Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Ancsi, szerintem ez pozitív
most már nyugodtan elmehetsz a dokidhoz, hogy utaljon be egy vér/vizelet vizsg.-ra, hogy biztos lehess az eredményben!
Ildi, nekem is magas lett a cukrom, ugyanígy, mint neked, a terhelés után - ettől még nem kell diétázni, mert csak azt jelenti, hogy gyengébb a szervezet cukor-toleranciája, ami másállapotban tök normális!
nálam az volt a ludas, hogy egész nyáron dinnyét zabáltam... szerencsére épp vége lett a szezonjának, mikor abba kellett hagynom
ettől nem lehetsz cukibeteg, inkább a hízásra lehetsz hajlamosABB (de nem feltétlenül) - nálam sajna ez van/volt
de ne aggódj, ettől még gyönyörű és boldog kismama lehetsz!
A keményedés is tök normális. én ezidőtájt emeltem kicsit a magnéziumbevitelen, mert éreztem, hogy több kell - néha már a vádlim is elkezdett görcsölni - és azonnal megszűnt a haskeményedés is. de: ez lehet a tested figyelmeztetése is, hogy innentől kezdve tessék még többet pihenni!
Pipocska, szóval nem is vagy bejelentve? Akkor táppénzre se mehetnél, mert ahhoz bejeletés/biztosítottság kell. basszus. ilyen tetüládákat. ezért rájuk uszíthatnád a munkaügyi ellenőröket, na persze csak ha már nem akarnál ott dolgozni
hihetetlenül izgalmas éjszakánk volt, háromkor egy fals riadóval. arra ébredtem, hogy görcsöl a méhem, na ettől a párom még nálam jobban is megijedt (utólag azt állította, azért, hogy nem alhatja ki magát
) aztán addig beszétünk a pocimhoz, meg melegítettük, meg símogattuk, míg sikerült ellazítani. de attól tartok ez már nem megy így sokáig...
ajjaj, rohannom kell a kórházba a hülye vizsgálatokra!
szép napot mindannyiotoknak!
votiv - még huszonizéhárom nap