Új privát üzeneted érkezett!

Matyusnak jobbulást, megy a sok sok + energia!!!

Sylivia!

Nagyon jó végre hallani felőletek!!!!
Suli: Budapesti Gazdasági Főiskola: vállalkozás és marketing szakértő szak. - ja és most kaptam kézhez a fősuli levelét, már nem csak egy tárgyból, hanem 3-ból is (Mikroökonómia, statisztika, marketing)fel vagyok mentve, így nov. 27-n csak gazdasági jogból és informatikából kell kollokválnom.

Era!

Domit én sem viszem, hisz egy forgószél szerű csajszit nem akaroka babák közé engedni, hisz elég, ha az öccsét képzi ki! Kép
Privát talit is már jó volna megejteni....
Sinlac: nekünk doki néni írta fel receptre, és patikában lehet kapni. De: nagyon drága!!!! (azt hiszem, hogy majd 3 ezer ft egy doboz)-(nekünk mondjuk nem, mivel a gyerek tejérzékeny, így eü.tér.köt-s receptet kapunk, tehát az állam fizeti a 90 %-t,

Humi

Sajna én kaptam meg a mélt...

Szilvus!

Ha jön Humitól a mél, megyünk, és lehet széjjel dögönyözni a szintis szumós csákót. Kép

Jövő hetünk igen zsúfolt lesz, mert hétfőn megyünk a Danival a Jáhn Ferenc kórházba kötelező kontrollra, kedden megyek az érsebészetre, hogy megmondják mikor kell műteni a viszereimet, szárdán ha minden ok tali! Nem fogunk unatkozni...

Képzeljétek: megrendeltem az új konyhánk első darabját: találtam nagyon jó áron (120000.-), önállóan beépíthető sütőt és főzőlapot a Media Marktban. Whirpool, és nagyon jól néz ki!

Kb. 7-10 nap múlva hívnak, hogy mehetek kifizetni és a szállítást elintézni. Ekkor jutott eszembe, hogy milyen jó volna, ha volna olyan ismerősöm, aki tud ÁFÁ-t visszaigényelni, mert akkor még majdnem 30 e visszajönne belőle, ami nekünk most nem mindegy. Valaki nem tud nekem ilyen ismerőst?

pussz
Erika
goczane

Hali Lányok!

A gépünk még mindig nem OK, de azért próbálkozom, hátha nem kapcsol ki. Rengeteget termeltetek megint, csak hébe-hóba kukkantottam bele, de ígérem pótoltom.

Először is Mátyusnak ezerrel szorítunk, mennek a +++++++++++ energiák. Hátha mégsem nagy a baj. A vasról csak annyit, hogy viszonylag gyorsan rendbe lehet hozni, úgyhogy Ági, e miatt ne aggódj!

Hát amilyen szerencsém van, a kis manó felébredt, kb. 3/4-ed órát aludt. Újabban ez van. Most ketten bűvöljük a billentyűzetet.

Erika,
klassz lesz a konyhád, öröm lesz benne főzni. Mi is receptre kapjuk a Sinlac pépet. ÁFA ügyben sajna nem tudok segíteni.

Era,
A Sinlac nem tejpép, hanem rizsből meg szentjánoskenyérmagból készült fincsiség. Levi szereti. Lehet adni nasinak is magában, meg gyümibe is. Egy dobozban két zacsi van, de ez nekünk csak 750,- Ft körül van. Ne aggódj, hogy a bébi nem jó evő. Szerintem csináld azt, amit Móki javasolt. Egyik gyerkőcnek hamarabb, másiknak később sikerül hozzászoknia az új ízekhez. De azt semmiképp se csináld, hogy 4-5 félét főzöl, mert akkor majd tényleg rossz evő lesz. Egyik ismerősöm fia kb. 1 évig csak banánon élt és szép szál kb. 1,90 magas, egészséges srác lett belőle.

Humi!
a szerda nekünk is jó! Már alig várom a személyes talit a babókkal. Várom a mélt. Levi könyökénél kijöttek valami piros foltok. Kentem egy kenőccsel, elmúlt, de most megint kijöttek. Csak hipoallergén tápit eszik, azt is keveset. Lehet, hogy ettől? Nem igazán tudok mire gyanakodni.

Szilvi,
a héten fel fogok tenni vámpíros képet Leviről. Nekünk is van, csak lájtosabb mint Kincsié.

Mely,
Levinek is hasonló sapija van, mint Edinának, csak kékben. Mondták is, hogy jogászsapi, családban marad. Mondjuk Apa ezt nehezen viselné.

Levinek az agyhártyagyulladás elleni oltástól hőemelkedése lett, meg az egész törzs kis apró piros foltos lett és a nyirokcsomói megduzzadtak. Már nagyjából túl vagyunk rajta, de elég nyügi volt szegény. Most annyira anyás, hogy alig tudom a szobában hagyni, sír és kúszik utánam. Ha felveszem, majd belém bújik. Nálatok is van ilyen, lányok? Nemsokára jönnek anyósomék, a kelkáposzta fúzeléket be kell rántaom, úgyhogy megyek. Majd jövök.
Pusz, Moncsi
monyó

Remélem Matyus jobban van már!!

Lányok! A DM-ben most akcios az Oral-B gyermekfogkefe 400 ft, erre is van bababonusz kupon! nálunk az akciosra is elfogadják! amugy sehol nincs ráirva hogy arra nem jár.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Ági! Mi újság Matyussal? Mit mondtak a dokik?
Olyan életerősnek látszik a kis krapek, hogy ne láss rémeket előre, jó? Lehet, hogy kicsit majd fel kell turbózni, a vashiánytól meg önmagában is lehet rossz az étvágya! (régi motoros vagyok sajna a témában!)
Barátnőd miatt hívj fel, vagy írj mailt, ha gondolod, ha mondasz még néhány paramétert, akkor lehet, hogy tudok javasolni egy kis segítséget!
többiektől bocs, most nincs többre időm, a párom elutazott, ma enyém az egész este egyedül a 4 lurkóval.(Az ikrek épp alszanak, a két nagy épp jól eljátszik! Boldog nyugodt percek Kép) Holnap anyámékhoz megyünk, aztán majd csak megjön Apa (ráadásul itthon felejtette a telefonját...)!
Üdv: Claire
claire

Sziasztok!

