Na, vagyok, vagyok csajok.
Kati, majd válaszolok a prividre is, addig is sok-sok erőt nektek és nyugodtan írd ki magadból a dolgokat!Szerintem sincs okod Míra aluszékonysága miatt aggódnod, mondjuk a bukós dolog jobban izgatna, hallod azért mert még nem indult el meg pláne ne ess kétségbe.
Sógornőmék lánya 16 hónaposan tette meg ez első pár lépést, a mi gyerkőceink meg már legkésőbb januárig mind egyedül totyognak innen a fórumról, hidd el.
Kamaszodó Polli
De amúgy meg eminens tanuló, színötös, zongorázik, szerintem nála sokkal de sokkal rosszabb kamaszok vannak, persze megélni nap mint nap nem könnyű.
Friday, úgy hiányoztál már, és sajnálom hogy rövid lesz a karácsonyi magyarországi kiruccanás, megintcsak nem találkozunk
Köszi a hisztikezelős segítségeket, meg a dícséreteket is.
Na, hát Gréta súlya jól megállapodott, szerintem most már Márk a fórumvezető.
A svájci csokik maradéka nálam van, amit Judit elhozott az egyik minitali alkalmával, a karácsonyi Ringatóra elviszem és közben sűrűn emlegetni fogunk közben.
Zsuzsi, sajnálom,hogy nem jött össze a talink de remélem sikerül előrejutnotok a családi ügyben és az ünnepekre kicsit megnyugszol!
Ági, nagyon szuperek a díszek, imádom a lelkesedésedet, pár éve én is ilyen kézművesség mániás voltam, ha összeülnénk tavasszal esetleg nem lenne rossz.Decoupage-al csináltam már anno rengeteg vázát, ikea-s parafapoháralátétre is dolgoztam már rá szalvétát, imádtam anno az üvegmatricázást, de talán ezek ahogy nő Márk majd visszajönnek.
Fleur, sajnálom hogy nem tudtunk menni, ez most már a sokadik nem találkozós alkalom volt részemről, remélem nem haragszol.
Szőnyegcsúszda képet akarunk!!!
Móni,Zsuzsi, recepttel nagyon lógok, remélem hétvégén lesz időm beötyögni.Zoli államvizsgához gratula.
Tudod pár hete én írtam,hogy Márk megutálta a fürdést, sír,ki akar jönni, na mióta bespájzoltunk millió új kacsával meg a szülinapra kapott zenélő teknős van, ez leköti rendesen,ki se akar jönni.
Örülök,hogy sikerült dei-texet venned, mi 21-est 2 féléből 6 üzletben kerestünk, de végül nem lett.
Vick, édes pofi lehet Vince is és nemsokára beindul ő is.Hisztit sajnálom.Apukádnak meg jobbulást kívánok és remélem legkésőbb karácsonyra meggyógyul.
Hangi wc-ből ivása nem lehetett anno semmi.De jó tudni mikre számítsunk.
Hú, nem tudom kinek és mit akarok írni, elment az eszem, most hívott unokatesóm,hogy megszületett a 3. kisfiúk 3,96 kg-val és 56 centivel, úgy elérzékenyültem, Márk mikulásos-karácsonyos rucijait meg mini overalljait lesz ki hordja, jaj de rég volt.
Nálunk sok változás van, rengeteget megy egyedül Márk, tegnap vettünk neki téli cipőt, skippy márkájú a humanicból, 6ezer volt, de nem testzik úgy mint a deichmannos tetszett, meg vettünk benntre gumitalpú vászoncipőt,mert nálunk nagyon hideg a kő és nincs padlófűtés.
Be nem áll a szája,tita azaz tikk-takk, cip mint cipő, béta---béka, boda---bogyó és babócás könyv az emúlt napok új szókincse, imád az ölembe kucorodni és a könyveit "olvasni", mutatja a sünit, egeret,lufit,tortát, mikulást stb. a könyvekben,
megmutatja az fejét, telefonál, fésülködik,mutatja a nóziját,pocakját ha kérdezzük, stb. persze szégyenlős és idegen helyen mindig be kell melegednie mielőtt mutatna valamit is.
Na megyek, holnap Juditéknál leszünk míg az apukák dolgoznak, vasárnap meg ebédre jönnek hozzánk az egyik szomszédaink-nem a szipirtyó hátulról-
jó hétvégét mindenkinek,
puszi