Sziasztok,
Oroszagár, persze, igazad van, átgondoljuk még a dolgokat.. Én 100%-ig megbízom Vass doktorban, nem ezzel van a gond. Az a gond, hogy a múltkor is 17-es fsh-val ugrottunk neki a stimunak, ( nem is lett, csak egyetlen petesejtem)és arra gondoltam, hogy megfelelő táplálkozással, vitaminokkal, és talpmasszázzsal ezt le lehetne nyomni egy kicsit, és máris sokkal nagyobb az esélyem.
Ugyanakkor meg arra is gondoltam, hogy nem érdekel a természetgyógyász, nekem minden olyan hónapot ki kell használnom, amikor indulni lehet.
A Forgácson meg azért gondolkodunk, mert ott mi megkapnánk a TB támogatást a próbálkozásokra, ami ugye nem mindegy. Nagyon fontos a hit, hogy sikerülni fog, de 40 múltam és még nincs gyerekem, (terhes többször voltam, elvetéltem) ezért sajna benne van a "pakliban" a többszöri próbálkozás, de ezt becsülettel elmondta Vass doktor is, hogy közel sem olyanok az esélyek, mint egy 30 éves nőnél.
Ettől függetlenül abban nagyon bízom, hogy előbb-utóbb sikerülni fog
Ja, Nekem is short protokoll volt, szeptember 15-én megjött a piri, punkció 27-én, 30-án meg a beültetés volt, tényleg nagyon hamar eltelt ez az idő.
Nekem ez a következő alkalom is short lesz Vass doki szerint.
Puszi, bocs ha sokat írtam..