Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !
Boldog NÉvnapo t! Fleur !

puszika

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Fleur, boldog névnapot!

Köszönöm a javaslatokat. A neten lévő áruházak kínálatát már átböngésztem. Megnéztem a Müller katalógust is, sajna abban sem volt Pocahontas. Úgy néz ki, hogy megnyertük a Tesz-veszen azt a leharcolt figurát.
Amíg évente "csak" kétszer van hasonló óhaja, addig persze a szülő mindent megtesz :)

Vick, ismerős ez az esőben egyedül megyek a gyerekért. Egyik kezemmel Blani kezét fogom, másikkal tolom a babakocsit, harmadikban az esernyő stb... szerencsére mostanában már sűrűbben itthon tudom hagyni Bibut.

Móni, ez a toporzékolás cuki lehet :)
Bibu is nagy hanyattdobós, ha valami nem tetszik neki. Múltkor az Árkádban feküdt le a földre balhézni. (mert ráadtam a sapkát = indulás haza)

Idén nálunk senki nem vállalja a Miku szerepét. Esetleg Petrát megkérdeznéd Judit?

Zsuzsi, nekem nem furi, hogy Zsófi éhes éjszaka. Miért is ne? Lényeg, hogy rájöttél, mi volt a baj.

Betegeknek jobbulást kívánok!

Pussz,
R
34372

Sziasztok!

Fleur! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Örülök Reni, hogy legalább az összejött. Nekik az még nem számít, hogy vadi új legyen, csak olyan legyen és kész. :)

Hazaért Ricsi rendben csütörtökön szerencsére.

Szilvi sajnos ezek a betegségek elkerülhetetlenek, de azt mondom, minél hamarabb az immunrendszere találkozik ezzel,annál hamarabb tanul meg védekezni ellene, Szóval kényelmetlen meg minden, de nézd a jó oldalát. Te meg igyál meleg teát, sok c-vitamin stb., hátha jobban leszel.

Felkelt Vince is, eddig a lányokkal voltam a nappaliban, de így mennem kell.
Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Fleurnek utólag is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Sziszi, jobbulást Nektek. Várjuk ám a képeket a szülinapról!

Reni, Bibi hiszitje :oops:
Előtt-utóbb mindanyiunknak meglesz ez nyilvános helyen.
Ma láttam egy 4-5 éves kislányt az egyik üzletben, szó szerint verte magát a földre és visított vagy 10 percen keresztül. Na, ide remélem, egyikünk sem jut el.
Örülök, hogy meglett a barbie, olyan, amilyen, de a lényeg, hogy Blaninak tetszen.
Blaninak van már ajándékötlet karácsonyra? Esetleg egy rajztábla, szeletelhető műanyag gyümölcsök, kis konyhai felszerelések?

Judit, nagyon aranyos Petra a képeken! Köszönjük a képeket a laptopról. Nagyon jól néz ki.

Mangora, Nálatok sem unalmas az élet. Remélem, az autó elkészült. Nem lehet valahogy megúszni a két gyerekülést?

Tegnap voltunk a Miklulás-ünnepségen, jól sikerült. Sokan voltak, de Zsófi nem volt megijedve. Igaz, amikor ő került sorra, akkor tisztes távolságban maradt, de aztán, amikor mások, akkor már ő is odament. Szinte egész este kétlábon járt, ma is így gyalogolt velünk az üzletekben. Nagyon élveztük így, igaz, lassan haladtunk.

Szép napot!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ági, Móni,
a múltkor beszéltünk a babákról.
Ehhez mit szóltok?

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=23748

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Reni
Atyaég Pocahontas barbie :lol: természetes nézem és ha látok szólok, de azért te is szólj ha keresést leállíthatjuk.
Amúgy ebay-en nem próbáltátok még??
Ti merre is laktok?

Móni
Gratula az államvizsgához.

Mi is mászóalagutat veszünk nekik közös ajándéknak :D Daninak már nehéz, mert Lilla sok mindent megkapott amit ebben a korban lehet.

Hiszti: mindenkinek kitartás és nem akarlak titeket biztatni, de ez még mind semmi ahhoz amit dackorszakban képesek produkálni. De be kell venni a lesz@rom kapszulát és átlépni rajtuk.
Lillánál én elkövettem azt a hibát, hogy azt hittem baja van :D
Dani amúgy hasra vágja magát és üvölt és fetreng is hozzá. Lányom ezt nem csinálta, sőt ő nyilvános helyen is és nekem ez is új.

Judit
A védőnő azért mondott nagy butaságot a gyümölccsel kapcsolatban mindenképpen, ugyanis a gyümölcsök vitamintartalma nem igazán megfelelő. De ezt már mindenki tudja.
Van bennük, de több kilót kellene ahhoz megenni, hogy elég legyen...:( amúgy szerintem a tejet nem szabad csak úgy rájuk zúdítani, hogy na akkor most igyál tejet. Meg nem is tudod, mert a tápszer édesebb.
Nekünk először harmad tej többi tápszer volt Lillánál és így emeltük az adagot és szoktattuk át. Daninak én már adtam olyat amiben van tej.

Mangora
Na jó kis napod volt valamelyik nap.

Petra nagyon kis cuki :D

Köszi lányok a névnapost én is megfeledkeztem magamról :D

Éljen éljen az utolsó oldalt sikerült visszaolvasnom.
Kicsit sűrűek voltak ezek a napok. Gyerekek, munka minden....pénteken meg szaladgálós lett. Zsuzsi végül csak elmentünk Ringatóra, mert már olyan régen tudtunk elmenni és Dani imádja a zenét. Hát Ili el volt tőle ájulva.
Jó, hogy elmentünk. Délután meg ovi után mi is mentünk Mikulás ünnepségre. Hát kitettek magukért. Klassz kis játékok voltak a gyerekeknek. Lehetett minden félét nyerni. Volt süti, innivaló.
A Mikulás előtti élő műsor kissé horror volt. Minden gyerek majd összetojta magát. A Mikulás meg...Lilla szokás szerint belém bújt, Dani meg azt hittem majd szét szedi, nagy bátran el is indult a lépcsőn Pvel. Aztán mikor felnézett és
meglátta, olyan üvöltésben tört ki, hogy a Mikulás is megijedt :D Mondta is Pnek, hogy akkor ő most apukának inkább odaadja a csomagot.

A döbbenet az volt, hogy sok volt az ismeretlen arc és a másik meg, hogy a volt Pü-i igazgatóék bevállaltak még egy kis babát és hát elég korosak ő is és a felség is. 40 felett az tuti.
De szép a kiscsaj amúgy, csak meglepődtem.
Elvileg munkaügyben januárban nekem is indul a mandula. :?

KépKép
KépKép
fleur

Egy kis decemberi hangulat nálunk:

Kép A szomszédunk az idén is beöltözött Márknak...

Kép Házikónk kinntről

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Először is, jól megkésve: Boldog Névnapot, Fleur!:-)

Aranyosak a mikulásos történetek és a képek is. Mi is voltunk pénteken bent az én cégemnél, aranyos volt és megható az egész, és én se ismertem minden kollegát:) többek között megismerkedtem a 3. számú utódommal is. Ő már hátha "kitart", míg visszamegyek (igaz, az előbbi 2 szimpibb volt...)

Zsuzsi, köszönöm a linket, de, ez a baba teljesen jó!

Reni, meglett a Barbie? Nem egyszerű, hogy milyen kívánságaik vannak...

Nálunk semmi újság, talán csak annyi, hogy Dávid kb. egy hete utálja a fürdést... kihagyni nem akarjuk, úgy látjuk, nagyon ráfér, de így kínlódás... próbáltunk vele fürödni, új játékok, stb., de folyton sír.

Emlékszem., Mangora írt hasonlót, ti nem tapasztaltatok ilyesmit? Minden ötletért hálás lennék, hogy mit lehetne tenni.

Amúgy meg bundás cipőt keresnék, ha arra van ötletetek, annak is örülnék!
Egyelőre a Decathlont néztem ki, remélem, ott találok.

