Új privát üzeneted érkezett!

jó, köszi a választ, szerintem így vagy úgy, de kb. júliusban jön a gyerkőc. HA MINDEN OKAJ! Kép

ancsipancsi

Sziasztok,

Új bejelentkező vagyok, mert nálam is most derült ki, hogy áldott állapotba kerültem. Szívesen fogadok minden hasznos és jó tanácsot a terhesség korai szakaszára vonatkozóan...

Normális az, hogy állandóan hőemelkedésem van?

Köszi Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, a hoemelkedes normalisKép

Kép
babarozsa

Ancsi, lenyeg, hogy jonKép

Kép
babarozsa

Mittomén! 1 hetet már késik a mensim, van egy félig jó tetszem, eddig kibírtam, hogy ne vegyek másikat, + szédelgek, és most megint hányingerem van enyhén, úgyhogy úgy érzem más állapotban vagyok ;-)
Csak nov. 29-re kaptam ip-t a dokitól, de nem is baj, mert addig rengeteg melóm van még. Utána meg majd elmegyek minden kiírt vizsgálatra. Kép

ancsipancsi

Az e-mail cimemet lefelejtettem: sz_dorina@freestart.hu

Nagyon várom a véleményeiteket!!!

Dorka

Kép
szdorka

Szia Szdorka!
Az archívumban (korábbi hozzászólások között a topikban) találsz véleményeket! Egyébként meg, ha konkrét dokiról kérsz véleményt, írj egy e-mail címet, hogy lehessen válaszolni!

Johanna!
Nekem is állandó hőemelkedésem volt! Normális! Egyébként van olyan, hogy friss kismamák topikja, ott is biztos vannak hasznos infók a korai időszakról!
ildi76

Sziasztok,

Én holnap megyek vizsgálatra a Szent Imre kórházba és akkor majd fogok tudni többet mondani a kórházról és a dokiról is. Több jó dokit hallottam már ott: Faludy doktor és Barna doktor én még nem tudom, hogy kihez fogok menni. Én is doki választás alatt állokk...

Akkor jó ha normális a hőemelkedés, mert nekem állandóan van és eléggé aggódom miatta. Meg aztán normális-e, ha fáj és ég lent ott hüvely és egyéb tájékon minden. Valamint, hogy nem kivánom a szexet... Bocsi hogy ennyit kérdezek, de Ti lehet, hogy többet tudtok már. Én még minden miatt aggódom...

Köszi Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Johanna, mennyi ahoemelkedesed? 37, 5 ig ok

fajhat is, de ki kene zarni, hogy nincs-e fertozesed esetleg
de szerintem nem az , csak erzekeny siman

Kép
babarozsa

Ancsi, a vak is latta, hogy ketcsikos a tesztedKép
nem szamit, hogy halovany

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Köszi a hőemelkedéses megerősitést, nekem olyan 37,2- 37,5 ig szokott mozogni.

Holnap megyek dokihoz, de azt hiszem kenetet már vettek, tehát a fertőzést már vizsgálják....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Normális esetben ez a fajta hőemelkedés küzd a betegség ellen, és még segít is hamarabb legyőzni, csillapítása nem szükséges. Persze terhesen nem tudom mi a helyzet a dologgal.

ancsipancsi

Ancsi, eleve, ha teherbe esel onnan lehet tudni, hogy fent marad a hod, mert ha nem tortenik megtermekenyules akkor leesik ujra.
Nem tudom pontosan mi okozza, de a homeros modszer erre alapul. Merned kell a hod, es ha leesett onnan tudod, hogy pé volt, es utana, ha vegen is lent marad akkor nincs baba, ha felmegy van.
Szoval leesik hirtelen, aztan nagy ivben fel)

Kép
babarozsa

Szia Szdorka!
Az archívumban (korábbi hozzászólások között a topikban) találsz véleményeket! Egyébként meg, ha konkrét dokiról kérsz véleményt, írj egy e-mail címet, hogy lehessen válaszolni!

