Új privát üzeneted érkezett!

Szilvus!

Fenti 4 (!) foga nődögél Matyusomnak. 2 már elég szépen látszik, de a 4. még éppen hogy. Lassabban is nőnek mint az első 2 alul.

Pussz Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Látom minden babának jól áll a céklaKép

Zsuzska! Erröl valszeg Orsi sem tud mi az alsó határ, mert ö 9 hósan sincs annyiKép

Ági! remélem Matyus jobban van és nem viseli meg a fogzás.

SZilvus! Kapott (már játszott vele vendégségben és ezt kerestem pont) Orsi 1 kormányos játékot, dudál, telefonál, villog, stb. 1500 Ft csak. Imádja püfölni. Meg vettünk neki egy kisvonatot ami csilingel meg forognak a bábuk, ezt kapja karácsonyra. (3e Ft). Én még vettem neki babakocsira csörgöt, zenél is 600Ft. Igaz ebben nem cserélhetö az elem.
Még karácsonyra nagyméretü épitökockákat kérek neki(Legoszerü), de lehet Cora pontokért váltok ki. Te miket találtál ki Karácsonyra?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Lányok!

Olyan nagyon szemét ez az élet néha! Zsuzsa barátnőmnek megint nem sikerült a lombik. Megtapadtak, de elmentek a babókKépKépKépKép Egyszerűen igazságtalan az élet.

ÁgiKép

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Orsi!
Nem lakunk mi nagyon messze egymastol. A Katica u. a Kispesti metro vegallomasanal van.

Ed!
A ceklat mar kapasbol almaval adtam neki, mert tobben irtatok, hogy igy jobban megeszik. Sot meg pici cukrot is tettem bele, de igysem lelekesedett erte. Ugy tudom, a ceklaban nagyon sok vitamin van, ezert nem artana, ha enne. Na, majd par nap mulva ujbol megprobaljuk, hatha...

Agi!
Eppen akartam irni, hogy szoritok nagyon Matyusnak es Zsuzsa baratnednak is, mikor frissitettem, s lattam a rossz hirt. Sajnalom a baratnodet! Hanyszor probalkozhatnak meg a lombikkal? Gondolom nem olcso "mulatsag". Matyus eredmenyerol is varom a hireket.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Karmen
Hasonló játékokra gondoltam, mint Te vettél orsinak. Egyik lenne egy DUPLO, amiben emberfigurák is vannak, valamint hatalmas kockák. Továbbá láttam olyat, asszem azis LEGO, hogy egy gömbbe kell beledugdosni különböző formákat, 9 hós kortól ajánlják. Ja, és egy lábbal hajtós műanyag baby-taxit is, szerintem hamarosan szükség lesz ráKép A babakocsira való izét nagyon fogja szeretni Orsi! Petinek még pár hónaposan vettem, eleinte csak nézegette a szines csörgő teheneket, aztán püfölte, most pedig fogja és nézegeti, beszélget nekik. Bár azóta a játék már romjaiban hever, egy gatyagumira fűztem fel a dögöket, mert szétesett. Biztonságos gyermekjátékKép Kép
Nem, a gömb nem lego, megnéztem a Lego oldalt. Akkor Chiccho asszem.

Ági
4 fog egyszerre? NemsemmiKép Szegény csemete. Ha kibukkannak a fogacskák, attól kezdve már nem fáj annyira, ugye?
Kitartás Zsuzsának. Látod, ezért irtam én is, hogy nincs igazság. De van remény. Az ismerettségi körömből a második pár várja a babát, aki természetes úton fogant meg, miután 6-7 éves küzdelem és sikertelenség után az orvosok nem javasoltak több beültetést, s a párok is feladták a küzdelmet. Bárcsak Náluk is mihamarabb bekövetkezne ez a csoda!

Szilvus
szilvus

Sziasztok!

Ed: Megnéztem az albumotokat,nagyon aranyos a kislányodKép

Szilvus: Megnéztem mindkét albumotokat!Nagyon édi a kis PetyaKépVisszaolvasgatni,sajna nincs időm mostanában.

Ági: 4 fog?Ráadásul egyszerre?Én örülnék ha végre kibújna az első fogacskája a Dominak.

Sajnálom a barátnődet,ez szörnyű lehet.Én az anyukámon látom ezt a dolgot,mert a férjével /aki nem az apámKép/ szeretnének évek óta babát,de nem jött még össze.Ráadásul az orvosok agyongyógyszerezték hormontablettákkal,miután kiderült,hogy a petevezetéke van elzáródva...

Sly: Akkor tényleg nem.Kép Mi nemrég költöztünk ide ezért nem ismerem túlzottan a környéket.Ti hova szoktatok sétálni menni a környéken,hogy a gyerek ne a kipufogógázt szívja?

Puszi

Orsi
orsi21

Ági! gondolom kissé emelkedett lehetett a HCg onnan gondolhatták hogy megtapadtak egy ideig. Én a 2. után jártam igy, de ez eröt adott, hogy mégis lehetséges majd a siker.

Szilvus! én BabyStar nevü bedobálosat vettem (szintén Cora kb. 1600 ft volt) csak nem gömbbe, hanem egye vödörbe esik.

