Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket!!!
(szaladok is.... vendégek.... )
szilvi35

Szilvi,

Boldog névnapot!!!!!

Van a vaterán is ilyen harisnya?
Látszik,h én nem vagyok nagy vaterás....:)
De jó,hogy bejött neked,Kattkat!!!!!

Ildóca,gyógyuljatok mihamarabb!

Csipet,hajrá költözés!
Nagyon édes Ákos!Igazi kispasi!!!!

Huba&mami,gratula és sok tejcsi!

Kép
kata35

Sziasztok!
Szilvi! Boldog névnapot!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Beu!
Már napok óta akarom írni, hogy sok boldogságot a Te Picikédnek is!

Kattkat

Kép
kattkat

Köszönjük!:-)

Kép
Kép
beubaba

Köszönjük lányok mindenkinek!
De úgytűnik jobban vagyunk!
Lázz nincs, az étvágya kezd újra a régi lenni!
De ma még ránknéz a doktornéni délután és majd akkor ő megmondja az okosat!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok Anyukák! :-)

Nagyon köszönjük, hogy gondoltatok ránk.
Végre itthon vagyunk tegnaptól. Amint kialszom magam írok részletesebben g-re. :-)

Szilvi köszi külön, hogy megírtad a többieknek is! Ildóca neked is!

Jobbulást a betegeknek, ha van még...

Jaj... Én annyira boldog vagyok!!!!! :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Huba-mami!
Csak pihengessél minnél többet, aztán várjuk a beszámolódat!

Kedves Mindenki!
Hol vagytok??? Tessék híreket adni :) nagy ejnye-bejnye lesz ám!
Na, viccet félre téve: remélem mindenkivel rendben minden, csak élvezitek még a jó időt, és azért nem jelentkeztek!

Jelentem kinn a 6. fogacska és mi totálisan le vagyunk amortizálódva. Nem tudom, hogy most éppen jön-e még, vagy csak van ilyen korszak, de visszatértünk újszülött üzemmódba. Ádi szinte csak cicin szeretne tartózkodni. Éjjel kel min. 3x. Reggel újabban kel fél6-6 körül, cici, majd szenved másfél órát. Álmos, aludni akar, de pörög-forog. Ciciről le, oldlra, hasra, majd vissza, nem találja a cicit, süvölt. Ezek után végig alussza a délelőttöt, majd kora estére dög fáradt. Enni semmi, csak cici - gondolom ahhoz nem fáradt. És éjjel szerintem azért kel, mert éhes. Viszont én úgy érzem, felborulok. Már simán tudok ülve, autózás közbe aludni. Nem tudom, hogy meddig bírom még.
Most viszont megyek, és felkeltem. Hátha át tudom rendezni a napot...
Bocs, csak úgy kijött belőlem.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Huba mami!

Legyetek is nagyon-nagyon boldogok! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Jaj hát HUba ami, minden okod megvan rá!

Szonja! Sajnálom a fognyűgöt! Kitartás! Ennél okosabbat nem lehet ilyenkor mndani és gyere csak panaszkodni nyugodtan.

Ildóca! Hajrá egészség!

Zsombor nap éppen Tiva nap előtt van :) Bár bizonytalan vagyok, de ha minden igaz: Beu, Zsombinak cuppantós a nózira :)

Már megint koriban voltunk, remélem utoljára. Majd megírom, most hívnak.
szilvi35

[quote="huba-ninja"]
írta:
huba-ninja Amint kialszom magam írok részletesebben g-re. :-)

És kéééééééééééééééééééééééééééééééépet issss rakj fel lécccccii!!!! :D

Kattkat

Kép
kattkat

Lányok el vagyunk nagyon laposodva!
Vagy a jó időt használjátok még ki!
Azt jól teszitek nagyon mert úgy hallottam, hogy jön a hideg! :(

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok! 3 hét "szünet" után a héten 2 napot tudtunk menni oviba... Zaránd kedd este óta hasmenéses, görcsöl a pocakja, szerda óta lázas... Komolyan mondom, ezt már én magam sem hiszem el....
Abigél jól van, fogunk még mindig nincs, de mintha megindult volna neki 1 alul... Imádja a számítógépet, ill. a klaviatúrát, meg egyéb sz.gép tartozékokat (tápegység, vagy mi a neve)... Ilyenekkel játszik még a szobájában is.... Műszaki beállítottságú, úgyhogy az apjára ütött! :D
Szilvi! Remélem Nálatok minden rendben, és természetesen MINDENKINÉL!!!! :)
Vendég

Huba És Mamija! :)
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok, én is várom majd alkalom adtán a beszámolót! :)
Vendég

Adrienne!

Sajnálom! :( Már megint egy újjabb nyavaja!
Szerintem karácsony elötti héten inkább ne is vidd oviba!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Adrienn! Jobbulást nektek!!!

