Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

En ma aki bujt aki nemKépmegrendelem a babokat,aztan ha meg valaki meggondolja akkor utanrendelek vagy veszek a boltban.
A zacsikat is megvettem mar vegre.
Kuldok mindenkinek mailt a szamlaszamommal.lecci a kozlemenybe irjatok nicket Kép

Ma olyan edes volt Alex a bolcsiben reggel az oltozben,vigasztalt egy siro kisfiut,mondta neki :baba nem sir es simogatta fejetKép
Aztan meg amikor elvaltunk mondta hogy anya kesobb vissza esment jatszani,mostmar tuti elhiszi hogy minidg erte megyek es ez olyan jo erzesKép

Tegnap direkt megvartam aSzuloszobat erre semmit nem mutattak a SOTE-bolKépBar nemileg megertem miert,de az vigasztal hogy nem az en dokim volt akinel a csaj szult,eleg goromban beszelt vele;(
Es a hely is egyaltalan nem ilyen volt a vajudo,tok modert,nem ertem hova raktak a csajtKép

Sasha
Hat igen ezert nem kezdtem bele en sem ert meg csak masfel evesek voltak,de jovore mar remelem hamar sikerulKép
Nekunk a kihuzhato kanepenk a vendegszobaban is 160*200 as a KIKA-ban vettuk ,akcios voltes csak 49eKépNem akratam a szuleimmel kiszurni akik hasznaljak majd hogy keskeny az agyKép
Mi is ugy aludtunk hogy egy szobaban de Alex melletunk kisagyban es nagyon jol mukodott,csak nagyon ritkan vettem magamhoz ugyhogy ne aggodj nem feltetlenul fog beszokni az agyatokbe emiattKép
Graulalok a kis fiu tesohozKép

Csics
Jobbulast neked meg Petikenek isKép
Valami lehet benne hoy egy kicsit jobban esznek,mert Alex kb 2-3 honapja mar nem volt az a regi nagy evo,de miota bolcsis farkasetvagya van,olyan mennyisegeket eszik majdnem meg mint enKép

Beszti
Hat az autoban en sem engedem enni,mert egyreszt felrenyelhet masreszt meg minden morzsas lesz.Ilyenkor jon elo a szelepes ivopohar merthaazt leejti sem bajKépHat mostanaban soxor van hogy ha egyedul megyunk valahova mindig ledob valamit es akkor sir hogy vegyem fel,de vezetes kozben nem igazan akarom,igy valasztahatok vagy a boges vagy megallok valaholKéphat altalaban az utobbi jon beKép
Meg jo hogy Beni mar ovis igy egyserubb kozlekednedKép
A noverme a 3-alcsak vegszuksegben megy barhova is egyedul,de azert mar megertik a nagyok hogy fogjak a kezetKép

Nyuszika
Hat igy vagyok en is,hogy ha delelott nem megyunk sehova tuti nem alszik el mert nem farad el.Nyaron amikor egesz delelott kint van szinte beajul.Most abolcsiben jol elfarad bar nem alszik annyit mint regen itthon ,de igy visszallt a teli idoszamitas hogy mar fel 8-8kor megy aludniKép
En benne vagyok a surubb taliban isKépValaki volt mar az Arkadban az uj jatszohazban,a kepekbol itelve nagyon jol nez ki,egyszer oda is mehetnenkKép

Conti
Es ma meg bent voltal vele vegig?

Aja
Add meg lecci a pontos cimet,mert a barinomet bizotsan erdekliKép

Kerdesem is lenneKép
Mar kene mennem az eves rakszuresre,de ugy gondoltam hogy huzom egy kicsit mert jovore ugyis jon mar a babaprojectKépMilyen idon beluli eredmenyt fogadnak el hogy ne kelljen megnit aterhesseg elejen rakszuresre mennem???

Na puszi
Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
Tegnap Zuglóban jártunk, nagyot játszóztunk, találkoztam az ottani barátnőimmel. Márk mindenkit meglepett, egyedül ül és négykézláb rohangászik ezerrel. Nóri meg pacinak nézi, mindig rá akar ülni és mondja, hogy "Didaló" (Gyi te ló).
Olyan jó együtt látni őket, most, hogy Márk ennyit mozog, Nóri nagyon érdeklődik iránta, beszélget vele, simogatja, odaviszi neki a játékokat. Márk meg áhítattal nézi az ő "NAGY TESTVÉRÉT", egyfolytában vigyorog a Nórira, és bármit elvisel tőle. Csendben tűri, hogy Nóri "szadizza" Kép még mosolyog is hozzá.

Én csatlakozom azoknak a táborához, akiket kielégit a háztartás, férj, gyereknevelés. Bizony, ha megtehetném én szívesen szülnék még kettőt, és szuperül ellennék itthon.

Az elalvás nálunk sarkalatos probléma. Mióta Márk megszületett Nóri nem alszik napközben. Pontosabban autóban elalszik, illetve este 5-6 körül kidől. Persze ilyenkor ete 10-ig kukorékol, de előfordul, hogy 11-ig ébren van. Próbálkoztam mindennel, de egyszerűen nem tudom előbb ágyba parancsolni. Úgyhogy az esti műszak apáé, én meg kelek reggel 5-6 között a Márkkal.

Márk meg olyan anyás lett, hétfőn leadtuk a nagyikához és elmentünk Nagymarosra temetőzni és kirándulni. Állítólag hisztis volt, nem akart enni. Ugyanezt a tesómnak is eljátszotta tegnep, amikor nála hagytam 3 órára. Ezek a pasik! Nórit bármikor bárhol otthagyhattam-otthagyhatom, mindenhol remekül elvolt. Márk tényleg olyan kis mimóza, anya kicsi fia Kép Mindig nevetünk azon, hogy belőle lesz majd egy nagy lakli kamasz, aki fogja nekem mondani, hogy "anya, haggyá má" ?????!!!!!!!!

Minden új pocaklakóhoz nagyon nagy gratula!!!!!!
Sasha, kis fütyishez is nagy gratula!

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Kataa
Én azt nem értettem, miért kellett hanyatt fekve szülni. Mondta a csaj még az elején, hogy nem így szeretett volna, hanem állva, de a SOTE-n nem engedik, csak így. Tényleg ilyen lenne a SOTE ?
Ez a SOTE I. volt.

Rákszűrés
Én nyáron szoktam járni, jövőre is akkor megyek. Dani előtt is akkor voltam valamikor júniusban és nem kellett novemberben újra. igaz akko rmár terhes voltam, így gondolom akkor nem nagyon végeznek, csak indokolt esetben rákszűrést.

KépKép
KépKép
gumicukor

Lanyok
mindenkinek irtam ,remelem meg is kaptatokKépHa valaki nem akkor szoljonKép
Judy,Magdi,Halacska
Nem talalom a mailcimeteket,kernem szepenKép

Beszti
Lecci add meg Pemeske cimet isKép

Conti
Te utalod a baratnodet is?

Pszi
Ha Agiekrol megtudsz valamit szoljKép

Gumicukor
Igen ez a SoteI. volt es en is ott szultem,de nem igy nezett ki a vajudo/szuloszoba.Ott minden szuperul fel van ujitva es nem fekve szulnek,mert amikor en mentem lattam is egy anyukat, pont akcio kozben uaolyan agyon mint a tegnapi szegedi nonel.
Azt en sem ertettem hogy ha valami nem tetszik neki akkor miert nem valtoztat korhazat,nem?Nekem a csaszi miatt csak az volt fontos hogy mindenki kedves legyen es legyen PIC-eKép
Nekm meg aterhesseg elejen csinalt mert nem volt csak 1 evnel regebbi.Engem azert erdekelne mert ha mondjuk 8 honappal a rakszures utan leszek babas kell-e ujabb ?/Nagyon nem szeretem,nekem elegge faj ugyohgy tartok toleKéptudom hulyen hangzik a csaszi utan ,de igy vanKép

kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Jelenleg itthon vagyok, mert nagyon rosszul vagyok. Forog velem a világ és egész napos hányinger gyötör. Kitaláljátok mitőlKép? Úgy néz ki, nálunk is kistesó érkezik végreKép.

Kataa
Gyurci is hasonlóan megy a bölcsibe. Szépen elköszön, még oda szól, hogy "anya siet", és már száguld is befeléKép. Hol van az árkádban új játszóház?

Sasha
Gratula a kis kukishozKép.

Móni, Pucúr
Nektek is nagy gratula a kistesóhozKép

Csics
Jobbulást nektek!