Johanna!
Nekem is állandó hőemelkedésem volt! Normális! Egyébként van olyan, hogy friss kismamák topikja, ott is biztos vannak hasznos infók a korai időszakról!
ildi76

Vikka!
Nem fognak csúnyán nézni (remélem), de nem kell bejelentkezni, ha nem választasz dokit. Ha meg választasz, akkor ahhoz kell járni, és ugrott Falkai. Hát én ezért sem választottam, meg egyéb okokból (fentebb már kiveséztem őket). Szóval ha csak beesel, akkor is ellátnak, pláne, mert én odatartozom elvileg lakhely szerint is. Kép

Ancsi!
Ne csigázz, vegyél má' egy tesztet, azt írd má' meg, mi van! Kép

Babarózsa!
Esküszöm, a kövi babánál feljegyzem, mikor és hányszor (hogy kivel, az adott...) és így nem lehet majd sokat tévedni. Utálom már ezt, h a doki se tudja csak sejti, mikor foganhatott a baba (és akkor a +3 napot még nem is vettük, ami az eksön után még fennáll, ugye, amíg ott csücsülnek a fiúsejtek és várják a nagy Ő-t!) Kép
Mert akkor a kiírt dec.5.helyett akár 20 is lehet, és addigra már biztos megőrülök... Kép

Johanna!
Üdv és gratula! Kép
Szerintem nem normális ha fáj meg ég, de ha már folyamatban a vizsg.úgyis felírnak valamit, kúpot pl.
Ne igyál alkeszt, szedj valami vitamint meg folsavat, és élj úgy ahogy eddig, a drasztikus változtatás még nem tett jót senkinek. Ezek a tanácsaim a korai szakaszra, ha már kérdeztél minket. Kép És sok sikert!!! Ja, és NE AGGÓDJ!!!
neet(37)
neet

lanyok, ez most ugy van, hogy ha x korhazban akarok szulni, de nincs orvosom, akkor odamegyek, hogy csokolom en itt szeretnek es kesz??? vagy hogy

eddig a Tetenyibe tartoztam volna en isKép
de mar nem oda leszek bejelentve mikor szuletik a baba
nem is tudom, hogy akkor melyik korhazba tartoznek...

Neet, ne izgulj!Kép

Kép
babarozsa

Ildi76!

Az e-mail cimemet egy kesobbi hozzaszolasban megadtam, kozben ugyanis en is rajottem hogy anelkul nehezen fogok hozzaszolasokat kapni :-) (ma valamikor 10 körül)

En azert gondoltam hogy jobb ha mindenki az e-mail cimemre irja a velemenyet, mert akkor talan szabadabban elmondjatok hogy mit is gondoltok. Sokan le merik irni a forumba is, de szerintem nem mindneki. Viszont en mindenkinek a velemenyere kivancsi vagyok!!!!

Dorka

Kép
szdorka

szerintem mindenki kiválaszthatja, hogy hol és kinél szeretne szülni. Legalábbis én igy tudom, hsizen a Tétényi pl. tök modern, állitólag nagyon jó a szülésete és a dokikról is jókat hallok. Én mindenképpen oda megyek..

De hol van a dokid? Vagy magánrendelés?? Általában ha magándokija van az embernek, akkor oda viszi be szülni, ahol ő doktor.. Szóval valóban kaotikus a rendszer.... Lényeg, hogy jó dokitok legyen....

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Szia Neet,

Nem aggódom, csak hihetetlenül fáj ott a hüvely környékén minden, le tudnám kaparni a falat. No meg aztán a kedvesemet sem annyira kivánom ilyen állapotban, pedig aztán Ő....:-))

Holnap is megyek dokihoz egy másikhoz.. Tőle is kérem, hogy vegyen kenetet és hátha van valami kóros és azért fáj. Eleinte azt hittem, hogy ez is a terhességgel jár, mármint, hogy megváltozott hormonoknak köszönhetően...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Most látom, hogy kétszer került fel a hozzászólásom, BOCS, csak nem tudom, hogy csináltam, másfél óra különbséggel??? Na mindegy!
Johanna, Szdorka!
Érdemes megnézni a Szt. Imre honlapját is: www.imreszul.hu
ildi76

Johanna!
Nem akarlak megijeszteni, lehet, hogy neked is hüvelyi visszered van, mint nekem? Mennyi idős vagy? Nekem a 4. hó táján jött ki! Attól is fájhat! Írd majd meg mit mondott rá a doki!
Neet!
Akkor Te nem választottál dokit? Nem rossz így, hogy nem tudod ki lesz épp bent a szülésnél?
Egyébként én valami hihetetlent csalódtam az orvosomban, legutóbb ugyanis, amikor voltam, előhozta a tarifa témát és kijelentette mennyit kér! Eddig is tudtam, hogy mennyi a tarifája, de azt nem vártam, hogy mondani is fogja! Kép Hihetetlenül el lettek kényeztetve az orvosok!