Sok baba szereti a Sinlac-ot. Bianka sajnos nem, sot, semmilyen tejpepet nem eszik, pedig szerintem nem rosszak.

Humi!

Igaz, meg nem irtam adatokat. Most potolom hianyossagom:

Szules datuma: 2004.04.03.
Szules helye: Szt. Istvan korhaz
Lakhely: Budapest XIX. ker.
Nev: Bianka Kitti
Szulesi parameterek: 3590g 55cm
Baba kora: 7 honap es 3 nap

Ha masra is szukseg van, akkor csak szolj nyugodtan.
Koszonom!

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok...irtam egy tökhosszú hozzászólást és a küldés gomb megnyomásával szevasz elszállt, most mérgelődömKép Ha fürdés után össeszedtem a gondolataimat, leirom, ha nem, akkor holnap.

Puszi Mindenkinek,

Szilvus és Petike a Macskafogó (HumiKép)
szilvus

Sylvia,
A képeket át kell méretezni ha túl nagyok, különben nem tudod feltenni. Ha nem megy küldd el mailben és megcsinálom neked.
Itt egy táblázat, hogy lásd az idő múlását. Kép
Kép
humi

Sziasztok!

Elküldtem az útvonalleírást mailben, hogy szerdán simán idetaláljatok a talira.
Remélem senkit nem hagytam ki, de ha mégis akkor előre is sorry. Légyszi küldjön mailt aki jönne, de nem kapta meg.
Claire kérdezte hány órakor lesz a tali, de nem tudtam mit írni rá. Tényleg, mikor jöttök?

Szilvus,
Macskafogó Peti egy tünemény!!!!! Kép

Karmen,
Köszi a fogkefe infót! Kép

Moncsi,
Az ilyen foltok többnyire nem a tápitól vannak, főleg nem ha hyppoallergén, hanem inkább a bőrrel érintkező ruhanemű okozza. Próbálj meg szerintem mosószert és/vagy öblítőt váltani. Hátha....

Erika,
Mail ment, úgyhogy nem ússza meg Dani a dögönyt! Kép
Biztos klassz lesz a konyhád. Kép Nem küldtem képet a miénkről, úgyis látod majd a talin. Méretre kb. akkora, mint a tiétek.

Sylvia,
Kristóf már egy hónapja kap hozzátápit, mert vérvételnél kiderült, hogy kevés a vas a szervezetében. Ebédre főzit kap és uzsira általában gyümölcsöt+szopit. A többi étkezésre csak szopik. Pipimellet vagy pipimájat is kap már a főzelékbe. Zsófi miket eszik és miket csinál már?

Tünde,
Nagyon ügyesen ül már Tomika a bevásárló kocsiban. Ő nem akarja megenni a tolókart?

Timi,
Milyen nyelvről fordítasz?

Kristóf ma nagyon nyűgös volt.Kép Lehet, hogy a frontot érzi?

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!

Humi!
Köszi rendi vagy, éppen megakartalak kérni, hogy tedd fel a táblicskut, hogy lássam kinek mekkora a babája. Azóta pár új nevet is látok, és van egy iker pár is. Nagyon szuper.

A kép feltöltésével egyrészt a képméretezéssel volt gond, aztán sikeresen átméreteztem, de most már rájöttem, hogy a drága internetszolgáltatónk is bekavar rendesen. Sajnos nagyon lassú a vonalunk, olyan színten, hogy a nevedre kattintva sem adja be a profilodat, na ez a nemsemmi.
És a képeket nem mindig tudja feltölteni. De most, hogy újraindítottam sikerült. Végre.
Humi mikor szerdán hány órakkor és hol lesz a tali? Szivesen elmennénk mi is Kép

Claire
Gratulálok az ikerbabákhoz, nagyon édik. Milyen nagy súllyal születtek...!

Zsófi szülinapi képei. Okt. 30.
na megyek mert már elvagyok zavarva a gép elöl.

Pussz
Szilvi
KépKép
sylvia
Budapest XVII. kerület

Sylvia,
Hú de szép kislány Krizsó menyasszonya.Kép És mekkora tortát kapott!!!! Mit csinált vele?
A tali szerdán nálunk lesz; hogy mikor azt majd a lányok eldöntik. Elküldtem a profilodban lévő email címre, hogy lehet ide eljutni.

Puszi,
Humi az éjszakai bagoly
humi

Sziasztok!

Humi, köszi a mélt.Nekünk az utcátokban laknak ismerőseinkKép

Sylvi, nagyon édes, és micsoda frizuraKép

Erika, sztem ÁFA ügyben nem lesz könnyű dolgod, mert hirtelen eszembe se jut olyan vállalkozás, aki ezt eltudná számolni.Azért hajrá.Amúgy elektromos?Nekünk is az új lakásba vmi ilyesmit kell beszereznünk.Te jó ég, asszem nyithatjuk a pénztárcánkat...

Nézegettem a táblázatot, milyen furi az,hogy az első babánk (Orsi) mindjárt egy éves lesz, hogy repül az időKép

Lányok, az jutott eszembe, hogy aki Liberos vagy Babyloveos és pelus kell neki, az szóljon, mert van ilyen egyszeri 20%-os dolgozói kedvezményem a Dm-ben, és mikor megyek levársárolni, szívesen hozok pelust, ha gondoljátok.

Képzeljétek, SÁra tegnapelőtt felállt!
Iszonyatosan örül az új felfedezésének, aznap még legalább 20x tette ezt meg, és azóta is lelkesen gyakorolja.Annyira örül mikor feláll, hogy megállás nélkül sikongatKépApa nagy örömére, mert ma arra ébredtünk, hogy a pelenkázójáról szórja le a cuccokatKép
Majd szerdán megmutatjuk a tudományunkat, mert fényképes bizonyítékkal nam szolgálhatok, meghalt a gépünkKép

Azt hiszem dugulok is, mert megint beteg vagyok, és húzok vissza az ágyba szerdáig kipihenni.

Puszi, LÉna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok! Zsu vagyok! Ági küldönce!