Amit még gyorsan írni akartam: Mangora, Fleur... többiek, akiket érint: nem is tudom, hogy irigykedjek-e vagy sajnálkozzak a munkakezdés miatt:-) mindenesetre sok sikert, zökkenőmentes visszaállást és minden szépet kívánok:)
Azt hiszem, inkább irigykedem egy picit.

:P

Puszi
Móni
monke

Hahó!

Fleurnek utólag, a két Miklós apukának pedig éppen időben NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Voltunk a bölcsiben mikulásozni, aranyos, kedves volt az egész, Bene a Mikulástól ugyan nem vette el a csokit, de a mellette lévő kosárból a szaloncukrok közül kihalászott magának egy mandarint, és rögtön meg is ette :lol: Asszem, pár éve múlva már a szaloncukorra fog rámozdulni... :wink:

Hétvége jól telt, karácsonyoztunk Anyóséknál, összejött a család, minden gyerek és unoka, ami ritka alkalom, így úgy döntöttek, karácsonyozzunk egy kicsit. Volt fa meg minden, kicsit fura volt, de Bene és a többi gyerek nagyon élvezte, és hát a nagyszülők is nagyon örültek, hogy együtt van az egész család.
Tőlünk fondü készletet kaptak, fel is avattuk, 10 tábla csokiból készült fondü fogyott el, 12-en voltunk rá... adtunk a kalóriáknak rendesen :D

Móni, mi ma készülünk cipőt venni Benének, bundás, télre valót, majd beszámolok, hol-mi a választék :)

Fürdés, hűha, nahát, nekünk ezzel eddig sosem volt problémánk. Ahogy vízbe teszitek, ordítani kezd? Hőmérséklet milyen? Nem túl fáradt, mire fürdetitek? Esetleg pár napig csak mosdassátok, szivaccsal töröld végig a kis testét, hátha azt nem utálná. Őszintén sajnálom, nálunk a nap egyik fénypontja a fürdés, mikor mondjuk neki, szalad a fürdőszobába és alig várja, hogy beletegyük a kádba.

Zsuzsi, ez a baba tök jó, köszi!

Kata, tök jók a képek!

Judit, a tejet nálunk is kb. úgy ajánlotta a védőnő, ahogy Fleur is írta, szépen fokozatosan. Én már két hete úgy csinálom neki a tejpépet, hogy a vízbe teszek tejet - minden este egy kicsit többet.

Hiszti nálunk is van, torkaszakadtából ordít, és nagyon megsértődik... csak ő ilyenkor is bújik inkább.

Szép napot! Már most sötétedik szinte... :?
Ági

KépKép
gigilina

Jaj, hogy tudtam pont a Miklósokat elfelejteni:)

Csatlakozom a köszöntéshez!

Ági, pont így zajlott D. fürdése is múlt hétig, imádta. és nem változtattunk a víz hőmérsékletén, az időn stb.:( meg fogjuk próbálni kihagyni pár napig, én is erre jutottam.

Örülök, hogy jól telt az előkarácsony, igazán szép ajándékot kaptatok:)

Köszönöm előre is a cipős beszámolót!!! Nagyon sokat segítene.

Így gyalogszerrel, kettesben nem szívesen járnám fel az összes szóba jöhető cipőüzletet:)
monke

hülye vagyok, szóval igazán szép ajándékot adtatok:)
monke

Sziasztok!

Zsuzsi, ez a baba nagyon jó árban van, és jónak is tűnik. Köszi az ötleteket, de már ilyesmi babánk is van, és szeletelhető fagyümik, konyhafelszerelés. Rajztáblánk nincs, az jól hangzik.
Viszont ma azzal az ötlettel állt elő Blani a szokásos esti összebújásos beszélgetésnél, hogy egyszer majd vegyek neki hegedűt, vagy gitárt.

Pocahontas barbiet holnap meghozzák a szarvasok és Miku bácsi be is adja, ha minden jól megy.
Apa minden pénteken póker klubba jár, most telefonált, hogy késik, mert babára kell licitálni.

Bibi már megkapta szülinapjára ami még hiányzott. Kapucnis fürdőlepedő, törülköző, kapott babát és kirakót meg kis könyveket. Karira már nincs több ötletem. A geomagot már régebben néztem én is, de akkor úgy döntöttem, hogy majd, ha nagyobbak lesznek. Talán megnézegetem újra.
Én a fa játékokat szeretem, majd nézzétek meg a
www.fakopancs.hu-t

Móni, Bibinek Decathlonos csizmája van. Bélelt, vízálló és könnyű ráadni. Árban sem vészes, bár ez még régebbi eresztés. Bibusnál is volt egy elég hosszú időszak, amíg utált fürdeni, én nem nagyon erőltettem. Most már újra szeret. Hárman fürdenek Apa és a csajok.

Kata, klassz lett a díszítés. Igazán rendes a szomszéd, hogy újra vállalta. Nálunk most el is maradt a Mikulásbuli, pedig már szinte hagyomány lett. No majd jövőre. Tetszenek a melírcsíkjaid is :)

Ági, tényleg meghökkentő most karácsonyozni, de a lényeg, hogy a családotoknak jó legyen. Jól hangzik a csokifondü :) Mit forgattok bele? Akkor nálatok már biztos teljesen karácsonyi hangulat van.

Én minden este szépen megcsinálom Bibinek is a tejet, vagy kakaót, mit Blaninak, de még egyszer sem itta meg. Egyszer szívószállal trükköztem, hátha úgy nem érzi a szagát, de megszívta és nagy ívben köpte ki.
Még mindig nem nagyon iszik (csak szopizni akar) és foga sincs.
Holnap megyünk státuszra, a múltkorit lemondtam nátha miatt.

Ma Anyunál ettünk, amíg én kajcsiztam Anyu fogta Bibut, közben volt a kezében egy csokimiku. (gondoltam, hadd nézegesse) Egy percre nem figyeltünk, mert beszélgettünk, Bibi leharapta a fejét és papírostól megette. Mire ránéztünk, pont nyelte le. :oops:
Aztán itthon is széttépett egy doboz kindercsokit és hármat betolt belőle. Ja és szépen a sarokba vitte a papírjait, hogy ne lássam. Az evést sem láttam, pedig ott jött-ment körülöttem. Nagyon rafkós a csaj. Arra lettem figyelmes, hogy a csokit törölgeti a kezéről. Azért nem tűnik fel, mert egész nap rágcsál valamit. Teszek ki neki aszaltgyümit, zöldséget, gyümölcsdarabokat, és azokkal járkál.

Miklósoknak boldog névnapot kívánok!

Felur, neked és Mangorának én is kívánok zökkenőmentes visszarázódást a munka világába. A kicsiknek pedig szintén gyors beszokást.

R
34372

Sziasztok,

Köszönöm a köszöntést M. nevében. Boldog névnapot kívánunk mi is a másik Mikinek :-)

Csak egy életjelre van energiám. Itt van Anyukám mától pár napra, nagytakarítok. Elég lassan haladok, mert még így is van "segítségem". Aztán ahogy kidőlt a kis szaladgálósom, dolgoznom kellett. :-(

Holnap kimozdulunk, egy karácsonyi vacsorára kísérem Mikit. Már nagyon várom.

Mi a volt Kenguru Gold üzletben vettünk Zsófinak bundás kiscsizmát. Most más az üzlet neve, mert más a tulajdonos, a névre nem emlékszem. :oops:
Ilyen:

http://www.gyerekcipo.com/product_info. ... ts_id/1064

Móni, a fürdést sajnálom, ötletem nincs. Majd csak fordul a kocka, szorítok!

Jók legyetek, majd jövök!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi
Itt Kangaboo lett a neve.

Móni
Bélelt kiscsizmát én Siestát vettem fél áron 5000 Ft körül, mert tavalyi modell volt, Megatoys babaáruházban itt, nem tudom ott van- e hasonló.

