Új privát üzeneted érkezett!

Tünde,
anyósom kérte, hogy tegyek el üvegeket, mert szereti ilyen kicsikbe porciózni a lekvárt, amit csinál. Ez oké, de most, hogy összepakoltam őket, döbbentem rá, hogy azzal együtt, hogy én sokat főzök a Dininek, egy nagyszatyor megtelt kisüvegekkel. És most jön a tél, amikor tényleg elsősorban ilyeneket fog enni. Nemtom mennyi lekvárt akar főzni a mama...
orsko

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat szerdán! Alexa miután kellőképp elszórakoztatta a villamoson a népet holmi "baba-papa-vauvau" szófordulatokkal, egy pillanat alatt elaludt. Kép

Orsko,
én a fiúkkal szoktam így lenni, olyan furi, hogy milyen erős nagyfiúk! Amikor épp Danitól szabadítottam meg Alexát Kép akkor éreztem, hogy hűha nem egy pillekönnyű kislánnyal van dolgom. Szóval a fiúk bátrak és erősek! Kép

Kiürült babakajás üvegcséket sajna nem váltanak vissza, így marad a szelektív hulladéktároló vagy valami klassz dolog belőle pl. Ági szeretet befőttje Kép
Én egyébként innen szoktam venni jó ötleteket:
http://www.kreativhobby.hu/hobbyaruhaz_katalogus.html

Szilvi
egyszer te írtad nekem, hogy olyan ismerős vagyok. Hát ezt viszont mondhatom! Nem találkozhattunk mi már valahol?
Tunéziából most jöttek haza a barátnőmék, nagyon áradoztak. Igaz a babakocsik eltüntek a reptéren, de legalább összeismerkedtek egy-két kisgyerekes magyar párral.
Ja a nagy fürdőszobánkal kapcsolatban, amit említettél jót nevettem! Ugyanis egy ici-pici panelfürcsink van + bent van a WC is. A pelenkázólap úgy van megoldva, hogy a világ legkisebb elöltöltős mosógép (Candy) tetején van. Így elfér. Kép

Noémi,
örülök, hogy túl vagytok rajta! Liliána emlékezni sem fog erre az egészre, ti annál inkább...
Vigyázz a picikédre a pocidban!

Buksi,
azt elfelejtettem kérdezni, hogy és te Verát honnan ismered?
Most megnéztem a táblánkban a fiú-lány arányunkat, hát a fiúk többségben vannak! Szóval a csajok akár válogathatnak is... Kép

Hicu
pihenj-pihenj-pihenj!

Ini,
hű ez repülő tényleg kicsit drága! Gyerekek mit fognak kapni?

Judit,
hát persze, hogy megint kivártam míg felteszed a képeket tegnap Kép Szinte lépésről-lépésre a nyomodban voltam.
Az Alexa integet című kép egyébként egy kiváló térdenugrálós mozdulatsor első része. Kép Ugyanis ebben a pózban képes a szoba egyik végéből a másik végébe elugrálni, közben pedig idétlen makihangokat produkálni.
Annyira édes volt Léna a kis teknőssel, hogy örült neki! Megtudnám ilyenkor őket zabálni, ahogy lelkesednek dolgokért.

Puszi lányok, mert most sürgős alhatnékom támadt.
Hajni

Kép
tigribigri

Azért én ellentmondanék a pillekönnyű leányzókról kialakított képről. Domcsi szerintem egy kisfiúval versenyezhetne a méreteivel kapcsolatbanKép
Dorka ugyan tényéeg pillekönnyű /volt és most is/, de Domcsi? Eleszi majd előlünk az ételtKép

Már nagyon várom a jövő heti talit, de még elég messze vanKép

A kisüvegeket én tárolónak használom: mazsola, megmaradt müzli, stb. A többi megy Anyuhoz, mert neki is megtetszett.

NoémiKép
Hurrá, hogy túlvagytok a szemölcs leszedésen, és a kislányod ilyen jól bírtaKép
A szülőket mindig jobban megviseli, ha a gyerekeiket bántják azok a csúnya, fehérköpenyes dokikKép

Nelli
hnelli

Sziasztok!

Tali miatt irígy vagyok... és jövő hét sem lesz jó nekünk. De utána, resszkessetek!!!

Kreatívkodás
Én is szoktam mindenféle vackokat gyártani. Jelenleg hódfarkú cserépből készülnek bejárati ajtó táblák, meg keresztszemes képeslapok.
Ezen a német oldalon rengeteg ötlet van, mindenféle technikához: http://www.bastelmafia.com/
Jól értettem, hogy terveztek közös kreatívkodást. Esetleg beleférnék én is a létszámba?

OrskóKép
Megnéztem az albumodat, a kedvenc képed tetszett a legjobban, a sok jó közöl.

SZilviKép
Jó nektek, hogy melegebb éghajlatra utaztok! Bár csak most ért véget a nyár, nekem máris hiányzik. Még december végéig a karácsony miatt bírom a telet, de utána szenvedek tavaszig.
Rémes, hogy attól kell rettegni, hogy becsődöl az utazási iroda. Velünk is megesett, igaz régen, már 9 éve.

Hozzátápival kapcsolatban lenne kérdésem, mit e téren tapasztaltapp anyukák, lécci segítsetek:
Nádját szopi után szoktam gyümivel kínálgatni, de akkor szerintem már nem igazán éhes. Csak néhány kanállal eszik. Szopi előtt nem akarom, mert akkor alig szopizik, tej mennyiségét ez meg hosszabb távon csökkentené. Nektek mennyi idő után kezdett mennyiségeket enni a babátok?

Mariann
tmarianna

Sziasztok!

Nem semmi... archivot is kellett olvasnom.... Kép

Tali jó volt... bár a vége ordítós-hisztizős (Csengus már akkor kómás-álmos volt, amikor mentünk, nemhogy 3 órával később... de különben is egész nap hisztizett) (Buksi... akkor a párodnak nem mutatom be a lányomat egy rosszabb napján ;-) .. bár ha utána a kis hisztis oda bújik, hogy "szeretlek, Anya", akkor úgyis olvadunk, és minden hiszti megbocsátva Kép)
Na 6 körül Após elárulta, hogy ő még tul.képpen Oroszlányban van, emiatt lelkileg is készülnünk kellett, hogy Miss Hisztivel tömegközlekedve induljunk el... volt is nagy ordítás: nem megyek el, mi lesz az állatokkal, azok sírni fognak... ő meg itt marad majd vígasztalni őket... huhhh... Nem lehetett meggyőzni, hogy az állatok nem fognak sírni... úgyhogy végig bömbölte az utat Kép (Levi békésen aludt közben... na ezt se értem...talin, utcán, buszon nem zavarja a zaj, itthon meg a legkisebbre is felébred méltatlankodva )...

majd folyt.köv.

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Velünk minden rendben,illetve aludni épp nem alszunk túl jól mostanság, de kezdem megszokni ezt a kellemesen bódult állapotot napközbenKép olyan buli utáni feeling... Kép

Noémi!

Nagyon ügyesek vagytok,és a kép magáért beszél: tényleg inkább Nektek lehetett rosszabb!

Szilvi!

Leveled hangulatán tényleg érződött vmi vírus vagy egyéb kábulat Kép Dorkának nemkell oltás Tunéziába? Melyik irodával utaztok?

Orsko!

Alvás klubKép: nov. 13., Aranytízben. Tényleg furi,hogy a kiscsajok mennyivel finomabbak,törékenyebbek, bár erre Hicu Duduja nagyon rácáfol,és ezek szerint Domcsi sem az a pillekirálylány Kép! Album végignézve: a kirándulós tetszik nagyon,ahol Dini a hátadon.

Tünde,

Akkor csak villámhiszti volt? A talit sajnálhatod is, nagyon sok pasi volt Kép

Mariann,

Maradj továbbra is a szopi utáni kínálgatásnál, majd Nádja eldönti,mikor kér és mennyit. Rebiék pl. most is még kb. 4 kanálnál járnak,valaki meg egyből ráérez az új ízre. Akkor sincs semmi,ha még egyévesen is a szopi a főkaja és a többi csak jelképes! Ez persze az én véleményem... Talin való megjelenésetek miatt pedig megy ám a reszketés Kép!

Rebi!

Ne csigázz! Mindig e legizgibb résznél hagyod abba! Imádom az olaszos kis családotokat!

Hajni!

verát úg yismertem meg,hogy mindig olvastam a topikjukat és annyi hasonlóságot fedeztem fel gyermekeinkben,hogy írtam Neki. Kiderült,hogy Ő is nyomon követi a mi életünket,valamint pár levél után az is ,hogy az egész életünkben,dolgainkban rengeteg a hasonlóság. Bencébe meg azonnal bele kell szeretni egy életre,kár,hogy a fiam korosztálya Kép

Puszi:

Buksi

Ui: bébikajás üveg: szeretetbefőtt jó ötlet! Kisgyerek,kis befőtt...
kisbuksi

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.10.29
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 5 hónap 3 nap 21.szept 19.júl
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hónap 1 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 8 hónap 5 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 8 hónap 9 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 8 hónap 12 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 8 hónap 13 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 8 hónap 13 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 8 hónap 16 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 19 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 8 hónap 26 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 9 hónap 1 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 9 hónap 5 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 9 hónap 8 nap 26.nov
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 9 hónap 12 nap 28.jún 29.máj
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 9 hónap 13 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 9 hónap 17 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 9 hónap 21 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 9 hónap 22 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 9 hónap 23 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 9 hónap 26 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 9 hónap 29 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 10 hónap 2 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 10 hónap 4 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 10 hónap 10 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 10 hónap 11 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 10 hónap 20 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 10 hónap 21 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 10 hónap 22 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 10 hónap 26 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 10 hónap 28 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 11 hónap 16 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 11 hónap 21 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 11 hónap 28 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 11 hónap 29 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 0 hónap 8 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 19 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 0 hónap 28 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 1 hónap 0 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Imikének boldog névnapot!!!!!

