Új privát üzeneted érkezett!

georgia! sajnálom a bacit:( de jó lehet h már érzed a mozgását!

zita! nem tudom minek ilyen hamar a cukros lötty....

ancsi! nagyon várom a képeket!!!sok tejcit,boldogságot,egészséget kívánok!

ancsu! gyógypuszi a kislányodnak.

vem semmi kül...semmi hányinger már rég óta. nagyon sokat görcsölök,éjjel hasmenésem volt:(mitől hogyan?passz.
remélem nagyon h minden rendben a babánkkal.
ja és megint híztam 1 hónap alatt 2 kilót itt nagyon nagy bajok lesznek........55voltam lombik előtt,58 a 4.héten.most a 9.meg 59.6.:(((

KépKép
dike

Gyancsi:
Annyira szépeket írtál a kis Lili babáról és az érzéseidről.
Kívánom, hogy ennyire jó legyen Lili mindig és a legtöbb örömöt okozza Nektek.
Apuka hogy viseli az apukává válást? Nem fura neki?

Suzy:
egyenlőre semmi várakozó állásban vagyok

puszika mindenkinek

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Sziasztok,

Georgia
Tök jó, hogy már érzed a mozgását! :)

Dike
Biztosan nincs gond, csak olyan kaját ehettél, ami nem jött be! :wink:

Én éjszaka éreztem valamit, olyan volt mintha a szívem a pocimból akart volna kiugrani :D vagy 3-4-szer éreztem, de kézzel nem lehet érezni, csak éreztem, hogy a pocimat piszkálja belülről :)

Zita

Kép
zitácska79

Suzy drága azta szép nagy a pocid :D nemsokára itt van Cipike is!!!

Gyancsi nagyon örülök hogy minden szuper, kééépet mikor kapunk máár???

Mindenkinek puszi!!!
Vanili
Vendég

Sziasztok,

Csak egy 15. heti pocifotó erejéig jöttem! :) Kép 15. heti pocifotó

Zita

Kép
zitácska79

Suzy hírek!
Ádám baba ma reggel 8 óra 5 perckor megszületett,48cm és 3590g

Mindketten jól vannak,császár lett végül.

Itt is gratulálok nektek!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy sok szeretettel gartulálok kisfiad érkezéséhez! Nagyon boldog és hosszú életet kívánok Neki! Neked meg sok-sok örömet benne!

Csak megjegyzem hogy amikor írtam ma reggel akkor volt 23 perces Ádám :wink: .

Zita azta de nagyot nőtt a pocid az utolsó kép óta! Szép nagyon!

Gabi köszi a jó híreket! Remélem jól vagytok!

Pusszantás!
Vendég

Sziasztok,

Suzy
Hatalmas gratula! Remélem jól vagytok! Sok-sok örömet kívánok a kis jövevényben, sok tejcsit, jó étvágyat és hosszú átaludt éjszakákat kívánok! :wink: Szép súlya lett! :)

Vanili
Mindenki ezt mondja, én nem veszem nagyon észre a különbséget! :)

Zita

Kép
zitácska79

Bri
Mi van veled? merre jársz? minden rendben van? Jelentkezz!

Zita

Kép
zitácska79

Suzy! Itt is nagyon gratulálok! Egészséget és boldogságot kívánok! :D:D

Mindenkinek pusz
Vendég

megyek suzyhoz hamarosan meglátogatom, majd hozom az infót.
Beszéltem vele telefonon, jól van, de bővebben majd mesélek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok,

Suzy:
Hatalmas gratuláció a kis Ádám babához. Sok örömet és boldogságot kívánok hozzá nektek.

Kép

Lassan minden "kezdő fórumos babuci" előbújik :-)

pusszantás

szrityi

Suzy

Gratulalok nektek, jo egeszseget, es oromet :D :D .
Vendég

Suzy,
gratulálok Ádám babához!Nagyon szép méretek!
Gyors felépülést, sok-sok tejcit, és boldogságot Nektek!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

zita!aztaaaa hogy meg nőtt a pocid dejóó és már lehet h a babát érzed nem?:)

susy!sok boldogságot,egészséget tejcit kívánok!!!!!!!!!!gratuláááálok!!!!!!

ma elmentem a háziorvoshoz beutalókért....utána időpontot kérni éééééés képzeljétek belgyógyászatra január 5.re kaptam időpontot :shock: undorító ez a rendszer ami nálunk van,sőt a vérvételre úgy h szóltam h muszáj lenne 12.hétig levenni,úgy kaptam dec 7re!!:((

az új fájdalmam a végbelemben van..nem tudom mi lehet..sokszor nem tudok normálisan leülni:(( belső aranyér talán?

holnap uhu 8 15kor Rubliczkinál véégre drukkoljatok!

