Sziasztok
MEgint egy gyorsvonatnyi bekukk
Ed
Elég horrorisztikus volt elsőre a kép
Kellett vagy félmásodperc hogy leesen a cékla
Hála az égnek mi már nagyjából túl vagyunk ezen az étkezési formán, vagy csak még most fog jönni?
Utoljára mikor céklát adtam neki, direkte lilába öltöztettem, igy kevésbé látszott meg a ruháján
Probáld ki a chamomillát a fogzásra, lefekvés elött 5 bogyesz, általában használ és kevesebbszer ébrednek a manók.
Buksika
a fene se tudja hogy egyenes arányos e a nemalvással a járás, de éjszaka most a héten többször is ébredt ami nem jellemző rá, szerintem napközben túl sok info érte és nehezen dolgozta fel. Ma hajnalban pl arra ébredtem hogy a fiam a fejemen landolt, a kiságya a mi ágyunk fejrészénél van közvetlen, és kimászott mert nem ébredtem fel rögtön arra hogy nyöszörög. Aktivizálta magát és úgy gondolta ha hegy nem megy mohamedhez hát mohamed megy a hegyhez, gondolhatod hogy majdnem szivbajt kaptam, de legalább annyi esze volt, hogy nem a kiságy tuloldalát választotta, mert akkor ott a parkette jött volna szegénynek
Ines
megkérdezted a bogyeszokat??
Nagyon ügyi vagy hogy igy kész már a karácsonyi listád, az enyém még seholsem tart... de majdcsak lesz valami
ha másnem akkor majd 23án rohangál apa
Noémi
Gratula hogy minden renben ment, nekünk még van két hét a bogyokból, ha nem változik a helyzet akkor megyünk mi is, mert most találtam rajta máshol is ahol eddig nem volt
Hicu
pihenj sokat
Azért nem semmi hogy a doki fogta magát oszt hipp és hopp háromhéttel előrepörgette a naptárt
Rebi
akkor jó bonyin de szerencsésen hazaértetek szerdán
De jó neked hogy kispapi kitakaritott, nálunk ha hazajön már csak eldölni van ereje
rengeteg a munkája és estére nagyon elfárad.
Bplidi
üdv közöttünk, majd mesélj sokat és kérdezz nyugodtan
Mariann
Természetesen beférsz a kreativkodásba, hétfőn majd egyeztetni kéne véglegesre a dolgokat hogy ki mit szeretne alkotni, hogy tudjak készülni, és kinek milye van és mire lesz szüksége, meg persze vállalja e hogy kijön hozzánk a világvégére, ahova a madár is hátizsákkal jár
Kajcsi ügyben azt tom csak mondani, hogy Dani most lesz 11 hónapos, de még egyszer sem evett meg egészben egy üveg bébikaját, eddig a legnagyobb mennyiség háromnegyedüveg volt, viszont joghurtokat imádja, azt be is flamozza rendesen, de az igazi megnyugtatás a szopi még mindig neki
Manóka
Boldog névnapot Imikének És ha jól láttam máshol akkor meg gratula a pocaklakóhoz, de ha félreolvastam volna akkor bocsi
Nah mielött elfelejtem akkor itt a leirása a szeretett befőttnek:
Mosolyogj szépen apára és kérd meg hogy lepjen meg egy Milka deszerttel, ami olyan szivecske alaku és igérd meg neki, hogy ez most életmentő jócselekedett és tekintsen el az aktuális fogyokúrádtól. Bátran kináld meg apát is vele, hogy gyorsan elfogyjon, bár a bevállalósabbak maguk is elfogyaszthatják
Végy a tescoban Horváth féle modellgipszet, tegnapi ára 135 Ft volt két kilo. Szépen keverj be egy kisebb adagot és a szivecskés müanyag tartóba önts bele, rázogasd meg hogy a buborékok a felszinre jöjjenek. Várj kb két órát és utána szépen nyomogasd ki a szivecskéket. Még nedves állapotban egy sniccer vagy egy kis darab smirglipapir segitségével távolitsd el a fránya milka feliratott róla, ilyenkor még elég jól faragható
Mivel itt a fütési szezon (hurrá, hurrá) gyorsan megszárad a radiátoron a gipsz, csak ugy helyezd el hogy manócska ne vegye gondozásba őket
Ha szép fehérre kiszáradt akkor végy piros festéket, jó a tempera is, de a legjobb az akrill mert az ha megszárad fényes lesz. Fesd be a sziveket pirosra, és ha gondolod akkor a kiemelkedő peremét meg arannyal huzd át, Érdemes ugy csinálni hogy először az alját fesd be pirossal és várd meg a teljes száradást, utána fordits meg és a tetejét fesd ki, piros és arannyal. Megszáradt akkor végy egy bébiételes üveget, én a Hippnek a kicsijét használtam, abba kb a háromnegyed belefér a szivecskéknek amit egyszerre kiöntöttünk. Tedd bele, zárd le, keress egy szép anyagot vágj rá egy bő kör alakot, tedd a fedelére, piros vagy arany, vagy ami épp otthon van kötözövel kösd rá a kupakot eltakarva az anyagot. Végy egy cimkét és ragazd fel az üvegre, ird rá hogy szeretet befött és kész is vagy
Nah aki eddig elolvasta a litániámat annak, bősz vállonveregetés jár és ha még meg is valósítja annak külön gratula
Egyéb felhasználás szerintem pl még a füszertató.
Láttam egy olyan megoldást, hogy vettek fából egy kisebb polcocskát, az aljára furó segitségével felszerelték az üvegek kupakját, tehát fixen csavarral ott voltak a polcaján. Majd az üvegeket megtöltötték különböző dolgokkal, kavicsok, kávé, bab, csigák és ami még eszükbe jutott, a polcot felszerelték a falra, majd az üvegeket a kupak segitségével rögzitették, a kész münél ott logtak a polc alatt a kis üvegek, felülre meg még bármi más is helyezhető volt.
Nah most megyek és dugulok, bocsi akinek nem irtam, de mindjárt lehullok a székről, igy megkimélnélek titeket egy kisebb mértékű földrengéstől
puszi
Ági
Ui: Manga jöttök holnap ringatóra akkor?? Ha nem olvasnád akkor holnap ugy is kiderül