Új privát üzeneted érkezett!

Fitie!
Nagyon ügyesek a picurjaid!!! :D Csak így tovább! :wink: Nagyon drukkolok!!! 8)

Minnie!
Sajnálom, hogy ilyen komoly ez a dolog! :( De örülök, hogy odafigyelnek rád, s számolnak a kistesó-projekttel is! :wink:
Ugye nálatok sincs akadálya egy spontán babának? 8)

Kép
hbzs

Húha, laptetőm most elsősorban Fitie-é, Babszié és újdonsült kismamánkké: Cirmié! 8)

Kép
hbzs

Sziasztok!

Cirmi,
szívből gratulálok! Nagyon ügyesek vagytok, és ugye jól tudom, hogy első lombik volt?

Fitie,
látod, nincs miért aggódnod, még ikreid is simán lehetnek, aztán ti is nézhettek nagyobb lakás után :wink:

Minnie,
Nati egyszerűen zabálni valóan édes:-) Ezt a kompot még lehet megutáljátok majd, ha a szegélye magasságában mindenhol le lesz verve a fal, legalábbis unokahúgom szeretett a fal mellett közlekedni vele :lol:
Sajnálom a pajzsmirigy dolgot, de az az 1 bogyó legyen a legkevesebb, annál többet sose kelljen szedned :wink:

Belluska,
lakáseladással megrekedtünk, pont tegnap előtt el is kenődtem miatta. Mindenki odajön, hüledeznek, hogy mennyire tetszik, még akár a bútorainkkal együtt is kellene nekik, aztán semmi, még sokszor visszahívás sincs. A ház pedig még mindig tervezés alatt áll. Megkértük egy gimis osztálytársamat, hogy kicsit variáljon még rajta, de ő meg úgy bele lendült, hogy szinte állandóan áttervez valamit, amiket én csak emésztek-emésztek-emésztek... de jó fej, mert amit érek, azt mindig megcsinálja, próbálunk valami nagyon jót összehozni a kettőnk elképzeléseiből :lol:
Azt néztem, hogy Barnus is lassacskán 3 éves lesz. Veled mi lesz? Mész vissza dolgozni?

Sonjus,
telefonáltál ma az intézetbe? Mit mondtak? Gondolom kaptál új sorszámot. Azt meg sem merem kérdezni mikor lesz az esedékes :roll:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntés, nagyon aranyosak vagytok! Nem mondom, hogy ez életem legszebb napja...de majd lesz ennél szebb is remélem.

Puszi Mindenkinek!

i.kata

Cirmi! Először is óriási gratula!!! :) Nagyon szép, erős csíkok!!

Kata,
Boldog névnapot Neked! :)

Minnie,
Nati baba nagyon cukker!
A hétfői vizsgálat után készítek egy vonalzót, ígérem! :) Addig is: ma 11+6 vagyok

Hbzs,
Imádom, ahogy az öf-ről írsz. Biztos, hogy csoda jó gyermek(ek)et fogtok kapni hamarosan!
Tegnap kérdezted, hogy miért kell abbahagynom a Meforalt. Nos, az endo doki annyit mondott, amikor beszéltünk a pozitiv teszt után, hogy az L-thyroxin adagomon növelünk, a Meforalt pedig 12. hétig szedjem, aztán 13. héten menjek terheléses cukorra, és elmondja majd az „ítéletét”. :)

Fitie,
Jól van, jól alakulnak az embrikék! Nyerő szériát Cirmi beindította, tuti nálad is siker lesz!

Belluska,
János bácsi…hahaha! Nagyon jó! :)
panini

Panini,
nekem S. doki azt mondta terhesen nem szabad abbahagyni, mert akkor fokozottan ki vagyunk téve a cukor-inzulin problémáknak. Na nem így mondta, de ez a lényeg gondolom. De ha abba is hagyod, akkor ne egyik napró a másikra, mert az durva megvonás lenne hirtelen a szervezetedtől. Fokozatosan pár nap alatt építsd le biztos ami biztos.

i.kata

Sziasztok lányok!
Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat! Örülnék, ha most tényleg egy sikeres időszak következne, és tényleg szerencsét hoznék Fitienek, Babszinak, meg mindenkinek. Voltam tegnap az intézetben, mindenki nagyon örült a jó hírnek, olyan jó volt látni. :)

Fitie, drukkolok nagyon, hogy ma is jó híreket kapjál!