Most csak ennyire futja, mert nagyon ki vagyok.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci! Kép Ez a "kellemes" rosszullét! Kép Nagy gratula, mikorra várható a kistesó?
Rosszullét HESSS!

Kataa! E-mail cím: magdolnamate@freemail.hu

Felteszek magamról 1 képet, hátha valaki felismer Kép majd a Télapóbulin Kép
Tavalyi a kép, de nem sokat változtam, pár kiló plussz van, de ügyesen öltözködöm Kép KépKép

Magdi
mléna

Tettem fel képet a profilomba is!
Pusz:
Magdi

Magdi
mléna

Szia MindenkinekKép
Banyóci, nagy gratula neked isKép kismanóhoz.

Köszi mindenkinek a gratulációt.

Jajj lányok ez törvényszerű, hogy így legyen? Alig várom hogy babás legyek és amikor eljön végre az idő elkezdenek a kétségek gyötörni. Biztos megmarad? Jó helyen van? stb, stb. stb.... ÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök magamtól:D

Mléna, én is szívesen maradnék otthon 2-3 évig, de nem végtelenségig. Van egy osztálytársam a fősulin 10 éve otthon van, három gyerekkel. A mai világban ez már olyan mintha újra pályakezdő lennél... ha visszamész dolgozni.

Nyuszika
Chris fiam is képes este 9-10-ig fennlenni, majd reggel 6-7-kor kelni úgy, hogy napközben sem alszik. De szerencsére azért ez a napközbeni nem alvás még nem tendencia, de tudom, hogy előbb-utóbb igy lesz.

Na megyek dolgozni egy kicsit, puszi mindenkinek
MJ-Móni
mj__móni

KataaKép
fodroczy@axelero.hu

Banyóci
GratulaKép

MagdiKép
Szépek vagytokKép

Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Magdi
Mail mentKépIgy mar tuti felismerunk a bulinKép
Hat igen fius anyukak most hasznaljak ki hogy lehet oket puszilgatni mert nemsokara mar ugysem hagyjakKép

Banyoci
Hatalmas gratulaaaaKépHanyinger az mar csak ilyen,de orulok hogy minden rendben es jon a tesoKépLatod a legnagyobb valtozasok kozepette kopogtatt a golyaKép
En sem tudom pontosan hol,de a neten lattam valahol,megnem mondom hol egy hirdetest,hogy most nyilt es azt hiszem a legfelso szintenKépEn tuti kiprobalom egyszer,egy delutan csatlakozhatnatokKép

En meg egyszerre felmosok,fozok es vasalok ,netezek.Micsoda szuperszonikus lettem amikor Alex nincs itthon.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Moni
Chris mar bolcsis,vagy meg a ferjed van vele otthon?A kovetkezovel meddig tervezed az otthonletet?
En azt hiszem mar nem lennek nagy karrieriste,de max 4orara azert elfoglalnam maga,tudom ogy ez itt alom de azt lehet nem?KépKicsit hianyzik a munka,(de nem a napi 10 ora es utan loholas a bolcsibeKép) de majd ha mar lesz teso ugysem fog eszmbe jutniKép

Judy
Mi ujsaga kiutesiddel?Jobb mar?

kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa
Még nem bölcsis, most akartam beiratni, de mivel úgy néz ki nyár közepén jön a kistesó nem fogom. Igen, apja van vele otthon. Amikor hazaérek ő akkor megy tanítani esténként.

A következőnél is 8 hónapos korában visszamegyek dolgozni, amennyiben újra visszavesz a régi munkahelyem (számlás vagyok) de már nagyobb tapasztalatom lesz a lelki gondok leküzdésében. Azért tavaly májusban-júniusban megkínlódtam vele rendesen.

Hát azt hiszem én már egy 6 órás munkahellyel is megelégednék!!! Méghogy 4 óra! Bilibe lóg a kezünk ugye???? Nagyon kevés olyan cég van aki 4 órában alkalmaz. Sajnos.

Na megyek mert még suliba is kell menjek, pusszancs,
MJ-Móni
mj__móni

IlkeKép
A profilodban láttam a kockásfülű nyuszit! Hol vettétek? A fiam imádja és nekem is a kedvenc rajzfilmem volt!

Üdv
Móni
mj__móni

Sziasztok
Kataa
én is a sotén 1 szültem de én mind 2x fekve .

Mléna
én meg kimondotan örülök hogy elmehetem dolgozni már untam hogy itthon vagyok 2 gyerekel olyan jol eset multhonaban hogy van saját magam kereste pénzem és most is jol fog esni ha megakom a fizut nagyon szeretem a munkámat emelett imádom az én aranyos 2 fiamat .

Mj-Moni
mi cégünk alkalmaz 4 órásokat elég sokat csak hát hajnalban kell nekik felkelni viszont 7 re mindig végeznek .

alvás
petike sem alszik el este fél9-9elött ha elöbb leteszük akor 10 perc mulva már sir hogy kijöne az ágybol igy inkább késöbb teszem le de akor elég neki 1 üveg tej és már alszik is .

pusz csics
csics

MjMóni, az auchanban lehet kapni a kockásfülűt, most jöttünk meg a soroksáriból, ott legalábbis bizti van.

Kataa, én utalom a barinőmét is. Ma még csak ebéd előttig voltunk, hétfőn lesz ebéd is a bölcsiben, meg délelőtt majd ki kell mennem. Nálunk van fogmosás, vettünk ma bentre fogkrémet, fogkefét.

Lányok, ma kellett vennem egy miki csomagot a Bettinek, addig rinyált. Ti hogy vásároltok a gyerekkel??? Úgy örültem, hogy a játékokat el tudtuk kerülni, erre nekitoltam a kocsit egy vagon csomagnak.

Munka: Én már alig várom, hogy dolgozzak, Betti szerintem jól be fog illeszkedni, alig néz rám a bölcsiben. 6 órás leszek, így 4-re érte tudok menni és még sokat együtt leszünk este. Sajnos vannak gondjaim is itthon, szóval tényleg alig várom a januárt.

Banyóci, gratulaKép De jó neked, leszámítva a rosszullétet, de az hamar elmúlik!

Sasha, gratula az újabb kukishozKép

Jó hétvégét, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

sziasztok, micsoda hírre toppantam be: Banyóci Gratulahegyek!!!! De jó neked!!! megkérdezhetem mennyi idő alatt jött össze????

Kataa
A szombat délutánt nem tudom, mert Dodi lehet, hogy háromig is elalszik, max összetelefonozhatunk, ha úgy jó neked.
Hááát ha ez így működik, hogy a nagy változás ilyesmiket eredményez, akkor elég nagy változás az, hogy itt ülök a munkahelyemen, eslő munkanapomos és melózgatok??? Mert mostmár a negyedik hónap kezdődik, a türelmem meg nem egy rám jellemző valami.... mi is az?? nem is ismerem, még hírből sem Kép
Papa szerint karácsony a mi időnk, de az még olyan sokár van!!

Amúgy egész jól elvagyok, azon kiváltságosok közé tartozom, akiknek van netük és akiknk a helyük is elég elszeparált - meglepi tutti nem jön és senki sem kukkol a monitoromba. De a szívem már most sajog: papa ma csak 3ig dolgozik, utána megy a Csirkuszért és jókat játszanak - én meg csak fél 5kor léphetek Kép

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok!

Na végre volt kis időm visszaolvasni és gratulálok minden új pocaklakóhoz!!
Még a végén meghozzátok a kedvem a kistesóhoz!
Ráadásul az egyik barátnőm pont tegnap szült, egy másik meg a múlt hét pénteken.Ha egy üzlet egyszer beindul.... Kép

Őszintén
Van olyan kórház,ahol engednek máshogy szülni,mint fekve?Vagy legalábbis félig ülve?
Én egyszer láttam a Szülőszoba adásában állva szülni egy kismamát,de soha máshol!Pedig nagyon rossz dolog ez a fekvés erölködés közben.

Biliztetés
Máté abban a pillanatban pisil mindig,ahogy leveszem róla a pelust fürdés előtt.Úgyhogy mostmár veszek bilit és ilyenkor aláddugom Kép
A nyári pelus nélküli rohangálásban sosem tudtam elcsípni.
Egyébként azt mondják,hogy a fiúkra ez a jellemzőbb.Márminthogy akkor eresztik el,amikor "szabadon van" Kép

Kataa
A játszóház címe: 1194.Endresz György u.28.
Van már jó sok érdeklődő innen a környékről is,úgyhogy remélem mihamarabb tudunk nyitni!!!!

