Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a bíztatásokat. Majd ma este kiderül, hogy beborul-e Kép

Egyébként nem tudom, de az az igazság, hogy sajnos egy csomót lapátoltam, meg talicskáztam, mert el sem tudtam képzelni, hogy pocos vagyok. Meg mondom, hogy vérezgettem is, ami tök hirtelen maradt abba.

Szóval nem sok esélyt adok annak, hogy egyáltalán élő terhességről van-e szó. Előbb az UH-nak kell megerősítenie. Viszont ami furcsa, hogy egyáltalán nem izgatom magam ezen a dolgon. Lilinél halálra aggódtam magam, most meg semmi. Úgy vagyok vele, ha minden oké, akkor szuper, ha meg nincs már, akkor így kellett lennie.

Ildi!
Ti is úgy vagytok mint mi? Ha pocos vagyok, akkor remélem, hogy ez a terhesség ilyen szempontból más lesz.

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

Bogi,
nem szabad ilyen negatívan hozzáállni a dolgokhoz! Hidd el, egy kis talicska, meg lapátolást meg sem érez egy ilyen kis pötty, jól bevan az bújva a helyén.

Én racionális embernek érzem magam, nem hiszek a szellemekben, de miután megszültem egy ismerősöm, aki ilyen dolgokkal foglalkozik- mondta, hogy a babáknak még nyitva van a 3. szemük, és látják a szellemvilágot.
Annó, amikor még a fiú újszülött volt, 3x éreztem, hogy valaki van a lakásban, és mindhárom alkalommal a kicsi is mozgolódott, nyugtalankodott álmában, de mindez csak pár percig tartott, de éreztem, hogy nem kell félni, baj nem lehet. 3 ember,aki nagyon fontos volt nekem már nem láthatta a fiút, és akkor azt gondoltam, ők jöttek el megnézni. Akkor ezt nem is nagyon mondtam senkinek, nehogy bolondnak nézzenek.
Unokatestvérem kislányának viszont a szemmelverés ellen rögtön kis piros cérnát kötöttek a csuklójára.

Buksi,
te miskolci lány vagy?

Hiczu,
múltkor olvastam, hogy fáj a veséd?Kép Hintázz sokat, én is no-spán éltem a 32. héttől, remélem, most megúszom.

Na, menek, gyermek szétszedi az apjátKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Orsko, jó lett az albumotok, nagyon ari Dini! Kép

Mariann, mi úgy kezdtük a hozzátápit, hogy először két szopi között kínálgattam. Kitti a gyümiből elég hamar megevett egy üvegnyit. Illetve nem is tudtam mennyit eszik, mert azt én turmixoltam, csak egyszer mentünk valahova és beleöntöttem egy bébiételes üvegbe, tele is lett, és én lepődtem meg a legjobban, hogy már ennyit eszik.

Manóka, utólag is nagyon boldog névnapot Imikének! És nagy gratula a pocaklakóhoz! Kép

Ines, de jó, hogy eszembe juttattad a gitárt. Nekem van egy gitárom, de ezer éve nem használtam. Bár igaz, hogy nem is vagyok profi, csak elpötyögetek rajta. De majd kipróbálom Kittin, hogy tetszik neki. Hol lehet kapni ilyen gyerekdalos kottákat? Már 30 ezer egy gitár? Én annó még 10-ért kaptam, úgy kb tizenvalahány éve.

Bpildi, üdv közöttünk! Kép Zsófi lányod nagyon édes! Kép

Hicu, ez igen, kapásból 3 hét ugrás! Kép Örülök, hogy kicsi fiad jól érzi magát! Nincs újabb uh kép?

Rebi, milyen volt Csengus szülinapja? Sikerült lovat szerezni?

Ribizli, édesek lehetnek a lányaid! Remélem tudtok jönni a talira és akkor megismerhetjük őket.

Ed, ez még a vámpiroskás kép? Vagy azóta már csak így hajlandó Kincső céklát enni? Kép

Ági, én nem vagyok egy nagyon kreativkodó ember, de ezt a szeretet befőttet olyan jól leírtad, hogy kedvem támadt hozzá. Kép

Judit, minek akarsz te 12 sorba férni? Kép Kitartás az alvás rendeződéséhez és kispapihoz is! Már egy hét eltelt novemberből, és mindjárt vége is! Kép

Hajni, nagy gratula Alexának a fogcsücsökhöz! Kép Remélem a láz már elmúlt, akármi is okozta.

Orsi, nálunk még mindig nem tökéletes a mászás. Néha olyan érzésem van, hogy ez a gyerek már sose fog rendesen mászni. Jó, jó tudom, hogy hülyeség, majd mászik. Csak mindig úgy érzem, hogy már annyira kevés kéne, hogy szabályosan másszon, de még mindig nem az igazi.

Buksi, nekünk is jó a dec. 2-a is. Szóval felőlünk mindegy, még mindkét nap szabad a naptárban. Kép Kispapidtól nagyon rendes volt, hogy hagyott aludni téged.

Andi, azért a te kispapid se semmi! Kép

Bogi, tényleg nem egyszerű a helyzet, elhiszem, hogy ösze vagy zavarodva, de remélem hamar túl leszel az aggodalmaskodáson, és tudsz majd örülni az újabb babónak. Mindenesetre gratula hozzá! Kép

Ildi, Hajni, én hónapok óta nem szopiztatok éjjel, mégsem jött még meg. Normális ez még? Bár egyenlőre én is élvezem, annyira nem hiányzik.

Tegnap suliban voltam, apuci volt a soros a gyerekvigyázásban. Kitti délelőtt másfél órát aludt! Nem tudom, hogy csinálta, nekem ennyit még szerintem sose aludt. Délután meg elmaradt az óránk, mostanában állandóan variálják az órarendünket. Bár nekem könnyű, 10 perc alatt hazaérek, de van olyan osztálytársam, aki vidékről utazik ezért órákat.

Pusza,
Tünde
rtünde

SziasztokKép

Szép kis termést hoztatok össze, még arhivot is olvasnom kellettKépKép

Msot csak ami éppen eszembe fog jutni arra reagálok, oszt holnap majd potlom a dolgokatKép vagy nemKépKépKép

HajniKép
Hatalmas gratula Alexa fogcsücskénekKépKépKép Bizom benne, hogy a kisérő láz már elmúlt és boldog kis fogas manócskaKépKép

BuksikaKép
Kispapi nagyon rendi volt, hogy hagyott téged alukálni. Nálunk a nagymami volt el most két napig a kölökkel igy én is tudtam egy kicsit pihizni.

BogiKép
Remélem minden rendben és szépen megbeszéltétek a dolgokat. A babóca tudja a legjobban hogy mért most akar jönni hozzátok és meddig akar maradni.

JuditKép
Bizzunk benne, hogy kispapi rosszkedve hamar elmúlik és visszakapod a régi, jól beváltatKép
Ami meg az égi mamit illeti, elképzelhető, de az is amit Manóka mondott. Ezek a csöppek még nagyon de nagyon érzékenyek a környezetükre és sok olyan dolgot látnak, megéreznek amit mi már sajnos nem.
Majd kivesézzük ezt a témát a legközelebbi talinKép

TündeKép
Szerintem nem kell izgulnod a nagylányságot illetően, addig se rajtad gazdagodnak meg a betétgyártókKép Amugy én is akkor lettem nagylány amikor Dani leszokott az éjszakai többszöri kelésről.

InesKép
Ok, vettem az adást, majd ha jön az infó ugy is megosztod velem. Amugy most láttam gitárt akcióban a metro ujságban, de hogy mennyiért az most nem jut az eszembe. Én anno a korrepetálással összeszedett manimból vettem dobgitárt magamnak, a régi jó kis KISZ táborok hangulatából felfütveKépKép

HicuKép
NYamm bundi kenyérKépKép Pihengess pihengess.

Hu jányok kifingtam, igy tényleg holnap folytatom, mert DAni a héten átszokott a felkelek éjszaka és cicin lógok projectre hogy mért azt nem tomKép
Amugy kérek nagy drukkokat, mert ma folyt a nózija hogy ne legyen komolyabb, mert ha kitör rajta a nátha akkor egy héttel tolnunk kell a szakkörtKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Még nem olvastam vissza, csak kedvem támadt benézni. Olyan furcsa kis nap lett ez a mai, kicsit lelkizős hangulatban vagyok,nézzétek el nekem. Vencel ma nagyon sok cuki dologgal örvendeztetett meg minket,reggel felmászott az ágyunkba /na nem volt egyszerű/,és egy félórát kacagott és ugrált rajtunk egy elég nehéz éjszaka után. Szintén ma sikerült a pápázáshoz végre tisztán "pá-pá"-t is mondani,eddig mindig bá-bá,meg dá-dá lett belőle. Valamint a kerekecske-dombocskázáshoz magától kitartja a tenyerétKép ... délután voltunk az Auchan-ban és ott lett úrrá rajtam vmi meghatározhatatlan érzés. Egyrészt teljesen elkapott a Karácsony hangulata,és ezzel együtt számtalan vegyes hangulat. Tudom,hogy tavaly ilyenkor még semmit nem sejtettem,mi vár ránk,mégis ez az egész mikulásos-karácsonyos időszak úgy összefolyik az emlékeimben. És nem mondom,hogy nem tudnék órákig bőgni az emlékeimtől. Nem is tudom szétválasztani a sok-sok szépet és szomorút,ezért nem is próbálkozom. Szóval bőghetnékem van a gyönyörűségtől,hogy van egy ilyen boldog kis családom,és a kisfiamat megajándékozhatom egy csodás,meghitt Karácsonnyal,de egyből felvillan a tavalyi gyászos kép a családommal a fa alatt,miközben leginkább kispapival kettesben zokogtam volna a paplan alatt. Néha nehezen boldogulok ezzel a kettős érzéssel,ami most már örök lesz kisfiam születésére visszagondolva,mert bármennyire is szomorú voltam egyik pillanatban,hogy lett egy saját angyalkánk, a következő pillanatban mindig rámtört a mérhetetlen boldogság,hiszen a mi kis "Jézuskánk" ott szuszogott az inkubátorban.Most sem vagyok szomorú,csak olyan kis bújós-odavackolós-mélázgatósKépNa,most hogy így kilelkiztem magam,visszaolvsok,mi hír errefelé,de írni nem biztos,hogy lesz még időm.