Kata, igen, jól emlékszel, tényleg első lombikom (inszem sem volt előtte), és nagyon örülök, hogy így elsőre sikerült. Szerencsére nálam semmi problémát nem találtak, talán ez könnyített a dolgon.

Sonjus hogy vagy? Tudtál beszélni a Tanár úrral?

Panini, egy stresszes munkahely nem épp kismamának való hely. De persze ezt csak te tudod eldönteni, hogy mennyire fáraszt akár testileg, akár lelkileg. Én a beültetés óta itthon vagyok, nem is megyek vissza dolgozni, de mondjuk én nem irodai munkát végzek.

Szép napot mindenkinek!
2cirmi2
Budapest

Kata boldog névnapot!!!!!!

Sonjus, bár öreg vagyok, de még egyelőre nem keverlek Titeket...bár dec.15-re lehet már az is eljön.....azt gondoltam csinálsz egy kontroll tesztet...

Cirmi kimondhatatlanul örülök a zebra-tesztednek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fitie! Hajrá tovább, lessük a fejleményeket!!!!!!!!

Hbzs! Sztem ez a nyugi fogja meghozni az eredményt.

Babszi, mikor tesztelsz?

Bocs, ha vkit kifelejtettem!!!!!!Ez a rohanás és az öregség...

Á.
ágnes13

Panini, Ágnes,
köszi a köszöntést Nektek is.

Cirmi,
akkor te nagyon szerencsés vagy. Nagyon vigyázz magatokra! :wink:

Ágnes,
sok értelme nem lett volna Sonjus újabb tesztjének, ha a vérvétel semmi hcg-t nem mutatott. Na de majd legközelebb, igaz Sonjus?! :wink:

i.kata

Ágnes!
Bocsi, valamiért úgy gondoltam összekevertél minket :?

Kata!
Igen, legközelebb sikerül! ;)

Intézetet hívtam, Tanár úr azt mondta vegyek most egy jó nagy levegőt, pihenjek, aztán majd beszélünk!
sonjus

sziasztok

egy nagyon gyors helyzetjelentés: mindkét embike megvan :D :D :D az egyik kifejezetten szép, azt mondta Sipos doki :D holnap 3/4 8ra megyek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie,
mindjárt 2 gyermekes anyuka leszel :lol: :lol: :lol: :lol:

i.kata

Fitie tök jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata, igen a kapkodásban meg nyolc fele figyelésben a vérvétel vhogy kiesett - na, meg csodát is láttunk már.

Sonjus, azért az öregség amúgy is jó mentség minden figyelmetlenségre, nem?

Pusz mindenkinek

Á.
ágnes13

Ágnes!
Az én csodám még várat magára :(

Fitie!
Ügyesek nagyon, drukkolok továbbra is!
sonjus

Fitie!
De jó!!! :D Drukkolok nagyon továbbra is!!! :wink:

Kép
hbzs

Sziasztok!
Fitie! Drukkolok nagyon a mai napra! Aztán meg pihenj! (amennyire Pepe mellett tudsz :) )
2cirmi2
Budapest

Fitie!

Hatalmas drukkok mára,biztos minden a legnagyobb rendben lesz!
Majd írjál!!!!!!Puszi!

Kata!
Sajnálom,hogy nem sikerült eddig a lakás eladás. :roll: De biztosan valaki belefog szeretni annyira,hogy aztán meg hipp-hopp eladjátok majd,talán mikor legkevésbé gondoltok majd rá.
Az új ház pedig tuti szuper lesz és jó lesz a közös kombináció.... :lol:
Jövő év szeptemberében már Barni is mehet oviba,így majd meglátjuk,hogy hová megyek vissza dolgozni.Sajnos a magánrendelők rendelési ideje nem családcentrikus,ahol eddig dolgoztam,de a volt főnökömmel és családjával mai napig nagyon jó a kapcsolatom,így biztosan tudnak majd segíteni.Kicsit izgulok miatta,de azért még van egy kis idő.Barnink meg nagyon anyás,ettől is félek..... :cry:

Megyünk szánkózni!Be vannak sózva a kicsik..... :lol:

phpBB: Kép
belluska

Fitie! Kép
babszi

Szia Belluska!

