Petrának és Bátornak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
[b]Katáknak boldog névnapot![/b]
Fú, próbáltam visszaolvasni, de nem sok minden maradt meg...
Köszi csajok, hogy bíztattok, hogy jó, hogy ennyire lazán veszem a dolgokat, de nekem meg mindig attól van lelkiismeret fúrdalásom, hogy hogy tudok ennyire laza lenni... Szóval semmi sem jó...
Éjszakák nálunk is rosszak... Marci elég náthás, de a bölcsiben azt mondták, hogy járjon csak, így erősödik! Mert gondoltam rá, hogy inkább itthon tartom pár napot, hogy kikúráljam, de tényleg úgy lenne, ha visszakerülne, akkor megint kezdődne elölről! Így meg lehet, hogy kicsit tovább fog tartani, de legalább kialakítja az immunrendszere a védekező készségét! Inkább majd délután, miután hazahoztam még kiviszem még egyszer a levegőre, mert ez a hideg tuti megöli a bacikat
Ami rám is rámfér, mert én sem tudok kijönni a náthából...
Tegnap nem jöttem, mert nem voltam itthon, az éjszakánk borzasztó volt, Robi hajnali 4-kor kelt és indult a reptérre és csak éjszaka jött haza... Németországba kellett kiruccannia... Pihenni viszont napközben nem tudtam... Na mindegy, túl vagyunk rajta, ma itthon leszek és ruhákat, szekrényeket fogok pakolni! Marci is kinőtt megint sok mindent meg saját ruháimat is át kell válogatni, rendezni, mert más lesz a preferencia... Ja, meg a télikabátokat is elő kell ásni, mert nálunk reggel már -1,5 fok volt...
De én élvezem, szeretem, mikor hideg van és süt a nap! Ennél már csak az a jobb, ha havazik!
Mi csízmát a Dechatlonba vettünk Marcinak, remélem még rá fog menni addigra, mire kell, de tényleg én is úgy vagyok, ahogy Ági írta, hogy fiú csízmát nagyon nehéz kapni, mind csajos volt
Zsuzsi, én az Ázsiában rengeteg overállt láttam, lehet hülyeség, de ilyen helyen is érdemes megnéznetek!
Nagy dumások a srácok, ahogy látom
Marci csak halandzsázik még mindig! Szerintem most megint a mozgásban lesz fejlődés! Valamelyik nap, már kapaszkodás nélkül felállt egyedül, pedig járni még nem tud! Mondom én, hogy óvatos duhaj, előbb áll stabilian, utána feláll, majd csak utána fog elkezdeni járni! Én nem bánom, mert így kevésbé lesz veszélyes magára!
Reni, még neked akartam írni, hogy ha Bibi séta közben elalszik, akkor nem tudtok előbb elindulni Blaniért, kerültök egy nagyobbat, addig Bibi alszik és utána mentek csak be Blaniért, vagy anyukád mehetne esetleg veletek, aki kint marad addig Bibivel? Tuti hatással van a napközbeni nem alvás az éjszakai nem alvására is! Azt mondják, hogy az a gyerek, aki nepközben nem piheni ki magát, az éjszaka sem alszik jól...
Móni, a hasfalról a cikk nagyon igaz! Tegnapi napot túlélted, munka meglett? Céges miku nálunk is lesz jövő pénteken, 6-án meg a bölcsiben is!
Zsuzsi! Te sem vagy semmi, hogy vendégek jönnek és még dolgozni is bemész!!! Kíváncsi leszek mennyiért akarják majd adni az alkatrészt!
Kata! Rossz éjszaka miatt együtt érzek én is! Remélem azért tudtál kicsit pihenni is és a mai éjszakátok jobb volt!
Tavaszi közös hétvégét én is támogatom, csak mi márciusban egy hétre megyünk síelni családostul (mi, apum, öcsém közösen), így két hétvégénk eleve foglalt...