Ildi(29+1)Kezdem úgy érezni, hogy végre halad az idő!
ildi76

hát nekem a lakcímem szerint vidéken "kellene" szülnöm, úgyhogy ezért aggódom egy kicsit... tehát tulajdonképpen a F-hoz is "csak úgy" járok, és azért szeretnék a T-ben szülni, mert arról jókat hallottam..

Johanna,én viszont épp azt hallottam, hogy nem lehet kiválasztani, hogy kinél szeretnél szülni.. hiába van választott orvosod, ha rádjön a szülés, és nincs bent az orvosod, kénytelen vagy "megelégedni" azzal a dokival, aki épp ott van.. vagy mégsem?

KépKép
vikka

Ildi, es mennyi? ha nem vagyok indiszkret

kivancsi vagyok, hogy az enyem mikor all elo vele
mert meg en sem kerdeztem ra, de a baratnom szerint eleg huzos
o csak a masodik gyereknel fizetett, mert nem kezdettol fogva gondozta, de a szulesznonek is kell adni, mert valasztottam kulon, ugyhogy nem tudom mi lesz

Kép
babarozsa

Johanna, a Kutvolgyiben van az orvosom, ugyhogy ott fogok szulni
csak eleinte kacerkodtam mas korhazakkal is

ebben a topikban meg jo a tarsasag isKép ezert itt is ragadtam

Kép
babarozsa

Sziasztok,

Mennyi az annyi? Mennyi ma egy szülés ára? Én nekem fogalmam sincs... Valaki megsúgja???

Ki a dokid a kútvölgyiben? Elégedett vagy vele? Nekem se lenne semmi bajom vele, ha nem a Tétényihez laknék közel és nem hallanék róla annyi jót....

Én még csak új vagyok a topikban, de tecccccik amit itt tapasztaltam.

Holnap doki, beszámolok mindenről..

Egyébként még csak a 8. hétnél járok, első babuskámat várom és 29 éves vagyok..

A kútvölgyi jó, csak nekem messze van, főként majd nagy pocival és nyáron, nem bírnám a megterhelést...:-))

Védőnőt ma választottam, illetve egy fenéket, kijelölték nekem, de legalább meglesz a hőn áhitott terhes könyvecském...

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Ildi76!

És ki a dokid?

r
ruzicsky

Helló Ancsi!

Úgy kell számolni a babát, hogy 10 menstruációs ciklusra van szükség a kifejlődéséhez. Amibe beletartozik az is, hogy a pete elkezd érlelődni, megérik, kilökődik, megtermékenyül, leszáll a méhbe stb. Tehát a ciklus elejéről kell kezdeni a számítást, 10 ciklus, az ugye elvileg 40 hét, mivel a könyv szerinti ciklus az 28 napos, vagyis 4x7 nap. Van aki úgy számolja, hogy eleve nem 28 napot néz, mert neki mondjuk 30 napos a ciklusa, de szerintem ezt nem érdemes, inkább a fejlődést az UH-n nyomon követik és a méretek alapján korrigálnak a becsült időn, mert amúgy is csak becsülni lehet. A 40 hét a tankönyvi idő, az egy jó viszonyítási alap.