Ne félj, annyira jól fogja Magát a Kicsi a sok játék és gyerek közt érezni, meg annyira új lesz, hogy nem lesz vele gond....
ágnes13

2010.11.22.-én 10:35-kor megszületett Benett baba 3100 grammal és 53 cm. Fejkörfogat 35cm. Apgar 8/10 (kicsim fázott és inkubátorba tették egy picit).
Szülés gyorsan, nagyon gyorsan lezajlott,3 óra hossza alatt.
Tegnap jöttünk ki a kórházból,de már csütörtökön jühettünk volna csak szarúl lettem.

Benike gyönyörű baba,a legszebb ajándék,kincs ami csak a miénk:)))

A 3. napon beindúlt a tejci és van bőven ma már 70-et evett Benike és még fejtem is le.

Szóval jól vagyunk,késöbb jelentkezem.
lojcika
Nagyvenyim

Kép

Kép

Kép

Kép
lojcika
Nagyvenyim

Lojcika!
Gratulálok a kicsi fiatokhoz! Nagyon helyes baba!
Sok örömöt és nagyon jó egészséget kívánok Nektek!
2cirmi2
Budapest

Drága Lojcika!

Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek gyönyörű édes Kisfiatokkal !!!!!!!!!!!Benikének pedig továbbra is a legjobb egészséget!!!!!!
ágnes13

Lojci, szívből gratulálok sok-sok szeretettel, és minden elképzelhető és elképzelhetetlen jót kívánok nektek!!!!!
babszi

Babszi, Te mikor tesztelsz?Jobb már a lelked a vita után?
ágnes13

Jobb már, végre kicsit mellettem a párom - 7vége :) Ilyenkor senki nem zavar :)
4-én kell tesztelni. Addig kell bírni kétségek közt - hol így gondolom, hol úgy... :)
babszi

húúúú....az még jó messze van......

próbáld-bár tudom ezt könnyű mondani-Édesanyádat úgy felfogni, hogy ilyen és már nem fog változni....
tapasztalatból mondom-egyik szülőm sem egyszerű-mindig azt mondom, én nem tudtam, hogy kell gyereket nevelni,csak azt, hogy hogyan nem.....vagy legalább is én, hogyan nem akarom...
ágnes13

Sziasztok.
Beugrottam egy hatalmas cuppantásra.

Lojcika hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Most nincs időm vissza olvasni, ne haragudjatok. Mindenkit ölelek nagyon, és köszönöm a szülinapi köszöntőket, nagyon nagyon édesek vagytok.
Most csütörtökön volt 3 hete hogy itt vagyok:( már nagyon unom. Jövőhéten szerdán vagy csütörtökön beszélek a dokimmal, ő fog meg UH-ni és mondom neki, hogy tűzzünk ki egy idő pontot, mert már nagyon szeretnék vissza számolni....

Millió puszi nektek, és tovább drukkolok hogy mindenki babás legyen:)
CUPPPPPPPPPPPPPP

Kép

Minden lehetőség a szíve alatt hordja a reményt.
beus84

sziasztok

Lojcika
Gratulálok!!! sok boldogságot kívánok nektek

végül 1 embike maradt, őt visszakaptam ma, úgyhogy megadrukkokat kérek erre a két hétre :)
az legalább már biztos hogy nem lesznek 6os ikrek nagyon bízom a sikerben, elvégre a testem már tudja hogy mi a dolga

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Lojcika!

Szívből gratulálok nektek!!!!!Benett baba nagyon cuki!!!!!!
Jó egészséget,sok boldogságot, örömöt a pici fiúhoz,na és persze továbbra is sok-sok tejcit!!!!!!
A vonalzótól és Beni baba fotójától így együtt elérzékenyültem!Puszi nektek!!!!

Beus!
Jó,hogy jöttél!KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hamarosan itt a ti időtök is...... :wink: Sokszor puszillak! :P

Ágnes!
Drága vagy,jó olvasni a megnyugtató szavaidat!Remélem igazad lesz!