Ildóca! Kincsővel minden rendben, meggyógyult?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!

Köszi rendben vagyunk már, helyre jött a fülecske!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Beu

Olivérnek nagyon boldog névnapot kívánunk.

Tlindi

Kép
tlindi

Köszönjük szépen! :-))))

Elegem is lett belőle, most mentek el a vendégek :roll:

Kép
Kép
beubaba

Bocsánat! Olivér? Zsombor? Beu! Segíts!
szilvi35

Beu, Teszti! Olivéreiteknek nagyon boldog névnapot kívánunk! :)
Vendég

Köszönjük mindenkinek!

Teszti, ha olvasod: boldog névnapot a te Olidnak is.

Szilvi, mindkettő stimmel :-)))))

Kép
Kép
beubaba

Adrienne! Jobban van már Zaránd?

Kép
Kép
beubaba

Beu! Ég a bűr a képemen! Hát látod.... ilyen kelekótya vagyok. De most már tuti nem lesz elfelejtve.

Adrienne! Iszonyat min mentek keresztül. Lehet, hogy Zaránd kálváriája pszichoszomatikus? Gondolom ez még ugyan az az ovi és nem váltottatok. :(

Kedves Mindenki! (héj Csajok!)
Szerdán ringató???
szilvi35

szilvi35

Sziasztok!
Köszönjük a sok pozitív gondolatot, Zaránd sokkal jobban van. Kapott injekció kúrát, meg gyógyszereket, és már szinte tünetmentes. A csoportból több mint 50% hiányzik, mindenki hasonló tünetekkel ment a doktornénihez. Abigel szerencsére nem kapta el! :)
Szilvi! Igen, még mindig ugyanoda jár. Kiderült menet közben, hogy idén nem indult a magánovi, mert kevés gyermek jelentkezett, nem volt megfelelő létszám! Brrrrr.... Amúgy nem tudom, hogy pszihoszomatikus-e a dolog, mert azt mondja, szeret oviba járni, sőt, szegénykém reggelenként sír, hogy "Anya, légyszi, induljunk oviba..."
Zaránd már nagyon várja a Mikulást! :) Olyan lelkes a kincsem! Dec.4.-én megyünk a Kalandpark játszóházba (XVII.ker.), lesz ott Mikulás ünnepség. Remélem nem lesz beteg....
Lányok! Ad valamelyikőtök univer bébiételt a gyermeknek? Csak azért kérdezem, mert még mindig van "hűségakció" (Zaránd csecsemőkorában is volt már), csak most megújúlt ajándékokkal. 100 címkéért cserébe küldenek ringató könyvet. :) Belinkelem, hátha érdekel valakit! :)
http://www.bebietel.hu/pages.php?aid=2
Vendég

Sziasztok!
Bea! Ne haragudj, szégyellem magam, de a Zsombor, meg az Olivér valahogy nekem is kiment a fejemből. Mert a vonalzódon nincs...nekem meg olyan tyúk eszem van. És mikor a többiek Zsombit köszöntötték, még akkor se esett le. Szóval ne haragudj és utólag hadd kívánjak mindkettőnek boldog névnapot!

Jobbulást a betegeknek!

Most Balázs is beteg. Megfázott. Mert egyszerűen képtelen felfogni, hogy már nem nyár van és állandóan kipakolja a szekrényt és levetkőzik rövid újjúba, meg rövid nadrágba. És én ökör vittem az oviba is rövid újjút. Hiába hagytam a gyereket hosszú újjúba, simán mikor mentek ki, átöltözött. Meg a nagyanyja ment érte 2x és lusta volt ráhúzni a harisnyát.... Szóval folyik az orra, meg köhög. Lázas nem volt, 37,9 volt vasárnap, de magától lement.

Ádika most átmenetileg felfüggesztette a fogzást (de ezt csak halkan jegyzem meg, nehogy elkiabáljam), ennek ellenére átrendeztük a lakást. A kiságyba állandóan pörög, és ha fennakad, akkor ordít. És volt, hogy áthoztam cicizni, de bekómáztam és jól elaludt mellettünk. Persze olyan is volt, hogy mellettünk is kelt 4x, 5x. Viszont így kinőttük a franciágy + a még mellétolt ágyat. Apa oldalát nyomta az ágykeret :) én meg Balázs felől kaptam az ívet: hol a bordámra, de fejbe is rugott már. Úgyhogy most kiszedtük az ágykereteket és a matracokat leraktuk a földre. És még volt egy plussz matracunk, azt is mellé tetttük. A fél hálószobánk matrac :) pont faltól falig ér. Kicsit csöves így, de legalább kómázhatok reggel, nem kell fél szemmel azt lesnem, hogy Ádi leesik-e az ágyról.