Tegnap voltam náluk a kórházban!Hétfőn indulnak el a vizsgálatok és most a hétvégén kell összegyűjteni Matyus pisikéjét, hátha abból kiderül valami. Egyébként közérzetileg jól vannak(amennyire egy ilyen szitu engedi). Van egy csini kis szobájuk, micimackóval a falon. Matyus meg csak úgy cikázik az ágyon.KépÉs folyamatosan mondja a magáét!Kép Hát a kaja az még mindig egy órás közelharc, de majd a vas rendbe rakja az étvágyát. Most még azért nem kap vasat, mert ha kórokozó van a szervezetében akkor az az ami feléli. CSak felerősödne ha kapna utánpótlást.

Szóval ennyi! És köszönik a sok-sok + energiát. Érezték ahogy kúsztak be a küszöbb alatt.Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Pera!

Most jut eszembe: szerdán ha gondolod át tudok szaladni értetek, és elviszlek én kocsival, ne kelljen BKV-ni.

Erika
goczane

Matyus remélem mielöbb hazamehet!!

Cinci! Irtam hogy Orsi is rossz evö, mert kérdezted. Pár falat után szájzár, pedig a kedvenccekkel is eljátsza. Van amikor meg hirtelen nagy étvágya van, de ez ritka. 9 hos és 7 kg. Ne foglalkozz ezzel folyadékot igyon eleget, ha egészséges vidám baba, akkor nem stresszeld ezen magad. Én csak nevetek mindig hogy Orsi a legkarcsubbKép

Moncsi! Jobbulást! Nekünk semmi gond nem volt ezzel a szurival, mi Neis-Vac-ot kértünk.

Szilvus! Ez engem is nagyon tud mindig bosszantani, igy már rutinbol küldés elött elmentem amit irtam Ctr-C-vel.

Léna! Sárának nagy gratula, állós képet kérünk!!! Innentöl folyton mindig állni akar majd meglátod!
Én Liberos vagyok és vennem is kellene, de nagyon messze lakok sajna. Majd du. megnézem mennyi lenne a költsége még, mert lehet a posta olyan drága hogy hiába olcsobb a pelus, nem éri meg vacakolni vele.

Sylvi! Nagyon szép a kislányod, és nagyon csinos is!

Lányok, a táblázat jo hosszu de sajnos elég sokakról nincs infonk, vagy csak nekem nem??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ja és kezd kialakulni a napirend (végre). Orsika 10-11 között alszik el (már másfél orája huzza a lóbörtKép) és du. 4 körül megint 1-másfél óra.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Tegnap nlc-talin voltam, Petya "összejött" egy Hanga nevű csajszikával, aki 6 nappal fiatalabb... Kép) Ha megkapom a képeket megmutizom...

Humi, hogy lehet az allergia-vizsgálatot megcsináltatni és kérni? Most lehagytuk a Mildipép-et és már javul a helyzet. Most a Nestlé-s Rizses tejpépet próbálgatjuk, meg továbbra is a Milupa Ha pépet... Bár kaptam receptet Vaníliás Milupa Ha-ra, meg Humanara is...
Meg kértem Humana HA 2es tápit... mert azért hajnalban csak nem adhatok neki tejpépet... meg aztán reggelire is... Tehát most így néz ki: hajnal 4-5 tápi, aztán 4 óránként, reggeli tejpép, ebéd főzi, uzsi gyümi és vacsi tejpép...

A talira mi olyan fél10 körül tudnánk indulni, kb másfél óra az út, ami azt teszi, hogy olyan 11 körül lennénk ott... És nagyon örülök, hogy el lehet hozzátok jutni 59essel is, mert így nem kell csepelről 48assal, majd a 123assal mennem Kép
Én meg elviszem magammal a Liberós, meg Huggies-os kuponjaimat, mert mi eggyiket se használjuk...

Petya végre megkapta az általam hőn áhított kiságyát!!! (Eddig hálós járókában aludt Kép)

Megyek, megetetem Apát...
bzsuzska

Sziasztok!

Itt van pár frissebb kép Dominikról. De ezek sem a legújabbak.Ezeken 6 hónapos.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
orsi21

Sziasztok!

Humi
Köszi az e-mail-t. Sajnos részünkről nem jön össze a tali, J mert szerdán vinnem kell Zsófit mérésre, teljesen kiment a fejemből. Tök furi, hogy szerdán már 10-e. Szalad az idő, lassan azon vesszük észre magunkat, hogy itt a karácsony.
Mért vettek Krizsótól vért?
Egyébként a húsi hozzátáplálással kapcsolatban olvastam, hogy vashiány elkerülése érdekében érdemes elkezdeni. Zsófi még nem kapott, most már mi is elkezdjük.
Zsófi hasonlóan étkezik mint a Krizsó, csak ő de. kap gyümit és este is megkinálom a főziből, ha maradt a déliből. A többi étkezés nálunk is szopi. Krizsó éjszaka felszokott kelni? Engem óramű pontossággal hajnali 5 kelt. Aztán utána 8-ig alszik.
Zsófi elég mozgékony, kedvenc póza, az amikor mindkét lábát megfogja. Nagyon szeret birkózni a játékaival, hétvégén kapott egy sárga nagy elefántot, imádja, nagyon jó rajta a fogás és össze-vissza pakolgatja. Egyedül még nem tud ülni, viszont oldalra ügyesen elfordul, ha valami felkelti a figyelmét. Hasra még nem tud átfordulni.

Nuska
Sára nagyon ögyi, kiscsaj. Csak így tovább.

Na megyek, mert Zsófi nyügizik.

Pussz
sylvia
Budapest XVII. kerület

Szilvus!

Íme a képek amiket ígértem: Kép

Kép
Kép
KépKép
Kép

Erika
goczane

Sziasztok!

