Új privát üzeneted érkezett!

Új felhasználó:1-
Kezdő felhasználó: 51-
Felhasználó:101-
Középhaladó felhasználó:301-
Haladó felhasználó: passz, 600 környékén
Régi felhasználó:1001-
Kövület:passzKép

Andi,
azért bunkósbot gondolom nincs a kezében?Kép

Hajni
nalika

Lujzika!

Az oltásnak nem volt semmilyen mellékhatása egyik gyereknél sem. Nem tudom, hogy tudod kivinni, mert hűtőben kell tartani. A Magyarország-Németország távolságot nem hiszem, hogy túl élné. Itt is fizetni kell érte, nem is keveset (ha jól emlékszem 2500 Ft/db körül), úgyhogy szterintem érdeklődj ott is utána, mert lehet, hogy ennyiért ott is beszerezhető.

Zita
pzita

HAjni!

Erre gondoltál? Csak egy kicsit én is megszőrösödtem, Majd megyek epilálni. Kép

Kép

Kövület: majd szólok, ha elérem. Hiába a nagy nyaralás nagyon visszavetett! Kép

Pusz: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Andi,
vmi ilyesmireKép De ez sem rossz:Kép
Epilálás: ha majd Tomci kicsit nem lesz itthon apával végre elvégeztetem a gyantázástKép

Hajni
nalika

Sziasztok!

Köszi a drukkot! Túl vagyunk rajta! Szegénykém most sírt eddig a legjobban, de azért annyira nem volt vészes, mire a kocsi felé mentünk, már mosolygott nagyokat. Olyan büszke vagyok rá! KépKép
Aztán a kocsiban elaludt, és még most is alszik.
Remélem, most se fog belázasodni, és akkor egy darabig fellélegezhetünk Kép!

Kika!
Így jár, aki lazít! Kép Én már felhasználó vagyok!
Mi újság a képekkel?

Hajni!
De szépek vagytok!

Amatőr!
Pilótakeksz Kép Jó ízlése van a gyerkőcnek!

Mucska!
Én nem adtam elő repertoárt! Kép Apa kép Kép

Zita!
Köszi az infot! Az eddigi oltásokat is otthonról hoztuk. A párom kocsival jött, és hűtőtáskában hozta ki őket. Itt nem kötelező egyik oltás sem (ezért mindegyik fizetős), meg másképp is oltanak, ezért úgy gondoltuk, hogy inkább követjük az otthoni trendet. Nem hiszem, hogy itt olcsóbb lenne, csak abból kiindulva, hogy csak azért, hogy a hozott oltást beadják, több, mint 30 Euro-t (kb. 7500 Ft) kell fizetni Kép
Szép?

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Halihó!

Jelentem mi is túlvagyunk a szurin. Most apa fogta a lábikóját, aztán gyorsan felvettem, kapott sok-sok puszikát és abba is hagyta a sírást, fél percet ha sírt!

RitaKép
Én is gondolkoztam nagyon az agyhártyagyuszi elleni oltáson, most meg is kérdeztem a dokit, hogy mi a véleménye, azt mondta csak ajánlani tudja. Mellékhatása nincs (se duzzanat, se láz). Fel is írta nehogy elfelejtse. Mi úgy fogjuk kapni, hogy a következőnél (4 hónaposnál) egyet, aztán az 5 hónaposnál nem, mert ott kettőt kap, aztán 6 és 7 hónaposan is egyet.
Remélem nem fog megharagudni a lánykám érte, hogy ennyi szúrásnak teszem ki.
De hülye fejjel azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ez lóvéba kerül-e vagy sem. Tud valaki valamit erről???

MucskaKép
Nekem is égeti a lóvé a zsebemet, már rágtam apa fülét, hogy holnap menjünk vásárolni, beruházok magamnak egy-két rongyra, mert rámtört a "nincs mit felvennem" szindróma!KépKépKép

Ja, áruljátok már el, ki küldte rám a fosimanót????????KépKép (vagy lehet, hogy ennyire izgultam a leányzó helyett, hogy mi lesz az oltásnál).

NalikaKép
OkmányirodaKép TE mázlista!!!!!!!!!

Nálunk volt olyan ismerős aki azt mondta a Rékára, hogy tiszta anyósom, szerencsétlen meg is bánta rögtön, mert helyesbített arra, hogy vagyis inkább tiszta apja (szépen néztem az illetőreKép) Azt szerencsétlen nem tudhatta, hogy mennyire "szeretem" az anyósomat!

Mucska
Nálunk most sztrájk van nem akarja enni a bébipapit, volt nálatok is ilyen időszak??? (erőltetni nem akarom, nem is szabad).

Melinda
Bnm

Szia Kriszta!

Tudtam, hogy nincs baj,mert nyitva volt az ablak.
Büszke is lehetsz! Reméljük, hogy most semlesz gond.

Hajni!

A tied sem rossz! Kép

Na megyek, zargatom apát a kádba, hátha lesz ma még kép.

Kika!

Mi a helyzet a képpel?

Pusz: Mucska

Andi
Kép
mucska

LujzikaKép

Gondoltam ám rátok!!! Látom Ti is ügyesek voltatok!Kép

puszi
Melinda
Bnm

Melinda!

Ügyik vagytok!

HA nem akar valamit megenni, akkor olyat szoktam még neki adni, amit tuti szeret.(sütőtök). HA az sem kell, akkor tejet kap. De egyszer fordult csak elő ilyen. Nem szabad erőltetni. Nálunk Anna -mint kiderült- amiben paradicsom van azt nem nagyon eszi.

Agyhártyagyuszi szuri: én sem kérdeztem meg, mondta a doki, hogy felírja. Fentebb, mintha Zita 2500 ft-t írt volna.
Én beadatom, eldöntöttem. Ha nem kapja meg és gond lesz, akkor azért verem a fejem a falba.

Nincs mit felvennem: ez nálam is van, de hova is venném fel. MAx egy árúházba ha eljutok Kép Már az is öröm. Bár én vettem pici pénzért Jugóban 3 új farmert, de felsőm az nincs.

FosimanóKép
Nekünk meg többen is küldtek kakamanót kérésre. Köszönjük! Már elég lesz nem kell több.Elég ha egy itt marad. Azzal eddig nagyon meg voltam elégedve.

NA megyek,mert lassan kel a lánykám,hogy fürödhessünk és aztán alvás. De hogy fog így aludni éjszaka!