KépKép
dike

Dike,
neked belgyógyászhoz kell menned?Nekem a háziorvos írta meg a belgyógyászatos dolgokat!
Sajnos lehet aranyér!Kismamáknál nagyon gyakori probléma!
Drukk az uhuhoz!

Mi is holnap megyünk uhura, 4d-re!Már nagyon várjuk! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Suzy hírek!

Ma voltam Suzynál, az elején kezdem....
Nem tudtam egyből bemenni hozzá mert épp babalátogatás volt a szobában vagyis ismerkedő délután anya és baba közt :)
Majd hozták ki a szobából a babákat, sokan mentek is abe a folyosóra nézni a bébiket, én nem akartam, hiszen "senki vagyok" hozzáteszem nem suzy Ádiját nézték. Lényeg hogy a gyerekágyas nővér kiszolt nekem hogy kit lehet megnézni, mondom neki És x Ádámhoz jöttem, mondja ő is itt van ha gondolom megnézhetem....
Menteh is egyből, vörös voltam rák vörös éreztem magamon és a könnyeimmel küzdöttem, Istenem olyan szép, nagyon formás szép baba, nagyon sok haja van tiszta hajas baba és tiszta Anyuci :)
Mikor bementem suzyhoz újra könnyek, szerintem észre is vett rajta :)

jól van minden rendben, éjfélkor ment el neki a magzatvíz majd tusolt és indulás a klinikára, egy paraszt ügyeletes dokit fogott ki, 1újnyira volt kitágulva majd 3kor már 7újnyira, de sajnos nem ment lejjebb Ádika, így végül 8-kor megcsászározták, mondta nem fájt egy kicsit sem az epidurális. Röviden ennyi, még beszélgettünk és lassan jöttem is el, közel egy órát voltam nála :)

Ancsu

ancsuka

Drága Suzy!Nagyon gratulálunk a pici Ádám babához!Nagyon jó egészséget kívánok nektek és sok boldogságot,örömöt!Kívánom,hogy nagyon sok tejcsid legyen!millió puszi nektek!
Többieknek is puszi!

Kép

Kép
zbinyek

Zitácska, szép kis pocak :)
Nem a dokimnál voltam, hanem a védőnőnél és ott néztük a szívhangot. :)
Dike, nekem is fáj, igaz nekem a csontom a fenék csontom, de ez normális.

Bri, hírek!
Jól van, én néha beszélek vele msn-en. Csütörtökön volt 21+4hetes.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
köszönjük a híreket!
Még énis meghatódtam azon, amit írtál!

Bri,
ha majd lesz egy kis időd, és kedved, írj pár sort!Hiányzol nekünk!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok,

Dike
Ez nagyon durva, nálatok van a legcarabb rendszer szerintem az egész országban. Teljesen felháborít, hogy könyörögni kell, hogy adjanak vérvételre időpontot, mert le kéne venni 12. hétig :twisted:
Nálunk a doki mondja meg hogy mikor kell menni a terhesgondozóba, és írja is be a kiskönyvbe, hogy mikor menjünk, nem kell bejelentkezni, beadjuk a papírt, s kb. 1,5 óra várás után be is hívnak és vesznek vért!
Hogy-hogy szombaton mész uh-ra? :shock:
Remélem nincs semmi gond, de szerintem az aranyér még korai lenne, említsd meg a dokinak, amikor mész hozzá, hogy ilyen problémád van.
Van fogadott orvosod? Hogy ha nincs, akkor lehet többre mennél ha lenne, az időpontok miatt mondom!
Igen, most én is észrevettem, hogy kicsit megnőtt a pocim! :) De a ruha is nagyít rajta, meztelenül nincs ilyen nagy :) legalábbis szerintem. Biztosan a picit éreztem éjjel, anyukámnak is mondtam s rögtön kérdezte, hogy olyan volt-e, mint amikor a beleim mozognak és mondtam neki, hogy igen :) S rávágta, hogy akkor az az volt :)

Ancsuka
Tök jó neked, hogy láttad Ádit :) Értettem, hogy a védőnődnek van magzati szívhang figyelője, szerintem az enyémnek nincs, az én védőnőm egy mai világtól lemaradt nőszemély :? A dokimnak van, de ő még nem vette elő :lol:
Örülök hogy írtál Briről, s hogy jól vannak annak is nagyon örülök, de szomorú vagyok, hogy nem jelentkezik be, s nem ír! :( ha beszélsz vele mondd meg neki légyszi! Köszi

Szép estét nektek!

