Új privát üzeneted érkezett!

Korenka:
Ne agyalj ezen, nálunk is így van és még sok más családnál is, ha gyereket szeretnének.:)
Málna:
A kislány projekt azt jelenti nálunk, hogy a ciklus első felében jobban rákapcsolunk és a peteérés előtt 1-2 nappal befékezünk. Peteérés után 4-5 nappal pedig amikor kedvünk van.:) Eddig nem jött be nálunk...szal nem ajánlom senkinek:) :?

Kép

Kép
mirci09

Szerintem amugy fiut osszehozni sokkal nehezebb, mint lanyt. A lanyokra tobb nap is jo, a fiunal pont el kell csipni a kozepidot nem? Lanyra 1 nappal elotte jo gyurni, nekunk mindketto igy jott ossze es mi is lanyt akartunk. A kisfiunal, -persze ezt utolag lattam- pontosan kozepen voltunk egyutt.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5

csak egy pillanatra térek vissza a férfiakra és a babás témára.
tudjátok, egy okos nő kimondatlanul is tudja úgy alakítani a dolgokat, hogy a célját elérje. csak egy kis rafinéria, kell hozzá. azért pedig nem kell a szomszédba mennünk. :D
Vendég

Mirci! nem tudom, hogy hallottál-e már arról, hogy a hüvely lúgosításával vagy savasításával valamelyest lehet befolyásolni a születendő baba nemét. Ez Czeizel doktor egyik praktikája.
ha kislányt szeretnétek savasítani kell. ehhez pedig ecetes öblítést kell végezni, szeretkezés előtt. persze ezt a pasinak nem kell tudnia. :D
Vendég

.. és megkérdezi az ágyban... drágám vízköves vagy? :D
korenka
Szár

Komolyra fordítva a szót nagyon régen, amikor a lány szex után nem akarta, hogy teherbe essen ecetes vízzel mosakodot.... úgyhogy óvatosan azzal az ecettel!
korenka
Szár

malna5: igen én is úgy tudom, hogy a fiús spermák gyorsak, de hamar elpusztulnak ezért ha éppen jókor indulnak ők hamarabb érnek be mint a lányosak, akik viszont lassabbak, de tovább életben maradnak... de én már hallottam olyat is, hogy az anya teste dönti el a baba nemét... szóval ez is érdekes dolog. Kicsit misztifikáltan a dolgot (amiben én is hiszek) minken a lányunk tanít az élet dolgaira, és mi a fiainkat tanítjuk... az a lélek születik hozzánk akire nekünk szükségünk van.. :D
korenka
Szár

Kép
korenka
Szár

Korenka! Ez a vízköves szösszenet ez jó volt! :lol:
Vendég

???? korenka, linked kire mutat?
Vendég

hát gondoltam ide teszem egyik kedvenc képemet, a fiammal vagyok rajta... de nem sikerült... marhán ráérek... :lol: [/img]
korenka
Szár

csak érjél rá. :) sztem mindannyian szeretünk képeket nézegetni. :D
Vendég

.... és tényleg szép kép rólatok!!!
Vendég

nagyon köszönöm :) Lányok hogy álltok a karácsonyi bevásárlással? Megvannak már az ajándékok? Ötletelhetnétek nekem, ha van kedvetek..
korenka
Szár

Sziasztok Lányok!

Szia Mirci, én is örülök, hogy van még csatlakozó. Nagyon helyes kisfiad van! :D

Te jó ég én most szembesültem vele, hogy már csak 2.5 hét van karácsonyig.... :o nincs mese, szombaton munka után indulok vásárolni.
nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka, este megnézem a képet, itt bent nincs iwiw. :(
nikiee
Budapest XI. kerület