Gigi
Furcsa az előkarácsony, de ha jól éreztétek magatokat, akkor az a lényeg!

Pénteken lesz az 5 éves házassági évfordulónk, szombaton átjön anyukám, hogy el tudjunk menni ünnepelni kettesben. Nyáron voltunk utoljára kettesben, már nagyon várom.

Reni
Vince a mandarinba harapott így pucolatlanul. :)

Tejcsi
Nekem azt mondta a védőnő, hogy kezdjem úgy, hogy belefőzöm az ételbe, ha attól nincs baja, akkor lehet apránként a tápszert keverni a tejjel. Mindig FORRALT tejet szabad csak adni, nyersen sosem! Tejbegríz már mehet!

Fürdés
Barátnőm volt így a kisfiával, hogy imádta aztán egyszer csak kikattant a gyerek, olyan sírásba csapott, hogy csuda és ez sok estén át ment. Majd egyszer látták elmélyülten játszani és fogták, játékkal együtt ruhástól beletették a kádba, ott is játszott tovább. Este fördésnél levetkőztették, a játékot betették a kádba neki a vízbe és amint meglátta abbahagyta a sírást és hajlandó volt fürödni. azóta semmi baja a fürdéssel.
Vince csak hajat mosni utál, de az csak heti 1-szer van, így nem nagy trauma. :)

Ennyi jutott most így eszembe. Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

hahó,

Boldog névnapot utólag is Fluer-nek és a Miklósoknak!

Megvagyunk, Csabi most tanul két ujjal fogni és csipegetni a kaját. Lassan haladunk, de biztosan :lol: Néha már elfelejt kapaszkodni, csak ácsorog egyedül :D Szóval előbb-utóbb már biztos járni fog.

Móni, sajnálom a fürdés dolgot! Biztos megint meg fogja szeretni. Mi vastag téli kisbakancsot a Mini-manó melletti baba cipő üzletben vettünk.

Zsuzsi, biztos jó lesz a karácsonyi vacsi, elhiszem, hogy már várod. Jó néha egy kicsit kimozdulni nélkülük.

Reni, tényleg nagyon kis cseles Bibi. Ezek szerint a csokit már most is szereti :lol:

Már nagyon várom a jövő szerdát!

Meglett a karácsonyi ajándék naptár! Holnap mehetek érte. már nagyon kíváncsi vagyok milyen lett.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Jó rég nem voltam! Próbáltam utolérni titeket, de jó sokat írtatok!

Elmaradásom van:

Boldog névnapot Fleur!

Boldog névnapot András Boldog névnapot Miklósok!

A nátha elcsitulóban van nálunk, remélem idén már semmit nem hoznak haza a nagyok. Míránál még a fogzás is közre játszott, tegnapra kibújt a 12. fog. Persze teljes káosz van a sorrend között. Megvan az első 8, van 3 rágó és1 szemfog. Úgy néz ki, sikerül szépen gyengéden leválasztani, tejem már alig, így csak cicizik estimese helyett. Mesélni nem lehet neki, megeszi a könyveket szó szerint!

A nagyok is érzik a vesztüket, közel a szünet, egyre rakoncátlanabbak, fáradnak ők is.

Igazából azért nem jöttem, mert ki kellett magam kaparni a sz.ból. Anya volt 26-án dokinál és kiújúlt a betegsége. Még nem tudni, hogy valódi kiújúlás, vagy áttét. A kölkök nem tudják, elég nehéz így rejtegetni az iszonyú fájdalmam... Csütörtökön megy MR-re, többet tudunk. Műtét, sugár már nem jöhet szóba, marad a kemo. Minden erőmet összeszedve próbálok karácsonyt összekaparni, legyen emlékezetes, jó értelemben. (Bocs, tudom, most nem erre vágytok!)

Szóval talán sűrűbben jövök már. Legyetek jók!!!

Puszi:

Kati

Kép
bfkata

Kati
Írd csak ki magadból, pláne, ha otthon nem beszélhetsz róla. Sajnálom nagyon. :(

vick
Kép
Kép
ervick

Kati, nagyon sajnálom. Szorítok nektek, hogy rendben legyen anyukád.

Szilvi
huszilvia

Hali Csajok!

Köszönöm hogy névnapomon gondoltatok rám, nagyon jó érzés. Kívánok én is druszáimnak nagyon sok boldog névnapot!

Bfkata, szorítok ++++++++++++++++++++++++++++++++

Gondolok ám Rátok sokat, időnként én is olvaslak Titeket. Iwiwen rendszeresen nézem a szülinapos és a profinál készült fotókat :wink: .
Vasárnap pláne egész nap körülöttetek járt az agyam, Mangora tavalyi csoda-puha-mézeskalács receptje alapján sütöttem, fini mézeskalács illat volt egész nap. Gyerekek pedig díszítették: cukorkonfettivel, cukormázzal, buli volt :D .

Grétámmal voltunk egy éves oltáson, jelentem a normál görbére került végre ő is: 11,270 kg/75.5 cm (...na nem a magassága miatt vagyunk a normálon :oops: ) Ezt az oltást ti már megkaptátok, most nem tudom melyik hónapban, csak idő eltolódás van az otások között. Oltás utáni nap meg jó beparáztam: gyakorlatilag a fél combja meleg-piros volt. Doki a telefonban állította hogy normális, aztán tesóm segített telefonon, jegeltem két napig mire visszahúzódott, most pedig csomót érzek, üveggolyó nagyságút. Ha hozzá érek fáj neki. Frankó... Bár pont a piroscombos napokon elkezdett járni, ebből mondjuk azt szűrtem le, hogy nagy baj akkor nem lehet.
Fogzást is durván nyomjuk: 2, azaz kettő foga van, további fogzás a kanyarban sincs.

Még mindig álomgyerek, egyedül játszik. Hihetetlen. Éjjel mondjuk felsír párszor, fenékrázásra visszaalszik. Lehet Ő is éhes 3-tól? ...most hogy írtátok... hmmm. Szopik még, de 5-nél előbb nem hagyom, nehogy visszatérjünk az egész éjjeli cicizéshez. (szoptatást magam részéről hanyagolnám már, tényleg csak az "egyszerű megoldás" ami miatt nehezemre esik megválni tőle :oops: )

Sajnos csak 23-án indulunk haza, nem hiszem hogy tudunk karácsonyi koncerten, programon találkozni. Igazából a spielgruppe tart ilyen sokáig, egyetlen alkalmat sem akarok kihagyni. Azon a szálon elég szép eredményeink vannak, de nem kiabálok el semmit. :wink:

Hisztiről írtatok: csak hogy feldobjak mindenkit :wink: : azért jó, hogy már ilyen korán elkezdi a gyerek a műsort csinálni, mert mire közösségbe mennétek vele, már megtanuljátok kezelni a hisztit. Pár csodamondat (sajnos csak későbbiekben használható, bár ki tudja?): "ha nem hagyod abba, elveszek egy játékot" ezt pl. otthoni eljáráshoz, ha a tutit akarjátok, mert nézőközönség akadt: "kapsz egy meglepetést otthon ha ezt most rögtön abbahagyod" 8) ez utóbbinak több veszélye is van, de sokszor rászorul az ember :D (Gréta még csak Borsot harapja... vagy valami lyasmi lehet, dehát fog híjján nem vészes a dolog :lol: )

Nagyon sok szépet Nektek az ünnepi készülődésben!

...aztán ha találtok itt Svájcban pl. Pocahontaszos barbit, szívesen hazaviszem ám, Pest közelében leszünk, még 24-ére is hazaérhet :D :lol:

Kép
Kép
friday

Kata
Szép lett a ház.

Móni
Fürdés :( ez azért is fura, mert a Skorpió elvileg víz jegy és így imádja a vizet....remélem megoldódik a dolog hamar.
Jajj nekem azért még szerintem messze van az igazi visszaállás :D most csak a saját üzleten dolgozom, több kevesebb sikerrel....:D
Bundás cipő Deichman-ban szerintem jó. Ha vannak még Dei-Tex-es cipők nekünk az mindkét gyereknek bejött és mégsem 15000.

