Sziasztok!
Jelentem meggyógyult Alex.
Mikulásnak nagyon örült az oviban. A mi Mikink hozott neki virgácsot. Vérig van sértve, h mi az, h kapott virgácsot, neki nem is kell, vigye vissza a Mikulás.
:D:D:D
Az a szülésznő, Anikó, Ő csak a kórházban van? A dokinál van egy asszisztens, Ő is Anikó, és nagyon profi szülésből. Nem lehet, h Ő az?
Pancsiról van valami híretek?
Kórterem vs gyerek. Sztem sem egészséges egy kórteremben egy gyerek, sőt még a látogató sem. Alexet másik kórházban szültem. Egy 3 ágyas szobában voltunk. Ha valakihez jött valaki, akkor kimentek, és nem ott kotlott az egész család a szobában. Max 1 ember legyen bent, aki többnyire Apuka. Szeretnék most a 2 ágyasba kerülni, pont emiatt, h ha sokan jönnének valakihez, akkor ne ott csücsüljenek bent... Lehet én vagyok a gonosz, meg minden, de most így érzem.
Üdv Anda!
Nagy boldogság ez, h így összejött a Babó.
Nekünk nagyon nagy mákunk van/volt. Alexet nem terveztük, egyszer csak ott volt. Most Dávidot terveztük, 1 hónap után össze is jött.
Csajok, én most nagyon parázok. Jönnek mennek a frontok, Anyós szerint hétvégén már babázok, de még úgy nem készültem fel rá. Úgy tervezem, ahogy Alex jött. 17.-én este elindul, 18.-án megszületik, egy nappal a kiírt dátum előtt. De ezek a frontok tuti kitolnak velünk.
Megyek is ledőlök, mert ez sem jó, h itt ülök.... Leszakad a derekaaaam...
Jó éjt!