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Köszike! Apát be a kádba, gyorsan,gyorsan !!! Kép

Melinda!
Neked is köszi, ezek szerint ti is ügyesek voltatok Kép Heidi-Leidit én nem kérdeztem, majd az otthoni dokinéninket kifaggatom, úgyis meg akarjuk neki mutatni Eszterkét!
Nem akarlak elkeseríteni, de a 4. havi oltás is dupla ám!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Lujzika!

Igen??? Hát akkor nem tudom, hogy hova adja a doki bácsi, mert csak két lábunk van!!!
Na majd megoldja valahogy.

MucskaKép
Akkor szerintem nálatok kontárkodik a mi kakimanónk!!! Zavard légyszi haza, mert ma még nem volt nálunk!!!Kép
Eddig mindennel csak kostolgatás szinten voltunk, most pihentetem egy kicsit a dolgot aztán majd újra próbálkozunk, mert hát hiába 3 hónapos, a biológiai kora szerint minusz 3 hét. Bár a kanál az tetszik neki, mert azt folyamatosan lesi.

Melinda
Bnm

Mucska!

Mondom, apát Kép! Ja, és azt nem is írtam, tudod hány kg a leányzó? 9,2 !!! Pedig csak 4x eszik naponta! Hát annyi meg csak kell, nem?

Valaki garázdálkodik a kakimanókkal!!! Ha jól hallom, nálunk is betoppant még 1 ! Mondjuk, én nem bánom, de csak akkor, ha nem fosimanó lesz belőle!!

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Kriszta!

9,2 ? Az szép! A dokimat már el is temetnénk. Tegnap is mondta, hogy félév 6 kg, 1 év 8 kg. Így a törpe Anna túlsúlyos, mert már 6,5 kg!
Én meg jót röhögtem ezen és most hízókúrán van a kiscsaj.

Kakimanó: kettőt én sem bántam, de több ne legyen. Fosi manó meg reggelente nálam jár.

Melinda!

Igen, a 4. és 5. havi az dupla. Nekem azt mondta a doki, hogy csak a 6. hónap után adja be Annának. Az 3*1. Tehát csórikám még háromszor kap majd szurit.
KAkimanót hazaküldtem. Mi az eggyel nagyon jól elvagyunk! Remélem, nem téved el útközben. Ha igen szólj, majd éneklek neki, hátha elmenekül Kép
Pusz, mert lassan fürcsi van. MAjd utána jövök.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Kriszta!

Apa tisztán ,de direkt szőrösen került elő. Kép Igy holnap elő kell vennem paparazzi képességemet! Kép
De ami késik nem múlik. Mert van róla kép, de azt nagyon kéne kicsinyiteni. Mjd azért megnézem, hátha felismerhető lesz.
Pusz. Mucska

Andi
Kép
mucska

Na próbálkoznék a képpel
kika

Nem megy help me!!!!!!
kika

Kika!

HA lekicsinyitetted, akkor a melléklet feltöltése, tallózásnál kiválasztod a gépedről a kicsinyitett képet, majd megnyomod a feltöltést.
Utána megjelenik, hogy feltöltött fájl és megnyomod a bezárást. De a kép nem lehet nagyobb 650*700 pixelnél, mert egyébként nem enged.
Hol akadtál el?
Csak hogy tudjak segíteni.

Andi
Kép
mucska

Ja azt nem mondtam, hogy akkor egy szöveg jelenik meg: pop.... kezdettel és csak a nézetben látod a képet.
Bocs, ha olyat írtam amit tudsz.
Mucska

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Lili mar fel oraja alszik. Kép Vegre van idom irni!

Suncsi: Koszi a hordozos otletet! Imadlak erte! Kép Lilinek nagyon bevallt. Kép Orakat setaltam vele. Hol aludt, hol nekem beszelt es mosolygott, hol nezelodott. Valoszinuleg az is volt az oka az eddigi nyugossegeinek, hogy nem velem szemben ult a babakocsiban, hanem hattal. Igy nem latott engem. Most szemben van velem es lathatoan nagyon elvezi. Eddig nem volt gond vele, de talan most tudatosult az is benne, hogy ki is vagyok en. Igy jobban erzi magat ha lat engem. Kép

Szuri: En is megkerdeztem a dokit. Godon a gyerekek 80%-a be van oltva agyhartyagyulladas ellen, igy en is beoltatom Lilit. Foleg mivel o nagyon sokat van-lesz gyerekek kozott. Nem kotelezo, a szulo donti el. De inkabb beoltatom. Az elsot ket het mulva kapja az ot honapos oltassal egyutt. A masodikat meg 7 honaposan. Es van meg ismetles valamikor kesobb.

Napjaink gyorsan eltelnek. Lili minden szabad percemet lekoti, kiveve amikor alszik. Kép Hihetetlenul fejlodik ez a kicsi lany. Most ugy tunik nem annyira nyugos mint az elmult napokban, bar nem mondanam, hogy nem nyugos, de azert elviselheto. Csak a furdetes elotti 1-2 ora az a legkemenyebb. Ha nem kotom le, vagy nem veszem karba, akkor nagyon nyugos tud lenni. Minden baba ilyen ilyenkor?
Bar meg mindig nem alussza at az ejszakat, de olyan hajnali 3 es 4 korul kel es szopi utan visszaalszik. De szerintem Lili majd csak akkor fogja ataludni az ejszakat, ha szilard etelt fog vacsorazni. Kép

Nagyon sokan eltuntetek. Kép Anira, Swen, Szoszi, Linda, Szilvi, Zita, Suncsi, Jerry, Kisdio, Pano es a tobbiek. Mi van veletek??

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Kika kérésére íme Anna serpa:

Kép
zerko

Tecnikai analfabéta vagyok így Zerko feltesz Anna képét.
Köszi Zerko
pusz
kika

Kika!

Gyonyoru a kis Anna! Gratulalok. Kép

Zsuzsa: Hogy vagytok? Ti most fogtok furdetni?

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Kika,
milyen internetet használsz???
Nagyon szép a kislányodKép

Rita,
ahogy okosodnak úgy van szükségük a társaságra.Kép Magától nem tud tanulni, kell neki a beszéd, a játék stb. Ez most már egyre inkább így leszKép

Pusz,
Hajni
nalika

Rita!

