Sziasztok....
Itt vagyok, de ki sem láttok a könnyei miatt
Hajnali 5 óta, nem bír a párom sem megnyugtatni.Ő elment dolgozni, Én ma valahogy elintéztem, hogy ne menjek....
Rövid leszek...
Fél8kor már nagy csunya darabos vérzésem volt....orvos egyből behivot, mondta kezdjek az uh-n, hogy sürgős vagyok. Fél órát várattak...Bementem, 10mm CRL szívhang mozgás nélül, hasin aztán hüvelyin is ez volt...nem menthő...páromat és anyut hívtam zokogva....anyu bejött párom melozot és folyamatosan hívtam ha megtudtam valamit.10kor felvettek, mint beteg, és n11kor már a mütőből ki is toltak.....Bejni, ezért nem írtam elöbb, nem akartalak felkavarni....2 kor jött és azt mondta az orvos, hogy sejti mi lehet a gond.....mivel mind a 2 nél a baba halt el, valószínűleg valamit nem jól tudd megszerezni magának a mnyh-ból.....anyagcserémmel van a gond...én rosszabbra gondoltam, hogy nem eléggé érős a méhen vagy a sejtjeink, de akkor megsem foganhatna.......teljessen megdöbbentünk, mindenre gondoltunk csak erre nem-.....de biztos valami nem termelődik a szervezetemben amennyinek kellene, akár még a pajzsmirigy is lehet....Szóval ezt gondolja....4hét múlva kontroll(elsőnél 6 hét volt), és készüljek küldd tovább vizsgálatokra.....Nem tudom addigra felépülök-e....meglátjuk....azt hittem ez állom, egyszerűen nem tudom elhinni....
Most átkel az egész életemet rendeznem elkezdek egy sulit vagy tanfolyamot, hogy a szoliban a 15 órát-kitöltsem valamivel, mert ott lesz nehéz.....Páromról nem beszélve....Nem tudok semit....
Most elköszönök, mert itt most nem tudok lenni, ne haragudjatok....
Jövök remélem, és hallani is fogtok rólam igérem...De ezzel az utsó hozzászólásommal többet nem akarok erről beszélni.
Vissza olvastam és nagyon aranyosak vagytok, de most nem tudnék maradni nem akarok babáról hallani....bocsánat...
Kati:Neked is köszönöm, és sajnálom, hogy néha félreértettük egymást....
Többieknek is köszönöm!!!!!És persze drukkolok!!!!!