Puszi:

Buksi
kisbuksi

..na már itt is vagyok. nem volt erőm jegyzetelni,ezért csak ami eszembe jut.

Bogi!

Gratula a nagy hírhez,bár tényleg könnyebb azért kívülről örülniKép De azért gondolom,ha annnnyira nem karja az ember,akkor tesz ellene,úgyhogy valamiért csak Nálatok kötött ki a legeslegújabb pöttömös pocaklakó Kép!

Az én kispapim azt mondta,hogy kistesó majd akkor,ha végre én is maximálisan örömömet lelem a hm..."gyártási részben",és kicsit kiélvezhetjük egymás társaságát. Ez olyan édes tőle,de ilyenkor olyan érzésem van,hogy Vencel kistesó nélkül marad KépLátom,azért nem vagyok egyedül ezzel az "aprósággal" Kép.

Judit!

Nem lehet egyszerű kispapi hangulatát tolerálni Kép,kitartást hozzá. Majd szerdán megszeretgetünk miKép! Nem akarom ám elviccelni,csak kispapid sem ismerem, meg okos sem vagyok.

Alvás: szerintem a babák többsége vagy sosem aludt "normálisan" vagy előbb-utóbb "elromlik". Léna ugyebár az utóbbihoz tartozik, és szerintem ez a helyzet mégtöbb agyalásra készteti az embert.talán nehezebb elfogadni,hogy ami eddig ment,az most miért nem működik... mi is túlvagyunk már a megfigyeléseken: sok kaja-kevés kaja, sok inger-kevés inger,stb. és ezek mindenféle kombinációja.Én még mindig az új fejlődési szakaszba lépésre szavazok,felszínesebb alvással és ennek következményeivel,de nem zárkózom el semmiféle misztikum elől. Mivel ma már úgyis annyi sületlenség hagyta el a számat,eggyel több nem oszt,nem szoroz: olyan még nem volt,hogy valaki élete végéig ne alussza át az éjszakát,tehát csak megoldódik egyszer,addig pedig kiatrtást mindannyiunknak Kép! Egy adalék: én 14 éves koromig /!!!/ mentem át mindne éjjel a szüleimhez,és csak a koli szoktatott le erről Kép.

Manóka!

Sátoraljaújhelyi vagyok,majd négy év gimi-koli Miskolcon és további öt egyetem-albérlet Debrecenben. Ezután kötöttem ki Bp-n.

Ági!

Nálunk is elkezdődött vmi taknyolás,remélem semmi komoly!

Birthday-party: mivel a kemény mag Kép /Judit,Tünde/ pozitív visszajelzést küldött, a buli átrakva 2-ára,és már most sajnálom,hogy valószínűleg ez sem olyan dátum,ami mindenkinek tökéletes.Orsi! Nektek viszont most már kötelezőKép!

Andi!

Kispapid okosan töltötte a szombatját Kép!

AJÁNDÉK: szerintem az Auchanban nagyon sokféle jó játék van és kedvező az áruk is. Mi 4000 Ft-ért vettünk egy nagy fakockát Vencelnek,aminek mind a ha oldala tud vmi okosságot /nagyobbaknak való,mert lehet számolni vele,meg krétával rajzolni rá,meg formabedobóznide most meg jó lesz tekergetni-forgatni-zörgetni,mint egy activity központot/ és a tetején meg van egy olyan labirintusos-golyós csoda,ami a szerdai talik nagy kedvence Kép

Mára asszem elég voltam Kép

Puszi:

Buksi

Hajni!

Fossad áma szót,ha fel akarod venni a versenytKép!
kisbuksi

Sziasztok!

Most van időm olvasgatni nekem is.Kép
Buksi!
Mint már írtam folyamatos olvasója voltam a két topicnak én is. Mondhatom azt, hogy ismeretlenül is te voltál az, aki olyan sok-sok pillanatban eszembe jutott ebben az elmúlt egy évben.
Tudom sokan leírták már Neked ezt az egy év alatt, de azt hiszem mindenki számára igazán példaértékű és csodálatra méltó, ahogy te anyaként az első nehéz és boldog percektől kezdve Vencelke mellett álltál.KépA harmónikus házasság fenntartására tett törekvéseidről már nem is beszélek. (én emlékszem ilyen eső elől bemenekülős, egész estét végigbeszélgetős beszámolóra).
Sokan nem lettek volna erre képesek.

Vencelke őrangyala mindig vigyázni fog rá, sosem lesz semmi baja, és az egyik legboldogabb kis pöcörős lesz széles e világon.KépBár ilyen mamával nem lesz nehéz.Kép

Puszi

Ildi
bpildi

Sziasztok,

Judit,
alvásgondokhoz csak egy ötlet, ill. tapasztalat: ha este leporszívózzuk Dini orrát, jobban alszik. Függetlenül attól, hogy konkrétan taknyos-e vagy sem - ha belegondolok, én is mindig orrfújással fejezem be a napot, függetlenül attól, hogy taknyos vagyok-e vagy sem. csak ne utálná annyira...
szóval tegnap szíttunk, nem is volt cicin lógás, hanem volt helyette rendes alvás, egyszeri ébredéssel, de az belefér.

Manóka,
szellemvilág: Van a nagymamámnak egy barátnője, egy öregasszony. Mikor először jártunk arra, és találkozott Dinivel, köpött egyett jobbra, köpött egyet balra, mormogott valami csúnyát a gyerekre, miközben szórta a kereszteket. Gondoltam helyes, megvolt a gonosz szellemek elleni védelem. Ezt én is megkaptam annak idején egy másik öregasszonytól, nem is vertek meg még - szemmel Kép

Ma tudományos megfigyelést tettem, bizony: megfigyeltem, hogy a gyermek ösztönösen tudja a termodinamika második törvényét, miszerint a világban a rendezettlenség mértéke növekszik. És ennek megfelelően cselekszik Kép

tsók és jóéjt
orsko
orsko

Sziasztok
Ma megint alakított Léna. Éjszaka nyugis, viszont nappal minden eddigi rend felborult. Tényleg elromlik az én tökeletes hercegnőm?? Remélem átmeneti, csak amolyan fejlődési ugrásos nyavalya.Kép
Nővéremnek ma volt a szülinapja, röpke 1órás késéssel érkeztünk, úgy, hogy nálunk volt a pogihegy és a torta!!! Helyszínen mindenki, nővéremet reggel meglepte a pasasa egy 16e Ft-os virággal, osz' csá, letiplizett! Hát nem édes??!! Milyen hasznos, személyes és kedves ajándék egy cserepes orchidea! Ja és a házban lávő lakók valamelyike eltörte az ablaktörlőnket, mert a ház elé mertünk parkolni. Nincs tábla, tiltás, pusztán vmiféle szokásjog. A központi parkoló 600mrre feljebb, cuccok meg voltak nálunk bőven (fentieken kívül gyerekruhák, varrógép, Léna és függelékei). Na mindegy, de ha meglátom a fickót a hátába döföm a kezét, az tuti!
Ennyit a napi agresszióból. Pici fiú még olyan csöpp, pedig már 2hónapos. De még olyan kis bambán nézeget, meg nyekereg. Dajkáltam azért egy kicsit. Bár nekünk lenne már kistesó... (ja a fickójával ezért össze sikerült futni, no köszönés, Léna aludt a hálószobájukban, de ő azért ott matatott, mert SOS volt neki. Most jönne a második agresszív megnyilvánulásom, de ezt most kihagyom)

Orsko
Orrszívás nagy ellenség! Amikor belaszik szopi után nincs szívem ezzel a szörnyűséggel kelteni. Keresztvetés helyett én beszéltem a lakásba tébláboló szellemekkel, hogy hová is menjenek. Lehet, hogy ismételni kéne.

Hicu
Kösz a bíztatást, mára javult a helyzet. Ami meg a 33hetedet illeti, arra utaltam, hogy állandóan öregítik Koppányt, ezért még a végén kimarad a középső terminusKép

Ildi
Égi anyuka téma ejtve, maradok magamnak a teóriáimmal, rá se ránts KépKépKép Szerelmi élet nálkunk sincs, mint már panaszoltam, pedig 2hónapos kora óta ágyikóban szundizik maga. Bár szerintem ez nem igen vigasztal.

Hajni
Éljen az erős kis Alexa! Kispapi nem vmi romatischeKépKép illetve mélyen belül, de fél kötődni, de ez inkább egy másik tpoic témája lehetne, így ugorgyunkKép Mindenesetre köszi a bíztatást!

Manóka
ÉLJEN! Mégse vagyok teljesen hülye, vagy legalább is nem vagyok egyedül ilyen KépKépKép Piros madzagot kipróbálom!

Tünde
Mászás olyan, amilyen. Arra való, hogy a hátizmok és a végtag koordináció fejlődjön. Léna se mászik még. Sok gyerek egyátalán nem mászik, unokahugom féllábasan mászott (egyik tédelve, a másikon tapon), ma viszont gyönyörűen és koordináltan mozog, úszik, RSGre jár. Nyugi!!!!

Ági
Vettem órát, szóval készen állok a csütörtökre, meg vinném a fűszerespolcot is, meg az üvegeket, meg még 1000mást is. Szóval REMO előtt hívj fel, mert kéne pár dolog! Daninak fujj az orrába Sterimare-t, vagy anyatejet spriccelj. Ez utóbbi a legjobb orrcsepp!(már akinek van Kép)
Nekem meggyógyuljatok!!!!!!!!!

BuksikámKép
Igazán nem kell győzködjelek, hogy milyen stramm csajszi vagy, és hogy ennek azért ára is van. Szóval, ha eszedbe jut és bánat is költözik a szívedbe, az nem elhessegetendő. Éljed meg, a magad módján, adj neki teret és időt, hogy feldolgozhasd. Beszéltünk a halottak napjáról, s látod a legváratlanabb időben/helyen utat tört magának az emlék. Szép lassan minden a helyére kerül. Vackolj csak a kispapi ölébe, kérd, hogy simogassa a fejedet/hátadat, és a mélázást Vencel kacagásának emléke zárja! Mindennek oka van, és semmi sincs véletlenül. Szóval kitartás és éljen a bűbűjos kicsi fiacskád, aki oly sok örömet hozott neked ezidáig is!
MÉG 14ÉV???????? Neked nincs tesód akkor, ugyebár! Kedd?