Zita

Kép
zitácska79

Zita! akihez holnap megyek magánba ő volt a meddőségi dokim meg annak idején inszemet is ő csinált a környéken a legjobb,szóval holnap akarom felkérni h legyen ő a dokim meg nála is szeretnék szülni.30km re van másik városban.lehet azt is elmondom neki h milyen későn kaptam időpontot...és lehet ott fehérváron előbb leveszik passz,de tényleg nagyon felháborító,és mire egyes vérvételi eredmények megjönnek 3 hét...addig akár bármi is lehet..hihetetlen.

nem tudom eldönteni h fogadjak e szülésznőt,anyum feleslegesnek tartja.véleményeket kérek!a vajudóba be lehet jönni bárkinek..szal az bizti h mellettem lesz a párom és anyum.

KépKép
dike

dike, olyan dolgokon agyalsz......, de én ezért imdálak, mint egy kis gyerek, és most ne sértődj meg kérlek!
Még totál az elején vagy, bármi történhet még, és nem rosszra gondolok, de akár egy császár amit a doki már megtud pl. félidőben. Ha pl. császár akkor nem kell a szülésznő. Szülésznőt a vége felé kb. úgy 20-25hetesen szokták felfogadni vagyis még bőven ráérsz.
Én is fogadtam anno szülésznőt, de a végén kiderült nem kell, mivel császáros lettem.

Az hogy a szülésnél ki lesz bent azt maximálisan te döntöd el, de én úgy tudom csak egy ember lehet. Én imádom és tisztelem anyukámat, de ő nem való szerintem oda,nem hívtam volna be magamhoz, a párod az aki ott kell, hogy legyen vagyis nem kell, de legjobb ha ő ott van. Persze vannak olyan férfiak akik azt mondják, ők be nem mennek, és nem azért mert nem szeretik a feleségüket hanem mert nem, ezt is meg kell érteni, de ha a te párod bemenne akkor szerintem ő és ne anyukád, persze a döntés a tied, de én azt gondolom a szülés rád és a párodra "tartozik".

Lehet senki nem érte velem egyet, de én ezt így gondolom.

Nem égészen értem milyen vérvételről beszéltek.... :lol: :lol:
Nekem sem volt még v.v-el. 12hetes v.v nincs, én nem tudok róla vagy ilyen hülye lennék, Vivivel sem volt. 12hetes v.v akkor van ha te kéred a down kór szűrés miatt és fizetsz is érte. Mint ahogy én is levetettem ott a magán klinikán.De hazudok mert pl. Egrbe a 12 hetes uh-hoz v.v-el is párosul, de ez nem kötelező a 12.héten a down kór szűrés uh-ból a kötelező.
ÉN ÍGY TUDOM.
Viszont nekem az AFP-re jövőhéten kapom az időpontot mármint a v.v-re és dec végén lesz az uh, és mire megyek az uh-ra addigra kell hogy meglegyen a v.v-el és eredmény.

Ezt találtam:
A 16. terhességi héten végezzük anyai vérből az alfa-fötoprotein (AFP) mennyiségének vizsgálatát. Az AFP egy, a magzat mája által termelt fehérje, mely normális körülmények között csak igen kis mennyiségben jut az anya keringésébe. A magzat egyes rendellenességei, elsősorban a test ún. záródási rendellenességei (velőcsőzáródási rendellenességek, nyitott gerinc, hasfali záródási zavarok) esetén az AFP nagy mennyiségben jut át az anya ke-ringésébe, így emelkedett értéket észlelünk. Alacsonyabb AFP érték utalhat a magzat kromoszóma rendellenességére.
Napjainkban az AFP értékét a legtöbb laboratórium már egységesített értékben adja meg. Normál értéke ily módon: 1.0 MoM (MoM - Multiple of the Median: a középérték többszöröse). Normálisnak tekintjük 0.7-2.5 MoM között. Igen lényeges hangsúlyozni az AFP vizsgálat szűrésnél: a kóros érték nem jelent bizonyossággal beteg magzatot, csak további vizsgálatok (ultrahang, szükség esetén genetikai vizsgálatok) elvégzésének szükségességét indokolja. Nagyon fontos, hogy az AFP-t a betöltött 16. héten kell levenni, a kapott értékek megbízható értékelése csak ekkor várható kellő pontossággal. A 16. héten az AFP szűréssel egy időben végezzük a májgyulladás (hepatitis B) szűrővizsgálatát is (HbsAg vizsgálat). Ennek elmaradása esetén a megszületést követően az újszülött immunizálása minden esetben kötelező.
Laboratóriumi szűrővizsgálatot végzünk a terhesség második harmadában a cukor anyagcsere ellenőrzése céljából. Ennek során először éhgyomri vércukor meghatározást végzünk. Ennek normálértéke esetén megfelelő mennyiségű szénhidrátot viszünk be a szervezetbe (egy adott cukortartalmú ún. próbareggeli vagy cukros oldat formájában), majd 1 óra elteltével ismételten meghatározzuk a terhes vércukorszintjét. A bevitt cukor hatására a hasnyálmirigy kellő mennyiségű inzulin elválasztásával válaszol, így a vércukorszint csak kismértékben emelkedik meg. Nem megfelelő inzulin-elválasztás esetén a vércukorszint kóros mértékben megemelkedik, így a szűrővizsgálat második vérvétele kórosan magas eredményt ad. Az ilyen ún. "egypontos" cukorterheléses vizsgálat csak szűrővizsgálat: a terhességi cukorbetegség diagnózisának felállításához további terheléses vércukor- ellenőrzés, több alkalommal végzett vérvétel szükséges.