Orsi! szegény anyukád, évek teltek el hiába egy hülye orvos miatt!! Normális orvos a HSG-vel kezdte volna az egész vizsgálodást! Remélem nem sokat várat magára már az a baba.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Orsi!
Hat nem tul sok lehetoseg van a kornyeken. A tombok kozott szoktunk setalgatni vagy itt nalunk van egy kis park. Egyebkent meg a Nepligetbe megyunk. Ott olyan finom, friss a levego.

Kislanyom ma alkotott. Vasalas kozben arra lettem figyelmes, hogy nagy a csend. S mit csinalt a jomadar, valahogyan leszedte az asztalrol a csokit es azt majszolgatta. Latom, tudja, mi a jo.
Itt egy kep a csokieveszetrol:

Kép

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Nem jó Matyus vér eredménye, remegek. Holnap vissza kell vinni. vas : 4,3 (10 a jó) meg a májfunkció sem ok. Még ilyen szar napot!!KépKépKép
Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Ági
Ez valóban nagyon rossz hirKép Elképzelhető, hogy a gyógyszerek tették tönkre Matyi vérképét? Mielőbbi gyógyulást Neki!!!!!!!

Szilvus
szilvus

Ági,

csak nem lesz semmi komoly, talán csak egy kis vérszegénység ? Lehet majd neki is több vastartalmú kajcsit kell enni, mint Krizsónak !

Fel a fejjel, veled(tek )vagyunk !

Puszi

Timi
kismaszat

Jajj, istenem! Agi! Jobbulast kivanunk Matyusnak! Kitartas, rendbe fog jonni mihamarabb!

Hm. Picur ebed utan csak 45 percet aludt, majd felkelt es jatszani akart. En ugy iteltem meg, hogy ez az alvasmennyiseg nagyon keves es nyugos lesz, igy az agyaban hagytam, ha sir is, majd elalaszik. Hat 1 ora 15 percet torkaszakadtabol uvoltott, mig bealudt. Nagyon nehez volt kibirni. Bementem hozza, jo hangosan szipog meg mindig almaban. Nagyon megsajnaltam szegenykemet.
Nyugtassatok meg, hogy masnal is van ilyen es nem vagyok nagyon szivtelen.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Ági, nagyon szorítok! Ne idegeskedj, majd mi aggódunk helyetted!!!!!! Matyusnak jobbulást! Küldöm a pozitív energiákat!!!!!!!

Sly, ha nagy a csend, az gyanúsKép Tudja a lányzó, mi a jó, nyam-nyamKép Mi is néha kiruccanunk a Népligetbe - ott készült a levélevős kép isKép Elég nehéz egyszerre fotózni és kibányászni 3 másodpercenként a ded kezéből a zörgő leveleketKép

Karmen, köszi az ötleteket, lassan ideje nekiállni az ajándékvásárlásnak!

Zsuzska, nagyon klassz a kép a kis EinsteinrőlKép

Szilvus, jó tanulást! Megfogadtam a tanácsot, elmentem, vettem egy új felsőt magamnak. Ugyan Andris velem volt, de jól elszórakoztatta magát, és az eladókatKépMáris jobban érzem magam. Mindenkiről van már céklaevős vámpírkép? csak rólunk nincs? (mármint Andrisról? Vagy rólam is menjen?Kép) No, akkor hamarosan csatolok. ezen a héten cékláztunk, de én, a "nagyonvigyázokaruhákra" anya nem hagytam a gyerkőcöt kibontakozni. Én még neki is vetkőztem az etetéshezKép. Na jó, lehet, hogy kicsit túlzásba estem az elővigyázatossággal, de nem hiszek Kovács Lajosnak a TV-ben, hogy a "venis oxy eksön" mindent kiviszKép
Jövő héten megint próbálkozom egy kis céklával, egy tré polót adok a dedre, vagy körbebástyázom pár tonna konyharuhával és hagyom, hadd lazuljonKép(tulképp nem szokta kenni magát, csak 1-2 alkalommal fordult elő, hogy a spenót a szemöldökén kötött ki, én mégis megelőzökKép)

Ed, Andris is imád szöszölni. (a cimkék után a szónyegrojt és szőnyegboholy az ász, de szerencsére az utóbbit nem csócsálja.

Tünde, naná, hogy olvastam Tomika születését! egyből kiszúrtam, mikor kinyitottam az újságot!

TALI: húzzunk bele és válasszunk egy napot! Csütörtök???? Én már nagyon várom!!!! Oszt lehetne sűríteni a talikat, lányok!!! Kevés a közös kép!!!!

Orsi, megnéztem a képeket Domiról! Jóképű fiatalember! Nem furi, hogy (reméljük hamarosan) kistesód születik?

Timi, Beni egyáltalán nincs lemaradva! Andris sem ült fel még magától, nem mászik, csak kúszik, nem állt fel, se foga-se haja, pedig már 7 és fél hónaposKép Hidd el, visszasírod, mikor a WC, mosdó takarítás közben segíteni akar, és szó szerint láb alatt vanKép De zabálnivaló, mikor 15tödszörre viszem vissza a szobába a szőnyegre, rámmosolyog, és s kis "gekkó" teper utánam megint.

Andris kicsit taknyos= alig kaja, csak szopi. na, ennyit a szopik számának csökkentésérőlKép

Pusza,

Móki

Kép
móki

Moki!
De jo! Akkor, ha van kedvetek, neha osszefuthatnank a Nepligetben. Orsiek is johetnenek, ha jo nekik. Esetleg mas is van, aki ide jar setalni?