Szómenős csajszik, tud engem űberelni vki??
Holnap dolgozom ráadásul 8ra kell menni, és este 8tól kispapi dolgozik. Boá az egészre!

J búcsúzik: Kép
holophernes

Nem tudok aludni.Kép
AlvászavarKép

Szemmelverés
A dédink szerint az igazi "ellenszer" a fordítva ráadott vmilyen ruhadarab.Bár nem tudom ZSófi mit szólna, ha fordítva adnám rá a pelenkát.Kép

Bogi!
Remélem apa nagyon örült a hírnek. KépA babu miatt ne aggódj, nagyon tudnak kapaszkodniKép

TündeKép
Zsófi nevében is köszönöm.Kép
A vidéki csoporttársaidat meg ne sajnáldKép Amikor fősuliba jártam Pestre volt olyan fővárosi csoporttársam, aki később ért haza, mint én az IC-vel Miskolcra.

Manóka!
Megnéztem az albumotokat, és el kell mondanom, hogy egyforma labdánk, autósülésünk és sárga csúcsos sapkájú varázslószerkónk van ám. Én is boldog névnapot kívánok a kisfiadnak utólag.Kép

Ági!
Dani igazán örülhet ennek a kreatív anyukának.Kép Én mindig attól félek, vajon lesz e elég gógyim Zsófi számára szórakoztató, készségfejlesztő, tanulós játékokat kitalálni, főleg ha nagyobb lesz. MÁr most memorizálom a jópofa játékokat. Jelenleg még a mondókákkal is hadilábon állok.Kép Az ec,pec, kimehecc megy...Kép

Kispapimat vacsoráztatni kell másodszor, ezért mennem kell.

Jó Éjt minenkinek!

Ildi
bpildi

megint...
és alvás: Dini alvókája 5 hónaposan romlott el. A hozzátápi kezdete volt a legszörnyűbb, olyan hasfájós lett, mint egy rossz újszülött (akkor persze nem volt vele ilyen gond). Eredmény: sok együttalvás, néha folyamatos éjszakai szopi, szem alatti karikák mennyiségének ugrásszerű növekedése, hisztis p.csa anya (ez mostan önkritika volt), minusz nulla házasélet. Volt egy éjjel, amikor komoly kísérlettervezésbe fogtam, másnap akartam kezdeni a vizsgálódást, hogy rájöjjek mi lehet a baj (kaja-böfi-inger-alvási pozitúra-stb), de reggelre elfelejtettem a szisztémát Kép
Aztán abbahagytam az ön- és családmarcangolást, és belenyugodtam, hogy most éppen ez van, de majd elmúlik. Olyat még nem hallottam, hogy két évesen sem képes a gyermek átaludni az éjszkát. Szóval már csak röpke 16 hónap Kép
Azóta persze javult a helyzet, meg vissza is romlott, és megint javult... és az orrtakarítás bevált...

Karácsony: számít az ilyen picúroknak, hogy milyen alkalomból kapnak vmit? Szóval, hogy pont karácsonykor adjuk oda. Vagy csak korán kell kezdeni a kondícionálásukat... Nem tudom... na persze ma vettem egy ajándékot már Dininek az ikejában Kép És vettem mást is, pl kutyaközönséges műanyag polcot, amit megkaparintott, és minima másfél órát lelkesen és vigyorogva püfölte, hurcolászta, nyalogatta. Komolyan az utóbbi idők egyik legjobb játákát találta meg benne... és a szipiszupi játék lehet, hogy nem is fog tetszeni...

az egész család alszik, még a kutya is horkol, megyek csatlakozom...
orsko

a francba az alvással Kép

Judit,
összefutottam a napokban a szomszéd csajszival (ikerház, a két lakás között valami furcsa okból kifolyólag szimpla téglafal). Szóba elegyedtünk, és megjegyezte, hogy tudják, mikor van orrszívás, mert akkor turbóüvöltés hallik. Nagyon sajnálom olyankor a babót, nem is én vagyok a genya aki kínozza, hanem apa, de tényleg jobb utána... a menet az, hogy fürcsi, öltöztetés, orrszívás, vígasztalás, szopi, alvás.

öööö...izé....szóval... a szerelem konkrét megnyilvánulása mindenkinél ilyen hmmm... már aszittem elkezdtem klimaxolni... tudjátok, gyerek megvan, minek a macera... naja, de mi a helyzet a kispapikkal? az enyém aszongya, hogy már úgy megszokta, hogy a korábban ninfomán kis felesége ha lefekszik egyből beájul... hm, önkidumálós hangulatban vagyok, remélem nem zavarok senkit ezzel... nemrég felébresztett vmikor az éjszaka közepén. simisimi, miegymás. mondtam neki, hogy hamár a gyerek hagy aludni, legyen olyan jó és tegye ezt ő is... nem nagy dicsőség mi ?

tsók
orsko
orsko

Orsko
hát a privát szférában én is a fentieknek megfelelően konstruktív vagyok. Sír a szám, hogy nincs szerelmi élet, de mikor olykor-olykor kispapi éjjel felébreszt ő már messze előttem jár, és ilyenkor 'hamár a gyerek hagy aludni, legyen olyan jó és tegye ezt ő is' indokkal vhogy csak segíteni vagyok képes neki, csatlakozni nem. Kép
Tegnap este beszéltünk, pont ebben a témában. Mondtam, hogy nem tudom felvenni a ritmust, ha ő in medias res-ként lát nekem. Nevetett. Továbbra is azt állítja, hogy nincs semmi, de olyan fáradt, és korán kell kellni. Az az érzésem, hogy az anyákra jellemző passzivitást és csakagyerekkeltörődést maximálisan ő éli meg. Létezik ilyen?
Alvás: tegnap nem volt semmi a megszokott rendben, orrszívás elmaradt, késői olvasás miatt, és aludt a drága. Ki a fene érti?
Dugulok, dolgoznom kéne, de nem bírtam megállni
holophernes

Nem szeretném azért ha ezeket a sorokat a párom olvasná. Elég intim kezd lenni. Ez az internet?
Kisbuksi és Orsko után ma én lennék a soros 'Mónika-show vendég' opponens?
holophernes

Sziasztok,

alszik a fiú, nekem egy csoportdinamika dolgozatot kellett volna megírnom, már múlt hét péntekre, így van időm olvasni, írniKép

Buksi,
amit tegnap írtál, kicsit könnyeztem, sztem is engedni kell az érzelmeket a maguk útján.
Viszont, Vencelkének kistesó kell, tudom, a gyártási rész max örömének visszatérése nem olyan könnyű, kicsi döcök, de mondhatom, így 8 hetesen megőrülök apáértKép
Ja, és azért kérdeztem, hova valósi vagy, mert a múltkorában nézegettem Vencel képeit, apa látott, és kérdezte, "ki ez a csaj, debreceni, mintha ismerném"Kép persze, nem lenne egyedi az eset, nagyon sok ismerősöm ismeri az uramat még megboldogult ifjúkorábólKép

Bogi,
mi újság a hírrel, tudass!

Orsko,
én nem tom, pontosan mi az a szemmelverés, de ez a köpködősdi is nagyon jól hangzikKép

Bpildi,
csinálok már új albumot, a nagyfiúról, hátha ott is felfedezel valamitKép a sárga csúcsost nagyon szerettük, remélem, az új kis pöttyre is jó lesz majd.
Köszöntés továbbítvaKép

Alvás téma: fiam, úgy vettem észre, ha este nem vacsizik, akkor ébred hajnalban, így adok neki enni. De, sztem van, amkior szomjas, így amiatt felkel, ekkor jön hozzám, cicire, és alszunk. Viszont, már nem szabad otthagynom, mert rájöttem, a kis ágyában nyugodtabban alszik, és ha reggel felkel, akkor még játszis kiscit, így nekem van 20 perc + pihenőidőm.
Az esti elaltatásnál 1 dologban következetes voltam már az elejétől, vagyis, hogy fürés után már nem jövünk ki a szobából, bármeddig is kell altatni. 3-4x, ha fordult elő, hogy nem bírtam vele, de az elhanyagolható a 10 hónaphoz képest. Ma már szopi után ébren teszem az ágyába, ahol elalszik magától. Persze, nem ment ez sem rögtön, volt, hogy még vissza kellett menni ciczni 1-2 szívásraKép
Nálunka fürdetés ideje nincs meghatározva, hogy fél 8, hanem, amikor látjuk, hogy már álmos, akkor kezdünk hozzá a dolgokhoz. persze, általában 8 körül már mindig itt az idő.

Na, jó hosszan írkáltam, bocsi, hátha tudtok belőle valami okosságot.

manóka

manóka
manóka

Olyan sokat írtatok, képtelenség visszaolvasni, és még reagálni is rá.

KisbuksiKép
Leírásod nagyon tetszett, meghatottKép
Jó az ilyen érzéseket, élményeket megélni, elemezniKép
Én mostanában a múltba megyek vissza sokszor. Még a régi szerelmeimet is felidézem. Biztos van jelentése, nem tudom. Vagy már az öregedeés szele kapott el?Kép

Örülök és megnyugtató, hogy nem csak én vagyok passzív a szerelmi életben. Egyre inkább azt látom, hogy ez az anyaság velejárója. Nekünk nemzésre kellett a sex. Ha már megvan a tervezett gyerekszám, minek az? Az alvásomat én is nehezen adom fel holmi gyengéd pillanatra kispapival. Csak valahogy a férfiak működnek másképpKép

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Már látom is Mónikát magam előtt: "...akkor most ismerjük meg következő vendégünket,Juditot,akinek sír a szája, hogy kellene,de ha lehetne,akkor mégis elutasító.Vajon miért?"...talán mert dög fáradt Kép. Nálunk egy kis különbség van: éjjel kispapi is alszik mint a bunda Kép De napközben a viccelődéseinek,élcelődéseinek nagy részét teszi ki a szex,illetve annak hiánya. Régebben borzasztóan bántotta az érdektelenségem, ma már jókat tud derülni a helyzeten. csak nehogy sírás legyen a vége a sok nevetésnek...Kép

Az tényleg jópofa,hogy mondjuk szerdán találkozunk személyesen,ahol azért kicsit diszkrétebben dumcsizhatnánk a témáról,de nem! Nekünk ehhez az internetre van szükségünk Kép!

Judit!