Gigi
Fondü :lol: fini lehetett

Jajj tényleg Mikiknek boldog névnapot. Nem túl szerencsés ilyen szempontból a név. Mindenki úgy el van foglalva a Mikulással.

Hú csajok még nem a munkahelyemre mentem vissza :? próbálok alkotni, hogy ne kelljen a munkahelyre visszamenni. De azt hiszem nem úszom meg mivel házat szeretnénk és kellene a lóvé.
Majd januárban veszem fel a kapcsolatot a munkahellyel. Akkor még szerintem fél év, amire lesz normális meló.

Hát Bibi nem semmi :lol: tud élni.

Bfkati
:( nagyon sajnálom. Szorítok, hogy ne nagy legyen a baj és kapjatok némi reményt. :( tudom, h nem egyszerű mi is átmentünk rajta.

Friday
Örülök, hogy jól vagytok ti is :D szép hosszú beszámolót kaptunk tőled.
Gréta súlya :lol: szuper. De eddig sem kellett volna aggódni miatta. Biztos volt oka...ahogy elkezd járni szépen meg fog izmosodni. :) :wink:

KépKép
KépKép
fleur

Kata, Móni, Judit, Zsuzsi...akkor holnap ok? Pizza?
Dani szinte már nem is köhög szerencsére, én egy kicsit igen...de sejtem, hogy ez már márciusig így marad...

KépKép
KépKép
fleur

Magunkról nem is írtam. Minden ok nálunk. Lili ovizik, Dani fejlődik :D nálunk inkább a motorikus fejlődés van előtérben most. Megtanult közlekedni a kisautójával és közlekedik vele fel alá a lakásban.

Igyekszem minden estére kitalálni valamit, hogy jól teljen az idő gyerekekkel lefekvés előtt. Tegnap pl szivacsból csúszdát csináltam. Kár, hogy egyedül voltam és nem tudtam fényképezni, mert azért oda kellett rájuk figyelni. Volt nagy röhögés. Édesek voltak.

KépKép
KépKép
fleur

A csökkent létszám miatt én csinálom a kaját holnap :D

KépKép
KépKép
fleur

Hahó!

Bene épp a táskámat pakolja ki, így van egy szusszanásnyi időm :wink: Ez a kedvenc játéka manapság, egyesével szedegeti ki belőle a dolgokat :)

Kati, nagyon-nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi komoly gond Anyukádnál, és a karácsonyt felhőtlenül tudjátok majd ünnepelni!!! Iszonyú lehet most Neked, annyira sajnálom :( Ha könnyít Rajtad, mindenképp beszéld ki Magadból legalább itt nekünk!

Friday, végre-végre, de jó, hogy jelentkeztél! Meddig lesztek itthon karácsony után? Látod, Gréta súlya csak beállt a normálisba, örülök, hogy végre megnyugodtál ezzel kapcsolatban!

Reni, csokimajszoló Bibi :) Asszem a topik legfurmányosabb babája címet simán elnyeri :lol: Tud élni, nem is kicsit! :)
Fakopáncsos játékot kapott Bene a sógornőméktől a szülinapjára, nagyon aranyosak szerintem is!

Nálunk ma tejbegríz volt a reggeli gyümölcsös szósszal (alma-málna Kecskeméti), mondanom sem kell, Bene nem tiltakozott ellene :wink:

Szilvi, milyen lett a naptár?

Móni, Vick fürdetés ötlete nekem nagyon tetszik, egy próbát mindenképp megér!
Vick, jaj, mindig elszégyellem magam, mikor olvasom, Te mennyivel dolgosabb, ügyesebb vagy, le a kalappal, pláne három apró gyerkőc mellett... én örülök, ha a rendes takarítást elvégzem néha napján, karácsonyi nagytakarításra gondolni sem merek... :oops:

Majd hozzatok képet a holnap találkozóról :) A közös szülinapon elmaradt a csoportkép :(
Annyira várom már a karácsonyi ringatót :) Díszekkel jövök még, ígérem...

Végzett a táskával, mennem kell...
Puszi,
Ági
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gigilina 2010.12.08 11:09-kor.

KépKép
gigilina

Pont most írt egy ismerős anyuka, hogy van pár fölös jegyük a 10.15-ös karácsonyi ringatóra, akinek nincs még, de szívesen jönne, vagy van ismerőse, aki szeretne, szóljon bátran :)

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Bocsi, csak nagy rohanásban vagyok megint! Visszaolvasni nincs időm, a héten is két napot már dolgozom, úgyhogy a többibe kell beleférnie a heti teendőknek és a karácsonyi készülődésnek! Végre megjött a hangulatom is, tegnap már vásároltam sok minden alapanyagot a készítéshez! Sokaknak magam csinálom az ajándékot és már elég kevés az idő...

Velünk változatlan a helyzet! Marci jár a bölcsibe, nagyon szereti és valahogy úgy "lenyugodott", ha lehet ilyet mondani, sokkal fegyelmezettebben játszik, stb... Persze azért aktív nagyon és sokszor hisztis is estére, mert már délelőtt nem alszik, egyszerűen nem hajlandó :lol: Bezzeg itthon igen :lol:
Múlt héten volt pár jó átaludt éjszakánk, de az utóbbi pár napban megint nem alszik jól és fent van megint 1-2 órát! Ma éjjel odáig fajult a dolog, hogy meg kellett etetnem és utána csönd lett... Lehet, hogy valami növekedési ugráshoz értünk???? :shock:

Mióta a vasat szedi, azóta kb duplája az étvágya :lol: Már fél kilót hízott!

Mozgásban még mindig ugyanott vagyunk, megáll kapaszkodás nélkül, de menni még nem akar... A járássegítő nem jön be neki! Mikor együtt toljuk, azt szereti, de magától nem akarja...
Foga még mindig csak 6 van, pedig már annyiszor hittem azt, hogy na már megint jön egy,de mégsem :roll:

Enni már alig eszik bébi kaját, már szinte csak azt eszi, amit mi és nagyon szereti!

Bocsi, hogy most csak magunkról írtam, de nincs időm visszaolvasni! :oops:

Judit !Még nem tudom pontosan, de lehet, hogy 15-én is dolgoznom kell és te meg megvetted a jegyeket nekünk :? Kifizetem, mert nem szeretnék az adóson lenni, de nem tudom, hogy megyünk-e! Esetleg, ha kell valakinek, akkor szívesen átadom!!!

Puszi nektek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Köszönöm a tippeket cipővel és fürdetéssel kapcsolatban.

Nekem teljesen jó lenne a Deichmann, csak nagyon le van fosztva ott nálunk:( de ott kezdjük ma a nézelődést.

Fürdés: Nekem is tetszett, amit Vick írt, köszi a tippet:) pár napig nem fürdetem, de ezt kipróbálom. aztán beszerzek valami új játékot és egy habfürdőt, hátha...

Tej: utólag evidensnek tűnik, de soha nem jutott volna eszembe, hogy először forralva kellene. A gríz már megvan, nálunk is a tejbegríz lesz az első ilyen étel.

Fleur, köszönjük, és mi ott leszünk. De nekem a pizza is tökéletes:)
Minden elismerésem a saját vállalkozáshoz (vagy a gondolatához)
.
Nekem a munkából (a pénzen kívül persze:) főleg a társaság hiányzik.

Kati, gondolunk Rád, rettenetes lehet így egyedül, magadban megbirkózni a fájdalommal:( remélem, a lehetőségekhez képest jó híreket kaptok.

Friday, igyekszem elraktározni a hisztikezelési technikáidat:)
Grétának a járáshoz hajrá, milyen oltás okozott ilyesmit?:(

Felmerült a megéhezés éjszaka: Marci talán kivétel a vas miatt:) de én azt hiszem, ha fel is ébrednek néha (nem minden éjjel), az nem feltétlenül az éhségtől van. Persze könnyebb aztán valami finom meleg ital után, tele pocakkal visszaaludni.