vagy itt egy másik részletesebb:
http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=368

Ancsu

ancsuka

Sziasztok,

Dike
Szerintem is ráérsz még eldönteni, hogy akarsz-e szülésznőt, bár engem mikor műtöttek 2 éve, én azt mondtam, hogy ha egyszer szülök akkor nekem az Ági lesz a szülésznőm, ő egy nagyon kedves szülésznő a győri kórházban, de még nem szóltam neki, mert szerintem is ráérek :wink:
Én sem hívnám be anyukámat a szüléshez, ebben teljesen egyetértek Ancsukával, inkbáb akkor már egy barátnő legyen bent, ha a férj nem akar bemenni, nálunk a férjem bejön, s ennek nagyon örülök, remélem a köldökzsinórt is elvághatja, az egy olyan csodálatos élmény a pasiknak, ezáltal szerintem még közelebb érzik magukat a babához! :)
Nekem a Down-kór szűrés eredménye 1,5 hét alatt jött meg a mail címemre. Az összes többi eredményért, pedig a 15. héten mentem be, amikor volt a köv. vérvételem volt, vagyis 3 hét telt el, de a dokim szerint már 2 nap alatt készen voltak azok az eredmények, de mindenkinek 1 hónapot mondanak a vv-i helyen.

Ancsuka
Nálam a 12. heti vérvétel a következőkből állt: vércsoport meghatározás, ellenanyag szűrés, AIDS, Hepatitis (ezek mind kötelezőek nálunk, annak ellenére, hogy a lombiknál már megvolt), s én külön kértem a toxoplazmózist, ill. volt még egy általános vérkép is+ a fizetős Down kór szűrés. S igen, a köv. vérvétel az AFP, ami nekem a 15. héten már megvolt, annak 2 hét mire eredménye van.

Na, most már megyek folytatom a főzést! :)

Zita

Kép
zitácska79

Sziasztok!

Gyancsi, Isten hozta Lili babát! Kívánok hosszú, boldog, szerencsés életet, egészségben, szeretetben!

Suzy, gratulálok Ádám baba érkezéséhez! Sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Melinda, köszi szépen!
Megkérdezhetem, hogy Te mikor voltál az első uh-on Rubliczky dokinál és hogy hány hét múlva rendelt vissza ismét? Nála is fogsz szülni?
Jó mozizást! :D Hova mentek 4D-re?

Georgia, köszi!
Nem semmi a Te pocid sem! :D Lefotóztatnád oldalról is?
Hogy van a fogad, azóta nem fáj? A bacit sajnálom, jobbulást!
Jó érzés lehet érezni a picúrt. :lol: Ha tudsz, gyere!!

Ancsuka, szép a pocid! :D és a háttér is tetszik! :wink: De jó lehetett hallgatni a szívhangot!
Vivi jól van?
Egyelőre nem akarok táppénzre menni. A lombik alatt 10 napot maradtam itthon, és már az eredményhirdetés előtti napokban visszamentem dolgozni. A munkahelyemen irodai munkát végzek, íróasztalnál ülve. Nem emelek, nem nyújtózom, nem dolgozom vegyi anyagokkal. Szerencsére nem hányok, görcsölök, vérzek vagy barnázok stb. Kímélem magam, és ezért úgy érzem, hogy otthon sem vigyáznék magamra jobban. Az orvosomnak sincs ellenvetése addig, míg minden rendben. Ha mégis úgy adódik, hogy otthon kell maradnom, akkor persze nem megyek be. A főnököm tud a lombikról és már azt is kérdezte, hogy meddig számíthat a munkámra. Február közepét/végét céloztuk meg, utána már én is otthon szeretnék készülődni, pihengetni.
Ha megvan még az Utród, én örülnék neki. Pont egy dobozzal kellene még kiváltanom, hogy elég legyen a végéig. :wink:

Zitácska, köszi!
Ahogy Ancsukának is írtam, egyelőre dolgozom tovább, de majd pihenek is! :wink:
Meggyógyultál? Nem csodálom, hogy megijedtél.
Gyönyörű a pocid!!! :D De jó, hogy tettél fel két képet is. Sokat nőtt, látványos a változás!
Anyukád nagyon aranyos, hogy ennyit segit.