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Bocsi, hogy megint irok, de elfelejtettem mondani, hogy Andris nagyon cuki ezzel a sapkaval. Elvezi a hintazast? Bianka nagyon szereti, mi is hintaztunk a heten.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

Alig bírtam már megint idekecmeregni a géphez. Ha fiam hagyna írni, akkor a macska nem hagy. Szegény teljesen szeretethiányos amióta MÁté megszületett.

Ági,
jobbulást Matyusnak!! Reméljük, hogy nem lesz semmi baj! Írj, ha tudsz valamit!

Móki,
Kovács Lajos a Cillitet használja! Kép Tündéri Andris a hintában. Végre jó a gépünk, lassan én is teszek már fel képeket Mátéról Készült néhány jó.

Egyébként még MÁté sem csinál túl sok mindent. Gömbörög ide-oda, de nem mászik, nem is nagyon próbál, szerintem elég lusta. De hát Istenem, férfi lesz ő is! Kép Fogai sem akarnak kibújni, csak idegesítenek minket és sok feszültséget okoznak. Tegnap is nagyon nyugtalan volt a gyermek, a mai nap jobb.
AZ arcára kapott krémet és úgy tűnik, hogy használ. remélem, hogy rendbe fog jönni. Az ember minden kis vacak foltocska miatt annyit tud aggódni.

A tali napját gyorsan találjuk ki lécci, mert már megint sorban jelentkeznek be hozzám a vendégek. ELvileg nekem már csütörtök nem jó, szóval jobb lenne valami más, de ha mindenkinek az a nap lesz jó, akkor a barátnőt megpróbálom másik napra tenni. Egyébként tényleg tök jó lenne gyakrabban találkozni! Főleg, ha már csúnya, ronda idő lesz kint.

Léna, veled mi van? Rég jártál erre!

Most megyek, megnézem a fiamat.

puszi, Kata
katca

Sziasztok!
Vissza vittem dokihoz még ma Matyuskámat, nem bírtam volna holnapig várni. Bár mégis kell, mert holnap reggel ambulanciára vagyunk beutalva, ahol valszeg uh-ot csinálnak. Nem tudott semmit mondani a doki. Lehet hogy az előző betegségből maradhatott valami vissza, vagy vírus vagy, vagy, vagy.... A vas meg lehet attól, hogy ugye 6 hónapos koráig szopizott (még ha keveset is) és mostanra kiürülhettek a vasraktárai. Alig eszik úgy kell beleimátkoznom néhány falat kaját. Kép
Nem tudom, elég gáz ez az egész! Kép
Majd holnap jelentkezem, most nem tudok visszaolvasni.

Ági

Ági
Kép

Kép
rozsagi

Sziasztok!

Akkor módosítok hamar talinapot: szerda,? hétfő ?Senkitöbbetharmadszor?Kép

Jut eszembe, ajándékötlet: bébihintát is beszerzünk/szereztetünk karácsonyra. 2 lyuk az ajtófélfába, és készKép

Móki
móki

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert indulok vásárolni.

Ági,
Ez tényleg rossz hír. 2 rossz hír neked egy napra egy kicsit sok a jóból. Kép
Barátnődet nagyon sajnálom.
Most néztem meg Krizsó vérképét. Neki 5,3 volt a vas. Azt mondta rá a doki néni, hogy megpróbáljuk gyógyszer nélkül rendbehozni: 2 naponta csirkemáj és sok-sok magas vastartalmú kaja. Ma voltunk kontrollon. Vért ugyan nem vettek, de megvizsgálták a Törpét és a doki néni szerint szemmel láthatóan kezd a vas rendeződni (a szemhéját húzta le és ott nézte meg), használ a pipimáj. Szóval a vas miatt ne idegeskedj! Rendbejön! A májeredményhez nem tudok hozzászólni.

A tali időpontját találjátok ki, jó?! Krizsó mai kontrolljának az eredménye hétfőn lesz meg és ha minden jó (nagyon remélem), akkor jövő héten végre megkaphatja az elmaradt oltásait. Nem akarom úgy megbeszélni a doki nénivel, hogy tali előtt adja be, mert félek, hogy belázasodik.
Szóval, DÖNTSÜK EL A TALI NAPJÁT!!!! Kép
Nekem bármelyik nap jó.

Majd még jövök este.

Puszi,
Humi
humi

Sziasztok!

Ági
Igy is van, igazat szólt Móki Testvérünk (UFF) majd mi aggódunk helyetted, Matyusnak most fontos, hogy egy kedvesen mosolygó Anyát lásson maga körül. Tudod, ők nagyon érzékenyek, ha mi idegesek vagyunk, Ők is nyugtalanabbak lesznek.

