Sziasztok
Mi is betegek vagyunk. Apa kezdte, aztán én és most már Szonja is. Szerencsére neki csak az orra folyik. Hőemelkedése volt, de már nincs. Csak homeopátiás bogyót kapott, csütörtökön kell visszavinni a dokihoz. Ellenben én pénteken kezdtem a betegeskedést, már 6. csomag 100-as pzs-t használom
.A láztól pedig 4 herpesz vigyorog a számon.
Fogacskát most nem látok növekedni, de mostanában nem igen engedi, hogy a szájában nézelődjek, meg úgy egyáltalán nem hagy semmit. Értem ezt a pelenkázás, öltöztetés, fogmosás, orrtörlés, az orrszívásról meg ne is beszéljünk. Egyedül már meg se próbálom, még apával is igen kűzdős. mire kész vagyunk, az ordítás miatt kezdhetnénk előlről.
Múlt héten volt oltás, utána kicsi hőemelkedés, mint mindíg. 10.5 kg és 75 cm. persze ,ha már meglátja a doktornénit azonnal ordítás. Nem tudom miért, de megvizsglni is nehézkes volt. Iszonyatosan tud küzdeni.
Azt hiszem nekünk is szivaccsal kellene feltölteni a hálószobát. Kicsit ki vagyok az éjszakázástól már. eddig 5-6 alkalommal ébredt éjjel, most már csak 2x. Szintén beájultam az éjjeli etetésnél, csak nálunk Szonja le is pottyant. Éreztem én, hogy csuszik le, de már nem tudtam megakadályozni. Szegénykém nézett rám nagy szemekkel, hogy mi történt, de szerencsére a fenekére esett, nem lett semmi baja.
Enni csak céklát hajlandó körtével vagy almával meg a kk alma-banán pürét. Amit én turmixolok az nem jó. Mindent fúj ki, nem győzök takarítani a konyhában. Minden etetés után minden tiszta kaja.eddig is válogatós volt, de nem ennyire. ja és ízlenek neki a Milupás tejpépek is, de fő táplálék nekünk is a tejcsi.
Na jó sok lett és jó negatív. Bocs, de ez már nagyon kijött belőlem