[quote="beubaba"]K írta:beubabaöszi Csipet, de eddig rendben, átfogalmazom, mire gondoltam: úgy értem ezeken belül nem látom a különbséget mondjuk egy beco vagy egy manduca akár babbinka között. És ugyanígy a meitaioknál (mi a különbség egy gremese és egy hajtka vagy bármelyik másik között?)
Tudom, van több hely, ahol ki lehet ezeket próbálni, de 2 gyerekkel nem tudok bkv-zni, itt a világ végén pedig semmi nincs.
Az a baj, hogy valóban nem ránézésre van különbség az egyes hordozók között, hanem használat közben derül ki, hogy kinek melyik fekszik a legjobban.
A Beconak hülye helyen van 2 csatja, ami az én karomat nyomja kicsit. A Beconak továbbá rövidebb a hátlapja, mint mondjuk a Babbinkának. Jobban kilóg belőle a gyerek.
A Beco csatjai gördülékenyebben működnek, mint a Babbinkáé, de összességében a Babbinka áll eddig a szívemhez a legközelebb.
MT-oknál lehet különbség az anyagban, vagy abban, hogy milyen szögben illeszkedik a hátrészhez a pánt.
Mert másmilyen a kényelmes egy sikló vállúnak és más egy vízilabdásnak.
Mikor próbálgattam a hordozóházban, volt egy csaj, aki nem lehetett több 45 kilónál.
Szinte mindegyik hordozó nagy volt rá a csatosok közül.
Nem tudta eléggé meghúzni a derekán.
Az is megfontolandó, hogy érdemes-e egyáltalán télen ezzel foglalkozni, mert ha beöltözteted Michelin babává a gyerkőcöt, hogy ne fázzon a hátadon, + Te is magadra öltöd a téli kabátot, nagy valószínűséggel nem fog átérni titeket a pánt, nem tudod bekapcsolni.
Nekem Gremese MT-om van, de kabátban nem tudom megkötni, mert rövid a szára.
Amíg Domó kicsi volt, tök jó volt, de annak meg olyan magas a hátlapja, hogy nem lát ki, amit erősen nehezményez.
Míg kicsi volt, úgy i aludt benne, de már nézelődne.
Persze ezen még lehet segíteni, hogy a derekadon csavarsz egyet az anyagon, megrövidítve a hátrészt.
Ismerős csaj 100 kiló körül van, Ő Liliputis mt-t vett és meghosszabbították neki felár nélkül a pántját, hogy átérje őket.
Ti hol is laktok?
A Klinikáknál van ez a hely, ahol lehet kölcsönözni.
10ezret kell letétben hagyni 1-1 hordozó után, amit visszakapsz., ha visszavitted a hordozót (persze sérülésmentesen).
Csak csütörtökön vannak ott, szóval csüt-től-csüt-ig lehet nálad.
Nem tudod megoldani, hogy addig vigyázzon a gyerekekre valaki?
Kendőből is rengeteg féle van ott.
A Nandu jó, de vannak sokkal jobbak is.(horror áron)
És megmutatják hogy kell szakszerűen felkötni.
Nem tudom még mit akartam.
Ennyit a korán fekvésemről.
Már hőemelkedésem is van. Az előbb rázott a hideg, most meg melegem van.
Csak Domó el ne kapja ááááááááÁÁÁÁÁÁÁááááááááá.......
Bocs, hogy másra nem reagálok most!