Fitie!
Drukk,drukk,drukk.......!

Babszi!
Kitartás a tesztig!Csak nyugi!Sikerülnie kell!!!!!

belluska

Sziasztok
Ha valakinek sikeres lombikból megmaradt volna MENOPUR átvenném !
Írj privit ha van.
Köszönöm
boci35

Sziasztok!

Lojcika,
szívből gratulálok kisfiatok érkezéséhez!

Belluska,
ne izgulj Barni miatt, még ő is sokat változhat közel egy év alatt. Majd Katus beszámolókat tart neki az új barátairól és hátha kedvet kap :wink:

Fitie,
jajj, nagyon izgi, remélem sikerül összehozni a kistesót :lol: Most van aki segítsen pár napig Pepe mellett?

i.kata

Lojcika!
Hatalmas gratula Benett baba születéséhez!!! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek! :D

Fitie!
Nagy-nagy drukk kistesó-embikének!!! 8)

Kép
hbzs

sziasztok,

lojcika, gratula, jó egészséget és sok tejcit kívánok!
Kép

fitie, hajrá :)

tábla

Kép
Kép
tündérlétra

Sziasztok Lányok!

Én is csatlakoznék hozzátok ha nem baj.
Rólam, rólunk annyit, hogy lassan 3 éve szeretnénk babát. Két méhenkívülim volt eddig, sajnos petevezeték eltávolítással végződtek. Most készülünk a lombikra a Forgácsban. Mivel szeptemberre kaptunk sorszámot, ezért úgy döntöttünk, hogy bevállalunk jövő év elején egy fizetőset. Addig is "gyógyulgatok". PCOS, IR..... A férjemmel szerencsére minden rendben.
Nincs esetleg valami praktikátok a lombikra való felkészülésre? Most pl. járok akupunktúrára. Minden érdekel, ami természetes.

sziasztok, Rita
rítá

sziasztok, jó reggelt :)

rítá, üdv itt, gyere gyakrabban :) a fizetős lombikra van már időpontotok? praktikát sajnos nem tudok, szerintem mindenki másra esküszik... ha tartod a diétát, mozogsz, leszoksz a káros szenvedélyeidről (ha van :wink: ) már azzal nagyon sokat teszel a sikerért! drukkolok!

takarítani :arrow:

Kép
Kép
tündérlétra

Ritá, üdv köztünk!

Fitie, persze, hogy sikerül......a 6-os ikrek meg majd legközelebb....

Belluska, tényleg ne izgulj...az unokám egyke gyerek, ráadásul 3 évig Anya+ Nagyi nyalták együtt lakva a kis fenekét, mégis kezdettől úgy élvezi az ovit, hogy haza se lehet szinte toloncolni....
ágnes13

Lojcika!
Már nagyon vártam ezt a jó hírt :)
Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok!

Fitie!
Hajrá kistesó!

Babszi!
Drukkolok nagyon-nagyon!

Szia Rita!
Üdv itt, remélem sikeresek lesztek! :)

Beus!
Sajnálom, hogy uncsi a kórház, de már nem kell sokat várni ;)

Mindenkinek a legjobbakat!
sonjus

Sziasztok :)

Köszönöm a köszöntést :)

Még nincs időpontunk a lombikra. December 16.-án megyek vissza az endó dokihoz, attól tesszük függővé, hogy ő mit mond. Ha azt mondja, hogy mehetünk, akkor megyünk, ha azt mondja, hogy még várjunk, hogy a gyógyszer kifejtse hatását, akkor nem megyünk....remélem az előbbi lesz :)
egyébként káros szenvedélyem nincs. azaz van, az édesség. de kb. egy éve sokat mozgok és odafigyelek nagyon az étkezésre, úgyhogy azt hiszem mindent megteszek az ügy érdekében. 8)
majd biztos lesz rengeteg kérdésem, ha már a finisben leszünk :oops:

Rita
rítá

Lányok! ET+9. napon vagyok... kéne bármit is éreznem?
babszi

ÁÁÁááá, hülyeség. Csak annyira izgulok. Visszaolvasgattam, amikor ti teszteltetek, de nem írtok semmi különöset, legfeljebb még 1-1,5 héttel később. Rosszabb, mint mikor vizsgaeredményt várok :) itt nagyobb a tét. Ha vki felhív, mindig kérdezi - na, hogy vagy? Hogy a csudában lennék? Nem beteg vagyok. Itthon lógok, nehogy elkapjak valamit a kicsiktől. Hogy érezhetem magam? :) :)
Párommal megbeszélgettük tegnap, hogy a beágyazódás nagyjából most fog majd csak befejeződni, így semmit nem kell még éreznem :) Milyen igaza van.
babszi

Rítá,
üdv a csapatban!
Sajnálom a 2 méhen kívüli terhességet. Gondolom az utolsó nemrég lehetett, ha még gyógyulgatsz. Minden esetre az jó jel, hogy már 2x voltál spontán terhes. Talán ennyi öröm van az ürömben. Így talán sokkal nagyobb az esélyed az első lombiknál is :wink:
Majd amikor már elkezdődik a stimu, akkor vegyél méhpempőt, de méhészetben tisztát, ne olyat ami mézhez van keverve. Az szépen vastagítja majd az Aspirin protect-tel a méhnyálkahártyádat. Szerintem lombik előtt IR miatt sokat segíthet a mozgás is.

Babszi,
nem kell semmit érezned :wink: Nyugi, bár azt nehéz, amikor mindenki azt kérdezi hogy vagy. Én ettől egy idő után a plafonra tudnék mászni. :oops:
A beágyazódás szerintem már pár napja tuti befejeződött, szóval nyugi :wink:

i.kata

Kata, köszi a szuper tanácsot, mindenképp veszek méhpempőt, már én is hallottam a jótékony hatásáról. Én már mindent kipróbáltam, amit csak lehet a természetes gyógymódok közül, a méhpempőt még nem.

Igen a 2. méhenkívülim nyár közepén volt. Már végülis felgyógyultam, a gyógyulgatást az IR miatt írtam. 3 hónapja szedem a gyogyót, remélem segít, bár nekem terhelés után 14 volt az értékem...az állítólag nem olyan rossz. Sipos doki nem is értette, hogy miért kell 1500 mg-ot szednem a gyógyszerből, azt mondta valószínű azért mert nagyon rendszertelen a havim :(
rítá

Szia Rítá!

Sajnálom, hogy kétszer is volt méhen kívüli babád! Az ember azt hinné csalánba nem csap kétszer ...

Laikus vagyok, és tudok hülyeséget kérdezni... Nem lenne érdemes mindenen túl sorszámot kérned? Mert a sorszám is majdnem 1 éves listát jelent, és egy adott sorszámmal te magad csúsztathatod a kezdést, de ha nincs sorszámod, és mondjuk fél év múlva kérsz, akkor onnan 1 év pluszban.
babszi

Rítá,
hű, érdekes, hogy ilyen nagy adagot kell szedned erre az IR-re, szerintem is egész jó, sőt, ha ez a 2 órás, akkor már szinte szuper. De ha ez tényleg segíthet a rendszertelenségen...bár nekem sokkal magasabb az IR-em, legalábbis az volt, és rendszeres volt a menzeszem :roll:

Nekem ma már sikerült frászt kapnom... Itthon vagyok ma és gondoltam megpucolom az egyik lámpát, amit nagyon ritkán szoktam, mert nagy macerás. Hát ez a dög úgy döntött, hogy a pucolás végén elereszti az egyik huzalt, ami tartja. Tiszta frászban voltam, hívtam apumat, hogy jöjjön fel Pestre megcsinálni, de szerencsémre férjem hazajött, pedig már Varsóban kellett volna lennie. Mákja volt, vagyis leginkább nekem, mert Varsóban olyan szar idő van, hogy nem indult el itthonról a gépe időben, közben meg lemondták a tárgyalását is. Szóval lámpa a helyére került, de jól megutáltam :evil: , pedig olyan szép...

i.kata

Kata, ne utáld azt a szegény lámpácskát....pláne, ha szép......mostanában nagyon kis kalandos lett az életed...

