Új privát üzeneted érkezett!

kuldtem meglepit a gmailre, remélem mukodik!!!
s.orsi

jajj elisa de kis drága! ezek a szép szemek!! :) Helyes kis leányzó nagyon!

mi ez a kuss? :D mindenki 7végézett?

mi minősíthetetlen napokon vagyunk túl ismét csak, a férjem kijelentette, hogy nem lesz tesó. :? per pill én is így gondolom. a ciki, hogy mostanság anyukámékkal sem tudok beszélni, mert ha hasra teszem, elé a laptop hogy lássák, egy mp alatt odamászik és össze-vissza nyomkod tegnap pl konferencia beszélgetést indított egy 3. emberkével. ha felteszem a laptopot máshová, el tőle, visít, mint a fábaszorult féreg, hogy adjam vissza. ha ekkor kézbe veszem, feszít, sír, le akar menni a földre.. leteszem, néz fel és úgy sír. :( egy hete nem beszéltünk normálisan a szüleimmel. most már anyuéknak is feltűnt, hogy elég gáz a viselkedése, de azt mondják, én is ilyen voltam, pont így feszítettem, üvöltöttem MINDIG. tulképp igen, most hogy belegondolok nincs is rólam csak sírós, mérges arcú kép. :oops:

no mindegy, nem panaszkodom többet, csak megint irigykedem a "jó" gyerekek szüleire... ma még tök jó volt, mert a férjem a nap 60%-ban karban hordozta, a maradék 30%-ban hordoztam csak én, de már fosok a holnaptól... ha folytatja a mai napot, hát nem tudom mi lesz. (most az jutott eszembe, ha a férjemnél IS visított, 3. személynél is sírna (pl nanny) szóval nem vagyok kinn a vízből)

orsi, hát ez a 3 gyerek kemény már. :( de más pozíció, ahol nem kell így utazni? és merre mennétek?

kriszta, szegény. :( szar éjszaka. :( ez nagyon gáz, hogy valaki után csak telefonáltak, meg se látogatták. :cry:

no befejezem, jó éjt, holnap hétköznap, remélem jöttök...

hibernia

Szép jó reggelt mindenkinek !

Úgy látom én vagyok az első a héten.
Nos, mi mostanában visszatértünk az éjszakai 1 x- evésre. De, hogy mért ???, nem tudom. Olyan, mintha nem lakna jól semmivel sem. Ebben csak az apjára ütött, ő ilyen, hogy ha éhes, képes kimenni a konyhába, csak, hogy ehessen. :) :) :) :) :)
Pedig a napi 5x-i étkezés meg van.

Voltunk tegnap vásárolni a XIII. ker-ben a Visegrádi utcában. Ott van egy bébibolt. Volt még egy kis üdülési csekkem, elfogadták, így vettünk pelenkákat , meg harisnyát, meg vettünk egy kis mellényt neki kapucnisat. Nagyon aranyos.

Hibernia: Petinek gratula az előremászáshoz.

Kriszta0612: Az biztos, hogy én sem bírnám ki, hogyha nem maradhatnék bent a kórházban a gyerekemmel.Tuti odafeküdnék a lábtörlőre, mint egy kiskutya. Csak , hogy ott lehessek vele. :) :) :)

Orsi: Hova mennétek ? A pénz nem elég, vagy az időbeosztás miatt mennétek ?

Na megyek, visszaaludt Szintike, hátha én is visszatudok még aludni egy picit.
cyntia2009

ko hol jar? hogy van?
s.orsi

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, hétvégén sűrű program volt, Mikulásozás, névnapozás, egyebek.

Hibernia, sajnálom a szenvedést, nagyon kemény lehet, megértem, hogy nem éreztek erőt magatokban a tesóhoz, de azért fél év múlva ez már a múlt lesz (mármint a rengeteg hiszti).

Kriszta nagyaon sajnálom, hogy kórház lett a vége, remélem többet nem lesz rá szükség.

Á, Bori sem hajlandó inni, én a szopinak tudom be, szerintem ott megissza ami kell neki. Pedig van folyós, meg szívós pohár is, de, kiköpi ami a szájába kerül.

Én ma viszem vissza Borit megmutatni a gyerekdokinak, túl van az antibiotikum kúrán ugye, most már csak napi 2-3-szor szívom az orrát, jelentősen jobban van. Sokat mocorog is, a hasán forogva gyűjti be a játékait, meg elég kezdetlegesen ugyan, de kúszogat.
monde

Naaaa, lanyok, ne csinaljatok mar!! egész héten egyedul leszek, legalabb itt legyen kihez szolni! Hol vagytok???

Elisanak most vettem észre, gennyes a koldoke. Az elozo pelenkacserénél még nem volt. Mi a franc mar megint??? Lefertotlenitettem. Vkinek hasonlo volt mar?
s.orsi

Monde,
na akkor Bori jobban van végre? és a fiad is?
s.orsi

Aha, jobban vannak mindketten. Szerintem kb még egy hétig. :D
Gennyes köldök? Ilyenkor? Fura. És piros is neki alatta? Mármint tutira a köldökéből jött?

Tényleg nagyon halódik a topik. Pedig hétfő van.
monde

Sziasztok!

Jöttem,gyorsan egy kicsit irni nektek,azt hittem nem fogok,de mindenki eltűnt.

Hol vagytok lányok????????

Hát a hétvégénk brutális volt.

Szombaton voltunk a sógornőméknél,egy katasztrófa volt,mert busszal mentünk.
Mondtam a Karesznak,hogy többet biztos nem megyek busszal sehova,azzal kezdődött,hogy majdnem lekéstük a buszt,de a sofőr látta,hogy megyünk ezért megvárt,mire a babakocsit nem sikerült összecsukni. :cry: Szegény drágámnak kellett minden egyes megállóban le-fel cipelni a kocsit.Akkor még a gyereket le és fel öltöztetni,hogy be ne melegedjen.
Annyira ideges voltam,el se tudom mondani.
Miután leszáltunk a buszról oké lett volt minden,nagyon jól éreztem mgam,kiosztottuk a mikulás csomagot és megnéztük a kocsit,sikerült is összecsukni,de mikor jöttünk haza kezdődött
minden előröl a buszmegállóba megint megadta magát. :evil: :evil: :roll:
Nagyon kiakadtam megint,de szerencsére sikeresen hazaértünk. :)

Bocsi a panaszkodásért!!!

Boldog mikulást mindenkinek!!!!! :lol:

Kinek mit hozott a télapó?

Márknak hozott egy kis cipőt,mert nem volt cipője,vagyis volt csak a lába nem megy bele,mert olyan kis pufi a lábfeje,szóval hozott neki egy plüss meleg mamusz féleséget,csörgős labdát,nagyon bejön neki :lol: ,mamától kapott egy kis zenélő rénszarvast,meg bébikajákat kaptunk.

Na most megyek,mert még fürdeni kell és utána alvászat.
Jóéjt mindenkinek.

Kép

KépKép
torpilla

Monde örülök,hogy jobban van Bori.

Aludt is Márk 2,5 órát kint a friss levegőn,ja és voltunk a védőnőnél a 6 hós státuszt megcsinálni.
7860 gr és 68 cm.Nagyon megharagudtam rá ,mert azt mondta,hogy felelőtlen vagyok,mert engedem,hogy Márk nézze a tévét.
Erre mondtam neki,hogy nem engedem,de mit csináljak ha be van a tévé kapcsolva és nézi,esetleg takarjam el a szemét?
Hülye ez,kó tudom,hogy nem igazán jó nekik,de tiltsd már meg a gyereknek mikor ott van veled a szobába!!!!!

Mit gondoltok erről?

Holnap megyünk a doktornénihez.

Nagyon jó idő volt ma,ami volt hó az is elolvadt.Kinél van még hó???

Jaj ma olyan aranyos volt Márk,reggel mikor reggeliztünk,és látta,ahogyan ettünk neki is mozgott a kis szája és ette a levegőt.

