Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Györesz
sajnalom, hogy igy alakult! Kép Kivanok kitartast, erot, turelmet es egy megerto, kedves Tarsat! KépKépKépKép Azert ha tudsz, jelentkezz! Kép

Sofka,
nagyon tetszik az idezet! Kép Lassan azert mar Te is pakolhatod a korhazi cuccost! KépKép

Gigi,
hat, igen, csak kitartast tudok kivanni Neked is! Probalj aludni nappal, amikor a picur is. A hazimunkabol meg csak a legszuksegesebbet csinald, inkabb pihenj helyette! Kép

Nalunk a helyzet sokszor egy mini bolondokhazara hasonlit, szimultan pelenkazok, etetek, siro gyereket nyugtatok stb. A napi setat meg nem birtam a napirendunkbe illeszteni, ezert szegeny Zsombival az erkelyen levegozunk...Kép
De csak beall mar a rend! KépKépKép

Minden finiselonek nagy nagy drukk! KépKépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc

Gigi!
Megnéztem a képet a dévais topikban, amit feltettél. Nagyon aranyos a kis picurod. Kitartás, és sok tejcsit nektek Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Csajok itt vagyok ujra!Kép
Itt volt a keresztlányom egy kicsit dumcsizni.Kép
Barbi!Kép
Az előbb hívott Andi,hogy neki is van jóslója és be is pakolt mindent útra készen.KépNem tudom hová sihet amikor szilveszterre van kiírva.KépNa de a lényeg amiért hívott,hogy nagyon be van dagadva a lába és a keze.KépÉs fogalma sincs mit csináljon.?Kép

Te a 38-as rucikról álmodozol??KépNekem utoljára lánykoromban volt ekkora ruhám.KépSzóval én nem is reménykedem ,hogy valaha még hordok ekkora méretet.Kép

Györesz!Kép
Juj,elsírtam magam a leveleden!KépNagyon fogsz hiányozni!Nekem a barátnőmék Csepelen laknak és hozzánk sincs messze.Kép"Kispesten lakunk"Lehet,hogy tudunk is majd talizni.KépRemélem is ,hogy legalább telcsin tartjuk a kapcsolatot!KépRajtam nem fog múlni.KépNagyon vigyázz magatokra!SokSok puszi.Kép

Kata!Kép
Ok meg van bocsátva ha nem te voltál a kipurcantó!Kép
Na ha már így rákérdeztél,akkor megírom,hogy szoktam hancúrozni álmomban.KépCsak az a rossz amikor ráébredek,hogy ez csak álom volt.KépNa de nem is csoda,hisz már április óta nem volt benne részem.KépKép
Ma nem lesz ebéd.KépTegnapról maradt csirkemáj rizottó,estére pedig bundás kenyeret óhajt a párom.Kép
Gigiék jól vannak.KépTegnap írta,hogy már kezd belerázódni az anyaságba.KépMeg,hogy jött volna ide,de nem tudott belépni ő sem.Kép
Aztán gyere este!Kép
Mi ujság Russzal??Kép

Anikó!Kép
Engem is nagyon aggaszt Marica!KépMár nagyon sok sms-t írtam neki,de mind visszajön.El se tudom képzelni mi lehet velük!?KépDe szerintem már biztos babázik.Kép
Puszi azoknak is akiknek névszerint nem írtam!KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Hát ezek szerint csak én nem jósolgatok!
Nekem is sokat dagad a lábam és a kezem!
Ajánlatom: sószegény diéta, sok folyadék, pihenés felpolcolt lábakkal!

Puszi
Barbara
babar

Sziasztok,

nah, munka kozben egy kis pihenesKép Vegre itthonrol melozom, nem kell ingaznom naponta Pestre (Albertirsan lakom). Azert igy, a 32. het tajekan mar faraszto volt..

Dia,
Ne aggodj, en is osszepakoltam mar, pedig meg hol vagyokKép Najo, nem mindent, de a lenyeges dolgokat igen, mert nem szeretnem, ha rohanva kellene intezni, nameg Apara ilyet hagyni??Kép SohaKép
Amugy, miutan oriasbebim van kilatasban (hacsak kozben nem fogta magat dietara), es masodik lurkoca, igy elvileg johet hamarabb, de azert ennyivel nem szeretnemKép Nah, majd januar elejen en leszek az, aki nem gyozom szamolni, hogy hol van mar jan. 3. es en meg mindig balna vagyokKép

Gigi,
Lurkod tunderiKép Remelem minden jol megy nalatok, kisebb gondok ne keseritsenek el, az mindenkinel akadhatKép

Gyoresz,
bar mar nem hiszem, hogy ezt olvasod, de kitartast Nektek! Ha valakinek majd megirod a cimed, akkor lehet, hogy elkerem, mert rokonsag miatt szoktam Csepelen jarni, multheten 2x is voltamKép HathaKép

Jah, dagadas, hat a labamat nekem is probalgatja, de hala az egnek meg nem veszes. Mashol meg nem jott elo.

Puszi,
Mica
mica

Sziiiiiiiasztok csajok!!!KépKép

Na itt vagyok. Tegnap leírtam a fél életem folytatásos regényben, na erre behalt ez a sz.r topik.Kép
A szülésem hihetetlen de igaz történetét majd megírom world-ben aztán csatolom, mert mégegyszer nem akarom, hogy ezt csinálja a gép.
Úgy néz ki, hogy a szopi kezd beállni és egész jókat alszom éjszakánként.Kép
De azért pihenjetek eleget.Kép Sajna megint nem tudtam visszaolvasni.
Azt láttam,hogy keresítek Maricát. Nekem egyik nap küldött sms-t, hogy vihar elötti csend van náluk.Kép Csak küld megint ha megszületik a picur.

Na megyek mert törpikém jelezKép

Kitartás csajok!!!!

