Sziasztok!
Tudtam, hogy nem kellene benéznem, mert nem állom meg, hogy írjak, pedig már az olvasás is tart egy jó ideje. Ezért nem is fogok személy szerint írni mindenkinek.
Üdv az újaknak, az albumokat, képeket én is megnéztem, nos szuper kis babókkal gazdagodott a Pöttöm-klub.
A betegeknek vagy betegeskedőknek gyors gyógyulást, mi innen küldünk gyógypuszikat Matyival.
S.Emese Andrisának BOLDOG SZÜLINAPOT, ha olvas még minket!
Alvás, ébredés: volt egy időszak, amikor Matyi is fel-felébredt éjjel, aztán 1 éves kora körül egyre többször átaludta az éjszakát, most meg megitn kel 1x-2x. Hogy mitől? Nem tudom, pedig annyit kísérleteztünk mi is, saját szoba, bentalvás nála, egyedül hagytuk, volt szopi, nem volt, nem vettük ki az ágyból csak simiztük, kvettük, de nem hoztuk át a mi ágyunkba, áthoztuk... Mikor mi jött be, de volt olyan, hogy hajnalban 2 órát játszottunk, mire elértük, hogy elfáradt és elaludt. A délutáni alvás viszont beállt. 1-től 2-ig vagy jobb esetben 3-ig alszik!
Házasélet és férjek: Mivel az én párom ideje nagy részében bújja a könyveket, illetve Miskolcon tartózkodik, a fennmaradó csöppnyi éjszakákon rám bízza a döntést. Így leginkább alszunk, mert egyszerűen nem bírom nyitva tartani a szemeim és egyéb érzékszerveim. Lassan ünnepnek számít az együttlét, vagyis az amikor minden klappol.
Házimunka:Mivel nemigen tud segíteni a ház körül és Matyi körül, ezért zsörtölődésének, takarításra, főzésre való felszólításainak helye nincs! Néha kitör belőlem, hogy elég Miskolcból és ez már kibírhatatlan, de olyankor hazafelé beugrik egy Milkáért vagy egy szál rózsáért és ezzel le is vett a lábamról. De van, hogy ő is tud undok lenni, kivált ha a munkahelyén nem alakulnak jól a dolgok. Ilyenkor beszéltetni kell vagy békén hagyni, persze nem mindig döntök jól
Nem könnyű okosnak lenni egy párkapcsolatot illetően, ha nem ismerjük közelről, de mindenkinek kell egy hely ahol kidumálhatja magából. Ezért én csak azt tanácsolhatom,
Bogi, mond el gondjaid, hadd osztozzunk örömödben, bánatodban és tégy mindig úgy, ahogy neked a legjobb!!!
Én a suliban, tanárként tanultam meg a gyerekektől és szüleiktől, hogy a lista élén mindig önző módon neked és családodnak kell állnia!
Rólunk:
Zuhog délután óta és utálom a hideget. Ma még dokinál is voltam, mert a nyakam nem bírom mozgatni. a doki fájdalomcsillapítót írt, amit ugye nem szedhetek, és elküldött kérésre gyógytornára, ami csak délelőtt van. Szerintetek, Matyinak fog tetszeni ha elviszem magammal, mert hogy délelőtt nem tudom hova tenni, az bizti.
Matyim mostanában egyre többet dumálgat, néha belehallom azt , amit szeretnék, pl: anya, apa, ismétli a szavainkat sajátos nyelvezetén. Imád focizni és telefonálni.
Sose felejti el az esti fürdésnél a fogmosást, mutatja, hol a fogkefe. A harapásai viszont egy kobráéval felérnek, és senkit sem kímél: van amikor szeretetből csinálja, hogy odabújik és puszi helyett picit megharap; de van amikor ellenkezésének ad így hangot, ezek a harapások még másnap is észrevehetőek. Szerintetek ez ellen mit lehet tenni? Az elterelés szokott bejönni, de a megelőzésre kellen valami módszer!
És még valami: annyira lázba jöttem a játszóházat illetően, hogy nekiláttam egyet szervezni itt a játszótéri pajtásoknak.Persze ez nem lesz olyan jól felszerelt meg egyebek, csak legalább együtt lennének a gyerkőcök és az anyukák kimozdulhatnának... Szorítsatok, hogy összejöjjön, mert különben nem tudom, hogy fogom kibírni a telet és az esőt és a hideget és a "semmittevést" itt a 4 fal közt bezárva. Ha van ötletetek, hogy hogy lehetne a szobai bentlétet izgalmassá varázsolni, írjátok meg.
Nos megyek aludni, pussz, Zita