:lol: és az apja megsajnálta,hozott neki be egy kis gyümit és úgy ette,olyan boldogan,mintha azt mondta volna a tekintetével,hogy "végre és is ehetek" :lol: nagyon cuki volt.

Orsi biztos hogy a köldöke?Márknál még ilyet nem tapasztaltam.Az alkohol jó ötlet rá,meg szerintem sebhintőport is rakhatsz rá,nem árt neki az sem,és ha még holnap is olyan hivd fel a dokit.Szerintem nem lesz semmi ha megkérdezed.

Na most már tényleg megyek.

Kép

KépKép
torpilla

no törzstagok, hol vagytok? zsu, csöpplány, nadi, barba stb stb stb? :)

nálunk ma kicsit jobb volt a helyzet, bár délelőtt olyan volt, mint a 7vége, üvöltés ezerrel, de aztán egyszer csak jó lett és percekig is elvolt magában. :shock: ilyen 3 napja nem volt! szerintem több problémája is van: a szokásos fog (nagyon durván rág mindent és így húzza ki a már kinn lévő fogait, a frász jön rám, úgy kopogtatja), szorulása volt a gesztenyétől és ugye a mászás miatti őrület. :?
+ tuti ugrás, mert ma iszonyat mennyiséget evett... nagyon-nagyon sokat. 300 körül / kaja. délben 210-nél próbáltam megállni, iszonyat kiverte a balhét. :shock:

tényleg a ht mellett milyen a jó kaksi? nálunk most 7végén tök felnőtt kaki volt, színre, állagra is. :oops: ez a szorulás?

csináltam pár videót meg 3 hónapot is kipipáltam a naptárból, éljen. :)

orsi ez a köldök elég ijesztő. pontosan hol gennyezik? én elvinném dokihoz azért, biztos, ami biztos. nem sérv? most akkor 2 hétig egyedül vagy? :( ez nagyon durva. :? szegény. :? hogy bírod?

monde, gratula a javuláshoz. :) meg a kúszáshoz.

cyntia, tök jó, hogy vásárolgattatok. :) :) lidl mikor derül ki? :lol:

törpi, megértem a dühöd ez elég gáz utazás lehetett. :( közlekedni amúgy is stressz babakocsival, így végképp.
Peti lába is pufi. :D Kis böte, nagyon furin néz ki.
ja és ő is néz, ha eszünk, nagyon figyel.

boldog mikulást mindenkinek utólag is!

én ezt kaptam (60 dkg :lol:), ösmer a férjem, mint a rossz pénzt, máskor nem veszünk, mert egészségtelen, de most miki van...
Kép

jó éjt

hibernia

hibernia: A Lidl télapós dolog ? Az idén december 14-én van a sorsolás. :D :D :D

Szintike Télapóra, szintén bébi kaját kapott. Meg egy nagy Waldisney Tigrist. Képzeljétek a tigrisnek is pont ugyan olyan macis cipője van, mint Szintikének kocsicipő. Az is macis csak az még csörög is. :D :D :D :D :D

Én leszek, úgyhogy nyugodtan írjatok.

Itt sincs hó, már elolvadt.
cyntia2009

Jó reggelt!

azért nem jöttem, mert hétvégén kicsit kiütött a család, olyan dolgok történtek, amitől sokáig nem tértem magamhoz :( :? - anyámmal kerültem konfliktusba.....amikor már azt hinné az ember, hogy minden rendben van, akkor felbukkan egy újabb probléma....

Mikulás csokit és télapós sapit hozott nekünk. :) Kriszt nem nagyon hozta lázba ezek a dolgok. :roll: Pedig énekeltem serényen a hull a pelyhest, télapó itt van... :oops:

Inkább a naptáron dolgoztunk párommal. A fotózások alkalmával jó bulihangulat kerekedett kis családom körében. :) Bármilyen lesz a naptár, boldogan fogok visszaemlékezni arra, hogy hogyan készült.

Krisz napokban (szerintem) furán viselkedik. Az újítása az, hogy hason szeret aludni és iszonyatosan sokat mozgolódik az ágyában. Persze állandóan beveri magát a rácsokba és jön a sírás. De a földön, habszivacson inkább csak fekszik, sokkal kevesebbet mozog. Ezt nem értem! :shock:

A másik amin szerintem változtatni kellene: szopizás! Hányszor egészséges enni ciciből egy félévesnek?
Sajnos, nálam még mindig az módszer, ha éhes, ha szomjas... cicit kap, de erről le kellene szoktatni, ugye? :)

KépKép
charlott

dec 14? az mindjárt itt van. :shock:
mindenkinél hozott valamit a miki a babáknak? :shock: Peti nem kapott semmit. :oops: úgy értem, mindig kap, hétvégén is vettünk neki ruhákat, de nem mikire csak úgy, mert tetszett... :) :)
itt még van hó, alig olvadt valami...

charlott anyukád? hát mit talált ki?
tök jó, ha jól emlékszem vissza a naptárra!
én pl ezért is akadtam ki (megint), mert próbáltam csinálni, legalább 300 képet elkattogtattam és MIND szar lett, mert az úr gyakorlatilag végigvisította a dolgot. különböző időpontokban próbálkoztam, nem egyszerre persze, szombat reggeltől vasárnap estig kb 20x próbáltunk fotózni - mind a 20x szar volt a hangulata. :? az a baj, hogy le kéne szoknom a maximalizmusról, de nem megy. :( ha csak kicsit is ferde lesz a kép, nem pont úgy áll a szája, hogy jó legyen, már idegesít és kezdem elölről. :)

charlott habszivacsra hason teszed? és ott csak úgy fekszik? vagy ott háton van? hát nálunk a hát a botrány, amint hátra teszem le, sír. kivéve ha ott ugrálok felette ezerrel.

ja legújabb: ahogy altatom (ülök, ő fekszik a karomon kb 20 fokos szöget bezárva a vízszinteshez képest), hasizomból húzza fel magát hogy néha a másik kezemmel nyomom vissza. :shock: régebben is csinálta ezt, de most megnőtt a hatásfok...

szopi: nálunk 5x eszik kb stabilan, de néha bevetek még max 2 köztes szopit, akkor nem kap mást, tápot pl, ha jön vmi jön, ha nem, nem.

hibernia

Azt hittem, mar mindenki elhuzott a fb-ra!

Torpilla
én nem engedem neki nézni a tv-t. Nalunk még nem maszik Elisa, tehat, ha esetleg szol a tv, akkor ugy forditom, h ne lassa. de a legjobb modszer, ha be sincs kapcsolva.

Koldok,
ma mar jobb, hat én nem tudom mi lehet? Sérv????? Volt koldoksérve pici koraban, de elmult.... Délutan viszem a dokihoz. Biztos, ami biztos. Meg az ekcémat is meg akarom mutatni, erre ma alig latszik.

Hibernia,
felnott kaki onnantol kezdve van, mikortol kap hust.... Ma Elisanak is elég suru volt, a répa még mindig megfogja a hasat.... most par napig megint nem adok neki..
(a férjem azért hétvégén hazajon!)

Mikulas itt nem "divat", de én mindig teszek a gyerekek cipojébe csomagot. Magam sem tudom miért, ezen az éven nem csinaltam csomagot, csak egy nagy csokimikulas volt/ gyerek. Kicsit csalodott volt a nagyobbik fiam és talalgattak tegnap a reggelinél, vajon miért csak egy csokit kaptak, hol a mandarin, mogyoro, stb... és Elisa miért kapott csokit, mikor még nem ehet? ezt miért nem tudja a mikulas????