Móki
Úúúgye-úúúúúúgye?Kép Csini a cucc?
Igen, a céklaevős többek között Andrisról sincs. Festőpóló helyett javaslom a dedet belehúzni egy TESCO-s szatyorba, petinek ezt szoktam vala beígérni, ha malacul eszik. Mint pl. tegnap, mikoron is rögvest mosnom kellett a csodaszép kék-fehér csikos pólót, ami akkor volt rajta először. A venis okszi eksön egy nagy sz@r, a plüssrugiban olyan szépen bennemaradt a sütőtökKép Nekem a kloroksz vált be, de abban meg nem szabad nyaraltatni a göncöt, mert kiszíjjaKép

Humi
Mél ment, lécci-lécci megnézniKép
Peti csak a 3 hós szuritól lázasodott be, a többitől, azaz a dupla-szuriktól nem Krizsó most az 5 hósat kaja, ugye?

***TALI***
Akkor legyen a jövő hét SZERDA azaz november 10. Réka napja?Kép A többségnek jó?

Móki 5lete remekbeszabott, télleg jó lenne kb. 2hetente talizni, személyesen csak jobb tapasztalatot cserélni és látni a minimanók fejlődését és ránk fér a kikapcsolódás. Majd találunk helyeket miután minden nagylakásos-házas mama otthonát felforgattukKép Kép

Akiről nincs kajálós kép (vagy én voltam figyelmetlen?): MÁTÉ, TOMIKA, EDINA, NÁDJA, ORSI, PETYA, DOMINIK, a két LEVIKE, SÁRA, az ikrek: ÁDÁM és ESZTER. Nem muszáj vámpiros, egy sütőtökös vagy egyéb is TÖKéletes és akkor elkészitem az "Igy eszünk mi" c. slide-show-t. Oxi?

Szilvus aki naaagyondenagyon okos lett, mert ma 1,5 órát tanultKép
szilvus

Bocsibocsi, Nádjáról van 1 jó hozzátápis kép, DANIKA hiányzik még.

Szilvus
szilvus

Lépcsőház agyvelő vagyok: Petya is van, JULCSI nincsKép
szilvus

Sziasztok
Van valaki köztetek akinek rossz evő a babája. Az én pici lányom 8 hónapos lesz de borzasztóan rossz evő, van hogy csinálok neki 4 féle kajcsit is és belekóstol és jön a szájzár és nem eszik többet. Egyedül csak egy Sinlac nevü tejpépet szereti, meg a gyümölcsös bébiételeket és semmi mást nem hajlandó igazán megenni. Mit csináljak úgy gondolom hogy ennie kellene zöldségféléket is meg husikat mert a gyümölcs az mégiscsak "csak" gyümölcs. KÖszike előre is a segítségeteket.
Jaj igen ti próbáltatok már tejes dolgokat? Nekem pár napja megevett egy doboz Danett duettet vaníliásat és kutya baja nem lett tőle, a drágám úgy habzsolta hogy hát adtam neki belőle. Tudom hogy a tejes dolgok koraiak még, de ha nem igazán eszeget szerintetek legalább ilyesmit adhatok neki?
Nagyon édik a babáitok, jó egészséget mindenkinek szoktalak benneteket néha olvasni csak nincs nagyon időm írni, nagyon anyás a picur van hogy 5 percre se tudok elmozdulni mellőle, csak ha alszik de akkor meg van ezer más dolog.
Sziasztok

Kép
cinci

Sziasztok!
Csak egy gyors reakció a talira: szerda jó!! Anyósom szokott azon a napon meglátogatni, de nem fogok sírni, ha ez most kimarad. Kép

Képet teszek fel hamarosan!
Pusz, kata
katca

Sziasztok!

Húú,már megint rengeteget írtatokKép de olvasom szorgalmasan.

Ági! Nagyon drukkolok a babádnak,hogy gyógyuljon meg hamar!!!!

Karmen!Köszi anyu nevében....hát én is remélem,hogy végre összejön.Már arra is gondoltam,hogy összejött nekik,csak babonából nem mondják el. (Ugyanis anyu hízott egy kicsitKép)

Sly! De ari a kis csokievő!KépSzerintem is találkozhatnánk a népligetben valamikor.De én a férjemet is vinném ha nem gond,mindíg jön velünk sétálniKép
Ja,és az altatással kapcsolatban: Én is szoktam hagyni sírni néha,egy időben.Így mostanra úgy néz ki megtanulta,ha az ágyába leteszem akkor alvás van....Így magamat olvasva,...szigorú anyu vagyokKép

Móki! Á nekem már semmi sem furcsa...KépApukám révén van egy 2 éves húgom isKépAndriska nagyon édi a hintábanKép

Szilvus! Van kajcsizós képem a Domiról,csak anyunál maradt,de szombaton hozza elvileg.Akkor majd felteszem.

Cinci! Szerencsére a Domi jó evő,de ez nem azt jelenti,hogy a te kislányoddal hatalmas baj lenne.Lehet,hogy ez egy ilyen időszak.A fiamnak is vannak ilyen hetei.Olyankor fogy egy kicsit,aztán összeszedi magát.A tej dologról annyit tudok mondani,hogy engem anyukám annak idején 3 hónapos koromtól tehéntejjel etetett.És itt vagyok!!!Kép De ez a sok védőnő mostanság tiltja egyéves korig.Nem tudom kinek higyek.

Puszi

Orsi
orsi21

Sziasztok!

Haza jöttünk végre.Jó messze voltunk , meglátogattuk a másik dédit.Kicsit féltem, hogy Sára hogy fogja viselni az 5 órás vonatozást, de nagyon ügyi volt.