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Gigi!
Na végre te is itt vagy. Nagyon várom a szüléstörténetet már Kép Tök jó, hogy jók az éjszakáid. Én már nagyon izgulok, hogy milyen lesz, remélem nekem is jó babácskám lesz Kép
Jó, hogy végre Maricáról is hallunk Kép

Barbi!
38-as rucik. Jaj, irigykedem. Nekem kora ifjúságomban kellett ilyen, már nem is emlékszem, mikor Kép

Mica!
Akkor mostmár többet fogsz tudni jönni, remélem. Kép Minden tiszteletem, én már nem bírtam volna ilyen idősen munkába járni. Jobb is, ha nem közlekedsz mostmár fölöslegesen. Végig dolgozni fogsz egyébként?

Puszi, Anikó
pancsa2

Jaj lányok, bűnt követtem el magam ellen, ezt még el kell mondanom. Úgy bekajáltam a túróspitémből, hogy mozdulni alig tudok. Segítség Kép
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Még egy utolsó beköszönés!!!!
Mindenkivel nagyon szívesen találkozok!!!

Egyszer jó lenne egy babás talit csinálni, amikor már mindenkinek akkora a lurkója, hogy jól viselne egy ilyen kiruccanást!!!!

Gigi, Dia!
Küldjetek nekem néha sms-t, hogy kivel mi van. Ha Maricáról van hír azt feltétlen írjátok meg!

A francba, hogy nincs otthon netünk! Évek óta volt, csak a tesóm elköltözött és vitte a gépet a netet meg természetesen lemondták!
Majd, ha sok pénzem lesz szerzek egy gépet!
Addig is megkérem anyukámat, hogy a melóhelyén olvasgasson titeket (eddig is azt tette) és informáljon engem. Majd megkérem, hogy írjon a nevembe, ha tud!!!

Különben nem vagyok elkenődve, hogy haza költözünk. Persze rossz, hisz nem így képzeltem az életemet, de már beletörődtem. Ez nekünk nem működött, de azért remélem, hogy sokszor látogatja majd a fiát és jó apa lesz, amennyire csak lehetséges ilyen helyzetbe.
Egyszer talán én is megtalálom életem párját!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!Kép
Én biztos vagyok benne,hogy megtalálod életed párját és hidd el előbb mint utóbb!Kép
Sok szerencsét kivánok és majd jelentkezem.Kép OK?

Gigi!Kép
Nagyon örülök,hogy benéztél hozzánk!KépHa tudsz gyakrabban gyere.KépPuszi Olinak is.Aztán át add!KépVárom a szüléstörténeted!

Anikó!Kép
Én nem kaptam meg a pite szeletemet!KépHát nekem nem küldtél??Kép

Mica!Kép
Örülök,hogy ide találtál,már rég jártál erre!Kép
Mikor kapunk már képet Raulról?Hisz te vagy Katáéknál a képfelrakó zseni!KépUgye?
Puszi nektek,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Györesz!
Biztos vagyok benne, hogy rendeződni fog az életed, és találni fogsz egy jó embert, akivel boldogok lesztek. Kép
Ez a babás tali nagyon jónak hangzik, már én is gondoltam rá, hogy ha nagyobbak lesznek a babák, akkor összehozhatnánk.

Dia!
Igyekeztem átküldeni, de ezek szerint elakadt valahol az éterben Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Aniko,

Reszvetem a pite miattKép Ilyet sajnos neha en is elkovetek, pedig nem is eszem sokat, de utana targonca kellene, hogy odebbrakjonKép
Amugy tenyleg megprobalok tobbet irni, bar olvasni eddig is sokszor olvasgattam, csak az irodaban nem egyszeru irkalniKép
A melot addig vegzem, amig a mento, vagy a parom el nem visz szulniKép Szoval az utolso pillanatig tervezemKép

Gyoresz,
ne legyel elkenodve, persze, hogy megtalalodKép Szegeny sogornom 3 ev jogi hercehurca utan tudta a lanyanak adni a gyerkoc apja nevet (meg is kerdeztem tole, hogy te valoban ennek az embernek a nevet akarod adni a lanyodnak, aki ilyen??), es most boldog kapcsolatban el, el ne kiabaljam, de lehet, hogy lassan ferjhez is megy. 32 eves.
Orulj a lurkonak es a csaladodnak, most ez a lenyeg, az apa pedig idovel rajon, hogy mit szalaszt el..
A cimet meg varjuk, aztan persze lesz talalkozo is, ahogy a "bandat" ismeremKép

Puszi,
Mica
mica

Dia,

Amint kapok kepet Katatol, akkor felrakomKép De legkesobb ha Kata szul, akkor kepezek, mert nem hagyom am ki a lehetosegetKép Most epp nincs nalam digigep, de keritek egyet, es megprobalom a pocakos Katat is lefenykepezniKép

Mica
mica

Lányok ott az éterben!
Ki merte megenni a pitémet?KépKép
"Csak egy kismami volt rá képes biztos."