Charlott,
a szopizas szerintem még mehet igény szerint, de elsosorban toled fog fuggni, mikor akarod kicsit szigoritani a ritmust. Mi még mindig a napi 5-6 szopinal vagyunk + 1x zoldség + 1x vizzel kinalom, estefelé, ha nyafog.
s.orsi

hát, peches időszakokat élek meg mostanában :( elmaradt a zenebölcsi, a múlt héten sem volt!
De legalább meleg van (8-10 fok), és süt a nap! :lol:

Hibernia: 24-ére gondoltál, ugye? :) ja, mindjárt itt van és a rokonok ajándékáit még meg sem vettük.
Anyámmal "csak" az a gondom, hogy a sógornőmet nézi a saját lányának, engem meg ismerősnek. Már a sógornőm képe van kitéve a szülők házában! :shock: Na, ez egy "kicsit" mellbevágó élmény volt. :? És hiába kérdeztem, hogy mi történt semmit sem válaszolt, sőt kerülte a társaságomat. Elanyátlanodtam... :cry:

Csodálkozom, hogy Peti ennyire nyöszögős, kezelhetetlennek írod le. Próbálom elképzelni a szitut: mit csinál mikor magadhoz öleled és simogatod? Szoktál énekelni neki vagy mondókázni (lovagoltatás,hintáztatás)? Krisz ilyenkor a legaranyosabb!

Habszivacson hasra teszem alapból, de amint elfárad visszafordul hátára. A lábait szokta használni: rugdossa a levegőt vagy a falat. Petyának fájhat a háta vagy mi a manó lehet? Nem tudom mi lehet, szerintem alapból minden baba hátán szeret lenni. (vagy nem? :oops: )
Altatás - Krisz sem szeret karomban lenni vízszintesen, ő is kapálódzik rendesen, ha nem annyira fáradt. Függőlegesen szoktam tartani, a baloldalomra teszem a fejét és így szoktam esti mondokákat mondani és erre tuti bealszik. :wink:

Szoptatás: hát összeszámoltam és 7-8 emelem cicire Kriszt egy nap! :oops: De közben kap gyümit és teát is iszik. :roll: Hát ideje lenne szigorúbb napirendet kialakítanom.

Orsi: én nem tudom, hogy mit komálnak annyira fb-on? Itt a fórum jobb lenni, az ember kibeszélheti gondját-baját. :wink:
Aranyosak lehetettek gyermekeid mikor a mikulás ajándékosztásán filózgattak. :D
Nálunk is akkor lesz igazán értelme a miki ünnep megtartásának, mikor már elég nagy lesz hozzá, hogy felfogja és együtt készülődünk majd és várjuk a télapot. :)
Jót kacagtam, hogy Elisát is kitünő állapotba hozzod a férjed érkezésére! :) Én is úgy szotam a napot beosztani, hogy mikor a párom hazaér rend legyen a lakásban, meleg kaja az aszalon és Krisz is üdén, mosolyósan fogadja. :wink:

KépKép
charlott

Na én Fb-ra biztos nem megyek, utálom a közösségi oldalakat, mindenki turkál a másik életében, amúgy is parázós vagyok a visszaélések miatt, utálom a spam-et, a beteg embereket, azt, hogy amúgy is bárhova kattint az ember a neten, egyből huszonnyolc másik oldal figyeli a szokásait, na meg akinek én akarom, hogy lásson engem, a gyerekeimet, annak küldök fotót, akinek meg nem akarom, az ne nézegessen.

Charlott, sajnálom a zenebölcsit, de tényleg jó idő van, ma először úgy két hét után mi is kimegyünk sétálni, remélem nem lesz eső.

Orsi, szerintem a sérv az nem sebes dolog ilyenkor már, hanem csak kitüremkedés, az unokahúgomnak is van, de nincs rajta seb semmi.

Bori is kapott jelképes Mikulás ajit, egy kis rágcsálható játékot, meg némi gyümölcsöt bébikaja formájában.
monde

orsi mit mondott a doki a köldökre? tehát a hús is fog? :? azt hittem a gesztenye miatt olyan masszás. :(
a fiúk tényleg viccesek lehettek, ahogy filozofáltak a mikuláson. :lol:

charlott, anyukád hogyhogy ezt csinálja? :shock: elég furcsa... :roll: Peti viselkedése nekem is fura néha: sokszor segít ha felveszem, járkálok vele, dúdolgatok neki, de vannak napok, mikor ez sem hat. :shock: pl hétvége + tegnap délelőtt. felvettem, emelgettem, repülőztünk, énekelgettem, de csak feszengett, sírt, kiabált. már majdnem levittem orvoshoz. :? aztán aludt és hopp, mikor felkelt, megjavult. elég aggasztó, hogy gőzöm sincs, ilyenkor mi baja, ami vigasztal, hogy én szó szerint ezt csináltam babaként. nem véletlen, hogy nincs kisebb tesóm. :lol: kérdezte anyukám, hogy van-e járókánk, mert hogy a tesóm tök jól elvolt órákat is benne, játszogatott, ilyesmik. mondom nincs és kérdeztem, hogy én is elvoltam-e, erre azt mondja, ja, én nem voltam el, engem folyton hordozni kellett körbe-körbe, különben visítottam. :) hát úgy tűnik, rám ütött ez a gyerek. :? mondjuk ma aranyvirág, még nem sírt egy percet sem (!), mászkálgat, dumál...
olvastam, hogy a fogzás általános nyűgösséggel jár, szóval hiába adunk fájdalomcsillapítót pl, a nyugtalanság marad és rosszkedvű a baba... szerintem nálunk is ez van, pontosabban volt, amellett, hogy a mászás is elég megerőltető lehet neki, már agyilag. :lol: de mondom, ma nagyon aranyos, fogalmam sincs miért, ugyanúgy kezelem, mint mindig. :shock:

a háton fekvést azért utálja szerintem, mert unja, de nem bír hátról hasra fordulni. ma megfordítottam amint nyüszizett - mint a gép elindult, nagyon nagy sebességgel a fiókok felé és ki is húzta az alsót, majd nézett rám, hogy ezt engedem :shock: nagyon aranyos volt. :) (aztán beletúrt a szelektíven gyűjtött papírhulladékba is, imádja a fecniket)

ja és még egy: attól tartok piszok akaratos gyerek lesz (khm khm volt kitől örökölni ezt is), ha vmit elveszek tőle, oltári patáliát csap. ez mindenkinél így van vagy csak mi vagyunk hisztisek? (és szó szerint mi :lol:)

hibernia

Hibernia,
a hus miatt a kaki "illatara" és allagara gondoltam.... :) én még mindig azt mondom, tegyél neki olajat (vagy itt azt is mondjak vajat) a kajaba, mert attol jobban lakik és az egy kicsit elosegiti az anyagcserét.

Tok jo, h Peti ilyen is tud lenni, mint ma, ez tuti tulélési terv, kulonben mar "kivagtad volna,mint macskat sz...." - nagymamam mondasa

Dokihoz, majd pontosan 15.20-ra kell menni és uuuugy orulok, mert Elisa mar 10 perce alszik, hatha elég lesz neki ma a masfél ora.... csak utana meg a délutan lesz hosszu.
s.orsi

túlélési terv - hát ezen most jót röhögtem. :D :D folyton elámít ez a kölyök, hihetetlen. :D

ja, akkor a hús nem biztos, hogy fog? hát remélem is. :) az illat nem sokat változott (már bocs a részletekért :lol:) de állagra nagyon "kemény" volt a hétvégi termés... de akkor mégis lehet hogy a gesztenye volt a ludas, nem a hús...

az olaj tippet köszi, hát igen, attól csúszhat a dolog. :) :)

drukk a dokihoz!

hibernia

Itt is meleg van tegnap ota, 10-11 fok, a ho rekordsebességgel elolvadt.

Charlott,
sajnalom az anyukaddal valo osszetuzést.
Elisa nem fordul at a hatara, ha elfarad a hasan, esetleg ritkan. Szerintem nagyon el van kényelmesedve, ez a tesok atka. Ha megnyekken, rogton ugrik vki és viszi neki a jatékot, vagy felveszi.

