Sziasztok,
Köszönöm, a drukkokat mindenkinek, a Keresztelő jól sikerült. A szertartást sírva nevettük végig, a papnak minden második mondata egy beszólás, egy poén volt. Kár, hogy nem vettük videora.
A reggel tegnap úgy indult, hogy Zsófi 5-kor kelt, fél 8-kor elaludt, a mise 3/4 9-kor kezdődött, a keresztelő fél 10-kor. Én elmentem Anyukámékkal a misére (Anyósomék oda nem jöttek), Miki felkeltette, felöltöztette Zsófit 9-kor és pont odaértek.
Aztán feljöttünk hozzánk kávére és sütire (Anyukám 4 félét sütött, a barátnőm 2 félét, Anyósom semmilyet -igaz, nem volt rá szükség, de akkor is
), aztán ebéd egy étteremben, ahol Anyósomnak a kaja természetesen nem ízlett. Mindenki degeszre ette magát. Aztán újra itthon tortáztunk. 5-kor mentek el a vendégek, Zsófi akkor dőlt ki.
Új szokása, hogy hajnalban kel, aztán kicsit alszik de., majd 4-5 körül, és aztán alig lehet este letenni, csak kb. 10-kor. Remélem, most, hogy Miki újra dolgozik, visszaáll a régi rendm, vagy inkább aludjon egyszer, de ez, hogy korán kel és későn fekszik együtt nekünk nagyon sok.
Egyrészt hullák vagyunk, másrészt egymásra, kikapcsolódásra semmi időnk.
Mangora, hogy sikerült az ünneplés?
Neked akartam még írni, hogy minden elisméresem a Nagyi miatt. Nagyon erősek vagytok, Te különösen. Nem is értem, honnan van ennyi energiád és türelmed.
Egyetértek Katával, ha nem javul a helyzet, el kell gondolkodnotok, hogy a Nagyinak nem lenne-e jobb máshol...
Írd ki Magadból nyugodtan a bosszúságot, biztosan megnyugszol tőle.
Ne aggódj, biztosan jól eltöltöd majd az időt, amíg Marci bölcsiben és Te otthon. Kicsit pihenj is, januártól erre majd még kevesebb idő jut.
Ja, igen, egyébként a szerdai fél napos munka nagyon feltöltött
Edina, hogy van Grétus? Szegéynkém, még csak egy éves és már 3 komoly betegsége is volt!
Szilvi, ilyen ez a teszvesz, vatera. Nekem mindig el is veszi a kedvemet, ha valamit kinézek, aztán volt olyan, hogy ott ültem a gép előtt és mégse sikerült rálicitálnom. Nyilván azért csinálják az utolsó pillanatban, hogy ne menjen az egekbe az ár.
Vick, örülök, hogy jól sikerült a viszga, minden elismérem. Ne szerénykedj, három gyerek és a háztartás mellett bármilyen egyéb tennivalóért jár az elismerés!
Vince nagyon kis édes lehet. Kérünk majd képeket róla, rég láttuk már. Hogy vannak a lányok? Ricsi még ingázik?
Móni, piskótát sütöttem 4 tojásból. Nem let től vastag a tészta, de nem is akartam, mert így amit Zsófi nem maszatolt el, simán megettük.
Reni, a Sparban vettem olyan Bio gesztenyemasszát (azt hiszem, Maroni márkájú volt), amiben nem volt rum, csak a gesztenye és a cukor.
Alváshoz: nálunk sem egy leányálom, az elmúlt hetet leszámítva azért elaludt fél 9 körül és olyan 6-ig aludt. Ha csak megébred, már örülünk, de volt azért jó pár olyan eset, hogy 1,5 órát is ébren volt és sírt.
Nagyon jók a képek egytől egyig!
Sziszi, hogy Te mennyit csináltál!
Ja, Anyósom Zsófit már nem kisbabaként emlegeti, hanem hogy "a kisgyerek".
Na, azt hiszem, most túltengtem. Hiányoztatok ám a múlt héten, de így, hogy Miki is itthon volt és dolgoztam, csak benézni is alig jutott idő.
Szép napot mindenkinek!
Puszi