Szép napot!
Móni
monke

Sziasztok!

Köszönöm a bíztató, együttérző szavakat, nagyon jó chates-társak vagytok!

Cipőkérdésben még nem tudok hozzászólni sajna. A cipőkkel nálunk az a baj, hogy kövér a lába, magas a rüsztje, így hosszra hiába jó, levarrt nyelvű bakancs szóba sem jöhet. Most vettünk kiscsizmát a Dechatlonban, 3500 körül volt, rózsaszín. Járva nem tudom milyen, mert nem teszteli.

Ja, Míra még nem jár. :cry: Tudom, nem kell aggódni, de 8 hónapos kora óta áll, ülésből feláll kapaszkodás nélkül, max 3 lépést megy, a végén vágódik. Nem értem őt.

Éjszakai kelés: úgy tudom, az ő alvási ciklusa is olyan, mint a miénk, hullámzik a mélyalvás. Csak ők sokszor felébrednek, mikor a felszínes alvás jön. Ilyenkor rádöbbennek, hogy egyedül vannak, és babusgatásra éhesek. (A törődés bármely formájával tudják húzni az időt, pl.: éhes, szomjas, pisi, hasfájás, az évek során bővül a lista!!! :lol: A fiam még mindig olyan, mint egy kis szellem, a frászt hozza rám éjjel, mikor megáll az ágyam mellett! )

Nekem pont az ellenkezője a gond. Míra túl aluszékony. Bejelentkezek a dokihoz, nézze meg, mert napi 16 órát alszik. Lehet, hogy ez veti vissza a mozgásban is. Ha ébresztem, ásítozik, és 1,5 óra múlva vissza kell fektetnem, mert csak üvölt, nem hajlandó kommunkiálni sem. Alszik megint 4-5 órát és szép a világa. :shock: Ha valaki hallott hasonlót, megköszönöm, ha megossza velem, mi lehet az oka. (A többi mániákus éjszakázó volt!)

Na, itt a vége mára, a fiam most vert le egy vázát Míra kislabdájával. :twisted: Alapszabály: nem labdázunk bent!!! Lehet, hogy nem éri meg a felnőttkort??? Ja, és most raktam el a porszívót...

Ébredésmentes jóéjszakát mindenkinek!

Sok puszi

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

itt vagyok,olvasgatok, de nagyon el vagyok havazva.Nekiláttam a héten a nagytakarításnak, Márk napok óta marha nyűgös, ma egész nap sírdogál és hőemelkedése van, felül egyszerre 4 foga jön, egy mára már kibújt teljesen.
2 anpja bejárja az egész lakást, nem kapaszkodik, csak rohan, akkorákat esik mint a nagykabát, persze ordítás az van belőle.
A laptopom új töltője még nem érkezett meg, a nagygéphez férkőznöm meg esélytelen.
Valamelyik este majd rendesen jövő már.
M. nevében köszönjük a névnapi köszöntéseket.

puszi és melegedjen mindenki odabennt,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hi!

Gigi, szilveszter után már megyünk is vissza, 3-tól munka :(. Képzeld, Gréta nem eszi meg a tejbegrízt, (most hogy írtad), pedig minden tejes cucc a kedvence, de a tejbepapit elkezdi lekaparni a nyelvéről az első falat után. Az iwiwes jelölés óta nem is beszéltünk, tök izgi dolgokat csinálsz!!! Szupi :D

Monke, mi is Deichmannos cipőket használunk mindkét gyereknek. Megnéztem sokfélét, de egyszerűen harmada árért megvehetem a jót: vízhatlan, magasszárú, lábat jól tartja, belefér a nagy rüsztjük, a téli cipő meleg, tépőzárás, a cipő nyelve mellett nem megy be a víz (mert nem külön van, hanem ...nem tudom a megfelelő szót, de ott is van anyag), szóval tökéletes. Sőt, második gyerek is az elsőét tudja hordani, pedig strapálva volt minden nap. (bár most Gréta szép lányosat kapott, de Bors első télicipőjét a brazil szomszéd gyereke megkapta, még neki sem fázott benne a lába :lol: ) más: az az oltás tesz ilyen dolgot a gyerek lábán, amit sajnálatos módon kicsivel arrébb szúrnak. Tesóm szerint ez előfordul a legjobb helyeken is, érzékenység is kell hozzá. Ez van, reméljük elmúlik. Tökmástéma: hogy lehet, hogy valaki tök ingyen, szimpla szeretetből megcsinálja a magyar feliratot egy filmhez? (...és ha már így van pl. a Good Wife-ét miért nem akkor mikor már nekünk is le van töltve :oops: ? :lol: :lol: :lol: ) ...munkából nekem is a társasági élet hiányzik, meg persze a lóvé, vagy inkább az, hogy én is teszek valamit az asztalra.

Fleur, szőnyeg csúszda??? megvan a mai program :wink: köszi.

Bfkata, nem lesz semmi gond ezzel a 16 órás alvással, szurkolok :D. Majd írj légyszi mit mondott a doki.

Ma Ivettnek csináltunk karácsonyi ajándékot: színes papír karikákat ragasztottunk egymásba, karácsfadísznek szánjuk. Minden csupa ragasztó és papírfecni itthon, kb. 1,5 órányi időt foglalkoztunk vele és egy gigantikus 30 cm-es kígyó el is készült :? (viszont a "már tovább nem ajándékozható" ajándékszatyrainkat fel tudtuk használni eme nemes célra :lol: )

Kép
Kép
friday

Hahó!

A Deichmanban tényleg jó cipők vannak, de most mi sem találtunk semmit Bene lábára, ahogy Móni. 23-25-ös méret alatt fiú bakancs konkrétan nem volt (Bene lába még ráhagyva is csak 20-as). Mi végül a Renoban vettünk, drága volt, de remélem be fog válni. Képet nem találtam róla, de azt hiszem Bama(tex) a márkája. És olyan a nyelve, amit Friday is írt, de én sem tudom jobban megfogalmazni :)

Friday, milyen érdekes dolgokat csinálok? :)
Ivett ajándéka tök aranyos :) Gábor is pont mesélte, hogy éveken keresztül minden karácsonykor sok-sok méter ilyen karikaláncot gyártottak a nővérével, és nagyon büszkék voltak magukra, mikor felkerült a fára :)
Jut eszembe, végre van kép a díszekről, ilyen kis gyerekmintásak :)
Ezek levegőre száradó gyurmából vannak és akrilfestékkel festettem ki őket (katicabogár nem épp karácsonyi, de Bene imádja őket :wink: )

Kép

Ezek pedig farostlemezből készült díszek, decoupage-olva:

Kép

Tavaly az egyik barátnőmnek vettem egyszerű üveggömböket, és arra csináltam matricafestékből mintát, arról sajnos nincs képem, pedig olyan szépek lettek :) Bár azt nem tudom, mennyire tartós.

Móni, köszi a hópelyheket, feltettem őket a tükörre, Benének nagyon tetszik, ezerrel dolgozik a leszedésükön :lol:

Ebben a szeles időben hogy vannak a gyerkőceitek? Bene kicsit instabil, esik-kel szegénykém, elvágódott már egy párszor, pedig mostanában már nem jellemző...

Szép délutánt!
Ági

KépKép
gigilina

Helló mindenkinek!

Na tessék! Ha én jövök, a fórum kihal! Tisztelet a két Katinak!

Kata! Tök jó, hogy Márk már ilyen ügyi! Az viszonyt szívás, hogy Márk ilyen nyügi! Fura, hogy némelyik fogat észre sem vesz az ember, mikor bújik, van amelyik meg megkínozza őket! Még egy rágóval mi is szenvedünk, 2 hete bújik, mégsem tud áttörni. Próbáltál neki egy kis nurofent adni? Nálunk bevált fogzásra, pedig nem volt hőemelkedése! A kenceficék sz.t sem értek.
Kitartás a nagytakarításhoz! Még csak a konyha-étkezővel végeztem a hétvégén, badar fejjel még műhavas képeket is fújtam az ablakokra (persze pucolás után), a gyerekek oda vannak érte. Én meg tudom milyen letakarítani! :?