Ha megnyugtat nálunk is azok voltak a legkeméynebb idők ,6-7 ig inkább a férjem elvitte a kutyát sétálni, mert nem bírta hallgatni az amúgy nyugodt lányát. Nálunk az volt a baj, hogy le volt zabálva. De este még úgy hisztizett a kajáért, hogy na. De én könnyen megoldottam, mert Anna cumisüveges, nem cicis. Persze nálatok más is lehet a gond, nem ez. De átérzem, mert csak 3 hete van nyugtunk.
Séta: akkor már nyugodtan mehettek!

Kika!

Nem vagy analfabéta! Először nekünk sem ment!
Ne ad fel, próbálkozz. Van olyan topik ami ezzel foglalkozik!
A lányodon meg látszik, hogy csak is Anna lehet! Kép Hiába, hát a mi druszánk!
Jó látni.

Zsuzsa!

Ez meg milyen munka volt megint? Két mondatot még odabiggyeszthettél volna!Kép

Andi
Kép
mucska

Sziasztok!

Ma mi is viszonylag korán (8 körül) fürcsiztünk, mértem lázat, 37,5 volt popsiban, de biztos, ami biztos, kapott egy kupcsit a popóba az én óriás törpém. Megvacsizott, kicsit bírkózott a macijával, aztán elaludt.
Mire végeztünk, hazaállított apa, és így csak most jutottam a géphez Kép

Mucska!
Akkor holnap ügyeskedjél! Kép Várjuk a képet apáról! Az enyémről van, de nem engedi felrakni, mert boxerben van rajta! Azért kíváncsi lennék, hogy a ti dokitok mit szólna hozzánk Kép ?
Amúgy láttátok a képeket, azóta se sokat változott, szerintetek nagyon dagi?

Kika!
Most láttam, hogy nem sikerült felraknod a képet. Én is bénáztam az elején, de a többiek segítettek. Most viszont már profi vagyok Kép Ha van még képed, és át tudod küldeni e-mailben, nagyon szívesen segítek én is. Kép
Nagyon édes a lánykád ! KépKép Gyönyörű, hatalmas szemei vannak !

Rita!
Örülök, hogy némiképp már nyugodtabbak a napjaitok Kép! Én sajnos nem tudok tanácsot adni az esti nyügire, mert az én lánykám már nagyon régóta áldott jó gyerek, az a néhány nyügi meg igazán belefér. De idővel biztos átalakulnak az ő szokásai is.

Zsuzsa!
Hol vagy??? Hát még a mi 9,2 kg-ra se reagálsz?? Persze nem annyi ám, mert este jól kipakoltunk egy második kakamanó hatására Kép Biztos segített a sütőtök.

Pusz

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Most gyors leszek, mar aludnom kéne.

Hozzatapi kilöve a 6. honapig. "Allergiaveszélyeztett" familia vagyunk, inkabb még egy honapig marad az anyatej, ha ezzel tényleg segitek, hat ezen ne muljon. Tudom milyen sz@r az allergia miatt szenvedni. Szegény Andriskam addig csorgatja majd a nyalatKép

Mucska, azért köszi, hogy irtal tanacsot!

Kika,
Szépséges a kicsi lanyod!

Nalika,
jo ez a Paparazzi képKép

Rita,
örülök, hogy segitettem, mi ma is igy sétaltunk, aludt is. Bar én nem szeretem nagyon a hordozot, olyan görnyedtek benne szegény malackak, de inkabb mint hogy otthon maradjunk vagy hogy orditson egész uton. Meg igy legalabb nyugodtan be tudok vasarolni.
Örülök, hogy Lili jobban van.

Agyhartyagyuszi ellen mi kapunk oltast, benne van a 2., 4. és 6. havi oltaskoktélban. Bar itt nem kötelezö egy oltas sem, ez is benne van az ajanlasban, amit végül a szülök nagy része beadat. (remélem egyféle agyhartyagyuszirol beszélünk).

Zsuzsa,
tényleg nagyon szükszavu voltal.

Mindenkit sokszor puszilok
most megyek csicsikalni
Süncsi
süncsi

Andi: igazságtalan vagy velem.Kép
Amúgy Kikával telefonon egyeztettünk (tudod, mi régi cimbik vagyunk Kép ), és így volt egyszerűbb és gyorsabb!
Hidd el, éppen elég elég bajom van. Edina most került be az ágyába, én alig állok, és még a Fradi sem vezet!
Amúgy komoly baja nincs a csajoknak, csak némi lapos nátha, de az stagnál Kép
Ja, és ma almás sárgabarack volt Edina menüje.
ZSófi meg evett 2 evőkanál zöldséglevest, egy falat krumplit és egy falat virslit a paprikás krumpliból.

Visszaolvasni most nem fogok már, így önző is voltam...

Jó éjt!

ZSuzsa
zerko

Lujzika: csak azért nem reagáltam, mert nem olvastam! Amúgy szóhoz sem jutok!
zerko

Szép reggelt mindenkinek!

Kriszta!

Nincs annak a gyereknek semmi baja!
Az én dokim fóbiás egy kicsit. Amiért meg volt elégedve, ezért én is inkább hizókúrára fogtam a kiscsajt. Majd amikor már mászik meg jár, akkor lejjebb ad a kilókból. Meg azért arról 11 cm "apró" különbségről se feledkezz meg, ami születésükkor köztük volt. Anna 48 cmvel született. És a kezdő kilótok sem volt kicsi. Így ahhoz képest szerintem tök jó. ezzel ne is foglalkozz.

Süncsi!

Ne szomorítson el, ,hogy nem adhatsz neki mást. NEm vagy semmiről lemaradva. Az egészsége az első! Pusz Nektek!

Zsuzsa!

Nem akartam igazságtalan lenni veled! Kép CSak nem tudtuk, hogy mi van veletek! Most már legalább tudjuk. Jobbulást a csajoknak!!!!!!

Amatőr!

Apa már reggel is gépezik?

Tegnap az a klinika volt a tvben, ahol mi szültünk Mariannal. Furi volt nézni. Hú mikor meg eszembe jutott, hogy hányszor kaptam a szülészeten infúziót, hát még most sem töltött el jó érzéssel.
Na megyek, ma csavargyári leszek!

Ja, kiküldte rám este a fosimanót? Nekem csak reggel kell! Kép

Anikó!

Bencének boldog hó fordulót!

