Na vagyok, a fiúk alszanak (sztem már apa is
)
Nálunk fordítva van, a kicsinek megjött mostanában az étvágya (kopp-kopp), 2x annyit megeszik, mint a nagy. Neki azért is könyörögni kell, hogy rágja ami a szájában van, ne tartogassa
Szerencsére ők mások előtt felveszik az angyaljelmezt, itthon bezzeg bepótolják az elmulasztott rosszaságot. Persze azért így is volt pár kellemetlen tekintetekkel tarkított hisztink, és biztos lesz is még.
Szilvi: nálunk ilyen felsírás csak éjjel van, állítólag olyankor nő a foguk. A dentinox jó ötlet lehet, egy próbát mindenképp megér. De én még a fülfájást sem vetném el. Oli sosem nyúlkált a füléhez, csak akkor sírt,de nagyon, amikor véletlenül úgy értünk hozzá. Eleinte el is tartott egy jó ideig, mire rájöttünk mi a baj. Ja, és boldog 4. hónapot Tivának. Repül az idő, mi?
Remélem Balázs füle jobban van már. Az orrdugulást,mintha az én fiamról írtad volna, Szonja. Szívom, fújjuk, nasivin, sterimar, semmi nem jön. Horkol, nyögdécselve veszi a levegőt, teljesen el van dugulva szegénynek. Tegnap voltunk orvosnál vele, nem nagyon foglalkozott vele, írt fel gyógyszertári orrcseppet, és menjünk vissza, ha nem javul 1 hét múlva. Én azért többet vártam, félek a szövődményektől. Ma már mondta, hogy fáj az arca, remélem, hogy nem ettől
Én arra is gondoltam, hogy esetleg az orrmandulája, de apa elfelejtette megkérdezni. (Hallottam olyat, akinek az étvágya is megjavult, mikor kivették. Bár ez a nemevés nem most kezdődött.) Majd mesélj, hogy bevált-e a bioptron, igaz én csak infrát tudok szerezni, de ha használ kerítek a föld alól is
))
Csoki: én úgy tudom, nem okoz allergiát,csak nem egészséges,azért tiltott. Én 1-1 kocka kindert már adtam. Meg túró rudi belsejét és tejszeletet. A nagynál még nagyon sokáig voltak elveim ebben is, most kezdenek egyre jobban megdőlni. Amúgy sincs értelme: mikulásra úgy kaptak egy hatalmas tálnyi csokit, hogy direkt mondogatom mindenkinek 2,5 éve, hogy nem adunk nekik. "Csak úgy jelképesen" - anyám szerint. Meg is szédítette Olit is a sok csoki, ment tegnap a hiszti érte, be is vágott egy nagy mikit, meg pár egyebet. Máskor van, hogy egy túrórudit sem tud megenni egyszerre. Én arra próbálom idomítani a nagyszülőket, ha mindenképp édességtömésmánia tör rájuk, akkor lehetőleg a viszonylag egészségesebből hozzanak:van az a töltött macis piskóta (nem jut eszembe a neve), túró rudi, tejszelet, kinder pingui, stb. Sajna ilyen alkalmakkor nagyon el tudnak szállni.
Ildóca, lefényképezted csokis Kincsőt? Édi lehetett.
"Hinta": nálunk is nagyon korán kezdték a hisztit meg a ravaszkodást, de azért 6-7hós kor előtt még csak nem az az oka (főleg egy ilyen hirtelen felsírásnak). Esetleg még lehet, hogy csak megilyedt valamitől Tivababa?
Adrienne! Nagyon angyal Abigél, már csak a szárnya hiányzik, főleg az utolsó képen. Profi fotós csinálta? De Zarándnak is nagyon édes huncut mosolya van.
Tlindi, Szonja, idegtépő lehet ez az állandó cicizés, és nemevés. Türelem, előbb-utóbb kinövik
Ha nem éhezik,jó kedvű, akkor mindegy, hogy mit eszik, vagy hogy hízott e.
Jaj és Katkatt, ne hari mindig elfelejtek válaszolni: Gremesét vettünk végül. Felpróbáltunk párat a hordozóházban is (kölcsönözni akkor pont nem lehetett), meg voltunk Gremesénél is, azt is felpróbáltuk, jól megnézegettük. Ezt találtam a legjobbnak ár-érték arányban. A "lebutított" alapmodell lett, ami a honlapján nincs is, csak a teszveszen. Mióta megvan Oli is engedi magát hordozni végre. Kendőbe csak 1szer tudtam eddig beleimádkozni. Persze a babájának is kellett rögtönözni egyet (kendője is van az én sálamból)
)) Amúgy meg valóban nagyon eltűntél. Jól vagytok?
Na lelőttem magam. Most megint bepótoltam jó pár napi hozzászólást. Elalszotok mire mindent végigolvastatok
Jó éjt lányok!