Enni eszik majdnem mindent, dehát még a cickó van az első helyen.

Azért írtam ezeket, mert nagyon kihalt lett ez a topic! Mi van veletek? Írjatok már egy pár sort! Vagy valami történés volt? Vagy rám haragszik mindenki valamiért és nem álltok velem szóba?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Adrienn!
Az jó, ha Zarand akar oviba menni. Lehet pszichoszomatikus is, de mikor mi bölcsibe kezdtünk, ugyanez volt. Egy hét bölcsi, két hét itthon. És ott is volt, hogy 3-an nem voltak a csoportba, mindenki beteg volt. És nagyjából mindenféle gyuszit összeszedett ott. Ez alól csak az arcüreg volt a kivétel, de azt ugye most nyertük meg. Meg egyszer, mikor mi oltásra mentünk, mondta a doki néni, hogy a kerületben himlő járvány van. Hát az meg tutira a közösségekbe tartolt.

Mi az Elevenparkba járunk, mert az van közel. Hátha ott is lesz miksi!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szilvi,

mi Bogival elmegyünk a Ringatóra...a 11es kezdésre...ha nem fél 10kor ébred fel...
Majd írok sms-t,h megyünk-e vagy sem.
ha fél 10kor ébred a gyerek,az nekem már késő...nem érek oda 11re.

Mi jól vagyunk,6 fog kint van,jönnek a hátsók..doktor néni riogatott velük..és tényleg duzzad az íny...
Járunk úszni egy magánházba,klórmentes vízbe,csak babák vannak.
Bogi imádja.
Még nem mászik,csak kúszik hátrafelé...dehát 11kg.

Kép
kata35

Sziasztok

Mi is betegek vagyunk. Apa kezdte, aztán én és most már Szonja is. Szerencsére neki csak az orra folyik. Hőemelkedése volt, de már nincs. Csak homeopátiás bogyót kapott, csütörtökön kell visszavinni a dokihoz. Ellenben én pénteken kezdtem a betegeskedést, már 6. csomag 100-as pzs-t használom :roll: .A láztól pedig 4 herpesz vigyorog a számon.

Fogacskát most nem látok növekedni, de mostanában nem igen engedi, hogy a szájában nézelődjek, meg úgy egyáltalán nem hagy semmit. Értem ezt a pelenkázás, öltöztetés, fogmosás, orrtörlés, az orrszívásról meg ne is beszéljünk. Egyedül már meg se próbálom, még apával is igen kűzdős. mire kész vagyunk, az ordítás miatt kezdhetnénk előlről.

Múlt héten volt oltás, utána kicsi hőemelkedés, mint mindíg. 10.5 kg és 75 cm. persze ,ha már meglátja a doktornénit azonnal ordítás. Nem tudom miért, de megvizsglni is nehézkes volt. Iszonyatosan tud küzdeni.

Azt hiszem nekünk is szivaccsal kellene feltölteni a hálószobát. Kicsit ki vagyok az éjszakázástól már. eddig 5-6 alkalommal ébredt éjjel, most már csak 2x. Szintén beájultam az éjjeli etetésnél, csak nálunk Szonja le is pottyant. Éreztem én, hogy csuszik le, de már nem tudtam megakadályozni. Szegénykém nézett rám nagy szemekkel, hogy mi történt, de szerencsére a fenekére esett, nem lett semmi baja.

Enni csak céklát hajlandó körtével vagy almával meg a kk alma-banán pürét. Amit én turmixolok az nem jó. Mindent fúj ki, nem győzök takarítani a konyhában. Minden etetés után minden tiszta kaja.eddig is válogatós volt, de nem ennyire. ja és ízlenek neki a Milupás tejpépek is, de fő táplálék nekünk is a tejcsi.

Na jó sok lett és jó negatív. Bocs, de ez már nagyon kijött belőlem :?

Tlindi

Kép
tlindi

Itt is takony az agyban. Homeos bogyesz a gyógyír. Plusz a frontok. Este 4-5 kelés. Talán fog is jön.
De hős vagyok és jelentem: bírom még :)

(láz nincs kopp-kopp-kopp)

Jahahajj. Mindenkinek gyóhyulást!!!

Szonja! Például én aztán teljesen kivagyok rád :wink: :wink: :wink:
szilvi35

Hahó! Mindenki! Életjelet!!!

Kép
szilvi35

Kép

Nézzétek mi van nekem! :D
Van egy 8 hetes 17 mm babácskám! Szívhanggal és minden rendben!
Olyan boldogságos vagyok! :lol:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi!

Tiva baba egyre szebb! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

Ildóca!

GRATULÁLOK!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Jujj! Gratula!!!!

Kép
Kép
beubaba

Ildóca

Nagy-nagy gratula. Ismét van kismamink :lol: :lol: :lol:

Szilvi

Tiva nagyon jó kispasi.