Hibernia,
Elisa is nagyon latvanyos gorbitos sirassal reagal, ha vmit elveszunk tole. Nlunk az alapgond a habszivacs. Kicsi négyzetekbol all, benne betukkel. Semmi perc alatt szétszedi haton fekve, maga mellett és ragja. Mivel a két foga mar elég nagy, nagyon félek, h leharap belole, ezért ezt mindig kivesszuk a kezébol és ilyenkor NAGYON megsértodik.
s.orsi

Jajjj de édes Peti a télapo sapiban, na ma én is csinalok egy ilyen képet!!!!!!!!!!
s.orsi

:D oké szóval elisa is kis hisztis, megnyugodtam. :D nálunk Peti nagyon vonzódik a kábelekhez meg az elosztókhoz (apja vére) meg mindenféle tiltott dologhoz és mikor nem engedem neki, hogy pl dobálja a hajszárítót (ez a legújabb - odamászik és veri a földhöz a dolgokat), teljesen kiakad. mi lesz később? :roll:

küldtem két videót, egy játszósat + mászósat. ;)

hibernia

köszi az "édeset"... :) ilyenkor persze aranyosan tud nézni, mikor marhulni kell... :D

hibernia

Hibernia: nem is tudtam, hogy Petya már mászik! :shock: Hoppá! Micsoda fejlődés pár nap alatt! :lol: Gratula hozzá és akkor indulhat egy újabb nehéz dolog a lakásban lévő veszélyesnek tűnnő tárgyak elpakolászása.
Hát, akkor megvan a bibi a hisztisebb viselkedésnek - nagy lépést tett előre kis élete szakaszában Petya! :)
Hogy olyan a gyerek, mint te voltál - ez jó is, mert tudod, hogy milyen a viselkedése, nagyon a miérteket nem kell keresni.
No, Krisz természetét nem tudjuk kitől örökölte, se én, sem férjem nem ilyen volt gyerekként. De a vígasz, hogy pont ilyen nyitott, társaságkedvelő, vidám emberkét szerettünk volna.
Ari a vonzalzó!!!! :)

Monde:annyira meleg van, süt ide a nap, hogy a kari díszvilágítás le is esett az ablaküvegéről! :? :lol:
Jó, kis miki ajándékot adtatok Borinak! :wink:

Küldtem egy mikis képet gmailra, fb-ra is. :)

KépKép
charlott

Krisz is nagyon helyes! Tok jo ez a kép, h latszik a két fogacskaja!
s.orsi

köszi, Orsi! :lol:
Krisz is el van kényesztetve, erre ma jöttem rá. Minden kívánságát rögtön teljesítem, nehog "megsérjül" lelkiekben - ez nonszensz! :? Ja, és Krisz is hisztis, ha kiveszem a kezéből a nem odavaló tárgyat!
Aranyosak a fiúk, hogy ennyire figyelnek Elisára, nem féltékenyek rá, jól nevelted őket. :wink:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Huuu,jó rég nem jöttem,sorry :?
Mi jól vagyunk,Balu változatlanul kavar a lakásba,csináltunk is tegnao konvektor-előkét,mert mint a mágnes folyton mászott arra :? Az étvágya nagyon jó 200-250 között eszik.Viszont már 4. napja nem hajlandó reggel elfogadni a tápit és este is minimális mennyiséggel alszik el.Estére olyan 70-140 között fogy.Szerintetek mit adjak neki reggelire?Nem indíthatok reggel is gyümivel.Ajak esetleg tejpépet?De uzsira is azt kap :? Gondoltam hogy esetleg joghurt,krémtúró?Esetleg feles tejből kakaó? Azt mondták hogy lassacskán lehet ezeket i.Végigalussza az éjszakát viszont a foga miatt sokszor felsír.Már szépen kint van az első,kb 2 mm-es már,de a másiknak se híre, se hamva.Ma voltunk a kollegáimnál,nagyon örültek és tök jól elvoltak Baluval,aki viszont nyünnyögött végig,sok volt neki az új idegen arc.Viszont a séfemnél meg mosolygott,vigyogott,jól elvolt :) Hát kb ennyi rúlunk :)

Hibernia:remélem ebből már tanulnaka szomszédok,é tekintettel lesznek rátok,és mindenki másra is.Szerintem is kiválthatsz már egy szopit,ott ahol már több tápit kellene adni.Szerintem tápi helyett adhatnál neki mindig zöldséget,gyümölcsöt.Nagyon tutti az új vonalzód!!! :) Gratula a mászáshoz is!Néztem a videót,készülj emrt pár nap alatt tökéjre fogja fejleszteni.Balu is így indított,és 2 napra rá már "szaladt". :) Sajnálom a minősíthetetlen napokat,lehet ez a fejlődés viseli meg annyira Pepkét! Balu is önmagához képest nagyon rossz kisfiú volt kb 2 hétig.Utána elkezdett mászni,ülni :) Szerintem ennyi lehet a dologban :) Örülök hogy javul a helyzet :) Hát ha ennyit eszik Pepke akkor nálatok is ugyanaz zajlódik le mint nálunk :D Nekem azt mondták hogy ht mellett a jó kaksi lehet bármilyen állagú,színű.Attól függően hogy mit evett.Arra kell figyelni hogy az "előbb" fogyasztott kaja milyen gyorsan halad át.pl cékla után milyen gyorsan jelenik meg a székletben.Elvileg ha még aznap akkor még nehéz neki a cékla,és csak végigment rajta.Figyelni kell hogy ne legyen túl híg,túl kemény,amin nagyon erőlködik.Na meg ha zöld színű az nem jelent jót.Nekem ennyit mondtak.Balunak ha kemény bogyós a széklete akkor adok neki kamillateát és az mindig helyrehozza neki.Nem vagyok nagy édességfun de tény hogy nagyon jól néz ki a miki ajcsid :) Balu is utál háton lenni,csak ő tud fordulni és rögtön fordul is.addig van háton míg alszik,vagy míg pelenkázom :D Nyugi,nem csak a te fiad hisztis ha valamit elveszel tőle :d Balu is olyanokat tud hisztizni ha valamit elveszek tőle a mit nem szabad hogy ihhaj :D Nálunk is ezek a menők.Meg a papucsom,meg a távírányító,meg a kulcscsomóm.Na meg minden apró dolog amit le tudna nyelni..Gyerekek... :D

Szintia:Fejlődési,vagy mennyiségi ugrás lehet.Balunak egyszerre volt a kettő.2 hétig kelt hajnalba enni.Viszont elkezdett mászni,ülni.És azóta 200-250 között eszik.Szerintem csak ez lesz nálatok is :)

Monde:na mit mondott a doki Borira?Hatott a kúra?

Orsi:rossz lehet hogy apa ennyit dolgozik :? néha jól esik az embernek egy kis egyedül mászka :) Igen,fluor az,Zymafluor a neve,napi 1 tablettát kell adnom.Állítólag olajat nem csak a kalória miatt szokták mondani,hanem a zsírban oldódó vitaminok miatt is.Én szoktam Balunak a főzijébe tenni.Balu kapott a mikulástól egy csőrös poharat de nem tudja használni,csak rágja. :? Gratula a 6 órás egyhuzamban alváshoz :) Igen.nálunk is ez van.Hogy muszáj.És tény hogy ha muszáj akkor muszáj :? Nagyon édesek a videók Elisáról :) Kis cukorfalat :) Nekünk is volt egy kis köldöksérv,de nem volt soha gennyes.viszont nemrég be volt pirosodva neki.Akor bekentem fültisztító pálcikával neugranormonnal és másnapra el is tűnt,azóta se jött vissza.Aranyosak lehettek a gyerekeid filózásai :)

Törpi:Ezért utálok babakocsival utazni Pesten.Aki nem próbálta azt nem tudja milyen :? Teljesen megértelek :? Balunak hozott gyümiket,bébikaját,bébijoghurtot,kiszoknit,plüss rénszarvast,tőlünk meg csőrös poharat meg egy mászóhengert. :) Itt vannak képek milyen volt az első Mikulásunk :) http://picasaweb.google.com/tahirak.mon ... ikulasunk# Én még sírtam is :roll: Olyan kis érzeégős vagyok :? Szép méretei vannak Márknak.Mi most hagytuk el elvileg a 7 kilót :roll: és kb 70 cm lehet most Balu :D Nálam is megy a tv,Balu ritkán nézi,megszokta már,nem érdekli annyira.Én nem tiltom tőle,pedig jó nagy tv-nk van.Nálunk már nincs hó,csak nyomokban.