Andi
Kép
mucska

Mucska!

Hogy Te milyen kedves vagy!Kép
Tudod,én mindig hátulról kezdek el olvasni,aztán jutok,ameddig jutok.Már jól indult a reggelem!Kép
Te mindenkit így fejben tartasz?

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Mucska a helyemre pályázik Kép Be kell vallanom, hogy 1/2 7-ig aludtam.
Most teljesen le vagyok fáradva, nem tudom mi bajom, de most valahogy semmi nem megy úgy ahogy szokott. Apát csak néha látom este, és egész nap egyedül Mazsival, egyedül fürdetés, lefektetés, stb. kicsit fárasztó.
Ráadásként tegnap este betettem a gyerekruhákat a mosógépbe, de belekerült egy szép piros is. Minden rózsaszínű lett Kép Egyszerűen sírva fakadtam mikor meláttam a művem. De hála a Domestosnak, minden kijött, szóval csak újra kell mosni. Az anyósomat kérdeztem, hogy most mi a fenét csináljak, ő meg vígasztalt, hogy hagyjam a fenébe, kedden jön és felvásároljuk az összes babaruhát Mazsinak. Hát igen, nem véletlenül szeretem Kép
De azért nagyon-nagyon örülök, hogy sikerült őket megmenteni.

Mucska ez mit jelent, ez a "le volt zabálva"? Nálunk is 6-7-ig tart a sírás rívás, ált. hordozókendős sétával orvoslom, de lehet hogy egyszerűbb lenne, ha nem lenne már hülyére etetve? Vagy rosszul értettem?

Kriszta remélem megúsztátok ennyivel az oltást!

ui: utálom a frontot, ilyenkor minden gyerek "benyűgösödik" ????
Amatőr

Szép jó reggelt!

Az én kicsikém már 3/4 6-kor kukorékolt! Kapott egy kis teácskát, meg anyai-apai ölelgetést, aztán szépen visszaalukált. Éjjel egy párszor fent voltam, megsimizgettem a buksiját, de hála az égnek, láznak nyoma sincs! Kép Kép

Mucska!
Köszi a vígaszt, mondjuk szerintem sincs semmi baja, de azért remélem, ez az ütemű hízás le fog állni nála, mert egy-két hónap és utolér Kép

Süncsi!
Allergia Kép Hátha Andriska megússza!!

Zsuzsa! Ugye, nem semmi? Kép Jobbulást a csajsziknak! Zsófi manökennek készül? Kép

Amatőr!
Mi ez a lazítás? Kép A jövő hét nálunk is gázos lesz, a Mádl papa után jön a külügyminiszter is, így esténként (na meg egész nap) mi is kettesben leszünk, és az én kicsikémből ilyenkor előtör az apahiány Kép
Rózsaszínű ruhák: új dizájn Kép Jó fej anyósod van Kép

Na megyek, mert mára hagymapucolást vállaltam be apának Kép

Szép napot mindenkinek!

Kriszta

Kép
lujzika

Jó reggelt lányok!

Elegem van a pasikból!!!!!!!!!!!!!!
Nem elég, hogy este apa miatt nem jutok ide, most még Dávid is a neten lóg. Nem volt szivem elzavarni, mert neki otthon nincs, gépe az van, játtszani tud, de internethez csak nálunk jut. Ma meg jön az öcsém isKép Úgyhogy ha eltünök, akkor győzött a túlerő!

Lujzika!
OltásKép Szerintem nem kell foglalkozni a sok okos dokival meg védőnővel, ameddig a gyerek egészséges! Mi egyformák vagyunk? Miért várják el egy babától, hogy gyári középértékeket produkáljon? A felnőttek között is van 150 centis 40 kilós egészséges, meg 180 centis 80 kilós is. Az lenne a furcsa, ha mindenki egyforma lenne! Mi is megkapjuk mindig, hogy sokat hízik a gyerek(6,5 kg, 13-án lesz 4 hónapos, 3 kg-mal született a 36. héten), de nem érdekel! Nekem erről mindig a nácizmus jut eszembe jó, hogy a hajszínbe még nem kötnek bele!Na mára kidühöngtem magam...
Mennyi az a hagyma???

Amatőr!
RuhákKép Anyósod jó fej lehetKép

Zsuzsa!
NáthátokKép Gyógyulást!Kép

Süncsi!
AllergiaKép Andriska hátha megússzaKép

Kika!
Anna baba gyönyörűKép

Nalika!
KépKépKépKép OkmányirodaKép

Rita!
SétátokKép Látod, egyszer elmúlnak a nyűgös napok!

Melinda!
SzuriKép "nincs mit felvennem", de gondolom tele a szekrény ruhávalKép Magamból kiindulvaKép AnyósKép Látom, szereted!

Mucska!
Mi ez a kép apáról? Szerintem lemaradtam valamiről.

Lányok, dohányzott közületek valaki? Nekem mostanában egyre többször eszembe jutKép Meg tudom állni, annyira azért nem, de eddig meg sem fordult a fejemben, most pedig néha megkívánomKép A gyerek az első, tehát amíg szopizik, ki van zárva, csak azt nem tudom utána mi lesz? Nagyon nem szeretnék visszaszokni.

Pusz

Bea
Vendég

Sziasztok!

Minenki alszik?
Mucska hol csatangolsz? Kép

Az én kedvenc gyerekem még alszik, én meg tiszta depi vagyok már megint Kép Úgy utálok itthon lenni, hogy az már ciki Kép

Bea: én dohányoztam, és nekem is hiányzik. Ráadásul apa is nagy bagós, állandóan nézni ahogy cigizik és nem gyújtani rá, nem könnyű. De mivel én már a második gyereken agyalgok, mindig meggyőzőm magam, hogy arra a pár hónapra már minek szokjak vissza Kép
Kitartás!
Amatőr

Amatőr!
Köszi! Csak rohadt nehéz! Apa előtt meg kimondottan ég a képem, mert ő a kedvemért szokott le, egyik napról a másikra letette a két doboz cigijét, hogy nekem könnyebb legyen. Nekem kicsit hosszadalmasabb volt, de tavaly augusztus óta bagómentes vagyok. Áprilistól augusztusig viszont napi 2-3 doboz volt az átlagom(nyugtató helyett), a pszichológus csaj kínált meg még a kórházban amikor Liza meghalt. Így utólag azt nem kellett volna, de akkor ez volt a legkissebb problémám. Hát remélem meg tudom állni!
Dehogy ciki, szerintem mindenkit megvisel a bezártság. Egy séta nem segít?

