Sziasztok!
***TALI***
- Szilvus+Peti = görögsali+tzatziki+gyümitea
- Timi+Bence = ipari rágcsa
- Edina+Kincső = ipari rágcsa 2
- Móki+Andris = ipari rágcsa 3
- Nuska+Sára = tojáslepény á la Sárkány
- Zsuzska+Petya = édes sütike
- Erika+Danimanó= üdítők+ gyümölcs
- Kata + Máté = kuglóf?
- Mariann+Nádja = üdítő + édesség (talán muffin)
- Sly+Bianka = süti + üdítő
Ugye nem maradt ki senki?
Humi a telepátiás gondolkodásunk műxik jaja, ilyenek az Ikrek, látod? Egyébként van egyfajta "látnoki" képességem, lehet baromság, de már volt rá példa (sajnos rossz apropóból).
Közös babatápihoz mi is csatlakozunk, készitheted a vájlingot
Mariann, Humi hát én csak lesek, hogy 3 (!!!!!) órákat alszik Nádja és Krizsó, hát én a napközbeni összesen 1,5-2 órának is úgydeúgy tudok örülni.
Viszont: a plusz egy étkezés beiktatása Petinél csődöt mondott. Már második napja a délutánba próbáltam beszuszakolni még egy aprócska kaját, teljesen felborítva Peti jól bevált napirendjét. Eredmény: 1/2 1-kor 400 gr főzike elfogyasztása, majd ébredés után 3 körül egy Danonino. Gondoltam én (balga...), hogy 1/2 5 körül csemetém már a küszöböt fogja rágni éhségében..hát nem. A gyümölcsmixet 1/2 7-kor tömtem belé, felét sem kérte, azaz azt is finnyogva ette. 1/2 8-kor bevágta a jól megszokott 2,5 dl tápját, s alszik. Maradunk egyenlőre a napi 4x kajánál.
Karmen
Megérkezett ma a Liberós teknős!! Olyan aranyos
Peti bezzeg lese....-ta, én játszottam vele TVzés közben.
Timi
Bencének nincsenek emlitésreméltóan nagy fülei. Mommeg Apának, Ő a Dumbóka, nem a fia
Orsi
Peti nem fél, csak a gyümölcs-centrifuga hangjától, olyankor ordít. A porszívót pl. kifejezetten szereti, feltéve, ha nem a nóziját inzultálom vele.
Katca
Na, a neten olvasottakból ne vonj le messzemenő következtetéseket ( én is azt tettem, mikor Peti lába volt varas), inkább vidd el egy kifejezetten csecsemőkori ekcémával foglalkozó bőrgyogyihoz, hogy Ő mondja meg mi is az a folt Máté arcán. Petike lába pl. a kenőcstől és a testápolótól teljesen rendbejött.
Aranyos a lábkilógatós-alvós kép, no és persze a céklafaló Máté is
Még jövök, most abbahagyom
Szilvus