Jó sokat írtatok.... Ne haragudjatok, ha valaiknek nem válaszolok.

Szilvi!
Tényleg kérdezzétek meg, hogy nem-e kell oltás Dorkának.

Rebi!
Szegény Csenge, azért a Városligetből Telkibe nem éppen rövid az út. Megértem, hogy sirogatot. Kár, hogy én nem voltam, mert akkor bár nem szabályosan, de elvittelek volna Titeket.

Karácsonyi ajándékok:
Férjemnek repülő kilőve, szeretne egy gitárt. Azt veszek neki gyerekdalos kottával. Meg még valami ruhát és könyvet. Ruhából tartalékolok a szülinapjára is (jan.24). Ja, meg az Ikeába veszek neki egy 12 fényképes asztali fényképtartót, és Hannáról és Oliról rakok bele
képeket.
Hanna: könyv, gyerekzene cd, porszívó,elektromos kvíz,keverőtálas mixer(mindig segít főzni),társasjáték,My Modell, nem tudom mi a neve, de színes gombokakkal tud képeket kreálni, meg egy lovat. Ezt persze nem csak tőlünk. Szülinapra ebből is félre teszek.

Oli: Egy autós gurulós játék, ahol le kell engednie az autót, valami apróság, szülinapra meg a playskooltól a rollere átalakítható kisautó.
Hanna szülinapra lehet, hogy kap egy rollert még.
Ez a lista még lehet, hogy csorbúl vagy bővülKép

Na megyek, mert Oli pakolja le a könyveket a polcról.
puszi
Ines

U.I: Aki még hiányzik a táblába és benne szeretne lenni, azoknak várom adatait.
ini

Sziasztok!

Sok szeretettel üdvözlök minden Pöttöm mamit és Babát!! Remélem szívesen fogadtok minket a mindennapi kis nyavalyáinkkal együtt is. Tulajdonképpen már kb. 2 éve olvasó üzemmódban működöm, valahogy mindig úgy alakult majd regisztrálok ..... egyszer.

A "ma megint megjött"-ből költöztem át "Friss kismamik"-hoz, onnan meg a "Pöttömök"-be. Mert megtaláltalak ám titeketKépKép

Magunkról annyit, kislányom Zsófia 2003. november 20-án született császárral. Azóta csodálatosan fejlődik, néha egy kis atópiás ekcéma felbukkanásával küszködünk, de én tudom és őszintén remélem, hogy kinövi.

Nagyjából mindenkit "ismerek" , minden albumot láttam már, csodaszépen fejlődnek ezek a gyermekek.Kép

Érdekes, hogy amikor szembekerültem valamilyen kérdéssel, Pl: bili kontra nem bili, mikor mit adjunk hozzátáplálni, vagy milyen cipőt vegyünk nekik, nagyjából akkor kerültek itt is megvitatásra, megbeszélésre ezek a dolgok.

Remélem szívesen fogadtok és ha időm, meg Zsófi, meg kispapi engedi, aktív résztvevője lennék én is a topic életének. Kép
bpildi

SziasztokKép
Csak egy jó hírrel ugrottam beKép
Úgy tűnik a fiamat nem bántotta a sk hülye mizériám (ami mostanéban velem van) és olllyan gyönyörűen megnövesztette magát, hogy módosított a dokim (az az édesKépKép) a terminuson, így nem febr. vége, hanem eleje a kiírt szülési időpontKép
Szóval most nem a 24. hanem a 27. hétben vagyokKépKépKép

Ildi!
Örülök, hogy csatlakozol!!!KépKépKép

Ini!
Tök jó, hogy már így megvannak az ajándékötletek!! Én még sehol nem tartok....

Buksi! Szóval az én lányom nem törékeny kis virágszál?????????KépKépKépKépKépKépKép
Buli utáni feeling jó x@r. de elmúlik, csak szerintem most egy ilyen szakaszban van a fiatalember:S

Köszi-köszi a sok-sok drukkot, remélem nem lesz semmi baj, de a dokim is csak bíztatKép

Millió pusza mindenkinek!
Át kell mennünk sajna apámhozKép
PUSZI!!!

hicudzsi

Sziasztok!

Iminek BOLDOG NÉVNAPOT!!! KépKépKépKépKép

Kisbuksi... hát, nem mondhatnám, hogy a takarítás a legizgibb részhez tartozik - amiatt hagytam ugyanis abba Kép ... párom hajlandóságot mutatott a segítésre, és ezt nem szabadott kihagyni Kép
az olaszos családhoz még hozzá kell tennem, hogy a páromnak jobban tetszene a poroszos... csak ahhoz mindenkit le kellene cserélni KépKépKép ... mondjuk tányérok nem szoktak repkedni Kép

Judit
Képek/szöveg JÓÓÓÓÓÓK KépKépKép (szokás szerint KépKépKép) .. párom rögtön kiszúrta a gépedet... hogy na ilyenünk nem lesz sajna KépKép

Ini
Hálásan köszi még az elméleti felajánlást is fuvar ügyben KépKépKépKép .. szerencsére nem kellett végig tömegközlekedtünk, mert először úgy volt, hogy Hűvösvölgyig kell jönnünk, aztán olyan jól jött hazafelé a "taxink", hogy módosítottuk az Erzsébet hídra.. ott a híd alatt még szopi... persze nem a kisebbik (az fel sem ébredt arra, hogy kirángattam a kendőből, be a hordozóba, és mellette a nővére folyamatosan zokogott Kép) Az izgi az volt, hogy autóban szopi teljes díszkivilágítással történt, de aztán csak rájöttünk, melyik ajtó maradt nyitva Kép Aztán még egy kisebb akrobata mutatványra volt szükség, hogy a már alvó leányzót bevarázsoljam az ülésébe... onnan már sima volt az út hazafelé... 2 békésen alvó gyerekkel Kép

A kicsi szépséghiba csak az, hogy kortársaival együtt Levi mostanában nem épp a jó alvásáról híres... Mindig olyan érzésem van, hogy megvárja, amíg épp (újra) elalszom, és ő akkor zendít rá...
Gryllus Dalok 1., 2.-t ismered? Van hozzá füzet is... nálunk nagyon-nagy kedvenc Kép

Amúgy itt épp nagy készülődés van, mert ugye vasárnap lesz Csengus szülinapja, és épp ideje volt körülnézni Kép bár hála a játszóháznak, megvolt már, hogy mit kap tőlünk Kép (már csak olyan ... szürke/fehér pöttyös lovat kell vhol becserkészni... hogy a lányomnak is miért pont az orlov ügetőt kellett kiszúrnia magának kedvencnek...na olyat sehol nem találtunk - ill. egyet igen, de az meg nem állt meg a lábán, úgyhogy azért felejtős ... hiába no, nem egyszerű KépKép)

Tegnap végre sikerült összeülni a párommal megbeszélni a karácsonyi dolgokat... soha ilyen jól nem álltünk még ötletekkel Kép (meg időben... máskor dec. 20-a után kezdtünk el rohangászni Kép) a lista nagy... aztán kiderül, mire futja időből meg pénzből...

Hicu
Azért még utólagos drukkokat küldök én is... KépKépKépKépKép ... és csak okosan-ügyesen Kép
Azért ez a 3 hét ugrás elég érdekes Kép nincs vmi biztosabb támpont az épp aktuális méreteknél a lurkó valódi korára? (Levit is állandóan át akarták minősíteni, de hát mégiscsak én voltam ott, amikor készült Kép)

Boró
üdv újra Kép

Ildi
üdv KépKép .. aztán ne hagyd magad eltántorítani innen se a kispapi, se a csemete által Kép

Mariann
Csenge kb. másfél évesen evett meg (egész nap) egy kisebb üvegnyi kaját Kép
Többen/többször mondták már, hogy egészséges gyerek folyamatos kínálgatás és szopi mellett nem szokott éhezni Kép

... ha vki(ke)t kihagytam, bocsiiiiiiii

Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

sziasztok!

csak gyors szemezgetésre futotta időmből, judit beszámolója és képei a babazsúrról nagyon lelkesített Kép
ha lesz legközelebb, mi is szívesen elmennénk, ill. szívesen bemutatnám lányaimat. ők imádják a zsúrokat, hetente egyszer tuti el kell menni valahova, itthon eléggé tudják unni a terepet meg engem.

próbálok többször jönni és olvasni titeket, csak már annyi embert nem is ismerek, hogy jahaj...

röviden összefoglalom, mit is csinálnak az én kölkeim: elszedik egymás játékát, egymás fejét ütögetik játékkal, egymásra másznak, kurjongatnak egymásnak, velem csak akkor foglalkoznak, ha sürgős sírnivalójuk támad, különben úgy érzem, egyre fontosabbak lesznek ők egymásnak. nagyon élvezem figyelni, hogy napról napra jobban érdeklődnek egymás iránt. 3 napja kezdték, hogy kaja közben egymással beszélgetnek (már nem egy székben ülnek, mint a múltkori képen)

most mennem kell, üdv mindenkinek:

ribizli
ribizli

Sziasztok!