A hőemelkedés nekem 3 hónapig megvolt, ugyan nem hánytam egyáltalán, de állandóan 37 közelében volt a hőmérsékletem és ez elég rossz közérzettel járt.

r
ruzicsky

Sziasztok!
Senki nem tudja a Holba elérhetőségét???
Szeretnék még egy babát, de jó lenne felvenni a kapcsolatot!
Most sajnos 200km-re vagyok Tőletek és nagyon gáz itt a helyzet minden téren!
Szóval ha jön a köv. MAzsola akkor ismét a Tétényi!
Légszi küldjétek el ha valakinek meg van!
krisztina.buda@freemail.hu

Köszi!
k
kriszta13

Én is úgy tudom, hogy bármelyik kórházban lehet szülni, de én szerencsés vagyok, mert ideiglenesre bejelentkeztem a XI. kerületbe, viszont hamarosan állandóra is itt leszek, így nem lesz gond a Tétényivel. Mikor nem régen a gégészetre kellett bemennem, akkor megnézték, hogy az ideiglenes lakcímem budapesti-e legalább, ha már állandón vidéken vagyok.

ancsipancsi

Johanna!
Ma egy szülés ára az én tapasztalataim szerint 40 és 100 ezer között mozog! Szóval tényleg húzós!

Babarózsa!
Írtam neked egy emilt még a múlt hét táján!

Én sem vagyok vele tisztába, hogy egy választott szülésznőnek mennyit szokás adni! Légyszi írjátok meg, ha valaki tud erről valami konkrétumot!!!! Köszi!

Ruzicsky!
A dokim nevét inkább nem akarom itt kiteregetni, miután ilyen negatívumot írtam róla, mégiscsak nála fogok szülni! Szerintem a legtöbb doki így előre közli a dolgot, sajnos!

Amitől még felmegy a pumpám, az az, amikor azt mondják, "megelégedettség függvényében honoráljunk"! Holott inkább pénztárcafüggő, hogy ki mennyit tud adni, nem?
ildi76

Én tudom ki a dokid, bibibibíííí ;-)

A szülésznőről annyit hallottam, hogy 20e körül szoktak nekik adni. Persze hallottam olyat is, hogy 70-et, de azt sokallom.

Egy ismerősöm most szült egy vidéki nem kisvárosnak számító városban. Nőgyógyász: 20eFt, szülésznő 10eFt. Szerintem ennyiért itt egy nőgyógyász szóva se állna...

ancsipancsi

Ildi!

és erre az e-mail címre megírod nekem?

czimer@emk.sote.hu

hálás lennék érte, mert ebben a szar eü. rendszerben az ember csak így tud eligazodni, ha előre tájékozódik ezekről a kényes kérdésekről is.

Köszi

r
ruzicsky

Ancsi! Köszi! Én is úgy gondoltam, hogy 20 körül szokás adni a szülésznőnek!

Olyan jó lenne, ha Gigi már írna, nem? Biztos nagyon el van foglalva a babával és örül, ha alhat egy kicsit!
ildi76

Ildi!
valaszoltam

Kép
babarozsa

SziasztokKép

Emlegetett szamár......Kép
Október 28-án megszületett a kisfiamKép 3700 grammal és 59 !!!cm-elKép
A szülés elég rendhagyó volt. Kb.egy órát tartott az egész vajúdással, kitolássalKépKép A szülés elött egy nappal mentünk vizsgálatra és mivel két ujjnyi voltam már nem mehettem haza. Másnap (csütörtök) aztán keményedtem, de nem nagyon fájt. Nem tudtam, hogy épp aktívan vajúdokKép Aztán néztem, hogy elég rendszeres, bár 8 és 14 perc között voltak és a hosszúk sem volt elég. Mivel nekem mindig azt mondták, hogy egy igazi fájás az legalább 40 mp-ig tart. Na ezek olyan a 20-sok voltak. Nem is vettem komolyan. Aztán azért szóltam egy dokinak, hogy átmennék nst-re mert elég sokat kemény a hasam. (hozzá kell tennem, hogy még annyira sem fáj mint a mensi) Feltettek a gépre, keményedtem, de az nst nem mutatta!!!! Szerencsére azért hívták a dokit, hogy nézzen már meg. Na kiderült, hogy méhszáj bő négy ujjnyi, eltünőben, jön a kitolás!!KépKép Riasztottam a férjem, aki szerncsére épp ebédet hozott nekem, úgyhogy a kórházban volt. Rögtön átöltözött és ott izgult. Előkerítettük a Verát (szülésznő) aki lóhalálában futott be a kórházba.Kép Burkot repesztettek, bekötötték az oxytocint (azért kellett mert féltek, nehogy a baba szíve lassúljon)amit egyre növeltek. Na azért akkor már igencsak éreztem a fájásokat. Eleinte még úgy lélegeztem ahogy az Andi (gyógytornász) mutatta, aztán meg már ahogy tudtam.Kép Nagyon hamar nyomhattam. Nem tudom, hogy hány nyomásra, de nagyon hamar kibújt Olivér. Ami rossz élmény az egészből az a gátmetszés. Amikor vágnak és varrnak azt nem lehet érezni. Csak az utána lévő éjszaka volt borzadály. De hozzá kell tennem, hogy nekem nagyon sokat kellett vágni a baba mérete miatt. Négy napot voltunk bent. És mindenki nagyon rendes és tök jó fej volt. Igaz volt egy csecsemős nő, akibe bele tudtam volna rúgni, mert olyan paraszt volt. De az összes többi orvos, ápoló nagyon rendes. Szóval szerintem nagyon jó a kórház.
Viszont a drága dokikám akihez jártunk terhesgondozásra simán elutazott!Kép Bemutatott egy kollégájának, hogy na majd ő fogja levezetni a szülést!!!!! Aki szernecsére jó fej volt (Barna doki) de az eredeti orvosomra nagyon berágtam. Asszem itt be is fejeztem vele.