Friday, a Dechmannos bakancsok a nagyoknál beváltak! (Dei-tech, ha jól emlékszem) Közép-árkategóriás, de tényleg bírják!
Érdekes ez a dolog a tejbegrízzel! Lehet, hogy az állagát nem komálja!
Sajnálom az oltás dolgot. Egy hős, hogy így viseli és jár!

Kedd reggel 8-ra kaptam időpontot a dokihoz. Kíváncsi leszek, bizti én leszek a nap pánikolós anyukája! :lol:
Arra gondoltom, hogy lehet, vmi vitaminhiány miatt van, mert ez a bukás-ügy nem akar nálunk múlni. Tegnap spenót volt, (Alete-s, nem én mérgezem), telerókázta a házat. 2x öltöztettem át és utána még a szőnyeggel is végzett! Már nem csak a sárgát, a zöldet is utálom! :wink:

Most távozom, mert elő kell szednem a nagyokat, és Alexszal szenvedni a házikon. Míra szokás szerint már 2,5 órája nyomja a ricsajban!

Puszi:

Kati

Kép
bfkata

Szia Ági!

Szupik a díszek! Nagyon kreatív vagy! Én max. a mézeskalácsig jutok az adottságaimmal! :oops: Na meg hogy Bene mellett erre is jut energiád! (Hogy is van az irigy szmájli?)

Kati

Kép
bfkata

Friday, melyik részhez nem találtál hozzá feliratot? Én is szeretem az ilyen szívélyes embereket, általában a kinti sugárzás után egy-két nappal megvan magyarul is a felirat :) De komolyan, hogy van idejük ilyesmire? Biztos nem kismamák csinálják :wink:
Itt vannak hozzá feliratok:
http://www.opensubtitles.org/hu/search/ ... ovie-51144
http://www.tvsubtitles.net/tvshow-514-1.html

Móni, még az oltáshoz akartam én is: a dokink mondta, hogy olyan kis húsos combjuk van a babáknak általában, hogy a tű hegye éppen elér az izom alá, így nehéz jó helyre szúrni és ha nem megy elég mélyre, kialakulhat ilyen, amit Friday is írt. Elég csúnya és fájdalmas, de szépen felszívódik.

Kata, remélem Márknál elmúlik a nyűgi, és kibújik a a fogacska!
Benének egy hónapja is van már, hogy megduzzadt az ínye, azóta sincs belőle fog... de legalább most nem nyűgös miatta.

Kati, sajnálom a bukást még mindig :( Remélem tud majd okosat mondani a doki.
Műhavas képek olyan szépek, takarítani viszont tényleg szívás... esetleg legközelebb vágjatok ki papírból díszeket, mi gyerekkoromban állandóan azokat gyártottuk, minden ablakra jutott egy-két angyalka, harang, ilyesmi :)

KépKép
gigilina

Kati, köszi :) Hétvégén csináltam őket, mikor Benére vigyáztak a nagyszülők :) Hétköznap elég kivitelezhetetlen, sajnos :(

KépKép
gigilina

Sziasztok,

Csak ideérek én is.

Fleur, köszönöm a mai napot:) sajnálom, hogy mások nem tudtak eljönni. Dani és Dávid elég jól elvoltak együtt, érdeklődtek is egymás iránt. Várom a képeket:)

Kata, kitartást Márkhoz, lehet, hogy az időjárástól is "megzizzent" szegény:(

Ági, nagyon jók ezek a díszek!!! Gratula. Én is meg akartam kérdezni, hogy mikor készültek:)

Judit, akartam írni, a FB-s képeitek annyira jók, azt se tudom, melyiket "lájkoljam":)

Petra hogy van? Elég rég nem írtál.

Kati, én is remélem, hogy nem gond a sok alvás - így első hallásra inkább irigylésre méltó....
Jól hangzik pedig a műhavas ablak, nem teszel fel róla egy képet? El se tudom képzelni, milyen.

Friday, ez a Good Wife egy sorozat?:)
Gréta is részt vett a papírkígyó-gyártásban? mert nálunk D. inkább a papírkák szétszaggatásában jeleskedik.

Cipő:
Hatalmas mázlival találtam az Árkádban (Deichman) 1 pár 22-es téli cipőt, olyan márka, amit Fleur írt, de lusta vagyok megnézni.
Fűzős, de a fűző rugalmas, könnyű feladni. Jöhetnek a mínuszok.

Szép estét!
Móni
monke

HI!

GIgi, pl. ezek a díszek is szuperek, igazán klassz!!! :D Szakmádra értettem hogy izgi (...na de megint benézek az oldaladra, mi is volt pontosan a szó amire felkaptam a fejem). Feliratkészítők keze legyen áldott :D . Mi frissen töltünk mindent (már azt a 3 sorozatot, amit nézünk) és biza az említetté mindig jópár nap csúszásban van, de tényleg fene bánja, köszönjük így is :). Most megvan mind. Köszi az oldalakat, oda is benézünk. (...csak tényleg jelenleg ez az egyetlen kikapcsolódási lehetőségem)

MOnke, igen sorozat :wink: . Á, Gréta a ragasztóért, majd az ollóért vívott közelcsatát, aztán bánatában kipakolta az összes számára elérhető konyhai polcot. Mondjuk ezt napjában 3szor teszi, már nem is tudom minek pakolok vissza. 22-es cipő? Hű, jó nagy lábon éltek :D .

Bfkata, bukás, brrrrr, spenóttakarítás brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Katicat, kitartást a fogzáshoz! Még fiam idejében írt valaki egy "csodaszert" fogzásra, meg hogy Svájcból kell hozatnia, mert otthon nincs. Na, most gondoltam királyok leszünk fogzás idején, majd ez a svájci csoda mindent megold. Aha. Azt a két fogát hiába kenegettem ezzel, buktunk így is pár éjszakát... Át kell vészelni, fel a fejjel!!! ...nagyon szép a karácsonyi világítós házatok, és a fotóitok még frissen láttam az iwiwen, élmény volt egy ilyen szép családot nézni :D . ...és a szomszédban lakó Mikulás egy kincs :D

Kép
Kép
friday

Móni
Akkor sikerült cipőt venni?? Vagy nézzek még? Nem volt egyértelmű :D
Én is köszönöm a tegnapi napot nagyon jól éreztük magunkat és nagyon jól éreztük magunkat. A gyerekek nagyon édesek voltak. Majd igyekszem a képeket küldeni csak most a nagy gépre nem tudjuk feltölteni. Én is sajnálom, hogy a többiek nem tudtak jönni.

KépKép
KépKép
fleur

Judit! Nagyon boldog névnapot kívánok!

Ági
Nagyon szépek a díszek, gratula hozzá!

Friday
A lábdagadás le fog menni, esetleg éjszakára vizesruházhatod.

Sajnos apukám nincs jól, 4 hete küzd a tüdőgyulladással. Volt 1 hétig kórházban is, utána hazaengedték, mert a röntgenjén már nem látszott semmi. Utána otthon megint belázasodott, tegnap éjjel elájult a folyosón, anyukám elvitte röntgenre, megint ott a folt. Nem tudom mi lesz ebből, de nagyon aggódom. Le van fogyva, nem tud enni, inni.
El vagyok keseredve. (Azt tudni kell, hogy az én édesapám 10 évente egyszer volt megfázva és kb. ennyi) :cry:

Vince még mindig nem indult el, de egyre gyakrabban kéri, hogy kézen fogva sétáljunk. Tünemény okos! Fújja az orrát, ha zsepit teszek oda, és a kedvenc szava 3 napja a gyertya.
Tudja, hogy a mobilon a középső gombot kell nyomni, hogy világítson. Kezeli a lányok gyerek laptopját és a zenékre billegve táncol.