Jól elmaradtam az írással. Nos, csütörtökön voltunk az ortopédián. Visszarendeltek hétfő reggel 8-ra !!!(indulhatunk reggel 6-kor, kelés 1/2 5 -5 grrr) röntgenre, mert nem javult úgy Nádja csípője, ahogy kellett volna. Remélem azért nem vészes a helyzet.
Utána beszereztük az etetőszéket. Azt tudtam, hogy 5 % kedvezmény volt rá múlt héten a Bútorvásár miatt, de azt nem, hogy ha komplett széket (szék+öv+párna) veszünk, az is olcsóbb. Így 9 e Ft-tal kevesebbe került mint számítottam. Nádja nagyon aranyos volt az üzletben. Beültettük a székbe, eladó hölgy már ekkor csodálkozott, hogy miért nem üvölt vagy legalább is sír a gyerek, mert hogy ilyenkor szoktak. Mondtuk, hogy Nádja nem az a síros gyerek. Szóval, csüccs a székbe, odatoltuk egy asztalhoz, és vígan elütögette az asztallapot meg vigyorgott körbe, míg mi kipróbáltuk azokat a furi székeket, amiket ott lehet kapni.

BzsuzskaKép
Nem látszik ám Petyán, hogy alsó határ közelében lenne. Olyan kis kereknek tűnik a képeken. Nem rossz az a mérleg?

EdKép
Köszi a Legós tippet!

MókiKép
Tali sűrítésben én is benne vagyok, majd megbeszéljük Humiéknál a mikéntjét.
Micsoda taktikákat tudsz nemszeretem kaja megetetésére. Jól megjegyeztem. Még nem tudom milyen lesz Nádja. Ha apjára hasonlít a vasszöget is megeszi majd, csak kaja legyen. Ha rám, akkor macerás egy gyerek lesz.

Erika (P.Era)Kép
Írj a Jézuskának, hátha hoz egy digit gépet.

TündeKép
Tomika már milyen nagy fiú! Mindig elcsodálkozom rajta. Nagyon büszkén ücsörög a bevásárlókocsibanKép

BarackKép
Örülök, hogy bekukkantottálKép. Ezek szerint jársz te erre, csak nincs időd irogatni nekünk.

MoncsiKép
Milyen oltóanyaggal oltották Levit? Nádja Neisvac-ot kapott és még hőemelkedése sem volt. Persze nem egyformák a manók. Lényeg, hogy elmúlt hamar.

HumiKép
Köszi, mailt megkaptam, szerdán ott leszünk. Hány óra felé menjünk, nektek mikor jó?

SylviaKép
Micsoda frizurája van ZsófinakKép. Most irígy-irígy vagyok.

LénaKép
Gratula Sárának az ácsorgáshoz!!!Majd szólj lécci, mikor mész DM-be. Előfordulhat, hogy majd kell pelus.

Most megyek aludni, mert holnap tényleg korán kelek.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Köszönjük a gratukat, bezsebeltük.KépHíztunk tőle rendesenKép

Lányok, nincs vki köztetek, aki innen a VII. kerület környékéről megy Humiékhoz?Nincs kedvem egyedül menniKép

Mariann, szólok, persze, sztem jövő hónapban lesz belőlle vmiKépMert sunyin megvárom vele az ajándékcsomagokat meg a parfüm leárazástKép

Na, megyek, így kora reggel belevetem magam a vasalásbaKépKépKép

Pusz, Léna

nuska

Sziasztok,

Tegnap inter-nyet, ma meg műxik, na ehhez mit szóltok, na mindegy, lényeg, irok mig el nem szállKép Szóval egyenlőre csak a lényeget:

SZERDA - azaz a TALI!!!
Nos, akkor kik jönnek és mit viszünk? Kérem a listát bőviteniKép

- Szilvus+Peti - Görögsaláta, tzatziki

Másik lényeg: Matyikáról várjuk a további, éspedig JÓ hireket. Pozitiv energiák pedig áramolnak feléjük. Zsuzska, köszönjük szépen a tudósítást!

Léna
Bennünket érdekel majd a Libero, beszéljünk a találkozón. Gratulálok az ácsorgó SáránakKép Nem sir, amikor megunja? petinek még nem mindig sikerül szépen fenékre visszacsüccsenni, s ha elunja az ácsorgást, 2 variáció közül választ:
- leereszkedik, vagy sikerül leülni, vagy nem, ilyenkor egyik lába maga alácsavarodik
- bőg, hogy ültessem le.

Puszi, megyek lakást vakerálni, valami elképesztő disznóól van...Kép Kép

Na, de egy funpictől nem menekültökKép
Petikének rendkívül tetszett Humiék gyönyörű hófehér plüsscicája ami ütögetésre mozgott és nyávogottKép

SzilvusKép
szilvus

Sziasztok!

Sly! A találkozóval kapcsolatban (népliget) mostanában nem érünk rá,mert ezer más dolog van,de amint lesz időnk találkozhatunk.KépEgyébként te hol szültél?

Szilvus! Most néztem,hogy csak 1 nap van a fiaink között.Kép Nagyon aranyos a Petike,és látom szereti a macsekokatKép

Humi! Gyönyörű a cicátok! Mi a neve? Nekem is van egy,ő Suzy.
Kép

Puszi

Orsi
orsi21

Jah,egy kérdés! Van olyan akinek fél a babája a függöny elhúzástól? Dominik mindíg ordít,pedig halkan húzom el...nem értem miért fél így tőle.
orsi21

Sziasztok!

Léna!
Nagy-nagy gratula Sárának a felálláshoz. Majd ha a talin bemutatja és megörökítjük. Kép Babylove pelus engem is érdekelne. Majd szerdán megbeszéljük.

Szilvus,
Szegény ti, mennyi gondotok van a hol működő, hol sztrájkoló Nettel.Kép Nem irigyellek érte. Krokodil nevű plüsscicánk az utóbbi időben messze elkerüli Krizsót. Na vajon miért? KépKépKép Pedig csak ízelítőt kapott abból, mi vár rá ha elindul a mi kis gézengúzunk.Kép

Mariann,
Mit mondtak az ortopédián, mi van Nádjával? Reméljük semmi komoly. Kérjük szépen az infókat a leányzóról!!!
Nádja egy illedelmes jó kislány, ezért nem is értem miért csodálkozott az eladó, hogy rendesen viselkedik etetőszék próba alatt? Milyen ez a szék? Teszel majd fel képet róla?

Erika,
Dani tündéri az ebédelős képeken. Mit eszik, spenótot?

