Hát még nem gyógyultunk meg, de lassacskán azért haladunk...
Mi egy szobában voltunk, még a mai napig is nekem kell elaltani és mondja, hogy mikor jó reggelt lesz, akkor legyél ott, jó?
De ha nem vagyok ott, akkor se gond, akkor kijön és bebújik hozzánk. Én ezt nem akarom tőle elvenni, ha ez neki annyira fontos, akkor kapja meg, ez nyújtja neki a biztonságot, ez nyugtatja meg. Majd leszokik róla, hiszen már mi se bújunk be anyuékhoz. Majd amikor már leszokik, akkor fog csak igazán hiányozni. Az első időben együtt is aludtunk, mert nekem nem volt kedvem éjszaka ugrálni és szoptatni, majd megint ki. Felsírt, megkapta a cicit és aludtunk tovább. De nem lett ebből senkinek sem baja és nem is lesz, egészséges lelkületű gyerek. Nekem nem okoz gondot, hogy vele legyek, amikor elalszik, úgyhogy nem fogom ezt elvenni tőle. De ha valakinek az a jobb, ha külön alszik a gyerek, akkor azt kell felvállalni, mert az nem jó a gyereknek, ha mindig nyűgös az anyuka, amikor el kell altatni, vagy meg kell éjszaka szoptatni. Kinek hogy...
Mi meg elmentünk allergiavizsgálatra, olyan biorezonanciás vizsgálatra. Ott azt hozták ki, hogy csomó mindenre allergiásak vagyunk és el kellene kezdenünk azokat kihagyni az étrendünkből. Utána elmentünk gyerek-gasztroenterológiára, ott meg azt mondták, hogy az egész kamu, amikre itt allergiát írt, azokra kapott bőrtesztet és mind negatív lett, tehát nem allergiás. Most igazából nem tudom eldönteni, hogy mit higgyek el, de az tény, hogy engem sehol nem tudtak meggyógyítani, én laktóz érzékeny vagyok és mindenfélére allergiás (légúti), úgyhogy eldöntöttem, hogy be fogom tartani a diétát, amit itt mondtak és ha tényleg nem jön ki jövőre az allergiám, akkor tudom, hogy ezek nem kamuztak, hanem lehet, hogy tényleg egy érzékenyebb kütyüjük van, vagy miitudomén. Nagyon rosszul esett, hogy a doki néni úgy lehúzta őket, mert én elkezdtem reménykedni, hogy van kiút a légúti allergiámból. Most kicsit elszomorított, de akkor is meg fogom próbálni, hiszen mit veszítek vele? Végül is előbb vagy utóbb csak segít valami...
Anidani
szupi, akkor te is tönkölyből csináltad?