Lányaimnál kiújult a hiszti, főleg Hanginál. Sajnos hozott is a Mikulás virgácsot. Értették egyből, miért kapták.

Mennem kell, mert Vince rajtam lóg.
Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Kedves Kismamak!

Szeretnem ujra ajanlani webaruhazamban talalhato baba-termekeimet, a hideg tel bekoszontevel elsosorban az egyedi kulseju es kivitelezesu babakocsi-zsakot.

Kép

A leghidegebb idoben is melegen tartja a gyermeket a babakocsiban, vedi a szeltol. Extra hosszu, akar 4 eves korig hasznalhato, koszos cipo eseteben az alja nyitva hagyhato.

Most pihe-puha baranygyapju-utanzat belsovel is keszul, az extra hideg idokre.

Kép

ez a zsak a kovetkezo anyag-kombinacioval is kerheto:

Kép Kép

Ezen kivul megprobalunk egyedi kereseket is kielegiteni, ha mas mintat, vagy nevet szeretnel a zsakra varratni, batran irj privit!

Mas jellegu termekeket is talalsz boltomban:
www.babymarket.webs.com

Nagyon Boldog Karacsonyt kivanok mindenkinek!
Niki

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok,

Fleur, köszönöm, megvettük a cipőt, nem kell már nézni.
Írtam privit is (legalábbis azt hiszem, vacakolt a Babanet oldala).

Friday, rámférne egy ilyen Good Wife, majd utánanézek. hátha ellesek belőle eztazt, így cím alapján... én egyedül a Dr. House-t nézem:)

Judit, Boldog Névnapot!

Vick, gratula Vincéhez:). Édesek nagyon az új képek a wiwen:)

Megyek is, mert kb. 4 órát aludtunk éjjel. tényleg lehet valami a levegőben:(

Kitartást és jó hétvégét mindenkinek!
monke

Jól elcsesztem a vonalzómat:(
monke

Hali!

Judit, boldog névnapot!!! :D

Monke, ne csapjon be a cím :wink: , ez a jó feleség éppen most készül @@@ a főnökével :wink: :lol: (bár helyében én is simán bevállalnám 8) ), de kikapcsolódni tökéletes, nem kell sokat agyalni rajta :D .

Ervick, szurkolok, hogy Édesapád rendbe jöjjön!+++++
Lányokhoz kitartás, hullámozó tevékenység ez a hiszti. Nálunk ebben az időszakban sokat segít, hogy "megírom a Mikulásnak/Jézuskának, hogy..." írunk pozitív és negatív dolgokat. Aztán januártól meg magamra maradok megint :?
Milyen ügyes Vince, nálunk beszéd nincs, minden "te" vagy "tetetete".
Sulival mi újság?

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Judit, Boldog névnapot! Hétvégén ünneplés?

Vick, nagyon sajnálom, hogy édesapád betegeskedik! Én is nagyon drukkolok, hogy minél előbb rendbejöjjön! ++++
Az orrfújást meg nagyon irigylelm, (sok irigy szmájli), nálunk a zsepi a mumus. Az orrszívó a barátunk, azt tűri. Múltkor egész napos áramszünet volt. Képzelheted, délutánra már a haján is volt a cuccból... A párom felvetette, mi lenne, ha ő szívná meg az orrszívót. :? Esélytelen volt a 2000 w-os porszívó ellen!

Ó, a sorozatok! Nekem mindig csak a fenekem nézi a konyhában a tv-t, a hátsómat meg nem kötik le a 1,5 órás filmek.
Most nagy kedvenc a Dokik! Kicsit elvont, de leépülőben lévő szellemi szintem jókat mulat rajta! :lol:
Milyen ezek a jó feleségek? Még nem hallottam rólunk! De a kiemelt részlet megmozgatta a fantáziám!
Friday, a mi szókészletünk is hasonló a tiétekhez. Az emberek a te, baba, az állatok meg mind cica. Csak a hangutánásról jövök rá, hogy éppen cicacica, vagy kutyacica. Ja, meg az elmaradhatatlan cici! Lételem, tudod...

Mindjárt megyek angolra. Valamiért most nincs kedvem, pedig csak ennyi van nekem. A szavak tanulására kellene ráfeküdnöm, de itt szab gátat a kismama-agyam.

Friday, a hiszti tényleg hullámzó! A lányomnál már 11 éve tart! Még de már kamaszosan űzi, a Jézuska nem válik be, az új dumám meg szintén semmibe van véve! Sarokba vagyok szorítva!!!! Tegnap borítottak ki. :cry:

Legyen szép hétvégétek! Sok puszás:

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

Jól le vagyok maradva, sajnálom :-(
Nagyon nehéz napok voltak nekem, lelkileg, a családi jóakaró miatt. Talán már túl leszek rajta, egy időre, legalábbis, amg vmi új nem történik.
Tegnap haza is utaztunk ZSófival vonattal mert mára programot is szerveztek nekem, M. vasárnap tud csak értünk jönni.

Judit, nagyon sok boldogságot kívánok Neked névnapod alkalmából.

Fleur, sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni, majd legközelebb, jó?

Vick, Édesapádnak jobbulást, remélem, minden rendben lesz.

Kati, Édesanyádnak jobbulást! Nagyon szorítok Nektek is, hogy jól alakuljanak a dolgok.

Kata, fogzáshoz kitartást! Tudod, Zsófinak is egyszerre jött a felső 4, 4 nap alatt 3. Elhiszem, hogy nyűgös Márk.
Nagyon szép a házatok karácsonyi fényben.

Ági, ezek a díszek gyönyörűek! Nagyon ügyes vagy.Tőled is elnézést, hogy a héten nem tudtunk találkozni, pótoljuk, jó?

Remélem, most már tudok jönni régi formámban.

Jó hétvégét mindenkinek!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

most csak sietve.

Valaki írta, hogy van felesleges Ringató, müpás jegye. A szomszédasszonyom is eljönne, így én szívesen átvenném. Sajnos már nem emlékszem ki írta. Lécci jelezzen nekem. köszönöm.

hétvégén nem leszünk, de majd hétfőn jelentkezünk.

puszi

Szilvi
huszilvia

Hahó!

Judit, BOLDOG NÉVNAPOT NEKED!

Móni, örülök, hogy találtatok cipőt! Asszem azt a 22-est mi is láttuk a Deichmanban hétfőn, az az egy pár volt már csak belőle, nem? Benére az is giganagy volt :)

Bene hajnalra belázasodott... :cry: Voltunk dokinál, piros a torka, kapott antibiotikumot, remélem holnapra már legalább láza nem lesz. A kedve is olyan változó, ilyen nyűgös talán még sosem volt szegénykém. Pont tegnap jutott eszembe, hogy milyen jó, hogy eddig megúsztuk a betegségeket mindhárman... na tessék.

Móni a Good Wife-ot itthon is vetítették, 'A férjem védelmében' címmel, de elég össze-vissza adták a részeket, péntek későn este volt egy darabig. Jó kis sorozat, én is néztem, a Vészhelyzetes nővér a főszereplő (még a kezdetekről, én nem is emlékeztem rá, csak Gábor ;)), a férje pedig a Sex and the City mr. Bigje :D Érdekes a sztori, ha ellesni nem is tudsz belőle semmit, szerintem érdemes megnézni :) (Kamasz gyerekek neveléséhez mondjuk van egy-két jó dolog benne, de azzal még nagyon ráérünk :))

Én is dr. House imádó vagyok, le is töltitek az új részeket, amiket nálunk tv-ben még nem adtak? Ha nem, szívesen kiírom Nektek.
Még a How I Met Your Mother nagy-nagy kedvenc, kicsit mint a Jóbarátok, csak mégis más :wink:
Ezt a kettőt töltjük csak, többre nincs időm...

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket, nem volt ám olyan nehéz, Ti is simán megcsinálnátok! Majd összehozunk egy kreatív kört, a gyerekek meg addig Apázhatnak :wink:

Vick, megy a sok-sok-sok pozitív energia Apukádnak is! Remélem kilábal belőle hamarosan!
Hisztihez sok-sok türelmet Neked, nem lehet könnyű...