Jaj,Te olvasol a gondolataimban! Tegnap este már nem néztem be,viszont kispapinak pont meséltem,hogy ahéten beszélgettem Veled a halottak napjáról, meg az egész emlékezésről,mert nekem is pont ez jutott eszembe a tegnapi hangulatomban. err most látom,hogy Te is itt lyukadtál ki. Ez olyan jó érzés Kép. Végülis nagyon szép volt a tegnap este,beszélgettünk egy nagyot. Nálunk kispapi az,aki nehezen enged utat az érzelmeinek,illetve a szomorkás érzelmeinek.Nagyon fél ám a könnyektől! Most már sokat változott,és elhiszi,hogy nem attól lesz 100%-os férfi,ha soha nem sír...

Ildi!

Nagyon jólestek a szavaid,annak főleg örülök,hogy képben voltál,átfutott az agyamon,hogy vajon mit szólnak majd az újak Kép A "pöcörős" szót nagyon rég hallottam, Pesten és a pároméknál nem nagyon használják szerintem. Megmosolyogtam Kép.

Manóka!

Hááááát...velem nem volt nehéz akkoriban összefutni Debiben,mindenhol ott voltam Kép

Bogi!
Nekem is sokat vagy az eszembení!

puszi

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Csatlakozom NellihezKép
Megnyugtató az a tudat, (bár annyira örülni nem tudok nekiKép ) hogy nem vagyok egyedül a szexuális passzivitással. BÁr mondani szoktam kispapinak, hogy azért ezt a negyedévet is ki kellene pipálniKép
Én sok mindent azért még a szopinak tudok be, biztos tudják ezek a fránya hormonok, miért így kell működniük.Kép
BEzzeg mikor várandós voltam, de sokszor eszembe jutottKép Akkor meg a kispapi mondta azt, hogy neki ez olyan furcsa (perverzKép, hogy annyira inkább ne. HIába győzködtem, hogy legalább a kicsi is érzi anyja apja ilyekor is szereti egymást.Kép Úgyhogy maradtunk a plátói szerelemnél. Kép
Azért meg szoktam nyugtatni, hogy én gondolatban nagyon szeretném, csak mire este odáig jutunk, már összecsúszok, reggel, amikor jólesne meg általában Zsófira kelünk ő meg bután nézneKép

JUdit!
Én pont ezért vettem ki Kedvencekből, sunyi alattomos módon ezt az oldalt és cseréltem ki a főlapra.Kép Kicsit macerásabb, de lehet hogy elkerülhető a pár napos hidegháborúKép

in medias resKépKép
már megérte ma benézniKép
Léna babának nincs albuma, vagy csak én nem találom?

manóka
Várom az albumotKép

Sherlock

OrskoKép
Hallanád csak a mi kutyinkat, hogy horkol néha.Kép

Jövök még!

Ildi
bpildi

Sziasztok!

Beférek én is a mai témába... bár a "nem-sok-kedvem-van-hozzá" közben (igaz a tanulásra szánt gyerekmentes napokonKép) azért nekünk is sikerült összehozni a következőt KépKép Nekem angyali türelmű ebből a szempontból a párom... Mint "tejcsárda" egyelőre még buzgón hivatkozom a hormonokra Kép Mondjuk nálunk sokat lendített a megértésen az, hogy ugye most ő van Csengével éjjel.. és hát rá kellett szoknia az éberen alvásra, és kezdi érteni, miért vagyok időnként már reggel hulla fáradt.... (pedig az éjjel felébredek 2x, betakarom hol van a félóránként ébred a gyerek-hez képest...)

Buksi
Nekem már tavaly is, és most is az jár(t) állandóan a fejemben, hogy mindenkire akkora terhet rak a sors/Gondviselés, amennyit elbír... és mindennek van értelme.... és ahogy Ti éltek ezzel a "teherrel", az példamutató... Bár azt most sem vagyok képes felfogni, hogy miért kell ezt egyáltalán bárkinek is átélni... Kép Ennél nagyobb fájdalom nem hiszem, hogy van...
Mondjuk én mások ilyen terheibe is képes vagyok belerokkanni KépKép

vidámabb Kép
CSengus nagyon édi volt tegnap KépKép "Orlov ügetőt" ugyan nem kapott, de kapott mindenféle más méretű/anyagú egyéb lovat ... már egész kis ménesünk van KépKépKép Sógoromék nagyon viccesek voltak, vagy 5x-ös csomagolásban volt az egyik kicsi ló... CSengus a 3. doboz után azért közölte, hogy ezt már unom KépKép

kicsi szépségpötty: ma kezd lázasodni, és egészen csendes jókislány Kép szokatlan és ijesztő Kép ... ráadásul én is dögrováson vagyok, de Levi (szerencsére) igencsak aktív... de csak túléljük ezt a napot...

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

KisbuksiKép
Ha már tudsz róla mesélni, röviden megírnád, mi történt Veletek? Csak hogy az újak is képben legyenek.

IldiKép
Örülni én se örülök, higy sok kismamának nincs kedve a sexhez, csak megnyúgtató, hogy nem vagyunk egyedül. Nekem is sokszor délután lenne kedvem a dologhoz, de mire este lesz, és a két gyereket leteszem aludni, már hulla vagyok, és végre nyugalmat szeretnék.
Én pl. egy kis hátmasszázzsal, hátvakargatással elég jól elvagyok. A kényeztetés jobban hiányzik, mint az aktív sex.
(Lassan 18 éven felülieknek lesz ez a topic.) De jó, hogy ilyenekről is tudnunk beszélgetni, és senki nem ítéli el a másikatKép

Ma egy olyan jót tornáztam, kimondottan jólesettKépKépKép
Talán jön vissza az energiámKép, na meg ezzel arányosan az étvágyam isKép

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Hát el kell mesélnem kispapinak, hogy nemcsak mi kűzdünk ilyen gondokkal.

Egyébként elmesélem mi volt tegnap.

Elmentünk érte a buszjoz, de mivel a húgom itt aludt, őt haza kellett vinni. A párom meg anyuéknál megkérdezte, hogy na mi van itthon? (Mert előző nap telefonon kérdezte, hogy itthon van-e valami, én meg mondtam, hogy van.) Erre anyám: Csak nem a teszt? Hát olyan ideges lettem egyből, hogy nem igaz. Csináltam itthon apucinak meglepetés vacsorát, képeslapot gyártottam, beleírtam, hogy Mit szólnál, ha jövő júliusban mégegy szülinapot ünnepelnénk? Mondjuk a kisfiadét? Erre anyám beszól.
Végülis ott nagy volt az öröm, ölelés, stb. Itthon megvacsiztunk, minden jó volt, aztán mikor lefeküdtünk, a párom közli, hogy nem így képzelte el a hazajövetelt. Főleg, hogy ilyen hírrel fogadom. És hogy ő nem tud aludni, mert ideges. Aztán persze jött a szebbnél szebb gondolat: Hogy ő boldogtalan, és nem biztos benne, hogy a házasságunk elbír mégegy gyereket. És nekem olyan ember kellene aki nála jobban szeret!

Hát ezek után csodálkoztok, hogy olyan kétségbeesett voltam? Mert őneki baja velem, hogy kövér vagyok szerinte, hogy nem vagyok aktív a szex terén, és hogy a takarítás nem az ő elképzelései szerint folyik. (Minden nap takarítok, csak nem úgy, ahogy neki tetszik.)

De mondjátok meg, hogy hogy lehetne ilyen problémákkal helyre hozni egy házasságot? Legszívesebben azt mondanám, hogy váljunk szét, ha lenne hová mennem, de minden a férjem nevén van, a ruháimon kívül nekem nincs semmim. Ja bocs, egy videólejátszóm van.

És ezt a helyzetet egy újabb gyerek sem fogja jobbá tenni az biztos.

Na jól kipanaszkodtam magam, bocsássatok meg.

Persze ma már felhívott, hogy ne haragudjak, tegnap bolond volt, mert szex hiánya van. (Magyarul neki ez a legfontosabb az életben.)

Holnap megyek UH-ra. Kíváncsi vagyok mi újság. Majd jelentkezem, jó?

KépKép

KépKép
farkasbogi

jajj Bogi!! nagyon borzasztó amit leírtál. Tudod elitélendő talán amit mondok, és sokan meg fognak vetni, de talán tényleg át kellene gondolni a Pocak ügyét.
Nagyon élénk bennem az érzés, milyen is egy rossz kapcsolat, ahol csak a d.gás a lényeg, ahol nincs egyensúly. Tudod, a nővéremék is hasonlóan élnek. Szörnyű ezt kimondani, ma ő is sajnálja a korábbi döntését. Nem a kisfiú tehet róla, őt szereti, de 2xes szenvedés a picinek, ha az anyának szenvedés és boldogtalanság az élete. Hajszál választja el őket a folyamatos megcsalástól, a kimondott nyitott házaságtól, állandó b.szogatások, örök feszültség. Futkos a hátamon a hideg, ha a náluk uralkodó légkörre gondolok.
Minden idegszálam ragaszkodna egy Pocakhoz, de látva a kimeneteli lehetőséget, azt hiszem másként döntenék.
Ha élő szó lenne, azt mondanám, hogy a férjed egy nagy F.SZ, és keress másikat! Egy gyerekkel könnyebb, mint kettővel! Kavarognak az indulatok bennem, nem vetíteném rád őket, de vess be minden lehetséges módzsert, hogy megtaláljad a most MINDENKI számára helyes utat.
J
u.i.: már megint itt kotlok
holophernes

SziasztokKép

Hm látom egyesek alvászavarral küzdenekKépKép Úgy látszik napközben nem elég intenziv a csemete és nem fáraszt le titeketKépKép

JuditKép
Vettem az adást, minden téren, nézd meg a www.remohobby.hu oldalát és irkáld ki magadnak mit szeretnél, oszt áruld majd el nekem isKépKép
Az orrba csöpi már megy ezerrel, de a helyzet romlani látszikKépKép Tuti hogy szombaton abban a kicseszett szélben fázhatott meg, pedig ugy felöltöztettem, hogy mikor indulás elött feldölt a lakásban észre sem vette az ütödést, hanem csak gurultKép annyi ruha volt rajta, biztos ami ziher.
Nagyon nagy baj lenne, ha jövőhétre halasztanánk?? Nem szeretnék utána csöpögő nózis Pöttömöket olvasni, inkább birjunk ki még egy hetet.