Barack,
Jó, hogy olvasgastsz minket.Kép Gondolom írni nem nagyon van időd, pedig mindig örülünk ám neked? Azért ha belefér írj egy kicsit róla mi van Bencével és veletek!

Sylvi,
Sajnálom ha nem tudsz jönni. Nálatok ez így van, hogy előre egyeztetett időpontban kötelező mérésre vinni a babát? Nálunk ilyen nincs. Amúgy ha csak azért kell mennetek, hogy tudjátok Zsófi súlyát, két mérlegünk is van amin lemérheted őt.
Krizsó vérvételének előzményeit a többiek már ismerik, így most nem írom le mégegyszer, megtalálod az okt.1-i archivban (a szept.30 00h 08-i dátumú irományomban).

Zsuzska,
Nem is tudtam, hogy Csepelen laksz. Akkor te könnyen eljutsz hozzánk BKV-val.

Matyikának továbbra is megy a sok-sok pozitív energia és a drukkkkkk!!!!

Tali időpontilag nekünk teljesen mindegy hánytól lesz, mert Apa dolgozni fog, Lacus suliban lesz, mi pedig várunk titeket. Kép

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok,

TALI: elvileg mi is megyünk, Szilvus, beférünk hozzátok ? Lehet hogy én most nem tudok remekelni, úgyhogy valami ipari kaját viszek, majd holnap kiderül.

Bence legújabb találmánya anyáék szórakoztatására, hogy darabpkra szedi a habtapi lap játszószőnyegét - még a kockák közepéböl a figurákat is kiszedi - aztán fekszik a szétcincált kupac közepén és ordít hogy nem jó, mehetünk összerakni. Ezt kb 4-5x naponta. Tökjó.

Ági, drukkolok nektek és várjuk a jó híreket ! Gyógypuszik Matyikának !!!

Na megyek én is takarítani, van mit Kép

Sziasztok

Timi
kismaszat

Sziasztok

Timike
Hát persze, hogy velünk jöttök, ez nem kérdés. Kedd este egyeztetünk hányra megyek ki hozzátok, onnan Humi kb. 40-45 perc.
Nem túl picik a figurák amiket Bence kiszed? nem nyelhető le, ugye?Kép Ügyes a legény!!!

HumiKép
No, Kroki hozzáállásán nem csodálkozom, bár hősiesen tűrte a cincálást. Ha nem lesz elég gyors, akkor már látom, mi vár ráKép Kép Viszont tökjó, mert úgy néz ki Peti nem allergiás a szőrös állatokra, igy nyugodtan cicázhatKép Kép Én estére "eldugultam" de nem vészes, viszem a kalciumomatKép Kép
Nettel kapcs igazad lehet, kipróbáljuk azt a variációt, mielőtt elküldöm a M..v-ot a nyavajába.

Erika
Köszi, mentettem a képetKép Nagyon aranyos Danika evés közben. Télleg, mi az a szép ződ amit eszik??Kép

Orsi
Igen, én irtam Neked már, hogy egyidősek a csemetéinkKép Szép cicád van!!!

Mariann
Kötött vagy laza Nádja csipője? Tornáztatnod is kellett/kell? Mi volt az UH-n, majd ird meg! remélem minden OKÉ és megnyugodtál!!

SZERDA - azaz TALI
No, akkor bővült a lista:

- Szilvus+Peti = görögsali+tzatziki
- Timi+Bence = ipari rágcsa

Játékok:
Ma néztem a legfrisebb AUCHAN katalógust, teli van tökjó játékokkal. Peti hétvégén kapott egy IKEA-ban kapható játékot, rettentően élvezi, püföli rajta a golyókat.

Hétvége úabb fejlődése nálunk: Peticica a
mászásból most már tudatosan ül le, amikor csak akar, vagy megpihen. Majd vissza mászásba.
Most itt áll, kapaszkodik a combomban és kapirgássza a billentyűzetet. Elég nehéz igy irni...

Timi, konyha nekem kész, most jön a fürdő és a wc, grrr!!!! Asszem séta csak ebéd után lesz.

Puszi,
Szilvus
szilvus

Hú, még valami.

Úgy emlékszem Kitty kérdezte a biztonsági kütyük beszerzését. Ne késlekedjetek vele, ahol mászik a baba, mert a zsinórozás után a második kedvenc a konnektorozás lesz. Mi már "bedugdostuk" mindet, Peti előszeretettel taperolja, sajnos ilyenkor ráütök a kezecskéjére "NEM SZABAD" kiséretében. Ez az egyik, amit VALÓBAN nem szabad, meg kell tanulnia.

Szilvus
szilvus

Figyeljetek, fiatalúr se kúszni se mászni nem hajlandó, viszont:

Kép

ez is szar minöség mert telefon fotó, de a lényeg asszem látszik. Agyam megáll.

sziasztok

Timi
kismaszat

TimiKép

Ez a négykézlábról felállás előbb van, mint a mászás. Legalábbis nálunk pontosan ez következett, miután Petike elkezdett négykézláb billegni előre-hátra. Ebből a helyzetből jött rá arra, hogy tulképp haladni is tud.

Bencusnak üzenem, hogy nagyon-nagyon ügyi, mondd meg nekiKép Kép

Szilvus

U.i.: Olyan finom ebédet készitettem Petikének, hogy nyamm. Került bele brokkoli, krumpli, répa, olivaolaj, só és petrezselyem apróra vágva, majd pipimell. Igazi leves ize vanKép Ha izlik neki, akkor lassan elkezdem majd a mi ételeinkkel is megkinálni.

Puszi!!!
szilvus

Szilvus, mi is most ebédeltünk, kisfiam étvágya újabban feneketlen, 3 napja két tányér fözelék kell neki ebédre, ma az egész lábassal befalta azaz két és fél tányér fözikétKép paradicsomos krumpli pipimájjal. nagyon-nagyon ízlett neki.

Peticicának jó étvágyat ! Kép

Timi

Megyünk sétálni, aztán alvás lesz Remélem.
kismaszat

Sziasztok!

A szerdai tali ok, valami könnyű rágcsálnivalót viszünk, mert kendővel cipelem Kincsőt.

- Edina+Kincső = ipari rágcsa 2

Zsuzska, Ti hogy mentek? Csepelen keresztül? Mert ha jól emlékszem, ti budafokiak vagytok, mi pedig téténycityek. Mehetnénk együtt.