Kriszta:szegény Kristóf :? Nagyon fájhatott a pocija neki :( Igen,én is láttam olyan koraszülött babát akikhez egyszer nem jöttekk a 11 nap alatt amíg bent voltam Baluval.Tudom hogy van akinek több gyerekek van otthon,vagy messze lakik,nincs autó.Node 2 hétig a kisbabája felé se néz????Ez nekem olyan felfoghatatlan,egy napot nem bírtam volna ki.Haza is csak ritkán mentem,és csak aludni,hogy párommal is legyek kicsit.De reggel már 8ra a kórházba voltam.

Charlott:nem értem Krisz mozgását.Elvileg a nagy tér jobban ösztönzi őket a mozgásra.Cicizésből nem vagyok jó,nem tudok válaszolni :D Megértelek az anyukáddal kapcsolatban.És rólad abszolút nincs kép kitéve? :shock: Én szeretek fb-on lenni.Hiberniával ott is szoktunk beszélgetni :) Nagyon cuki neked is a vonalzód :) Nem szabad nagyon "ispátolni" őket mert tényleg el lesz kapatva.És a legnehezebb az arany középutat megtalálni.Szerintem :)

Ki hogy tervezi a szentestét? :) Midélután közösen feldíszitjük a fát,karácsonyi dalokat hallgatva,vacsi,pancsi,ajándékbontás,és alvás :lol:

Na asszem mindenkire reagáltam,Balu is szépen hagyta ezt,mindvégig a földön játszott egyedül :) Jajj még azt elfelejtettem hogy kész van az akvárium,vettünk bele halakat,Balu folyton fogdosná őket,tök édes :D Na meg megjött az autósülés,azt is emgvettük :) Pierre cardin ps 288-as lett a végeredmény :) eddig nagyon tetszik,de csak karácsony után lesz bevetve,mivel kari ajándék anyóstól meg párom mamájától :) Na megyek,bedobok valami kajcsit :)

KépKép
Kép
csöpplány

tök jók a mikis vonalzók! :)

megnéztem balu mikulását, nagyon szép ez a fiú! :) ezek a kék szemek! Petié sokkal sötétebb kék, úgy látom. irigylem az ujjatlan plüssrugit, olyat hajtok ezer éve, de itt azt sem tudják, hogy létezik ujjatlan rugi. :? :? mindegy, ezt kérünk a nagyiéktól. ;)

csöpplány, vicces, egyformán változnak a fiúk. ;) borzasztó mennyiséget fal fel Peti is... :) reggelire nincs tippem, vmi gyümi? illetve itt a zabpelyhet ajánlják, nem tejbe persze, hanem van ilyen vízzel felhígítható már kész zabpehely, olyasmi lesz az eredmény, mint a tejbegríz... otthon mi ez? :lol:
ja igen, tök szépen ül Balu. :shock:
a cékla baj, ha azonnal megjelenik? én ha délben adok, este kinn van... és ilyen bordós... :oops:

orsi, dokinál mi volt?

charlott, Krisz is hogy vigyorog kis mikiként. :) nagyon aranyos, fogas törpe. :D bezony, Pepe mászik, egyre ügyesebb, tényleg villámként tanul. ami a vicces, nincs akadály előtte, kinéz vmit és csörtet, ha ott a lábam, átmászik rajta, mint valami csiga. :lol:

fb-t én is szeretem, csak azok látják a fotóim, akik a barátaim. ;) a férjem ilyen "zárkózott", hogy utál unkán kívül netezni, no de nála ez szakmai ártalom.

olyan jó volt ma Peti, csináltam is palacsintát az apjának, élvezze ő is, hogy jó napunk volt. ;)

hibernia

Hibernia:én is imádom a kék szemeit :) Én turkáltam az ujjatlan plüssrugit :D Tök jó,nagyon szeretjük,pizsamának használonm :)
gyümit nem akarok,mert azt kap tízóraira is.Mondjuk ha 9 körül kel és akkor eszik akkor azt adok,de ha 7-8 körül kel akkor nem akarok gyümivel kezdeni :? fogalmam nicns mi az a másik amit írtál :D :lol:
Hát már 28 hetes kora óta ül így :) 30 hetesen kezdett el mászni :) Számon tartok mindent :D
Nem baj,csak akkor elvileg azt még nem tudja emészteni,ezért végigmegy hamar a szervezetén.Nem lesz baja tőle,csak egyszerűen nem emészti meg.
Balu előtt sincs akadály.Szórakoztam valamelyik nap hogy eléfeküdtem,és mint egy vonat átgázolt rajtam :lol: Egyébként nincs öngyilkos hajlamom :lol:
Én is megszerettem az fb-t,bá még nem vágom mit hogy kell,pl küldeni valakinek valamit,látom rénszarvast küldenek,meg szíveket.Na ezt nem vágom hogy kell.
Én is palacsintát csináltam most estére :D
Balu is meglepően jó fiú volt ma.Bár 14:40től nem aludt 19:30ig.Már elég nyűgi volt,dörgölőzött mindenbe :D :lol:
Jajj és majd elfelejtettem!Balu ma vagy 10szer felhúzódzkodott állásba!!! :) Hol bennem hol az ágyrácsba,hol az ágyba,autósülésbe kapaszkodva :) Olyan édes :) Először térdre áll,onnan meg feláll :))))))
És az elmúlt 2-3 napban elkezdett ölelgetni ): Úgy igazán :) Odamászik,elkezdi húzni a nadrágomat,felveszem és átkarol :) Olyan édes :) Olvadozom tőle :)))))
Na merre vagytok lánnyok!!!!

KépKép
Kép
csöpplány

Palacsinta :) nalunk vasarnap este volt. Olyan mennyiséget kell belole sutni, h csak akkor vallalom be, ha apa is itt van...

A koldok mar ok, a doki "megdicsért", h jo cuccokkal kentem és igy el is mult.

Az ekcéma ma persze alig latszott az arcan, nagy konyorgésemre felirt vmi krémet, de a lelkemre kototte, h csak akkor kenjem, ha megint elfertozodne... Azt mondta a hideg miatt is kijon + a tuzfolt miatt.

Meg azt mondta mar megint, h Elisa nagyon kotodik hozzam. Haat kihez kotodjon??? A szomszédhoz? Mert, hogy le sem veszi a szemét rolam és szerinte az éjjeli szopival is csak sakkban tart... na kicsit kiakadtam ezen....

Maradt a pillesuly. 6120 gr, de a doki meg volt elégedve.

Borzaszto estém volt, délutan ugye kolteni kellett Elisat a doki miatt, este meg uszni vittem a gyerekeket, 6kor bealudt Elisa a kocsiban, 10 perc utan felkeltettem ugyan, de igy is sirva értunk haza 7kor. Aztan furdés utan minden visszaallt a nrmalis kerékvagasba. Szépen lefekudt.

Csopplany,
Balu mar all!!!! Egyébként most, h igy mondod, emlékszem az elso fiamnal is volt egy ilyen 2 hét, amikor hirtelen mindent egyszerre csinalt, ult, maszott, felallt...
Az olelés annyira aranyos. Persze ilyenkor hogyis ne olvadozna az ember!
s.orsi

Hibernia,
karikazd be a napot a naptarban, ritkan irod, h milyen jo volt Peti!!! Komolyan orulok neki!