OrskoKép
Az intimitás területe kb hasonló nálunk is, tuti császár közben szereltek belém egy szerkentyűt, ami érzi hogy kezdek visszintesbe kerülni, oszt bekapcsolja az alvókámat rögtönKépKép Ezzel azt akartam érzékeltetni, hogy nekem mire leér a fejem a párnára már alszom is. Apa meg megjegyezte, hogy ő meg már rég elfelejtette hogy is kell, mit is kellKépKép

IldiKép
A mondokáknál én általában az első sornál el akadok, vagy éppen halandzsázok egy sortKép Ezért is mentem el a ringatóra szombaton, legalább tanulok, legalábbis bizom benne, noh meg a fiam végre halljon normális énekhangot is ne csak az anyja fals hangját, amiért sokan fizetnének hogy hagyjam abba az éneket, mikor rázenditekKépKépKép vagy szokták javasolni hogy rajzoljam leKép

Még egy kreativ játékötlet, igaz majd ugy öt éves felé lesz izgalmas nekik, de nem rég jutott eszembe. Buksika, tudod ahol vettük a cipőket csepelen, ott a cipősdobozunkban volt egy édes képsorozat kicsi angyalokról, hála két párt vettünk igy pont két uaolyan képsorunk van. Azt gondoltam ki, hogy felragasztom kemény kartonlapra és szépen kivagdalom őket mint a kártyákat és állati jó lesz majd memori kártyának, ezt még mi nagy culák is élvezhetjük majd.

BuksikaKép
Ezek mind mind mi vagyunk és a legjobb orvosság ha megéljük és nem dugjuk a fejünket a homokba. Ez a legjobb amit tehetsz, fészkeld be magad kispapi ölébe és légy újra kisbabaKépKépKépKép
Bparty nekünk a 2. a is jó, csak legyen egészséges manó, már kicsit uncsi hogy két hetente folyik az orra egy hétig.... és mindig csak akkor mikor hirtelen vált az időjárás, mikor már beállt akkor semmi gáz.

Az alvás továbbra is krimi, bár ma éjjel csak kétszer kelt fel, de igy is köztünk aludta át az éjszakát, apát lerugdalta rendesen... jó lenne ha visszaszokna a kiságyába....

Most megyek mert mindjárt ébred és hallom hogy szegény alig bir levegőt venni, annyira sipol...

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Szia Judit!

Hát igen. Tény, hogy a férjemet kevesen viselnék el, és ezt ő is tudja. Nálunk sajnos már volt megcsalás téma is, és most is napirenden van, hogyha én nem vagyok képes kielégíteni az ő napi 2szeri vágyát, akkor máshol keres lehetőséget. Eddig még nem tette meg amióta Lili megszületett, de ki tudja, ami késik, nem múlik. A vicc az, hogy engem most jelen pillanatban nem érdekel ez a dolog.

A másik vicc, hogy mindezek ellenére (tudom nem fogod elhinni), elég jól élünk együtt, és jó a kapcsolatunk. Ez az egyetlen sarkallatos pont, amiből midnen további problémája ered. És ha egyszer kifakad, utána nagyon hamar bocsánatot is kér, és mondja, hogy ez csak az ő hülyesége, mert önző, és magának csinálja a bajt, a feszültséget. Röhej, de ha kielégítem a vágyait, akkor utána tényleg helyre billen lelkileg is. Úgy látszik ő most van abban az időszakában, hogy felfokozott az éhsége.

De mindezek ellenére nem ringatok illúziókat, és tudom, hogy probléma van a házasságommal, és eleve hülyeséget csináltunk, mikor összeházasodtunk. Ennek ellenére nem tudok lépni. Nincs hova mennünk, és anyagilag sem tudnám magunkat eltartani, a férjemre nem számíthatok, mert bár kötelességének érezné, hogy támogasson, neki sincs miből. Meg modnom, hogy az együtt töltött idő 98%-ában nincs gond köztünk, de az a 2% sokszor felerősödik. A problémákat általában úgyis sokszorosának érzi az ember.
Szóval annyira nem gáz a helyzet, mint ahogy hangzik.

Persze gondolhatod, hogy most mentem a menthetőt, de én tényleg nem vagyok boldogtalan a férjem mellett, és a szeszélyeit meg elviselem. Néha persze rosszul esik, mint tegnap is, de aztán napirendre térek felette. Gondolom minden házasságban van ilyen.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Nah ujra én. Mire megirtam az előző pár szerencsétlen soromat, addigra kisregényt irtatokKép

BogiKép
Nem egyszerű az biztos a dolgod, csak hasonló dolgokat tudnék irni, mint Judit. Van egy közhelyes közmondás, de nagyon igaz: kutyából nem lesz szalonna. Majd mesélj mi volt az uhán.

JuditKép
Ne vidd tulzásba a melót, megártKépKép

BuksikaKép
Az auchant már mi is átnéztük ától zettigKép és tervbe vettük a kari ajándékokat. Sőt éppen fel is fedeztem hogy van játszi asztalkájuk is amit a pamerspontokért lehetett kérni, de már az újabb, tényleg nem egy nagyszám a másikhoz képest...viszont az ára az jó huzós 12 ezer.

NelliKép
Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljanak most felKépKépKép jó hogy van ehhez erőd, nekem most inkább fogyóban van, kezdek hibernálódni ahogy jön a hideg és lelassulni...

RebiKép
Elképzelem mennyire elege lehetett Csengusnak a bontogatásbólKépKép +++++++++++++ energia a gyors gyógyuláshoz.

Jányok majd irok az adminnak hogy tegye ki a piros karikát a topicunk elé a 18 as számmalKép

pusz
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok,

Bogi,
sztem sem kell keseregni, minden férfinek van valami hibája, és, én is úgy gondolom, hogy nem éltek ti rosszul. Van, olyan férfi, aki mindig szexet akar, van, aki soha, van, aki iszik, van, aki soha nincs otthon, van, aki nem becsüli a családját, nejét stb.
Szóval, én azt mondom, mindenki tartozik egy kategóriába.
És, én úgy goindolom, nincs olyan ember,meg olyan házasság, ami mindig happy. Én is, egyik nap haragszom a férjemre, még talán meg is bántom, aztán meg elmúlik, hisz szeretjük egymást.
A szex, az meg ...igen, hol van már, amikor még csak ketten voltunk, és ahol értünk, ott csináltuk? Egész napos gyerekezés után nem könnyű még az is, meg nem is tudod kizárni a manókát a szobából fél órácskára, de sztem, így van ez, minden házasságban. Majd, ha önálló lesz a gyermek, akkor visszatérnek a régi idők, hogy csak mi kettenKép
Úgyhogy, ne keseregj sztem. A meglepi jól hangzottKép

Ági,
remo...irigyellek, én is mennék szivesen, ha nem lenne olyan messze, de majd csak küldök valakitKép
vannak műanyag karácsonyi gömbök?

Itt esik az eső, ki sem tudunk mennia fiúval, mert még hideg is van nagyon. Így, bánatomban sütök kis palacsintát, meg várom haza apát, hátha sietKép
Ja, a dolgozathoz még mindig nem kezdtem hozzáKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Huh, volt mit olvasnom és ezer bocsánat, ha valakit kihagyok. De igyekszem::

Bogi!
Gratulálok a babóhoz, remélem uh oké volt. De: és is átgondolnám ezt az egész szitut, mert ezek a gondok csak fokozódnak. Főleg két gyereknél nem fogod tudni az ő igényeit még ennél a színtnél sem kielégíteni. Igaz, hogy a 2. ygerkőcnél az ember rutinosabb, nem aggódja tele magát,de DÖG fáradt leszel. Legalábbis én az vagyok. Gondoljátok át az egészet, nem könnyű ezeket a lépésekezt megtenni, de most talán még egyszerűbb.
De persze Te tudod.... És kívánom, hogy helyesen és az eszeddel dőntssél (azért a szívedre)

Ági!
Daninak jobbulást, vettem Milka szívet, nem probláma, hogy ki fogja megenniKép

Buksi!
Én is rengeteget gondolok Rátok, mondom is sokszor a páromnak, hogy nagyon becsüllek benneteket, hogy ezt így csináljátok. Valóban nem szabad feladni magát az embernek, bár ennek nagyon nehéz ellenállni.
Egyébként én is 14 éves koromig anyuékhoz vándoroltam éjszaka(van tesóm egyébként). Utána azért nem, mert kimentem Németo-ba suliba és koleszbe. És eleinte piszkosul hiányzott.

Judit!
KispapiKép Amikor Hanna született én másdoik lettem, halálosan szerelmes lett a lányába. Én meg a fiambaKép
Nekem a spontán simogatások, hogy csak úgy megcsókoljon, hogy kézenfova sétáljunk, ezek nagyon, de nagyon hiányoznak.

Megpróbálom a táblát megcsinálni.
Ildi kérlek írd meg újra az adataidat, mert már archivba kellene keresgélnem. Így egyszerűbb.

Hajni!
Alexa jobban van?

Szex: Volt egy idő, amikor azt hittem, hogy már oké minden( akkor Oli elég jól aludt), de most már megint hulla fáradt vagyok. Ha már belemelegedünk, akkor nem rossz, csak minden tovább tart. Szerencsére megértő és segítőkész.Kép

Ennek a témának a kivesézését plíz, ha mi is tudunk menni.

Buksi! Mégegyszer Neked szól:
Jó a másodika is.
Az autós játék dobozát megpróbálom lefotózni, persze, ha a Hanna nem látja. Így egyszerűbb.

puszi

Ines

Ja, itt vettem Hannának playmobil repcsit 3000-rel olcsóbb, mint a Corába.
http://www.babaszoba.hu/forums/messages?tid=312285;from=17

Tünde!
A Rózsavölyi kirakatába láttam a kottát. Petőfi Sándor utca.
ini

BogiKép

Én nem tudom, milyen a házasságod, így véleményt se tudok alkotni. Meg hát a sex nálunk sem fenékig tejfel (az én részemről). Az én párom is nagyétvággyal volt/van, de már alkalmazkodott az én igényeimhez. És soha nem mondana olyat, mint a Te férjed. Ez nagyon megfogott: amikor azt írtad, hogy "Hogy ő boldogtalan, és nem biztos benne, hogy a házasságunk elbír mégegy gyereket. És nekem olyan ember kellene aki nála jobban szeret!"
Ha ezt őszintén mondta, akkor nem ártana leülnötök, és megbeszélnetek mindent.
Meg az sem tetszett, hogy mindenért kritizál: rossz sex, rossz takarítás, kilók. Ő tökéletes? Te a fejéhez vágod a gyengeségeit?

