szerintem mindannyian jogosan akadunk ki ekkora összegek hallatán. miközben ezt már legszívesebben a kisbabánkra költenénk, nemde?
én úgy logikáztam, hogy szülésznőt nem fogadok, mert nem igénylem az állandó jelenlétét, és a dokit felkérem, hogy jöjjön be, mert ha valami komoly gáz van (pl. hirtelen vágni v. császározni kell stb.), akkor mégis jobb, ha ő avatkozik közbe, és nem valaki, akit ott látok életemben először. szerintem ez az igazi rizikó. a szülésznő ugyebár nem csinálhat ilyen beavatkozásokat, szóval maximum undok lehet, de akkor meg elkergetem
és ha mázlim van, és minden rendben, akkor meg senki se nyúljon hozzám, hadd szüljek békében.
szívem szerint én akkor adnék hálapénzt, ha mondjuk az éjszaka közepén, vagy karácsonykor lohol be hozzám a doki, csapot-papot meg a családját hátrahagyva. hiszen én is elvárom, hogy kifizessék a túlórámat. na és még ha nagyon elégedett vagyok vele - és tényleg HÁLÁS vagyok neki.
hülye vagyok, most jövök rá, hogy ha bármikor berángatom a dokit, az olyan, mintha túlórázna - nem hiszem, hogy egy vasat is kapna a kórháztól azért, hogy bejön egy szülésre, mert arra ott az ügyeletes, nemde? javítsatok ki, ha tévedek.
én a rendelőbe jártam végig a terhesgondozásra, és nem bántam meg. jó, sokat kellett várni, de mi most próbálunk egy lakásravalót összekuporgatni, úgyhogy meg se fordult a fejemben, hogy fizetősbe járjak.
Neet, nekem mindegy, válassz te színt
én esetleg kipróbálnám az ikeát, majd meglátom. hajjaj, olyan, mintha már sose akarna véget érni ez az állapot. nem hogy kevesebb lenne, egyre több hét lesz belőle. most már december. és akkor majd aszondják, január???
hát hogy tudjak így visszaszámolni???
votiv (még 18 nap, de már nem hiszem el)