Visszaolvasni nem tudtam, csak annyit láttam, hogy tali jövő hét szerdán.Az nekünk is jóKép

Ma voltunk mérésen 7 kilo 74 deka.
A 2 foga már látszik rendesen, és négykézláb csattog, ma pl, keresnem kellett a szobábanKépVidám napok elé nézünkKép

Megyek is, mert 5 nap távollét után van itthon mit csinálni.Remélem holnap tudok majd olvasgatni.

Puszi, Léna

Lilypie Pregnancy tickers
nuska

Sziasztok!

Cinci Petya se mondható túl jó evőnek, de ő azért egy fél üveg bébiételt meg szokott kajázni...
Tejes dolgokkal csak arra figyelj, hogy ne legyen ekcémás... ha egyéb baja nincs tőle, akkor adhatod neki nyugodtan, legalább eszik is vmit...

Ma elkezdett pakolni, felállt a cd-s polcnál és elkezdte lepakolni Apa cd-it... Volt 1 cd, amit még térdenállva, kapaszkodás nélkül húzott ki. Aztán a rendezkedés végén egyedül szeretet volna állni, csak egy kézzel kapaszkodott, de láttam az arcán a "na most el merjem-e engedni?" kifejezést... a végén nem merte, aztán el is kezdett panaszkodni...

***Tali***
Szerda nekünk is jó lesz!!

Na, mára ennyi...

Zsuzska
bzsuzska

Sziasztok!

Visszaolvstam, de válaszolni most nincs időm, oan áááámos vagyok. Viszont Ági Matyussal nem maradhat ki: nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptatok, nagyon gyors gyógyulást Matykónak! A vasszint hamar helyreáll majd! Szorít nektek az egész csapat.

Tegnap töltötte Edina a félévet, ma apa a 29-et. A kiürült családi kincstár miatt e kettős ünnepet csak szerényen tudtuk megünnepelni : megleptem őket egy tűzpiros gyertyás tűzpiros almatortával Kép Nagyon örültek neki Kép, ki is hangsúlyoztam , hogy az alma bizony nagyon egészséges! Na ajándékot is kapnak hamarosan, remélem Kép
Kép

Jó éjt!
Mely

Mely
KépKép
mely

Sziasztok!

A szerda nekünk is jó lesz, majd a tanítványt átpakolom keddre. Akkor Anyu úgyis szabadnapos, legalább lesz kedve sétálni egyet Kincsővel a ligetben.

Ági, gyógyuljon meg pici fiad minél hamarabb! Kivit lehet adni a bébiknek? Abban is sok a vas. Kincső is csikorgatja a fogát, engem meg kiráz a hideg.

Mely, jó ötlet az almatorta.Kép

Móki, úgy látom, nálatok is bejött a hinta. Mi naponta fél órákat hintázunk. Csak úgy röpül a gyermek! A cékla kijön rendesen a ruhákból, nekem volt szerencsém kipróbálni. Tudjátok, a fotóért mindent!

Szilvus, jó hogy mondod a tanulást. Köszi, én is elkezdem. Decemberben zh.

Sly, akkor próbáld meg csak natur a céklát. Kincső így is eszi.

Ma este "bevágtam" a kiságyba, mert harapott. Azóta alszik.Kép

Megyek én is aludni, mert mostanában elég rázósak az éjszakák. Még mindig nem bújt ki a 4. fogacska.

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ági!

Matyusnak jobbulást, kitartás! Ha más nem segít, mi is szedtük a Maltoffert elég sokáig (vaskészítmény csepp formájában), és nagyon szépen helyretette az én anémiás bébimet!
Barátnődet nagyon sajnálom, ne adja fel!

Szilvus!

Hamarosan megy a kajás kép! Kép

Tali:

Mi is szívesen mennénk, de most hirtelen nem vagyok képben, hogy hová is, csak az van meg, hogy 10-e szerda. KépA szőke mindenemet...

Sly!

Nagyon édes a kis csokifalód! Már idejekorán tudja mi is a jó neki! Kép

Mely!

Apának boldog szülinapot, Edinának pedig boldog félszülinapot!

Cinci!

Sajnos rosszevő gyerekkel nem szolgálhatok, hisz Danim kajaadagja: tápból bezúz 240 ml-t alkalmanként, ebédre benyal egy egész konzervkaját + egy üveg (150 ml) teát, uzsira 200 ml Sinlacot gyümivel... Ez a legjobb indulattal sem nevezhető rosszevőnek, így sajna tanács sincs.
Én tejes dolgot Daninak is csak 1 éves kora után fogok adni, ugyanúgí mint a kislányomnak Dominak annak idején. (igaz nálunk felmerült a tejallergia gyanúja a gyerekeknél.

Erről jut eszembe a héten átléptük a 8 kilót. A fiam úgy néz ki mint egy szumó birkózó. Lehet, ha ilyen iramban gömbölyödik kikapunk a doki nénitől... Kép

Ja és mégvalami: Dani megmutatta, hogy ő tud ilyet is: sejhaj felemel, és kúszik hátra kb. két lépésnyit. Azt ennyi. Mindezt vasárnap művelte, azóta hiába szugerálom, könyörgök neki, nem csinálja,, csak rötyög mint a fakutya...