Ne haragudj, nem szerettelek volna megbántani. Sőt! Boldognak szeretnélek tudni!
Beszélgessetek, hátha menthető még a menthető. Utána már pozitívabban írtál. Kérdés, hogy így érzed-e valójában?

Írdd meg, mi volt az UH-n.

Puszi:
Nelli
hnelli

Bog'Kép
Remélem van remény, és ahogy te írod tényleg jól vagytok 98%ban.Drukkolok, tiszta szívből. Az intim élet nagyon fontos a kapcsolatban, és nem csak az utódlás miatt. Szóval ebből fakad, hogy sok dolog felett el tudunk siklani, hogy a másikon felejtjük a szemünket, hogy az illata örömet okoz, hogy hiányzik a csókja. Szex nélkül nem megy. Nem vagyok nimfo és kussolok is, mert nálunk is geb.sz van. Bár ez utóbbi miatt töröm a fejem eleget. De a pénz nem lehet kifogás a váltásra. Ha most meg tudtok élni, akkor külön is! Bár tényleg nem ismerem az életeteket, sok drukkot, kitartást és 2%-kal több nyugalmat kívánok.KépKépKép
Ági Kép
Ezen az oldalon szinte semmi sincs, csak árak. Szóval mégiscsak látni kéne. Elviszel magaddal, lécci, lécci??
Jobbulást nektek, és nagyon sajnálom a csütörtököt, és azt hiszem a szerdát is.
BuksiKép
Nekünk van vhol egy közös csatornánk, mert már nem ez az első. És ez nagyon jó.
RebiKép
Ritkán olvasok efféléket, sajnos. Jó hogy vannak még ilyen emberek.
Manó
palacsintát sütni és el is újságolni felér egy közszemérem elleni vétségnek!!Kép

Miután szinte mindenkinek szerelmet vallottam itt hazamegyek. KépKépKép
J
holophernes

Judit!
Én is kínozlak egy kicsit. A férjem vett szombaton a metróban egy palacsintasütőt és mivel új szerezemény próbálgatni akarta. Szóval szombat és vasárnap is palacsinta colt reggelire ebédre vacsira.
A drága jó nagy átmérőjűt vett, így elég szépen lehete Crepes-t sütni.

Kézeljétek, tegnap voltunk a barátnőmmel Tescoba(Budaőrs). Akart venni a fiának egy kasszát(vettünk is). Több fajta volt, a legdrágább 6000,-. 4000,-ami nem tud semmit. Volt még egy aminek a futószalagja is elemmel ment, mikorfon, kódleólvasó stb, messze az volt a legjobb. Ár sehol. Indultunk a kódleólvasóhoz... 1890,- -re volt beárazva. Félre kódoltákKép Én is vettem a Hannának, bár ő kapott ztavaly karira, de ha az elromlik, akkor megkapja ezt.

puszi

Ines
ini

Rebi!
Csenének boldog születésnapot és remélem nem lett beteg!!!!

Ines
ini

Judit!
A tápszer csere variációm nem jött be.Szerintem ez egy fejlődési kórszak, amin túl fogunk lenni. Remélem hamarosan.

puszi
Ines
ini

Hanna a focistaKép
Kép
ini

Oli vizsgálja a mosógépetKép
ini

Sziasztok!

ÁgiKép
Remélem jobban van DaniKép
Kiságyba visszaszokás ... Kép Tudod könnyű a jót megszokniKép

Ini!
Nagyon szép kislányod vanKépOli meg olyan itt hátulról, mintha az én Zsófimat látnám.Kép
TündériekKép
Az ilyen akciókat én is szeretem, de ha nincs ilyen éppen akkor csinálok. KépMi egyszer szintén Tescoba kicseréltük két takaró vonalkódját csukibaKép Azt hiszem egy 7e takarót vettem 4 e-ért. Kép Kicsinek is tud örülni az ember.Kép

Jövök még, de felkelt Zsófi

Ildi
bpildi

Ini, hihi elsőre úgy olvastam, hogy kaszát vett a barátnőd Kép Gondoltam azannya, jó dolgos fia lehet. De mi a ráknak egy kaszára futószalag? Kép Kép
orsko

ORSKO Kép Kép Kép Kép
Majd behaltam!

Holnap megyek UH-ra. Majd este jelentkezem.

És köszi a bíztatásokat.

Nelli!
Nem bántottál meg. A férjem ilyen, és amióta megismertem ilyen. Tudni kell, hogy mi nem szerelemből házasodtunk össze. Szeretjük egymást, és ragaszkodunk egymáshoz nagyon, de a férjem sajnos a szerelemben már régóta nem hisz. És tudod mi a furcsa? Hogy ennek ellenére vágyik rá. És ez az, ami a legjobban összezavarja szegényemet. Hogy őszinte legyek, ez mindenkit gallyra vágna.
Szóval ő tisztel, becsül, szeret engem, és a neveltetésének köszönhetően egy örök elégedetlen, és a tökéletességre törekvő ember. Persze ezt el is várja mindenkitől. Neki anyukája az etalon mindenben, és ezért vágja a fejemhez a takarítás dolgot pl.
Én nem azt láttam otthon, amit ő, és sajnos hiányosak az ilyen terű ismereteim. Ő meg ennek ellenére igazi férfi, mindent szana szét hagy, ahelyett, hogy legalább azzal segítene, hogy a rendet megőrzi.
Egyébként én nem az a típus vagyok, hogy a fejéhez vágnám a hibáit. Én békeszerető ember vagyok. És úgyis mindig megenyhül, és rájön, ha hülye volt.

Na puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

BogiKép

Én is a tökéletességre törekszem, maximalista vagyok, így vannak tapasztalataim etéren. Sajnos sokat csalódik az ilyen ember, mert ugyanazt várja el a többi embertől is, mint amit magától, de mint tudjuk, az ember gyarló. Ebben a megvilágításban egy picit jobban megértettem a helyzetet, mert nálunk is úgy van, hogy a férjem jobban szeret engem, mint én őt. Valószínű hasonló okok miatt én is mindig a tökéletességre törekszem a kapcsolataimban is, és persze a párom nem a tökéletesség szobra, mint én sem.
Azért ilyen mondatokat mégsem mondok neki, de hát vannak, akik hirtelenebb természetűek.

Kívánom, hogy rendeződjön a helyzet nálatok, és a férjed majd annyira tudjon örülni a babának, mint Te fogsz, ha már elrendezted ezt magadban. Mert én hiszem, hogy nagyon fogod akarni és szeretni azt a kis lényt, aki Titeket választott szüleinek.

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Nekem is archivot kellett olvasni. Mi minden történik egy nap alatt! Már korhatárosok lettünk?? Kép

Én is csatlakozom a csapathoz. Nálunk sem túl rózsás a helyzet szex ügyben. Sajna csak keveset vagyunk együtt, bár akkor legalább jó. Pedig én nem is szoktam éjszakázni, arra sem foghatom a dolgot, mégis sokszor hullának érzem magam, vagy egyszerűen nincs kedvem hozzá.

Ági, akkor úgy látszik én vagyok a kivétel, aki az éjszakai szopik elmaradása után se lett nagylány. De igazad van, egyenlőre én is inkább örülök neki. Bár az addig még eszembe sem jutott, hogy ezzel spórolhatok is. Kép Szorítok Daninak, hogy a nátha elkerülje.

Buksi, én is csak csodálni tudlak. Ahogy most ezt leírtad, bennem is előkerültek a tavalyi képek, ahogy szorítottunk értetek és utána a döbbenet, hogy miért kellett ennek így történnie. Persze mindennek megvan az oka, mégha sokszor nem is értjük. De a lényeg, hogy olyan szép kis család vagytok, és olyan jó olvasni rólatok. Kép

Judit, anyukám is mindig azt mondja, hogy nem kell mászni, álljon fel és rögtön menjen. Állítólag én így csináltam. Kép

Orsko, ilyen picinek bármilyen alkalomból lehet ajándékot adni. De azért csak kell, hogy valami a fa alá is maradjon, nem? Kép

Manóka, mi ez a dolgozat? Te is suliba jársz? Nekem is kéne írni néhány dolgozatot, ha esetleg nagyon unatkoznál. Kép

Rebi, drukk Csengének, hogy ne legyen beteg!

Bogi, a többiek már mindent leírtak, szinte ugyanazt, amik nekem is eszembe jutottak jó és rossz oldalról nézve egyaránt. Csak drukkolni tudok, hogy rendeződjenek a dolgok.

Ines, köszi a címet. Ez a Petőfi utca hányadik kerület? Merre van?
Ilyen kasszát mi is láttunk a Auchanban, még néztem is egy nagyot a kódleolvason, hogy mi mindent ki nem találnak. Kép

Ildi, kicseréljük a vonalkódokat? Hát ejnye-benye! Kép

Ma előszedtem a gitárt. Kitti először elég furcsán nézett, aztán mikor közelebbről is megtapogathatta a gitárt, úgy nézett ki, mint akinek kezd tetszeni a dolog, majd fogta magát, és tovább mászott valami játék felé. Mégsem érdekelte annyira.

Viszont délután meglepett azzal, hogy nekem is másfél órát aludt. Én meg ahelyett, hogy csináltam volna valami értelmeset, csak ültem a tévé előtt, mondván úgyis mindjárt ébred, nem állok neki semminek.

Pusza,
Tünde
rtünde

Sziasztok!

RebiKép
Én nem vagyok teljesen képbeKép Csengus lóimádó?Kép
Kiskoromban és is mindig lovagolni akartam. Mindenre pokrócot raktam nyereg gyanántKépIsten éltesse!!