Csoki, Ancsihoz írt soraidat megkönnyeztem. :oops: Drága kis nő vagy Te!

Angyal, köszi! Veled mizújs, hogy vagy??

Briiiiiiii????????????????

Dike, köszi!
A mai napra a legjobbakat! Utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked! :D
Miért kell külön belgyógyászatra menned? Nekem a háziorvosom fogja megcsinálni, mint Melindának.
A vérvétellel meg jobban járnál Szfváron. A védőnőm azt mondta, hogy a kismamáknak nem kell időpontot kérniük. Oda kell menni a laborba, leveszik, majd kb. egy hét múlva eredmény.
Rubliczky asszisztense a szülésznő is egyben. Párban dolgoznak. Én fel fogom kérni mindkettőt. A barátnőmnél sokat segített szüléskor, terhesgondozás alatt is ő intézte az ügyes/bajos dolgait, vizsgálatok stb.. Én okos a múlt héten elfelejtettem.... nagyon szita az agyam hetek óta. :oops: Így majd a legközelebbi találkozáskor. Persze, ahogy a lányok is írták, más a helyzet, ha császár lesz.

Cukigabi, Roli baba tündér! :lol:

Zbinyek, boldog névnapot kívánok utólag is!

Zsu, sok kitartást a továbbiakhoz!!!

Nálam minden rendben. Múlt hét pénteken voltam dokinál (7+4 hetesen), akkor már 14 mm volt a baba, jó volt látni :D Legközelebb csak a 12. heti uh után kell hozzá mennem, december 17-én.
Csütörtökön voltam a védőnőnél, szerencsére jó fej. Megkaptam a kiskönyvet :D
Szerdán megyek a beutalóimért, és valamelyik reggel a vérvételeket is elintézem.
Progi szuriból is csütörtökön kaptam meg az utolsót, a 47. volt.... már nagyon számoltam visszafelé a nővérrel együtt. Megizzadt az utolsó néggyel... már nem volt szinte hely, ahová szúrhatott :? Mindegy, most már regenerálódhat a csípőm, jött helyette a Crinone.
Tegnap meg elutaztunk 3 napra. Egy nagyon szép, szombathelyi, négy csillagos szállodában töltjük ezt a hétvégét. Még tavaly kaptuk a vouchert anyukáméktól ajándékba, és most használjuk fel. A foglaláskor nagyon bíztam benne, hogy ide már babásan jövök. :wink:

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Ancsuka, itt nálunk a 12. heti vérvétel a kombinált szűrés vérvételét jelenti. Szfváron ez pár éve már ingyenes.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok lányok :wink:

Drága Suzy :!:

Gratulálok a kicsi Ádám babához és jó egészséget kivánok Mindkettőtöknek és sok tejcsit a kicsinek :wink:

Kép

Puszi Mindenkinek :wink:
Vendég

ancsu minden városban minden védőnőnél más a szokás!nálunk meg kell csináltatni a cukorterhelést mindjárt az elején!!nem mondhatom a védőnőmnek h de én nem fogom mert másnak nem kell...
és a dokim is most azt mondta h legyen meg 12 hét előtt a teljes vérkép vizelet,toxo stb...most nincs előttem a papír,rengeteg mindent néznek!
hát erről az irományodról lekéstem, én már most mondtam a csajnak h felfogadnám akkor őt szülésznőmnek..már 3 éve úgy mond ismerem..dokim asszisztense,és szülésznő..ő vele már sokszor találkoztam...hát legfeljebb nem lesz..ha császár lesz....ezt nem tudtam. kérdeztem én ott h mikor kell..és még ő válaszolt h minél előbb mert limites egy hónapba csak 3 szülést vezethetnek(mármint a szülésznő)...és ebből azt vettem ki h akkor most válasszak.
az én anyukám olyan mintha barátnőm lenne...párom engem nem tudna megnyugtatni...mindenképp szeretném h mindketten v felváltva legyenek bent...de természetes h ha kell választani és a párom beakar jönni akkor ő fog!