Elkezdtem az olvasást, de nem jutottam sokáig. Talán legközelebb.
Sajna Kincső éjszakánként elég rossz alvó, főleg most, hogy jön a foga. Van, hogy óránként felsír. Ezért van az, hogy most elálmosodtam a gép előtt és nem megy az olvasás.

Nálunk a kedvenc játék a földön talált szösz. A többi vacak csak akkor kell neki, ha nem talál semmi apró dolgot a földön. Vigyázni kell ám vele.
így gyüjtögeti a szöszöket:
Kép

Az evéssel is van egy kis probléma, husis kaját nem hajlandó enni, csak zöldséget és gyümölcsöt. Ma csak szőlőt evett, mert nem kellett neki az őszibarackos pulyka. Viszont a túrórudit szereti.
És a céklát is:
Kép

Tünde, a költözés sikerült, úgyahogy minden a helyére került. Azért holnap lesz még mit csinálni a lakásban, és persze a lakásfelújítás sem lett kész.

Remélem hamarosan mindenkit megismerek. Majd megpróbálok olvasgatni.

Jó éjt
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed!
Mikor megláttam a képet makdnem szívinfarktust kaptam. még jó, hogy csak cékla.

Ildi!
Üvd közöttünk, írjál jó sokat!!!!

Ines
ini

SziasztokKép

MEgint egy gyorsvonatnyi bekukkKép

EdKép
Elég horrorisztikus volt elsőre a képKépKép Kellett vagy félmásodperc hogy leesen a céklaKépKép Hála az égnek mi már nagyjából túl vagyunk ezen az étkezési formán, vagy csak még most fog jönni?KépKép
Utoljára mikor céklát adtam neki, direkte lilába öltöztettem, igy kevésbé látszott meg a ruhájánKép
Probáld ki a chamomillát a fogzásra, lefekvés elött 5 bogyesz, általában használ és kevesebbszer ébrednek a manók.

BuksikaKép
a fene se tudja hogy egyenes arányos e a nemalvással a járás, de éjszaka most a héten többször is ébredt ami nem jellemző rá, szerintem napközben túl sok info érte és nehezen dolgozta fel. Ma hajnalban pl arra ébredtem hogy a fiam a fejemen landolt, a kiságya a mi ágyunk fejrészénél van közvetlen, és kimászott mert nem ébredtem fel rögtön arra hogy nyöszörög. Aktivizálta magát és úgy gondolta ha hegy nem megy mohamedhez hát mohamed megy a hegyhez, gondolhatod hogy majdnem szivbajt kaptam, de legalább annyi esze volt, hogy nem a kiságy tuloldalát választotta, mert akkor ott a parkette jött volna szegénynekKép

InesKép
megkérdezted a bogyeszokat??
Nagyon ügyi vagy hogy igy kész már a karácsonyi listád, az enyém még seholsem tart... de majdcsak lesz valamiKép ha másnem akkor majd 23án rohangál apaKépKép

NoémiKép
Gratula hogy minden renben ment, nekünk még van két hét a bogyokból, ha nem változik a helyzet akkor megyünk mi is, mert most találtam rajta máshol is ahol eddig nem voltKép

HicuKép
pihenj sokatKép Azért nem semmi hogy a doki fogta magát oszt hipp és hopp háromhéttel előrepörgette a naptártKép

RebiKép
akkor jó bonyin de szerencsésen hazaértetek szerdánKépKép De jó neked hogy kispapi kitakaritott, nálunk ha hazajön már csak eldölni van erejeKép rengeteg a munkája és estére nagyon elfárad.

BplidiKép
üdv közöttünk, majd mesélj sokat és kérdezz nyugodtanKép

MariannKép
Természetesen beférsz a kreativkodásba, hétfőn majd egyeztetni kéne véglegesre a dolgokat hogy ki mit szeretne alkotni, hogy tudjak készülni, és kinek milye van és mire lesz szüksége, meg persze vállalja e hogy kijön hozzánk a világvégére, ahova a madár is hátizsákkal járKép

Kajcsi ügyben azt tom csak mondani, hogy Dani most lesz 11 hónapos, de még egyszer sem evett meg egészben egy üveg bébikaját, eddig a legnagyobb mennyiség háromnegyedüveg volt, viszont joghurtokat imádja, azt be is flamozza rendesen, de az igazi megnyugtatás a szopi még mindig nekiKép

ManókaKép
Boldog névnapot Imikének És ha jól láttam máshol akkor meg gratula a pocaklakóhoz, de ha félreolvastam volna akkor bocsiKép

Nah mielött elfelejtem akkor itt a leirása a szeretett befőttnek:

Mosolyogj szépen apára és kérd meg hogy lepjen meg egy Milka deszerttel, ami olyan szivecske alaku és igérd meg neki, hogy ez most életmentő jócselekedett és tekintsen el az aktuális fogyokúrádtól. Bátran kináld meg apát is vele, hogy gyorsan elfogyjon, bár a bevállalósabbak maguk is elfogyaszthatjákKépKép
Végy a tescoban Horváth féle modellgipszet, tegnapi ára 135 Ft volt két kilo. Szépen keverj be egy kisebb adagot és a szivecskés müanyag tartóba önts bele, rázogasd meg hogy a buborékok a felszinre jöjjenek. Várj kb két órát és utána szépen nyomogasd ki a szivecskéket. Még nedves állapotban egy sniccer vagy egy kis darab smirglipapir segitségével távolitsd el a fránya milka feliratott róla, ilyenkor még elég jól faraghatóKép Mivel itt a fütési szezon (hurrá, hurrá) gyorsan megszárad a radiátoron a gipsz, csak ugy helyezd el hogy manócska ne vegye gondozásba őketKép Ha szép fehérre kiszáradt akkor végy piros festéket, jó a tempera is, de a legjobb az akrill mert az ha megszárad fényes lesz. Fesd be a sziveket pirosra, és ha gondolod akkor a kiemelkedő peremét meg arannyal huzd át, Érdemes ugy csinálni hogy először az alját fesd be pirossal és várd meg a teljes száradást, utána fordits meg és a tetejét fesd ki, piros és arannyal. Megszáradt akkor végy egy bébiételes üveget, én a Hippnek a kicsijét használtam, abba kb a háromnegyed belefér a szivecskéknek amit egyszerre kiöntöttünk. Tedd bele, zárd le, keress egy szép anyagot vágj rá egy bő kör alakot, tedd a fedelére, piros vagy arany, vagy ami épp otthon van kötözövel kösd rá a kupakot eltakarva az anyagot. Végy egy cimkét és ragazd fel az üvegre, ird rá hogy szeretet befött és kész is vagyKép

Nah aki eddig elolvasta a litániámat annak, bősz vállonveregetés jár és ha még meg is valósítja annak külön gratulaKépKép

Egyéb felhasználás szerintem pl még a füszertató.
Láttam egy olyan megoldást, hogy vettek fából egy kisebb polcocskát, az aljára furó segitségével felszerelték az üvegek kupakját, tehát fixen csavarral ott voltak a polcaján. Majd az üvegeket megtöltötték különböző dolgokkal, kavicsok, kávé, bab, csigák és ami még eszükbe jutott, a polcot felszerelték a falra, majd az üvegeket a kupak segitségével rögzitették, a kész münél ott logtak a polc alatt a kis üvegek, felülre meg még bármi más is helyezhető volt.

Nah most megyek és dugulok, bocsi akinek nem irtam, de mindjárt lehullok a székről, igy megkimélnélek titeket egy kisebb mértékű földrengéstőlKépKép

puszi
Ági

Ui: Manga jöttök holnap ringatóra akkor?? Ha nem olvasnád akkor holnap ugy is kiderülKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Elaludt Zsófi és sikerült csinálnom egy kis albumot rólunk. Gondoltam ha már erőt vettem magamon, hogy végre valahára regisztráltatom magam, akkor már csinálok albumot is.

http://babanet.hu/album/main.php?album=3841&page=1

Nem tudom működik-e így. Ha nem nézzétek el, még zöldfülű vagyok.

HicuKép
Azt írták a Kismamában megjelent szopival kapcsolatos írásod, hát én nem találtam, pedig többször is megnéztem. Utólag is boldog szülinapot kívánok ez egyéves Dudunak!KépKép

EdKép
Mindig őszintén irígykedem, amikor másik gyerkőcök megeszik a céklát, sóskát, parajt stb. Zsófi még hosszú percek múlva is becsukott szemmel borzong az ilyenektől. A szőlő nálunk is sláger, a túró rudit is méterben lehetne mérni, ha hagynám már.Kép

Ini!
Igen szeretnénk mi is listába kerülni. Elküldhetem az adatainkat?

AgibosziKép
Megpróbálok jó sokat írniKépKispapi már most kérdezi sokáig fogok-e még pötyögtetni:-o Meg jó sokat kérdezniKép

Ti is érdeklődhettek nyugodtan mi újság itt 200 km-re vidéken nálunk:-o
Ezek a talik nagyon jók lehetnek, a képeket néztem, én minden fővárosi helyében mennék ha tehetném.Kép
Sajnos Miskolcon azt sem tudják mi az a játszóházKép
Zsófi is imádja a gyerekeket, egyre jobban érdeklődik a másik babakocsi tartalma iránt:-o

Azt hiszem Buksi te is errefelé való vagy:-o, talán s.újhelyi, de lehet, hogy tévedek.