Na most hirtelen ennyi. Ja!!!!!! Azt mondta a szülésznő, hogy a málnalevél teától tágúltam ilyen jól. Igyátok!!!!!!!!!!!

Puszi, Gigi

Itt hat napos:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi, gratula, gyönyörű a kissrác!!!
Én meg épp a málnalevél tea miatt kapcsoltam be a gépet, hogy érdeklődjem, hogyan és mennyit is kell belőle inni, erreföl te is ezt emlegeted!! KépRemélem, jó ómen, mert az első gyereknél borzalmasan lassan tágultam, most jó lenne kicsit gyorsabbá tenni a dolgot.
Szóval, tapasztalt teázók,hogy kell készíteni ezt a csodaitalt, és mennyit kell felhörpinteni belőle?
Üdv,
Kata
soosoo

Helló!

És mikortól kell inni a teát, azt is írjátok meg légyszi!

Köszke

r
ruzicsky

Sziasztok!

Gigi, gratulálok a nem-is-olyan-picur kisfiadhoz!

Bármelyik kórházban szülésről annyit, hogyha megindul a szülés, vagy legalábbis a gyanú, nem küldhetnek el a kórházból - alkotmányos jogon jár a szülő nőnek. Igaz, ilyenkor az ügyeletes orvossal és a szülésznővel kell beérni, de a honorálásnál is ez a szempont.

A málnalevél tea iszogatásról infók engem is érdekelnek.

Zanza
zanza

Sziasztok régi, új és jövendőbeli kismamák!

Gigi, gratulálok a kisfiadhoz és a klassz szüléshez! Kép

úgy látszik, nálunk még odébb van a dolog, bár már csak 19 napom van a kiírásig. ma voltam dokinál, és azt mondta, visszazárt a méhszájam, már csak már mm-ekre van nyitva.

na erre varrjatok gombot. a doki szerint így akár még a Mikulást is kivárhatja benn a gyerek - na persze, én magam leszek a Mikulás, akinek félrecsúszott a puttonya Kép aztán majd belepottyantom a bébit a papa cipőjébe???

közben már 112 centis a hasam, és a gyerek is túl van a 3 kilón. néha úgy érzem, kettétörik a gerincem...Kép

a málnalevélteát én a 34. hét óta iszom, napi 3-4 bögrével. a Bába könyvében napi 1-1,5 litert ír, a kismama magazinban napi 1-2 csészét mondnak. én is nagy lendülettel kezdtem, és megittam a napi 1,5 litert. ki is ütött, mert hogy erősen méregtelenít - aztán visszavettem, és eltüntek a kis viszkető pötyik.