na most olvasom de ide is hozom a papírt,leírom mik vannak rajta amit adott a védőnő...ezek kellenek most...vérkép-vizelet(teljes üledék) vércukorvizsg.
K,Na,Ca albumin,összfehérje,Cn kreatinin szint ellenőrzése,májfunkció ell. várcsoport,ellenanyag,lues,hepatitis,toxo...na ezeket nézik nekem a 12 hét előtt.

anett! örülök h minden rendben!!milyen nagy baba már:)) én is úgy néz ki h 17.megyek a rubihoz legközelebb,én a Mariannt kértem fel.jó pihit nektek!

előbb reagáltam nektek....

na voltam uhun...annyira de annyira megható volt 28.3mm és nagyon mozgott rugdalt,boxolt,majdnem sírtam..olyan édi!!!!minden ok volt,de 10 hetet írt már, ennek is nagyon örülök..mindjárt meg van a 12.Smile) dec 6án kell mennem 12.uhura.
mondtam h milyen későn kaptam a lakóhelyemen időpontot vérvételre és mondta h az nem jó....vagyis inkább az asszisztensnő-leendő szülésznőmSmile mondta h jöjjek be jövőhéten ad beutalókat és ott helyben aznap le is veszik.azaz Fehérváron.szóval hétfőn megyek is.a bromocriptint szépen lassan leépíthetem azt mondta. a 12.héttől elhagyhatom a reggeli crinone gélt de az utrot még utána 2 naponta csökkentsem..2 napig 2 2 napig 1 aztán ennyi..Smile)
felkértem a dokit szülészemnek és a szülésznőt is.

kérdés: a kis könyv legszélében a pecséten van egy olyan dátim h 12.17. 11 30 az mit takarhat nem emlékszem h mondta volna..talán h hozzá mikor kell mennem legközelebb??

KépKép
dike

Kép babókánk:)))))

KépKép
dike

Zitácska,
Igen ezt nem akartam írni, inkább egy barátnő mint anyukám, még ha azt gondolom a világ anyukája az enyém, minden elmondhatok neki, sőt együtt is lakunk velük, meosztott házban. De én akkor is azt mondom, a szülés az nem egy anyukára tartozik, de ezt ugye mindenki maga dönti el, én az férjem tuti kiakadna ha azt mondanám neki, hogy felváltva anyuval gyertek be a szülésre, és is fordított esetben.

Dike, amit írtam azt neked is írtam részben. tuti megharagszol rá, de nem baj, én inkább őszinte vagyok mint a hátad mögött magyarázok.
A te dolgod mit és hogyan csinálsz ez egyértelmű, hogy mindenki maga dönti el hogyan akar szülni!!
A v.v-elt is értem, viszont mégsem, mert ha a doki is azt mondja védőnő is akkor intézzék el, hogy meglegyenek a vérvételek időben, más várás más szokások, viszont törvény nem szabályozza max a doki kéri így vagyis a dokik x városban. 12hetes uh az törvényben szabályzott én úgy tudtom avgyis azt meg kell csinálni, vagy az AFP-t szintén. Nekem amiket leírtál, jövőhéten kezdődik akkor kapom a v.v-el papírokat és a többit.
Szerintem nem lesz semmi baj ha később csinálják meg, max bosszantó, de bajod nem lesz belőle, se neked se a babának. De ezt már megszokhattuk ez a magyar egészségügy.
Örülök neki, hogy minden rendben volt az uh-n, 10hetesnek nézett 28mm babával? mondjuk csak hasonlítani tudom az én ikreimhez :) a szülésznő mondjuk így ha ismerős akkor teljesen jó, mondjuk ő csak a végénél lesz veled, vagy ha találkozol vele kórházba vagy klinikára ha ő pont ott van.

Anett, mondjuk igaz ha birod és nincs gond akkor, főleg nem végzel fizikai munkát akkor miért ne. Hozzáteszem én tuti eljönnék ettől függetlenül januárban mert a tp. nem lesz sokkal kevesebb és már a gyedben sem számít csak az ez év fog.
Az utrot küldöm, írd a címet :)
de írok privit is.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok lányok

Zsu pillanatnyilag el van foglalva, így én írok egy pár sört, na sort.
Mindketten jól vannak, ma már szoptatni is sikerült, hétfőn jöhetnek haza ha csak Cipike nem sárgul be addigra. (Cipikeapuka)[/img]
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ancsuka! pici vagy nagy a 28m?.igen ő 10hetet írt rá,de én tudom h pontosan 9+5 vagyok....sőt szerintem ő is tudja,mert kiszámolta pontosan a leszívástól....na meg hétfőhöz 2 hétre kell menem 12.uhra...tehát szerintem csak annyi h nem 9+5 írt,hanem 10. de mindegy...

a szülésznő egyben az asszisztense is,minden vizsgálatkor,havonta találkozom vele...meg segít mindig azaz régen is segített időbe sorra kerülni...:)

susy! nagyon nagyon édes baba,és mennyi haja van,de szép!

