csütörtökön hajnalban elutazunk pár napra, s ugyebár az elmúlt 3 napot is babanettel töltöttem, ergo: nincs összepakolva, rakásban a vasalnivaló, kaját kell készíteni az útra ... stb.
Új lakásról: meleg és tágas, kényelmes, szóval szuper! Bár még itt-ott dobozok vannak, ill. többnyire csak azok, (meg ecsetek, csavarhózó, flex ...
) mert bútor csak jövőre lesz. Épp most várjuk drága asztalosunk, aki előbukkant a ködből és a sok munkája mögül. Javaslom, hogy az egyik talit itt tartsuk, mintegy babás-lakásszentelőként.
Szeretettel várok mindenkit. Vélemények?
Boró és Kincse