Mi együtt alszunk szivacson, mert egy kicsit el lett rontva a kezdetektől alvásügyileg. Nem voltam elég kitartó a kiságyat illetően.
Ez már mindig így marad??

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildi
bpildi

Sziasztok!
Ma már én jobban.

Orsko! Jó volt, hogy jöttetek a talira! Ha gondolod, legközelebb kölcsönadom Dorkát egy gumilovazás erejéig, hogy kislányokkal is "gyakorolhass". Én a bébiételes üvegekben fagyasztani szoktam, van már kétféle barack, sütőtök, szilva, körte, kül. főzik, a többire nem emlékszem. Sajna a mi cuccaink lassan kiszorulnak a fagyasztóból. Kép
Tunéziával kapcsolatban meg ne írjatok nekem ilyeneket, hogy bátor vagyok, mert a végén még megijedek. Kép Mit értetek bátorság alatt? Oltást megkérdezem.

Judit, alvás?

Hajni, utána kell járni, hogy miért tűnünk ismerősnek egymásnak. Talán jövő szerdán. Fürdőszobaügyet pontosítva: Jó mosógépetek van, hogy elfér rajta a pelenkázólap Kép

Noémi, jó, hogy túlvagytok rajta! Szeretgesd meg jó gyakran!

Mariann, bízd rá Nádjára, hogy mennyit akar enni! Akár hetekig is elég a pár kanál, akár ugyanabból a gyümiből is (de almával vigyázz, kakigondokat okozhat!) De pesrze váltogathatod is őket pár naponta. Ha végképp türelmetlen vagy, kínáld meg 2 etetés között, ez odébb tolja majd a következő szopit, mégis többet fog enni belőle.

Ini, ez a gyerekdalos kotta enyhe célzás lesz a párodnak. Kép Milyen poén, hogy a fiúk szülinapja ilyen közel van egymáshoz! De most látom Hannáé is akkor van!

Bpildi, Isten hozott, örülök, hogy elszántad magad, és regisztráltál!

Hicu, jó hogy 3 héttel idősebb a baba, mint hittétek! De azért vigyázz nagyon magatokra! Azt olvastam, hogy ilyenkor az első baba elkezd egyre jobban apás lenni, biztos, mert anya már nem tud annyit hancúrozni vele, de ez jó, mert könnyebben viseli anya kórházban töltött napjait. Na ennyit a tudálékosságomról, majd mesélj, így van-e!

Rebi, alvás Kép CSengusnak nagy puszi szülinapjára!

Ribizli! Olyan jó fejek lehetnek a lányok! Nagyon ügyi vagy velük!

Ed, kicsit megrémültem először a céklás képtől Kép Ha nem szereti a husit, nézd meg, mivel helyettesítheted a fehérjét és a vasat!

Manóka, pocaklakó??? Így terjed a pletyka!

Ági, hihetetlen ötleteid vannak! Bárcsak én lennék ilyen kreatív! Van valami jó ajándékötleted a hamarosan elkészülő profi fényképész által készítette Dorkaképekkel? Arra gondoltam először, hogy egy faliórába kellene belerakni háttérnek, de az olyan furcsa lenne, hogy az orrából allnak ki a mutatók... Kép Esetleg falinaptár, de hátha neked kipattan valami.

Ildi, én és Buksi mindketten Miskolcra jártunk gimibe, én Tiszaújvárosi vagyok (voltam). Alvásügyileg soha nincs késő szerintem, ha gondolod, jövő szomaton megkérdezem!

Hű csajok, olyan késő lett, bocs hogy ilyen hosszú voltam!

Pusz mindenkinek!

Szilvi és Dorka, aki 3 és negyed órát aludt ma délben egyhuzamban! (Kár, hogy nem szólt előre, belekezdtem volna valami hosszútávú tennivalóba)

Kép
Kép
szilvih

Sziasztok
Hát úgy fest nekem sehogy se jön össze ez a rendszeres látogatás. Sajnálom. Igyexem nem bő lére ereszteni magamat, hamarosan ébred Léna, szóval kereken 30percem van.
Képeket jópofa kommentárral is elláttam, de ez az ócska HTML csak a címeket mentette el. Mivel bő 2 órámba került a felmásolás, így sajnos lemaradtatok a jófejségemről. Legközelebb máshová teszem a képeket, asszem. A sérelmezett dec1-i talin nem voltak képek, azt hittem, csak akkor kell beszámolót írnom. Na jó, ez így nem igaz, csak próbálkoztam.Remélem lesz még lehetőségem bepótolni.KépKépKép

Ini
Nem jött át a lényeg, az xls kiterjesztésű file. Szóval esetleg rám csöröghetnél. Karácsony, hát ez aztán az előrelátás!!

Ági
Kivettem, bár szerintem kedves képKépKépKép Alvás-járáshoz meg az jutott eszembe, hogy a nappali -sokat gazdagodott- élményeket olykor nehezebben dolgozzák fel. Illetve fejlődési ugrásoknál is előfordul ún alvási zavar.

Orsi
való igaz, nem voltam fomában, de lesz még lehetőségem orvosolni a hibát,
ugye?

Hicu
vigyázz magatokra, most mást nem üzenek. Mire legközelebb látlak, addigra talán már a 33hetedben lesztel?

Noé
Hősök vagytok, millió gyógypuszit küldök Liliánának! Szerdán jöttök?

Szilvi
gyógyulj, köszi, de ezt már soxor mondtuk. Oltás?? Marhaság! Ne igyatok csapvizet, ha nincs székrekedésetek; ha van, akkor egy kicsi kortyokcska és 2óra múlva tuti siker. Na ez legyen a legnagyobb bajotok! Kérdezz, és ne parázz!

Orsko
Lénát dögönyözheted, hagyja! Üvegek: van ilyen topic is vhol a bneten, én párból fűszerest csinálok, a többi megy lekvárnak, és a kukának.Kép

Buksi
bulit nem hagyjuk ki, azt tudod!

Tünde
alvás nem javul, orvos szerint éhes. Hát most kap este főzit is, meg fürcsi után tápit, így is ébred, viszont székrekedése nincs, ja és hamar meglesz a liberótörzsvásárlóinkKép

Hajni
éreztem, hogy vki leselkedikKép

Ildi
pusszantás a körünkben, belépni csak a talira való részvétellel lehet elméletben, asszem. Bár vannak kivételes egyedek KépKépKép Viszont kiváló mellékfogllkozás/vállalkozás lehetne Miskolcon egy ilyen létesítése! Mondjuk a Mc Dönci helyén, úgyis rém ártalmas!

Ribizli
váruk sok szeretettel titeket is!

J Dugul, Léna alszik momentán és is megyek
holophernes

hihetetlen, hogy nem tudok 12 sorba soha beleférni
Kép
holophernes

Sziasztok!
Judit!
Átküldöm mégegyszer, ha nem megy akkor hívlak. Bár a férjemnek még nem mutattam, de most már nekem is van ötletem rá.

Ági!
Nővérem még nem írt a bogyókkal kapcsolatban, de rákérdezek mégegyszer. A befőt ötlet jó, nem is nehéz kivitelezni.

Gitárt nem kap, kottát sem, mert 30e-nél kezdődnek a gitárok, plusz ami még kell. Mivel ez neki egy hirtelen lekesedése, ami szerintem tart két hétihg így nem kap iylet, hanem mást.

Szülinapok valóban egybe vannak. Sikerült a tervezet két év különbséget betartanunk.Kép

Ildi!
Ide is írhatod az adatokat, és már csinálom is a táblát.Kép

Férjem Miskolcra járt a jogra meg a közgázra.

Valamit még akartam, de nem jut eszembeKép

Manókát én is olvastam másik topikban! Ott már gratuláltam neki.

Judit!
A dec.ejsejei taliról még nem készülhettek képekKép
Egyébként én tettem fel képeket arról a taliról.

puszi
Ines
Ines
ini

Sziasztok!

Csak egy röpke kis bejelentkezés:
ALEXÁNAK KINT VAN A FOGÁBÓL EGY KIS CSÜCSÖK!
Tudom ez nektek már nem újság, de kéretik velem örülni!
A helyzet viszont az, hogy hajnali 3 óta lázat csillapítok, ugyanis 38,9-re sikerült a higanyszálnak felmennie Kép Kép Kép
Később visszaolvasok és jövök ha tudok.
Jó hétvégét mindenkinek!
Hajni
tigribigri

Hajni!
Gratulálunk. Remélem a lázat lenyomtátok!

puszi
Ines
ini

Sziasztok,

lányok, olvasgatlak benneteket, de lépést tartani nem tudok, a játszóházas talik miatt mindig irigykedek, itt Debrecenben semmi ilyesmi nincs sajnos. Gondolkozok is, hogy kellene.

Ini,Szilvih,Ágiboszi,Kép
köszönjük a köszöntést,Kép

Szóval, úgy néz ki, jön a kistesó, bár még dokinál nem voltam, így nem is láttam, de itt van, ezt mutatta a teszt is, meg éreztem is.
Igaz, hogy ilyen koránra nem terveztük, de jött, és az első kis meglepődés- bizonytalanság után mindannyian nagyon örülünk neki.