Babszi, nem kell érezned semmit.....mi az érdeklődés túltengését úgy akadályoztuk meg, hogy senkinek nem mondtuk el....csak Párom, és a nagyobbak tudták.

Beus, ha olvasod, ha uncsi is, ne hajtsd az időt minél érettebbek a babák, annál könnyebb dolgod lesz velük otthon...

Pusz mindenkinek!!!!!!!

Nagyi
ágnes13

Ágnes,
óó, én sajnos sosem szűkölködöm történésekben :roll:

Rítá,
ugye szólíthatlak simán Ritának?
Kihez jársz akupunktúrára? Én most cérnabeültetésre járok. Csodát nem várok tőle, de remélem segíteni fog a lombikozásnál.

i.kata

Kata,
persze hogy szólíthattok Ritának :) a keletihez járok akupunktúrára, én is nagyon bízom a sikerben. ma megyek a 4. alkalomra, összesen 10 alkalmas...legalábbis remélem, hogy nem kell többet mennem, mert nem olcsó. (60 e)
Gyuri bácsi féle babaváró teakeveréket próbáltatok már? Így a beülti előtt még azzal kacérkodom :lol:

babszi,
én is azt hittem az első méhenkívüli után, hogy nekem tuti nem lesz még egyszer, aztán tessék. de most már belenyugodtam, hogy nincs más esély, csak a lombik. azért van egy jó oldala is. soha nem kell védekezni. :lol: (muszáj a jó oldalát is nézni)
sorszámunk egyébként van. szeptemberre kaptuk. ezért döntöttünk a fizetős mellett. így ha mondjuk márciusban elmegyünk, és nem sikerül (töröl-töröl :lol: ), akkor nem kell olyan sokat várni szeptemberig.
rítá

Lojcika!

Kép

Nagyon tündéri Benett baba!!! :P
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek és sok-sok tejcsit!!! :lol:

Fitie!
Mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszi!
Kitartást, már nincs sok hátra a tesztig! Lassan kezdhetsz visszaszámolni... :wink: Neked is mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rítá!
Én is üdvözöllek köztünk és mielőbbi babásodást kívánok! :D

Kata!
Hát nem irigyellek a lámpa miatt, de szerencséd volt, hogy párod végül nem utazott. :) Bár ilyen időben jobb is, tegnap nálunk úgy szakadt a hó, alig lehetett kilátni az ablakon...

Belluska!
Reméljük Barninak hamar lesznek barátai az óvodában, mert úgy sokkal gyorsabban beszokik az új környezetbe. Legalábbis keresztfiamnál ez volt a szülők tapasztalata... :lol:

Beus!
Nem úgy volt, hogy a Mikulás hozza a csöppségeket???
Pocaksimi a babáknak!!!!!!!!!!!!!!!! Neked pedig kitartást, már tényleg csak pár nap van hátra... :wink:

Cirmi! Panini!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hbzs! Ágnes! Tündérlétra!
:D :) :P :) :D

Mindenkinek szép napot!!!!!

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

sziasztok

Rita
üdv a csapatban és sok szerencsét :)

Kata
ma jött anyukám segíteni, itt lesz péntekig úgyhogy nagyon jó dolgom van :)

Babszi
aranyos az új avatarod :) kitartás, már csak pár nap a tesztig!!!

amúgy tök röhej, ma egész délelőtt olyan hányingerem volt... émelyegtem, persze nem lehet még az emikétől, inkább a gyógyszerektől. Pepe alszik mint a bunda, tegnap havat tapostunk az új csizmájában, zabálnivaló volt. Amúgy azt tanácsolta egy barátnőm hogy őt figyeljem, mert a gyerekek nagyon megérzik ha az anyukájuk teherbe esik :lol:

kismamik merre vagytok? (Wepe, Tücsi, Zsuzska és mindenki) tessék előbújni és képeket hozni nekünk

Ágnes nagyi :lol:

a szombati beültetésen együtt voltam két nagyon kedves lánnyal a kórteremben, mondtam nekik hogy jöjjenek és írjanak, remélem megfogadják és jelentkeznek :D

na megyek a gumishoz, pussz mindenkinek

fitie

jajj, olyan kedvesek vagytok lányok :oops:
rítá

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?