Pusz

Bea
Vendég

Napi 2-3 doboz? Hú, az nem semmi! Minden elismerésem, hogy abbahagytad egyébként. Én azt hittem hogy én a napi fél, max. 1 dobozommal kemény bagós voltam Kép
A párod nagyon jó fej, hogy érted/miattad letette. Az enyém nem Kép Mondjuk nem haragszom érte, csak néha tényleg kinézem a szájából Kép

A séta segítene, de Mazsi mostanában nem nagyon kedveli. Azt hiszem én is bevetem a Süncsi féle hordozós ötletet, hátha úgy javul a helyzet. Mert így csak akkor bírja, ha már fáradt, és pár perc alatt elalszik. De néha akkor is jó lenne kimenni, amikor épp egész nap nem alszik. A hordozókendőbe szoktam olyankor kivinni, de megmondom őszintén, hogy attól meg fél óra után leszakad a hátam. Kép
Az a sz@r, hogy rám egyátlalán nem volt jellemző a depi, de az egyedüllét meg a bezártság valahogy kihozta. Kép
Tegnap este mondtam is apának, hogy de jó, ma még eyedül vagyunk, de hétvégén ő is itthon lesz. Erre mondta, hogy ha-ha, szombaton búcsúztatják az egyik kollégáját, vasárnap meg meg munkájuk lesz. Kép Tudom én hogy értünk dolgozik folyton, de akkor is kiakaszt néha.

Na, megpróbálom összeszedni magam valahogy, mert ha én hülye vagyok akkor Mazsi is hülye is lesz Kép
Amatőr

Sziasztok!

Bea!
Hú, de paprikásan kezdted a napot! Kép Jó kis férfiuralom van nálatok! De legalább zajlik az élet! Kép
Súly: a dokinéni egy szót se szólt, önszorgalomból mértük meg a kiscsajt, mert kíváncsi voltam, hány kg! Heidi-Leidi abszolút nem foglalkozik semmi ilyesmivel. Oltás előtt megnézi a baba torkát, fülét, meghallgatja sztetoszkóppal, megállapítja, hogy egészséges, beadja az oltást, kiállítja a számlát és végeztünk! Inkább engem izgat egy kicsit Pisimókuskám súlya, de igazából míg nem látom, hogy hájas, meg nem mozog rendesen, addig nem idegesítem magam!
A hagyma nem volt sok (kb. 5kg), csak közben felébredt a lánykám is. Ja, meg a hagyma végén láttam, hogy apa becsempészett még 10 fej fokhagymát is, hogy ne unatkozzak Kép
Dohányzás: én pont tegnap írtam Mucskának, hogy sajna visszaszoktam kb. 2 hónapja. Nálunk már újabb baba úgyse lesz, fogigátlót sem kell szednem, na meg az én párom is dohányzik. Elég nehéz volt eddig is kibírni. Amúgy anno 4 éve, mikor Fannika meghalt, jó ideig én is cigin, meg kávén éltem, úgyhogy meg tudlak érteni. Aztán mikor belekezdtünk a lombikokba, nagyon leredukáltam, és tavaly aug. óta teljesen leraktam. A párom annyiban rendes volt, hogy míg pocakos voltam, igyekezett előttem nem rágyújtani.
Persze a lakás szigorúan dohánymentes övezet, még jó, hogy van erkélyünk.

Amatőr!
Elhiszem, hogy sz@r dolog a bezártság. Látod, nekünk semmi sem jó. Túl jók a gyerkőceink? Kép
Bezzeg, ha egész nap üvöltene szegény, milyen gyorsan menne az idő! Na de inkább ilyen legyen!!
Különben a pasik nem tudják ám átérezni az otthoni helyzetet, sőt a párom néha irigykedik is, hogy milyen jó nekem, egész nap itthon lehetek! Hát megnézném őt csak 1-2 napig itthon Kép
De én már nagyjából megbarátkoztam a helyzetemmel és igyekszem kihasználni a babázás minden pillanatát!
Depi ellen meg jó a Babanet! Nem?

Puszka

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok,
egy kicsit bekukkantok hozzátok, Dorkám most alszik.

Visszaolvastam nagyjából.

Bea,
szerintem hagyd azt a cigit meg másnakKép
Ha eddig kibírtad, ne vesszen már kárba az a sok erőfeszítés, amit a leszokásért tettél korábban. Ha elszívod az első cigit, nem lesz megállás.
Gondolj csak arra, hogy az életedet rövidíted meg a dohányzással, vagy legalábbis erős minőségromlást érsz el vele. Ráadásul iszonyatos pénz is manapság a cigi. Biztosan kiszámoltad már, mennyi egy hónapra...
ÉN úgy gondolom, a szervezetünknek sokkal kevesebbet ártunk, ha egy gondosan kiválasztott gyógyszerrel kiváltjuk a cigarettát. A mai gyógyszerek már igenis biztonságosak, ehhez egy jó orvos kell. Ugyanis azt tartom, ha valaki dohányzik, és nem csak napi 5-6 szálat szív el, annak szüksége van "komoly" feszültségoldásra, erre pedig ma egy jó pszichiáter igen jó tablettákat tud adni. Nem szabad a régi Seduxen-típusú bogyókra gondolni, ezek már teljesen mások.
Pszichiáter: sokan azt mondják erre, nem vagyok én hülye, nincs nekem szükségem ilyen orvosra. Pedig a napi 1-2-3 doboz cigaretta problémákat próbál megoldani...
Azt meg nehezen tudom elképzelni, ahol apa-anya igazi dohányos, hogy a gyerkőc soha nem fog kapni a füstből...Figyelnek az első hónapokban, esetleg években, de aztán kicsit lazítanak a gyeplőn.(bár biztosan van olyan család, ahol ezt megvalósítják, csak én nehezen hiszem elKép) (ráadásul a gyerek is nagyobb valószínűséggel fog próbálkozni kora-kamaszkorban, szerintem)

Visszaolvastam kétszer is, mit írtam fentebb, kicsit hezitáltam, elküldjem-e, de azzal, hogy feltetted ide a kérdést, véleményeket akartál hallani, ugye? Nem akarok okostojás lenni. Csak véleményt mondtam. Írjátok meg, ha nagyon extrémen gondolom a dolgot.
És igen, ha gyógyszer kell, az is pénzbe kerül, akár a cigaretta. De én inkább azt tartom jobb megoldásnak, ha már más nem segít.