KépKép
dike

Cipikeapu! Köszi, hogy hoztál képet és infót! Nagyon aranyos Cipike! :lol: Drukk a hétfői hazajövetelhez!
Suzyt puszilom!
Vendég

Sziasztok!
Csak gyors 2képre van időm!
Kép 22+2
Kép KicsiCsoda 22+2

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Cipikeapuka :D köszönjük a képet! Gyönyörű, igazi kis legény és micsoda haja van :D ! Gratulálok és millió puszi Suzynak!
Vendég

Melinda szép a pocid és cuki nagyon a babád! Kis pofis :D !

Gyancsiiii kéépet szeretnénk!

Dike szuper hogy minden ok, elhiszem hogy megható volt az uhu!

Angyal köszönöm hogy drukkolsz nekem! Remélem hogy hamarosan betoppansz egy jó hírrel :wink: !

Georgia hol vagy?

Puszi mindenkinek!
Vendég

Ancsuka miért vagy ilyen szigorú mostanában :roll: (régebben te is - meg én is :lol: kérdeztél-csináltál furákat, elég picit visszaolvasni, és én még emlékszem is). Remélem ez nem a terhességgel jön :lol: .

Csajok Gyancsi vonalzóján ott van Lili baba! Piciben de látni :D !

Puszi mindenkinek!
Vanili
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hoztam nektek Lili képeket :wink:

Kép
Kép
Kép Kép
Kép

Remélem jól vagytok mindannyian, majd igyekszem visszarázódni :wink:

Puszi:
Lili baba és Ancsa

KépKép
gyancsi

csoki, nem hiszem, hogy szigorú lennék, leírom amit gondolok és úgy látom és tudom más is egyet ért velem vagyis értett eddig..... :)
Jaaa és nem haragudtam meg!!!!!!

Ügye csajok, cipike, pont mint Zsu, mondjuk sír, de szerintem akkor is lehet látni, hogy nagyon hasonlít rá.

Ancsi, istenem milyen aranyos, nagyon szép Lili, csupa rózsaszín egy kis tündér!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ancsuka 2010.11.21 10:14-kor.

Ancsu

ancsuka

tudtam, dike neked nem írtam.......
hogy nagy vagy kicsi????? ezt szerintem nem lehet megmondani, a doki úgyis tudja és mondja, én magamhoz hasonlítottam ennyi idősen. :)vagyis 10.héten voltam én is. 9+4naposan.
De nyugi mielőtt még bármi is forogna a kis agyadban.
Én itt nézem mindig az adatokat:
http://babafalva.hu/terhesseg-hetrol-hetre-10-het/
szóval teljesen jó

Ancsu

ancsuka

na még valaki.....
Meli.... milyen angy már a pocid, és nagyon aranyos a bébike, szépen lehet látni a kis arcát, nagyon cuki.

Csoki írása megzavart, keresem a hibát magamban, de nem találom..... :oops: :oops: :oops:

Ancsu

ancsuka

gyancsi! annyira de annyira szééép egy tünemény gratulálok hozzá!!!:))))

melinda! szép poci és nagyon aranyos a kisbabátok!:)

KépKép
dike

Sziasztok,

Ancsuka
Ne keresd a hibát magadban, szerintem nincsen :)

Meli
Nagyon édes a kis pocaklakó és a pocikád is! Bár szerintem az enyém is van ekkora 16 hetesen, amin meg is lepődtem!

Gyancsi
Nagyon édes Lili baba, egy igazi kishölgy! :)

Suzy, Cipike apuka
Nagyon édes a kisfiatok és mennyi haja van! :D

S itt egy 16. heti pocifotóm! :)
Kép 16. heti pocifotó

Zita

Kép
zitácska79

GYancsi na végre! De gyönyörűűű!!! Gratulálok! El vagyok ragadtatva!

Ancsu neee ne keress hibát, csak azért írtam mert picit szigorúnak tartottam a stílusod mostanában - nem azt amit írsz! Köszi hogy nem haragudtál meg! Puszillak!

Zita nagy iramban növesztesz pocakot :D !