Hétvégén megint voltunk kirándulni, most a Mátrában. A túra alatt több vaddal találkoztunk, mint emberrel(0!)(a motorosokat nem számolom, mert azok nem emberek, hanem ...)

Kincső még ébren van, nézi a fákat, felhőket. Nagyon tetszik neki az erdő!
Kép

Apával még fára is másztak!
Kép

Aztán elaludt:
Kép

Az én lusta gyerekem nem mászik, és csak a fürdőkádban áll fel egyedül. Viszont ülve oda megy, ahova akar.Kép

Felébredt, mennem kell.

Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Szilvus! Kép Ha már mondtad,akkor bocsi,lyukas az agyamKép
orsi21

Sziasztok!

gyors leszek, még jövök!

Léna, ha mész pelust venni esetleg nekem is szólj, ha van még bónKép

Humi, mi is megyünk!! Ha nem haragszol, mi is iparit viszünk, úgy néz ki(a hordozókendő töltve súlyhatárokat szabKép, de még változhat. üdcsit , gyümisalit semmiképp nem vállalok be. Gyengusz vagyokKép, féladag gyümisalival meg csak a kedélyeket csigáznámKép

Még benézek,

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Móki, bón egy van, de nincs megszabva a vásárlás mértékeKép
Majd írok listátKép

Humi, sütök fincsi tojáslepénytKépRemélem fincsi lesz, Sárkánytól tanultamKép

Lányok Határ úton nincs kedve senkinek randizni?
Kicsit félek az oda találástólKép

Pusz, Léna

nuska

Sziasztok!

Kell 1 kis pihenés, már teli a zsákom a takaritással, de útálom, ha túl nagy káosz van körülöttem. Most aztán a budiból akár enni is lehetneKép

***TALI*** azaz szerda:

- Móki+Andris = ipari rágcsa 3

Innivaló is kellene valami. Viszek teafiltereket, szerintem le lehetne főzni egy kanna teát ebben a hidegben. Valami rostost vállaljon be valaki.

Megyek, habos után folytatom, a fürdő se maradjon ki a jóból. Timi, hogy birod a magad adagját?

És mindig kihagyom, hiába no, ez már az öregedés...:

Sylvi
Gratulálok a szép új lakáshoz!!! Lakjátok be és élvezzétekKép Zsófibaba mit szólt a költözéshez? Kérünk fotót a szép új szobájárólKép Kép

Na mék.

Szilvus
szilvus

***TALI*** azaz szerda:

- Nuska+Sára = tojáslepény á la Sárkány
szilvus

Sziasztok!

Elég rosszul telt a mai éjszaka is Kép Kb óránként keltett minket a Petya... Kibújhatna már az a fránya fogacska...
Délben kajált lement a Dédihez elaludt. Dédinek el kellett mennie, addig lementem én is, hogy vigyázzak rá... Kb negyed órát aludt, aztán elkezdett bömbölni... Fél óra telt el úgy, hogy semmi nem volt jó neki, a végén kapott Chamomillát, visszaért a Dédi, ment Petya vissza, 10 perc "kornyika" utáán bealudt, már kb 1 órája alszik...

Mariann, foggalmam sincs, másokat többnek mér... Petyát mindig ilyen könnyűnek titulálja Kép
Szerdán már nem is szólt a dokinéni semmit a 300 gr havi súlygyarapodásra... Úgylátszik belátta, hogy Petya ilyen alkat Kép

Ma reggel produkált megint... az ágynál kapaszkodott és elkezdett oldalazni Kép

Orsi Petya is ilyen... azóta nem használjuk a sötétítőt...

Humi, nem Csepelen, hanem Budafokon, de Cspelen keresztül, mivel jó az 59 is, gyorsabb (138assal), mint a belváros felé...

Ed, szóval 138assal megyünk Kép Természetesen a végállomástól-végállomásig... Kép Szóval, ha jó nektek, akkor természetesen mehetünk együtt.
Ha ülve közlekedik, akkor már nem is lusta. Lusta akkor lenne, ha csak feküdne és várná az égi áldást (kaja) Kép Egyébként bátyám is így kezdte, ráadásul a mászás ki is maradt nála és nem lett se autista, se skizofrén, se semmi más agyi baja nincs... A mászás ráér akkor is, amikor már nagyobb lesz és esetleg, vmi játszótéri alagúton kell átmásznia... Hidd el meg tudja akkor is tanulni...

Lehet vinni édességet is??? Mert akkor Én vmi sütit kreálnék... Ki milyet szeret??

Most dugulok...
Zsuzska
bzsuzska

Na, itt vagyok újra.

Takarítás felfüggesztve, séta megvolt, útközben beszereztem 2 db franciakrémest, azóta már a pocakomban lapulnak. Hajrá, diéta.
Most alukálni kéne egyet, nem tudom hagynak-e ? Kép

Majd utána folytatom. A fele már megvan.

Jó délutánt mindenkinek,

Puszi

Timi
kismaszat

Én vihetek dobozosat, milyen legyen? 2-3 elfér a hátimban... Amúgy jó sokat fogok cipelni Kép A fiam elől kenguruban (a maga 7 kilójával Kép), a háti hátul...
bzsuzska

***TALI*** azaz szerda:

- Szilvus+Peti = görögsali+tzatziki+gyümitea
- Zsuzska+Petya = édes sütike

Zsuzska, szerintem a csapat MINDENFÉLE édes sütit szeretKép Kép

Szegény kicsi Petya, jól megszenved a fogacskáivalKép A hegyét sem látod? Nem koccant még a kiskanál? Biztosan egyszerre jön a 2 alsó. Kicsi Petyacsillag, maszirozgasd Neki az inyét, az biztos jólesik.

A súly miatt pedig ne aggódd agyon magad. Orsi és Petike mint ügyeletes "súlybajnokok" is szép fejlett és egészséges babák, Petyababa szintúgy. Sem én sem Karmen nem izgulunk, inkább mosolyogni szoktunk, amikor kikapunk a védőnénitől egy-egy mérés után.Kép

Timi
nagyon hideg van odakinnt? Ma még nem sétáltunk, de lehet, hogy már nem is megyünk le. Este beaplikálom a bundazsákot a babakocsiba, szerintem nem lesz melege benne a gyereknek. Fraaanciarééémes?Kép Hú, de szeretem. Egészségedre!!! Ezen a 2 db-on nem múlik a fogyókúra.

