Na, olvasgattam visszafelé
Először is, ami az előző hszből lemaradt!
Szilviknek boldog névnapot kívánunk!!!
Szülinapi torták mind nagyon fincsik lehettek!!! Nyami-nyami
Grétus újabb attrakciója nem egyszerű... hogy Te folyton szívbajt hozol anyádra
Már várom, hogy Marci is ilyen legyen, mert Robival mindketten törtük magunkat kisgyerekként...
Kata! Márk jó nagy már!!! Édes lehet, ahogy tologatja a járássegítőt! Nektek milyen van? Marci még csak oda jutott, hogy fél kézzel belekapaszkodik és előre-hátra tologatja egy helyben állva! Másik kezével meg valahol támaszkodik... De abba kapaszkodva még nem mer felállni...
Zsuzsi! Zsófi alvásával kapcsolatban még mindig csak azt tudom mondani, hogy meg kéne próbáljatok beállni valami fix napirendre! Akkor ha ehhez tartod magad, meg őt is, talán nem ilyen össze-vissza lesz a napotok!!! Tudom, hogy nehéz, de megéri!
Friday! Bors beszoktatása nem lehet így egyszerű... Én bele sem gondoltam, hogy ő úgy kellett egy teljesen idegen közösségbe menjen, hogy még a nyelvet sem érti
De emiatt ne magad hibáztasd, inkább tényleg csak próbálj kitartani és te is tanítgasd neki a nyelvet! De ügyes, hogy már azért kicsit megy neki!!! Én meg pont most kezdtem el azon agyalni, hogy kéne angolra jártan ia gyereket, mert ebben a korban még isszák magukba a tudást és így teljesen természetesen tanulja a nyelvet is... Mivel nálam a nyelvtanulás kész mumus, nem szeretném, ha Marcinak is az lenne! Robi meg már ovis korától tanul angolul, kéttannyelvű sulikba járt és ő így teljesen természetesen szólal meg angolul is, és nem érti, hogy én mit nem tudok rajta megtanulni...
Mi is gratulálunk Ivett papírjaihoz !Nem kis teljesítmény az itthoni bürokrácián átvergődni!!!
Sziszi! Jó, hogy végre otthon van Kitti baba is! Várjuk a képeket!
Szilvi! Nagyon jó lett Csabi új frizurája!
És tényleg uolyan oroszlánunk van nekünk is! Szuper játékokat kapott ő is!!!
Kati! Nem semmi, hogy Mírának már a rágófogai jöttek/jönnek ki...
CICÁhoz nagy gratula!!!
Judit! És még csinálja Petra a csapkodást? Kitartás, végül is ésszerű, amit VÁ írt... csak nehéz...
Albérlettel kapcsolatban ajánlani tudom, hogy az iwiwen és az albérlet.hun hírdessétek meg! Mi is hasonlóan adjuk ki az én lakásomat, mint ti, nekünk ezen a két helyen sikerült az eddigi bérlőinket találnunk! Sok sikert hozzá!!!
Krisztina! Örülök, hogy jöttél és hoztál hírt magatokról! Annának jobbulást, neked meg kitartást!!! Gyere sűrűbben!!! Jó hallani felőletek!
Móni! Túrótorta nagyon fini lehetett!!! Dávid is evett belőle vagy ő maradt a meggynél?
Képeket kérünk!!!
Ági! Szuper ajándékokat vettetek!!! KArácsonyi készülődésen én is agyalok, most hogy rengeteg szabadidőm lesz
Nálunk amúgy is törésmentes díszeink szoktak lenni, de pár újat azt hiszem én is készítek majd! Én imádom masnikkal díszíteni a fát! És azt hiszem nálun idén a piros-arany színek fognak dominálni! Koszorútis kéne csinálni, tényleg
Bocsi, ha valami kimaradt, kicsit hullául érzem magam a náthától...
Puszka!