Puszi!
Vendég

zita! tényleg milyen gyorsan nő a pocid nagyon szép! :lol:

KépKép
dike

Cipikeapuka,

köszönjük a képet a kis Ádámról gyönyörű hajas baba! Szerintem is nagyon hasonlít Suzyra bár az apukát még nem láttuk :-)
Suzynak gyors felépülést kívánunk.

Gyancsi:
ez a Lili baba egyszerűen tökéletes és milyen apró, nagyon aranyos :-)

Gabi:
Roli babával hogy telnek a napok? Te már igazi rutinos anyuka lehetsz :-)

Puszika lányok

szrityi

Sziasztok!

Ancsuka,
köszi!Hát, már most szerelmesek vagyunk a kis csöppségbe, és úgy néz ki, hogy kislány! :D Nagyon boldogok vagyunk.Persze ha fiú lenne, akkor is ugyanígy örülnénk! :D A pocakom növöget, de azért van ám rajta háj is! :lol: :lol: :lol:
Nekem is szépen látszik ám a pocód, de nem is csoda, hisz 2baba lakik benne!

Zita,
tényleg milyen nagy a pocid! :D Nekem szinte meg se látszódott a 18-19.hétig.Aztán hirtelen nőtt!
De ne aggódj, szépen látszik legalább, hogy kismama vagy!

Gyancsi,
Lili egy kis tünemény!Mindjárt megzabálom itt a képeken!

Suzy,
Cipike is nagyon formás kis babóca!Büszke lehetsz rá! :D

Dike,
énis felkértem már Mariannt, hogy legyen a szülésznőm.Nem akartam lemaradni róla, mert szeretném, ha mellettem lenne a szülés alatt.Meg akkor nst-t is ő csinál, és nem kell sorba állni!
Nemsokára betöltöd a 12hetet! :D
Amit a kiskönyvedbe írtak, az a következő magánrendelés időpontja! :wink:

Szrityi,
Ti hogy álltok?Mikor kezdhettek?

Csoki,
mikor lesz a fagyis beülti?Most lesz stimu, ugye?Nagyon drukkolok hozzá!

Anett,
én a 11.héten voltam RLnél magánba, és azóta 4hetente hív vissza.
Még nem beszéltem meg vele, de nála szeretnék mindenképpen szülni!
4D-n a Gólyafészek kismama Centrumban voltunk a Gyümölcs utcába!Nagyon meg vagyok velük elégedve.Korrekt és kedves volt a doki!
Örülök, hogy már nem kell a progiszuri!
Akkor már voltál te is a dokinknál?Mikorra hívott vissza?
Remélem jól tellett a kis pihenésetek!

Angyal,
Ti most hogy álltok?Vérvételed lesz valamikor?
Drukkolok nagyon!!!!!

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Melinda!ahha szóval a köv magánrendelés király!köszi! te is a Mariannt de jó...akkor mindenkink egyforma:))
kislány:))))de jóó:))

KépKép
dike

Sziasztok,

Csak azért írom le, hátha valakinek lesz később ilyen. Remélem senkinek nem lesz ilyen baja, mert én megijedtem.

Tegnap este görcsöltem, vettem be magnéziumot, s mivel fáradt voltam, el is aludtam. Nem erőltettem meg magam semmivel sem, mivel semmit sem csináltam :) utána is olvastam, sok mindentől lehet, du. megyek dokihoz és megvizsgál, majd jelentkezem utána, valószínűleg csak estefele jövök, s mesélek. . Eddig is szokott fájdogálni a hasam, de azt teljesen természetesnek tartottam, nekem korábban endóm volt, s a görcsök jellegében hasonlóak voltak. Remélem semmi komoly, s inkább csak az aggódás nagyobb.

Remélem mindenkivel minden rendben van!

Zita

Kép
zitácska79

zita! én is remélem h semmi komoly...gyere majd és mesélj!!!

nekem is fáj ma egész nap a hasam,de már nem érdekel.

ma voltam vvtelen Fehérváron..na de hogyan? felmentem az emeletre a beutalókért, 4en voltak előttem,meglátott a szülésznőm,egyből jött h adjam a kis könyvet,gondoltam oda adja a beutalókat aztán mehetek vvtelre sorba állni stb...,nem behívott és ott helyben levette a vért,meg volt pisi.éhgyomi cukrot nézett, de terhelésest nem,mondta ő is h az marhaság ilyen korán,,de h a védőnőm megnyugodjon éhgyomisat vett. meg írt beutalót terhelésesre, amit egy hónapon belül felhasználhatok....persze azt ott felejtettem..majd szerdán visszamegyek érte, apa is volt vem, nagyon örült h nem kellett egy egész délelőttöt ott ülni.

KépKép
dike

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?