Korenka,
nahát! Máris tanultam valamit
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Még sosem hallottam a tojással való hajmosásról, de lehet kipróbálom, ha elfogy a mostani samponom
6. héttől... de nekem a PÉ követő 5-ik naptól... már azon gondolkodtam, hogy nem képzelem-e be
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
De arra jutottam, hogy nem
BBercsi,
én is amellett vagyok, hogy terhesen minél kevesebb kozmetikum, stb, de a hajfestés állítólag nem érinti a picit. A hajadból nem szívódik fel, festés közben a fejbőrödön max, de az se biztos...
Mit lehet rólam tudni? 36 lettem idén augusztusban, van egy lánykám, ő 2 éves volt október végén. Szeptember óta bölcsis és imádja, úgyhogy nagyon boldog vagyok, mert így nekem is végre több időm van, ő meg nagyon jól érzi magát a gyerekekkel.
Már Pálma is nagyon meg volt tervezve, és most a tesóval sem állunk másképp
Én amúgy is mindent agyontervezek, nem szeretem ha felkészületlenül ér valami
Egyébként még csak ez az első hónap, hogy próbálkozunk, anno Pálminál a 4-ik hónapban vetettük be az ovulációs tesztet és azzal rögtön össze is jött (kiderült, hogy előtte 3 hónapig tök rosszkor próbálkoztunk
Most a tesónál már rögtön PÉ-t kimutató teszttel indítottunk
Karácsonyi ajándékokkal jól állok, mert mindig megveszem, ha látok valami akciósat, így tele a szekrény, csak elő kell vennem belőle valamit
3-4-5 évesnek jó lehet a horgászós játék, amilyen nekem van betárazva és valószínűleg azt kapja meg Pálmi unokatesója, az olyan, hogy forog körbe, benne kis halacskák tátogajták a szájukat és oda kell beügyeskedni a pecabotot