sziasztok!
Ildi, az én cukrom 6,5 volt a lötty után 2 órával, és tökre izgultam miatta, teljesen fölöslegesen. ez egyáltalán nem kóros! a lötty előtt mennyit mértek nálad?
nyugodj meg, nehogy emiatt ne egyél jóízűen. az én terhességem legnagyobb lelki traumája a súlyom miatti folyamatos csesztetés - és az emiatt érzett lelki gyötrelmek voltak
leginkább a dokimra lehetek pipa, de most már nem tudok mit csinálni vele. ha nem lennék ilyen pipogya, lecseréltem volna. na mindegy.
még mindig egyben vagyunk! sőt, kezd olyan érzésem lenni, hogy mégv tán decemberig is kihúzzuk így
tegnap az nst-n és az uh-n is minden oké volt, csak azt nem tudták kideríteni, mi az a folyadékcsík a bébi rekeszizma alatt. de egy hét alatt felére összement, szóval még akár el is tűnhet teljesen
Ancsi, az én dokim a 8hetes terhességet már tapintás után megállapította, akkor már "húsvéti tojásnyi" volt a méhem
(ezt hozta a nyuszi
)
ha találtál már jó dokit, akkor szerintem nyugodtan menj el hozzá, nem kell ennyit várni. azt is fölöslegesnek tartom, hogy még 2-3 tesztet vegyél, az egyértelmű bizonyíték úgyis a vér/vizelet vizsgálat eredménye. az ultrahang ilyenkor még sz*rt se ér.
ha még nincs jó nődokid, vérvételre a háziorvos is beutalhat/ van olyan rendelő, ahol le is tudják venni egyből.
a "tünetekre" én azt mondom - de ne sértődj meg, nem bántásból - hogy ez egy kis "lelki turbó", ha nem tudnád, hogy esetleg babát várhatsz, észre se vennéd ezeket. a barátnőmön azt láttam, hogy egyhetes terhességet állapítottak meg nála egy "véletlen vérvétel" folytán, és onnantól kezdve a várandósság összes tünetét érezte magán, pl. kéthetesen már kívánós volt, háromhetesen meg elkezdett nőni a hasa
a 7-8 hét körül, mikor tényleg jött a hányinger, meg a nyilallás, akkor tudatosult benne igazán, hogy milyen is az a másállapot
mindemellett nagyon drukkolok, hogy pozitív legyen az eredmény!
votiv - még 22 nap