Én is benne vagyok a babás-mamás taliban!Kép

Mica!
Reméltem is,hogy nem hagyod ki a leheztőséget és kapunk a kis Patrikról képet na meg az anyukájáról is!Kép
És ám majd Kata is fotózzon le téged,titekezt!Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Kép
Igazad van, csak egy kismama képes az ilyesmire Kép

Mica!
Nem semmi vagyok, hogy az utolsó pillanatig dolgozni akarsz. Honnan van rá ennyi energiád? Kép
Én sem ettem egyébként sok pitét, de mostanság a kevés is rögtön megárt Kép

Anikó
pancsa2

Mica!
Az előbb azt akartam írni, hogy nem semmi vagy, nem hogy nem semmi vagyok. Berúgtam a pitétől, biztos Kép
Anikó
pancsa2

Anikó!Kép
Milyen piát tettél a pitébe?KépÉn tegnap megettem egy szem konyak meggyes bonbont és rendesen összeakadt a szemem tőle.KépHa ezt valaki mondja és nem velem történik nem hiszem el.KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Anikó!Kép
Már biztos azért nem írsz,mert otthon van a párod.KépMost jutott eszembe,hogy itt a hétvége és nem leszünk egyedül napközben se.hurrá!KépJó hétvégét!KépPuszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Kép
Ittvagyok még, csak itt volt a barátnőm. A kedves párom majd csak később jön még, ilyenkor még dolgozik Kép Én mindig alig várom a hétvégéket, annyira jó, van kihez szólni Kép
A pitém meg szerintem biztos megerjedt a hasamban, azért okoz ilyen tüneteket Kép Azért megnéztelek volna összeakadt szemekkel Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Sziasztok!Kép

Lányok én nem is értem miért mondjátok,hogy nemsokára szülök,talán nagyon nyügös vagyok?Kép)Ugye nem?Kép)Azért az igaz,hogy pörögnek nálunk az események,és nem tudok úgy lazítani ahogy jólesne de ez az élet.Köszönjük a jókivánságokat,az éjszaka Boginak egész tűrhető volt,de én semmit nem aludtam,állandóan azt néztem,hogy nem szökik-e túl magasra a láza,hát elég forró volt szegény de azért aludt.Reggel óta ágyban van és még mindíg olyan kis bágyadt,persze ettől nyűgös, többet sír,úgyhogy a mai napom sem volt egy leányálom.De remélem hamar átvészeli.Különben velem minden "rendben",igaz éjjel azt hittem,hogy mennünk kell mert nagyon húzós görcseim voltak de kb.10-perc és elmúlt.

Kata!Kép

Csak most láttam mennyi vigyorit küldtél nekem,nagyon aranyos vagy,köszönöm igazán rámfér.

Dia!Kép

Hát neked még van energiád hancúrozni?Igazán irigyellek.Esküszöm nem én ettem meg a pitédet,nem is találkoztam vele.A kezednek jobbulást.

Anikó!Kép

Te még kívánós vagy?Nálam kb.két hete semmi nem jön be,alig eszem valamit csak egy csomót iszom.Ha eszek valamit rögtön ég a gyomrom,legyen az bármi.Tegnap a vajas pirítós után úgy szenvedtem mint egy kutya,pedig abban tényleg nincs semmi.De a szeszes pite receptje érdekelne,hátha az bejön.Kép)

Gigi!Kép

Nagyon jó újra hallani rólad,hiányoztál.Ha van időd gyere,már alig várom a szüléstörténeted.Olinak és neked nagy puszi.

Györesz!Kép

Hiányozni fogsz,de az tényleg jó lenne ha időnként anyukád tudna tudósítani rólatok.Minden jót és sok puszit nektek.

A többieket is puszilom,üdv,Saxi.
saxi

Lányok!

Írtam Lilinek a másik topikba,hogy itt keressen minket.Remélem ide talál Ő is.

Puszi,Saxi.
saxi

Saxi!
Én végig nem voltam kívánós a terhességem alatt, viszont ma megkívántam a túrós pitét. Nekem is égni szokott a gyomrom, de tudom, hogy mit ehetek meg mit nem, hogy ne legyen gond vele. Nagyon kitapasztaltam már. És a túrós pont jöhet Kép
Ha leszáll a hasad, szerintem már nem lesz olyan vészes Kép
Örülök, hogy azért Bogi már jobban van. Te próbálj meg pihizni is, meg minél kevesebbet idegeskedni, mert már nagyon olyan tüneteid vannak, hogy tényleg nem fogod végighordani ezt a babát. Pedig még korai lenne. Szóval pihire fel Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Aniko,

Hat az energiamat nem tudom, hogy honnan veszem, mert a nagyfiam rendszeresen lefarasztKép Viszont sajnos a penz is nagy ur, es miutan lakashitelunk is van, igy nem engedhetem meg magamnak a kihagyast. Nameg a cegem is olyan, hogy megeri maradni naluk, mert mindenben segitenek, tamogatnak. Igy, ha keves lesz a tgyas, amit kapni fogok, akkor 2 honap utan itthonrol ujra felvehetem a munkat, halistennek nem egy egesz napos dolog, 2-3 ora kell hozza, annyit pedig osszehozok lurko mellett isKép
A pite meg nagyon gyanus nekem, biztos, hogy turos volt? Kép

Dia,
Hat ha gep kerul a kozelunkbe, amikor meg mindketten pocakosok vagyunk, akkor majd megorokitjuk egymastKép Patrikot meg ki se hagynam, miutan en leszek a tajekoztato Kata felol, igy enyem az orom, hogy majd bemutathatom nektekKép A sajatot pedig majd meghagyom magamnak, mert paromat ravenni, hogy noi szakaszba irjon...KépKép De hathaKép (Szerintem meg fog varni engem a feladatKép)

Kata,
merre jarsz, kajaidoKép Sultkrumpli, sajttal toltott pulykacici es parolt karfiolKép

Jah, pocak, eleg furcsa, mert a pocim nincs fent, es oriasi es igy mindenkinek elkerekedik a szeme, amikor kozlom a januar 3-mas szulesi datumot..
Mar alig varom a 17-et, amikor ujabb meret-adattal gazdagodhatok (es lehet, hogy oszulhetekKép).

