Helyzetjelentés:
sokkal, de sokkal jobban vagyok! Tudtam én, hogy csak haza kell jönnöm!
Eszek, iszok, székletem is van, erőm is van, minden a legnagyobb rendben!
És a kicsivel is minden rendben van!
Többen is kérdeztétek, hogy mi volt a baj.
A császár utáni 12 órás fekvésemet a 6 fős műtét utáni megfigyelő szobában töltöttem. Az orvosom azt mondta, hogy már csak 6 órát kell feküdni, nem 12-t. Amikor betoltak a szobába, mondták, hogy 12-t kell. Illetve az sem volt tisztázott, hogy mikor és mit lehet inni, illetve enni. Mindenki mást mondott. És mivel éjfél óta semmit sem ehettem, és semmit sem ihattam, és ekkor már de. 10 óra volt. Ehhez még a 12-t hozzáadva...
A fekvés után pont felszabadult az egyik családi szoba, és mivel nem voltam jól, rávetettük magunkat párommal, hogy tudjon nekünk segíteni. Dorkával is a családi szobában voltunk, csak a másikban. Akkor minden teljesen rendben volt. Most iszonyat meleg volt, non-stop szellőztetni kellett. Nem volt semmi levegő, és fogalmam sincsen, hogy minek volt olyan szaga, de nagyon büdi volt. Ezek a körülmények hozták ki belőlem sajnos amit korábban is írtam.
Többen írtátok a takarítást. Azzal nálunk minden OK volt. Délelőtt és délután is jöttek takarítani. De lehet, hogy csak a karácsonyi nagytakarítást végeztek éppen!
A nővérhívó viszont nem működött, de pont a szobával szemben vannak a nővérkék, ez nem volt gond szerencsére. Ami még nekem kicsit gáz volt, az az ágy. De lehet, hogy csak a sebem miatt éreztem annak. Passz.
A többi negatívum véleményem szerint nem a kórház hibája. Hanem minden kórházban jelen van, azokat nem írogatom le...
Egyelőre ennyi, de ha vannak konkrét kérdések még a kórházzal kapcsolatban, kérdezzetek nyugodtan!