elkészíteni úgy kell, mint minden más teát. 1 bögréhez veszel egy kanálnyi cuccot, forró vízzel nyakonöntöd, 4-5 percig állni hagyod, és leszűröd - ill. csinálhatod teatojással, v. gyógyteás bögrében is - csak ne túl nagy lyukúban, igaz, Neet? Kép

már nemtom ki kérdezte a dokit - az enyém a Faludi Pál. van magánrendelése is, de én az sztk-ba járok. sokat kell várni, aki nem bírja idővel vagy ideggel, ne válassza. én mindig vastag könyvet viszek.

rendes pasas, csak szeret riogatni - de mint tudjuk, egy kismamát nem nehéz. nem túl mesélős, és nem is az a tutujgatós típus, viszont határozott, rutinos, megbízható. minden vizsgálatra rendesen elküldött, minden leletemet megnézte, mindig rendesen és alaposan megvizsgált. majd a szülés után elmesélem, hogy ott milyen volt.

az anyagiakról még nekem sincs tapasztalatom, ezt is elmondom majd, ha lesz. előzetes értesüléseim szerint dokinak 60-tól a csillagos égig (a hagyományos szülésért. a császár több), szülésznőnek (attól függően is, hogy fogadott-e, vagy sem) 10-50ig. tarifákról lehet tájékozódni a hálapénz.hu oldalról - ami most épp www.halapenz.cjb.net néven fut asszem. csekkoljátok le a dokitokat.

na megyek, le kell dőlnöm, mert már fáj az ülés Kép
pá mindenkinek
votiv

votiv 8)
votiv

Szia Gigi!

Nagyon gratulálunk! Örülök, hogy minden flottul ment és nem volt gond!
Kihez jártál dokihoz eredetileg???
Remélem lesz még időd a baba mellett, hogy időnként benézz hozzánk!

Votiv!

Nem tudtam, hogy a méhszáj vissza is tud záródni! Mindenesetre legalább a további időben nem kell annyit feküdnöd!
ildi76

hát én is meglepődtem...

már nem fekszem - annyit -, de egyszerűen fizikai teherbíróképességem határára értem, így 25 kiló plusszal, meg ezzel az óriás hassal, a nagy lúdtalpakkal ésatöbbi, szóval már örülök, ha nem kell semmit se csinálni.

persze a párom a mai jó hírek hallatán egyből kizavart a konyhába, vacsorát főzni Kép
jobban esett, mikor ő szolgált ki engem...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Végre itthon!
Üdv az újonnan érkezőknek!

GIGINEK HÁROMSZOROS HIP-HIP-HURRÁKép

Ildi!

Írd meg légyszi ki a dokid. /Nem hiszem, hogy gáz lenne, hiszen arc és név nélkül megy/
Viszont mi okulhatunk!

Tapasztalatom nincs ugyan hálapéz ügyben, de úgy hallottam, hogy a dokinak a magánrendelési díj 10x-esét szoták adni. Tehát ha 5000-ért vizsgál, akkor 50000-et.
A szülésznőnek viszont állítólag 15000-nél többet nem szabad adni, mert a végén náluk is úgy felsrófolódik majd az ár, hogy nem lehet követni.
Vannak, akik viszont arra esküsznek, hogy fogadott szülésznő - ügyeletes orvos kombinációban jó szülni, mert úgyis a szülésznő veszi ki legjobban a részét, a dolgokból. Akkor viszont érdemes egy 20-ast adni a szülésznőnek, hisz a dokinak nem kell.
/Most nagyon "okos" vagyok, de ki tudja majd ha én odakerülök akkor mi lesz?/Kép

Kép
Kép
pipocska

sziasztok!

Gigi! gratulálok a kisfiadhoz, olyan gyönyörű, még apának is megmutattam a képét! Kép
a gyors szülésedért meg esz a sárga irigység...
köszi a málnalevél tea tippet!!!

Vastabletta ügyben: nekem elég rossz tapasztalatom van a ferrocompról, azért megírom, hátha valaki hasonlóan jár, mint én. nekem tíz perccel a bevétele után olyan gyomorgörcsöm lett, hogy nem bírtam kiegyenesedni, de ezt szó szerint értsétek! tettem még egy próbát evés után, de az eredmény ugyanaz volt, úgyhogy kidobtam.