Szilvi, nekem az ismerősöm írta, hogy van fölös jegy, megírom priviben az e-mailcímét! Inkább vele beszéljétek meg, mert mi van, ha mi nem tudunk menni mégsem szerdán... bár remélem nem így lesz.

Zsuzsi, már hiányoltalak!!! Remélem most már minden rendben! Majd összehozzuk azt a találkát! Bízom benne, hogy Bene a ringatóig kimászik a betegségből (mellesleg nekem is kapar a torkom), és ott találkozunk!
Érdekes, eddig mindig péntekre betegedett meg (onnan emlékszem, hogy mindig más dokinál voltunk, mert ilyenkor váltásban vannak), és anno én is ilyen beteg-típus voltam, péntek délutánra betegedtem meg, aztán hétfőre elmúlt, nem nagyon hiányoztam a suliból sem.

Kati, kamasz Pollidhoz kitartást, el tudom képzelni, van egy 15 éves öcsém, és azt hiszem, és egy lány szerintem ilyenben mindig "erősebb"... sok-sok türelmet Neked!

Szita-agy, biztos elfelejtettem valamit...
Jóéjt!
Ági

KépKép
gigilina

Na, vagyok, vagyok csajok.

Kati, majd válaszolok a prividre is, addig is sok-sok erőt nektek és nyugodtan írd ki magadból a dolgokat!Szerintem sincs okod Míra aluszékonysága miatt aggódnod, mondjuk a bukós dolog jobban izgatna, hallod azért mert még nem indult el meg pláne ne ess kétségbe.
Sógornőmék lánya 16 hónaposan tette meg ez első pár lépést, a mi gyerkőceink meg már legkésőbb januárig mind egyedül totyognak innen a fórumról, hidd el.
Kamaszodó Polli :-)De amúgy meg eminens tanuló, színötös, zongorázik, szerintem nála sokkal de sokkal rosszabb kamaszok vannak, persze megélni nap mint nap nem könnyű.

Friday, úgy hiányoztál már, és sajnálom hogy rövid lesz a karácsonyi magyarországi kiruccanás, megintcsak nem találkozunk :-(
Köszi a hisztikezelős segítségeket, meg a dícséreteket is.
Na, hát Gréta súlya jól megállapodott, szerintem most már Márk a fórumvezető.
A svájci csokik maradéka nálam van, amit Judit elhozott az egyik minitali alkalmával, a karácsonyi Ringatóra elviszem és közben sűrűn emlegetni fogunk közben.

Zsuzsi, sajnálom,hogy nem jött össze a talink de remélem sikerül előrejutnotok a családi ügyben és az ünnepekre kicsit megnyugszol!

Ági, nagyon szuperek a díszek, imádom a lelkesedésedet, pár éve én is ilyen kézművesség mániás voltam, ha összeülnénk tavasszal esetleg nem lenne rossz.Decoupage-al csináltam már anno rengeteg vázát, ikea-s parafapoháralátétre is dolgoztam már rá szalvétát, imádtam anno az üvegmatricázást, de talán ezek ahogy nő Márk majd visszajönnek.

Fleur, sajnálom hogy nem tudtunk menni, ez most már a sokadik nem találkozós alkalom volt részemről, remélem nem haragszol.
Szőnyegcsúszda képet akarunk!!!

Móni,Zsuzsi, recepttel nagyon lógok, remélem hétvégén lesz időm beötyögni.Zoli államvizsgához gratula.
Tudod pár hete én írtam,hogy Márk megutálta a fürdést, sír,ki akar jönni, na mióta bespájzoltunk millió új kacsával meg a szülinapra kapott zenélő teknős van, ez leköti rendesen,ki se akar jönni.
Örülök,hogy sikerült dei-texet venned, mi 21-est 2 féléből 6 üzletben kerestünk, de végül nem lett.

Vick, édes pofi lehet Vince is és nemsokára beindul ő is.Hisztit sajnálom.Apukádnak meg jobbulást kívánok és remélem legkésőbb karácsonyra meggyógyul.
Hangi wc-ből ivása nem lehetett anno semmi.De jó tudni mikre számítsunk.

Hú, nem tudom kinek és mit akarok írni, elment az eszem, most hívott unokatesóm,hogy megszületett a 3. kisfiúk 3,96 kg-val és 56 centivel, úgy elérzékenyültem, Márk mikulásos-karácsonyos rucijait meg mini overalljait lesz ki hordja, jaj de rég volt.

Nálunk sok változás van, rengeteget megy egyedül Márk, tegnap vettünk neki téli cipőt, skippy márkájú a humanicból, 6ezer volt, de nem testzik úgy mint a deichmannos tetszett, meg vettünk benntre gumitalpú vászoncipőt,mert nálunk nagyon hideg a kő és nincs padlófűtés.
Be nem áll a szája,tita azaz tikk-takk, cip mint cipő, béta---béka, boda---bogyó és babócás könyv az emúlt napok új szókincse, imád az ölembe kucorodni és a könyveit "olvasni", mutatja a sünit, egeret,lufit,tortát, mikulást stb. a könyvekben,
megmutatja az fejét, telefonál, fésülködik,mutatja a nóziját,pocakját ha kérdezzük, stb. persze szégyenlős és idegen helyen mindig be kell melegednie mielőtt mutatna valamit is.

Na megyek, holnap Juditéknál leszünk míg az apukák dolgoznak, vasárnap meg ebédre jönnek hozzánk az egyik szomszédaink-nem a szipirtyó hátulról-

jó hétvégét mindenkinek,

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám! :)

Melinek és a Mikiknek én is nagyon boldog névnapot kívánok így utólag is!!!

Ne haragudjatok, most csak ennyi, mert harmadik napja szétmegy a fejem, annyira fáj! :(

Puszi és jó éjt Nektek!

Judit

Kép
petra09

HI!

Bfkata, :lol: :lol: :lol: , szóval a popo néz tv-t :lol: :lol: :lol: . Ez a sorozat abból a szempontból is jó, hogy 45-50 perces. Ügyvédesdi film, arra rájön benne az ember, hogy tényleg csak az számít a mai világban, hogy ki kinek a haverja, szóval mondom: semmi agyi fáradság nincs alatta, kellemes időtöltés. Gyerekszókincs valóban nagyon hasonlít: cici :), az tényleg van és nálunk minden állat vau-vau :). ...meg a mienkről nem is beszélve: nekem is most szókincs ügyileg kéne a németet felturbózni, de ez a kismamaagyi zsugor itt is bezavar. Ezen a kamaszkori hisztin már én is gondolkoztam: hááát, azt hiszem én akkor végképp felmondok.

Kankalin, még terhes időszakból emlékszem erre a családi sz.kavaróra. Igazán sajnálom :( , púp...

Gigi, pénteki betegség, anyja fia. Gyógyulást kívánok! ...de miért pont péntek, abban tényleg semmi lógási lehetőség? Kreatív talival várjatok meg, lécci-lécci!!!
Sorozatokkal az van, hogy leadják Amerikában, pár nappal később már nézzük mi is. Dr. House-ra haragszom, ezek állandóan szünetet tartanak. A mi sorozataink: Good Wife, House, és Big Bang, meg most járunk a Genszter korzó első évadjánál (na, ez pl. a sok House pihenője miatt került a képbe, meg igazából kezd laposodni a dokibácsi)

Katicat, azért nekem nagy megkönnyebbülés, hogy nem az én lányom a szumo szövetség magyarországi képviselője 8) . Bogyó és Babóca nagy bajnok nálunk is, de az Anna Peti Gergő az aztán a király. Igaz a fiamnak, de remélem más 3 éves gyereke sem Umberto Ecoért van oda :oops: . Ezeket a könyveket Gréta is imádja. Még van a csokiból, lááááányok, na ne már!!!! Csak én eszem meg egyből az egész zacskó csokit :oops: ????

Kép
Kép
friday

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?