Aja
aja

Kataa
Én is olyan ágyon szültem, mint a tegnapi szegedi nő.
nekm csak a szülés utáni első rákszűrés volt kellemetlen, de nekem még sosem fájt. talán a dokid nem jól csinál valamit, vagy te nem tudod elengedni magad?
én úgy vagyok vele, hogy az egészségem megér pár másodperc kellemetlenséget. nem szeretek halogatni, legyen len tés bent is minden rendben.

Banyóci
Nagy gratula!!! Ezerrel irigykedek!
Kb. akkor fogsz szülni, mikor én Danit Kép Júni vége, júli eleje? Kép

pusz, megyek haza, kellemes hétvégét mindenkinek!

KépKép
KépKép
gumicukor

Aja
Én ülve szültem, szóval lehet.

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics! KépNem vagyunk egyformák. Kép Én is szerettem-szeretek dolgozni, de most úgy érzem, hogy nem hiányzik. Persze ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem akarok dolgozni ( sajnos muszály lesz és meg sem tehetném). Ráadásul nem is lesz több baba, úgyhogy 2-3 év múlva irány a meló. Ráadásul visszavárnak a munkahelyemen, de az az igazság,hogy én valami másba szeretnék kezdeni. Van egy konkrét tervem, remélem sikerül összehozni.
Úgyhogy én most tervezgetek, ez a munkám Kép.

MJ-Móni, Én maximum 5 évet esek ki a munkából, ez az én területemen már pályakezdés lesz Kép De mint írtam más terveim vannak.
Barátnőddel kapcsolatban: Azért a 10 év sok!!!!

Judy! KépKöszönjük!Kép

Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Köszi a gratulákatKép, igazán jól esikKép. Remélem nem kiabáltam el a dolgot. Mónihoz hasonlóan én is tele vagyok aggállyal, hogy vajon minden rendben van-lesz a picurral. Ehhez mondjuk tudni kell, hogy nyáron csináltattam egy hormonszint vizsgálatot, aminek sajna nem lett túl jó az eredménye. Alacsony a progeszteron szintemKép. Doki mondta, hogy szednem kell valamilyen gyógyszert és akkor minden rendben lesz. Én úgy voltam vele, hogy mivel itt a meló, meg költözés, meg minden, igy inkább halasztom ezt a dolgot. Nem kezdtem el gyógyszerezni magam, gondolván majd jövőre. Erre tessék, a legnagyobb zűrzavar kellős közepén, amikor abszolút nem számitottunk rá, összejöttKép. Most félek kicsit, hogy nehogy baj legyen az alacsony progiszint miatt. Nagyon várom már a 12. hetet.

Magdi
Jó a képKép. Pontos dátumom még nincs, mert elég hosszúak voltak mostanában a ciklusaim. Igy valószinüleg kisebb, mint az utolsó menszi szerint kéne lennie.

Móni
Ismerős érzés, mint már fentebb emlitettemKép

Kataa
Úgy látszik ez törvényszerű, hogy ilyenkor jön összeKép. Persze, játszóházban benne vagyok, ha majd ott lakunk. Egyenlőre még nem költöztünk, mert anyós kavar folyamatosan. Mi meg addig nem akarunk menni, amig nincs meg a végleges szerződés a lakásra, na meg persze a pénzünk amivel tartoznak...

Conti
KösziKép. Örülök, hogy ti is jól haladtok a bölcsivelKép

Rit
Hát persze, hogy megkérdezhetedKép. Február vége óta ment a próbálkozás ezerrel. Bevallom, én már teljesen letettem róla, hogy gyógyszer nélkül sikerül, ráadásul itt az ezer gond. Igy volt igazi a meglepiKép, na meg az öröm isKép. Ne görcsöljKép, a ti időtök is eljön hamarosanKép!

Gumicukor
Igen, én is igy számolomKép. Pont azt néztem, hogy elég nagy az esélye a jólius 2-nekKép.

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok

Beszti,Nyuszika
Visszajott a cimetekrol a mailem,van masik???

Mjmoni
Hat le a kalappal a ferjed elol hogy bevallalja a masodikat igy meg picinekKépEnyem tuti megunna egy ido utan,meg jo hogy O keres jobbanKép
Hat igen nincs nagyon 4 oras munka,de valahogy ugy erzem ez most nekem nagyon kivaltsagos hogy par evre kikeulok a rohansbol.PErszea gyerek utan meg mindig lehet,de legalalbb nincsenek hataridokKép
Szinte minden jatekboltban lehet mar kapni a nyuszit,nekunk is vanKép

Csics
Erdekes pedig ott voltak ilyen szuper elektromos agyak a vajudoban is.

Conti
Drukk hetfore,kivancsi vagoyk mit szl majd Betti a bolcsis koszthozKép
Remelem semmi komoly az otthoni gond,csak mar unod a banantKép?Neked ez igy nagyon jo hogy 6 oras leszel es mar veglegKép

Rit
Te inkabb a munkara koncentralj es akkor gyorsabban megy az idoKépNa jo csak vicceltemKép
Delutanra mar vegulis jonnek valakik ugyhogy koszi de arra is le vagyunk foglalva.Olyan jo ilyenkor hogy mindenkit lehet mozgositaniKépNemhiaba van ekkora harememKép
Anyukamek meg Nemeto-ban hosszu hetvegeznek,dehat nenik is jar a pihiKép
Hogy muxik a dolog amita doki adott?

Aja
Leadtam a cimet a baratnomnek es nagyon orult mert Ok a Pakozdban laknak,ugyhogy gyalog is el tudnak menniKép

Gumicukor
En meg olyanon vajudtam,Na jo ez nagyzolas volt mert meg cska agep merte a fajasokatKépMEg az intezniven is ilyen volt es nagyon jol jott az elso napKép
Hat szerintem nem adoki hibaja,vizsgalatban eddig o a favorit a 3 kozul ahova eddig jartam:0Egyszeruen csak meglatom azt az izet es mar ideges vagyokKépIgazad van, el is megyek nemsokara aztan majd megbeszlem a dokivalKépEn sem vagyok halogatos fog es nogyogyi ugyekbenKép

Banyoci
Ne izgulj minden Ok lesz,a doki mit mondott nem kell valamit szedned hogy tuti ne legyen baj?
Ok a jatszohaz megvarKép

Ujabb golyahirrel szolgalhatokKépKépKép
Brokkoli udvozol mindenkit es uzeni hogy 25 hetes babo van a pocakjabanKép)

Beszti
Vedd fel lecci a tablaba,ja es Pocokot is O 12 hetesKépPontos datumokat nem tudok,de majd rakerdezekKép

Jo hetvegetKép
Kataa es ma kivetelesen csak 1* hisztizo AlexKép
(Napi adagja kettoKép)

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Pedig működik. Kaptam tegnap is mélt. Nem küldenéd el még egyszer?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Hát ezer egy éve jártam erre, s látom lassan mindenkinek jön a második harmadik..KépKép Mi nem tervezünk kistesót, de olyan jó hallani, hogy Másoknál megint Pocaklakó van..imádtam a kismamaságotKépKép
Mi mint oly sokan ugye most fogjuk tölteni a kettőt és még sajnos nem sokat beszélünk. Itt, ott, ez apaja..
Szobatisztaság: nálunk csak akkor megy ha kedve van, vagy ha pelenkázás előtt megkérezzük tőle, nem kell e pisilniKép, ha kaki van akkor meg pfffffüget és lefekszik az ágyra, hogy pelenkázzam kiKép

Sasha a GYes csak egy gyerek után jár jobban mondva azt nem a GYerek kapja, hanem TE alanyi jogon így tehát teljesen mindegy hány gyerek van a háztartásban ha nem ikrek s ha ikrek is csak kettőig számolják őket háromnál is csak ha 2*huszonvalamenyit kapsz...

azért is jövök keveset és most is lassan éjfél, mert a főiskola - ahova idén felvettek, a munaügyes tanfolyam amit nyáron elkezdtem és az angol nyelv tanulása és a családdal együttlét, mert napközben Anditól hát nem nagyon lehet semmit így este 2-3 ig megy a fejtágítás és mire ide jutok csak olvasni van erőm.

Erről a télapó buliról lehetne valamit bővebben hallani hány oldalt másszak visszaKépKép

Hiszti: Andi viszont nagyon nagyon keveset hisztizik lehet, hogy később - remélem később sem- két perc aztán abba marad, de az is a sírás fázisában kimerülKépKép

Picus és Andika
picus

Banyóci!
Ez tényleg jó hír KépKépKép! További kellemes émelygést Kép!

Picus!
Tényleg jól eltűnsz néha, de a lényeg, hogy megvagytok Kép! Nem lehet egyszerű ennyi tanulás mellett gyereket is nevelni.