Vki kérdete régebben, hany fejlodési ugras van? Na én ugy emlékszem, h 12 kb, egy éves korig. Ami ugy néz ki, h a gyerek 2-5 hétig nyugtalan, mert fejlodik, aztan hrtelen csinalja az uj dolgokat és orul neki, 1-3 hétig minden ok, aztan az egész kezdodik elorol.... és ehhez még jonnek a frontok, fogak....
s.orsi

Csopplany, nagyon jok a képek Balurol!!!!
s.orsi

hajnalt!

korán géphez settenkedtem, hogy megnézzem a gmailos képeket nyugiban. Képzeljétek a párom gépénél beenged, de pl: a babanetről, iwiwről kidob. :shock: Az én gépemen pedig a iwiwről nem tudok képeket letörőlni. :? Szerintem benyakaltunk egy netvírust.... :evil:

szóval - megintcsak ámultam-bámultam, hogy mennyit fejlődtek ezek a májusi babák! :) Sok haj, ülé, mászás, különböző jobbnál-jobb játékok, karis rucik....no, meg a nagyhó fr-oban (bruti lehetett).

Csöpplány: Balu már kész nagyfiú, nagyon aranyos mikor a miki ajándékait bontogatja és milyen könnyedén ül! :lol: És már az állás gyakorolja?? :shock: :D
A palacsinta nálunk is a kedvenc sütemény, mindenfélével szoktuk tölteni (puding,nutella,gyümidarabokkal,túró,lekvár,kakaó...)
Ja, Krisz mozgásához térve: tegnap este míg páromal a naptárt szerkesztettük, magára hagytuk Kriszt a habszivacson. ÉS meglepődésemre teljes erőbedobással gyakorolta a mászást (fel a fenék és nyújtsd a kard ki!) Szóval, lehet, hogy előttem nem meri csinálni ezt? Érzi, hogy túl nagy az elvárásom veleszemben? :roll:

Orsi: örülök, hogy a doki rendben találta Elisát. :wink: Ekcéma mitől jelenik meg a bőrén? Erre még nem találtatok választ? Nálunk a tejtermékek fogyasztásának elhagyásával elmúltak. Igaz, a hideg tényleg kedvez az ekcémának. :roll:
Még jó, hogy kötődnek a gyerekek az anyukhoz, az lenne a furcsa, ha nem így lenne...és még jön szeperációs szorongás, ugye?! :)

Hibernia:láttam a képeken, hogy már zongorázik Petya! :wink: Szoktatok együtt zenélni, énekelni? Nagyon jók lehetnek az örömzenélések!

FB - (a félreértések elkerülése végett) . persze jó, sok mindenkivel újra "találkozhatsz", kis hsz-ket a képekhez is fűzhetsz, küldhetsz kedveségeket - ez tök jó! De hogy valakinek ez töltse ki az életét az már szerintem baj!

Karácsony - Szent este: mi is hasonlóan tervezzük, mint Csöpplány is írta. Ebéd anyóséknál, nagyi látógatás, aztán kora estére hazajövünk és együtt díszítjük a fát és ajándékosztás, és remélem öröméneklések lesznek. :oops: :roll: :D
Kérdés: régen az volt a szokás, hogy a gyereket a nagyszülőknél hagyták, míg a szülők készülődtek. Így a csodát meghagyták a gyereknek (jézuska hozta az ajándékot)...azt olvastam, fontos, hogy higgyenek a csodákban a gyerekek, akkor most rosszul tesszük, hogy ha Kriszt is bevonjuk a fadíszítésébe? :?:

KépKép
charlott

Jó reggelt!

Mi jól aludtunk nagyon!Rég nem volt erre példa :) Balu elaludt fél 8kor aludt fél 11ig.Aztán játszott a kiságyban,mjad apa megetette mieléőtt mi aludni tértünk,Balu is bealudt ,kb fél 12 volt és aludt reggel majdnem negyed 10ig! ÉÉééésssss nem kelt egyszer sem,még csak cumiért sem!!!!! :D

Charlott:nálunk úgy lesz hogy a fát együtt díszítjük,mi mindig is együtt díszítettük,és a karácsonyban az ajándékbontás után ez volt a legnagyobb öröm amit vártunk :) Előtte való nap mindig díszeket csináltunk,girlandot :) Azt nem tudom hogy míg ennyire picik voltunk hogy csinálta anyu,de én szeretném hogy ugyanúgy ne csak az ajándékokat várja hanem azt is hogy díszíthessük a fát.Az ajándékosztásnál meg valaki elbújik Baluval,vagy míg vacsorázunk addig a jézuska gyorsan emglátogat minket :P Mert most oké hogy titokban feldízsítjük a fát,de későnbb nehezebb lesz kivitelezni,és ez nem egy fél órás meló :? Legalábbis én így látom :)

Orsi:örülök hogy minden oké volt Elisával :) A kötődés szerintem is normális dolog.Balu is sokszor követ a szemével,majd kitekeredik a nyaka :D Ilyen kis pillesúlyú Elisa!!! :) Istenem :) Balu szerintem már átlépte a 7 kilót :D
Igen,már állni gyakorol,tegnapelőtt 2szer sikerült neki,tegnap már több mint 10szer,és ma is csinálta már párszor :) Hát az elmúlt 4 hétben rengeteget fejlődött.
Szóval 1-3 hétig van nyugtunk? :) Utána megint kínlódunk?
Köszi a képdicsit :)

Na megyek,elfogyasztom a jól megérdemelt reggeli kávémat :)

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Hú azta mindneki hogy meglódult!
Pepke állati ügyes, Balu meg állni tud :shock: Többenet :)

Orsi, Elisa gyönyörű, a doki meg egy idióta... döbbenet komolyan mit gondolnak tényleg, kihez kötődjön??

TV - nálunk este szokott menni Gabi nézi, aztán nem aztán megint, napközben inkább rádió/CD megy

Ez az elveszem és hisztizik dolog: ha mobil dologról van szó nem próbáltátok, hogy valami mással elterelitek a figyelmét, az kezdi el érdekelni és a másikat így el lehet venni? Persz ez pl a kontektor esetében nehéz, és ez nem tapasztalat, csak olvastam, de nagyon szimpatikus, hogy a legegyszerűbb (?) elterelni a gerek figyelmét valami érdekesebbel

Nálunk minden ok, igaz este nem sokat alszom, óránként kelünk :roll:
De majd lesz rosszabb is :lol:

Most ennyire volt erőm/lehetőségem tök kedvetlen vagyok, nem tudom mi lelet..majd megpróbálok újra visszakeülni a vérkeringésbe :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Koszi a dicséreteket mindenkinek!!!

Balu éjjelei miatt irgykedem!!

Karacsonyfadiszités,
szerintem 6 hosan mindegy... Minden nap ra fognak csodalkozni a csillogo villogo fara...

egyébként mi mindig titokban diszitettunk eddig, mar 8 éve. Utobbi éveken ugy, h elotte valo éjjel, mert mar ugye nem alsznak a délutan évek ota és nincs nagyszulo a kozelben, mert, mint Csopplany irta, nem féloras melo, foleg nalunk a plafonig éro fa. Viszont az utobbi két évben egyutt szedtuk le a fat. érdekes, ez senkinek nem tunt fel.
A nagyobbik fiam tavaly jott ra (7,5 éves volt), h nincs Jézuska és nagyon megrazta a dolog. A baratai kinevették az iskolaban. A kisebbik fiam, 7 éves lesz egy honap mulva, még mindig hisz a dologban....

Zsu,
az elterelo hadmuvelet nagyon jo, mukodik is pici korban. Ott van a gond, mikor mar joval nagyobbak, 3-4-5 éves és nem lehet elterelni a figyelmét...

16 fok van!!!! és itt ma van a fény unnepe. Az olyan, h mindenki, ezerszamra tesz ki gyertyakat az ablakokba, keritésbe, az utcan végig. Csodalatos, a gyerekek lampionos felvonulast tartanak. Sokan ilyenkor allitjak a karacsonyfat. Na ma olyan jo tavaszi ido van.

Képzeljétek ma Elisa kihagyta a délelotti alvast. Egyszeruen kihagyta. Elmentunk sétalni és nem aludt el. Aztan ebéd utan elaludt, kb elajult. Kivancsi vagyok délutan meddig alszik???
s.orsi

Sziasztok!
jártam gmail-en, Peti is milyen ügyesen mászik! Elisa, Balu és Krisz is nagyon szépek tényleg!