Lázmérő. mi nemrég vettünk egy Exato márkájút a Madrinában, 7500 körül volt az ára, csak fülben mér, de kupakok nem kellenek. nekem nagyon tetszik, az első héten naponta 20x mértem. Kép a gyerek is nagyon élvezi, dugdossa ő is a fülébe Kép

Jucusmamus! írnál nekem is Balogh dokiról? én is őt néztem ki, de nem akarom fölfogadni, csak hozzá járnék terhesgondozásra. agics@freemail.hu
Előre is köszi!

Voltam ma nődokinál, mindent rendben talált, úgyhogy nincs más hátra, várnunk kell a gólyát.

üdv mindenkinek, aki még emlékszik rám!

Ági
kajamán

Pipocska, 10xese? hat az szep lesz, inkabb forditott aranyban kene adni
az en orvosom lehet, hogy szabadsagon lesz, akkor meg nem kap semmit

Kép
babarozsa

Kép
megcsináltam egy új tesztet (corax) és nem mutatott semmit!!!!!!!!!!! még csak halovány csíkot sem!
az álmatlanság és a fémes szájíz elmúlt, de a hányingerem fennáll. ja és persze már lassan 1 hetet késik a ...

azért bizakodással tekintek a jövőbe. szerintem hétvégén veszek egy új tesztet, csak már nem tudom milyet vegyek.

ancsipancsi

Ancsi, az elso Gabriel volt? az nagyon erzekeny, nyugi nekem sem mindegyik mutatta ki, de ha megnyugszol akkor csinaltass a dokival egy korhazi ver-vizelet tesztet!
vagy az is lehet, hogy rossz volt a teszt, vagy keves pisi, vagy mittudom en, edenyben csinald legkozelebb, ne rapisiloset

de en pl. csinaltam egy csomo gabrielt, azon halvany csik volt, es a clear bluen semmi! aztan kesobb lett

Kép
babarozsa

GIGI!!!
NAGYON NAGY GRATULA, GYÖNYÖRŰ A BABA!!! Kép Kép Kép

Ancsi!
Szerintem akkor hagyd a 3.tesztet, inkább nyugi és szeretkezz. Kép Az segít, a teszt nem tesz csodát.

Szeretem olvasni a hálapénzes témákat...mindig feldühít. De az megnyugtató, h ha a magánrendelés 10xese a tarifa, akkor jó. Mert nekem a rendelés 0 Ft (nem járok magánba), tehát 10*0= 0 Ft! Kép Na, jó, valamennyit biztos adok, de csak annak, aki szimpi volt (lesz), akár doki, akár szülésznő. De biztos nem súlyos 10ezreket...
És igen, lehet úgy szülni, h csak beesel, nem küldenek haza.
És most komolyan: TI 5000ket fizettek egy sima vizsgálatért??? Ha kiszámolnám, mennyit fizettem volna eddig (volt vagy 15 vizsg. a vasam meg minden miatt), hát nagyon durva! Hallod Vikka?? ÉLJEN FALKAI !!! Kép
Szóval az elmúlt majdnem 37 hét eddig annyiba került, amennyit elpisiltem mekdonáldszokban. Mondjuk, az se volt kevés... Kép

Még mindig málnalevél-tea: Az uccsó hónapra ajánlják, én is azt hallottam, napi fél-1 liter között (én tartom magam a 6 decihez, mint Votiv, 3 bögre/nap). Votiv, tegnap mértem, nekem is 112 cm! Mennyi közös vonás! Melyik színű szobába is akarsz menni? Kép

Ildi!
Abszolút így jó nekem, h nincs választott dokim, nem érhet csalódás, ha esetleg nem érne be, vagy nem úgy viselkedne. Mennyien írjátok, h mekkora csal. volt a választott!!! Kép És lásd anyagiak téma..
Na, kisregény ende.
neet(37)
neet

Babarózsa!
Te tényleg itt ültél már hajnali fél 6kor?? Kép
neet
neet

nEET, NEM JOKEDVEMBEN, jah bocs, nem kiabalasKép

az a helyzet, hogy egy haz kupolajaban lakunk, es bent van az ereszcsatornaja a haznak, es egesz ejszaka esett, es duborgott az eresz, be is aztunk egy kicsit, ugyhogy mar nem birtam tovabb...Kép

Kép
babarozsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?