Aja!
Igen, van több olyan hely is, ahol lehet nem fekve szülni. Pl. pár helyen engedik a vízben szülést (ha jól tudom, az Istvánban is), és a szülőszék sok helyen már általános dolog.

Kataa!
A neved az, ahonnan az e-mail is jött? Mert az is kell az átutaláshoz, ezért nem mertem még utalni Kép.

Beszti!
Ha nem kellenek már a szabásminták, vissza tudnád juttatni? A tesómnak már elég nagy a pocakja, és szülinapjára szeretnék valamit összehozni neki.
Ja, és ha már úgyis javtgatod a táblát, légyszi, írj át engem 28-ra, mert augusztus óta már annyi vagyok Kép.

Sasha!
Szóval kisfiú. Különben a Kornélok nagyon kedvesek, okosak, szépek, úgyhogy gondoljátok csak át mégegyszer, hogy mi lesz a gyerek neve Kép!!!

Puszizkodás
Ádámra 2-3 napja rájött, hogy nem szabad megpuszilni. Ha adok neki egy puszit az arcára, mérgesen rámnéz, és közli, hogy "Csúnya puszi, letörölöm!" -és törölgeti is az arcát. Anyósom szerint a férjem ugyanilyen volt ennyi idősen, ő, ha valaki közelített hozzá, elkezdett visítani, hogy "Ne puszilj, ne puszilj!". Aztán rövid idő alatt visszaállt minden.

További szép hétvégét,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Megrendeltem a babokat,elvileg 2 het mulva hivak hogy keszKépEloleget is kellett adni.Remelem betartjak a hataridotKép

Beszti
Kuldtem megegyszerKép

Picus
Jo tanulast,KépEn is azt hittem az en fiam nem tud hisztizni,de ahogy 2 eves lett ez megdolt,de meg igy sem veszes,csak nekem aki nincs hozzaszokvaKép

Egesz delelott a Varosligetben voltunk,hideg volt deAlex nem fazott ugy uralt mint egy bakkecskeKép
Baratnom pasija imadja ot,es azt mondta a baratnomnek hogy nekik is egy ilyen jo kisfiu kellKépAdjam a receptetKép

Pusz
kataa
Panda
Igen a nevem az ami az emilben isKépBocs iezt elfelejtettem Kép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!
ma olyan depis napom van, semmihez nincs kedvem. Pontosabban csinálnék valamit, de nem tudom mit. Nyomi vagyok. Férjecske a haverjánál segít építkezni, a babákon kívűl nem szóltam ma senkihez. Délelőtt voltunk egy nagyot sétálni, és ezzel letudtuk a szombati családi programot. Kép

Sasha! Kép Én is akartam írni, hogy a Kornél tök jó név, nálunk benne volt az első 5ben.
Bár nekem egy másik név a szívem csücske, ha egyedülálló anya lennék Kép, akkor Márk most Ábel lenne, de mindenki leszavazott Kép.

Kataa! Mail-t megkaptam, de csak hétfőn tudok utalni, BOCSÁNAT!!!!!!!!!

Tegnap szétesett a váltó az autómban, ez most még inkább tetézi a bezártságérzetem. Sajnos a játszó itt oly messze van, hogy gyalog neki sem érdemes vágni az útnak.

Most, hogy kiírtam magamból máris jobb kedvem lett, már csak valami édesség hiányzik Kép Kép

További kellemes (az enyémnél érdekesebb) hétvégét kívánok mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Gumicukor,Panda
Az ülve, vagy szülőszékben szülés teljesen OK,ez általános,ahogy Panda is írta.Én megemelhető támlájú ágyban szültem,de az erőlködéshez nekem ez is kevés volt.Folyamatosan tartani kellett magam.A szülőszék már egy fokkal jobb.
De az állva,meg a vízben szülés már totál más orvosi szemmel.Szerintem sok helyen pont az orvosok kényelme miatt nem fogadják el.Az a tuti és a biztonságos,ha jól látható!Ja,ezért neked feküdnöd kell.... nabumm.

Kataa
Örülök,hogy örültek Kép Remélem sokan lesznek még ezzel így.
Ma végre berendezkedtünk és Máté felavatta a játékokat,meg a mászóvárat.Negyed 8-kor Apja csörgött rám,hogy nem akarunk e még haza térni,meg amúgy éhes is Kép

Szobatisztaság
Két napja azt játszuk Mátéval,hogy a fürdi előtt leveszem róla a pelust és várjuk a pisit, bilivel a kezemben.Ő persze rohangál.Néha ráültetem,de még nem érti miért.Aztán amikor akció van,rohanok és alá tartom.Jókat röhög rajtam Kép
Nem tudom ennek lesz e valami eredménye.
Dehát hogy lehet egy másfél évessel megértetni,hogy ide csüccs és pisi bele????Ti hogy kezdtétek?És mikor?

Aja
aja

Azt a hétszázát meg nyolcát írtam egy hosszút és elszállt.

A lényeg mégegyszer:
Sasha gratuláciom az újabb Kisfiúhoz. Gabi biztos fog Neki nagyon örülni igaz játszópajtás lesz egy idő után számára..

Akkor a mikibulira már nem lehet jelentkezni?

Szobatisztaság Andi ma is a bilibe pisilt fürdés előtt, lehet, hogy szobatiszta lenne, ha leszedném a pelust egész napra de nem merem. Ugyanis néha Ő maga szedi le megy a bilihez néha meg elvan vele. Úgy vagyok megvárom amig igazán nem kéri a pelust mert attól tartok, ha bepisil ugye az ember egyből pelust ad rá - reakció- és nem szeretném, ha ez rossz élmény lenne számára.
Nyáron próbáltam én már szoktatni akkor meg is értette és ment is, csak nem volt nagy dolog négy napig...akkor hagytuk. A bili mindig a szobában van, s tudja mire való akkor ül rá amikor akar és hála Istennek egyre többet használja ha siker van nagy nagy taps futás a nagyok helységébe és lehúzhatja a szerzeménytKépKépKép
Ezt nagyon szereti rááll a wc tetjére és nyomja is a nyomókátKépKép

Picus
picus

Kataa!

mail megjött, utalok de nem tudom pontosan mikor, bocsánat, de nem tudok itthonról utalni, tehát be kell mennem a bankba, de nem tudom mikor jutok el banki nyitvatartási időbenKép OTP-s vagyok így neked csak számláról tudok utlani, nem lehet pénztári befizetéssel . Esetleg meg tudnád mondnai hogy hol van Raifaisen bank a Ferenc körúti vagy a Dózsa György úti metróhoz közel, mert akkor anyukám megkérném hogy fizesse be a számládra amikor ott van, úgyis a Ráday utcában dolgozik Ferenc körúti metró felöli részen, szóval így előbb eljutna hozzád a pénz. vagy ha véletlen a Dózsához közel van akkor ott meg én tudnék befizetni esetleg ebédidőben. De ha más nem akkor befizetem postai csekken neked, csak úgy vagy 1 hét mire megérkezik a számládra.

Nálunk a szombati és vasárnapi program is ágy keresés volt, megállapítottuk hogy olyan mai nekünk mindneben tökéletes nem létezik. Valamiből engednünk kell és ez a kinézet lezs azt hiszem, mert a kénylemből nem szertnénk, hiszen a mostani ágyunkkal is épp eza baj hogy iszonyú rossz rajta aludni.
Emma egészen élvezte az ágynézegetést, csodálkoztunk is. Olyna édes, mindkét reggel mondta nekem hogy Anya nem ment el, és úgy örült. Ilyenkor sajnálom hogy reggel nem tudom én vinni bölcsibe, mert ez külön megviseli őt, hogy nem vagyok ott amikor ébred.

Rit!

Üdv a dolgozók táborábanKép Én egyébként bent nem gondolkodom sokat azon hogy épp mit csinál Emma,s zerncsére elég jól megvagyok egyenlőre. Rosszabb amikro már indulok érte és még egy órát zötykölődöm metrón meg buszon, na ilyenkor az az egy óra nagyon sok.
Meg eléggé félek hogy mi lesz ha pl sűrgős munka lenne és nem végzek időben,a kkor mit fogok csinálni.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Szilcsike, nagyon boldog szülinapot SzilvinekKépKépKép

Kataa, jövő héten tudok majd utalni, férjem intézi majd, aki jelenleg Milánóban múlatja az időt.