Most is mennem kell, mert a fiú, ha meglátja, hogy leülök, neki is sürgős gépelnivalója akadKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hajni, Gratula! Egyúttal jobbulást Alexának! Kép

Ini, küldted? Nem jött át, ha igen. Tök jó, hogy ennyi ötleted van karácsonyra! Meg a szülinapokra! Én mindig elhatározom, hogy évközben folyamataosan irni fogom, ki mit óhajtott, milyen ötleteim vannak, persze ebből a aztán sosincs semmi ...Kép

Judit, remélem lesz alkalmad pótolni! Igyekszünk talira eljutni, de vmi mindig közbejön. Léna hajnali 1-kor mindig ébred? Enni?

Szilvi, nem is tudtam, ahogy Buksit sem, hogy Miskolcra jártatok gimibe. Ugyanabba? Merthogy én is ... mármint Miskolcra ... gimibe ... is.

Ildi, én is miskolci vagyok eredetileg, ill. Újhelyben születtem. Üdv. itt!

Ági, köszi a gyorstalpalót, már rá is izzottam a témára! Én a bevállalósabb fajta vagyok ... Danimanó kinőtte a kiságyat? Esetleg hegymászó lesz? Kép

Ed, csatlakozom a szivinfarktust kapottak táborához!!! Kép A szöszevés nálunk is sláger! Szerintem nem lehet elég jól és eleget takaritani!

Nelli, Mariann köszi az ötleteket!

Tünde, akkor most ti is befejeztétek egy időre a szurikat! Hogy megy a mászás?

Noémi, örülök, hogy Liliána végül is jól viselte ezt a borzalmat! Kép Kép Kép

Buksi, mi előre is köszönjük a meghivást a zsúrra, de ugyebár Bence 1. szülinapja elsején van. Emlékeim szerint közös bulizást terveztünk, de igy lecsúszunk erről, merthát ugye elsőbbséget élvez a sajátom. Hacsak nem szervezed mégis 2-ára, 4-ére a bulit.

No nem tudom már igy a végére kit hagytam ki, de az nyugodtan kólintson fejbe ...

Bencének tegnap reggelre már kutya baja sem volt. Azt hiszem vmi kóbor virus lehetett.

pussz
Orsi
orsi17

<pre>

Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.11.06
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Noresz Máté 2004.05.26 3050g/54cm 5 hónap 11 nap 21.szept 19.júl
Mariann Nádja 2004.04.20 3950g/57cm 6 hónap 17 nap 01.aug 31.máj
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hónap 9 nap 29.máj 15.febr
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 8 hónap 13 nap 30.ápr 15.nov
Orsolya Dénes Buda 2004.02.20 3000g/56cm 8 hónap 17 nap 09.okt 31.máj
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 8 hónap 20 nap 21.márc
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 8 hónap 21 nap 11.júl 01.okt
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 8 hónap 21 nap 25.ápr
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 8 hónap 24 nap 28.jún 20.júl Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 8 hónap 27 nap 11.júl 09.ápr
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 9 hónap 3 nap 21.márc 25.aug Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 9 hónap 9 nap 10.szept 24.máj Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergely 2004.01.24 3900g/57cm 9 hónap 13 nap 09.máj
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 9 hónap 16 nap 26.nov
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 9 hónap 21 nap 21.nov 23.jún Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 9 hónap 25 nap 29.ápr 07.okt Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 9 hónap 29 nap 06.febr 10.okt
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 9 hónap 30 nap 14.febr 24.jún
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 10 hónap 0 nap 02.szept 18.jún
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 10 hónap 3 nap 27.júl 26.nov
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 10 hónap 7 nap 05.nov 11.júl
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 10 hónap 10 nap 18.máj 23.jún
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 10 hónap 12 nap 13.jan 24.jún Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 10 hónap 18 nap 20.aug 18.jún
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 10 hónap 19 nap 20.aug 03.júl
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 10 hónap 28 nap 21.júl 16.dec
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 10 hónap 29 nap 15.márc 05.márc Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Nelli Dominika 2003.12.07 3490g/57cm 10 hónap 30 nap 04.aug 12.aug Dorottya 1999.02.18
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 11 hónap 3 nap 28.szept 19.márc
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 11 hónap 5 nap 23.aug 17.márc
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 11 hónap 24 nap 06.jan
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 11 hónap 29 nap 30.nov 17 és 14 évesek
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 1 év 0 hónap 6 nap 17.nov
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 1 év 0 hónap 7 nap 09.máj
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 1 év 0 hónap 16 nap 21.júl
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 1 év 0 hónap 27 nap 25.ápr 31.máj
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 1 év 1 hónap 5 nap 15.máj 22.jún
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 1 év 1 hónap 8 nap 03.dec 27.dec
</pre>
ini

Sziasztok!

Már biztos nem is emlékeztek rám, olyan régen írtam Kép Szerdán, ha jól emlékszem.

Na szóval!

Tünde!
Voltunk úszni, csak éppen az úszás nem volt ott Kép
Őszi szünet volt az usziban, pedig nem is iskolában van. Na mindegy.

Az alvás project egyszer lett kipróbálva, akkor 15 perc alatt elaludt. Tegnap anyukám intézte este a gyereket, mert szakkörben voltam, és azt mondja, hogy mikor kihúzta a szájából a cumisüveget, már aludt. Éjfélkor felébredt, és magam mellé vettem, aludt is reggelig. Úgyhogy nem tudom mit tegyek, mert mindenkinek az a véleménye a környezetemben, hogy Lili nem alvásproblémás, ezért ez teljesen természetes dolog, hogy úgy alszik el, hogy anyu karjában, és ne erőltessem az egyedül elalvást, majd amikor már megérti, és meg tudom neki magyarázni.

Majd meglátjuk.

Puszi: Bogi

ui.: Bocs, de most van egy HATALMAS gondom, és nem tudok másra koncentrálni, ezért nem írok többet.

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok,

Hicu, Manóka, gratula az új babókhoz Kép (Hicu, én a tiédről is csak most olvastam, új volnék...) nem furi ismét babát várni? olyan nemrég volt még...

Hajni,
éljen a fogacska Kép azért lázas Alexa, ugye?

hozzátápi:
Mariann, azt mondják, hogy ha el akarod választani a babát, akkor először adjál neki gyümölcsöt, főzit, aztán szoptasd meg. Ha nem ez a cél, akkor először szopi, aztán a pempők. És csak annyit egyen, amennyit kíván. A legfontosabb azonban, hogy ne aggódj. Ha egészséges a baba, fejlődik, növekszik, akkor elég neki a tej. Tapasztalatom szerint nagyon jól látszik a gyereken, hogy mikor igényli már a tejen kívüli más kajákat. Enyém gyereknél ez kb 5 és fél hónapos korában következett be. Egy darabig kóstolgatás volt, aztán hat hós kora után kezdtünk nagyobb-és egyre növekvő mennyiségeket adni neki. Kiderült, hogy egy kis béldózer a gyermek, mindent megevett. MEg is lett a böjtje, nagy hasfájásokkal éltünk 3 hétig. Utólag azt gondolom, hogy kisebb lépésekkel kellett volna haladni. Most már a kaja nagy része nála főzelék, ilyesmi, a szopi kezd kiegészítés lenni... kb másfél óráig tart ki egy rendes szoptatás, utána már éhes. Ez van.... nem örülök neki teljes mértékben.
Ed, a husi bevezetése elött mi gesztenyét adtunk Dininek. Laktató, fehérjetartalma kellőképpen nagy. Lehet kapni natur gesztenyepürét, illetve ritkásan fagyasztott hámozott egész gesztenyét. Nagyon ízlett neki, bár az előbb írtam, hogy egy pöcegödör a gyermek....

Ági, kézművesszakkörbe be lehet nevezni? MEgnéztem a képeidet, a fakönyv nagyon megragadott. Pont egy különleges receptkönyvön dolgozik a család, ajándék lesz a nagymamámnak, és a kötést nem tudtuk kitalálni...

megyek meguzsonnáztatom a kis bélgépet Kép

tsók
Orsko
orsko

Sziasztok!

Bogi!
Ha beszélni akarsz a gondodról, akkor akár privibe vagy akár velünk is megbeszélheted. De ezt Te érzed természetesen.

Alvás: Ha Neked nem kényelmetlen, akkor csináld úgy, ahogy most. De: Hannát mi is így altattuk és ma sem érti meg, és sírás van vagy egyáltalán nem alszik el, ha egyedül kell neki.
Szerencsémre Oli magától alakította ki, volt egyszer egy időszaka mikor szerette volna ezt a szokását megváltoztatni. Inkább simogattam fél órát vagy még többet és sikerült. Néha kéri még a simit, megkapja.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem most egyszerűbb lenne az új szokást bevezetni. Most már nehezebb, hiszen már felállnak és állandóan vissza kell fektetni. És szerintem ezek a gyerkőcők, ahogy nőnek csak egyre bonyolultabbak lesznek.

Ines
ini

Sziasztok, újra itt vagyok.

Esetleg ha valaki olvas, válaszolna SOS?

Alexa még mindig lázas, most épp 38,6. Panadolt kapott ma már 2x, az nagyon gyorsan levitte a lázat, de utána újra lázas lett. Most adtam neki Aminophenazon kúpot. Meg fizikálisan is csillapítjuk. Ha felmegy (remélem nem) 39re kihívom az ügyeletet.
Kérdés: ez a fog miatt lehet? Nektek is (ennyire) belázasodtak a gyerekek? Amúgy folyik a nózija is.

Hajni
tigribigri

Szia Hajni!