Korenka, nagyon helyesek vagytok!
Biztos van benne valami, hogy a nonek is lehet szerepe abban, hogy milyen nemu gyerek fogan, mert akkor nem lenne nagymamamnak 8 lanya!!!
Ez az savas lugos mosakodas, nalam azert mar atlepi a hatart, sokmindent megeszek-megiszok, szamolgatok a babaert, valahogy ez mar tul van nalam a hataron. Ennyire nem vagyom meghatarozni a nemet. Jojjon, aki hozzank akar jonni! Szeretettel varjuk! Lattatok a laptetomet? Remelem bejon a forumos hagyomany.....Jaj Bbercsi nem is irtam neked, tegnap este ...10 percig gyertyaztam... :D

malna5

Málna! ugye nem is volt olyan gáz a gyertyázás, viccesen is fellehet fogni a dolgot :D

a savasítás-lúgosítás dolgot csak érdekességképpen írtam :oops:
én is úgy gondolom, hogy jöjjön olyan nemű babicsek , amelyik csak akar.

a karácsonyi meglepi ajándékok nálam már az ágy alatt lapulnak.
Vendég

málna5:

Én nem tudtam belőni, hogy Dani középidőben készült-e. De örülök, hogy írod, hogy 1 nappal előtte is ráér gyúrni. Én 2-3 napot tudtam és a 3-t sokalltam is kicsit.
Mi az a fórumos hagyomány?

bbercsi:

„egy okos nő kimondatlanul is tudja úgy alakítani a dolgokat, hogy a célját elérje. csak egy kis rafinéria, kell hozzá. azért pedig nem kell a szomszédba mennünk”
a mai nap bölcsessége :D :D és mennyire igaz! :wink:

Hallottam már én is ezt a lúgosítás dolgot, de ez már furi nekem kicsit :oops: Nem néztem utána fórumokon viszont, hogy milyen a hatásfoka. :D :D
Ecet helyett nem lehet citrom? 8) az mégiscsak természetes anyag…
Nagyon kis pedállka vagy, ami az ajándékokat illeti… Már mind bent figyel az ágy alatt?? :roll: :shock: :shock: :shock:

korenka:

„és megkérdezi az ágyban... drágám vízköves vagy”
:D :D :D :D :D :D :D :D
Igen, én is így gondolom ezt a „ hova melyik lélek” születik kérdést. Természetesen hazahoznánk a kórházból és éppen úgy imádnánk, mint a Danit. :wink: :D
Jó a kép, nagyon szép a kisfiad. :)
Karácsony: én még semmit nem vettem, a héten akarom feltérképezni a várost. Ötleteket én is várok.

nikiee

Köszönöm a bókokat, nekem a legédesebb gyerek.
:wink: :)

Kép

Kép
mirci09

Sziasztok! Na azzal, hogy az ágyatok alatt már ott az ajándék, én nem vagyok előrébb !! :lol: Ötlet kellene nekem!

bbercsi: A savas lúgos dolog felvetése tök jó volt, máskor is dobjál fel témát. Egyáltalán nem lehurrogni akartunk vele, csak véleményeztük a dolgot. Remélem, hogy nem bántódtál meg miatta. Ha igen, akkor elnézést!!! :)

Hát lányok úgy érzem nem sikerült nekünk az e havi akciónk.... szerintem meg fog jönni jövő héten.... ugyan úgy érzem magam, mint múlt hónapban ilyenkor.... fel is vagyok fújódva.. mint mensi előtt... szóval kezdem felkészíteni magam a dologra... :(

Ti hogy álltok? Mondjuk malna5-öt látom! :)
korenka
Szár

Korenka!
Tegnap elkezdtem írni az ötleteimet ide. de az az igazság, hogy véleményem szerint annyira attól függ, hogy az ajándékozottnak milyen természete van,, mert ugye attól függ az ajándék tárgya.
na most ez egy jó kacifántos mondat lett :D