Lányok én ma reggel óta melózom, átrendeztem a nappalit, mert egy játszótér volt kb., itt volt a csúszda, labdák, játékok, stb. Most hogy kezdődik a bölcsi, felcuccoltam mindent a szobájába, szerencsére Betti is élvezte a hurcolkodást, nem bánta hogy kitúrtam. Egy sarok maradt pár játékkal, a babakocsi meg a könyvei egy része. Na most meg a szobája egy jungle.

Conti

conti

Lanyok
Nem kell izgulni,mindeki akkor utal a mikor tudKép

Magdi
Remelem ar jobb a hangulatod,KépEz a tel beallta en gem sem kimel,de ma kijelentettem hogy nem elszek egy kicsit sem rosszkedvu emiattKépAztan majd kerdezz meg 1 honap mulvaKép
Nekunk meg nagyon is esemenydus volt a hetvege,Alex ugy kifaradt ma a dedieknel hogy mar alszik egy fel orajaKép
A ferjem mindig kerdez ihgy mi sosem leszunk csak ugy otthon es semmit sem csinalunk.Hat erre a valasz AlexKépO aztan mozgatja az egesz familiatKép

Aja
Olyan igazan meg nem kezdtem,de ugy 2 honapja probalkoznuk csak,amiota minidg szol hogy kaka van es soxor akkor is ha pisil.De semmit nem eroltetek,majd nyaron eleg lesz bekemenyiteniKép

Mano
Pont a Ferenc Korutnal van egy Raiffeisen Bank a Corvin Mozival pont szembenKépAnyukadnak ez a csalad a Radayban lakik?Vagy ez mas munka?
Es vegulis milyen agy lesz?
Nalnuk is elmondja minden hetvegi nap hogy ma nem bolcsiKép

Conti
Szegeny ferjed MilanobanKépMiota Alex bolcsis nalunk is kezd elutalkodni az extra rend,foleg hogy delutan is mindig csavargunk igy este nem tud akkora kaoszt csinalni mintegesz napKép
Miota kulon szobaja van nalunk mar nincsenek jatekok a nappaliban,persze kihord mindig csomot de este egyutt visszuk vissza es tesz i a helyereKépAposom szerint a ferjem is ilyen volt,hogy mindent sorba rakott ,rendezett mar egesz kicsinekKépSzerencsere-e joszokasa meg is maradtKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa!

Ma elment az utalás. A két gyerekemét és Pemeskéjét is elküldtem.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Aja! Kép Szerintem másfél évesen még nem szükséges szobatisztaságra szoktatni Mátét. Bár a szakirodalom szerint már érettek a gyerekek, de a manapság kapható szuper-pelusok nem segítik elő a gyors szobatisztaságot.
Nálunk Nóri a 2. születésnapja után /szeptember 24) kezdett el igazán érdeklődni a bilizés iránt. Pedig egész nyáron pelus nélkül volt, mégsem volt hajlandó belepisilni. Mostanra jutottunk el oda, hogy nappal abszolút pelus nélkül van (ha megyünk valahová, akkor azért ráadom), éjszakára még adok rá pelust, bár kb. 1 hete szárazon szedem le róla reggel. Az a baj, hogy pont télen nem merem éjszakára levenni, mert, ha véletlenül bepisil félek, hogy felfázik.
Úgyhogy szerintem várd meg a jövő nyarat, tutira szobatiszta lesz Máté, neked is könnyebb, ha jó idő van és nem kell attól félni, hogy megfázik.
Jó hosszú lettem, bocsi!!!! Kép Kép

Kataa! Csak túléljük a telet valahogy Kép Ma kidugtam reggel az orromat a házból, BRRRRRR, itt a tél. De azért van ebben jó is, nemsokára Mikibuli!!!!!
Észrevettétek, hogy a január a leghosszabb hónap? Vagy csak nekem tűnik úgy?

Én azt utálom a télben, hogy nem száradnak a ruhák, már gondolkodtam hogy kéne venni szárítógépet. Van valakinek???? Tapasztalat???

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok
Conti
petike is megláta a mikulás csokit és már vete volna le de én mondtam neki hogy tegye vissza majd kap helyete turorudit és vissza tete általában azt kap mert nem dijazom a sok csokit sütit ,csipszet ,cukrot.És mivel minden nap megyünk boltba vagy a bolt elött megyünk el igy minden nap kap egy turorudit Kép néha kinder pinvit csokit csak nagyon-nagyon ritkán kap cukrot meg nem is kapot még soha és ha rajtam mulik még jo pár évig nem is kap .

Aja
majd megnézem egyszer én ha ara biciklizem .

Kataa
fog ügyben én halogatos vagyok mert félek bár mostanába rendszeresen járok fogászatra idáig fogköleszedésre jártam szigouan magán dokihoz és tényleg nem fájt igaz ehez egy rendes fogászt kellet kifognom ma is megyek foghuzásra pontosabban egy maradék fogcsonkot fognak kiszedni számbol ami már kezd begyuladni mivel anak idején egy sztkás orvos ugy huzta ki hogy bene maradt egy darabb és most ezt kell megcsináltatnom utána meg fogtömések jönek .

Aja
még sehogy néha ráültetjük ül is rajta de csinál bele semmit még nem tejesen ért el ara a szintre mert a pelenkát nem mindig viseli el viszont a bilibe se pisil,kakil bele nem kell eröltetni nekem a bölcsibe mondták azt hogy még nem éret rá meg pedig lassan 2,5 éves lesz petike .Ne sietesd ráértek .

Lányok
petike ujabb mondása szeretlek ödöjöt és átölet közölte hogy szeretlek olyan jol esett mostanában az öcsét se bántja söt kimondotan szereti mindig mondja hogy imi imi most reggel is mikor föl kelt apja után az öcséhez odament és átölelt mutatva menyire szereti nagyon aranyosak együt .

Nálatok megvan hogy ki mit kap karácsonyra mert nálunk már megvan petike kap egy uj gyerekágyat amit a mindenkori méretéhez lehet igazitani és ráadásul jo kis kuckos is mert hogy petike mostanában szereti az ilyen dolgokat + még kap egy mese könyvet imike meg kap játékokat ,ruhát törölközöt most megvan mitveszünk a gyerekeknek most már csak megkell venni de azt csak a jövöhonaban lesz .

Drukojatok hogy ne nagyon fájon a foghuzás.

üdv csics
csics

BanyóciKép
A progiszintre kérdezz rá a dokinál, mert a gyógyszert elkezdeni szedni sohasem késő!!!

Conti,
Köszi az infót a nyusziról. Beugrok majd az Auchanba valamelyik nap veszek egyet. Olyan kis édesssssss.....

Szobatisztaság
Két éves kor alatt nem igazán ajánlott, bár ez a gyerek értelmi szintjétől is függ. Nálunk majd januárban kezdődik.

Dr. Phil (pszichológus amerikában) azt állítja, hogy 2 nap alatt leszoktatható a gyerek a pelusról. Szóval ezt a technikát fogjuk KIPRÓBÁLNI. Majd beszámolok róla, hogy hogy sikerült.....
akit érdekel a drphil.com - on rajtavan angolul.

MagdiKép
A szárítógép az egyik legjobb találmány. Ha van rá keret vegyetek, mert megéri.

Csics, a foghúzás maga nem fájKép, sőt még a maradék kiszedésem sem úgyhogy ne aggódj, csak kellemetlen utána a seb, de tényleg nem fájdalmas. Ha lehet, kérd meg, hogy varrja össze, akkor gyorsabban gyógyul.

Puszi mindenkinek,
MJ - Móni
mj__móni

Conti
Köszönjük szépen!

Kataa
Utaltam

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok
Ha valakinek megjott az utalasa rogton szolokKép

Gumicukor
Megjott a penzKép

Magdi
Hat igen,en is faztam reggel amikroa bolcsibe mentunk,bar autoval de akkor isKépEs ma meg a nap sem sut majdKépIlyenkor szerintem megjobban el kell magunkat foglalnunk hogy gyorsabban menjenek a napokKép
Nekunk nincs,de anyueknak van olyan mosogepuk ami szarit is,hat leg zajos es kb masfel ora:9Ja es gyorottek lesznek a ruhak,pedig ez egy jo draga gep volt.Viszont a kulon szarito nagyon jol mukodik tobb ismerosomnel is,bar zajosnak ez is azKép
Nekem is hosszu mindig a januar,mert akkor ugye karacsony utan nincs mit varni,max a tavasztKép
Nekem itt az uj lakasban nagyon ojl szaradna ka ruhak,persze most hogy megy a futes meg jobbanKép

Conti
Alex a sok mikulascsomagra,csak mondogatta hogy:Anya ott a Mikulas bacsi,de nem kert szerencsereKép

Csics
En mar eleg jol allok karicsonyugyileg,mindenki megmondta hogy mit szeretne,igy konnyebb.Meg Alex meg a ferjem van amin gondolkodni kell.