Pusz,
Szilvus
szilvus

Zsu, akkor hátul is mehet a 7 kiló, hogy egyensúlyban légyKép No, ez vicc volt, azért óvatosan a cipekedésselKép
szilvus

Szilvus, igen 2 jön neki egyszerre, de nem alul, hanem az átlagtól eltérően - ez is Kép - felül...

Már Én se aggódok, csak sz@rul esett, amikor 1 hóval ezelőtt lecs****** a kevés gyarapodásért, emiatt még mindíg megtudnám folytani... Kép

Az egyensúly kell. Ha viszek 3 dobozos üdcsit, meg Petya cuccait, akkor már meg is van Kép

Zsu
bzsuzska

Zsu
Ugyan, fel se vedd a lecs..ést. Nem rosszindulatból teszik, csak a dolgukat végzik. Van egy sablon, azaz az átlag súly-, és hosszmérték. De nincs két egyforma bébiKép Engem pl. még a terhességem alatt többször letolt a védőnénim, mert túl sokat gyarapodtam 1 hónap alatt. Nevetnem kellett, hisz a "túl sok" hizásom odáig vezetett, hogy 38-as nadrágok és szoknyák voltak a kismamagönceim - végig. De kedvesen csak megigértem Neki, hogy jó, visszafogom magamKép Kép Egészen egyszerűen nem fértem bele a sablonjába, mely a 26-30 hét között 2 kiló gyarapodást irt elő a 4 helyett. Naszóval no para.

Akkor javitom a listát, sütike helyett üdítőre:

- Zsuzska+Petya = 3 dobozos üdítő

Adok 1 kis uzsit Petinek, már nem bir magával. (Az előbb együtt főztük a teát a konyhábanKép) Majd nagyüzemi dögönyözés lesz, barátnőm átjön, mellesleg hóna alatt egy csodás fehérnemű katalógussal = apa készitheti a buXáját, heheKép Kép

Szilvus és Peticic
Kép
szilvus

Hi!

megjöttünk a kötelező kontrollról a Jáhn Ferenc kórházból. Annyira de annyira büszke vagyok!!!!! Azt mondták a dokik, hogy Dani jól behozta a lemaradását, nem 1 másfél éves korára ahogy mondták először, hanem 8 hónapos korára. Kép Doki szerint 1-2 héten belül mászni fog, (erről én nem vagyok meggyőződve, de mindegy), nagyon stramm "erős" gyerek mondá a doki bácsi. Súlyt is mértek: 8260 gr. SEGÍTSÉG!!! ha így folytatja a kiscsákó, akkor előbb utóbb nem gyerekem lesz, hanem egy nagy golyóm kezekkel, lábakkal!
Legközelebb 1 éves korában kell mennünk.

Én kellőképp be vagyok to..a, mert holnap megyek az érsebészetre reggel, és azt hiszem nem sok jó híreket hallok majd... Nem gáz, ez van, egyszer már műtötték viszérrel a lábam, mit nekem még 1 műtét (főleg 2 császár után Kép )

Tali:

- Erika+Danimanó= üdítők+ gyümölcs

egyenlőre ennyi belőlem,még jövök

Erika
goczane

SZiasztok!

Talira én is szándékozom menni!! Humi köszi az útbaigazítást!! Mondjuk kicsit megijedtem, hogy oda találok-e. Arra nem sokszor voltam még, de amikor voltam, mindig eltévedtem. Esetleg mi is csatlakoznánk valakikhez, akik valahol találkoznak a 3-as metro mentén.
HOgy mit viszek?? HÁt.. ha időm engedi, akkor holnap sütök kuglófot. Az nem nehéz, mert cipelni én sem tudok a súly miatt. Kép

KÉpzeljétek , teljesen ki vagyok bukva, mert MÁté arcocskáján ez a nyavaja nem javul, hanem inkább rosszabbodik. Kép Holnap megint megyünk dokihoz, de lehet, hogy inkább elviszem egy privát bőrgyógyászhoz, hogy ne csak találgassanak, hanem valam történjen is. Persze jól felhergeltem magam, mert nekiláttam böngészni a netet és most már nagyon meg vagyok ijedve, eddig csak kicsit voltam.

Orsi, MÁté is pont tegnap ijedt meg a függönytől. De ő attól is megijed, ha azt mondjuk neki, hogy ááá. Ezt úgy vettük észre, hogy az apja etette és mondta neki, hogy ááá. Erre keserves sírásban tört ki. Elég nehezen jöttünk rá, hogy miért sírhat. Azóta sem mondhatjuk ezt, mert rögtön görbül a szája. Azt veszem észre, hogy egyre érzékenyebb.

Teszek fel egy két képet.

Így is tudok aludni:

Kép

Cékla evészet közben:

Kép

MOstanában ilyen arcokat vágok:

Kép

Most megyek, megnézem a fiamat.

Puszi,kata
katca

Sziasztok!

Lanyok!
A talirol keszult kozos fotokat tegyetek fel majd a netre. Szivesen megnezegetnem oket.

Orsi!
Ok, rendben! Szolj, majd, ha raertek. En a Szt. Istvanban szultem. S Te?

Kata!
Mate eleg erdekesen bir aludni a kisagyban, de nagyon aranyos! :-)

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Léna, Kata, a Határ útnál talizhatnánk szerdán. Onnan én se tudom az utatKép együtt csak érünk egyetKép

Szilvus, nagyon édi kiskuktád van. Ja, hát így öröm a főzés!

Kata, klasszak a képek! nem semmi arcot vág MátégyerekKép

Erika, Dani hízik Peticica, Orsi és Petya helyett isKép Mellesleg nem dundi baba, hová tűnnek a kilók?