Én épp itt vagyok, úgyhogy SOS válaszolok. Kép
Úgy tudom, a fogacskától nem lehet ilyen magas láza a babának (sőt láza sem nagyon), inkább arról van szó, hogy kicsit gyengébb az immunrendszer ilyenkor, és könnyebben megtámadja a szervezetet bármi. (Többiek: javítsatok ki, ha tévedek.) Germicid kúpot nem szoktatok használni? Az Amidazophenazont nem ismerem. Reméljük, a kúp segíteni fog, én azért holnap (ha nincs rosszabbul) elvinném dokihoz.
Jobbulást Alexának!!!!

Pindur
pindur

Hajni!
fogzásnál nálunk is volt láz és orrfolyás. Pontosan azért amit Pindur írt. Ha hasmenése lesz, azon se csodálkozzál.
Azért, ha nagyom magas akkor inkább hívjatok dokit.
Jobbulást!
Ines
ini

Sziasztok!

Először is Szilvinek írnék Tunézia ügyben, ugyanis tavaly a nővéremék 3 hetet voltak kint október-novemberben az 1 éves kislányukkal, ott is ünnepelték a szülinapot. Szóval oltást nem kellett külön ezért, ásványvizet használtak a kajákhoz a babának és fürdetésnél is figyeltek, hogy ne kerüljön víz a szájba. Nem volt semmi baj, de mindenféle gyógyszert felírattak a dokijukkal és vitték magukkal. Nagyon élvezte a kiscsaj, szuperjó idő volt még és olyan barnán jöttek haza!! Nem is volt beteg szinte egész télen, a tenger, a jólevegő megerősítette a csöppött.

Bocs, de jöttek hozzánk nem várt vendégek. Majd még jövök, Zita
zitus

Ini, Pindur köszi! Kép

Ja hasmenés is van...Kép

Amúgy most a közérzete egész jó, épp egy Media Markt-os újságot tép ezerrel Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Este majd még jövök bővebben,most csak benéztem!

Orsi!

Ez nem a nagy-nagy közös buli helyett lesz,csak már ezt rég kitaláltuk kispapival,meg hát miért ne bulizhatnánk eggyel többet,nem Kép? Igazából csak azért lett szerda, mert akkor szokott a tali lenni,de akár áttehetjük 2-ára csütörtökre,ne haragudj,nem szándékosan raktuk Bence szülinapjára Kép

MINDENKI!

A fentiek tükrében,aki erre jár és NEM jó neki a csütörtök,dec 2-a,az jelezzen,mert ha mindegy,akkor átrakhatnánk csütörtökre. Csak hétfőig ezt el kellene dönteni,úgyhogy reagáljatok,lécci-lécci Kép

Hajni!

Gratula az első fogacska csücskének,már hogyne lenne nagy hír Kép! Láz ügyben nem tudok okosat írni,remélem,már nem is kell!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Annyit írtatpk, alig győztem elolvasni.
És olyan kedvesek is vagytok az írásaitokbanKép Jó lesz majd egyszer "réginek" számítani ittKép

HajniKép
Én is úgy tudom, ahogy Pindur. Holnapig figyelgesd, aztán ha nem javul hívjatok dokit.
Foghoz gratulaKép
Ne búsulj, hogy későn jönnek ki, jobbak lesznekKép

ManókaKép
Gratula a pocaklakódhozKép

Az én Domcsi lányom írtóra hisztis nyafkás lett. Nem szereti, ha függőlegesen vagyok, ha eszem, ha dolgozom. Nem is tudom, mit csináljak?

Puszi:
Nelli
hnelli

Sziasztok!

Ini Drága!
Meg fogsz lepődni.
Ma csináltam egy POZITÍV tesztet. És a férjem 3 napra Prágába utazott. Szóval nem tudom hirtelen, hogy örüljek, vagy ne.
Nagyon faramuci a helyzet. Ugyanis mint ahogy már panaszkodtam erről, a terhesség alatt, és a szülés után nagyon megcsappant a szexuális kedvem. Mármint én foglalkozom a férjemmel ilyen téren (bár közel sem annyit, mint előtte, hogy minden nap Kép ), de a közös élmény elég ritka. És ha most azt mondom, hogy ebben a hónapban, ha háromszor voltunk együtt, és az egyikből terhes maradtam. Na szóval elég furcsa.
Ráadásul várni akartunk a két szülés közt 2 évet, hogy szülhessek normál módon, de így esélyem sincs rá. Szóval kész vagyok. Férjem holnap jön haza, nem is tudom hogy mondjam meg neki.
Ráadásul a házasságunk sem éppen fenékig tejfel, de azért mondhatjuk, hogy most rendben vannak a dolgok, csak éppen a férjem a visszahízott kilóimtól szabadítana meg állandóan.
Mondjuk ez is megoldódna, mert a cukor miatt diétáznom kellene.
De akkoris. Most nem tudom, hogy mit csináljak hirtelen.

Ja ez még nem minden. Múlt héten úgy nézett ki, hogy megbetegedtem, barnáztam, de néha piros vér is volt a WC papíron, aztán pár napja teljesen abbamaradt, és ez volt a furcsa. Ezért csináltam tesztet, de már az első 10 másodpercben kimutatta.

Na ennyi az én HATALMAS problémám.
Egyenlőre csak a 13 éves húgom tud róla, és TI!

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Hellóka!

Ma még feltétlenül gratulálni akarok Manókának! Te vagy már a 4. Pöttöm-kismama! Jól látom, hogy még mindig szopiztok? Kép Ha nem vagyok indiszkrét elárulod, hogy időközben nagylány lettél vagy sem? (Kicsit izgat ez a szopi alatt is teherbe lehet esni téma.)

Köszi a gratulákat! A jelen helyzet alszik a leányzó és lement a láza is! Lehet, hogy sz@r éjszakánk lesz, csak már ne legyen lázas. Szinte egész nap szopizott, aminek most különösen örültem a folyadékpótlás miatt.

Ági egyszer írtad (még amikor Buksi azt a helyes rétet készítette), hogy kipróbálod a gyurmából való gipszkiöntést (hülyén fogalmaztam, de biztos érted). Szóval apró kezecskék megörökítésének technikája érdekelne, sikerült úgy?

Bogi mi az a csupa nagybetűs hatalmas gond? Önts ki bátran a lelked!

Puszi, felébredt a lány...
H
tigribigri

Sziasztok,

Tigri,
igen,még szopik a fiú, de figamzásgátló hatása csak addig van, amíg csak szopik. Én 6 hós kora után kezdtem neki mást is adni, és akkor jött meg a vérzésem is, a 7. hónapban.
Jó, hogy lázzilag rendben vagytok, bár, a magas lát sztem sem lehet fogtól. Ha egy kis vírus, akkor 2 nap alatt rendeződnie kell magától, ha nem, akkor antibiotikumKép
Homeos bogyót-belladonnát még nem próbáltál? nekünk nagyon bevállt lázra.

Bogi,
szóval ez a nagy problémaKép Én is így voltam, szinte az 1. másodpercben már megmutatta. Először én is megijedtem, elbizonytalanodtam,hogy, s mint lesz a jövő, de ez csak 2 napig tartott. Mostmár örülök, bár, még néha van, hogy meginogok, pl, amikor egyedül kell mindent csinálnom.
Plussz kilók miatt sztem azért nem kell aggódni, mert most ott van a nagyobb, akit továbbra is emelgetni, rendezni kell, és, ha lassan megtanulnak járni, akkor rólunk meg nem, hogy fel, hanem sztem lefelé mennek majd a kilók.
Vagy, ha többet szeretnél, próbáld ki a Norbi diétát, az sztem jó.

manóka

manóka
manóka

Na már ide is értem!

Már megint dőlni fog belőlem a szó,bocsiKép

Mivel a múltkor nyílvánosan kiakadtam itt kispapira,ezért a mai tündérségét is megosztom Veletek: reggel fél 7-kor kelt Vencel,és kispapi kivonult Vele játszani. Biztos voltam benne,hogy nemsokára szopizni akar,aztán meg altatni kell,szóval ennyit a pihenésről. De nem így történt! 11-kor ébredtem Kép! Kispapi megetette Vencelt /reggelire főzelék husival Kép/,majd amikor elálmosodott,elmentek a piacra bevásárolni,meg hoztak péksütit reggelire. Ezek után békés almaeszegetés közben találtam Rájuk. naggggggyon jólesett pihenni!

Ini!

Tényleg nagyon ügyi vagy Karácsony ügyben,nekem semmi ötletem.Amúgy mi ez a gurulós játék,amiben le kell engedni az autót? Bocs,csak kivi vagyok és nem bírom elképzelni.

A legnagyobb gond nálunk mégis az,hogy magamnak mit kérjek,mert tényleg semmire nincs szükségem,úgy érzem. Iletve talán egy szobabiciklire gondoltam,ha valakinek van ötlete milyet,hol,mennyiért lehet/érdemes venni,az szóljon! csak félek,hogy a sarokban porosodna, és a felhelyezett fogamzásgátló kütyü után ez lenne az év második legrosszabb befektetése Kép v. Kép.

Bpildi!

Nagyon nyomulunk itt B.-A.-Z. megyéből Kép!A képeket végignéztem,az a nagy-nagy kutyás nem semmi! és merre laktok Miskolcon?

Hicu!

Tök jó,hogy így nő ez a gyerek Kép!

Rebi!

Isten éltesse Csengust!

Ribizli!

Pont Hajni mondta,hogy többen vannak a csapatban a pasik,hát így kell ezt csinálni: egyszerre két új csajszi Kép! Nagyon édesek lehetnek együtt, örömmel megismerkednénk Velük!

