Hali!
Kataa
Még pénteken utaltam a mikipénzt internetbankon keresztül, remélem átment.
MJ_Móni, Mléna
Én is ezért jöttem vissza dolgozni, mert nálunk még 2 év is nagy kiseés a szakmámban (informatikus vagyok). de sajnos főleg a pénz miatt kellett. a következő babával szeretnék otthon lenni 2 évet, de azt távmunkával, mint ahogy danival is indult a TGYÁS után az első félév.
Banyóci
Szorítok, hogy mindne ok legyen! A melóhelyeden mit fognak szólni, hogy újból babát vársz? Újra a Kútvölgyiben fogsz szülni? Az új szülőszobákban
Panda
a TV-be azt mondták az Istvánban, hogy elvileg nem lehet a vízben szülni, csak vajúdni. Ennek ellenére voltak már, akik ott szültek meg, mert már ne tudtak kikászálódni a vízből
Én ennek ellenére nem szülnék ott, elég finnyás vagyok higiénia terén, még ha tudom, hogy 100x átfertőtlenítették, akkor is. ha már 1 hajszálat avgy mást látok, akkor elmegy az egésztől a kedvem. Csak otthon szoktam kádban fürödni, máshol nem, csak zuhanyzom, de azt is papucsban. aerobikon is, amikor látom, hogy mezítláb slattyognak be a fürdőbe, ahol áll a víz tele hajakkal, el tudnám magam hányni. aztán meg törli a lábát a törölközőbe, utána meg a fenekét meg mást... pfuj.
Kataa
Hát Dani sem volt hisztis, de most néha kiborul nála a bili. Lesz ez még így se, nálatok is
Az én fiam egoja baromi nagy.
Rólunk
Mi szombaton voltunk háramasban bringázni a ligetben, később csatalkoztak hozzánk a sógornőmék. Egy csomót fényképeztünk, Dani játszózott a tó melletti játszón.
kicsit később tudtuk letenni aludni, így este fél6-ig húzta a lóbőrt. Aztán elmentünk az Árkádba vele, vettünk neki téli csizmát. A médi Marktban amyg apa fotós táskát nézett, kedves kisfiam az összes mosógép ajtaját kinyitotta, utána a mikrók következtek, majd a sütők.... folyton mozgólépcsőzni akart, így lementünk meg felmetnünk az ő kedvéért. apa brékelt a babakocsival fel-le, én meg danival. nem is értem miért vittünk babakocsit, hiszen ahogy megérkeztünk, már szállt is ki, hogy majd ő megy előre... persze, amerre ő gondolja. este 9-re értünk haza. így nem kellett még fárasztani, hogy elaludjon. másnap negyed tízig aludt, mi is
olyan jól esett lustizni
persze vasárnap délután az alvás sztornó volt, kirángatta a lepedőjét és kijött benne, hogy ő a király
hát erre mit lehet tenni, cak röhögtünk apával
így ismét útra keltünk 3asban, most kimenős cipőt nézni daninak. találtunk is neki, viszont felmászott az üzletben a galériára a nőci után, ahonnan a cipőket hozta le.... kinézett még magának egy 6 számmal nagyobb sárga gumicsizmát, ráhúzatta a lábára és abban flangált. aztán a fáradtságtól már majdnem összeesett, de a média markt-ban kereste a piros versenyautót, de sajnos már elvitték. emlékezett rá, pedig vele nagyon régen voltunk ott és akkor bele is ült. de cserébe pénzes kisautóba beülhetett. hazafelé a kocsiba teljesen beájult, aztán este is nehezen aludt el, apa gitározott neki, én melléfeküdtem az ágyba, ott folyton simogatott ls puszilgatott, aztán végre elaludt. de szerencsére végigaludta az éjszakát, még inni sem kelt fel.
Mléna
Nekem is tetszik az Ábel név!!!
Aja
Másfél évesek mi éppen télen voltunk, így akkor még nem volt bili, pontosabban volt, de csak mutatóban. nyáron, amikor dani 2 éves lett, akkor csak bugyit adtam rá, hetekig nem volt semmi foganatja. most lassan 2,5 lesz, hébe hóba ráül a bilira vagy a WC-re, de egyébként még mindig pelus van. aztán lehet ha beköszönt a nagy tél, akkor akar majd megszabadulni tőle. a férjem is 2,5 éves korában lett szobatiszta, a nygom elmondása szerint pedig apukám 3 évesen. pedig akkor aztán nem voltak leszoktató pelusok, csak textil!
Magdi
Én meg azért szeretem a telet, mert lehet menni korizni, szánkózni. idén már danival is lehet menni, felmegyün ka normafához, amint lesz hó. csak kell egy jó szánkó. meg azért is jó, mert ilyenkor már begyújtjuk a kályhát, és a galérián így jó meleg van, ott száradnak a ruhák. ha este kimosok, reggelre már száraz is.
na meg az új dzsekimet is horhatom, amit még április végén vettem
Csics
Én is megyek jövőhéten fogorvoshoz, aki eygébként osztálytársam és barátnőm volt ált. isk-ban. én nem szeretek halogatni, mert pont akkor nem fáj. meg úgy vagyok vele, hogy nyomja be az injekciót és azt csinál amit akar. most a régi töméseimet újítatom fel, mert néhány helyen pici rések vannak, ahol lyukadhat. na ezt nem várom meg. életemben 1x húztak, az is tejfog volt, a többi tejfogamat én rángattam ki
meg egy lyukas, rossz fog egy csomó betegség gócpontja is lehet, bejut a lyukon át a véráramba a baci vagy más egyéb. a fogkőleszedés meg nem fáj, ma már ultrahangos technikával csinálják.
Cuki lehet a két kissrác
Van róluk újabb kép? Biztosan mindketten sokat nőttek már.
Manó
Mi megvettük az új ágyát, és segíthetett ő is összerakni, gumikalapács meg minden
aztán együtt szedtük szét a rácsosat, rakosgathatt a csavarokat kis zacsiba. aztán este már abban aludt, szó nélkül. kicsit ugrándozott rajta, tesztelte a bonell rugókat
és azóta alszik benne rendesen.
a kiságy mellé nem tudsz valalmi ülőalkalmatsságot tenni? én anno ültem egy fotelban mellette és a rácson át simiztem. aztán 2 nap alatt leszoktattuk az asszisztálós alvásról, most 1 mese van sötétben, aztán kimegyünk a másik szobába, ő meg egyedül elalszik, sőt mostanában ki is tessékel a másik szobába
cupp, bocs, ha hosszú voltam
g