Mucska,
Dorkám kicsit lebetegedett keddre, nagyon erős köhögéssel kezdte, és taknya-nyála fulladásig egybenKép De a mai éjt már átaludta. Sinecod-cseppet kellett neki adnom, mert se aludni, se tejcsit gyomorban megtartani nem tudott a rohamoktól.
Anna fotói gyönyörűekKép

Orsi hívott szerdán, csütörtökön elutaztak Nyíregyházára. Jövő héten lesz, úgy emlékszem.

Ildikó is hívottKép, jó nagyot dumáltunk.
Jól vannak, Laura szedi a gyógyszereket a köhögésére, Lukács barát gyönyörűen fejlődik, anyatejet kap szinte csak, már óriási baba. Viszont nagyon-nagyon gyakran kívánkozik anya melléreKép
Soraya viszont nagyon nincs jólKépKépKép, a szemével van gond, de el fog múlni!!! Ti hallottatok már olyan szembetegségről, amikor a pupilla 8szögletű lesz?! Szorítsunk neki...Martin viszont jól van, és Ildikó szerint (isKép) gyönyörű.

Jerry,
kérdezted régebben a hordozót. Szerintem nagyon függ a modelltől. A miénk olyan nagyon régi, és hihetetlenül olcsó darab, még Dani kapta nagynénitőlKép De nincs benne egyáltalán görnyedve a baba, mint (szerintem) a legtöbb mai szép darabban. A kocsiba pedig be tudom úgy tenni, hogy szinte teljesen a hátán fekszik Dorka, és a lábai egy kicsit magasabban vannak így, mintha alá lenne polcolvaKép Amit itthon használunk (modern darabKép), az viszont olyan kakiltatós fajta, abban rögtön sikerül a trotyi, mert olyan görnyedős-fajta...
Na, ez kimerítő válasz-vélemény voltKép

Melinda,
Dorkánál azért nem tipikus ám az a bizonyos elalvási szokás, csak előfordul...Néha naponta, néha csak hetente 1-2 alk. A tipikus inkább a karban való séta. Ha pl. beszélek telefonon, és ő a karomban van, tutti elalszikKép

Zsuzsa,
te is konstruálni kezdtél?Kép Én még kislány maradtamKép Daninál is 8 hónapig sikerültKép

Rita,
az én orvosom pl. azt mondta, ne oltassam 1 évesnél hamarabb. Pedig Dani ovis közegbe jár, és bármit hazahozhatKép Most szöget ütött a dolog a fejembe.
Nyügis napokKép Kíváncsi leszek, ha kibújik az első fogacska, lesz-e megnyugvás.
Továbbra is kedvenceim közé tartozik Lilid. Szeretem nézni a talis képekenKép

Chello,
coraKép végülis hol utazott a kisasszony, hátul?
Jó volt kimozdulni vele, ugye?Kép
súlygyarapodással most elégedett vagy? és a doki?Kép

Nanda,
jött tőled egy vírusos levél a régi freemail-es címedrőlKép De úgy tudom, másnak is előfordult ilyesmi (nem tőled), és ott sem akart a feladó levelet küldeni, a rendszer magától dolgozott...Kép
Jól vagytok? Mayával most mi a helyzet?

Most elköszönök,
sziasztok

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Anitabori Kép

Bár hozzám nem szóltál, de a Beának küldött üzid azt hiszem, nekem is szólt!
Így engedd meg, hogy válaszoljak rá. Mi meg tudjuk valósítani, hogy a gyerkőcünk ne kapjunk a füstünkből, és ezen a későbbiekben se fogunk változtatni, mert nem AKARUNK!

Volt nekem is olyan helyzetem az életben, amikor gyógyszereket javasoltak, de én ebbe nem akartam belemenni, mert azokról legalább olyan nehéz leszokni, mint a dohányzásról, ha nem nehezebb.
És a gyógyszerek meg a pszichiáter legalább olyan sokba kerülnek! De szerintem mindenki döntse el maga, hogy melyikre költ inkább.

Én eddig se bagóztam olyan orra alá, aki nem volt dohányos, sőt még olyan helyen sem gyújtottam rá, ahol gyerek volt, és a szülők is dohányoztak. Mert meg tudom állni! Ahogy azt is meg tudtam állni, hogy mikor a gyerkőcre készültünk, meg mikor pocakos voltam, akkor se dohányoztam. Nálunk még az autó is dohánymentes övezet, már akkor is az volt, amikor még nem volt gyerkőcünk, hát még most!!

Szerintem ez nagyrészt intelligencia kérdése !

Én nem akarom ezzel a dohányosokat védeni, de addig, amíg ezzel csak a saját egészségemet rongálom, ez az én dolgom!

Amúgy én nem kértem véleményt, csak egyszerűen megírtam, hogy visszaszoktam, és ezzel nem akartam senkit arra buzdítani, hogy kövesse a példám. Ez tényleg mindenkinek a saját döntése.

Hát ennyi. Ezzel el is dugultam.

Puszi

Kriszta

Kép
lujzika

Bocs, még annyi lemaradt! Egyszer kaptam egy olyan "pillekönnyű" gyógyszert, amitől 2 nap teljesen kimaradt az életemből, ami akkor nem is volt baj, de többet nem szeretném kipróbálni.

Tudom, hogy ebből még vita lesz itt a topikban, de azt hiszem, hogy én abból inkább kimaradok.

Puszi mindenkinek

Kriszta

Kép
lujzika

Hú, úgy látom dohányzás fórumosodunk. (de jó szó Kép)
Szerintem is meg lehet oldani hogy a gyerek ne kapjon füstöt, ez tényleg inteligencia kérdése. Pl. a férjem itthon csak az erkélyen dohányzik, és utánna kézmosás, fogmosás mielőtt a gyerekhez nyúl, és tényleg csak ritkán gyújt rá. Szóval meg lehet ezt így is oldani. Én még neki is azt mondtam, hogy ő tudja, neki kell leszokni v. nem leszokni, nekem nincs jogom ezt előírni neki, vagy e miatt bántani.