én úgy szoktam ajándékot vásárolni a lányoknak, hogy megnézem én örülnék-e neki.
pl. lányoknak, anyukáknak: nagyon szép és minőségi harisnyákat lehet venni, kiegészítve egy tetszetős nyaklánccal.
gyerekeknek: elmaradhatatlan életkortól függő mesekönyv.
(ajánlom a Napkiadó-t.)
a fiúk már nehezebb téma. én pl. síruhát veszek a páromnak.
nagymama: nálunk a párom édesanyja 28-án lesz 60 éves. Ő a szülinapi ajándékként és karácsonyi ajándékként egy masszírozós - "nagymamás" fotelt kap ajándékba. de ez az ajándék kivétel. egyszer 60 éves a nagyi.
Vendég

egy pillanatra a lúgosítás-savasítás témához visszatérve: azt gondolom, hogy fórumozunk, ismeretlenül csevegünk. ahhoz, hogy életben tartsuk a beszélgetést témát kell találni. + nem csak mi, hanem mások is olvassák a fórumunkat bejelentkezés nélkül.
azt gondolom, hogy kell olyan témát is feldobni, ami egy kicsit kiveri a biztosítékot, mert arra reagáltok, arra írtok, attól lesz érdekes.

:D :roll:
Vendég

Korenka:

Én pont így vagyok ezzel. Ma reggel csináltam egy tesztet, de annyira tudtam, hogy semmi kedvezőt nem mutat. :cry: :cry:
Én péntekre vagy szombatra nem várom. Eddig legalább ilyenkor már éreztem egy kis szúrkálást a hasamban...most az sincs, csak puffadás. Tehát ez a hónap megint nem nyert. :( :?

Kép

Kép
mirci09

a mai napra is van kérdésem :oops:
Ti mit gondoltok a várandósság alatti hajfestésről?
Okozhat- e gondot? vagy jöjjenek a természetes anyagokból készült hajfestékek?
Vendég

bbercsi:

Köszi a Napkiadó tippet. :wink:
Én a dédiknek hógömböt csináltattam a DM-ben, benne a családi fotónkkal. Nekik már az az öröm és boldogság, ha bennünket láthatnak.
A gyerekem Verdás autót biztos kap vmilyen formában, mert az a mindene....úgy általában az autók.
Én eddig jutottam a Karácsonnnyal.... :roll:

Lúgosítás:
Persze, nagyon is jó, hogy felvetetted, hiszen mindannyionkat érintő...valamennyire. Kell is beszélni erről is, ezért vagyunk itt. :) :wink:

Kép

Kép
mirci09

Jo reggelt!
Lanyok az, hogy ugyanugy erzitek magatokat, meg nem jelent semmit! Mirci szerintem is jobb az elozo napon egyutt lenni, ugy gondolom a 3 nap mindenkeppen sok, hacsak nem Superman a parod.... :D
Azert meg tesztelj penteken is, hatha akkor mar pozitiv lesz!!!
Az en agyam alatt Lego van, es mini-hajsuto a lanyomnnak (12), 3 felso, a kicsnek bababutor.
Hajfestes - nekem csak csikok vannak, mert szerencsere elvetve oszulok (szoke haj elonye), azt ugy fogom festetni, hogy ne erjen a fodrasz a fejborhoz. Inkabb maradjon 1-2 mm festetlenul a haj toveben.

malna5

"hacsak nem Superman a parod"
Én eddig azt hittem... :roll: 8) :D :D :D :D
Megfogadom következő hónapban a tanácsotokat...már érdemes volt ide tévedni. :wink:
Azért tesztelek addig, amíg nem jelentkezik a Mikulás.

Hajfestés:
Én nagyon őszülök, de az előző terhességnél sem festettem a 12. hétig és most sem fogok. Nem kértem ki a dokim véleményét mondjuk. Én úgy gondolom, hogy olyan rengeteg vegyi anyaggal érintkezünk nap mint nap, hogy az a szerencsétlen hajfesték nem oszt, nem szoroz már. Én ráadásul festék-, vegyiáru boltban is dolgoztam előtte, attól nem rosszabb a hajfesték sem.

Kép

Kép
mirci09

nincs turelmem varakozni 14 napot. Na jo, mar csak 13-at. Miert vagyok en ilyen turelmetlen fajta?

malna5

[quote="bbercsi"]e írta:bbercsigy pillanatra a lúgosítás-savasítás témához visszatérve: azt gondolom, hogy fórumozunk, ismeretlenül csevegünk. ahhoz, hogy életben tartsuk a beszélgetést témát kell találni. + nem csak mi, hanem mások is olvassák a fórumunkat bejelentkezés nélkül.
azt gondolom, hogy kell olyan témát is feldobni, ami egy kicsit kiveri a biztosítékot, mert arra reagáltok, arra írtok, attól lesz érdekes.