Pusz mert var a borsolevesem rantasraKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok

Kataa
Próbálok ám pozitivan hozzáállniKép, remélem tényleg nem lesz semmi gond. Dokihoz 1 hét múlva megyek csakKép, bár ultrahangon már megnéztekKép. Akkor még nagyon picurka volt, 1,4 mmKép, de a szivecskéjét már láttuk dobogniKép. Hévégente folyamatosan járkálunk mindenhova Gyurcival, mert itthon nem nagyon marad meg. Ha valamikor ráértek, akkor összehozhatunk egy hétvégi Árkádot isKép. Most vasárnap voltunk megint a XVII. ker.-i Kaland parkban. Nagyon jó volt. Gyurci annyira élvezi ezt a légvárat, és nagyon ügyes már. Csak néhol kell neki segiteni.

Brokkolinak és Pocoknak is nagy gratulaKépKépKép

Panda
KösziKép. Tényleg, te hogy állsz a vezetéssel? Én már vagy 2 hónapja nem voltam egyáltalánKép, mert annyi dolog volt. De most muszáj leszek nagyon gyorsan megcsinálni hogy jön a tesóKép.

Magdi
Remélem már jobb a kedvedKép

Móni
OkéKép

Szilcsike
Szilvikédnek nagyon boldog 2. szülinapotKép!

Az uram tegnap előállt azzal, hogy mit szólnék hozzá, ha januárban elmennénk 1 hétre gyerek nélkül nyaralni. Mi nyáron sosem tudunk menni a szezon miatt, ha megyünk, akkor télen szoktunk. Idén ez is kimaradt. Nem tudom mi legyen. Valahol szivesen mennék, jól esne egy kis kikapcsolódás, de úgy hiányozna a Manóm. Viszont másrészről, ha most nem megyünk, akkor legközelebb kb. 4 év múlva mehetnénk kettesben. Nagy a dilemmám. Szerintetek?

pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Kataa!

szuper. akkor anyukám megkérem hogy ha holnap megy dolgozni fizesse be nekd a pénzt. Ott vigyáz arra akisgyerekre akire eddig is, ott laknak.

Banyóci!

és miért nem kértél utrogestant? Én úg ytudom hogy nem késő akkor sem elkezdeni ezta kúpot amikor már babaás valaki.Bár nem vagyok nagy szakértő szerencsére.

Ma reggel Emm megint srít a bölcsibe menet, úgy látszika hétfőket nehezebben viseli.

Ráadásul az alvásával vannak gondjaink mióta bölcsis, úgy látszik rajta így jön ki. Sajnso az én 5 perc alatt egyedül elalvó lányomból 1 órát forgolódó lett, aki mellett ott kell ülni, hátata simizni stb. Tegnap este már nagyon mérges lettem, pedig sajnálom, de elvesztettemn a türelmem, egyszerűen nem bírom hogy 3/4 6-kor kelek és 1/2 11-kor még mellette ücsörgök és még akkor is mikro úgy tűnik alszik visít ahoyg ki akarok jönni.
És az sem megoldás hogy köztünk alaudjon, mert nem akar ott aludni. Pedig tegnap is magától indult el aludni, nem úgy küldtük. Remélem hamarosan megoldódik ez. Ráaádául még mindíg ragaszkodik a rácsos ágyához, én meg abban lógok fejjel lefelé amikro simizni kell, nem bírom órákig ezt a pozíciót. Már elhoztuk az új ágyát de nem hajlandó benne aludni. Aki már átszoktatta a csemetét az hogy csinálta? Drasztikusan összecsuktátok a ksiágyat? Emma nappla szerti az új ágyart, játszik benne meg minden, de nem hajlandó benne aludni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Kataa
Ma délben próbálok utalni. Találtam már Raiffeisen Bankot a Mom park közelében, délben ki is ugrom.

Képzeljétek!

Pancsi hétvégén eütt volt az unokatesójával (3hónapos). Látta, hogy pelenkázzák és azóta ő is kéri a pelust. Tegnap csak abba volt hajlandó kakilni. Ennyit a nappali szobatiszta lányomról...mondjuk nem estem kétségbe, csupán azért vagyok kicsit mérges magamra mert elkiabáltam.

Üdvözlök én is minden munkába visszatérő mamit. Grautálok a pocakosoknak! Kép

Én most el vagyok havazva rendesen melóval. Kedvencem a hétfő és a péntek du., amikor ezerrel jön be a munka.

Pá,

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali!

Kataa
Még pénteken utaltam a mikipénzt internetbankon keresztül, remélem átment.

MJ_Móni, Mléna
Én is ezért jöttem vissza dolgozni, mert nálunk még 2 év is nagy kiseés a szakmámban (informatikus vagyok). de sajnos főleg a pénz miatt kellett. a következő babával szeretnék otthon lenni 2 évet, de azt távmunkával, mint ahogy danival is indult a TGYÁS után az első félév.

Banyóci
Szorítok, hogy mindne ok legyen! A melóhelyeden mit fognak szólni, hogy újból babát vársz? Újra a Kútvölgyiben fogsz szülni? Az új szülőszobákban Kép

Panda
a TV-be azt mondták az Istvánban, hogy elvileg nem lehet a vízben szülni, csak vajúdni. Ennek ellenére voltak már, akik ott szültek meg, mert már ne tudtak kikászálódni a vízből Kép Én ennek ellenére nem szülnék ott, elég finnyás vagyok higiénia terén, még ha tudom, hogy 100x átfertőtlenítették, akkor is. ha már 1 hajszálat avgy mást látok, akkor elmegy az egésztől a kedvem. Csak otthon szoktam kádban fürödni, máshol nem, csak zuhanyzom, de azt is papucsban. aerobikon is, amikor látom, hogy mezítláb slattyognak be a fürdőbe, ahol áll a víz tele hajakkal, el tudnám magam hányni. aztán meg törli a lábát a törölközőbe, utána meg a fenekét meg mást... pfuj.

Kataa
Hát Dani sem volt hisztis, de most néha kiborul nála a bili. Lesz ez még így se, nálatok is Kép Az én fiam egoja baromi nagy.

Rólunk
Mi szombaton voltunk háramasban bringázni a ligetben, később csatalkoztak hozzánk a sógornőmék. Egy csomót fényképeztünk, Dani játszózott a tó melletti játszón.
kicsit később tudtuk letenni aludni, így este fél6-ig húzta a lóbőrt. Aztán elmentünk az Árkádba vele, vettünk neki téli csizmát. A médi Marktban amyg apa fotós táskát nézett, kedves kisfiam az összes mosógép ajtaját kinyitotta, utána a mikrók következtek, majd a sütők.... folyton mozgólépcsőzni akart, így lementünk meg felmetnünk az ő kedvéért. apa brékelt a babakocsival fel-le, én meg danival. nem is értem miért vittünk babakocsit, hiszen ahogy megérkeztünk, már szállt is ki, hogy majd ő megy előre... persze, amerre ő gondolja. este 9-re értünk haza. így nem kellett még fárasztani, hogy elaludjon. másnap negyed tízig aludt, mi is Kép olyan jól esett lustizni Kép persze vasárnap délután az alvás sztornó volt, kirángatta a lepedőjét és kijött benne, hogy ő a király Kép hát erre mit lehet tenni, cak röhögtünk apával Kép így ismét útra keltünk 3asban, most kimenős cipőt nézni daninak. találtunk is neki, viszont felmászott az üzletben a galériára a nőci után, ahonnan a cipőket hozta le.... kinézett még magának egy 6 számmal nagyobb sárga gumicsizmát, ráhúzatta a lábára és abban flangált. aztán a fáradtságtól már majdnem összeesett, de a média markt-ban kereste a piros versenyautót, de sajnos már elvitték. emlékezett rá, pedig vele nagyon régen voltunk ott és akkor bele is ült. de cserébe pénzes kisautóba beülhetett. hazafelé a kocsiba teljesen beájult, aztán este is nehezen aludt el, apa gitározott neki, én melléfeküdtem az ágyba, ott folyton simogatott ls puszilgatott, aztán végre elaludt. de szerencsére végigaludta az éjszakát, még inni sem kelt fel.

Mléna
Nekem is tetszik az Ábel név!!!