Egyébként én eléggé elcsodálkoztam a kórházba, hogy mennyi kismama dohányzik. És még csak nem is láttam rajtuk, hogy bánnák Kép Annyi volt a felelet, hogy nem tudnak leszokni és kész Kép Hát ilyenkor szerintem is jobb megoldás lenne a pszichomókus... Kép

Egyébként én szedtem homeo-bogyót a leszokáshoz, de szerintem nekem többet segített, hogy gyereket akartunk Kép
Ha jól emlékszem, Nicobrevin, vagy valami ilyesmi neve volt, és nikotinmentes, gyógynövényes kütyü.
Erről ennyit.

Mazsikám egyedül játszik és tudomást sem vesz rólam. Lehet, hogy un? Kép
És jókat veszekszik, mert a baby gym ugyan nagyon jó találmány, csak hát nem tudja róla lecimbálni a kütyüket és ez szemmel láthatóan idegesíti Kép Méregzsáki Kép
Én ma olyan, de olyan lusta vagyok! Kép

Lustaság ellen nincs homeo-bogyó? Vagy valami taktika? Kép
Amatőr

Még egy kérdésem lenne. Lehet egy három hónapos gyereknek intenzívebb növekedési szakasza? Mert mi ma 3 óránként eszünk és ilyen már nagyon régen volt....
Amatőr

Sziasztok!

Hú, nem akartam vitát indítani!

Bori!
Tökéletesen igazad van! Igen, véleményeket akartam hallani, ezért köszönöm, hogy leírtad. A napi 2-3 doboz, problémamegoldás volt, jobbnak láttam mint a gyógyszereket, bár ezt csak egy dohányos tudja megérteni. Most nincs semmi olyan probléma az életemben, amit dohányzással vagy gyógyszerekkel kellene orvosolni, egész egyszerűen a mozdulat hiányzik, a nosztalgia. A nikotinhiány az kegyetlen érzés, de azon már rég túlvagyok. Most egy kis megerősítésre vágyom(olyanra, amit tőled kaptam), hogy igen, hülye vagyok és nem is kell ez nekem!
A gyerekekkel kapcsolatban pedig tényleg intelligencia kérdése az egész, én is láttam a kórházban bagózó kismamákat, legszivesebben jól szájbavágtam volna mindet! Nekem ne mondja senki, hogy nem tud leszokni, mert nem hiszem el, nekem kihalt a fél családom 3 nap alatt, azt hiszem ez probléma a javából, akkor szükségem volt rá, de abban a pillanatban amikor szóbakerült egy újabb terhesség le tudtam tenni. Megvolt a motiváció, és akinek a saját gyereke nem az, arról inkább nem mondom el a véleményem... KösziKép
Dorkának jobbulástKép

Pusz

Bea
Vendég

Bea,
jó volt olvasni, ahogyan reagáltál a levelemreKép
Tarts ki, és ne gyútjsd meg az első szálat - menni fog. Erős vagy, ezt már bebizonyítottad magadnak is. Amit a párod tett a leszokásért, az meg különösen tetszikKép
És annak meg nagyon-nagyon örülök, hogy most JÓL VAGY. Tudom, hogy miért volt szükséged arra a rengeteg cigire akkoriban, és fáj a szívem, hogy azt át kellett élned.
Sok sikert kívánok neked a cigi-dologban is, és minden másban is.

Én csak egy hetet voltam bent a kórházban a terhességem elején, egy 4 ágyas szobában, ugye csupa "problémás" terhes anyukával, hiszen azért voltunk bent...MINDENKI dohányzott, és nem napi egy-két szálat.
Nem vívtam ki a szimpátiájukat, amikor -szerintem diplomatikusan - elmondtam a véleményemetKép

Lujzika,
reakcióm a hózzászólásodra: SZERINTEM le lehet szokni a gyógyszerről, én már csináltam, egészen másképp zajlik egy leszokás a gyógyszerről mint a cigiről, ott nagyon szigorú szabályai vannak az adag-csökkentésnek, viszont azt hallottam (ezt nem tapasztaltam meg), hogy a cigiről csak úgy lehet, hogy rögtön az egészet el kell dobni, nem lehet átmenetet csinálni. Apukám napi 2 dobozról szokott le, mert a lábai bánták volna pár éven belül.
Az a "pille" bogyó valami nagyon extra lehetett, azért nem az a tipikus, hidd el. Sajna, ebben van tapasztalatom.
Igen, tudom, hogy az orvos és a gyógyszer is pénz, ezt írtam is.

Hajni,
a kérdésedre: én úgy tudom, van is ilyenkor "előírva" növekedési fázisKép Bár nálunk sosem aszerint voltak ilyenek, mindig volt 1-2 hét eltolás.

hali mindenkinek
Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Ma megkaptuk a 3 hós oltást. Nagyon sírt szegénykém én is majdnem Vele. Életem párja szerint olyan fehér voltam, hogy azt hitte én ájulok el, tisztára olyan volt mintha nekem adzák volna az oltást, pontosítok, inkább bevállaltam volna én. Tudom, hogy kell neki és azt is, hogy miért és én alapból soha nem is utasítanám el az oltásokat, de nagyon hülye érzés volt látni, hogy "bántják" a lányomat. na de mit magyarázom itt, úgyis értitek miről beszélek....

Most alszik minta bunda, borogattam és még az oltás után rögtön kapott egy kúpot a többita majd a kv. etetésnél meglátjuk.

Amatőr,

Anna 3 hónapos tápszeres baba és három óránként eszik olyan 120-150 ml-es mennyiségeket, így én nem vagyok jó összehasonlítási alap, ez alól az éjszaka kivétel mert akkor kibírja a 5-6 órát is és olyan 2-4 között kell a hamiért.

Zerko: jobb kedved van már??

Lujzi,
Eszter hogy van oltás után?

cigi téma: én nem tudok hozzászólni mert nem dohányoztam a terhesség előtt sem, így a visszaszokás sem kérdéses.

Kika
kika

Anitabori!

Már bánom, hogy nagyon sarkosan fogalmaztam, nem is téged akartalak bántani vele. Az bántott, hogy általánosságban fogalmaztál minden dohányos szülőről. Azért is írtam, hogy nem minden dohányos ilyen!
Mint dohányos, TUDOM, hogy lehet némi átmenet a dohányzásban. Ezt úgy értsd, hogy alapból jó egy dobozzal fogyott naponta, aztán egy jó ideig a fele, és ezután tettem le teljesen. Ezt viszont én próbáltam ki. Elhiheted, nekem is jó okom volt a dohányzásra, sajnos hasonló, mint Beának.