:D :roll:

Teljesen igazad van, úgy vettem észre, hogy ezzel mindenki egyetért. Igaz lányok? Lehet, hogy erre annyira nem haraptunk rá, de lehet, hogy fél év múlva megkérdezzük, hogy hogy is volt az az ecetes dolog... (bár remélem azért addigra a pocaktól alig bírunk majd írni)
korenka
Szár

mirci09: Sajnos szúrkálás is meg puffadás is a fene egye meg. Akkora a hasam mintha minimum 5 hónapos terhes lennék :( Azért várjuk a tesztelésed eredményét!

Hajfesték: Ezen buktam el most hétvégén. Én feketére festem a hajam. A lehető legrosszabb állítólag. Tudjátok írtam korábban, hogy nagyon bio vagyok, nem eszem és nem kenek magamra semmit amiben van adalék, vagy tartósítószer, de a hajfestéknél mindig megbukok. :( 4 hónapig bírtam, hogy nem festettem hajat, bio szappannal és tojással mostam hajat, ez szépen leoldotta a régi festéket, de nagyon gáz ahogy kinézek... 16 éves korom óta festem a hajam ez meg is látszik rajta.. szóval ez a gyengém.. most bevallom :) A henna sem az igazi, mert az igazi henna vörös és nem fekete, úgyhogy abban is van valami ami nem természetes... Andrisnál is festettem a hajamat anno
korenka
Szár

Sziasztok!

Úgy látom végre megtaláltam a topikomat!!! :D

35 felett is vagyok és éppen lázban égek, hogy összejött-e a tesó vagy sem...

Már van 3 negatív tesztem, viszont egy hete minden reggel enyhe hányingerem, sőt az imádott vasalófolyadékom szagát se bírom. Úgyhogy negatív teszt ide vagy oda, még bizakodó vagyok! :)

Ugyanakkor úgy is érzem, mintha meg akarna jönni... még egy hét max és biztos lesz, hogy pro vagy kontra, de addig nem birok nyugton lenni :D

Kép

Kép
sz.veronika

malna5: a szuperman jó poén volt :lol: :lol: Türelmetlen vagy még jó! Én is az vagyok... máskor kit érdekel a mensi mikor jön megy? Bezzeg most!! :)

A hógömbös ötlet, meg a mini hajsütő tetszik. Az én leányom is már dekor kozmetikumokat akar, bizsukat és hasonlókat... Folyton az én hajvasalómon lóg... a könyv az nálunk is "kötelező elem" nnna most így hogy végig gondoltam meg is lesz az a lista. Milyen jó, hogy így sziporkáztok! :wink:
korenka
Szár

sz.veronika: Isten hozott a csapatban. De szépen bővülünk! Szuper! ... akkor innentől izgulunk érted is! :)
korenka
Szár

Szuper, köszi! :)

Nem tudom amúgy normális-e az ilyen korai hányinger? Nekem Pálminál csak a 8-ik héttől volt... azon gondolkodtam nem jelentheti-e ez azt, hogy fiú lesz?

A tojással való hajmosáson elkerekedett a szemem! Azt mégis hogyan? Egyszerűen összetöröd mint egy omletthez és rákened, vagy létezik konkrétan tojássampon?

Kép

Kép
sz.veronika

Szia Veronika, üdvözlünk csapatunkban! Mit tudhatunk Rólad?

igen csajok, ez a várakozás ez egy őrületes dolog. az emberben mindig ott van a kíváncsiság, hogy akkor most ebben a hónapban "beköltözött-e" valaki a pocakba?

én vörös vagyok, abból is a sötét árnyalatú. sokat kínlódom a hajammal, mert alapból viszont szőkés-világos barna a hajam. így gyorsan meglátszik a lenövés. az bizti, hogy hennával fogom a hajam festeni, valszeg nem sok sikerrel az elején. no nem baj.