IniKép
Az adataink:
Zsófia született 2003.nov.20. 3600gr/53cm
névnapja: szept.17.
szülinapom: aug. 9.
Mi az a crepes? Itt falun nem tudjukKép

BogiKép
Nem értem hogy mondhat ilyet a férjed, hogy nem bír el még egy gyereket a házasságotok. Vagy hogy foglalkozhat egy gyerek mellett olyan negyed-ötödleges dolgokkal mint a takarítás.Kép Az én férjem számára az az elsődleges, hogy a gyerek mindig jól érezze magát, biztonságba, tisztán legyen. A többi meg mind le van ....KépNéha még én isKép
Judit!
lehet hogy ez a lányos apák közös vonásaKép

De tudom nem vagyunk egyformák, itt az élő példa a sógorom személyében, aki még néha a szőnyegrojtot is kisimítja.Kép
Ő is általában kiköveteli az anyukájától a szobája rendbetételét.(mert mi még együtt lakunk)
Tehát gondolom ezt el fogja várni majd a leendő feleségétől is.Kép
A történethez hozzá tartozik, hogy mi úgy lakunk együtt, hogy a férjem nagyija, édesanyjaKép, és a bátyja (amíg nem építkezik fel). Az én szüleim is 300 m-en belül.
Van segítség bőven, de azért szeretek én gondoskodni a mindennapi betevőről és a rendről is. De ha belegondolok, hogy egy normális családmodellben élő anyának, milyen gáz sok dolog megszervezése, őszintén együttérzek velük.
Még emellett is Zsófit csak 10 hónapos korában hagytam el egy fodrász erejéig. (azt is már szinte egészségügyi okból nem hiúságbólKép)

Egyszóval forr a vérem amikor egy anyát bántanak, a szex, fölös kilók meg takarítás miatt. Légy önző te is és foglalkozz csak a picivel, nehogy a rosszul érezze magát.KépKépKép

Buksi!
A pöcörő szót biztos azért nem ismerik errefelé, mert itt csak a kukikkal foglalkoznak a lyányok, abból is mostanában a nagyobb fajtávalKép

Puszi: Ildi
bpildi

Helló piroskarikás topik! KépKép

Hűűű, de jó a téma! Viszont most kicsit bánom, hogy nem zárt a topik, mert én kicsit szemérmes vagyok ám Kép Szóban meg méginkább Kép
Valószínűleg a természet talált ki így minket anyákat, hogy ne akarjuk, azaz, hogy ne bírjuk akarni a dolgot. Merthát az udód a fontos!

Manóka: mi az a csoportdinamika? Amúgy én még csak most fedeztem fel, hogy te szülésznő vagy! Hú, de szép szakmád van!!!!

Tünde még biztos nem álltak át a hormonjaid, de azért ne várd évekig a mensit. Kép Képzeld az egyik kolleganőm ezt tette, azt mondta olyan jól elvan nélküle. Csak aztán meg kiderült, hogy hormonzavara lett. Persze nem ijesztgetni akartalak, csak elmeséltem.
Vasárnap is másfél óra alvás, hétfőn is?! Hurrá! Holnap is lesz ennyi időd, mondjuk dolgozatot írni...

Buksi! Nagyon meghatódtam a kis bújós-odavackolós-mélázgatós írásodtól! Hihetetlenül erős kis család vagytok ti! Kép

Agresszivi Judit, már biztos lehiggadtál ugyi?!
Piros cérnát a mi rokonságunkban is szokás tenni az újszülött baba kezére, de mi ezt inkább kihagytuk. Most már lehet, hogy Léna is kihagyná...azaz elintézné, hogy ne legyen ott! Kép

A hugommal mi is előszeretettel jártunk anyuék ágyába. Persze apum oldaláról közelítettünk, mert nálunk anyum a szigorú. Aztán meg sokszor volt olyan is, hogy egy ágyban aludtunk a tesómmal. Reggelente a szülők csak csodállkoztak, hogy a két csajszi már megint összevackolt.Kép

Ildi, kispapi másodszori vacsoráztatása Kép

Rebi Isten éltesse Csengét sokáig! Mi is voltunk nemrég egy 3 éves kislány szülinapi bulijában, mivel közölte, hogy ő most paripa, ezért csakiskizárólag lovas ajándékok jöhettek szóba. Még a torta is ló alakú volt Kép

Bogi és egy ilyen esti beszélgetés után te hogy tudtál aludni?! Hát nem irigyellek most! Nagyon fogsz utálni, ha megkérdezem, hogy hány év köztetek a korkülönbség?

Ini köszi kérdésedet, sokkal jobban van! KépSőt már csak a nózija folyik.Kép Remélem szerdáig elmúlik...
Szuperek a képek, Alexa is így lesi a mosógépet Kép

Ági nem írtál a babakezek-lábak-gyurma-gipszöntéses kérdésemre. Tom', hogy a hobby homok a legjobb hozzá, csak gondoltam a gipsz és a gyurma occsóbb, mint a homokragasztó. Bár lehet, hogy megéri befektetni...

Ma voltunk védőnéninél. 70 cm a pici lányom! Hihetetlen! Amúgy megint előadta, hogy "éhezik, azért ébred éjjel" dumát. Annyira nem akarom ezt elhinni.
Apa dolgozójában is voltunk ma. Hát komolyan mondom az a sok férfi jobban fogadott, mint az én idétlen kolleganőim! Leginkább a szóvivő (aki a tévében mindig nyilatkozik a kár- és tűzesetekről) volt aranyos. Dajkálta Alexát, aztán megkérdezte Jancsimat, hogy "neked már mondta, hogy 'Apa'? Mert nekem igen!" Kép

Többiektől sorry, hogy nem írtam, de most megyek, mert kedvet kaptam és megkörnyékezem apát... Kép Kép Kép Képzeljetek ide egy piroskarikát!

Puszi
HajniKép
tigribigri

Helló piroskarikás topik! Kép

Hűűű, de jó a téma! Viszont most kicsit bánom, hogy nem zárt a topik, mert én kicsit szemérmes vagyok ám Kép Szóban meg méginkább Kép
Valószínűleg a természet talált ki így minket anyákat, hogy ne akarjuk, azaz, hogy ne bírjuk akarni a dolgot. Merthát az udód a fontos!

Manóka: mi az a csoportdinamika? Amúgy én még csak most fedeztem fel, hogy te szülésznő vagy! Hú, de szép szakmád van!!!!

Tünde még biztos nem álltak át a hormonjaid, de azért ne várd évekig a mensit. Kép Képzeld az egyik kolleganőm ezt tette, azt mondta olyan jól elvan nélküle. Csak aztán meg kiderült, hogy hormonzavara lett. Persze nem ijesztgetni akartalak, csak elmeséltem.
Vasárnap is másfél óra alvás, hétfőn is?! Hurrá! Holnap is lesz ennyi időd, mondjuk dolgozatot írni...

Buksi! Nagyon meghatódtam a kis bújós-odavackolós-mélázgatós írásodtól! Hihetetlenül erős kis család vagytok ti!

Agresszivi Judit, már biztos lehiggadtál ugyi?!
Piros cérnát a mi rokonságunkban is szokás tenni az újszülött baba kezére, de mi ezt inkább kihagytuk. Most már lehet, hogy Léna is kihagyná...azaz elintézné, hogy ne legyen ott! Kép

A hugommal mi is előszeretettel jártunk anyuék ágyába. Persze apum oldaláról közelítettünk, mert nálunk anyum a szigorú. Aztán meg sokszor volt olyan is, hogy egy ágyban aludtunk a tesómmal. Reggelente a szülők csak csodállkoztak, hogy a két csajszi már megint összevackolt.Kép

Ildi, kispapi másodszori vacsoráztatása Kép

Rebi Isten éltesse Csengét sokáig! Mi is voltunk nemrég egy 3 éves kislány szülinapi bulijában, mivel közölte, hogy ő most paripa, ezért csakiskizárólag lovas ajándékok jöhettek szóba. Még a torta is ló alakú volt Kép

Bogi és egy ilyen esti beszélgetés után te hogy tudtál aludni?! Hát nem irigyellek most! Nagyon fogsz utálni, ha megkérdezem, hogy hány év köztetek a korkülönbség?

Ini köszi kérdésedet, sokkal jobban van! KépSőt már csak a nózija folyik.Kép Remélem szerdáig elmúlik...
Szuperek a képek, Alexa is így lesi a mosógépet Kép

Ági nem írtál a babakezek-lábak-gyurma-gipszöntéses kérdésemre. Tom', hogy a hobby homok a legjobb hozzá, csak gondoltam a gipsz és a gyurma occsóbb, mint a homokragasztó. Bár lehet, hogy megéri befektetni...

Ma voltunk védőnéninél. 70 cm a pici lányom! Hihetetlen! Amúgy megint előadta, hogy "éhezik, azért ébred éjjel" dumát. Annyira nem akarom ezt elhinni.
Apa dolgozójában is voltunk ma. Hát komolyan mondom az a sok férfi jobban fogadott, mint az én idétlen kolleganőim! Leginkább a szóvivő (aki a tévében mindig nyilatkozik a kár- és tűzesetekről) volt aranyos. Dajkálta Alexát, aztán megkérdezte Jancsimat, hogy "neked már mondta, hogy 'Apa'? Mert nekem igen!" Kép

Többiektől sorry, hogy nem írtam, de most megyek, mert kedvet kaptam és megkörnyékezem apát... Kép Kép Kép Képzeljetek ide egy piroskarikát!

Puszi
Hajni
tigribigri

Bocsánat a duplázásért, de a giffek miatt bekavart... már nem tudom kitörölni...
tigribigri

Buksinak azért is beteszem a szivecskét: Kép
tigribigri

Hahó, benéztem, de rengeteget írtatok !

Először is szeretnék egy pici örömhírt elmesélni: Nem , nem vagyok terhes, hanem az én lusta Dorka lányom végre rászánta magát, hogy húzza magát előre a hasán! Úgy vagyok ezzel, mint Hajni fogacska ügyben, hónapokkal ezelőtt kellett volna kezdenie, de az apjára ütött, aki teljesen kihagyta a mászást, úgy állt fel. Tehát lehet gratulálni!

Hajni! Nagyon ügyesek vagytok fogacska ügyben! Na ugye, hogy nem maradt bent!

Orsi, na és melyik gimi? Csak nem K betűvel kezdődik a régi neve?

Zitus, nagyon köszönöm az infókat Tunézia ügyben! Ma beszéltem dokinénivel, ő is csak azt mondta, hogy alap gyógyszereket vigyünk, és nem lesz semmi baj!

Hajni, Ildi,
Nálunk is van legalább 2 éjszakai szopi, de nekem egyszer, szeptemberben már megjött. Csak tessék vigyázni! Állítólag ha legalább 6 óra eltelik a szopik között, akkor megérhet a petesejt.

