Sziasztok!
Cirmi,
szívből gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok, és ugye jól tudom, hogy első lombik volt?
Fitie,
látod, nincs miért aggódnod, még ikreid is simán lehetnek, aztán ti is nézhettek nagyobb lakás után
Minnie,
Nati egyszerűen zabálni valóan édes:-) Ezt a kompot még lehet megutáljátok majd, ha a szegélye magasságában mindenhol le lesz verve a fal, legalábbis unokahúgom szeretett a fal mellett közlekedni vele
Sajnálom a pajzsmirigy dolgot, de az az 1 bogyó legyen a legkevesebb, annál többet sose kelljen szedned
Belluska,
lakáseladással megrekedtünk, pont tegnap előtt el is kenődtem miatta. Mindenki odajön, hüledeznek, hogy mennyire tetszik, még akár a bútorainkkal együtt is kellene nekik, aztán semmi, még sokszor visszahívás sincs. A ház pedig még mindig tervezés alatt áll. Megkértük egy gimis osztálytársamat, hogy kicsit variáljon még rajta, de ő meg úgy bele lendült, hogy szinte állandóan áttervez valamit, amiket én csak emésztek-emésztek-emésztek... de jó fej, mert amit érek, azt mindig megcsinálja, próbálunk valami nagyon jót összehozni a kettőnk elképzeléseiből
Azt néztem, hogy Barnus is lassacskán 3 éves lesz. Veled mi lesz? Mész vissza dolgozni?
Sonjus,
telefonáltál ma az intézetbe? Mit mondtak? Gondolom kaptál új sorszámot. Azt meg sem merem kérdezni mikor lesz az esedékes
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntés, nagyon aranyosak vagytok! Nem mondom, hogy ez életem legszebb napja...de majd lesz ennél szebb is remélem.
Puszi Mindenkinek!