Sziasztok!
Isten éltessen, Zsófi hercegnő, eljött a Te napod is! Minden elképzelhető szépet és jót Nektek
Zsuzsi, ügyes vagy a munkával Te is! Bölcsi-ügyben van előrelépés?
Köszi a kérdéseket, Bene ujja már sokkal szebb, de azért elég ronda kis sebesülése van. Ráadásul nem nagyon engedi, hogy hozzányúljunk, a ragtapasztól készen van, de a sebhintőrportól is, és nem csak mert fáj neki, már attól kiakad, ha a kezét megfogjuk. Majd szombatn megcsodálhatjátok, bár remélem addigra sokkal szebb lesz! De egyébként olyan ügyes, teljesen kíméli azt a kezét, nem használja, ha nem "muszáj".
Mangora, sajnálom, hogy visszatért máris a nagyi
Nekem a nagymamám volt pont így, halni készült évek óta, és a gyerekei is elfogadták ezt, nem nagyon igyekeztek segíteni, bár kétség kívül, Mama nem is nagyon engedte. Januárban temettük el... nem álltunk közel egymáshoz, gondolom ezért sem rázott meg annyira a halála, na meg gondolatban már mi is eltemettük hamarabb, annyira nem akart élni... olyan szomorú így ez, de abszolút megértelek. Hogy-hogy Ti ápoljátok? Lehet volt már róla szó, bocsi
Dy, Grétádnak jobbulást! Micsoda szülinapi ajándék, szegénykém
Remélem ma már jobb a helyzet!
Judit, édesek a történetek!!! Imádom én is az ilyeneket
Benével sokat szoktunk kukucsosat játszani, imádja, valami kendőt az arca elé emel, majd elhúzza, vagy bebújik a függöny mögé, és előszalad. Tegnapelőtt este ült az ölemben velem szemben, megfogta egymás után a két kezem és az arcom elé emelte, hogy bújjak el
Azt hittem, megzabálom
És mostanában mindig elbújik, ha kakil
Móni, nekem sincs betegségparám, szóval gyertek csak nyugodtan!
A náthások is simán
Reni, de jó, hogy nektek jól jött, mert nekünk meg pont nem jó ez az óraátállítás, Bene azóta pontban 6:20-kor kel, és éjszaka is zizisebb (pedig már kezdett alakulni...), pedig előtte volt, hogy 8-ig is aludt.
Édes a kis Bibi, és Blani milyen ügyes, hogy figyel rá! Tényleg nagy segítség! Hiába, testvérrel szép az élet
Kata, remélem elkerül Titeket a betegség!
Ne haragudjatok, ha vmire nem reagáltam, de most mennem kell..
Élvezzétek ezt a tavaszi időt, igazi ajándék ez most
Puszi,
Ági