Málna: 13 nap hipp-hopp elrepül, a karácsonyi készülődésben észre sem fogod venni.
Mirci : naná, hogy superman a párod :D , de tudományosan véleményem szerint is kicsit sok a három nap.
Korenka: tudod, pozitív gondolkodás!!!! okosan-ügyesen csak bizakodj a sikerben!
Vendég

6 hetes terhesen nekem már hányingerem volt :D Fiam lett..

Igen a tojást felverem egy nagy tálba, azt beteszem a mosdóba, hogy abba csepegjen vissza a fejemről. Jól megmosom vele, mintha sampon lenne, de nem fog habzani. Jól leöblítem. Nagyon furán hangzik tudom, de táplálja a hajat, és tényleg tisztítja. Amikor először csináltam, úgy voltam vele, ha nem jön össze hát megmosom rendesen utána, de nem kellett! :)
korenka
Szár

bbercsi: nagyon édes vagy, jól esik a bíztatásod! :D
korenka
Szár

Korenka! hanna montana a lányodnál még szóba jöhet?
csak azért, mert ha igen, akkor tuti ajándék a lányodnak a hanna montana-s kozmetikum . én szülinapi ajándékként vittem novemberben, imádtak érte! :D
Vendég

...most valami vámpíros téma megy nála... de ez az vonal is jó ötlet! Nagyon köszönöm!!! rá is állok a témára
korenka
Szár

Mirci és csajok!

én balga! irulok és pirulok. olyan kiadót ajánlottam nektek, hogy ihajjj :D
ezer bocsi.
szal naphegy kiadó, ahol jó kis mesekönyveket és fejlesztő könyveket találtok.
Vendég

Korenka,
nahát! Máris tanultam valamit :) Még sosem hallottam a tojással való hajmosásról, de lehet kipróbálom, ha elfogy a mostani samponom :)

6. héttől... de nekem a PÉ követő 5-ik naptól... már azon gondolkodtam, hogy nem képzelem-e be :D De arra jutottam, hogy nem :)

BBercsi,
én is amellett vagyok, hogy terhesen minél kevesebb kozmetikum, stb, de a hajfestés állítólag nem érinti a picit. A hajadból nem szívódik fel, festés közben a fejbőrödön max, de az se biztos...

Mit lehet rólam tudni? 36 lettem idén augusztusban, van egy lánykám, ő 2 éves volt október végén. Szeptember óta bölcsis és imádja, úgyhogy nagyon boldog vagyok, mert így nekem is végre több időm van, ő meg nagyon jól érzi magát a gyerekekkel.

Már Pálma is nagyon meg volt tervezve, és most a tesóval sem állunk másképp :) Én amúgy is mindent agyontervezek, nem szeretem ha felkészületlenül ér valami :)

Egyébként még csak ez az első hónap, hogy próbálkozunk, anno Pálminál a 4-ik hónapban vetettük be az ovulációs tesztet és azzal rögtön össze is jött (kiderült, hogy előtte 3 hónapig tök rosszkor próbálkoztunk :)

Most a tesónál már rögtön PÉ-t kimutató teszttel indítottunk :)

Karácsonyi ajándékokkal jól állok, mert mindig megveszem, ha látok valami akciósat, így tele a szekrény, csak elő kell vennem belőle valamit :D

3-4-5 évesnek jó lehet a horgászós játék, amilyen nekem van betárazva és valószínűleg azt kapja meg Pálmi unokatesója, az olyan, hogy forog körbe, benne kis halacskák tátogajták a szájukat és oda kell beügyeskedni a pecabotot :)

Kép

Kép
sz.veronika

korenka:
Köszi, arik vagytok…akkor elő fogok rukkolni minden nap eggyel. Legalábbis még 1-2 napig. :roll:
Én csak kicsit vagyok bio, nem eszem tartósítószeres és adalékanyagos kajákat. Persze nem mondom, hogy egyáltalán nem, mert nehéz már manapság elkerülni…de tudatos vásárló vagyok. :wink:

sz.veronika
Szia! Üdv. a csapatban. Jó jel az undor és a hányinger. Szorítunk nagyon. :wink: :)
A ciklus hanyadik napján tartasz?
Nekem is anno a 8. héttől volt hányinger, de azt mondják minden terhesség más.