Puszi, Mica
mica

Anikó!Kép

Köszi,megpróbálok pihenni.Holnap már apa is otthon van talán sikerül,mert átveszi egy kicsit a Bogit.Különben nem szokott ilyen problémás lenni a lányom de szegénykének most minden összejött.Normál esetben nagyon tündéri nyugodt kislány,sokat segít és nagyon várja a tesót.Tényleg veled mi a helyzet?Úgy rémlik,hogy majdnem szülni indultál.Mi ez a pörgés?Nem bánnám ha nálam is eljönne a furcsán jól érzem magam időszak.Gondolod,hogy ez vihar előtti csend?Ma estétől jön a hidegfront,lehet,hogy beindulsz?Már nagyon kiváncsi vagyok.Mi van a vérnyomásoddal,rendeződött?Bocsi most mennem kell fürdetni,majd holnap benézek.

Szép álmokat,Saxi.

(Ja,a szeszes receptet lehagytad.)KépKépKép
saxi

Sziasztok!

Pite?!Bonbon?!Bundás kenyér?!Pulykacici fincsi köretekkel?!
Úgy látom jó helyen járok!Kép

Dia!
Hogy van a kezed?
Amikor azt írtad,hogy csak egy kismami orozhatta el a pitédet,szerintem rám gondoltál!Kép
Aha,ismét kibújt belőled a szittyós:mindenféle fini alkoholos bonbonok?!Ejnye!Kép
Azt,hogy április óta semmi szex,azt úgy kell érteni,hogy április óta semmi szex?De semmi?!
Remélem érti Kend a kérdésemet!Kép
Köszi,Rusz már kezd magához térni,mert ma már parancsolgatni is próbált.Kép

Gombóc!
Remélem hamar kialakul valami rend Nálatok.
Vigasztaljon,hogy mindenképpen az előtt,hogy nálunk kialakulna.
Hogy fogok bírni két gyerekkel?!Rejtély ma még.Kép

Györesz!
Szomorú vagyok,hogy nem tudom mikor hallok Rólatok,sajnálom,hogy nem tudunk majd "beszélgetni".
Viszont örülök,mert a szavaidból úgy érzem,hogy nyugodtabb vagy,mint az utóbbi időben voltál.
Gondolom ez annak köszönhető,hogy bármennyire is rossz most és nem is így kellene hogy legyen,de elmúlt a bizonytalanság.
Nagyon erős vagy,minden elismerésem a Tiéd!!!
A legjobbakat kívánom Nektek!Kép

Saxi!
Remélem Bogi hamar túlesik a dolgon!Kép
Vigyázz magadra,pihenj amennyit csak tudsz!
(Mondjuk tudom,hogy ezt nehéz betartani,mikor van nagyobb gyerkőc,de azért próbáld meg!Kép )

Gigi!
Jaj,de jó hallani Rólatok!
Nagyon várom a szüléstörténetet!

Anikó!
Én sem kaptam meg a pitémet! A Diáét sem!Kép
Szerintem Te megetted az egészet!Kép
Örülök,hogy jobb kedved van!Kép

Mica!
Remélem még lesz időnk a pocis fotózkodásra.
Igencsak közelít az a 22.-e,jajjjjjaj.
No,de a Szilveszter éjjel is a nyakunkon már!Kép

Néztétek a Szülőszobát?

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Nem tudtam archívba menni, de jól látom, nincs új baba Gigiék óta?

Szolgálati közlemény:
Férjecském-burkolónak van két szabad hete novemberben, úgyhogy aki abban a reménytelen helyzetben van, hogy sürgősen burkolót keres, most valóra válthatja csempeálmait. De tényleg csak két hét, mert aztán megy Anettékhoz (rég nem láttuk itt!!!), és az ugye sürgős, nehogy megszüljön felújítás közben.KépKépKép

Puszi mindenkinek, Saxinak külön is, mert ráférKép

Vica
mvica

Vica!Kép

Köszönöm a külön puszit,nagyon jól esett.A szolgálati közlemény elolvastam,nálunk lenne mit csinálni de már nem merünk nekiállni semminek,úgyhogy marad a dolog jövőre.Azért köszi.Puszi Saxi.
saxi

Kata!Kép

Neked is köszi mindent,megpróbálok lazítani.Ma már Bogi is sokkal aktívabb,éjszaka szépen aludt és most reggel óta játszik,már láza sincs.Úgy néz ki lassan rendbe jön.Süti:nálunk ma fahéjas csoki kocka lessz,küldök belőle remélem megkapod.Kép

Szép napot,puszi,Saxi.
saxi

Sziasztok kismamik és mamik!!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy 2004.11.01. megszülettem, súlyom 3450gr magasságom 50cm.
Puszilok mindenkit
Brigi ( Gigi)
márti05

Sziasztok!!!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem, de sajna telcsiszám beszerzésére az értesítéshez már nem volt időnk.
Visszaolvasni most nem tudok de igyekszem pótolni, remélem mindeki jól van.
Gratulálok a babákhoz, mindjárt keresek egy táblázatot.
Gigi egy tündér, csak sajna tejcink még nem igazán van. Majd még jövök s akkor részletesebb leszek.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok Csajok!Kép
Na én is ide érek végre.Kép
Kata!Kép
A kezem még fájdogál.KépTegnap borogattam és úgy egy kis ideig nem fájt.Hát sajnos úgy kell érteni a semmi szexet,hogy semmi szex.KépEgyszer volt,olyan,hogy segítettünk egymáson olyan ligh-osan,de nagyon bekeményedtem attól is.KépMondtam Tamásnak,hogy lerendezem ha kivánja,de azt mondta,hogy tud várni.KépPedig elég aktív volt a nemi életünk.KépNa elég a malackodásból!KépKép

Hát mit parancsolgatot az a drága ember??Kép
Már tényleg megmarad ha ilyenre képes!Kép
Mi a menü a hétvégén?Kép
Én most nem viszem túlzásba.Ma rántott csirke volt rizi-bizivel,desszert sült gesztenye.Holnapra pedig már reggel óta fől a kocsonya.Kép
Képzeld!Olyan boldog vagyok,mert kedden lesz az első CTG-m.KépMost beszéltem a szülésznővel.Kép

Én elaludtam a szülőszobát.Kép

Te már a Szilveszterre készülsz?KépMi biztos ligh-osan leszünk megint itthon.Tavaly átaludtam az újévbe,mert dolgoztam előtte.KépNa de most már HÁRMAN leszünk!!KépKépJuj de jó!

