Sziasztok!
Ági, nagyon szorítok! Ne idegeskedj, majd mi aggódunk helyetted!!!!!! Matyusnak jobbulást! Küldöm a pozitív energiákat!!!!!!!
Sly, ha nagy a csend, az gyanús
Tudja a lányzó, mi a jó, nyam-nyam
Mi is néha kiruccanunk a Népligetbe - ott készült a levélevős kép is
Elég nehéz egyszerre fotózni és kibányászni 3 másodpercenként a ded kezéből a zörgő leveleket
Karmen, köszi az ötleteket, lassan ideje nekiállni az ajándékvásárlásnak!
Zsuzska, nagyon klassz a kép a kis Einsteinről
Szilvus, jó tanulást! Megfogadtam a tanácsot, elmentem, vettem egy új felsőt magamnak. Ugyan Andris velem volt, de jól elszórakoztatta magát, és az eladókat
Máris jobban érzem magam. Mindenkiről van már céklaevős vámpírkép? csak rólunk nincs? (mármint Andrisról? Vagy rólam is menjen?
) No, akkor hamarosan csatolok. ezen a héten cékláztunk, de én, a "nagyonvigyázokaruhákra" anya nem hagytam a gyerkőcöt kibontakozni. Én még neki is vetkőztem az etetéshez
. Na jó, lehet, hogy kicsit túlzásba estem az elővigyázatossággal, de nem hiszek Kovács Lajosnak a TV-ben, hogy a "venis oxy eksön" mindent kivisz
Jövő héten megint próbálkozom egy kis céklával, egy tré polót adok a dedre, vagy körbebástyázom pár tonna konyharuhával és hagyom, hadd lazuljon
(tulképp nem szokta kenni magát, csak 1-2 alkalommal fordult elő, hogy a spenót a szemöldökén kötött ki, én mégis megelőzök
)
Ed, Andris is imád szöszölni. (a cimkék után a szónyegrojt és szőnyegboholy az ász, de szerencsére az utóbbit nem csócsálja.
Tünde, naná, hogy olvastam Tomika születését! egyből kiszúrtam, mikor kinyitottam az újságot!
TALI: húzzunk bele és válasszunk egy napot! Csütörtök???? Én már nagyon várom!!!! Oszt lehetne sűríteni a talikat, lányok!!! Kevés a közös kép!!!!
Orsi, megnéztem a képeket Domiról! Jóképű fiatalember! Nem furi, hogy (reméljük hamarosan) kistesód születik?
Timi, Beni egyáltalán nincs lemaradva! Andris sem ült fel még magától, nem mászik, csak kúszik, nem állt fel, se foga-se haja, pedig már 7 és fél hónapos
Hidd el, visszasírod, mikor a WC, mosdó takarítás közben segíteni akar, és szó szerint láb alatt van
De zabálnivaló, mikor 15tödszörre viszem vissza a szobába a szőnyegre, rámmosolyog, és s kis "gekkó" teper utánam megint.
Andris kicsit taknyos= alig kaja, csak szopi. na, ennyit a szopik számának csökkentéséről
Pusza,
Móki