Úgy veszem észre, hogy a csapat hajkoronája minden színben pompázik. :D :D Jó ötlet a Henna! Én úgy tudom, hogy a mostani lányok is ismerik, van egy kedves ismerősöm, 21 éves és szintén Hennával festi a haját.
A tojás igen tápláló a hajra ám! :!: :!: Régen én is foglalkoztam ilyennel.
Hány évesek a gyerekeitek? Bizti már kibeszéltétek, de én csak azóta olvasok, amióta írok. Bocsi..
:roll:

Kép

Kép
mirci09

sz.veronika: ez a pecás játék nekünk megvan. Én már régen beszédülök a látványtól ahogy pörögnek a halak, a fiam még mindig kitartóan pecázik vele... :D Imádja. Mit jelent, hogy nem is jó időben próbálkoztatok? Teljesen máskor volt? Nem középidő körül?
Milyen kisbabát szeretnétek? Fiúcskát, vagy kislányt újra, vagy mindegy?
korenka
Szár

mirci09: De jó még egy tudatos vásárló! Örülök! A gyerekeim 13 és 3 évesek. Ha még egyszer újra kezdeném, ugyanígy szülnék. Ez nekem nagyon bejött. :D
korenka
Szár

Szép napot mindenkinek!

Üdvözlünk Téged is a csapatban. :D

Én is festetem a hajam, itt-ott már nekem is őszül. Én most elég sok időt kihagytam a festéssel, nem találtam normális fodrászt a régi szalonba meg nem akartam visszamenni, nem volt kedvem magyarázkodni legutóbb még nagy hassal láttak :( 2 hete végre ismét befestették, persze ezt is a ciklushoz igazítottam, a ciklus 2. felében nem festetek hajat, hátha sikerül.... bár nem hiszem, hogy ez hatna a babára, de hát ne kisértsük a sorsot. A tojást én pakolásként ismerem, a száraz hajra nagyon jó.

Veronika, nekem kb.5 hetesen kezdődött a hányinger és lány volt. Drukkolok, hogy baba legyen.

Azt szeretném megkérdezni, hogy Ti mennyi kávét isztok? Azt olvastam, hogy a túl sok nehezítheti a teherbeesést.

Nekem sincsenek nagy reményeim ehhez a hónaphoz. :(
Említettem, hogy én ovulációs tesztet is használok, kb. a 9 naptól kezdem a teszteléseket. Vasárnap alig látszott valami, tegnap előtt egy icipicivel erősebb volt (de még mindig alig látható), tegnap este meg ismét halványabb, mint előtte. Ma reggel meg totál semmi. Én most nem tudom, hogy akkor most mi van. Pozitív nem volt egyik nap sem, lehet, hogy ebben a hónapban nincs peteérésem? Arra a is gondoltam, hogy nagyon gyorsan lezajlott a peteérés és nem kaptam el, de ahhoz meg még korán van, akkor 24 napos ciklusom lenne, olyan meg még eddig nem volt.
Veletek történt ilyen?
nikiee
Budapest XI. kerület

lehet, hogy a cickafarkfű tea zavart be? Most kezdtem el inni....
nikiee
Budapest XI. kerület

nikiee. nem vagy egyedül a problémával. én meg ezzel a mikroszkópikus kütyürüvel állok hadilábon. páfrány,páfrány és páfrány. mondjuk szép,tetszik :D
a cickafark és a palástfű, barátcserje állítólag szép ciklust csinál. ha jól tudom.
jól tudom???
Vendég

nikiee: én naponta 5-6 kávét iszom, de ez már évtizedek óta így van. A terhességem alatt nem iszom, mert ilyenkor a szagát sem bírom.... Képzeld pont ezen gondolkodtam az előbb, mert kimentem egy kávéért, és beleszimatoltam jól a levegőbe... épp kifőlt a kávé ... hogy teszteljem ezt a dolgot... hát semmi.... :? Nem undorodtam.
korenka
Szár

bbercsi: mi újság a maradék vizsgával? Mikor kell érted izgulnunk?
korenka
Szár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?