Ed!

Mivel izgi módon én visszafelé olvastam,már felkészültem a látványra,de azért így is sokkoló volt Kép! Ezt önállóan műveli,vagy a segítségeddel Kép?

Ági,

Dani aztán mindig kitalál vmi izgit KépAmi az alkotást illeti: én legszívesebben üveget díszítenék fel vhogy,de leginkább teljesen Rádbíznám magam Kép.

Szilvi,

Take it easy, a bátorság mint olyan, egy pozitív dolog Kép! Mi Egyiptom szerelmesei vagyunk, ha nem is egy kutya,azért hasonló. Most már tuti ráveszem kispapit,hogy menjünk el nyáron! Várnak a halaim,rályáim,teknőseim Kép! Dorka-képek: én tavaly a saját hm... erotikus képeimből /ne röhögjKép!/ határidőnaplót készítettem,minden hónapnál volt egy kép,meg bejelöltem a fontos dátumokat,stb. Nagyon örült kispapi! Mutathatnál párat a képekből!

Bogi,

Ha Téged nem zavar ez az alvás dolog,akkor tényleg ne strapáld magad,ráértek. Ha akarod,szívesen "meghallgatjuk" a problémádat,de persze csak ha úgy érzed.

Judit,

Úgy tűnik szófosásban tényleg vetélytársra találtál személyemben Kép...

ALVÁS: Tényleg jó ötlet,hogy akinek van kérdése,az írja meg és 13-án megkérdezzük szakembertől,úgyis megyünk egy páran Kép

KÉRDÉS: amelyik bébikajára nincs ráírva,hogy gluténmentes,az értelemszerűen "gluténos"? Gondolom igen,azért megkérdezem.

További jó hétvégét mindenkinek,és akkor jelezzetek dec 1 v. 2-vel kapcsolatban,jó?

Puszi:

Buksi

Manóka!

Megkésve,bár... Boldog névnapot Imikének és gratula a legeslegújabb pöttömös pocaklakóhoz!
kisbuksi

Úgy látszik ma én szépen beosztom az írást...

Bogi! Tudtam-tudtam-tudtam! Akkor helyesbítem az előző hsz-om mondatát: Te vagy az 5. Pöttöm-kismama! Kép Én mindenesetre gratulálok, de tökéletesen átérzem a helyzetedet, hogy össze vagy zavarodva! De fel a fejjel! Kép Kép Kép
Kiváncsian várom, hogy a párod, hogy reagál.

Manóka, köszi, én is így tudtam.
Belladonna eszembe sem jutott, van is itthon...

H
tigribigri

Sziasztok!

Hajni!
Remélem már jól van Alexa, lement a lázaKép Amikor Zsófinak az első foga volt kijövőben, arra ébredtem egy éjjel, hogy forró, mint egy kazán, úgy belázasodott, és reggelre a a dokit is ki kellett hívni. Torokgyulladást állapított meg, de az orra nem folyt, és hál'istennek túljutottunk rajta pár nap alatt. Biztos így lesz nálatok is. Én is úgy hallottam a fogától nem lázasodhat be. (germicid kúpot használtunk)
Egyébként nagy gratula a fogcsücsökhöz:-O

Szilvi!
Kispapim azt mondja, hogy oltás nem kell Tunéziába még a gyerekeknek sem. Utazási irodában dolgozik, ő már csak tudja:-O
Szóval szegrőlvégről te errefelé való vagy.
A tiszaújvárosi strand egyébként szuper.Kép

Judit!
Amikor írtad, hogy Léna felébred éjjelente, pont akkor Zsófi is fájdalmas zokogással, remegve sírt fel szinte azonos időben, éjfél és fél egy között két egymást követő éjszaka. Én se fogtam a fogára vagy valami másra, mert látszott rajta, éreztem, hogy fél valamitől. Ki akart jönni a szobából is, mindegy hova csak ne legyen bent. A második este dédi (velünk lakik) azt mondta, "ezt a gyereket megnézte valaki"Kép Szerinte valaki, akár tudtán kívül is sokig nézte, vagy esetleg csúnyán és az eszébe jut az éjszaka. Én egyáltalán nem vagyok babonás, nem hiszek ilyesmikben, főleg nem a XXI. században, ezért ki is nevettem:-O. De valszeg biztos csak rosszat álmodnak, vagy éberebben alszanak, pedig én még vele is hálokKép és rögtön próbálom nyugtatgatni ilyenkor. Azóta ez megint egyszer előfordult, de akkor megúsztam anélkül, hogy éjjel három órát kellene játszani vele.

Játszóház jó ötlet lenne, de én bababörzét szívesebben rendeznék. Itt az is hiánycikk. Kép

Ini!
Köszönöm ha regisztrálsz minket is.Kép

Ildi & Zsófia
született 2003. november 20. 3600gr/53cm
névnapja: szept 17.
születtem: aug 9.
köszönömKép

Orsi
földimKépÉn itt is születtem, Újhelyen lakik a párom egyik legjobb barátja.

Manóka
Őszintén csodálom azt aki új babut vár, jó egészséget és sok örömöt hozzáKép

Azt kérdezném, hogy észrevettem Zsófi nyelvén, úgy középtájékon és feljebb is vagy 6-7 szürkébb pontocskát. A nyelve színétől jóval sötétebb és nem csak egy tűszúrásnyi hanem attól azért nagyobb. Seb nem lehet, mert jó étvággyal evett, lehetséges hogy a paradicsomos kajától ilyen?
Nem tudom elképzelni sem mi lehet.

Bogi
KitartásKép
Jó éjt mindenkinek!
bpildi

Sziasztok!

Na vissza kellett jönnömKép

BogiKép
Ne haragudj, hogy így ismeretlenül, de
ez a "probléma" csak kb. 6-7 hónap múlva lesz hatalmasKép Örülni kell neki, valamiért biztos így kellett alakulnia. KépA kilók meg majd lemennekKép

Hajni!
Én hozzátápizok hat hónapos kortól, de még mindig nem vagyok nagylány, bár szerintem ez Zsófi éjszakai szopijainak köszönhető. Mindegy én élvezem, hogy tavaly február óta nincs ilyen problémám.

Buksi!
Az avar ördöge nekem is tetszettKép
Miskolcon a Búza tér felett a Tas utcán lakunk. Csendes kis utca, 3 percre a centrumtól.
KispapidKép Nem hiszem, hogy van ilyen is.Kép
Az enyém reakciója ilyenkor kb: Ildi, Ildi, felkelt a gyerek, hallod? Én még aludnék egy órácskát...
Bár öltözködni reggel nagyon diszkréten és csendesen tud.Kép
bpildi

Kép
bpildi

Megint én... Ki is a szóf...? Kép

Most teljesen végigolvastam és üdv az új topiklakóknak! Kép Tényleg beindult a lánydömping! Kép

Buksi,
Kispapi nem semmi! Különösen helyes a főzi reggelire! Kép

Ildi
még én sem vagyok nagylány, dettó az éjszakai szopik miatt Kép
A pontocskák nem tudom mitől lehetnek...

Ini
2 patikát is megnéztem a környéken és persze még hallani sem hallottak az új homeopátiás füzetekről... Bezzeg, amikor Gazdagréten laktunk ott volt a legtutibb homeopátiás patika Budapesten, csak akkor még nem érdekelt...

Na most már tényleg húzok, megyek lázat ellenőrizni.
Jó éjt!
Hajni
tigribigri

Sziasztok
Tegnap minden eddigi teóriánk megdőlt Lénánál. Doki szerint éhezik, így fürcsi előtt kap főzit. Kispapi szerint a büfi miatt ébred. Anyu szerint az aznapi túl sok élmény. Szerintem vmi egyéb, szellemi/szellemes dolog lehet.
Minden verzió lefutott, sok kaja, büfi nélkül: nincs kelés. Sok program, büfi: ébredés. SOk program, no főzelék, büfi nincs: nincs ébredés. Szóval nincs tippem, csak kilövésre készen állunk hajnali 1ig. Tegnap nem volt, ma még nem tudom, tegnapelőtt megint volt. Szóval: passz. Megyünk természetgyógyászhoz.

Hajni
nehéz "szülés" volt, de már legalább kint van. Germicid kúp, max napi 4, de ha kell, azt lehet sűrűn is adni, de max 4et 24ór alatt!
Szopi alatt is teherbe lehet esni, ez 100%!!!!!!!

Manóka
KépKépKép
Gluténos, amiben van búzaszármazék. Tehát a sárgarépapürá nem az KépKépKép

Orsi
jó, hogy jobban vagytok

Bogi
nem mellőzlek alvás témában, de nálunk olyan régen egyedül alszik el, hogy ötletem sincs. Amúgy meg azért vagyunk itt, hogy segítsünk, ha tudunkKépKépKép
Neked is hatalmas !! feltétlenül bezsélj a férjeddel, főleg az amúgy se felhőtlen kapcsolatotok miatt. Az a döntés kettőtöké, hablaty, hablaty. Szóval én irígykednék, de hiába, Ami a hagyományos/császárt illeti, le van sz.rva.