Baromi jó hír ért ma: megkaptam a fősulin mikroökonómiából a felmentést, így már tuti, hogy eggyel kevesebből kell kollokválnom! Kép Kép (még bent van 3 felmentési kérelmem, amit nem bíráltak el, de a remény hal meg ugye utoljára... Kép )

na vonulok összerakom a lakást, mert este vendégeink voltak (Dani keresztszülei feljöttek bébit lesni Keszthelyről), és az egész kéró a feje tetején áll, millió mosatlan, stb. Pfúúúúj!!!!

Erika

Egy kép a muzikális kisfiamról: (persze inkább a szájába próbálja tömni a szintit, ahelyett, hogy nyomkodná, de ha sikerül neki és megszólal, annyira kalimpál örömében, hogy majd elszáll Kép )

Kép
goczane

Sziasztok!

Cinci, próbáld meg a tartalmasabb bébikajákat (zöldséges, húsos) gyümissel, v. alma, banán pürével. Ne keverd össze, fifikásak, egyből kiszúrják, szájzárKép A tálba sok gyümipüré, kis másik, és a kanálra úgy szedd rá: kicsi züldség, sok alma,. lassan növelni az adagot kanalanként, s néha 1-1 kanállal becsúsztatni csak a töményetKép. ha nagyon fújol , gyorsan csak gyümit, nehogy szájzár legyen. Pár kanál után megint jöhet a zöldség. Nálunk bejött(bár 1-2x volt rá csak szükség). Ha fintizik első falat után, ne add fel, Andris még néha most is, s utána jöhet az üveg kajaKép

Mely, csodaszép tortája van az ünnepelteknek.

Erika, szóval szintis szumócsemetét nevelsz? Kép

Még jövök,

Pusza Kép

Móki
móki

Sziasztok,

Csak egy reggeli naaagy hello, asszem ma már nem tudok jönni, este pedig apa birtokolja a gépetKép

Cinci
Ha gyarapodik és szépen fejlődik a baba, akkor minden ok. Vannak rosszevő gyerekek. Kicsifiam kezdetben csak és kizárólag a banánt volt hajlandó elfogadni, a többi zabát szépen, kiskanalanként adagoltam. ha nem kellett neki, jött a táp. Másnap ismét megpróbáltuk. Nem kellett, jött a táp. Mostanra pedig majdnem mindent szivesen elfogyaszt. A 4-féle kaja főzésével csak magadnak csinálsz gondot+rászoktatod a bébitKép Tudom, mert anya ugyanezt csinálta velem, ugyanis a világ legrosszabban evő kisgyereke voltam. Aztán egészen 20 éves koromig, mig otthon laktam, elvártam, hogy az kerüljön az asztalra, ami igazán inyemre való, anyu pedig sütött-főzött, gyakran 4-5 félét, hogy a hóbortjaimnak kedvezzen. Na ebből alakult ki a sok "útálomkaja", mert volt 4-5 féle, és némelyikre csak úgy rámondtam, hogy fujj. Pl a borsóra mert kicsi, zöld és gömbölyű. meg sem kóstoltam sokat, hisz volt másikKép Na, nem elrettentésül irtamKép Jó egészséget Neked és a csöppségnekKép Kislány vagy kisfiú?Kép

Erika
Tökjó, egyel kevesebb sz..vatás a vizsgákonKép
Nemsemmi növekedést vitt véghez picifiad, az állam leesikKép Kép Mindenképpen gyere el a talira - ami Huminál lesz, majd megirja a részleteket - szeretném megdögönyözni a kis szomóstKép

Ajjaj, fiam már reklamál, olyan izé, ma 7 órakor már dalolt az ágyában....azt sem birta kivárni, mig elfogyasztom a reggelimet.

Folyt köv. ha máskor nem holnap du.

Sziasztok,

Szilvusék
szilvus

Sziasztok,

most gyorsan csak két kép, egy integetös meg egy sóskaevQs, aztán megyek fordítani, mert ma kész kell lennem.

Puszi mindenkinek,

TimiKép
Kép
kismaszat

Sziasztok!

Szerda nekünk is jó. Már alig várom, hogy találkozzunk!!

Mariann, elküldenéd még egyszer a táblázatot az adatokkal?? Páromnak sikerült kitörölni, míg nem voltam itthon.

Erika, nem semmi, mennyit eszik a kis szumós. Sinlac tejpépet hol lehet kapni? Kicsi fiam mostanában csak fintorog a pépnek.
Jó volna, ha Ti is tudnátok jönni a talira. Hoznád Domit is? Én csak Levivel megyek, kettővel nem egyszerű bárhova is eljutni (főleg BKV-val)

Ági, jobbulást a kis Matyusnak!! Sok-sok vastartalmú kajával bizti hamar rendbehozhtaó a vérkép.
És hogy vannak a sógornődék?? Mosolyogtam, mikor olvastam, hogy a gyerkőc 04.25-én született, pont mint Levi. Dorka pedig 2002. szept. 11. Csak nem a nagylányuk is???
Különben nálunk az éjszakák még mindig rémesek. 4-5x ébred. Hulla fáradt vagyok.

Lányok, Ti adtatok már kiflit, kenyérkét a bébiknek? Levi imádja rágcsálni, csak nem tudom, jó dolog-e egy 6 hónapos babónak.

Szilvus, köszi a sütis recepteket!
Vámpíros képet majd teszek fel én is, csak még elő kell hívatni a filmet. Jó volna már egy digitális gép....

