Sziasztok!
Hajnali 5-re volt beállítva az óra, Nádja 4:59-kor ébreszett. ½ 7-kor indultunk itthonról és ½ 9-re értünk a belvárosba. Bár számítottam rá, akkor is az agybaj kerülhgetett mire odaértünk. Az Attila út felől hajtottunk rá az Erzsébet hídra és egy kretén pasi(!!!) a másik irányból szembe kanyarodott a forgalommal (és velem). Szerencsére lámpától indultunk, így mindenki lassú volt, fószerkám Y-ban vissza tudott fordulni a menetirányba a többsávos úton.
Ortopédián minden oké, doki szerint nincs elváltozás. Először ortopédia, aztán másik épület röntgen, majd vissza ortopédia. Még jó, hogy anyut megkértem, jöjjön velem, egyedül megszakadtam volna.
Röntgenleletet megnéztem útközben hazafelé és van rajta valami, de gondolom az nem okoz problémát (kocsiban maradt a lelet, ezért nem tudom pontosan mi, majd erőt gyűjtök és felhozom később). Ajánlott továbbra is tornáztatni reggel és este, kontrollra akkor kell majd visszamenni, ha egyedül és stabilan áll majd.
***TALI***
- Szilvus+Peti = görögsali+tzatziki+gyümitea
- Timi+Bence = ipari rágcsa
- Edina+Kincső = ipari rágcsa 2
- Móki+Andris = ipari rágcsa 3
- Nuska+Sára = tojáslepény á la Sárkány
- Zsuzska+Petya = édes sütike
- Erika+Danimanó= üdítők+ gyümölcs
- Kata + Máté = kuglóf?
- Mariann+Nádja = üdítő + édesség (talán muffin)
Orsi
Nádja nem fél a függönytől, sőt előszeretettel rágcsálja, tépi, ráncigálja.
Humi
Székről teszek fel majd képet, már elég nagy restanciám van fotó ügyileg, ma bepótolom mindet.
Szilvus
Az a dróton golyó húzogatós játék? Azt én is kinéztem Nádjának karira.
Peticica nagyon ügyes már. No, majd szerdán meglesem a tudományát.
Timi
Hú, te fiatal urad is ügyi!
Móki
Kösz a választ hozzátápi ügyben. Nádja is elkezdett korábban ébredni, mint reggel 7. Mostanában 4-5 körül ébredt, átviszem az ágyamba, ahol eszik és alszunk közben. Egészen reggel 8-9-ig. Én ennek még örülök is, mert tovább alszunk és nem kell lefekvés előtt fejni.
Adagjai miatt tényleg nem kell aggódni, őnagysága 1 hete, pucéran 8250 gramm volt. Pedig csak 4x (max5) szopizik naponta plusz néhány kanál gyümi. Holnap kipróbáljuk a banánt.
Mariann