Arra, meg hogy visszaszoktam, egyáltalán nem vagyok büszke, de ez van. Emiatt nem fogok mentegetőzni. De mindent megteszünk annak érdekében, hogy ebből a lányunknak ne jusson semmi.

Kika!

Örülök, hogy túl vagytok az oltáson Kép. Ismerem az érzést Kép Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!
Eszterkém szerencsére jól vészelte (kop-kop-kop), nem lázasodott be azóta se.

Puszi mindenkinek

Kriszta

Kép
lujzika

Sziasztok!

Mi jól vagyunk viszonylag, én kevésbé. A depi jeleit vélem felfedezni. Kép

Most elhatároztam, visszaolvasok. Horror a mennyiség...

Agyhártyás szuri: nálunk is inkább 1 év felett javasolta a doki, persze ha akarom. ZSófi anno nem kapott!

Jerry, Kika, NAlika: gratula a babáknak a 3 hónaphoz! És szerencsés szurikat!

Jerry: megvolt a saláta? Szerintem tuti finom!
Overálok Kép

Rita: sajnálom, hogy eddig tartott az álom, de ne add fel! Lili is tuti majd javul egy kicsikét! Ő is olyan lesz, mint a mi lányaink!

Bea: többnyire el tudom dönteni. HA csak nyügi, akkor segít ha játszom vele, vagy ha kap egy cumit, vagy ha kibontom, és szabadban lehet a feneke (ezt Linotól tanultam)!

Chello: vásárlás Kép Akkor megtört a jég? Kép Amúgy Edina is nagyon élvezi! Mi tegnap voltunk világgá!
GYógyszer: após Kép Hát megértelek. ÉS ha jól sejtem, ez Noncsikának fontos is lenne, ugye???
Jól vannak a csajok köszi! NAgyon aranyosak, csak nincs már kisbabám Kép NEm is lesz többet!
Helyileg hova mentek kontrollra (csípő)?
Előre is gratula a holnap betöltött 4 hónaphoz!

Mucska: csak 6,5 kiló Anna? ÉS ez a dokinak elég??? Jól van na, poén volt! Edina is lassul amúgy a hízással, pedig ő is burkol jó sokat!
Éneklés Kép
Kép Kép
Mi lesz a 7végi menü?

Zita: jogsi Kép Én majd a jövő héten megyek asszem. HA ráveszem majd magam egy hajmosásra!

Maci: jobbulást a papádnak!
Nappalok Kép De az éjszakák nyugisak?
Sérv Kép Minden rendben lesz majd meglátod! Hol csinálják?

Kika: várom a hívásodat!
Dolce vita??? ÉS olaszul is beszélsz már? Kép
Az is lehet, hogy tényleg öregszel! Tudod, ha kimaradsz, lemaradsz!
JA, a fejfájásodat nem kellett volna hozzám száműzni! Kép És nincs jobb kedvem sajna. Kép

Nalika: kösz a tegnapi segítségek szininíma téren. Kép
Kép Kép

Süncsi: és mit mutatott a mérleg? Edina is sokat nyúlt mostanság! De a hurkák maradtak!
Szakácskönyv Kép
Öltöztetés: mindig te öltözz fel előbb, és őt csak utána öltöztesd, és gyorsan indulás!

Nanda: kóstolgatás Kép
Mi van MAyával? ÉS a te idegeiddel?
Edina valamelyik nap az apja vaníliás túrókrémére pályázott!

Lujzika: 9,2 : no comment! Mi lemaradunk most asszem...
ZSófi manükennek? LEhet! De közel 15 kiló!

Anita: ja, konstruálok Kép MAjd ma felhívlak! HA nem jön közbe semmi! VAgy holnap...

Lino, Linda, ZSuzsi, Kisdió, KAkukk, finn részleg, Vali, Anikó, Szöszi: Ti is régen voltatok!!!

ÉS gratula tegnap PAnó BEnijének, és ma Anikó BEncéjének!

Most el.

ZSuzsa
zerko

És a mostani állapotok a ház előtt:

Kép

Kép

Egész nap a gépek zaját kell hallgatni! Edina aludni sem tud tőlük! Kép
zerko

Sziasztok!

Először is, bár találkoztam ma velük, de boldog hófordulót Anikó Bencusának!!!!

Zsuzsa,
szívesenKép de lassan felhívlak a tegnapi kérdés miatt, ezekkel mindig nehezen boldogulokKép
Lányoknak jobbulástKép Ennyi tartaléka van Zsófinak, hogy mégis 15 kiló??
Depit űzd messzireKép UtcátokKépKépKép

Anita,
örülök, hogy hallottam a hangodatKép jobbulást Dorcinak is!

Kika,
oltásKép Biztos minden rendben lesz utána!

Kriszta,
nálatok milyen az oltás utáni állapot?

Bea,
án ma is láttam nagy pocakos dohányzót az utcánKép

Süncsi,
igen tényleg azt mondják, hogy azért kell 6 hónapig anyatej, hogy esetleg megússza az allergiát. Most én is kivárom. Főleg, hogy Petinek lehet mégis az a baja, és őt elkezdtem korábban etetni, mert ugyanígy csorgott a nyála a kajáraKép Remélem Andriska megússza!

Andi,
gondoltam is rád a Szülőszoba közben, hogy ott voltálKép

Puszi mindenkinek

Hajni
nalika

Sziasztok!
Köszönöm az együttérzéseteket.
Madarász utcába megyünk 16-án. Remélem minden oké lesz a műtéttel.

Zsuzsa- az éjszakák: kelünk 2-körül és 5 körül, utánna pedig nincs alvás, csak 15-20 percek a cicin vagy kézben. Csak én jártam így a bébivel???
Mindenki mondja, hogy a gyerkőc átalussza az éjszakát, meg hogy napközben is alszik. Hát Benőke nem.

Süncsi-
cumit csak már akkor fogadja el, ha már nagyon nyűgös, de egyébként tartanom kell neki, mert nem tudja a technikáját és midig kiesik a szájából.
Andriska nagyon ügyes, hogy már olvasni is tud!
Hogy tanítottad meg? ... vagy csupán csak a mamájára ütött?

Maci
maci2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?