Judit, nekünk is azt mondták anno , hogy az esti nagyobb etetésektől majd nem fog felébredni. De teljesen mindegy, hogy adok-e neki nehezebbet vagy csak szopizik, Dorka úgyis felébred. Kispapi ügy: szerintem természetes, hogy a gyerek lép az első helyre a Kispapik szemében, kiszorítva onnan téged. És persze hogy féltékeny vagy egy kicsit!

Orsko, ti használtok textilpelust? JÉÉ!

Manóka, ahogy olvastam a szellemekről a hszodat, elkezdett borsódzani a hátam!!! Ilyet ne, légyszi! Mindjárt éjfél!!!

Szerelmi élettel kapcsolatban beszámolnivalóm nekem sincs sok... Kép

Bogi! egy házasságot elmesélni sokféleképpen lehet, a csak jókat és csak rosszakat kiemelve teljesen másképp néz ki. Nem jó neked innen tanácsokat adni ezügyben, inkább közeli jóbarátot kérdezz, aki személyesen ismer titeket. Persze, hogy minden házasságban vannak összezördülések! És minden pasi megijed kicsit a baba hírére, még ha nem is mondja! Döntsél okosan!

Na feladom, nem tudtalak végigolvasni benneteket! Aludnom kell, mert ma sikerült egy picit koccanni az autóval, semmi nagy gáz, szerencsére az előttem lévő autó céges puttonyos volt, körömnyi festék le, hercehurca semmi, de azért jó figyelmeztetés volt. Páromnak el se mertem mondani, ha szerdán esetleg megjelenik a talin, el ne mondjátok!

Ha valakinek van kidobnivaló felesleges bébikajás üvege, elhozhatná nekem talira, mert körtét szeretnék eltenni, és kifogytam teljesen. Kép

Megígérem legközelebb mindenkit végigolvasok, és talin is megjelenek!

Pusza

Szilvi és Dorka

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok!

A hozzátápis tanácsokat köszönöm mindenkinek!
Bocs, hogy nem nagyon reagálok, de az utóbbi 5 napban hanyag voltam, mostanra legalább is kisregényt kellene írni a válaszokhoz. Majd gyakrabban jövök, ígérem.

IniKép
Nálunk is volt régebben apának hirtelen lelkesedése gitár irányában. Tanúsíthatom, hamar elmúlt és gitár + erősítő porfogóvá léptek elő, majd eladta őket.

OrskóKép
Ugyanazon a napon van a szülinapunk, neked melyik évben? Enyém ’74.
Nádja általában 4x, esetleg 5x szopizik egy nap és ehhez jön a pár kanál gyümi. És így is 8300 gramm 6 és ½ hónaposan. Igaz, Nádja mindig hatalmas mennyiségeket szopizott már 1-2 hós korában is.

BogiKép
Gratula a Pocaklakóhoz! Férjügyileg nem tudok újat mondani.

Házasélet ügyileg én már lassan azt is elfelejtettem, hogyan kellKépKépKép 5 hetes terhes voltam, mikor férjem elköltözött. Először jött a sokk, majd a növögető pocak, majd a csecsemő. Tehát pasizás hosszú időre kilőve, meg amúgy is. Férjem már nem érdekel (idáig is el jutottam, bizony!), új pasi meg nincs láthatáron, meg nem is tudom... persze hiányzik egy társ...de...

No, húzok aludni

Mariann

Egy Nádja mosoly:
Kép
tmarianna

Sziasztok!

Tudtam, hogy nem kellene benéznem, mert nem állom meg, hogy írjak, pedig már az olvasás is tart egy jó ideje. Ezért nem is fogok személy szerint írni mindenkinek.

Üdv az újaknak, az albumokat, képeket én is megnéztem, nos szuper kis babókkal gazdagodott a Pöttöm-klub.

A betegeknek vagy betegeskedőknek gyors gyógyulást, mi innen küldünk gyógypuszikat Matyival.

S.Emese Andrisának BOLDOG SZÜLINAPOT, ha olvas még minket!

Alvás, ébredés: volt egy időszak, amikor Matyi is fel-felébredt éjjel, aztán 1 éves kora körül egyre többször átaludta az éjszakát, most meg megitn kel 1x-2x. Hogy mitől? Nem tudom, pedig annyit kísérleteztünk mi is, saját szoba, bentalvás nála, egyedül hagytuk, volt szopi, nem volt, nem vettük ki az ágyból csak simiztük, kvettük, de nem hoztuk át a mi ágyunkba, áthoztuk... Mikor mi jött be, de volt olyan, hogy hajnalban 2 órát játszottunk, mire elértük, hogy elfáradt és elaludt. A délutáni alvás viszont beállt. 1-től 2-ig vagy jobb esetben 3-ig alszik! Kép

Házasélet és férjek: Mivel az én párom ideje nagy részében bújja a könyveket, illetve Miskolcon tartózkodik, a fennmaradó csöppnyi éjszakákon rám bízza a döntést. Így leginkább alszunk, mert egyszerűen nem bírom nyitva tartani a szemeim és egyéb érzékszerveim. Lassan ünnepnek számít az együttlét, vagyis az amikor minden klappol.
Házimunka:Mivel nemigen tud segíteni a ház körül és Matyi körül, ezért zsörtölődésének, takarításra, főzésre való felszólításainak helye nincs! Néha kitör belőlem, hogy elég Miskolcból és ez már kibírhatatlan, de olyankor hazafelé beugrik egy Milkáért vagy egy szál rózsáért és ezzel le is vett a lábamról. De van, hogy ő is tud undok lenni, kivált ha a munkahelyén nem alakulnak jól a dolgok. Ilyenkor beszéltetni kell vagy békén hagyni, persze nem mindig döntök jól Kép
Nem könnyű okosnak lenni egy párkapcsolatot illetően, ha nem ismerjük közelről, de mindenkinek kell egy hely ahol kidumálhatja magából. Ezért én csak azt tanácsolhatom, Bogi, mond el gondjaid, hadd osztozzunk örömödben, bánatodban és tégy mindig úgy, ahogy neked a legjobb!!!
Én a suliban, tanárként tanultam meg a gyerekektől és szüleiktől, hogy a lista élén mindig önző módon neked és családodnak kell állnia!

Rólunk:
Zuhog délután óta és utálom a hideget. Ma még dokinál is voltam, mert a nyakam nem bírom mozgatni. a doki fájdalomcsillapítót írt, amit ugye nem szedhetek, és elküldött kérésre gyógytornára, ami csak délelőtt van. Szerintetek, Matyinak fog tetszeni ha elviszem magammal, mert hogy délelőtt nem tudom hova tenni, az bizti.
Matyim mostanában egyre többet dumálgat, néha belehallom azt , amit szeretnék, pl: anya, apa, ismétli a szavainkat sajátos nyelvezetén. Imád focizni és telefonálni.Kép Sose felejti el az esti fürdésnél a fogmosást, mutatja, hol a fogkefe. A harapásai viszont egy kobráéval felérnek, és senkit sem kímél: van amikor szeretetből csinálja, hogy odabújik és puszi helyett picit megharap; de van amikor ellenkezésének ad így hangot, ezek a harapások még másnap is észrevehetőek. Szerintetek ez ellen mit lehet tenni? Az elterelés szokott bejönni, de a megelőzésre kellen valami módszer!

És még valami: annyira lázba jöttem a játszóházat illetően, hogy nekiláttam egyet szervezni itt a játszótéri pajtásoknak.Persze ez nem lesz olyan jól felszerelt meg egyebek, csak legalább együtt lennének a gyerkőcök és az anyukák kimozdulhatnának... Szorítsatok, hogy összejöjjön, mert különben nem tudom, hogy fogom kibírni a telet és az esőt és a hideget és a "semmittevést" itt a 4 fal közt bezárva. Ha van ötletetek, hogy hogy lehetne a szobai bentlétet izgalmassá varázsolni, írjátok meg.

Nos megyek aludni, pussz, Zita
zitus

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.11.09
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek Pocaklakók
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 5 hónap 14 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 6 hónap 20 nap 01.aug 31.máj
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hónap 12 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 8 hónap 16 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 8 hónap 20 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 8 hónap 23 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 8 hónap 24 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 8 hónap 24 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 8 hónap 27 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 30 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 9 hónap 6 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 9 hónap 12 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 9 hónap 16 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 9 hónap 19 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 9 hónap 24 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 9 hónap 28 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 10 hónap 1 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 10 hónap 2 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 10 hónap 3 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 10 hónap 6 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 10 hónap 10 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 10 hónap 13 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 10 hónap 15 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 10 hónap 21 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 10 hónap 22 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 11 hónap 0 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 11 hónap 1 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 11 hónap 2 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 11 hónap 6 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 11 hónap 8 nap 23.aug 17.márc
Ildi Zsófia 2003.11.20 3600g/53cm 11 hónap 20 nap 17.szept 09.aug
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 11 hónap 27 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 1 év 0 hónap 1 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 0 hónap 9 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 0 hónap 10 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 0 hónap 19 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 30 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 1 hónap 8 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 1 hónap 11 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Ildi!
Táblába bent vagy. A Crepes (aszem francia) palacsinta. Jellemzője, hogy nagy az átmérője és másképpen sütik. És istenien tudják tölteni...
Csoki-banán stb. Huh, megéheztem rá.

Tünde!
Az V.kerület, a Váci utcával párhuzamos, de nem a Duna felé. Tulajdonmképpen, ha a Deák tér felől mész a Váci utca felé, akkor keresztezed. De így már tutti tudod. A Humanik környékén van.

Mariann!
Le a kalappal, hogy egyedül neveled Nádját. Én lehet, hogy nem mertem volna ebbe belevágni.
Valami kis segítséged van azért?

Ezt a sz@r időt, be vagyunk zárvaKép

Orskó!
Én is jót nevettemKép De úgy nem kaszát írtam?

Hajni!
A mostani lakótelepi tűznél ott volt a párod?
puszi

Ines
ini

Sziasztok,

Szép jónapot mindenkinek, bár, itt már megint esik az esőKép

Most kicsit izgatott vok, mert ma megyek uhra.
Lettek a fiúról frissebb képek, ha van kedvetek, nézegessétek meg.
http://babanet.hu/album/main.php?album=3855

manóka

manóka
manóka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?