Márti!Kép
Nagyon sok szeretettel gratulálok nektek,jó egészséget és sok tejcsit kivánok!!KépKép
Aztán kérünk képet és szüléstörténetet is!Kép

Puszi Mindenkinek!Dia
UI:Anikó!Hideg front van.Jön picur vagy nem jön picur??Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Kata,
Szolok Habonynak, hogy 22-en valami finomat kerjen a korhazban ebedre, mert akkor tuti, hogy mesz szulniKépKépKépKép

Dia,
Jajj, ez azert nekem durva lenne.. nem vagyok egy szexmanias, de aprilistol semmi? Fogadjatok elismeresem, hogy kibirjatokKép
A szilvesztert Kata miattam emlitette (januar 3mas kiirassal), bar en a karacsonyt varom ennyireKép A fiam is, szerintem el lesz keseredve, hogy itt lesz a karacsonyfa, teso meg sehol.. mertugye egy gyereknek vmi olyan datumot kellett megadni, amihez kotni tudja a teso erkezeset, es ez nala a karacsony.. lassan beszelnem kell vele, hogy ne legyen csalodott majd.

Puszi,
Mica
mica

Mica!Kép
Hát nem könnyű szex nélkül az biztos.Kép"Dee,hogy pletykáljak egy kicsit,"KépGigiéknél január óta nincs semmi.Kép
Aha,értem most már a szilvesztert.KépÉn pedig a Mikulást várom ennyire.KépDe a fa alatt már biztos ott lesz picur!Kép(december 15ös kiírássalKép)
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,

Hat nagy gratu nektek, hogy igy birtatok, tenylegKép Gigi mar szamolja, hogy a 6 hetbol mennyi van hatra?KépKép
Akkor en meg mazlista vagyok, mert meg idonkent merek es lehet hancurozniKép Bar lassan apa erdekeben lemondok a dologrol, kisse nehez hozzamferni, tiszta szumo-birkozasKép Majd megoldom neki maskentKép

Jajj, a MikulasKép Hozzon neked szep babat a puttonyabanKép "Van zsakodban minden jo, Diaeknak kisbabo"Kép

Puszi,
Mica
mica

sziasztok
Márti
Hatalmas nagy gratula! Hát jól beelőztél minket katával, ha jól számolom, vagy három héttel!!! So tejcit és boldogságot kÍvánok Gigihez!Kép Kép
bringa
bringa

Sziasztok!

Márti!
Gyanús voltál nekem,hogy úgy eltűntél!
Ngyon-nagyon sok szeretettel gratulálok,egészséget és sok tejecskét kívánok!!!:KépKépKép
Kérlek,ha lesz időd írj!!!

Bringa!
Te is nagyon ritkán jelentkezel!
Jól vagytok?Kép

Vica!
Téged is hiányollak!

Dia!
Na jó,mostanában azért nálunk sincsen túl nagy lepedőakrobatika...
De azért néha csak kell valami.
Emlékszem,hogy Gigi írta egyszer,hogy január óta semmi.
Látod,hogy megjegyeztem?!
És azt észrevetted,hogy ez ma még a kaja-témát is megelőtze nálam.
Éhes disznó...
Fúúú,de lökött vagyok.Lehet,hogy vesztemet érzem!
Jajjj,a kocsonyát azt nagyon szeretem és már olyan régen ettem!
Nálunk brokkolikrémleves volt és Anyósom által Ukrajnából hozott hering pácolva,sok-sok hagymával.
Lehet,hogy ezért ég a gyomrom?!Kép
Sajnálom,hogy még mindig fáj a kezed!Kép
Viszont örülök,hogy már Te is ctg-re mész!!!Úgy rohan az idő,nem?!Kép
Remélem leírod majd,hogy milyen volt!
Ruszlán már olyan jól van,hogy össze is tudtunk veszni,szóval megmarad!Kép
Nálunk eléggé zajlik az élet általában,már többen mondták,hogy olyanok vagyunk,mint egy vérbeli olasz család.Kép
Azt hiszem,hogy a Szülőszobákat most már kihagyom,amíg személyesen nem látogatom meg.Kép

Saxi!
Bár nem ért ide,azért köszi a sütit!Kép
Örülök,hogy Bogi már ilyen jól van!!!

Anikó!
Nagyon nagy a csend!
Mégegyszer megnéztem,de nem látom,hogy sms jött volna Tőled.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata
38+0!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
ruszlána

sziasztok
Kata
Köszi a hiányolást!!!! Kép Le kellett adnom a munkámat, ezért már csak olvasni volt erőm, mert minden szabadidőmet (fél 8-tól kb éjfélig, amkor Hanna már alszik)azzal töltöttemKép
Mára kész még egy adag babaruha!!! Kép
Te mikor szeretnél leginkább szülni? Én biztos nem fogok előbb, mint a kiÍrás. Ha igen, a jövő hét végefelé lenne ideális. Kép Kép
Konyhánk burkolása kész, de még üres amúgy Kép
Nálunk köv. héttől (betöltött 38.) már heti két NST van.
Te hogy érzed, beilleszkedett már a feje? Nekem szerintem még nem, annyit forgolódik Kép
Én nézem a szülőszobát, vegyes érzelmekkel. Asszem tudatalatt hárÍtok, úgy érzem, mintha még csak félidőben lennék... KépJárok még tornára is kétszer-háromszor egy héten, hát ott is persze kérdezgetik, hogy még egyben???? De hát miért ne, ha egyszer van még két hetem(plusz még a konyhám sincs készen)???

