Sziasztok!
Gyancsi, Isten hozta Lili babát! Kívánok hosszú, boldog, szerencsés életet, egészségben, szeretetben!
Suzy, gratulálok Ádám baba érkezéséhez! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!
Melinda, köszi szépen!
Megkérdezhetem, hogy Te mikor voltál az első uh-on Rubliczky dokinál és hogy hány hét múlva rendelt vissza ismét? Nála is fogsz szülni?
Jó mozizást!
Hova mentek 4D-re?
Georgia, köszi!
Nem semmi a Te pocid sem!
Lefotóztatnád oldalról is?
Hogy van a fogad, azóta nem fáj? A bacit sajnálom, jobbulást!
Jó érzés lehet érezni a picúrt.
Ha tudsz, gyere!!
Ancsuka, szép a pocid!
és a háttér is tetszik!
De jó lehetett hallgatni a szívhangot!
Vivi jól van?
Egyelőre nem akarok táppénzre menni. A lombik alatt 10 napot maradtam itthon, és már az eredményhirdetés előtti napokban visszamentem dolgozni. A munkahelyemen irodai munkát végzek, íróasztalnál ülve. Nem emelek, nem nyújtózom, nem dolgozom vegyi anyagokkal. Szerencsére nem hányok, görcsölök, vérzek vagy barnázok stb. Kímélem magam, és ezért úgy érzem, hogy otthon sem vigyáznék magamra jobban. Az orvosomnak sincs ellenvetése addig, míg minden rendben. Ha mégis úgy adódik, hogy otthon kell maradnom, akkor persze nem megyek be. A főnököm tud a lombikról és már azt is kérdezte, hogy meddig számíthat a munkámra. Február közepét/végét céloztuk meg, utána már én is otthon szeretnék készülődni, pihengetni.
Ha megvan még az Utród, én örülnék neki. Pont egy dobozzal kellene még kiváltanom, hogy elég legyen a végéig.
Zitácska, köszi!
Ahogy Ancsukának is írtam, egyelőre dolgozom tovább, de majd pihenek is!
Meggyógyultál? Nem csodálom, hogy megijedtél.
Gyönyörű a pocid!!!
De jó, hogy tettél fel két képet is. Sokat nőtt, látványos a változás!
Anyukád nagyon aranyos, hogy ennyit segit.
Csoki, Ancsihoz írt soraidat megkönnyeztem.
Drága kis nő vagy Te!
Angyal, köszi! Veled mizújs, hogy vagy??
Briiiiiiii????????????????
Dike, köszi!
A mai napra a legjobbakat! Utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked!
Miért kell külön belgyógyászatra menned? Nekem a háziorvosom fogja megcsinálni, mint Melindának.
A vérvétellel meg jobban járnál Szfváron. A védőnőm azt mondta, hogy a kismamáknak nem kell időpontot kérniük. Oda kell menni a laborba, leveszik, majd kb. egy hét múlva eredmény.
Rubliczky asszisztense a szülésznő is egyben. Párban dolgoznak. Én fel fogom kérni mindkettőt. A barátnőmnél sokat segített szüléskor, terhesgondozás alatt is ő intézte az ügyes/bajos dolgait, vizsgálatok stb.. Én okos a múlt héten elfelejtettem.... nagyon szita az agyam hetek óta.
Így majd a legközelebbi találkozáskor. Persze, ahogy a lányok is írták, más a helyzet, ha császár lesz.
Cukigabi, Roli baba tündér!
Zbinyek, boldog névnapot kívánok utólag is!
Zsu, sok kitartást a továbbiakhoz!!!
Nálam minden rendben. Múlt hét pénteken voltam dokinál (7+4 hetesen), akkor már 14 mm volt a baba, jó volt látni
Legközelebb csak a 12. heti uh után kell hozzá mennem, december 17-én.
Csütörtökön voltam a védőnőnél, szerencsére jó fej. Megkaptam a kiskönyvet
Szerdán megyek a beutalóimért, és valamelyik reggel a vérvételeket is elintézem.
Progi szuriból is csütörtökön kaptam meg az utolsót, a 47. volt.... már nagyon számoltam visszafelé a nővérrel együtt. Megizzadt az utolsó néggyel... már nem volt szinte hely, ahová szúrhatott
Mindegy, most már regenerálódhat a csípőm, jött helyette a Crinone.
Tegnap meg elutaztunk 3 napra. Egy nagyon szép, szombathelyi, négy csillagos szállodában töltjük ezt a hétvégét. Még tavaly kaptuk a vouchert anyukáméktól ajándékba, és most használjuk fel. A foglaláskor nagyon bíztam benne, hogy ide már babásan jövök.
Szép hétvégét mindenkinek!