Hiszti nálunk a papír elvételével van, imád mindent papírt megszerezni és azt meg is eszi :lol: Ha csöndben egy helyben van tuti megszerzett valamit és nyammogja, és az a vicc az egészben hogy már tudja hogy nem szabad neki ezért nagyon rafkós és egpróbál menekülni a zsákmánnyal! :lol:

Mászni még nem tud de a kúszást fejleszti, ja és föl akarja húzni magát a kanapénál állásba :shock: Mondtam neki hogy előbb mászni kéne :wink:

Charlott
olvastam amit írtál hogy előtted nem akar mászni, de nem hiszem hogy ilyen kicsikbe megfelelési kényszer lenne!

Karácsonykor mi együtt díszítünk nálunk nem a Jézuska "hozza" a fát, én úgy próbáltam elmesélni a gyerekeknek hogy mi azzal lepjük meg a Jézuskát hogy szépen feldíszítjük a fát és szép énekeket éneklünk neki elvégre az ő születésnapja van :wink:
+ sütünk mézeskalácsotdíszígetünk! Általában a délutáni alvás közben hozza a Jézuska az ajándékot hogy legyen idő még játszani meg nyugisan vacsizni, együtt lenni!
Másnap meg rokonlátogatás!

Felnőtteknek nálunk nincs nagy ajándékozás amit akarunk ugyis megvesszük esetleg kitalálunk valami közöset amit mindketten szeretnénk és akkor rászánjuk a pénzt többi felnőttnek meg jelképes ajándékok!

kriszta0612

Sziasztok!

Zsu:köszi a dicsit,majd küldök róla videót is :) Elég kezdetleges,de felverekszi magát állásba :D Néha bejön a terelés,de amikor fecnit kell kitépni a kezécől akkor nincs idő terelgetni,mert pillaant alatt a szájába landol minden :? Már megint nem alszik jól Gabi?Vagy éhes,azért kel fel?Sajnálom :? Pedig mindig szrukolok hogy jó éjszakáitok legyenek!Ne légy kedvetlen,gyere töbet és felvidítunk :) Nézlek,de fb-n se vagy sokat :( Akartam kérdezni hogy mi lett a versennyel?Felmentem az oldalra de azt írták hogy leállították a versenyt.Meg valami ajándékot kap minden résztvevő.Nem vágom.Mi ez és hogy kapjuk az ajcsit és mégis mit?Nem találom.

Orsi:nem minden éjszakánk jó,ez ritka eset amikor totál végigalussza ébredés nélkül ): Nem irigylésre méltó :) Én is ettől félek,hogy nehogy nagyot csalódjon majd bennem amikor kiderül azigazság :? De viszont szerintem is kell nekik a csoda érzése,azt hogy várják ezt a napot meg ilyenek.Biztos nagyon szép lehet nálatok ilyenkor minden.Nem csinálsz képet? :) Lehet hogy Elisa éttér a napi egy alvásra?Vagy lehet hogy csak "véletlen" a mai.

Páromnak sikerült a vizsga,átment :) Mehet majd rutinra :) Én meg megyek "ebédet" csinálni :) burgonyapüré meg rántott csirke :) Balunak is ez lesz délutánra :) Viszont reggel még mindig nem kell neki krémtúrót vagy a joghurtot.Vdőnő másik tápit javasol,de nem fogom nyakra főre venni a tápikat aztán meg se fogja enni,nincs erre pénzem.Mondta hogy esetleg tegyek tápiba macikávét,vagy malátakávét,amiben nincs koffein.Vagy csináljak karamellt,csak tej helyett tápiba.Na majd emglátjuk.Mondjuk én örülnék ha leszokna a tápiról,bár védőnő minden áron akarja hogy 1 éves koráig kapja.Én meg nem szeretném.8 hós korára már csak egy tápis kaját akarok,10hósra meg egyet se.Rokonok már most se adnának neki, de én azért akarok még,ha elfogadja.Ha nem akkor estére is mást kell adnom.

többiek?Csigaby,Kovmarti,Ercsikati,Nadina,mucus,anita???És akiket esetleg nem említettem??????? Tessék már jelentkezni!!!!!!

KépKép
Kép
csöpplány

Kép A mikulás legszebb szarvasa :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

És küldtem g-mailre is

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu:nagyon cuki ám a kis ránszarvasotok :))) Megnéztem a naptárat is,nagyon édes :) Nagyon aranyos képeket válogattatok össze :) Ez rossmanos,vagy dm-es naptár?Mármint onnan rendeltétek? Én is kedvet kaptam és elküldöm a mi naptárunkat is :) Én a Barba által használt Smileboxon gyártotttam csak még nincs kinyomtatva,holnap átmegyek már végre a papír-írószerbe és kinyomtattatom. :)
Csináltam Baluról felállós videókat :) Feltöltöm és elküldöm gmailre azt is :))) Persze volt megint oltári padlóbafejelés,rácsbaesés :? De hogy tudnám kivédeni?Nem tudok mindig mellette állni,és olyan pillanat alatt felkapaszkodik :? ááááááááá :x :evil:

KépKép
Kép
csöpplány

Megpróbáltam elküldeni a naptárat de ez a g... f.. sz.. nem bírja elküldeni,folyton jön a válasz hogy sikertelen a küldés.Bezzeg az utolsó 3 képet el tudta küldeni....csak kicsit b.. fel.... :evil: :evil: :evil:
De a két videót sikerült elküldeni.A Balu naptár első részletét meg próbálom,és ha ez a b... engedi......
Elnézést a sok csúnya szóért.... :x

KépKép
Kép
csöpplány

Bäszki Csöpplány döbbenet Balu milyen ügyes..Le vagyok hidalva!!!
Azért Balu is nyekereg ezerrel ahogy nézem..igaz nem is csodálom, nem gyenge mutatvány ez 7 hónaposan..döbbenet!!

A naptár aranyos nagyon, tök jó, hogy egy oldalon több kép van, nekem a május a kedvencem :D Sajna én nemmentettem le amit Barba küldött :cry:

Én itt csináltam végül:

http://www.calendarpress.hu/wallcalendar.php

Na mennem kell..apa jön dolgozni

Ja amit elfelejtettem és nagyon szégyellem: nayon cukik a mikulások! Krisz nagyon baba :lol: Balu képsorozata is nagyon jó
Pepke videó nem semmi úgy megy mint egy katona..cuki :D

Elisáról meg írtam, hogy nagyon édes..és ahogy "beszél" nagyon tetszik :D

NA jó éjt!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

hali

óóó nagyok jók a naptárak. ;) csöpplány, ne idegeskedj. ;) 4 kép átjött, először akartam is írni, hogy nem látom, amit küldtél...

velünk semmi extra 2 képet csináltunk ma, márciusra pikkelt, ha 200 képet nem csináltam, egyet sem, mind béna lett. most van egy kb elfogadható, az marad, mert már baromira unom bevallom. :D minden nap 2-3 hónap, agyalni rajta, megvalósítani, sok ez nekem. :)

ma voltunk a központban is, asszem követem orsit, nagyon gáz volt, millió ember az utcákon, alig bírtam haladni a babakocsival, már tök ideg voltam. mondtam, az összes babás bolt az emeleten van, idióták, ráadásul a sok k*csög épkézláb lefoglalja a liftet. (mozgólépcsőn tilos kocsit vinni) 10 percig vártam kb, hogy lejussak a földszintre, mert a sok hülye, aki lusta mozgólépcsőzni lifttel ment fel-le. :evil: ráadásul nem is volt az a játék, amit kinéztem, szóval jó volt. de mondtam is itthon, többet én be nem kínlódom magam januárig, botrány, ami itt megy. csak azt nem értem, ha ekkora szarban a haza, miből vásárol ez az ezer ember?? ráadásul hétköznap?? eh...

fúúú Balu áll? láttam a videót nagyon brutál!!!

na az elfelejtettem, mi volt a másik oldalon. :?

hibernia

Csopplany,
Marha ugyes ez a Balu!!! Lathatoan nem sok erofeszitésébe kerul, h felalljon.
Aranyos a naptaratok!
Én ugy tudom, h kb 3 éves korukig napi fél liter tejre van szukséguk a gyerekeknek. 7 hosan még tuti kell 2 tapszeres kaja, szerintem. A csapbol is ez folyik, h tehéntejet semmikép, meg felestejet, meg ilyeneket. Hidd el, megéri most kimélni a gyomrat, h késobb is ehessen barmit.
Nem tudom, Elisa at all-e az egy alvasra, még korainak tartom. Ma negyed 2tol 4ig aludt, de csak azért ébredt fel, mert a postas olyan hangosan dorombolt az ajton, hogy borzaszto....