Szerintem Anikó is már szül Kép Nem is jelentkezett!

bringa (aki annyi mint Kata, csak én holnappal számolom a hétfordulástKép)
bringa

Jóó Reggelt Kismamik!Kép
Nekem nagyon sz.. éjjelem volt.KépMár sehogy se jó feküdni a kezem is fáj és biztos az se tett jót,hogy este telezabáltam magam sültkrumplival.KépKépBiztos megfeküdte a gyomrom.Kép

Mica!Kép
Tetszik a költeményed!KépÚgy legyen.
Kata!Kép
Ti mindig veszekedtek??KépEjnye-bejnye!
Na kibújt belőled a kis kéjenc.KépKiderült,hogy a szex a hasadtól is fontosabb.Kép
Jaj de jó fej csajszi vagy!Annyira kár,hogy nem akunk közel egymáshoz!Mennyit röhögnénk!?Kép
Emlékszel?Egyszer azt írtad,hogy ne mondjam azt,hogy soha nem találkozunk?Kiváncsi vagyok egyszer sikerül e összeröffenünk?!KépSzerinted??
Hát persze,hogy beszámolok milyen volt az első NST-m!KépTi vagytok a második családom.Kép
Pácolt hering??Hm.Szeretem én is csak én ruszlinak hívom.KépLehet,hogy a hagyma nem volt jó a pocidnak.
Anikó már szerintem is babázik.Kép
Én még Orsit is hiányolom.Emlékszel rá??Az azonosítója MZSX volt.
Te írogatod a kismama könyvbe a magzat mozgást??
Nekem nem mondta senki,hogy kell írnom,csak most látom,hogy 34.héttől van a táblázat.Ezért ma elkeztem egy lapra írni.Kép
Puszi.Dia34+4Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok! Kép
Na látom, mindenki azt hitte, már szülök, pedig ez a kis manó nagyon ragaszkodik az anyjához, nem akar kibújni. Kép
Azért nem jöttem tegnap, mert délelőtt főztem, délután meg szülinapi bulira mentünk. Nem semmi teljesítmény volt, mondanom sem kell. 4-kor indultunk, és már 9-re itthon voltunk, de én úgy elfáradtam, mintha végigfutottam volna a maratont. Lehet, hogy nem nekem való már ez a bulejozgatás? Kép
Hát lányok, úgy tűnik, az, hogy elmegy a nyákdugó még nem garancia a szülésre, nekem szerdán lesz 2 hete, és még mindig itt ez a kis manó. Kép Mostmár kíváncsi vagyok, kedden megyek-e a következő ctg-mre. Lehet, hogy átvettem Gigi helyét, mint örök terhes? Kép
Most a legújabb nyavalyám, hogy lent egészen a hasam alján folyamatosan hatalmas nagy nyilallást érzek, mintha egy kést döfnének bele, és nagyon kellemetlen. El nem tudom képzelni, hogy mitől lehet, de szörnyen fájdalmas. De nemsokára biztos elmúlik.

Látom, szaftos témákról maradtam itt le. Kép Irigykedem én ám nagyon arra, aki még csinálhatja. Én, mióta kinyíltam, nem igazán merjük a dolgot megkockáztatni. Pedig még ilyen bálnaként is el bírnám ám viselni a dolgot, sőt Kép Na jó, inkább nem is gondolok a dologra, mert hol van még a szülés utáni 6. hét vége. Kép

Dia! Kép
Éjszakára sült krumpli, azért nem semmi. Kép Nekem maradt a csokitorta, meg a képviselőfánk tegnap estére vacsorára, na az sem volt rossz Kép Ma meg fincsi töltött csirkecomb volt görög salátával ebédre, vacsira meg sütőtök. Jaj, már megint éhes vagyok Kép
REmélem, azért mostmár jobb a pocakod Kép
Egyébként én sem írogatom a mozgásokat, senki nem mondta, hogy kell. A lényeg, hogy én érzem, hogy minden rendben van.

Saxi! Kép
Örülök, hogy Bogi már jobban van.

Mica! Kép
Akkor is minden tiszteletem a tiéd, hogy még bírsz otthon dolgozni. Nekem hiányzik a meló, de azért úgy vagyok vele, hogy itthon nem szívesen csinálnám. Kép

Márti! Kép
Gratula a babához, és sok-sok tejcsit meg boldogságot a babához. Kép Tudtam én, hogy be fogsz majd itt előzni. De hogy ilyen korán Kép

Kata! Kép
Azért nem semmi egy család lehettek ti. Kép Úgy látom, unatkozni azt nem szoktatok Kép

Mindenkit puszilok
Anikó 39+2
pancsa2

Anikó!Kép
Örülök,hogy jelentkeztél,bár neked már jobb lenne babázni!KépUgye?Kép
Neked elég a sütőtök vacsira?Én csak azzal le nem tudnék feküdni.Kép
Most jön édesanya hozzánk,mert a nővérem küldi az állványt a babakádhoz és a nagynénéméknél tegnap disznótor volt és küldi a finomságokat.Mondanom se kell,hogy inkább a kaját várom!KépKép

A pocakom rosszabb.KépFáj a hasam alja.Szerintem a méhszájam.De csak szerdán megyek a dokimhoz.Tegnap este már megint húzós jóslóim voltak.De érdekes,hogy csak estére jön elő!?

