Sziasztok!
Na látom, mindenki azt hitte, már szülök, pedig ez a kis manó nagyon ragaszkodik az anyjához, nem akar kibújni.
Azért nem jöttem tegnap, mert délelőtt főztem, délután meg szülinapi bulira mentünk. Nem semmi teljesítmény volt, mondanom sem kell. 4-kor indultunk, és már 9-re itthon voltunk, de én úgy elfáradtam, mintha végigfutottam volna a maratont. Lehet, hogy nem nekem való már ez a bulejozgatás?
Hát lányok, úgy tűnik, az, hogy elmegy a nyákdugó még nem garancia a szülésre, nekem szerdán lesz 2 hete, és még mindig itt ez a kis manó.
Mostmár kíváncsi vagyok, kedden megyek-e a következő ctg-mre. Lehet, hogy átvettem Gigi helyét, mint örök terhes?
Most a legújabb nyavalyám, hogy lent egészen a hasam alján folyamatosan hatalmas nagy nyilallást érzek, mintha egy kést döfnének bele, és nagyon kellemetlen. El nem tudom képzelni, hogy mitől lehet, de szörnyen fájdalmas. De nemsokára biztos elmúlik.
Látom, szaftos témákról maradtam itt le.
Irigykedem én ám nagyon arra, aki még csinálhatja. Én, mióta kinyíltam, nem igazán merjük a dolgot megkockáztatni. Pedig még ilyen bálnaként is el bírnám ám viselni a dolgot, sőt
Na jó, inkább nem is gondolok a dologra, mert hol van még a szülés utáni 6. hét vége.
Dia!
Éjszakára sült krumpli, azért nem semmi.
Nekem maradt a csokitorta, meg a képviselőfánk tegnap estére vacsorára, na az sem volt rossz
Ma meg fincsi töltött csirkecomb volt görög salátával ebédre, vacsira meg sütőtök. Jaj, már megint éhes vagyok
REmélem, azért mostmár jobb a pocakod
Egyébként én sem írogatom a mozgásokat, senki nem mondta, hogy kell. A lényeg, hogy én érzem, hogy minden rendben van.
Saxi!
Örülök, hogy Bogi már jobban van.
Mica!
Akkor is minden tiszteletem a tiéd, hogy még bírsz otthon dolgozni. Nekem hiányzik a meló, de azért úgy vagyok vele, hogy itthon nem szívesen csinálnám.
Márti!
Gratula a babához, és sok-sok tejcsit meg boldogságot a babához.
Tudtam én, hogy be fogsz majd itt előzni. De hogy ilyen korán
Kata!
Azért nem semmi egy család lehettek ti.
Úgy látom, unatkozni azt nem szoktatok
Mindenkit puszilok
Anikó 39+2