Aja
Másfél évesek mi éppen télen voltunk, így akkor még nem volt bili, pontosabban volt, de csak mutatóban. nyáron, amikor dani 2 éves lett, akkor csak bugyit adtam rá, hetekig nem volt semmi foganatja. most lassan 2,5 lesz, hébe hóba ráül a bilira vagy a WC-re, de egyébként még mindig pelus van. aztán lehet ha beköszönt a nagy tél, akkor akar majd megszabadulni tőle. a férjem is 2,5 éves korában lett szobatiszta, a nygom elmondása szerint pedig apukám 3 évesen. pedig akkor aztán nem voltak leszoktató pelusok, csak textil!

Magdi
Én meg azért szeretem a telet, mert lehet menni korizni, szánkózni. idén már danival is lehet menni, felmegyün ka normafához, amint lesz hó. csak kell egy jó szánkó. meg azért is jó, mert ilyenkor már begyújtjuk a kályhát, és a galérián így jó meleg van, ott száradnak a ruhák. ha este kimosok, reggelre már száraz is. Kép na meg az új dzsekimet is horhatom, amit még április végén vettem Kép

Csics
Én is megyek jövőhéten fogorvoshoz, aki eygébként osztálytársam és barátnőm volt ált. isk-ban. én nem szeretek halogatni, mert pont akkor nem fáj. meg úgy vagyok vele, hogy nyomja be az injekciót és azt csinál amit akar. most a régi töméseimet újítatom fel, mert néhány helyen pici rések vannak, ahol lyukadhat. na ezt nem várom meg. életemben 1x húztak, az is tejfog volt, a többi tejfogamat én rángattam ki Kép meg egy lyukas, rossz fog egy csomó betegség gócpontja is lehet, bejut a lyukon át a véráramba a baci vagy más egyéb. a fogkőleszedés meg nem fáj, ma már ultrahangos technikával csinálják.
Cuki lehet a két kissrác Kép Van róluk újabb kép? Biztosan mindketten sokat nőttek már.

Manó
Mi megvettük az új ágyát, és segíthetett ő is összerakni, gumikalapács meg minden Kép aztán együtt szedtük szét a rácsosat, rakosgathatt a csavarokat kis zacsiba. aztán este már abban aludt, szó nélkül. kicsit ugrándozott rajta, tesztelte a bonell rugókat Kép és azóta alszik benne rendesen.
a kiságy mellé nem tudsz valalmi ülőalkalmatsságot tenni? én anno ültem egy fotelban mellette és a rácson át simiztem. aztán 2 nap alatt leszoktattuk az asszisztálós alvásról, most 1 mese van sötétben, aztán kimegyünk a másik szobába, ő meg egyedül elalszik, sőt mostanában ki is tessékel a másik szobába Kép

cupp, bocs, ha hosszú voltam
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Banyoci
Lenyeg a pozitiv hozzaallas,es mindenhezKép
Ok a hetvege is majd legkozelebb november vegen leszunk itt,akkor anyuek elhuznak a tesomhoz 2 hetreKépIgy maradunk itt es koztelezo programokat sinalni,vagy minimum nalunk legyenek vendegek mert kulonben irgum- burgum van ALex reszerol
Ezen az oldalaon talalod oket: www.holnaphaz.hu
Jo lehetett az uhKép
LEhet hogy nem leszek itt nepszeru,hiszen akkor sem voltam amikor tavaly mi Maltan szilvesztereztunk Alex nelkul.En azt tanacsolom,ha jol evan Gyurci massal,mashol akkor nyugodtan menjel.IGaza van az uradnak,ha meglesz a kisteso jo sokaig ugysem mehettekKép
Mi mar azota is voltunk nelkule az USA-ban es 1 hetig szuperul nyaralt anyueknalKépEMlegetett de nem sirtKépAz elso nap nekem volt rossz,de utana belejottem hogy nincs velem.Ja es hat a tesom 3gyereke nem nagyon hagyott gondolkozni ezen KépMost hogy bolcsis,nemileg mar elszakadtatok egymastol,es lesz a kovetkezo lepesKép

Mano
Hat a hetfotol en is mindig felek,de ma kivetelesen szaladt be hatra sem nezveKép
Az alavason en is csodalkoztam hetvegen,mert szombaton igaz fel orat dumalt de fel 2-tol aludt.3-kor ebresztettem mert idore mentunk valahova.Tegnap mega kocsban aludt 2*fel orat,es este mar fel 8-tol aludt.
En attol feltem a delutani alvasa lesz megzavarva a bolcsitol.az esti ok Kép
Viszont ejjel azert keleget egyszer,akkor eleg ha a samlin ulok es kicsit simogatm es visszaalszik hamar.Hajolva nekem mindig hanyingertem volt,inkabb ulj te isKép

Halacska
Hat Pancsi nagy utanzo,mint minden gyerek,lehet hogy par nap mulva ha elfelejti talan nem fogja kerni megintKép

Gumicukor
Fent mar irtam,de akkor megegyszer,megojtt a penzKép
Mikor voltatok a ligeti jatszon?Mi 10-fel2 kozott ho a kacsakat neztuk,vagy focias volt vagy jatszozas.Mennyien voltaKépmindig igy van hogy sorba kell allni mindenert?En nem vagyok ehhez szokva,plane itt az udvaran alig van egyenlore gyerek,a kintin meg mivel nagy jol elfernekKép
Hat higieniaban egyetertekKépMeg fogorvosban isKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam...(aki emlékszik ránk, régen "fodbetti" néven írogattam, de nem jutott eszembe a jelszó, ezért most BettiÁdám néven regeltem újra)

Zsuzsa!

Hát lebuktattál Kép

Olvasok én mindig, csak írni nincs idő, energia Kép

Kicsit késve, de ezúton grtalulálok Luca babához, olvasok ugye, meg a képeket is mindig megnézegetem ám!

És minden azóta született és még pocakban lakó babához gratula mindenkinek!!!

Hát szombaton Ádám is elmúlt két éves. Nem írom, hogy nagyfiú, mert kb. 82 centi, és még nincs egészen 12 kiló. De természetesen Kép okos, ügyes.
Beszélni csak egy szavakanként, "k" betű helyett "t" van, szóval teljesen csak én értem mit mondd. De egész nap be nem áll a szája, hablatyol a saját kis nyelvén.
Szobatisztaság: bilibe egyáltalán nem, ha kérdezem, hogy kell e pisilni, ha igen, akkor pelenkát le, ráül a wc-re, pisil, és ami ugye neki a legjobban tetszik, mikor lehúzzuk, ahogy folyik a víz, azt imádja. de magától nem szól, én is úgy vagyok, hogy minek erőltessem, majd jövőre.

Október óta járunk bölcsibe. Háát Kép amikor még én is ott maradtam vele, az buli volt. Aztán eléggé megszenvedtük az elválást, ő ott sírt, én kinnt. Mostanra már úgy ahogy, csak mikor megyűnk, akkor sír kicsit, de aztán szépen elvan, játszik, eszik egyedül (érdekes ám, mert itthon erre nem hajlandó Kép )el is alszik. 9-re visszem, és mire 2 körül felébred, ott vagyok érte.
Csak sajnos amióta járunk, egyfolytában beteg. megy 3 napot, aztán kész, lázas, taknyos. A múlt hónapban volt már tüszös mandulagyulladása, arcüreggyulladása, voltunk vérvételen, röntgenen. Szedi már a Broncho vaxomot, vitacolánt, cebion cseppeket, most rendeltem neki ilyen aloe verás tea szerűséget. De mindannap eszik zöldséget, gyümölcsöt, és mégis. Most is itthon van, de úgy sajnálom, mert olyan kis gyenge, sírdogál, látszik, hogy rosszul van. doki nénink "adott" neki fél évet, hogy beálljon, aztán ha mégsem, lehet, hogy ki kell venni az orrmanduláját.
Az a szerencsénk azért, hogy itthon tudok lenni, mert épp ma járt le a gyedem, de mától szabadságon vagyok az év végéig. Sajnos már csak az én szüleim élnek, ők is innen 30 kilóméterre, senkire nem tudom rábízni, így meg nem tudok visszamenni dolgozni. Ha januárig nem javul a helyzet, akkor maradok gyesen, talán találok valami 4 órás melót, mert anyagilag muszáj lenne Kép

Na, most így hirtelen ennyit rólunk.

Szilcsike! Szilvikének boldog szülinapot!

Sziasztok!

Betti
bettiÁdám

Sziasztok!
Ma már másodjára jövök Kép, azon ritka pillanatok egyike van, hogy mind2 gyerkőc alszik. Csend van és nyugalom.