Hú,te már mindjárt finisezel!Kép
Szerintem neked is a méhszájad fáj.Lehet,hogy nyílik?KépHiányozni fogsz ám,mert hétköznap általában mi voltunk a legaktívak!KépAztán kérünk képet és szüléstörténetet!És gyakrabban gyere mint Gigi!KépTavasszal pedig majd talizunk valahol a ligetben.KépOk?Puszi.Pihenj sokat már úgy is csak pár nap.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Lányok!
Gyors infó Maricáról!Kép
Még egyben van de már a kórházban vannak.KépA kiírás szerint még 2 napja van.Kép

Marica!Megy a drukk ezerrel!!KépKép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Kép
Nekem elég bőven a tök, mert különben fájna a gyomrom éjszaka. De a disznótoros nagyon jól hangzik, lehet, hogy annak én sem bírnék ellenállni Kép
Lehet, hogy a méhszájam fáj, majd kiderül kedden, ha addig nem bújik ki a kicsi manóm Kép Én ma annyit pihentem, hogy végigtakarítottam a lakást, főztem, szóval egész nap pörögtem. Nem tudom mi ütött belém, de úgy voltam vele, ha megszülök, sincs már gond, akkor meg miért is ne Kép
Te viszont még vigyázz magadra, neked még azért nem lenne jó, ha megszülnél.
Úgy tervezem egyébként, hogy jönni fogok majd később is, persze ez függ majd a kismaszattól is, hogy mennyire lesz rosszcsont Kép De igyekezni fogok. A tavaszi tali meg már most annyira jól hangzik. Pedig még jó messze van Kép
Képet pedig feltétlenül küldök majd, ha túlvagyok rajta, meg szüléstörténetet is írok majd, megígérem Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Maricának drukk ezerrel, remélem, lassan túllesz az egészen. Kép És persze nem akarom megelőzni Kép
Anikó
pancsa2

Ancsa,
utálok jósolgatni, de ez a pörgős-takarítós effekt az utolsó napokra jellemző!!!Kép

Kata,
édes vagy, hogy hiányolsz! Hát ezt is megértük!Kép

Voltam dokinál. UH is volt. Baba rendben, 1350g, csak még faros, de ráér még bőven. Én viszont kezdek elvérszegényedni (huh), bár állítólag ez is normális, csak nálam még sose volt ilyen. Meg a vérnyomásom is 105/60, izgulva.
Ihatom a csalánteát.Kép
Na, erre aligha fog Kata ugrani.
Szóval, ma palócleves volt, citromos sült, meg ribizlis túrótorta...Kép
(Többszörös Imre-napban szenvedünk)

Mzsx Zsófi volt, nem Orsi, és tényleg nagyon eltűnt!
Na és Barbara hova lett? Vagy ő hétvégén mindig pihizik?Kép

Pusz:
Vica (28)
mvica

Sziasztok!

Vica!
Légyszi írjál akkor is,ha nem említelek külön!
Nem tudom a többiek hogy vannak vele,de sokszor eszembe jut,hogy mi lehet azokkal,akik nem írnak egy ideig.
OK,van családom,van,akivel beszélgessek,de hónapok óta Veled és a többiekkel osztom meg igazán az életemnek ezt az időszakát.
Bár nem ismerjük egymást személyesen,azért aggódok érted is ,ha nem írsz!!!
Ne tessék kitenni ilyen izgalmaknak egy kismamát!!!
NNNa,ezt jól megkaptad!Kép
Csalánteát tartsd meg,a többi jöhet fénypostán!Kép
Milyen a vérképed?(Hgb,Htk).Mennyi vasat kell szedned?
Azért már a Te babád sem csöppség!Kép
Barbara a hétvégéget át szokta alukálni.Kép

Bringa!
Nálunk sincs teljesen kész minden,éppen csak létezni lehet,de már nem érdekel!Kép
Húúúú,Neked aztán jó sok energiád van,irigyellek!Kép
Még sok készülődni-valód maradt?
Ma végre teljesen elkészült a kórházi pakkom.
A babó fejét már nagyon lent érzem,szerdán lesz Uh+áramlásvizsgálat.
Nekem csak 1x kell járnom végig nst-re.
Remélem Patrik is olyan jó kisfiú lesz,mint a bátyja és a kiírás napjám születik!Kép
Amit Vicának rtam Rád is vonatkozik!Írj,ha tudsz!Kép

Dia!
Milyen volt a disznótoros?(Irigy-irigy Kata!!! Kép )
Most már pedig javulnia kellene a kezednek!
Ha nagyon rossz légyszi mutasd meg egy dokinak,hátha ajánl valami kencét rá!
A mozgást én sem írogatom,de szerintem nem árt.
Tényleg sokan elmaradtak.Én is úgy emlékszem Zsófinak hívták akit melítettél,és azt hiszem úgy volt,hogy nem lesz otthon Net-je.Kép
Nekem is volt ilyen poci-fájás esténként pár hete,aztán szerencsére elmúlt.
Komolyan bízok benne,hogy tudunk majd talizni,mert nagyon szimpi vagy nekem!!!Kép
Összehozzuk majd,ok.?

Anikó!
Azért én bíztam benne,hogy kaptam volna sms-t,ha megszületett volna a baba!Kép
Olyan nyilallás nakam is van és szerintem is elmúlik -miután szültünk.Kép
Jó kis pörgős hétvégéd van!Azért tessék pihenni és erőt gyűjteni!Kép
Már nagyon izgulok!
Nos,igen,nálunk zajlik az élet.Néha úúúúgy szeretnék unatkozni!Kép

Marica!
Drukk megy!!!Kép

Mindenkit puszilok!