Buksi
nekünk OK a csüt is! SzobabicajKép Elég faramuci ötlet! Kérj nyaralást/kirándulást, vagy fitness hétvégét, vagy egy könnyebb babakocsitKépKépKép Kispapinak meg pusza

Ildi
Hát lehet, hogy marhának nézetk majd, de én is effélére gondoltam, meg arra, hogy -aki masszív racionalista ugorgyon pár sort- az égi anyukájától mostanság kell levűllnia, és nem értünk sír, hanem őt siratja. nem tudom, érthető vagyok-e, de félsiker, hogy nálatok is volt ilyen. Bogi pöttyeiről nincs tippem, nem szájpenész esetleg?
Én 2hónapja nem szoptattam, mikor nagylánnyá cseperedtem!

off
utónyaflaty:
Ma kispapinak megint ocsmány kedve van/volt. Szerintetek létezik olyan, hogy vkinek a szeretetadási mennyisége/kedve egyszercsak kizárólag a gyerek felé irányul? Körbekérdeztem a témát, és állítólag nincs semmi gondja velem. Lehet, hogy beképzelem magamnak. Jó lenne, ha már vége lenne ennek az ocsmány hónapnak, és végre kispapi a régi lenne. Megkattanok.
on

J sok puszát küld mindenkinek, mert maradt bennem tartalék a 'puhameleg'-ből

Kép
holophernes

jöttem, hogy elpakolok a konyhában, megláttam a szgépet, és nem tudtam ellenálni....

Buksi, ma nálunk is angyal volt Apa, úgy látszik, ez egy ilyen nap Kép aludhattam, amennyit akartam, ő pelenkázta (még textilbe is hajlandó volt, bizony!), öltöztetette Dinit, játszott vele. krumplit is pucolt az ebédhez, és jó képet vágott ahhoz, hogy du vendégségbe mentünk, és vezetett oda-vissza.
mondjuk a tegnap éjszaka különösen macerás volt. Kisördög háromkor ébredt, és csak és kizárólag cicin lógva bírta elképzelni az életet. nemtom milyen éj vár rám, de szilárd elhatározásom, hogy ma éjjel nincs cici. slussz-passz.

na menek romeltakarítani

tsók
orsko
orsko

Sziasztok!

Na, én megint jól eltüntem, már nem is tudtam visszaolvasni olyan sokat írtatok!
Most is gyors leszek, mert leragad a szemem.

Wellcome az újaknak!

Nálunk pont fordítva volt, kispapi nem tudott egy jó szót sem szólni egész nap, olyan durci volt. Este derült ki, hogy végig azt hitte vasárnap van, (nem tudom hova tette a szombatot) és mérges volt, hogy holnap mennie kell dolgozni. Amikor este megkértem finoman, hogy ha lehet ne állítsa be az órát reggel hatra, mert kivágom az ablakon, (az órát Kép ) akkor esett le neki a tantusz. Ettől jobb kedve lett, de már vége volt a szombatnak. Ez volt az esti mese.

Orskó!
Nekem pont az ilyen fogadalmaktól nem szokott sikerülni az éjszakai pihenésem, nem tudom miért, de minél kevésbé hajlok arra, hogy adok neki, annál inkább felébred. Úgy látszik ez is Murphy.

Puszi mindenkinek!
Jó vasárnapot!
Andiék
andi68

SziasztokKép
Húú nem volt semmi amíg visszaolvastam!Kép

Először is:
TIGRI!
Lehet, hogy ez Alexánál a 3 napos láz! Minden előzmény nélkül jön, 3 napig lázas, alig megy le, folyós széklettel és a végén ha a láz eltűnt, jönnek a pici piros pöttyök (az arcán, testén, sok vagy kevés, de ezek elmúlnak egy nap alatt!Kép)
Gondolom már kihívtátok az ügyeletet, ha nem ment le a láz! GYÓGYULJ PICÚÚR!!!!!!!!!!!!!!!*********************************************
(a fentiek gyógypuszikKép)

BOGI!KépKépKép
Ismerem az érzéseidet, hidd el.. Bár közöttünk semmi gond nincs, de én sírtam amikor megláttam a poz. tesztet a férjem meg örömében össze-vissza pusziltKép
Várj egy picit, ahogy Manóka írta, pár nap és elrendeződik mindenKép Az a picúr hallod nagyon sízvós lehet, hogy ennyi alkalomból megkapaszkodottKépKépKép Nagyon szeretné, ha te lennél az anyukájaKép

CSAJOK! MOst már kéne egy olyan sort is a táblázatba biggyeszteni, hogy ki vár babát a Pöttöm mamik közül és mikorraKépKépKépKép

Judit!
Annyira sajnálom, hogy a párod most ilyen mufurcKép de volt már ilyenetek és elmúlt, nem?
Biztosan nem veled van baja, csak a sok hülye munkával, meg az időjárás stb...
Alvás, az most nekünk is gázosKép Ha segít a homeodokinéni, nekünk is adjátok már át a címét!!!! LÉGYSZI!!!Kép
Remélem hamarabb találkozunk azért mint a 33. hétKép Én örülök, hogy módosult a terminusKépKépKép

Andi!:S
Sajnálom, hogy így jártatok.. ez olyan szar amikor a másiknak rossz a napja!Kép De jópofa lehetett ahogy leesett neki a tantuszKép

Orskó, Buksi!
Hmm hát tényleg lehetett valami nálatok tegnap a levegőbenKép
Sajna az én kispapim most is alszik, Duduval egyetemben, de tegnap este csinált bundáskenyeret meg teátKép

Ini!
Hát nekem még elképzelésem sincs a KarácsonyrólKép Sőt félek tőle, nagyonKép de már most nézelődünk, mert én sem szeretek az utsó pillanatban vásárolniKép

Ágiboszi!
Csodás ötleteket adtálKép
PUSZI!!Kép

Ed! Én már ismertem egy hasonló képet azért nem ijedtem megKép
A szöszszedegetős nagyon édiKépKépKépKép

Hú most megyek, mert lefőtt a kofim, ha nem akarok délutáni dfejfájást, be klel döntenemKép
PUSZI!! MindenkinekKép

Bocs akinek nem írtam, csak most ennyire tellett..:S
Emő+Pocak

hicudzsi

Sziasztok!

Judit!
Hát ezt az égi anyukáját én sem értem annyiraKép a misztikus dolgok valahogy mindig távol álltak tőlem, de remélem megtaláljátok a megoldását.Kép

Ezekről az alvásgondokról olvasva, valahogy egyre inkább megfogalmazódik bennem valami kétely, netán valamit rosszul csináltam Zsófival?
Ő életében eddig kétszer aludt el magától (az is napközben), mindig igényli, hogy vagy ölben vagy simizve altassam, és persze hogy mellette aludjak. A kiságyában egy éjszakát sem töltött el. Tehát apa ágyban, mi mellette a földön szivacson. Az elején kényelmesebb volt így szoptatni éjszaka, azután valahogy így maradt.A földre költözés oka, pedig az éjszakai leesés elkerülése volt. Néha éjszaka így is parkettáról szedem össze.Kép
Megoldást csak a kisteső fog jelenteni ebből.Kép
(a szerelmi életünkről meg inkább nem írnék)Kép

Hicu!
Most, hogy írod, nálunk is 3 napig tartott a fogzás közben jelentkező láz. Ilyenről még nem is hallottam.

Hajni!
Remélem jobban van Alexa.Kép Innen messziről is sok puszóka neki!KépKép

Bogi!
Apa nekem is azt mondja ha szóba jön a kistesó, ő még egyszer nem idegeskedné végig ezt a 9 hónapot. Örüljünk ennek az egynek aki ép és egészséges. Erre annyit szoktam reagálni, hogy "nem jó neked, hogy itt van a bátyád, aki mindig melletted áll". (én egyke vagyokKép )Tényleg elég közhelyes, de a legtöbb amit egy gyereknek adhatsz az a testvér. El sem tudnám képzelni, hogy én ne szüljek még egyszer, csak már kipróbálnám spontán is.Kép
Ugyanis két órás, szünet nélküli tolófájások után vittek a műtőbe, tehát óriási hiányérzettel küszködtem hetekig, hogy nem tudtam átélni. Na de ez már más.Kép
Szóval apa is biztos fog neki örülniKép

Ini!
Én karácsonykor általában dec.22, 23, 24-én szoktam vásárolni, idióta módon. A kevesebb kínálatból már könnyebben tudok választaniKép

Egyébként a nyelvén a szürke kis foltok állítólag valami fűszeresebb ételtől lehetnek. A papillák elhalnak ott. Kispapi tesója mondta(fogdoki), vigyázni kell a fűszerekkel.

Na felébredt, megyek.
KEllemes vasárnapot mindenkinekKép
bpildi

Sziasztok!

A láz lement hála az égnek, az orra még folyik, de a közérzete egész jó! Köszönöm a gyógypuszikat! Kép

Hicu már én is gondoltam arra, hogy a táblánkban a testvérek rovatba be lehetne írni, hogy érkezőben és mellé, hogy pl. febr. eleje. De persze ez az érintettektől függ, és a tábla őrétől Kép Initől.

Ildi Zsófi lányod ismeri valahonnan Alexát? Mi is a földön alszunk, mármint matracon és ő sem aludt el magától úgy, hogy leraktam.

Judit a szemmel verésre gondolsz? Nagyanyáink még nagyon hittek ebben, az én nagyim pl. kigyógyította a Hugomat állítólag. Susogott a fülébe vagy mi. Érdekes dolgok ezek, de én valahogy ehhez túl racionális vagyok.
Kispapival meg lehet, hogy el kéne mennetek valahová egy este, kettesben... Hátha csak a romantika hiányzik.

Puszi
Hajni
tigribigri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?