Sziasztok!
Huuu,jó rég nem jöttem,sorry
Mi jól vagyunk,Balu változatlanul kavar a lakásba,csináltunk is tegnao konvektor-előkét,mert mint a mágnes folyton mászott arra
Az étvágya nagyon jó 200-250 között eszik.Viszont már 4. napja nem hajlandó reggel elfogadni a tápit és este is minimális mennyiséggel alszik el.Estére olyan 70-140 között fogy.Szerintetek mit adjak neki reggelire?Nem indíthatok reggel is gyümivel.Ajak esetleg tejpépet?De uzsira is azt kap
Gondoltam hogy esetleg joghurt,krémtúró?Esetleg feles tejből kakaó? Azt mondták hogy lassacskán lehet ezeket i.Végigalussza az éjszakát viszont a foga miatt sokszor felsír.Már szépen kint van az első,kb 2 mm-es már,de a másiknak se híre, se hamva.Ma voltunk a kollegáimnál,nagyon örültek és tök jól elvoltak Baluval,aki viszont nyünnyögött végig,sok volt neki az új idegen arc.Viszont a séfemnél meg mosolygott,vigyogott,jól elvolt
Hát kb ennyi rúlunk
Hibernia:remélem ebből már tanulnaka szomszédok,é tekintettel lesznek rátok,és mindenki másra is.Szerintem is kiválthatsz már egy szopit,ott ahol már több tápit kellene adni.Szerintem tápi helyett adhatnál neki mindig zöldséget,gyümölcsöt.Nagyon tutti az új vonalzód!!!
Gratula a mászáshoz is!Néztem a videót,készülj emrt pár nap alatt tökéjre fogja fejleszteni.Balu is így indított,és 2 napra rá már "szaladt".
Sajnálom a minősíthetetlen napokat,lehet ez a fejlődés viseli meg annyira Pepkét! Balu is önmagához képest nagyon rossz kisfiú volt kb 2 hétig.Utána elkezdett mászni,ülni
Szerintem ennyi lehet a dologban
Örülök hogy javul a helyzet
Hát ha ennyit eszik Pepke akkor nálatok is ugyanaz zajlódik le mint nálunk
Nekem azt mondták hogy ht mellett a jó kaksi lehet bármilyen állagú,színű.Attól függően hogy mit evett.Arra kell figyelni hogy az "előbb" fogyasztott kaja milyen gyorsan halad át.pl cékla után milyen gyorsan jelenik meg a székletben.Elvileg ha még aznap akkor még nehéz neki a cékla,és csak végigment rajta.Figyelni kell hogy ne legyen túl híg,túl kemény,amin nagyon erőlködik.Na meg ha zöld színű az nem jelent jót.Nekem ennyit mondtak.Balunak ha kemény bogyós a széklete akkor adok neki kamillateát és az mindig helyrehozza neki.Nem vagyok nagy édességfun de tény hogy nagyon jól néz ki a miki ajcsid
Balu is utál háton lenni,csak ő tud fordulni és rögtön fordul is.addig van háton míg alszik,vagy míg pelenkázom
Nyugi,nem csak a te fiad hisztis ha valamit elveszel tőle :d Balu is olyanokat tud hisztizni ha valamit elveszek tőle a mit nem szabad hogy ihhaj
Nálunk is ezek a menők.Meg a papucsom,meg a távírányító,meg a kulcscsomóm.Na meg minden apró dolog amit le tudna nyelni..Gyerekek...
Szintia:Fejlődési,vagy mennyiségi ugrás lehet.Balunak egyszerre volt a kettő.2 hétig kelt hajnalba enni.Viszont elkezdett mászni,ülni.És azóta 200-250 között eszik.Szerintem csak ez lesz nálatok is
Monde:na mit mondott a doki Borira?Hatott a kúra?
Orsi:rossz lehet hogy apa ennyit dolgozik
néha jól esik az embernek egy kis egyedül mászka
Igen,fluor az,Zymafluor a neve,napi 1 tablettát kell adnom.Állítólag olajat nem csak a kalória miatt szokták mondani,hanem a zsírban oldódó vitaminok miatt is.Én szoktam Balunak a főzijébe tenni.Balu kapott a mikulástól egy csőrös poharat de nem tudja használni,csak rágja.
Gratula a 6 órás egyhuzamban alváshoz
Igen.nálunk is ez van.Hogy muszáj.És tény hogy ha muszáj akkor muszáj
Nagyon édesek a videók Elisáról
Kis cukorfalat
Nekünk is volt egy kis köldöksérv,de nem volt soha gennyes.viszont nemrég be volt pirosodva neki.Akor bekentem fültisztító pálcikával neugranormonnal és másnapra el is tűnt,azóta se jött vissza.Aranyosak lehettek a gyerekeid filózásai
Törpi:Ezért utálok babakocsival utazni Pesten.Aki nem próbálta azt nem tudja milyen
Teljesen megértelek
Balunak hozott gyümiket,bébikaját,bébijoghurtot,kiszoknit,plüss rénszarvast,tőlünk meg csőrös poharat meg egy mászóhengert.
Itt vannak képek milyen volt az első Mikulásunk
http://picasaweb.google.com/tahirak.mon ... ikulasunk# Én még sírtam is
Olyan kis érzeégős vagyok
Szép méretei vannak Márknak.Mi most hagytuk el elvileg a 7 kilót
és kb 70 cm lehet most Balu
Nálam is megy a tv,Balu ritkán nézi,megszokta már,nem érdekli annyira.Én nem tiltom tőle,pedig jó nagy tv-nk van.Nálunk már nincs hó,csak nyomokban.
Kriszta:szegény Kristóf
Nagyon fájhatott a pocija neki
Igen,én is láttam olyan koraszülött babát akikhez egyszer nem jöttekk a 11 nap alatt amíg bent voltam Baluval.Tudom hogy van akinek több gyerekek van otthon,vagy messze lakik,nincs autó.Node 2 hétig a kisbabája felé se néz????Ez nekem olyan felfoghatatlan,egy napot nem bírtam volna ki.Haza is csak ritkán mentem,és csak aludni,hogy párommal is legyek kicsit.De reggel már 8ra a kórházba voltam.
Charlott:nem értem Krisz mozgását.Elvileg a nagy tér jobban ösztönzi őket a mozgásra.Cicizésből nem vagyok jó,nem tudok válaszolni
Megértelek az anyukáddal kapcsolatban.És rólad abszolút nincs kép kitéve?
Én szeretek fb-on lenni.Hiberniával ott is szoktunk beszélgetni
Nagyon cuki neked is a vonalzód
Nem szabad nagyon "ispátolni" őket mert tényleg el lesz kapatva.És a legnehezebb az arany középutat megtalálni.Szerintem
Ki hogy tervezi a szentestét?
Midélután közösen feldíszitjük a fát,karácsonyi dalokat hallgatva,vacsi,pancsi,ajándékbontás,és alvás
Na asszem mindenkire reagáltam,Balu is szépen hagyta ezt,mindvégig a földön játszott egyedül
Jajj még azt elfelejtettem hogy kész van az akvárium,vettünk bele halakat,Balu folyton fogdosná őket,tök édes
Na meg megjött az autósülés,azt is emgvettük
Pierre cardin ps 288-as lett a végeredmény
eddig nagyon tetszik,de csak karácsony után lesz bevetve,mivel kari ajándék anyóstól meg párom mamájától
Na megyek,bedobok valami kajcsit