Kata
38+1
Kép

Kép
Kép
ruszlána

JÓÓ Reggelt Kismamik!Kép
Nekem megint pocsék éjszakám volt,de most azért mert álmatlanságban szenvedtem.KépFél 4 körül tudtam elaludni és 3/4 6-kor csörgött az óra.Kép
Anikó!Kép
Szerintem nálad a fészekrakó ösztön jött elő,úgy,hogy megjósolom a héten szülni fogsz!Kép
Milyen rendes vagyok ugye?KépNagyon szorítok és drukkolok!Kép
Vica!Kép
Jársz felkészítőre?KépAnnak a sok finomságnak csak egy részét küld el légyszi Katának,mert a többire én pályázok!Kép
A multkor hallottam,hogy az Imre jelentése:nagy,hatalmas,királyi.Röhögtem is rajta,mert a keresztapámat Király Imrének hívják.Kép
Köszi a javítást.KépSzegény Zsófit elkereszteltem Orsinak.KépAztán gyere gyakrabbat!Kép
Kata!Kép
Tavasszal a ligetben??KépMár eddig négyen vagyunk Anikó a 2 babuci és én.Kép
A disznótoros isteni volt.Kép
Eddig 2x laktam úgy jól,hogy azt mondtam nem fér belém semmi más.Egyszer a nővérem által a Ikeában vett Svéd húsgombócból laktam jól és most a disznótorosból.KépKép
A kezem már javult,de ha hirtelen mozdulatot teszek a jobb nagyújjammal akkor belenyilal.KépAnnak az ínszalagja van megsérülve.
Tegnap kb:20-at mozgott picur +volt 3 csuklásunk is.KépSzóval a napi kötelező 10 megvolt.Kép

Puszi Mindenkinek!
Barbi felébredtél már???KépDia 34+5

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Na, ma nem jól indult a reggelem, szépen felment a vérnyomásom, 140/99. Kép Most mérem egy óra múlva, és ha akkor is annyi, hívom a dokit. Jaj, ez
annyira nem hiányzott. Félek, hogy befektet a kórházba, pedig azt nagyon utálnám, bevallom őszintén. Na, nyugi Anikó, mert még rosszabb lesz. Kép

Vica! Kép
Irigy-irigy a vérnyomásod miatt nagyon Kép A férjem is azt mondja, gyanus vagyok neki, nagyon túlpörögtem tegnap Kép De annyira jólesett.

Kata! Kép
Nem vagy jó próféta, nem szültem meg múlt héten. De a mostanira gyúrok nagyon. Bár hiába is mondtam a gyereknek, hogy ma szülessen, egyelőre nem adja jelét. Dacol már most az anyjával Kép
Sms-t rögtön kapsz, ha megszültem, elsők között vagy a listácskámon Kép

Dia! Kép
Együttérzek a nemalvás miatt, nekem is szörnyű volt az éjszakám. Óránként görcsöltem, és nagyon nehezen aludtam el vissza. Kép
A disznótoros miatt csorog a nyálam tegnap este óta. Irigy-irigy Kép
Úgy látszik, ma irigy napom van Kép

Puszi mindenkinek
Anikó 39+3
pancsa2

Anikó!Kép
Én is irigy vagyok rád,mert te már a héten babázol!Kép
Hát szerintem nagyon valószínű,hogy azt mondja a dokinőd,hogy irány a kórház,főleg,hogy már a végét járod.KépTudom rossz ott benn,de a ti érdeketek!KépKitartás!KépÉn mindenesetre nagyon szurkolok neked!Kép
Fincsi volt a disznótoros,hétvégén édesanyaék is vágnak,úgyhogy jön az utánpótlás.Kép
De lehet,hogy estére nem kellene már ilyeneket zabálnom?Kép"Talán még az éjszakám is jobb lenne.Kép"

Vérnyomás:
Szerintem /ha kihúzom addig amíg te/már nekem is ennyi lesz a vérnyomim.Ez a várakozás,izgulás stb nagyon közrejátszik.KépSzóval NYUGI!Kép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!
Köszi a megnyugtatást, jólesik Kép A poén, hogy nem érzem, hogy izgulnék, és a vérnyomásom is tök furi, mert pont az alsó érték megy fel, van, hogy 120/95. Ami szintén nagyon rossz. De kórházba nagyon nem szeretnék menni. Bár ha muszáj, akkor nincs mit tenni. Még reménykedem azért Kép
Igen, estére nehéz kaják után nehezebb az alvás is. Lehet, hogy ezért nem bírtál aludni? Tessék jobban vigyázni Kép
Puszi, Anikó
pancsa2

Na sziasztok csajszik!

Nem vagyok hétvégén és milyen szaftos témákat hoztok fel! Ejnye-bejnye. Persze az örök igazság, hogy az beszél róla, aki nem csinálhatja! Kép
Hát nálunk is elég light-os módon működik ez a dolog. Eleve kicsit macerás a hozzáférés, másrészt mi van ha megindul ettől a szülésem. Mondtam is Apának, hogy még 2 hétig lightosan, aztán mindent bele, mehet az akrobatika. (Már amennyire egy viziló tud akrobatikázni! Kép)

Nekem is nagyon szar éjszakám volt. Állandóan elzsibbadt a csípőm. Egyszer az egyik oldal, máskor a másik. Nyüglődtem végig. Elaludtam a kezemet, a térdemet és a fülemet is. Hát ez a fül elalvás a leggázabb. Annyira fájt, hogy csak na!
Hétvégén én is kedvet kaptam a túrós sütihez, így szombaton csináltam túrós tiroli rétest, majd vasárnap összehoztam a kókuszos kockát. Nyami. Adtam a kalóriáknak! Rubint Rékának levállna a varrott haja! Kép

Lassan de kezd összeállni a gyerekszoba. Sajnos nagyon lassan száradt a lakk és utána még szellőztetni is kellett a bútort. Tehát most ott tartunk, hogy fent van a pelenkázó, felszögeltük a képeket a falra és felragasztottuk a plafonra a csillagokat.
Ma vagy holnap még felfúrjuk a polcokat és elrendezek mindent. Valahogy úgy készül, mint a luca széke. Csak ráérősen! Nekem meg olyan dolgozhatnékom van, de nagyon el is tudok fáradni!

Sajnos nem tudok mindenkinek írni, mert annyi mindent írtatok! Most már majd bekapcsolódom a csevegésbe!

Puszi
Barbara
babar

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?