Zsu,
Az aprilis, julius és a decemberi kép tetszik a legjobban. A juliusin ugyanugy bambul, mint ahogy Elisa szokott. Uuuugy imadom, mikor ezt csinalja..

Hibernia,
Szombat délelott nem tudsz vasarolni menni, ha a férjed elvan Petivel? Mi régen ugy jartunk, h néha egyutt mentunk, de amig én vasaroltam, apa tologatta a babakocsit vmi kozeli parkban, stb....

Ma nagyon orultem, csomagot kaptam. Vasarnap este rendeltem egy csomo német bébikajat, meg olyan bio gabonapelyheket, meg bébirizst, amit itt nem volt idom még felkutatni. Tehat holnap valszinu kiprobalom a rizst.

Szép volt a fény unnepe, de fél8ra értunk haza és Elisa az utolso fél orat véigsirta, nem akart mar a babakocsiban ulni, almos volt, éhes volt, minden baja volt.... uuugy elfaradtam, Aztan
Elisat gyorsan furdetni, agyba dugni, a tobbiek is faradtak voltak, enni, furdeni, jajjj.
s.orsi

Zsz:persze hogy szokott Balu is nyekeregni!Vannak neki is nyűgös napjai :) Na meg marha akaratos.Betettem a járókába hogy megcsináljam a videót,és végig így nyüszített,próbáltam nevettettnide semmi :D Aztán kivettem és onnantól kezdve semmi nyüszi.Szerintem nem komálja már a járókát :? Pedig nem akarnám már most eladni.Na majd meglátjuk.Ezt kb 2 hete kezdte el,hogy ha valamit nem kap meg,vagy nem úgy van ahogy ő elképzeli akkor visít :D
Emlékszel amikor ki voltam borulva Balura,hogy milyen hisztis.Amikor Hibernia is írta hogy szerinte én már Petyát kidobtam volna :lol: Szóval nem minden nap fenékig tejfel nálunk sem :) Bár azért 80 %-ban nincs baj vele :)
A programot én netről töltöttem le,smilebox a neve.Viszont mire rájöttem hogy lehet lementeni a képeket :? Mert elvileg fizetős a vége,mármint a lementés,nyomtatás,vagy kiírás :? De rájöttem :P Macerás volt,de a végeredmény önmagáért beszél :P
Jobb éjszakát nektek,mint a "szörnyű"! :)

Hibernia:valamiért vacakol a hotmailem :? Már tök ideg voltam rá.Aztán darabjaiban elküldte.Most már minde megérkezet.
elküldöd a kész képeket :) Úgy megskubiznám :) Elhiszem hogy unod,de ez ad egy kis inspirációt akkor nagyon megéri a "szenvedés",mert baromi jó a két kép amit láttam eddig a naptárból :)
Tényleg dühítő amikor nem gondolnak bele a babakocsis ,vagy babás emberekbe :? Én is azóta veszem észre az ilyeneket mióta babával közlekedem.Eddig fel sem tűnt.
Igen,Balu feláll már :? És esik is :? iába állok ott,vagy apa,egyszerűen egy pillanat alatt történik :? Tegnapelőtt kezdte,akkor 2szer bírta felhúzni magát,tegnap már vagy 8-10szer.Ma meg már nem számoltam :D Persze megint jól beparáztam hogy nem-e baj hogy ilyen sok mindent kezdett csinálni,és hívtam a védőnőt:? Tiszta paramami vagyok :?

Ui:akit esetleg zvar ahogy írok,az nyugodtan ugorja át.....

KépKép
Kép
csöpplány

Hali,
a reggeli műszak indul! :)

Tegnap végre elkészítettük a naptárt, tobábbítottuk rendelésre. Végül is a rossmanntól igényeljuk a szolgátatást. Küldök pár kedvenc képet a gmailra ötletgyanánt. :wink:

Tegnap begyűjtős napot tartottam: azaz, a hipp babás csomagokért elmentem a kiejlölt üzletbe és 2. doboz után rögtön a 3. pakkot is elhoztam. Az idősebb korosztály részét is inkább most felmarkoltam. Így most tele vagyok üveges kajákkal. A banánosat meg is kostóltattam Krisszel. :wink:
Ezen kívül lenne még más cégtől is ajándékcsomag kismamáknak, babáknak?

Csöpplány: Balu nagyon ügyes, és ne is törődj azzal, hogy néha hisztisebb, szegénynek is fel kell dolgoznia, hogy mekkorát fejlődött ilyen kevés idő alatt. :wink:

Orsi: te is kaptál bébis csomagot?? :lol: Németből rendelted?!Garantált a minőség. De nem minden eu országban ugyanazok a termékek. Gondolom azt, hogy amit Mo-on lehet kapni, azt Németben is (csupa német márkájú cucc ücsürög a polcokon).

Hibernia: Petyát nem zavarja a sok vakúzás? Krisz csak párat enged utána elfordul, nyűgös lesz. Így mi megúsztuk a hó/10 kattintás 4 nap alatt. De így is felpörgött a napvégére Krisz. :roll:
Beindult nálatok a kari őrület, azért voltak annyian az utcán?

Zsu: köszi a dicsit! :wink: a két Gabi is nagyon aranyos a rénszarvasos képen! :D

KépKép
charlott

Megnéztem a másik gépnél a gmailt (még jó, hogy csak 2 van :roll: ), és fantasztikusak a naptárok!! :lol: Milyen érdekes, hogy ahány ember, annyiféle ötlet, gondolat létezik....mindenki egészen máshogyan készítette el naptárját! :wink:

Ja, elírtam a címben az évszámot :oops: , tudom ám, hogy 2011 jön! :D

Azért is lehetek ilyen szeleburdi, mert azon bosszankodom, hogy valószínűleg párom rájött a kis meglepi kari ajándékára. mikor a naptárt megrendelésést én emailas ládámon keresztül csinálta (az volt éppen nyitva) és a vak is láthatta a visszaigazolást a vásárolt termékről.... :roll: :oops: :evil:

KépKép
charlott

Jó reggelt!
Megvagyunk még, csak mivel férjem itthon van, állandóan a gépen ül :? De küzdök ám, hogy megkaphassam :lol:
Visszaolvasok még ma és visszakapcsolódom, bár tudom, hogy ezt már ígértem, de most tutira!
Nagyon jók ezek az új vonalzók!!!! Mindenkinek édi a kis mikulása!!!

Nálunk természetesen megint változás jön: holnaptól nem szoptatok! És ezt most már tutira eldöntöttem!!! (kb. ez a 10. alkalom, de most tényleg)
Az ok az, hogy megint gennyesedik a mellem. Túl vagyok egy antibiotikum kúrán, javult, de megint visszatért a baj. Persze iszonyat fáj és már aggódom, hogy Grétinek se jó ez. Már kipróbáltuk a tápit, szereti, eszi. Rájöttem, hogy neki szinte majdnem mindegy, hogy honnan kapja a kajcsit, csak ne legyen éhes. Cumiból is ugyanolya átéléssel evett, mint ciciből :D Úgyhogy talán lelkiismeretfurdalásom nincs annyira.

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?