Banyóci! Kép Köszönöm, már jobban vagyok, nálam a depis napok szerencsére ritkák és tényleg csak 1 naposak.
Én mennék a helyedben, Gyurci már elég nagy és biztos jól ellesz nélkületek Kép Mint tapasztalt (HA-HA Kép)kétgyermekes anyuka én azt mondom használjátok ki azt az időt, amíg el tudtok kettesben utazni. Ha van kire rábízni Gyurcit, akkor aztán HAJRÁ!!!!
Szerintem a pocaklakónak is jót tesz, ha azt érzi, hogy az anyukája jól érzi magát Kép Kép

Kataa! Utaltam a manit, Gelányi György számlájáról fog érkezni (megcsapoltuk apa számláját Kép Kép) ami egy OTP-s folyószámla, nem tudom mikor érkezik meg, szerintem 3 napon belül biztos (remélem!!!!)

Gumicukor! Nagyon igaz, amiket írtál, de most még se hó, se jég csak komor, hideg idő. Remélem fehér karácsonyunk lesz, a havat azt én is nagyon szeretem.

Csics! Foghúzás! Te szegény! Én annyira félek a fogorvostól, hogy képes vagyok belázasodni, még akkor is, ha nem csinál semmit. Egyszerűen behergelem magam. Kép

Szárítógépes tanácsokat köszönöm, majd körbenézem a kínálatot.

Na, megyek házimunkázni, amíg lehet, sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Kataa

Megkaptam a melt, kuldom a penzt.Kép

Magdi

En is valami mason torom a fejem. Nem nagyon szeretnek visszamenni a multihoz a mokuskerekbe, ha nem muszaly. Lehet hogy ha ra tudom venni a paromat, hogy egeszitsuk ki a munkas eveim alatt osszegyujtott zsozsot es nyitok valami uzletfelet.Kép Csak meg azt nem tudom hogy mit. Majd vegzek piackutatast itt minalunk.Kép
Te mibe vagsz bele, ha nem titok?
En is utalom a telet, pedig decemberben szulettem. Vagy lehet hogy pont azert? Mindegy, lesz idom gondolkodni, hogy milyen vallakozasra adjam a fejemet.Kép

Beszti,Panda

Mikor mertetek otthagyni a nagyobb gyerkocot ejszakara a nagyinal? Anyu mar nagyon szeretne, es persze nincs is messze, gondolkodom rajta, hisz ha meggondolja magat meg ejszaka is erte tudunk szaladni akar. Es jo lenne ha megszokna, ne akkor legyen drasztikus, ha hirtelen szukseg van ra mert el kell utazni es nem tudjuk vinni, vagy ilyesmi.

Banyoci

Nagy gratula a pocaklakohoz!!!Kép
Nekem is biztos hianyozna, mar akkor is hianyzik Emike, ha delutan elviszi magahoz anyu. De en is epp azon gondolkodom, hogy lassan ki lehetne probalni, hogy hosszabb ideig is elvan-e nelkulunk. Mondjuk nem egy hetig, csak egy-ket napig.
Ha van akivel jol elvan menjetek csak ntaralni szerintem, legalabb egy par napra! Es hol nyaralnatok igy novemberben???Kép

Szilcsike

Szilvikenek boldog szulinapot!
Mi a helyzet pocaklako fronton???? Mar nagyon ketyeg!!!KépKépKép

Zsuzsa

Katalogusok, veszelyes dolgok...Kép En is varom a karacsonyt. Emi nem annyira, mert o inkabb a telapot varja.KépSzoval lesz harmadik? A parom most ugy beijedt, valszeg a terhesseg alatti problemaim miatt, meg hogy azert nem fenekig tejfel mar kettovel, hogy a minap azt mondta nem lesz harmadik. Hat azert ezt meg megtargyaljuk...Kép De ha lesz is, most vagy 3 evet kihagyok, hogy rendesen tudjak regeneralodni.

Beszti

Azt mar en is akartam kerdezni, hogy Natan alszik most is nappal, mikor mar ott van a picilany? Valahogy nalunk meg ritkabban alszik Emi, mert van hogy pont akkor kell szoptatnom, vagy bufiztetnem, mikor Ot kene altatnom. Anyu meg tul vajszivu es nem tudja erelyesen agyba parancsolni. Igaz a legtobbszor nappal en se...Kép

Gumicukor

Mi is a hetvegen vettunk Eminek csizmat.Rogton ket parat, egy csinosabbat, szaraz idore, meg egy hotaposot ha feherseg van odakint.

Lanyok

Nem tudja valaki hol lehet karfas faszankot kapni?

Emike jatszik, epp indulnank cipot venni. Szolok neki hogy oltozzon, mert indulunk, mire o:
"Most nem erek ra..."

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hello mindenkinek!
Alig győzök visszaolvasni Kép

Na akkor megnyugodtam bili témában egyenlőre.Csak épp Anyósom és Anyu is azzal nyúzott egész nyáron,hogy pucér a gyerek,kezdjem már el!Akkor viszont pont nem tudtam soha elcsípni az akciót.Így viszont tiszta sor,fürdi előttpelus le és csak ki kell várni.Meg igazándiból a rossz példa lebeg előttem,mert nővérem folyton halogatta,aztán ovista lett a gyerkőc és még mindig csak pelusba tud kakilni.Annyira kifejlesztette,hogy az oviban nem is kakil csak ha hazaért,kéri a pelust.

Lányok
Szombatra tervezek egy kis megnyitó hacacárét a játszóházba barátoknak,ismerősöknek.Akinek van kedve bekukkantani,szívesen látjuk!!

Sajna most robogok ebédeltetni.
Pusz
aja

Sziasztok!

Betti, üdv itt újra, és utólag is boldog szülinapot ÁdámnakKép

Csics, drukk a fogorvoshoz!!!

Megvolt az első "igazi" napunk a bölcsiben, reggel 9-re vittem ,fél órát bementem, aztán ki a folyosóra. Fél 11-ig nem keresett Betti, igaz szóltam neki, hogy kimegyek a wc-re Kép Fölöltöztettem, mert ilyenkor mennek ki és egy órát kinn voltunk. Majd lefagytam, Betti meg rohangált, motorozott. A végére igencsak elfáradt, állandóan felkéreckedett, megpuszilt. Utolsónak mentünk be, mert ugye van egy bemeneteli sorrend, az újak a végén. Tisztába tevés, mosakodás és újra be a szobába. Na akkor már nagyon nyügi volt Betti, na hozták a kaját. Sóska, krumpli, virsli, szigorúan sorrendben. Ott áll a két gondozó és a gyerekek egyesével csigatempóban terítenek és kapják a kaját. De nem úgy, hogy egyszerre terítenek, hanem egyesével. Betti közben folyamatosan rinyált, hogy ő is kapjon. Persze mire sorra került, hideg volt minden.Én elhiszem, hogy sorrendiséget mert türelmet kell tanulniuk, de ez több volt annál. Aki a végén van hideget kap.Kép Ezután még egy falat banán és egy szeletke sajt volt, hát ezt már nem vártuk meg, mert Betti már indulni akart, megvallom én is. Holnap folytatjuk.

Puszkó,Conti

conti

Sziasztok

Betti
Udv ujra itt,gyere gyakrabban.Nagyon obldog szulinapot Adamnak,megneztem a profilodat,egesz nagyfius marKép
Hat bolcsi miatt nem rigyellek,de sajnos ez van az elejen,mindenkepp erdemes varni,mert biztos megszokja,bar a sok betegseg neheziti az biztosKépA feleves hatarido jol hangzik,orulok hogy nem adod fel hamarKép

Magdi
Orulok hogy depi elKépNekem a legnagyobb akkor volt amikor Alex szuletett es szo szerint be voltunk zarva a ho meg a hideg miatt.Na ott megfogadtam hogy legkozelebb nyaron szulokKép

Nyuszika
Nem vagy egyedul en is ilyenben gondolkodom,mar csak a sok money kene hozzaKépNekem regi vagyam egy jo butik,persze tudom ebbol megelni nagyon lehetKépVagy ha osszejonne a 4 oras munka,az is jo megoldas lenneKép
Egyebkent a jatszohaz sem egy rossz otlet,vagy a maganbolcsiKépEzekre mindig van igeny es a szulok erre nem sajnaljak a penztKép

Conti
Hat nem tudom nalunk hogy van,de mivel nincs sok gyerkoz igy egyszerre esznek azok akim ar onalloak,mint AlexKép
Ma is megdicserte ot a gondozoneni, hogy ritka vidam kis ficko es nagyon ugyesen epit,jatszikKép

Teszek fel egy kepet Alex tegnapi muverolKépNa itt utkozik ki a rendezesi maniajaKép

Kép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?