Gyorsan leírom, Andris mit alakít. Ha odaülünk mellé a füldre, addig mászik, míg feláll - megjegyem nem szuperstabil lábakkal. Győztes mosoly"hé, mindenki látta?", nyögések, egyre erősebbek, majd lassú dölésKép Vicc, de a rácsos ágyban próbáltam rávezetni, hogy a rácsokat fogja, de nem fogékony angyalom az ötleteimreKép Mindenesetre, mikor próbálkozik, farkasüvöltést hallat, ha nem megy, nincs mibe belekapaszkodnia. Már mindent megmászik( kamerás táska, ilyen-olyan doboz, apa, anya, paplanhegyek... Mászás, fogak nyistaKép, de kúszik ezerrel.

Amikor ti már csak múlt időben beszéltek a fogzási problémákról, majd jövök és a kérdéseimmelKép

Mariann, másik topicban írtál erről, én itt válaszolok. Hozzátápit cici előtt adtam már az elején is, s utána cici - nem csökkent a tej - észrevehetőleg legalábbis nem. Szóval Nádja adagjai mellett szerintem ne aggódjKép Most, hogy 2x kap más kaját is, már észrevehető a tejmennyiség különbsége, de elég Andrisnak. Csak ebédre és uzsira kap mást(is), mint tejet. Én azért is etetem du., hogy hátha jobban alszik teli hassal - de nem jön be.Kép Éjjel MINDIG felkel és éhes, nemcsak megébred. Már nem is csinálok gondot belőle, bár minden este úgy fekszem le, hogy de jó lenne csak reggel kelniKép

Megyek, kiélvezem még a mai napot, hogy apa itthon van.

Pusza,

Móki
móki

Sziasztok!

Hajnali 5-re volt beállítva az óra, Nádja 4:59-kor ébreszett. ½ 7-kor indultunk itthonról és ½ 9-re értünk a belvárosba. Bár számítottam rá, akkor is az agybaj kerülhgetett mire odaértünk. Az Attila út felől hajtottunk rá az Erzsébet hídra és egy kretén pasi(!!!) a másik irányból szembe kanyarodott a forgalommal (és velem). Szerencsére lámpától indultunk, így mindenki lassú volt, fószerkám Y-ban vissza tudott fordulni a menetirányba a többsávos úton.

Ortopédián minden oké, doki szerint nincs elváltozás. Először ortopédia, aztán másik épület röntgen, majd vissza ortopédia. Még jó, hogy anyut megkértem, jöjjön velem, egyedül megszakadtam volna.
Röntgenleletet megnéztem útközben hazafelé és van rajta valami, de gondolom az nem okoz problémát (kocsiban maradt a lelet, ezért nem tudom pontosan mi, majd erőt gyűjtök és felhozom később). Ajánlott továbbra is tornáztatni reggel és este, kontrollra akkor kell majd visszamenni, ha egyedül és stabilan áll majd.

***TALI***
- Erika+Danimanó= üdítők+ gyümölcs
- Kata + Máté = kuglóf?
- Mariann+Nádja = üdítő + édesség (talán muffin)

OrsiKép
Nádja nem fél a függönytől, sőt előszeretettel rágcsálja, tépi, ráncigálja.

HumiKép
Székről teszek fel majd képet, már elég nagy restanciám van fotó ügyileg, ma bepótolom mindet.

SzilvusKép
Az a dróton golyó húzogatós játék? Azt én is kinéztem Nádjának karira.
Peticica nagyon ügyes már. No, majd szerdán meglesem a tudományát.

TimiKép
Hú, te fiatal urad is ügyi!

MókiKép
Kösz a választ hozzátápi ügyben. Nádja is elkezdett korábban ébredni, mint reggel 7. Mostanában 4-5 körül ébredt, átviszem az ágyamba, ahol eszik és alszunk közben. Egészen reggel 8-9-ig. Én ennek még örülök is, mert tovább alszunk és nem kell lefekvés előtt fejni.
Adagjai miatt tényleg nem kell aggódni, őnagysága 1 hete, pucéran 8250 gramm volt. Pedig csak 4x (max5) szopizik naponta plusz néhány kanál gyümi. Holnap kipróbáljuk a banánt.

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Jó híreket kaptam ma. KépKépKép Nem lesz harmadik antibiotikum kúrája Krizsónak. Végre kitakarodott az a fránya baktérium a pisikéjéből. Úgy örülök, hogy madarat lehetne velem fogatni. Mostmár csak a vasat kell visszatornáznunk sok finom kajával a normál szintre (úgyhogy pár hét múlva a vérvételt azért nem ússza meg Őkópésága), de ettől már nem tartok.
Amúgy mintha nem is ugyanaz a gyerek lenne. Mozgékony, eleven kisördög. Azthiszem gyorsan utoléri majd magát mozgásfejlődésileg is. Mióta kiürült belőle a gyógyszer hatása, napról napra csinál valami újabb apróságot. Kép

TALI:
Mit szólnátok ha össznépi babaetetést rendeznénk a talin? Így nem kelle hozni kaját a törpöknek. Arra gondoltam, hogy alkothatnánk nekik egyenkaját. Esetleg sütőtök, répa, pipihusi összetételhez mit szóltok? Ha minden babó szereti akkor megsütöm, megfőzöm a hozzávalókat mire ideértek és csak összeturmixoljuk majd. Vélemény????

Szilvus, de jó hogy írtad; ezt mindig elfelelejtem, pedig fontos: Van két hófehér cicánk (Pehely és Krokodil, azaz Kroki a nevük). Szobacicák, tehát tiszták és egészségesek. Nem sok vizet fognak zavarni, mert bezárom őket Lacus szobájába, és persze jól ki is takarítok. De ha valaki allergiás a macskaszőrre - amivel remélem nem fogtok találkozni - az készüljön azért gyógybogyókkal!

Kata, Léna,
Egy kicsit részletesen írtam le, hogy lehet idetalálni, de valóságban pofonegyszerű; igencsak nehéz eltévedni. Kéretik nem izgulni miatta!!! Kép

Ed, Zsu,
Az 59-esre nagyon könnyű babakocsival le - felszállni. Miért nem abban hozzátok a törpöket?

Sly,
Miért képeket kérsz a taliról? Miért nem jöttök el?

Írjátok meg mehetek-e holnap babahami beszerzésre?

Pusza,
Humi
humi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?