Megyek, gyönyörű idő van, kiviszem a lurkókat a játszótérre.

puszi

Erika
pera

Sziasztok lányok!Kép

Nem ismertek engem, de Áginak(Rozsaginak) vagyok barátnője! Megkért hogy írjak nektek! Sajnos rossz híreink vannak! Matyikát bent tartották a kórházban mert valószínűleg nagy a mája!KépKépKépKép Én sem tudok sajna többet, de majd a kivizsgálások után okosabbak leszünk!

Addig is rengeteg pozitív energiát tessék küldeni a Kecskeméti kórház Matyikájának hogy mielőbb tudjon otthon randalírozni!!!!
Ha valaki esetleg üzenni szeretne Áginak az nyugodtan írja meg ide és én átadom neki!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!

Zsu, köszi, hogy írtál! A pozitív energiák mennek ezerrel Matyusnak!!!! Áginak meg kitartás!!! Remélem mielőbb jó hírek hozója leszel!!!
S íme a gyógypuszik:
Kép Kép Kép
Móki
móki

Sziasztok!

Orsi!
Persze, a ferjed is jojjon nyugodtan.

Mely!
Boldog szulinapot es felszulinapot az unnepelteknek.

Erika!
Danika nagyon cuki a kepen!

Pera!
A csecsemoorvos allandoan a lelkemre koti, hogy buzaliszt, tej es tojas tartalmu eteleket ne adjak a torpenek, igy en meg nem mertem. Kivancsi vagyok en is a tobbiek valaszara ezzel kapcsolatban.

Zsu!
Jajj, szegeny Matyus!!!! Termeszetes, hogy rengeteg pozitiv energiat es sok puszit kuldunk neki! Feltetlen varjuk a jo hireket! Bizom benne, hogy nagyon hamar meggyogyul es hazamehetnek.

Sly

Kép
Kép
napocskamano

Sziasztok!

ZsuKép, ÁgiKép
Nem jó rossz híreket kapniKép
Akkor most Nádja és én is elkezdünk pozitív energiákat küldeni, hogy Matyika mihamarabb rendbe jöjjön és hazamehessen a kórházból.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++
Ági bennt maradhat vele?

Mariann
tmarianna

Matyi, Ági, veletek vagyunk !!!Reméljük, mielöbb jön a jó hír, hogy nincs semmi baj !
Kitartást nektek és sok puszi !

Timi
kismaszat

Zsu! én is remélem Matyus mielöbb meggyógyul!!!

PEra! én sem adok 1 éves korig glutént a babának. Vettem gluténmentes kekszett. Az én védönöm egyébként mondta ezzel ne foglalkozzak adhatok neki, na kösz.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Előkerült az elveszett bárányka!
Sikeresen beköltöztünk az új lakásba, és végre bekötötték az internetet is.
Az volt az első, hogy megnézzem mi is történt azalatt a cirka 3 hónap alatt, amióta nem voltam. Ahogy gondoltam nagyon sokminden...
Láttam a talis képeket is. Nagyon édesek a babák. Micsoda gyereksereg, kinél készültek a fotók?
Zsófi fél éves (okt.30-án töltötte) és már két fogacskája kibújt. Fel akartam tenni Zsófiról képet, sajnos nem sikerült, vagy az internet szarakodik, vagy én bénázok el valamit. De majd, később még megprónálom.

Na most mennem kell, mert közben elkezdtem a főiskolát, és éppen a matekot gyűrjük, a csoporttársaimmal, mintha a fogamat húznák.
Ráadásul holnap 8-15-ig konzultáció
:o( Szivesen kihagynám.

Puszi, ha lesz időm még felnézek.
sylvia
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Ági, Zsu, mi is jobbulást kívánunk Matyusnak!

Erika, én adok kiflit ill kenyeret Kincsőnek, ha jól emlékszem, 7 hós kora óta. Nálunk a családban sosem volt probléma, mi is kaptunk, férjem is, így én is merek neki adni. Imádja rágcsálni.

Túrórudi? Krémtúró? Ad valaki a bébinek?
Én néha adok neki csoki nélkül egy fél túrórudit, imádja azt is! Bezzeg az őszibarackos pulyka ízére szájzára lett. A húst valami miatt nem szereti.

Üdv
Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Ed, lehet Kincsi vegetáriánus lesz ?Kép

Bence meg a husi nélküli kajákra fujjog. Apja fia...Kép Az is húst eszik hússal.

Kész vagyok végre a fordítással!!! Hip ip hurrá. Bence nem aludt ma du egy percet sem, 6ra ki is ütötte magát, 6.45 óta alszik megfürdetve. Vajh milyen éjszakánk lesz, tartok tQle megint 5kor fog kelni reggel.

Belaktátok már a lakást ? Kincsi észrevette hogy valami más lett körülötte ?

Puszi

Timi
kismaszat

Timi, remélem nem lesz vegetáriánus. Én pl rettentően szeretem a húst, főleg a húslevesből. Szerintem elég még neki a tej, azért nem kívánja. Ma jóformán csak szőlőt evett.
A lakás lakható, de holnap lesz még mit csinálni. Kincső nem vett észre semmit, ugyanolyan élénk és huncut. Talán annyit, hogy kiságyban alszik.Kép Ma délelőtt már hiszti sem volt. Végre.
Mi általában 7kor kelünk. Megérezte az óraátállítást, mert előtte 8kor. persze éjszaka gyakran felsírKép
Ügyes vagy, hogy Bence mellett tudod csinálni. Én néha ebédet főzni sem tudok.

