Sziasztok!
Kibújt az 5. fogacska. Így 2,5 hónap után. Úristen, hány foguk lesz most? 16? Tudom, hogy őt viseli meg a legjobban, de mi is kezdünk kimerülni az éjszakázásoktól. Van, hogy reggel alig bírom összekaparni magam és a sírógörcs kerülget, ha eszembe jut, hogy főzni kell, mosni kell.
Ne haragudjatok, hogy panaszkodom, tudom ennél nagyobb dolgok is vannak, csak úgy szeretnék 6 órát egybe aludni.
Huba-mami!
Szerintem front volt. Nálunk is bolond volt az egész család, velem az élen. Hátha a következő nálad is hat. Ahogy Kattkat mondta: megrázza a babafát
Mondjuk én míg benn voltam, alig találkoztam nővérrel. Inkább csak a csecsemősökkel.
Én szívesen tologatnék veletek, de mire oda eljutok....Egyre inkább érzem, hogy kellene egy kis csotri nekem is. Itt sok tekintetbe olyan, mintha el lennék zárva a külvilágtól. És nyilván a férjemet is megviseli a meló utáni nagybevásárlás, meghogy minden ügyintézést neki kell csinálni. Mert innen bejutni....Szóval asszem kitöltök egy lottót. A lottózó végül is csak 300 méterre van
Tudjátok, ez a köszönés olyan, hogy én nem is merek mindenkire ráköszönni. Mosolygok a kismamákra, meg a babáikra, de ha olyan fapofák, meg se próbálok köszönni. És nem elfordítom a fejem, csak nem nézek rá, egész egyszerűen azért, mert úgy érzem, hogy hülyét csináltam magamból. Mert egy mosoly, vagy köszönés senkinek, semmibe nem kerülne szerintem. Aztán lehet, hogy aki velem szembejön, az is csak azért nem mosolyog vissza, mert pl. nagyon el van merülve a gondolataiba, vagy mit tudom én. Szóval, akin látom, hogy visszamosolyog, akkor köszönök neki.
Csipet!
Én most ujjfogkefét használok. Valaki írta, hogy jól ráharapott a bébije, de nekem még nem harapott Ádi akkorát. Vagy időben kihúztam az ujjam
Na ahhoz van valami krém is. Én napközbe is használom ezt a kefét, mert a támadónő azt mondta, hogy ha dörzsölöm vele az ínyét, akkor az felpuhítja kicsit. Szokta is hagyni és még nyöszörög is hozzá, szóval biztos jól esik neki.
Vennék mást is, dehát sehova nem jutok most el. Balázsnak volt olyan amibe 3 fajta valami volt. Azért írom, hogy valami, mert csak egy fogkefe volt, a többi meg olyan fogkefe nyelű rágóka szerű (na ezt jól megmondtam
) Dehát az övét nem akarom használni, mert talán még a kutya fogát is mosta vele. Ennek a gyereknek semmi se szent
Tavaly nyáron még a kaját is úgy ették, hogy odatartotta a kutyának, az megnyalta, ő meg ette tovább. Úgyhogy erősítette rendesen az immun rendszerét
Kata35!
Ok, köszönöm, két hónap múlva tölti Balázs a 4-et. Utána megbeszéljük, hogy mikor, hogy.
Kattkat, Ildóca!
Na, hát nem mertem leírni, hogy önzésből nem akarom én se sétáltatni. Most ha feláll rajtam, vagy leteszem, már lábra áll, és rögtön iramodna neki. Nahát rögtön nyomom térdre. Szemét anya vagyok, mi? Szóval még kitartok.
Tudom, hogy nem lesz mindenki diszlekizés, aki nem mászik. De akkor nagyon rám hozták a fászt. Most azért már megnézetném. Már nincs korán, és talán nem lesz késő se.