Tlindi

Kép
tlindi

Ildóca! Óriási gratula! Akkor most Ő lesz az 5. vagy a 6.? :wink:
szilvi35

Tlindi! Mielőbbi gyógyulást!!!

Szonja! Vicceltem!!! nehogymá magadra vedd :)

Kata05! Pako! Esetleg egy sorocskát? Hiányoztok :)

Tiva baba köszöni a dicsiket :) Ha látnátok, hogy mennyire tetszett neki :)
szilvi35

Ildóca, nagy-nagy gratula!!! Éljen, éljen a Csepp Élet!!! Úgy örülök, mindjárt sírok is (örömömben)!!

Bevallom mostanában elég erős a vágyam egy újabb babára, de amíg fizikálisan le vagyok rottyanva, addig valahogy kibírom. A vasam még mindig gáz pl. Meg ugye Apával se tudunk együtt lenni, na majd ha megyünk költözködni :D Mi is szeretnénk Ildócáékhoz csatlakozni jövőre!! Dejódejóóóó!!!

Ringatóra mi is szeretnénk majd nevezni!!! Legközelebb megduma ;)

Ma voltunk a 4 hós oltásokon, szegénykém nehezen viselte...most alszik. 8200g-osak vagyunk, uff.

Szilvi, Tiva baba édicukor (mint mindig)

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Ildóca!!!!! Gratulálok! :)
Pont a napokban gondoltam Rátok, hogy itt az ősz (mert azt mondtad, ősszel jöhet a tesó)! Nagyon jóóóóóó!!!!! :) Annyira örülök!

Nálunk még mindig semmi.... Én nyárig várok, aztán rágyúrunk jobban a kérdésre! :)
Vendég

Sziasztok!
A Katáknak boldog névnapot kívánok!

Ildóca! Gratulálok!

Szilvi!
Jaj, dehogy vettem magamra. Csak sok minden összejött!
Tiva baba micsoda kis vasgyúró!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Jaj, azt felejtettem le, hogy jobbulást a betegeknek!
(nem tudom mi van velünk, de hetek óta olyan érzésem van, mintha egy cirkuszba lennék porondmester. A nagy is, a kicsi is....pelenkázás egy rémálom. Sőt RÉMÁLOM! Ha nem vagyok elég gyors, a gyerek a konyhába jár, mire utolérem. A múltkor is kislisszolt a kis pucér seggével, ült a konyha közepén és szépen odapisilt. 5 perce száradt fel a lakás, mert felmostam. Úgyhogy most felhúzos pelus van nappalra, mert abba állva is bele tudom rakni. És teljesen akaratos: ha valami nem úgy van, ahogy a ő akarja, megy a hiszti ezerrel. Hát Balázskám nem volt ilyen, nemigen vagyunk ehhez hozzászokva. És ez a cicizési mánia...kész vagyok. Nem az, hogy kéri, hanem, hogy hogy! Komolyan, mint akit nyúznak, ha nincs a szájába azonnal! Na mindegy, megint panaszkodtam...)

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!
Köszi! :)
Sok boldogságot a druszáimnak!

A pelenkázás nálunk is rémálom.
Nem részletezem, mindenki tudja, akinél ez probléma.
Domó kezd erőteljesen öntudatra ébredni.
Hát néha nem egyszerű.

Betegeknek gyógyulást!

Volt valaki Ringatón végül?

Kattkat

Kép
kattkat

Boldogat a Katáknak!!!

Nem voltunk, betegség miatt.
Kata35-ék (ez meg hogy néz ki :)) voltak.
szilvi35

Kata 35-ék = Kata és Bogi (így már ízlésesebb)
szilvi35

Boldog névnapot Katák!

Kép
Kép
beubaba

Katalinoknak Boldog névnapot kívánunk!

Pfúúúú, most ezen nagyon felháborodtam: http://www.hrportal.hu/c/csak-reszmunka ... ett-jar-a- gyes-20101126.html
Tolvaj banda....
Vendég

Vendég

Sziasztok

Adrienne

Tényleg tolvaj banda és nem csak a gyest illetően :(

Katák

Boldog névnapot.

Pelenkázás

Szonja, mintha rólunk írtál volna. Hiszti szintén. Földhöz (ágyhoz) vágja magát és úgy bömböl :evil:

Meg van a 8. fogacska és már tudunk pá-pá-t inteni :)
Kezdtem már aggódni, hogy semmit se tudok neki megtanítani.

Jaj, lányok adjatok tanácsot mit csináljak az evéssel, már semmit se hajlandó megenni, csak a vaniliás tejpépet. Meg se kóstolja a kaját. Meglátja és azonnal el is fordul. Tanácstalan vagyok

Tlindi

Kép
tlindi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?