Azt hiszem, kivételesen lefekszem korán. Jó éjt!

Ed

Edina
Kép
Kép
ed26

Sziasztok!

Ági, Matyuskának mielőbbi gyógyulást!!!! Mi is küldjük a sok-sok pozitív enrgiát....

Szerintem, ha a családban még nem volt gond, akkor lehet adni lisztes és tejes dolgokat...

Petya sajna lecsúszott a túrós, sajtos, joghurtos - egyszóval, mindenről, aminek köze van a tejhez... - dolgokról.
Most is, vmitől csupa kiütés Kép A legrosszabb, hogy foggalmam sincs mitől... Bár tippelek a sárgabarackos Mildipépre, de ez még koránt sem biztos, amikor kijöttek a pöttyök, akkor kezdtük el enni a HA-s pépet is... dehát, attól lenne??? Kép Teljesen tanácstalan vagyok...

Mi lesz a talival?

Zsuzska
bzsuzska

Sziasztok!
Szokás szerint el vagyok veszve, Tomika napközben fél órát aludt, én takarítottam.
Ezért most csak 2 fotó:
Tomika Fegyverneken ismerkedik a káposztával:
Kép
ptünde

és legutóbb már így vásároltunk a Tescoban:
Kép

Majd még jövök!
Mindenkinek jó hétvégét!
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!
Időm sajna alig, de mindenképen csatlakozni szeretnék a pozitív energiát küldőkhöz!!!!!Matyus! Gyógyulj meg gyorsan!Sok puszi!
Sziasztok!
Barack
barack

Sziasztok!

Nem tüntem ám el, csak állandó időhiányban szenvedek. Kép

Ági, Zsu,
Szegény Matyus.Kép Sok-sok gyógyító energiát küldünk neki mi is. Bent alhaszt vele a kórházban? Mit mondanak, mikorra várható, hogy kiderüljön mi okozza a bajt?

Sylvia,
Hiányoltam ám, hogy nem tudunk rólatok semmit az egyidős Manóink féléves szülinapján. Jó, hogy újra tudsz jönni. Kép Milyen az új lakás?

Zsuzska,
Biztos a babahamik valamilyen összetevőjére allergiás Petya. Nem csináltak még nála allergia vizsgálatot?

Sly,
Persze, hogy szívesen beírlak titeket is a táblicskuba. Azért nem találod magad benne, mert mikor ránk találtál nem írtál magatokról semmit. Írd meg légyszi a táblicskuba való adataitokat, hogy beleírhassalak titeket is! Kép

Tej és glutén témához:
A tejjel érdemes vigyázni! Az a gáz vele, hogy sokszor csak felnőtt korban jelentkezik a korán adott tehéntej hatása. (Nálam is csak 5 évvel ezelőtt kezdett gondot okozni.)
A glutén más téma. Ha valaki genetikailag hajlamos az erre való érzékenységre, akkor sajnos úgyis megjelenik nála a lisztes ételek evésének megkezdése után 1-2 évvel. Ha nincs meg rá a hajlama akkor nem valószínű, hogy gondot okoz az egy éves kor előtt adott kis mennyiségű glutén.
Itt egy link a lisztérzékenység kialakulásáról:
http://www.pro-patiente.hu/eletmod/dieta/macro/?article_id=32434

Tali:
OK! Akkor szerdán várlak titeket. Kép Hétvégén elküldöm a mailekre, hogy találtok ide hozzánk.

Puszi,
Humi
humi

Hali! KépKépKép

Segítsen valaki, nem tudok képet feltenni, akárhogyis próbálom, nem megy.KépKép
Humi
Én is gondoltam a kis Kristófra, hiszen egy nap született a Zsófival.
Kristóf mit eszik? Adtál már neki húsit? Szoptik még?
Én úgy tudom, hogy 6 hótól lehet húsit adni, de még nem prónáltam.
Tünde
Tomikából is szép nagy fiú lett.
Kicsit rossz, képzavarban vagyok mert nem tudom, hogy kinek milyen idős a babája. Régen voltam fent, látszik, hogy nem tudtalak titeket követni.

Én is csatlakozom a pozitív energia köldő kismamák táborához, szorítok hogy mihamarabb hazaengedjék Mátyust. Nagyon sajnálom.

Erika!
Bocsi, hogy nem írtam vissza neked, megkaptam a levelet. Köszi, hogy érdeklődsz. Megnéztem a gyerköcök képeit. Édesek az egyenrucijukba, olyan szépek egymás mellett. Én is szeretnék egy kisfiút Kép Kép, de még nem most Kép Hát Danika belehúzott és nagyon ügyesen fejlődik, csak így tovább, örülök, hogy túl vagytok a nehéz időszakokon. Kép Ja és nagyon ügyesen csücsül.
Majd én is feltöltöm Zsófiról a képeket, de most még nem volt rá időm.
Erika te hová jársz suliba?

Puszi, jóéjt mamák és babák:-)
sylvia
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?